Találatok a következő kifejezésre: Az egész Tisza Volános tömegközlekedési (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Minden hónap 26. -tól lehet havi bérletet vásárolni a volánnál, akkor azt 26. -ától már használni is tudom?

3

Mennyibe kerül egy bérlet 50km-ert távolságig? Iskolalátogatásival?

7

Miért huncutkodott a sofőr?

Sopronból Győrbe közlekedő autóbusz miért tért le Győrben az 1-es útról a 821-es útra, onnan rátérve a Szigethy Attila útra, és így a Zrínyi utcából közelítve meg az autóbusz-állomást? Nem lehetett így azoknak kellemetlen, akik az Eötvös parknál szerettek volna leszállni? Így a busz nem érintette azt a megállóhelyet.

4

A napijegy érvényesítéséről szeretnék érdeklődni, vásárláskor kerűl rá a dátum? Vagy az első utazáskor és utánna nincs több gond vele?

2

Valami kedvezmény?

Most érettségiztem le, egyenlőre azonban nem tanulok tovább. Eddig súlyos allergiám miatt tudtam 90% os kártyát igényelni ez azonban 31.én lejár. Kérdésem az lenne hogy milyen kedvezményt vehetek igénybe, vagy miket tudok kihasználni hogy ne kelljen a teljesárú jegyet fizetnem. Jogosult vagyok még ígyis a 90%os kártyára?

3

Ha aug.25. -től érvényes, akkor abba már a mai nap is beletartozik? (a 25. -e? )

"A már meglévő, szegedi hallgatói jogviszonyt igazoló, érvényes nappali diákigazolvány*, 2013. augusztus 25 - szeptember 14. időszakban szemeszter bérletjegy nélkül is elfogadható."

1

Az 1-es villamos közlekedik éjszaka?

Vidéki vagyok, úgyhogy nem tudom, hogyan közlekedik, de egyik nap szükségem lenne rá este 10-11 körül. Az jár olyankor? Milyen gyakran jön?

6

Mennyi idő Újpest Városkapu - Déli pályaudvar metrón?

Hétfőn 13:00 körül

fél óra vagy több?

2

A MÁV-nál miért szüntették meg a neon állomástáblákat? Nem praktikusabbak, jobban olvashatóak, ha pl. éjszaka kinézel a vonat ablakán, hogy hol vagy?

Az 50-es, 60-as években, ha jól tudom ez volt a standard, aztán átálltak arra, hogy van ez a kék tábla sárga (és újabban kisebb kék tábla fehér) felirattal, és fölötte ég egy villanykörte, ami talán világít, talán nem. Miért? Ennél nem volt jobb, olvashatóbb az, hogy maguk a betűk voltak világító fénycsövekből?

4

123-as busz közlekedik vasárnap is a Decathlon-hoz?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!