Találatok a következő kifejezésre: Az eddigi mind mindig mondták, hogy (5 db)

Az eddigi barátaim mind mindig mondták, hogy nekik az a fontos, hogy nekem jó legyen de ha elélveztek, mégsem törődtek vele, hogy tovább izgassanak vagy valami. Miért csak jár a szájuk?

ez másnás is el?fordul?

Legjobb válasz: Azt nem írtad, hány éves a barátod...fiatal korban ez gyakran elõfordul. Idõ kell mire belejönnek...

Azt nem írtad, hány éves a barátod...fiatal korban ez gyakran elõfordul. Idõ kell mire belejönnek...
én megmondom a frankót: addig nem kérek az orgazmusból, akár a repetából sem, amíg a csajt minimum ki nem elégítem, ha csak csiklói orgazmussal is....szerintem ez a tuti. Ha már egyszer kapok valamit, adjak is érte, nem?
Mindenkinek más a ritmusa, az én barátom, miután õ elment, már nem tudja annyira beleélni magát, így inkább úgy csinálja, hogy mindig én legyek az elsõ... Nem biztos, hogy nem szeret és nem akar neked jót. Próbáljátok ki ti is így, úgy mindkettõtöknek jobb, ha te is élvezed. Ha így sem fordít rád elég energiát, az már nem túl jó jel...
Ha a fiú szeret, akkor fogalakozik veled az után is, hogy õ elment. De azért, ha erre nem jön rá magától, akkor megkérheted. Elég, ha megragadod a kezét, és odaviszed, ahova szeretnéd... ha ebbõl se ért, ott gond van.
2. hozzászóló vok. Hát igen jó neki :P ez van én nagyon szeretem öt és ö is engem nagyon boldogok vagyunk együtt remélem nem minden srác olyan mint a barátod(barátaid) Vagy csak nekem fontos ez ?
Szerintem nem szeret ill nem elégé én nagyon jóba vagyok a brátnõmmel mindent megbeszélünk és ha elõbb élvezek el mint ö akkor tovább izgatom hogy neki is meglegyen nálam ez alap szerintem annak semmi értelme hogy csak az egyik fél élvezi a dolgot ... (én is mindig mondom neki h fontos nekem hogy jó legyen neki de ezt nem csak mondom hanem meg is teszem ... )
Szerintem sem korfüggõ. Én is így jártam, mint te pedig idõsebb vagyok. Egyetlen egy fiú volt - az elsõ - akit érdekelt hogy nekem is jó-e.
A kérdező hozzászólása: mindig idõsebb barátaim voltak 20 felett, mostani 28.az utolsó hozzászólóra meg büszke lehet a barátnõje:) )
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat :) )
Hm... Én sem szeretem ha elõbb (sokkal elõbb) elmegyek mint a barátom, mertutána már nincs hozzá kedve az embernek úgy mint elõte, legalábbis akivel beszéltem ilyenrõl, az így volt vele. Azért csak a szájuk jár mert farok feláll, agy leáll, aztán meg 2 perc múlva már a meccsen / focin / gépen / akármi másonjár az eszük.
A kérdező hozzászólása: így van utolsó válaszadó. majd rávezetem a dolgokra. köszi szépen

Miért mondta azt a barátom hogy: "inkább ne" mikor az eddigi pasijaim mindig azt mondtaák profi vagyok a szopásba?

Épp bennevoltam a dolgok közepébe, látom hogy odavan érte, erre benyögte hogy "inkább ne". Pedig eddig mindenki azt mondta profi vagyok az orálba.Ez azért volt mert nem akart elmenni mielött szexeltünk volna, vagy nem tetszett neki amit csináltam?Az önbizalmam a béka seggébe sülljedt.Segítsetek hogy az egom meginnt megnövekedjen!!!

Legjobb válasz: Ne aggódj, valószinû hogy azért hogy ne menjen el tul hamar sex közben! Ha eddigi pasijaid azt mondták profi vagy ,akkor nincs miért aggódnod! Ha rosszul csinálnád megmondták volna. De ezt inkább a pasiddal kéne megbeszélned hogy miért mondta!

Ne aggódj, valószinû hogy azért hogy ne menjen el tul hamar sex közben! Ha eddigi pasijaid azt mondták profi vagy , akkor nincs miért aggódnod! Ha rosszul csinálnád megmondták volna. De ezt inkább a pasiddal kéne megbeszélned hogy miért mondta!
úgy látszik azzal az egoval mégsincs semmi baj
Szerintem azért, mert nem akart elmenni....
Sztem add meg a számod:D
A kérdező hozzászólása: Hát én nagyon megilyedtem! Mondjuk elönyöm amiért jó vagyok az a nyelvpiercingem.Jó dolog.És nem is fáj amikor átszúrják.És az is hülyeség hogy nem tudsz enni, én tudtam:)

18-19. heti uh-n a "lepény hátsófalról indulva előre húzódik, fedi a méhszájat" ebből mi lett később másnak? Ha teljesen fedi, az még felhúzódhat? Eddig nem mondták hogy ott lenne, hátsó falit írtak minden eddigi leletemre.

Legjobb válasz: A hátsó fali lepény teljesen jó és semmi baj vele,addig amig az nem mélyen tapadó.nekem 3 gyerekkel mind hátdó fali volt az utolsóval az elejétöl már mélyen is tapadt és csak a méhszáj szélét fedte.21 hetesen be is véreztem egyszer onanntol tilos volt a sex emelés stb.azt mondták hogy ez idövel feljebb kell menjen ahogy nöl a baba és a méhem.nos a 37 hetes uhn mondták hogy felment teljesen.egyébként örülj a hátdó fali lepénynek mert sokkal jobban érzed majd a babót! szép babavárást és ne aggodj ez normális.ha nincs mélyen tapadó lepényed .azt is rászokták irni-

A hátsó fali lepény teljesen jó és semmi baj vele, addig amig az nem mélyen tapadó.nekem 3 gyerekkel mind hátdó fali volt az utolsóval az elejétöl már mélyen is tapadt és csak a méhszáj szélét fedte.21 hetesen be is véreztem egyszer onanntol tilos volt a sex emelés stb.azt mondták hogy ez idövel feljebb kell menjen ahogy nöl a baba és a méhem.nos a 37 hetes uhn mondták hogy felment teljesen.egyébként örülj a hátdó fali lepénynek mert sokkal jobban érzed majd a babót! szép babavárást és ne aggodj ez normális.ha nincs mélyen tapadó lepényed .azt is rászokták irni-


Milyen fejhallgatót tudnátok ajánlani PC-hez játékokra meg videókhoz, ami nem megy tönkre fél év alatt, mint az eddigi kb.3, amiről azt mondták, hogy k*rva jó?

Volt egy Geniusom, ami tönkre ment egy év után, aztán egy A4Tech, ami kemény fél évet bírt. Most egy kb. 10éves fejhallgatót használok, ami még MINDIG kifogástalanul működik!

Legjobb válasz: Kipróbáltam a telós fülesemmel is, és ott is szar volt. helyesbítenék a kérdésemen. Milyen hangszórót tudnátok ajánlani, ami nem megy tönkre hamar? Hangszóróm is Genius......

A kérdező hozzászólása: Kipróbáltam a telós fülesemmel is, és ott is szar volt. helyesbítenék a kérdésemen. Milyen hangszórót tudnátok ajánlani, ami nem megy tönkre hamar? Hangszóróm is Genius......
Logitech hangszóróm van és 5 év mulva még mindig birja.Próbáld meg azzal.Fejhalgatóm Trust.azis már 2 éves és mindig jó.Ja és azon van mikrofon is :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod!
Attól függ, h te nézel ki jobban, v akivel most jár.
egyáltalán nem attól függ ez gyerekes dolog.
Akkor a nõk gyerekesek, mert náluk attól függ.
A kérdező hozzászólása: egyáltalán nem néz ki jobban 1 hosszú hajú és igénytelen ki nézetü rocker gyerek és váltig állítja exem hogy sokal jobb a srác mert hogy több mint én és hogy a gyereknek a lénye ami jobb :S ez az amit nagyon nem tudok elképzelni.Egy igénytelen kötsög mivel lenne jobb nálam ? Ahányszor volt hogy el telt 1 hónap minden hónapban rajzoltam neki 1 borítékra és ídéztem neki valami szépet Karácsonyi ajándékot és sajátkezüleg készítettem neki. amikor tudtam mindig vittem neki 1 szál rózsát.Városban lakik én meg 45 kmre tõle 1 kis faluban és képes voltam neki májusfát állítani hemsegtek a rendõrök este de szerencsémre csak haza felé állítottak meg minket így nem kellet magyarázkodnunk hogy honnan van a fa? amúgy 1 rokon erejébõl volt. Szakításunk után 1 hétig még beszéltünk akkor mondta exem hoyg hajtrá ez a csávó de mondta hogy mégse jött vele össze mert hogy csak engem akart pótolni vele. erre most meg hogy járnak meg hogy jobb mint én ezt nem tudom el hinni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!