Találatok a következő kifejezésre: Az eddigi mind (52 db)

Milyenek voltak az eddigi érettségi írásbeli vizsgák? Nehezebbek, könnyebbek, vagy ugyanolyan szintűek voltak mint az elmúlt pár évben?

Legjobb válasz: Nehezebbek voltak. Én megcsináltam az eddigi összes biosz és matek érettségit,és hát az a véleményem,hogy durvábbak voltak az idei feladatsorok. Több háttértudás kellett már a kettes eléréséhez is,nem lehetett egyszerûen csak rizsázni,vagy kimásolni ezt-azt az atlaszból vagy forrásokból. A töri órákon pedig az eddigi érettségik tesztfeladatait írtuk meg (baromi könnyen mentek). Az idei nemcsak abból állt,hogy ész nélkül kimásoltam a kronológia részbõl.

Nehezebbek voltak. Én megcsináltam az eddigi összes biosz és matek érettségit, és hát az a véleményem, hogy durvábbak voltak az idei feladatsorok. Több háttértudás kellett már a kettes eléréséhez is, nem lehetett egyszerûen csak rizsázni, vagy kimásolni ezt-azt az atlaszból vagy forrásokból. A töri órákon pedig az eddigi érettségik tesztfeladatait írtuk meg (baromi könnyen mentek). Az idei nemcsak abból állt, hogy ész nélkül kimásoltam a kronológia részbõl.
Szeirntem az idei szinte minden tantárgyból nehezebb volt mint az elõzõk.Talán a magyarra mondanám, hogy nem volt vészes de az esszétémák szopások voltak
sztem meg kb. ugyan olyan nehézségûek voltak, mint eddig! Általában egyik évben egy picit nehezebb, másikban meg könnyebb, most talán egy kicsit nehezebb volt egy két tárgy, de más meg könnyebb.
Hát én nem tudom, srácok, de én vagy az érettségi hevében nem éreztem kiemelkedõen nehéznek, vagy tényleg nem is volt nehéz.
a német-angol sokkal nehezebb volt matek nem volt vészes, csak túl sok a , , nem bontható pont" a megoldókulcs szerint, így sok helyen nem jár részpont töri könnyebb, jó esszétémákkal, komolyan a második része jobb lett mint az elsõ magyar..imcsikné örökké élni fog bennünk xD

Húsvétra kapok egy (vagy kettő) nyuszikát. Nagyon szeretem őket, de félek hogy ők is megvadulnak, mint az eddigi többi. Hogyan lehetne megszelidíteni őket? Én egy nagyon nyugis, gyimakolnivaló nyuszit szeretnék, aki nem karmolászik mindenfelé.

Legjobb válasz: És mi lett az "eddigi többi"-vel? Biztos, hogy jó neked még egy-két nyuszi? Egy élõ nyúl semmiképp sem egy plüssmaci, amivel azt csinálhatsz, amit akarsz, hanem egy élõ állat, aminek igényei vannak, amit ki kell elégíteni. Igenis rágcsál és karmolászik, ha védekezik valami olyan ellen, amit nem akar.

És mi lett az "eddigi többi"-vel? Biztos, hogy jó neked még egy-két nyuszi? Egy élõ nyúl semmiképp sem egy plüssmaci, amivel azt csinálhatsz, amit akarsz, hanem egy élõ állat, aminek igényei vannak, amit ki kell elégíteni. Igenis rágcsál és karmolászik, ha védekezik valami olyan ellen, amit nem akar.
köszi, a nyuszim 14 évesen ment el, gyönyörû kort megélt, de tényleg nagyon vad volt. Én meggondolnám még a helyedben ezt a dolgot, bár nem az én dolgom , de talán egy kiskutyával, vagy cicával jobban járnál, õket azért lehet dédelgetni :)
Szia, nekem éveken át voltak nyuszijaim, de tavaly elpusztult az utolsó és akkor megfogadtam, hogy soha többet. Pont emiatt, hiába foglalkoztam velük sokat, "vadak" voltak. Egész nap nem lehet szabadon, ott sínylõdtek a ketrecben, a szívem szakadt meg. Szerintem emiatt is vadulnak meg...bevallom, nagyon ritkán hallottam olyanról, hogy szabadon tartanak nyuszikat. Sok sikert és kitartást, remélem segítettem valamit :)
Szerintem válaszoltam.
A kérdező hozzászólása: legjobban az utolsó válasznak örülök, és nagyon sajnálom az elpusztult nyuszit... jah és az egyik váéaszadó kedvéért, bocsesz a sok bunkóskodásért. Tényleg köszönöm a segítséget:)
Két drágám van, mindkettõ szobatiszta, egyik hallgat a nevére, másik ölbemászik, puszikat ad. Több hónapon keresztül türelmesen vártam, hogy elkezdjenek érdeklõdni irántam, felolvastam, minden nap kicseréltem az almot és kimostam a ketrecet, míg nem voltak szobatiszták. Ezek csak példák. Kutyám is van, macskám is volt, nem összehasonlítható. Ha normálisan bánsz velük, akkor kezesbárányok. Napi 3 óra foglalkozást igényelnek. (Min 3 óra...) Én a helyedben NAGYON meggondolnám, ha nincs végtelen türelmed, pénzed csúcsminõségû tápra (nem hízlaló táp, hanem rendes + ugye a zöldségek), nem vagy hajlandó lemondani egy- két találkozót a barátaiddal, egy-egy utazást, akkor nem ajánlanám. Ráadásul szeszélyes állatok, nem lehet õket felvenni, mert azt nagyon rühellik. Oda mennek, ahová nekik tetszik, a pórázt is van amelyik sok ideig szokja. Hallottam már olyan nyúlról, akinek 2 évébe került míg egyátalán hajlandó volt elvenni a gazdája kezébõl a falatot. Rendesen a nyulak csak akkor vadak, ha rosszul vannak tartva. Enyémek naponta ki vannak eresztve pár órára. Mellesleg ha már felteszel egy krédést, nem kéne bunkón válaszolni. A húsvéti nyúl nem jó ötlet, de gondolom visszafordíthatatlan vagy (bár vszínûleg hamarabb elpusztul, ilyenkor gyakoriak a génhibás egyedek a túltenyésztésük miatt.) Nagyon nem megfelelõen tarthattad õket, ha nem voltak békések és karmoltak....mellesleg félévente le kell vágnia körmüket, illetve alom kihordása elõtt nagyon rövidre.
Ja és a két nyulat max 4-5 hónapig lehet együtt tartani, utána ölni fogják egymást. Tehát két ketrecre számolj, ami egy házinyuszi tekintetében olyan 120-asnek kéne lennie (mármint 120 cm hosszú, vagy 100 cm hosszú). A strapabíró ketrecek ilyen méretben 13000-50000-ig terjedhetnek, nem beszélve játékokról, felszerelésrõl, kezdeti lucernaszénáról, bébitápról, rágókõrõl, alomról, szagtalanítóról, forgácsról, késõbb körömvágóról, fésürõ, alagutakról, Wc-krõl, pórázról, itatókról és etetõkrõl, felnõtt tápokról, zöldségekrõl...
Nekem rengeteg nyuszkóm volt, és ha kicsiként kapod, akkor egyszerû a megszelídítése. Kiveszed õt, öledbe teszed, simogatod, hagyod, h ugráljon körülötted, ezzel megszokja a közelségedet is. Kézbõl eteted, stb. Sok türelemmel és szeretettel nagyon sokra lehet jutni:) A mi egyik nyuszink pl. egész nap szabadon mászkálhatott a lakásban, szobatiszta volt, csak egy sarokba piszkított. Ha kedve volt, és hiányzott neki a társaság, bejött hozzánk a szobába, és bökdösött, hogy foglalkozzunk vele, vagy egyszerûen csak felugrott közénk az ágyba, kanapéra..:) 11 évesen pusztult el, mellesleg pedig mindent megevett: kolbászt, csirkehúst, rizset, édességeket, stb..
A kérdező hozzászólása: mármint nem a legutolsónak (az egy KICST bántóra sikeredett) hanem az az elõttire nagyon köszi:)
A kérdező hozzászólása: akko nem tudjátok hogyan lehet szelidíteni??
A kérdező hozzászólása: bocs ne vegyétek figyelembe az elõzõ kommentemet... Koszi a segítséget mindenkinek:D
Az elõzõ válaszoló leírta. Máshogy nem tudod. Ha nem tudod értékelni a választ, akkor minek írsz. Az olvasás csodáját már elsõben megtanítják. Elég idõs vagy hozzá?
Szia! Nekem 2 éve nyuszkóm és nagyon szeretem, imádom, egy pillanatig nem bántam meg hogy magamhoz vettem. Az enyém nem kimondottan vad, de azt el kell fogadni hogy nem olyanok mint a kutyák vagy a macskák. Más a természetük és ehhez nekünk alkalmazkodni kell. Nagyon sokat kell velük foglalkozni, naponta több órára kiengedni, játszani vele, simogatni, hogy megbízzanak benned. A vadság egyébként szerintem nagyban összefügg az ivarossággal. Ilyenkor a nyuszikat megõrjítik a hormonok, agresszívvá, rombolóvá válhatnak. Ezen sokat segíthet az ivartalanítás. Ezen kívül a nyuszik nem szeretik ha "nyúzzák" õket, nem lehet állandóan emelgetni, gyúrmókázni, húzni-vonni õket, van amikor békén kell hagyni õket.
Semmi baja nem lesz a nyúlnak a ketrecben tartástól, ha nem túl szûk, és gondozzák. Nyulak milliói élnek ketrecben, s jól.
Törpenyuszi!! Az állítólag még a labdát is visszahozza. Bár nekünk volt nyulunk, és nem vadult meg, sõt! Már öt éves volt, és mint egy bölcs! Okos volt tényleg! Ne tegyetek össze két baknyulat, azoknak kötelezõ verekedniük. De tényleg, frankón megvadult? Mi? Vicsorgatta a fogát, ordítot, tört zúzott?
A kérdező hozzászólása: köszönöm ezt a "kedves" hozzászólást, de én azér gépeltem meg fogalmaztam itt egy csomót(+ próbáltam annál a hüjje 250 karakternél kevesebbet írni), hogy választ kapjak a kérdésemre. THX
A kérdező hozzászólása: Ui.:nem vagyok állatszadista.
A kérdező hozzászólása: Hogyan lehet megszelidíteni?...H O G Y A N L E H Et....mostmár rájöttél.? nem akarok bunkóskodni, de ez így nem muri
A kérdező hozzászólása: bocsesz ha megbántottalak.
A kérdező hozzászólása: úúú...sajnálom. mi is ketrecben tartottuk õket, bár lehet a mieink is attól vadultak meg... csak a mieink nem haltag meg(szerencsére) de a hideg idõ közeledtével mindig visszavittük õket a tenyésztõhöz... még1x sajnálom
A kérdező hozzászólása: van kutyám:) képzeld valamikor egy szerre volt kutyám, cicám és nyulam, mégis mindannyian tök jól összehaverkodtak:) am én inkább hosszúfülü nyulat szeretnék...azok olyan cukik:P
A kérdező hozzászólása: jah, és nagyonis meggondoltam a dolgot;)
A kérdező hozzászólása: Tehát senki sem tudja hogyan lehet szelidíteni?? ...lécci.:)
Szelídíteni? Talán már kis korától emberi körülmények között fokozatosan. A körülményt úgy értem pld. hogy a szõnyegre egy rossz plédet teríteni, alatta lehet zacsi (pisi, kaki esetére), s ott hagyni "kibontakozni", csintalankodni vele, játszani. Van hogy elpihent a nyuszink, nyújtózkodott, hempergett, élvezte a társaságot, a kényelmet. Ha udvar van, akkor kialakítani egy elkerített részt, mondjuk lefüvezve, hagyni szaladgálni, közben beszélni hozzá stb. Majd a kuckójába vissza, hagy szálljon magába. Megszokások ezek is. Kicsit morbidnak tûnhet, h egy nyúllal úgy bánjunk, mint egy kutya-macska tartásánál, de a cél, hogy emberbarát legyen. Próba-szerencse. Ez olyan mintha megtanítanánk kutyát pacsit adni...

Miért mondta azt a barátom hogy: "inkább ne" mikor az eddigi pasijaim mindig azt mondtaák profi vagyok a szopásba?

Épp bennevoltam a dolgok közepébe, látom hogy odavan érte, erre benyögte hogy "inkább ne". Pedig eddig mindenki azt mondta profi vagyok az orálba.Ez azért volt mert nem akart elmenni mielött szexeltünk volna, vagy nem tetszett neki amit csináltam?Az önbizalmam a béka seggébe sülljedt.Segítsetek hogy az egom meginnt megnövekedjen!!!

Legjobb válasz: Ne aggódj, valószinû hogy azért hogy ne menjen el tul hamar sex közben! Ha eddigi pasijaid azt mondták profi vagy ,akkor nincs miért aggódnod! Ha rosszul csinálnád megmondták volna. De ezt inkább a pasiddal kéne megbeszélned hogy miért mondta!

Ne aggódj, valószinû hogy azért hogy ne menjen el tul hamar sex közben! Ha eddigi pasijaid azt mondták profi vagy , akkor nincs miért aggódnod! Ha rosszul csinálnád megmondták volna. De ezt inkább a pasiddal kéne megbeszélned hogy miért mondta!
úgy látszik azzal az egoval mégsincs semmi baj
Szerintem azért, mert nem akart elmenni....
Sztem add meg a számod:D
A kérdező hozzászólása: Hát én nagyon megilyedtem! Mondjuk elönyöm amiért jó vagyok az a nyelvpiercingem.Jó dolog.És nem is fáj amikor átszúrják.És az is hülyeség hogy nem tudsz enni, én tudtam:)

Mit tegyek? Abbahagytam 2 hónap után a minden nappali szopi utáni fejést, csak reggel ill. délelőtt fejek. Az eddigi 200 ml helyett 100 ml termelődik. :- (

Attól tartok, hogy ez nem elég a 2 hónapos babámnak, aki volt, hogy már 16-180 ml- t is leszívott egyszerre. Adjam oda minden szopinál a másik cicit is? Hogyan fog több tej termel?dni?? és kés?bb, mikor már nagyobb lesz a baba, hogyan n? a tej mennyisége. Ja, és 3 óránként szoptatok, a baba ezt igényli.

Legjobb válasz: Fejni, fejni, fejni! Minden csepp ( persze képletesen, mert úgysem lehetséges ) maradékot, minden szopi után! Mert az anyamell egy okos kis szerkezet, beáll a kereslet- kínálat egyensúly. Így aztán, ha egy szoptatásnál marad valamennyi benne, azt a következõ alkalomra nem termeli újra, mert úgy "érzi" nincs rá szükség. Van, aki nem ilyen típus, és akkor is túlkínálatot termel, ha nem eszi meg a baba és bent marad a ciciben. De ha te már észlelted a tej csökkenését, akkor csak úgy tudod fenntartani hosszú távon a szoptatást, ha mindig kifejed a maradékot. Sajnos ez van. Tapasztalatból "beszélek", én is ebbe a kategóriába tartozom.

Fejni, fejni, fejni! Minden csepp ( persze képletesen, mert úgysem lehetséges ) maradékot, minden szopi után! Mert az anyamell egy okos kis szerkezet, beáll a kereslet- kínálat egyensúly. Így aztán, ha egy szoptatásnál marad valamennyi benne, azt a következõ alkalomra nem termeli újra, mert úgy "érzi" nincs rá szükség. Van, aki nem ilyen típus, és akkor is túlkínálatot termel, ha nem eszi meg a baba és bent marad a ciciben. De ha te már észlelted a tej csökkenését, akkor csak úgy tudod fenntartani hosszú távon a szoptatást, ha mindig kifejed a maradékot. Sajnos ez van. Tapasztalatból "beszélek", én is ebbe a kategóriába tartozom.
Szia jobb esetben nõ a tej mennyisége, igen sztem ha teljesen kiszívta a melledet s még éhes add oda másik cicit is...s kezdj fejni újra, tejserkentõ tea vagy more milk plus kapszula sok sikert
Mindenképp szoptass két mellbõl!

Van fiú-lány között őszinte barátság hosszú távon? Mert az eddigi tapasztalataim alapján majdnem minden esetben az egyik fél részéről több volt a szándék mint egy barátság. Ha volt olyan veletek, hogy átalakult szerelemmé leírhatjátok^^ 18/L

Legjobb válasz: Ami nálam mostanában barátságnak indul, abból mindig több alakul ki egyik részrõl, viszont van egy srác, akivel ovi óta ismerjük egymást, akkor is jó cimbik voltunk állítólag, de egy középiskolába sodort minket az élet, és ahogy "kibukott" elsõben az a téma, hogy "úristen te te vagy?", iszonyat jó barátok lettünk! :) Soha meg sem fordult a fejemben, hogy többet szeretnék tõle, és elmondása szerint neki sem. Bármirõl tudunk beszélni, a szexuális életünket is kibeszéljük ha úgy adódik, de simán át is öltözök elõtte (ha bugyi, melltartó marad), ahogy õ is elõttem! Ebbõl kiindulva szerintem létezik, de ehhez talán kicsit régebbi lelki kötõdés kell, nem elég pár hónapos ismeretség. Ezek már nálam sem jönnek be sajna.

Ami nálam mostanában barátságnak indul, abból mindig több alakul ki egyik részrõl, viszont van egy srác, akivel ovi óta ismerjük egymást, akkor is jó cimbik voltunk állítólag, de egy középiskolába sodort minket az élet, és ahogy "kibukott" elsõben az a téma, hogy "úristen te te vagy?", iszonyat jó barátok lettünk! :) Soha meg sem fordult a fejemben, hogy többet szeretnék tõle, és elmondása szerint neki sem. Bármirõl tudunk beszélni, a szexuális életünket is kibeszéljük ha úgy adódik, de simán át is öltözök elõtte (ha bugyi, melltartó marad), ahogy õ is elõttem! Ebbõl kiindulva szerintem létezik, de ehhez talán kicsit régebbi lelki kötõdés kell, nem elég pár hónapos ismeretség. Ezek már nálam sem jönnek be sajna.
Pont te írod, hogy MAJDNEM minden esetben. Személyfüggõ. Van, aki nem tud egy ellenkezõ nemûre barátként tekinteni, csak mint potenciális prédára. Náluk nem lehet. Másoknál igen. Nálam létezik. :)
Nekem volt olyan barátom, akivel a barátság 1év után szexbe torkollott, meg volt olyan hogy szexszel kezdõdött, aztán barátság, és most õ a legjobb barátom.Valami mindig van egy idõ után, ez így igaz:) Mert ha tegyük fel nem annyira szimpi, akkor ugye barátnak se akarom.De ha meg szimpi, akkor talán vonzódás is van.
Mindenképpen azt modndom h IGEN! VAN ILYEN! 5éve isemrem egyik bnmet, bár az igazság az h én meleg vagyok XD 19/F
Jah.. a szó szoros értelmében el lehet baszni egy ilyen kapcsolatot ezzel, vagy másik vágányra terelni, ami lehet, hogy akár még jó is lehet... Egyébként hogyne volna fiú-lány barátság! A kérdés csak az, hogy elõtte, vagy utána... :-D (a viccet félre téve: mûködhet egy ilyen)
Én 4 évig a középiskolában rendszeresen megbeszéltem a legjobb barátommal, hogy tök bírjuk egymást, vonzónak is találjuk egymást, és ha akarnánk, akkor lehetne is köztünk valami. De nem akartuk, mert a barátságunkat többre tartottuk. Mindent meg tudtunk beszélni egymással. A férfi és a nõi dolgokat is. (Én egyetlen lány voltam az osztályban, úgyhogy tiszteletbeli férfivé avattak) Középiskola után is tartottuk a kapcsolatot, lévén hogy 2 utcára laktunk egymástól. Összesodort minket a Sors. Összejöttünk, néhányszor lefeküdtünk egymással. (Fergeteges volt minden alkalom) Most 30 évesek vagyunk. Azóta kb 2-szer beszéltünk egymással. Egy barátság szerintem nem bírja el a szexet, ott elõbb utóbb megromlik a kapcsolat. De lehet, hogy csak én gondolkodom túl maradian.
Én 9 éve ismerek "valakit", ebbõl 5 évig legjobb barátok, 4 éve pedig 1 pár vagyunk.Viszont nem csak õt ismerem 9 éve hanem 1 pár haverját is, (nem rajta keresztül ismertem meg õket) és soha nem akartam tõlük semmit, õk se tõlem és nagyon sokat beszélünk a mai napig, van amelyikkel jobban kijövök, mint pasim. Úgyhogy szerintem van, bár lehet, ha nem lenne párom egész más lenne a helyzet.
volt barátnöm szakitottunk és azóta barátok vagyunk meg mindennap összejárunk szexelni nincs senkink és lehet megint összejövünk 21/F
Nekem vannak nõnemû barátaim, és mindegyikkel nagyon jól mûködnek a dolgok. Csak érzelmi kontroll kérdése az egész. :) 24/F
Sajnos ebben én sem hiszek...volt 1-2 fiú, akit gyerekkorom óta ismerek, évekig nagyon jókat beszélgettünk, anélkül, hogy kibukott volna a téma, még végül rájöttem, hogy mindegyik többet akart tõlem!!! :S ugyanez rövidebb ismertségekkel... úgyhogy szép dolog, ha valakinek mégis úgy alakult, és büszke is rá, hogy neki sikerült az ellenkezõ nembõl õszinte barátot szerezni...
Szerintem nincs eltérõ nemek között barátság.. Tapasztalatbol mondom... A 2 fél közül valaki mindig vonzodik a másikhoz... és olyan is volt már h barátságbol szerelem lett... szerencsére nem én voltam az aki beleszeretett a másikba de elég sok gond származik az ilyesmibõl....
féléve még azt mondtam volna hogy van. és hogy a mi barátságunk pont ilyen. picigyerekkorunk óta jóba vagyunk. ám azóta sajnos elég furcsa helyzet állt elõ. a fizikai kontaktus állandó. nincs olyan h anélkül legyünk egy szobában h egymáshoz ne érjünk, és néha együtt is alszunk plussz csókban sincs hiány. de mégsem járunk. azt hittem ez így jó, de már kezdek beleunni ebbe a helyzetbe. több kell, kéne.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) nekem is "volt" egy barátom akivel nagyon jóba voltunk, és tényleg mindent megbeszéltünk egymással, a párkapcsolati dolgokat is.. aztán mikor mindketten szinglik lettünk, én még mindig barátként tekintettem rá, õ viszont többet akart.. féltette a kapcsolatunkat, ezért egy darabig titkolta, de nem sikerült sajnos megmenteni a barátságot :/ én tényleg barátként tekintettem csak rá, szóval az a lehetõség maradt hogy saját döntése szerint, próbálja "visszafogni" magát, persze ehhez az kellett h ritkábban beszéljünk és mondanom sem kell hogy az lett a vége a tönkrement a barátságunk is

Az eddigi közt. Elnökök közül egyedül miért Göncz és Sólyom az (meg max. A Mádl), akik mind a baloldaliaknak, mind a jobboldaliknak nagyon szimpatikusak, míg Schmitt és Áder csak a Fideszeseknek? !

Legjobb válasz: ha te ellenzéki lennél, akkor tetszene neked, hogyha a kormány egy pártpolitikust(sajátot) nevez ki köztársasági elnöknek?

ha te ellenzéki lennél, akkor tetszene neked, hogyha a kormány egy pártpolitikust(sajátot) nevez ki köztársasági elnöknek?
hát igen ezek a politikusok nem tartoztak egyik oldalhoz se Sólyom alkotmánybíró is volt elõtte tehát õ meg végkép nem tartozott egyikhez se.
A kérdező hozzászólása: nem
A kérdező hozzászólása: Göncz se és Mádl se
Göncz megveszekedett emeszpés, a kócos lánya még rajta is túltesz.
Ez így nem igaz. Göncz pl. a jobboldalnak nem lehetett szimpatikus, Sólyom pedig a Fidesz támogatását is élvezte. Mádl Ferenc pedig inkább volt jobboldali, de õ kiváltképp vigyázott arra, hogy a köztársasági elnöki tisztség ne legyen politikai szinezetû. Schmitt és Áder pedig kimondottan jobboldali pártkatonák. De ugyanígy lenne, ha kétharmados baloldali parlament lenne.

Mindig használtok intim lemosót? A párom azt mondja az eddigi barátnői nem használtak ilyesmit? -,

Nemet és kort is légyszi

Legjobb válasz: Én nem használok minden nap, csak néha. Felesleges a sok vegyi kencét megvenni, mert áteshetünk a ló túlsó oldalára...

Én nem használok minden nap, csak néha. Felesleges a sok vegyi kencét megvenni, mert áteshetünk a ló túlsó oldalára...
Pár évig használtam, de nekem ugyanúgy elõjöttek fertõzések. Már évek óta nem hasnzálom és a helyzet nem romlott. Szóval csak kidobott pénz. Ha az ember nagyon alaposan leöblíti a tusfürdõt, akkor ott irritáció nem lehet. Inkább a régi szappanok nem tettek jót odalent, de ma már nem sokan használják azokat.
Amúgy ja, sok értelme nincs, mert nem a hüvelyed mosod vele (legalábbis én azt nem szoktam behabozni), az meg öntisztító és nem is kéne piszkálni semmivel.
Használtam, de elõjöttek a fertõzések, kikezeltem, nem használom azóta, és nincs fertõzés.
Én csak akkor használom, mikor "megvan". 20:06-os.férfiak nem használhatják, mivel ezek a lemosók inkább savas kémhatásúak, mint a nõk, a férfiak ott lent, meg lúgosak, szóval nekik ideális a tusfürdõ. Nõknek nem igazán jó a tusfürdõ, szappan, ezek lúgosak, ezek borítják csak fel igazán a ph-értéket! Viszont én is használom ezeket, és semmi bajom nem lett még tõlük.Intim mosakodógélbõl meg a Carefree-t, mivel ennek a legjobb illata, frissnek érzem tõle magam, és ez nincs tele ilyen ph-hülye dolgokkal, mint a a Lactacyd, stb. és ez olcsóbb is, 400 ft.míg ezek a gombaölõ tulajdonságú mosakodógélek 1200 ft körül vannak, és persze erõsebb vegyhatásúak is.
ja..20:15-ös vagyok. 22/N
A kérdező hozzászólása: ph semleges hogy boríthatná fel a hüvelyflórát???
Egészséges nõnek elég a sima langyos víz az intim tisztálkodáshoz.
Én sokáig tusfürdõt használtam, de állandóan fertõzéseim voltak, és inkább váltottam intimlemosóra. Mióta azt használom, egyszer sem lettem beteg.Pedig én is szkeptikus voltam.
A tusfürdõk pH értéke jóval magasabb, mint ami az intim területeken kellemes, ezért szokták használni az intim lemosókat, de szerintem azoknak sem elég savas (pl a Niveának 5-ös a pH-ja a hüvely körüli területeknek pedig olyan 3, 5-4, 2 körül) szóval én maradok a víznél.
Én sosem használtam. A langyos tiszta víznél sztem nincs jobb. 38 N
24L
Nem használok, egyszer használtam életemben, mikor ajándékba kaptam. (azt hitte apám, hogy tusfürdõ, de hogy miért a mai napig rejtély :D ) 22/L
én is csak néha, nem is hasznos, azt mondják.
Én sem használok. Te miért használod?
Én sosem szoktam.
Sok rosszat lehet róluk olvasni, de nekem csak jó tapasztalataim vannak az intim lemosókkal és törlõkendõkkel. Télen naponta egyszer, nyáron kétszer zuhanyzom és mindig ezt használom intim területeken, kellemes, nem irritál (elõtte minden tusfürdõ csípett), frissít stb. Ja és elég sok márkát próbáltam, de az abszolút kedvencem a Lactacyd Femina, a második pedig a Nivea. 5-6 éve csak ezeket használom. 22/N
Mert mégis mivel jobb az intim lemosó a sima tusfürdõnél? Ugyan már, attól nem leszel tisztább.
én használok, és orvostól is hallottam már, hogy jobb arra a területre, mint a sima tusfürdõ 25 / N (bár érdekelne, hány pasi használja)
Sosem használtam még.Tusfürdõ és ennyi. Vagyis karra, hátra bõrradiros tusolózselé. Nõgyógyászt kérdeztem, azt mondta csak felboritja a ph-t. Viz csodákra képes, intim lemoso nélkül se leszel büdös.
Én csak akkor ha menstruálok. Nekem azt mondta a nõgyógyász, hogy ezeket nem ajánlatos sûrûn használni, mert tönkre teszi a hüvelyflórát. Szerintem ezért sincs sosem bajom. Sógornõm viszont szinte mindig (naponta) használja és elég sûrûn fáj a hasa, könnyen felfázik, kevésbé ellenálló! Bár lehet, hogy ezek csak genetikán alapulnak, így nem tudom!
Én használok Intim Habot - kb hetente 3-4 alkalommal. Nem borítja fel a pH értéket, a nõdokinak is vittem - õ is használja! Csak tiszta langyos vízzel szabad lemosni, semmi tusfûrdõ - szappan - vagy meleg víz az intim területen!

Az új cumisüveg feje sokkal keményebb, mint az eddigié, kisfiam nem nagyon akarja enni belőle a tápszert, tudok valamit tenni a cumival, vagy majd megszokja?

Legjobb válasz: Szia! Nekünk bebe confort cumisüvegünk van és azt elfogadta rögtön, már 2 hetesen. Van azonban olyan is, mikor csak 2-3 próbálkozás után kedi el szívni. Szerintem megszokás kérdése az egész.. nem tudsz olyan cumisüveget venni mint a régi?

Szia! Nekünk bebe confort cumisüvegünk van és azt elfogadta rögtön, már 2 hetesen. Van azonban olyan is, mikor csak 2-3 próbálkozás után kedi el szívni. Szerintem megszokás kérdése az egész.. nem tudsz olyan cumisüveget venni mint a régi?
A kérdező hozzászólása: Köszi! Próbálkozom majd még vele, hátha pár nap múlva elfogadja majd. Nem találtam sajnos olyat mint az eddigi, meg az kicsi is, mert csak 125 ml-es, és már többet eszik egyszerre, ezért akartam nagyobbat.
a bebe confort evidence üvegnek a teteje és a cumija is egyforma így a kicsi és a nagy üvegre is jó. Most vettem pont nagy üveget, mert nekünk is nõtt a mnnyisége a kajának. Nem tudm más márkánál hogy mûködik, de a cumi milyensége az üveg méretét nem kéne hogy befolyásolja. Vagy esetleg elmúlt 6 hónapos és azért váltottál cumi méretet? Mert ebben az esetben csak megszokás kérdése az egész :)

Az eddigi barátaim mind mindig mondták, hogy nekik az a fontos, hogy nekem jó legyen de ha elélveztek, mégsem törődtek vele, hogy tovább izgassanak vagy valami. Miért csak jár a szájuk?

ez másnás is el?fordul?

Legjobb válasz: Azt nem írtad, hány éves a barátod...fiatal korban ez gyakran elõfordul. Idõ kell mire belejönnek...

Azt nem írtad, hány éves a barátod...fiatal korban ez gyakran elõfordul. Idõ kell mire belejönnek...
én megmondom a frankót: addig nem kérek az orgazmusból, akár a repetából sem, amíg a csajt minimum ki nem elégítem, ha csak csiklói orgazmussal is....szerintem ez a tuti. Ha már egyszer kapok valamit, adjak is érte, nem?
Mindenkinek más a ritmusa, az én barátom, miután õ elment, már nem tudja annyira beleélni magát, így inkább úgy csinálja, hogy mindig én legyek az elsõ... Nem biztos, hogy nem szeret és nem akar neked jót. Próbáljátok ki ti is így, úgy mindkettõtöknek jobb, ha te is élvezed. Ha így sem fordít rád elég energiát, az már nem túl jó jel...
Ha a fiú szeret, akkor fogalakozik veled az után is, hogy õ elment. De azért, ha erre nem jön rá magától, akkor megkérheted. Elég, ha megragadod a kezét, és odaviszed, ahova szeretnéd... ha ebbõl se ért, ott gond van.
2. hozzászóló vok. Hát igen jó neki :P ez van én nagyon szeretem öt és ö is engem nagyon boldogok vagyunk együtt remélem nem minden srác olyan mint a barátod(barátaid) Vagy csak nekem fontos ez ?
Szerintem nem szeret ill nem elégé én nagyon jóba vagyok a brátnõmmel mindent megbeszélünk és ha elõbb élvezek el mint ö akkor tovább izgatom hogy neki is meglegyen nálam ez alap szerintem annak semmi értelme hogy csak az egyik fél élvezi a dolgot ... (én is mindig mondom neki h fontos nekem hogy jó legyen neki de ezt nem csak mondom hanem meg is teszem ... )
Szerintem sem korfüggõ. Én is így jártam, mint te pedig idõsebb vagyok. Egyetlen egy fiú volt - az elsõ - akit érdekelt hogy nekem is jó-e.
A kérdező hozzászólása: mindig idõsebb barátaim voltak 20 felett, mostani 28.az utolsó hozzászólóra meg büszke lehet a barátnõje:) )
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat :) )
Hm... Én sem szeretem ha elõbb (sokkal elõbb) elmegyek mint a barátom, mertutána már nincs hozzá kedve az embernek úgy mint elõte, legalábbis akivel beszéltem ilyenrõl, az így volt vele. Azért csak a szájuk jár mert farok feláll, agy leáll, aztán meg 2 perc múlva már a meccsen / focin / gépen / akármi másonjár az eszük.
A kérdező hozzászólása: így van utolsó válaszadó. majd rávezetem a dolgokra. köszi szépen

Ha most minden más mint az eddigi ciklusaimban reménykedhetek?

Sziasztok. 16-ra nem várom. Hol er?sebb hol gyengébb puffadásom és fájásom van. A hüvelyem is nagyon sikos. Többször érzem úgy nap közben mintha er?teljes folyásom lenne.Ha megnézem akkor inkább egy picit krémes. A vízszer? folyást hogy érzitek?De nincs túlzott éhségem, s?t inkább eszem és utána már undorodom is mindent?l inkább nasiznék. De összességében inkább kisebb az étvágyam mint azel?tt. A mellfeszülés kritérium? Nekem nincs. Pedig máskor mindig van a ciklusom ezen szakaszán. Köszönöm.

Legjobb válasz: hát nem tudom!nekem a puffadás a menszesz elõtt szokott lenni.sajnos most is van de nekem is fura ez az utolsó ciklusom és én is csak reménykedem.derékfájás?petefészeknyomás?

hát nem tudom!nekem a puffadás a menszesz elõtt szokott lenni.sajnos most is van de nekem is fura ez az utolsó ciklusom és én is csak reménykedem.derékfájás?petefészeknyomás?
reménykedhetsz. minden honap egy remény. én is azt teszem mert nekem is késik. szerintem simán lehet baba a dologban. drukkolok neked

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!