Találatok a következő kifejezésre: Az ebédnek délben kell (2 db)

Az ebédnek mindig délben kell lennie?

Amikor délutános vagyok,már 11 órakkor készülnöm kell,mert 50 km-re van a munkahelyem.Igy délben már utazom.

Legjobb válasz: Nem, akkor legyen amikor te akarod, de a reggeli és az ebéd között teljen el legalább egy óra.

Nem, akkor legyen amikor te akarod, de a reggeli és az ebéd között teljen el legalább egy óra.

7 hos babám reggel eszik fél 7-kor tápszert 9 körül elalszik és sokszor 11-kor kell fel. Tizorait ami gyümi ilyenkor adjak még neki? Mert a fözeléket délbe szoktam adni v csusztassam ebben az esetben az ebédjét?

Legjobb válasz: próbáld tolni neki az egészet szerintem is. adj neki 11-kor gyümit, de nem muszáj teljes adagot, csak mondjuk felet, hogy 1 óra körülre megéhezzen újra. akkor tudtok ebédelni, aztán 5 körül uzsonna, így 8 körül már meg fogja enni a vacsit is.

próbáld tolni neki az egészet szerintem is. adj neki 11-kor gyümit, de nem muszáj teljes adagot, csak mondjuk felet, hogy 1 óra körülre megéhezzen újra. akkor tudtok ebédelni, aztán 5 körül uzsonna, így 8 körül már meg fogja enni a vacsit is.
Szerintem told el 1-2 körülre, majd legközelebb 5 körül, aztán este.
adhatod neki 9kor is a gyümit.
Nálunk is csúszik. Fél 8-fél 9: tápszer Fél 11-fél 12: gyümölcs 2 körül ebéd: fõzelék 5 körül uzsonna: változó (tejpép/joghurt + gyümölcs/fõzelék) Fél 8-fél 9: tápszer. 7, 5 hónapos. Mindig ébredéstõl, alvástól függ az idõpont. Ha 8-kor kel, minden csúszik kicsit. Ha fürdés elõtt nem éhes, bepróbálkozom utána. Éjjel általában nem ébred, ha mégis, akkor azért, mert nem hajlandó vacsorázni. Olyankor 11-éjfél a "vacsi" ideje. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!