Találatok a következő kifejezésre: Az ebédnek délben (17 db)

Az ebédnek mindig délben kell lennie?

Amikor délutános vagyok,már 11 órakkor készülnöm kell,mert 50 km-re van a munkahelyem.Igy délben már utazom.

Legjobb válasz: Nem, akkor legyen amikor te akarod, de a reggeli és az ebéd között teljen el legalább egy óra.

Nem, akkor legyen amikor te akarod, de a reggeli és az ebéd között teljen el legalább egy óra.

Reggel 6-7 között magamhoz veszek átlagosan 6-700 kcalt, volt példa 1000-re is már. Az ebéd úgy zajlik, h 9-kor 90 kcal, délben 180 kcal; és a vacsorát 3-5között fogyasztom kb.2-300-at, és 10kor alszom, 5-től nem eszem. Ez a szisztéma mennyire rossz?

Székletem reggel 8 körül van rendszerint. Egész nap tisztán iszom kb. 2 l vizet.S reggel majdnem 1kg gyümit, azért ilyen magas a kcal. Egy nap sokat kell mennem, és 8körül elkezdek megcsinálni 1 kb 3/4 órás pilates gyakorlatsort. Hízni nem híztam nagyon, a jobb id?re várok, h kocoghassak. Reményeim szerint 1 óra kocogás remekül használna. Am a hízás: 48ról 50,5-re, de sztem izom lehet, mert akkortól keletkezett ez a szám, h 4-5 napja elkezdtem már lábformáló gyakorlatokat végezni.

Legjobb válasz: 4-5 nap alatt nem szedsz fel 2kg izmot :D max víz lehet szerintem az étrend talán jó lehet de ha már mindenkép ilyen keveset eszel akkor ne a gyümölcs tegye ki több mint a felét a kajádnak amúgy hány cm magas vagy?

4-5 nap alatt nem szedsz fel 2kg izmot :D max víz lehet szerintem az étrend talán jó lehet de ha már mindenkép ilyen keveset eszel akkor ne a gyümölcs tegye ki több mint a felét a kajádnak amúgy hány cm magas vagy?
Azt azért nem képzeled, hogy a 2, 5 kiló nagy része izomfejlõdés 4-5 nap gyakorlatocskái után, ugye? :) A táplálkozásod sem azt támasztja alá, hogy valami nagy izomtömegépítésbe fogtál volna. Jujj, de finoman fogalmazok néha :) Én abszolút nem értek hozzá, de ösztönösen nem zavarna a gyümölcs, viszont ha keveset eszel gyümölcsön kívül, akkor valószínûleg túl kevés a fehérje vagy valami más, ami a gyümölcsben nincs sok... Nem tudom, mit eszel.
Ez nem is rossz étrend :D Bár mostmár nem tudom mi a célod?Fogyni szeretnél?amit 100%hogy nem kell, vagy hízni izomban, vagy formálódni?:D
A kérdező hozzászólása: Leginkább súlyt tartani, terveim szerint tavasszal majd intenzívebben tudok sportolni. S akkor a kocogás beiktatása+torna hatására formálhatom az alakom jobban. :)
Akkor ez most jó lesz így.De ha majd jó idõ lesz és kocogni fogsz + tornázni akkor ez már kevés!
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi szépen: mindjárt megy a zöld kéz :D

Miért legyen kész délre az ebéd, ha a párom csak 6 után ér haza? Nem jobb, ha minden friss?

Kb 3 hete vagyok itthon, mert "nincs munka". Fizetetlen szabadságon vagyok, mindig ígérgetik, hogy majd hétfőtől kell menni. Szóval, délelőtt általában alszom vagy netezek, délután 2- körül állok neki takarítani és főzni. Mire a párom hazaér (5-6 körül szokott, de van hogy csak 8kor ér haza), mindennel készen vagyok. Állandóan cseszeget, hogy miért nem főzök meg takarítok délelőtt, mint a többi háziasszony. Szívesebben eszek vele, mint egyedül. És azt hittem, jobban örül, ha frissen tálalom neki a főtt ételt. Szerintetek? Csak ketten vagyunk, gyerek nincs.

Legjobb válasz: mit válaszolt?

te jó ég. Nem mindegy neki, mit csinálsz? Minden nap nem kell fõzni meg takarítani. Szerintem is jobb lenne frissen a kaja, nem kell pluszban melegíteni, kevesebb energia fogy.
Kitalálom: párod kedves édesanyja A mintaanya, minden nap reggel 5-kor kelt, megfõzött , elküldte a srácokat a suliba, aztán 3 mûszak a gyárban, vagy estig a földeken, aztán este még kitakarított...megmondom õszintén:a nagyim négy gyereket nevelt falun, napszámba járt, állataik voltak, építkeztek, stb...fogalmam sincs, hogy én hogy bírnám, de a rossz tüdõmmel a felét se szerintem, de a szükség nagy úr.AKKOR muszáj volt.És ez itt a lényeg: ma már tökre nem muszáj, de ha a párod ragaszkodik hozzá:hát fõzzél meg reggel, estig hagyjad a szabad levegõn "száradni", este ártatlan képpel szolgáld fel neki, aztán amikor húzza a száját, megmondod neki: de édesem hát ma reggel fõztem, direkte neked, anyukád is mindig így csinálta, nem? 1 esetben van gáz:ha tényleg az állottat szereti.
mit válaszolt?
És mit mondott?
Mondd, hogy délelõtt 10-kor készítetted! Úgy biztosan jobban ízlik majd neki. Amúgy részvétem!
mondhatod neki hogy delelõt fõztél amit nem tud az úgysem faj, de komolyra a szót szerintem úgy van vele hogy delelõt is hasznos dologra fordítsd az idõd, vannak ilyen férfiak ma mondhatod neki hogy nem az a legyen hogy hánykor foszol vagy takarítasz az a legyen hogy megcsinálod.
Errõl miért nem õt kérdezed?
Hát figyelj akkor játssz te is vele :DD. Megfõzöd szépen az ebédet délre egy hétig, meg kitakarítasz.. délután meg alszol netezel és kész. Aztán majd görbül a szája, hogy melegített kaját kell ennie.
Én már a fejébe húztam volna egy lábost. Nem viccelek. 23/N
Nálunk is ez van, szerinte egész nap megy a gép (ami nem igaz, pl. most is sütök, addig alvóállapotban van és áramtalanítok mindent), de a lakás szalad, stb. Párszor megkapom a csipkelõdõ megjegyzést. Egyik este nagyon durván viselkedett, szabályosan féltem tõle. :( Õ korán feküdt le, mert hajnalban kelt, délelõttös volt, de én még fent maradtam. Felébredt és mondta nekem a magamét, kiabált. Mintha nekem nem lenne jogom használni az áramot, pedig én fizetem a felét, akkor is, ha most nincs munkám, mert attól még van pénzem, nem õ tart el.
Most mit is kérdezel?
A kérdező hozzászólása: Mondtam neki tegnap, hogy legyen úgy, ahogy akarja. De én 4kor lefekszem aludni, és ha fel mer ébreszteni, vagy rendetlenséget csinál, akkor nagyon mérges leszek.
És mit mondott rá? Szerintem így is talál majd kivetnivalót.
A kérdező hozzászólása: Azt, hogy ne aludjak délután.
Ez kész:) ) Akkor aludj 11-ig, utána állj neki az ebédnek. Hozzáteszem közben is lehet fészbukozni, pakolni. 1-2re kész a kaja, utána még netezhetsz, és amig hazaér az embered, a tûzhely is kihül...
Esetleg azt nem akarja megszabni, hány órakor mehetsz pisilni?
Fõzz meg neki délre, rakd a hûtõbe és ha hazaér, rakd úgy elé...=)
Menekülj!!!!!!
Azért válaszolj majd, hogy mi lett :) . Komolyan érdekel..
A házasságban nagyon fontos, hogy összeszokjanak a felek, és ne ellenségeskedjenek. Vagy megtanuljátok ezt, vagy elválnak útjaitok.
Szerintem foglalkozzon a saját dolgával, még egy ilyen idiótát...
Részvétem a párod miatt! Akkor kellene felháborodnia ha CSAK facebookoznál egész nap és a szennyes, mosatlan a hegyekben állna, és még fõt étel sem lenne.
Anyám, ez de beteges pasi! Kérd meg õt hogy mondja meg nyíltan mi baja veled, nem hülyeségekkel túráztasson.
A kérdező hozzászólása: Kérdeztem.
A kérdező hozzászólása: Hogy ne lustálkodjak délelõtt, hanem fõzzek és takarítsak. Éjjelente nem tudok aludni, mert horkol. És nem engedi, hogy a másik szobában aludjak.
A kérdező hozzászólása: Észreveszi, hogy még meleg a tûzhely.
Fõzne neki a halál! Én is délután fõzök. Délelõtt sok dolgom van, így ebédre tegnapi van. A csicskája vagy, vagy miafranc? Nem tök mindegy neki mikor fõtt az a kaja?!
Naaztán. Nekem is késõn ér haza a férjem, és én is itthon vagyok egész nap (szülési szabadság), de sosem veti szememre, hogy nem reggel fõztem (én is úgy idõzítek, hogy mire hazaér friss legyen). Bár mondta, hogy ne éheztessem magam, nyugodtan egyek nélküle is, de nekem úgy nem esik jól. Õ megértette. Ami a horkolást illeti - hogyhogy nem engedi?! Mi is külön alszunk, bár este megvan a közös lefekvés aztán én átköltözök - õ horkol, én meg forgolódok meg izgekmozgok (8 hónapos terhesen az alvás nem a legegyszerûbb dolog), szóval együttaludva egyikünk sem tudna pihenni, de nálunk ebbõl sincs gond.
Á, igen, nálatok is kezdõdik, hogy érezteti veled, hogy haszontalan vagy... Nálunk ugyanez, egy hónapja vagyunk munkanélkül, de már megkaptam, mit hogyan kéne csinálnom, érezteti velem, hogy õ a góré, mert õ dolgozik és keres. (mondjuk ez így nem igaz, még kapok álláskeresési járadékot, és tartalékom is van) Én is ha este fél 11-re jön, akkor 9 körül állok neki fõzni, felesleges délben megcsinálni.
*vagyok munkanélküli
Ezt ha vele nem tudod megbeszélni, mi nem tudunk segíteni!
A kérdező hozzászólása: Nem él az édesanyja. Azt mondta, elege van abból, hogy egész nap a facebook elõtt ülök. Unatkozom, akkor felmegyek és beszélgetek a barátnõimmel, amelyik épp fent van.
Most irigykedik? Nagyon megmérgezi ezzel a légkört, miért jó, ha cseszeget?
Miért, ha délelõtt fõzöl meg akkor meg délután fogsz a Facebookon beszélgetni a barátnõiddel, nem mindegy neki? Örüljön, hogy ki van takarítva és meleg kaja várja! Micsoda egy tapló...
A kérdező hozzászólása: Én sem értem, miért nem mindegy. Én sem örülök, hogy nem dolgozhatok, de sajnos nem tudok mit csinálni.
Te szegény, nagyon sajnállak. Némely embert igazán nem értem, köztük a párodat sem. Tiszta a ház, van meleg étel és ez sem elég? Valamelyik hozzászólónak nagyon igaza van: Fõzz meg kora reggel, lehetõleg rögtön azután, hogy dolgozni ment.Hagyd a szabad levegõn, sõt, ha lehetõséged van, tedd ki a napra. Majd este melegítés, minden nélkül tedd elé a száraz riszt/tésztát, és az összeállt, kihûlt pörköltet. Megnézném az arcát.
Szerintem teljesen normális, inkább örülhetne neki. De én biztos mondanám, hogy ha nem tetszik akkor mától nem fõzök neki, egyen amit akar. Párszor fõzd meg délelõtt és akkor le fog neki esni, hogy sokkal jobb a friss kaja.
Mi lett a dolog vége?


Ha nem eszi az ebédet, ráhagyjam? Mostanába nem akar enni reggel és délbe sem, csak amit ő kitalál, ami max. Kakaó vagy kihozza a lekvárt a spájzból.

Mit tegyek?Ne adjak neki semmit vagy amit ? akar?

Legjobb válasz: Azt adj neki amit enni szeretne.Ksfiam 13 hos és most van egy olyan idõszaka hogy krumplipüré krumplipürével.Ha ezt szeretne enni ezt adom mert örülök hogy eszik. Kislányom 3 éves õ most lekvároskenyeret lekvároskenyérel eszik mondjuk õk rosz evök ezért örülök hogy ezeket megeszik.

Azt adj neki amit enni szeretne.Ksfiam 13 hos és most van egy olyan idõszaka hogy krumplipüré krumplipürével.Ha ezt szeretne enni ezt adom mert örülök hogy eszik. Kislányom 3 éves õ most lekvároskenyeret lekvároskenyérel eszik mondjuk õk rosz evök ezért örülök hogy ezeket megeszik.

Ha délben főzök a babámnak ebédet, másnap délben azt még odaadhatom neki? Vagy inkább már ne?

Legjobb válasz: Szia. Én is úgy szoktam,ha kicsitt többre sikerül és nem eszi meg mind akkor másnap oda adom neki...Semmi baja nem lesz :) Minden jót

Szia. Én is úgy szoktam, ha kicsitt többre sikerül és nem eszi meg mind akkor másnap oda adom neki...Semmi baja nem lesz :) Minden jót
Én mindig 2 napra fözök.a védönö mondta hogy nem muszály minden nap.ha belegondolsz te is megeszed azt a kajcsit amit elözö nap!!nem lesz bajod töle!meg aztán a babák még nem igénylik annyira a váltzatos étrendet.Add oda neki nyugottan.jo babázást
Nyugodtan odaadhatod. Rögtön az elkészülte után vedd ki azt az adagot, amit oda akarsz aznap adni a babának, a többit lehûlés után tedd a hûtõbe. Azt viszont, amibõl már evett, de egy kevés esetleg maradt, ne tárold, mert a kanállal nyál kerülhetett bele. Mivel a nyál emésztõnedv, így azt már nem szabad tárolni!

AZ működik hogy ha reggelente eszem rendesen 1 szelet kenyeret ebédet rendesen és dél után semmi este meg 2 utca futás? ! Vagy ez naon hosszadalmasan érek el eredményt csak?

Legjobb válasz: olyan sokan esnek ebbe a hibába. Nem papolni szeretnék, de tanuld meg, hogy ha a szervezetedtõl megvonod az ételt, plusz még fokozottabb igénybevételnek is teszed ki,nem lesz jó vége. Mellesleg, ezzel a nem eszek dologgal azt éred el, hogy a szervezeted el kezd tartalékolni, és még nehezebben fogsz megszabadulni a súlyfeleslegtõl. ugye a gyomor tartalma 3-4 óránként kiürül, ezért legyen utánpótlás a gördülékeny anyagcsere érdekében. Este fehér húst, zöldséget ehetsz nyugodtan, az nem árt:)

olyan sokan esnek ebbe a hibába. Nem papolni szeretnék, de tanuld meg, hogy ha a szervezetedtõl megvonod az ételt, plusz még fokozottabb igénybevételnek is teszed ki, nem lesz jó vége. Mellesleg, ezzel a nem eszek dologgal azt éred el, hogy a szervezeted el kezd tartalékolni, és még nehezebben fogsz megszabadulni a súlyfeleslegtõl. ugye a gyomor tartalma 3-4 óránként kiürül, ezért legyen utánpótlás a gördülékeny anyagcsere érdekében. Este fehér húst, zöldséget ehetsz nyugodtan, az nem árt:)
Szerintem inkább két szelet kenyér legyen egy helyett, és kéne rá kis libatepertõ! Aztán egész nap csak víz! Este meg legyél kemény, nyomjál le 3 utcát! Mondjuk az Andrássy út a hõsök terétõl a deák térig és vissza, az számít egynek!!! Iszonyat jó lesz! De ez titkos, ne mondd el senkinek, mert akkor mindenki jól fog kinézni! Sok sikert! Ja, és ha tudsz venni Csala Zsuzsa fogyi teát, akkor az még plusszban jó!! Napi 5-öt igyál meg! Zsuzsi mama az isten, ha fogyókúráról van szó! Ha van esetleg a családban ilyen hájrázó öv, vagy hasonló, akkor azt is használd! Egészségedre!
Banánt nyugodtan ehetsz, lefekvés elõtt a legjobb mézzel! Hihetetlen zsírégetõ!
Ez olyan hülyeség! Én 7 évesen egyszerûen képtelen voltam vacsorázni! Rendesen megettem a reggeli kenyeret vagy akármit , ebédet is ettem és este ugye semmit és mégis vékony voltam szóval ezt nem értem!
A kérdező hozzászólása: amúgy már 1 hete csinálom!.. ja de egyszer megszegtem ezt mert ettem du-tán egy banánt de szerintem ez nem számít bele eddig 3 kiló ment le de azt hallottam h ez csak víz akkor gondoltam megkérdezem hogy ha ezt csinálom most már míg ki nem deszesedek akkor jó
Kérdésedre válaszolva: Nem, az nem mûködik.
Nem rossz, de délután azért egyél valami fehérjét, a szénhidrátot viszont mellõzd és nem kell éhesen fél napot szenvedned még, mert így a futás se fog menni.
Minimum 45 perc futás kell hogy érjen is valamit.
szerintem ezt nem fogod bírni, 2-3 nap, és megéhezel.
A kérdező hozzászólása: már ne haragudj de én sem téged utolsó gõzöm sincs mirõl beszélsz most

Most akkor az a jobb, ha délig csak gyümölcsöt, és max 1 joghurtot eszek, vagy ha reggelire telezabálom magam? Melyikkel fogyok könnyebben, ha ebédre is keveset eszek, és este 6 után már semmit nem eszek?

Legjobb válasz: Egyik se jó.Napi 5-6 kaja.Sovány hús,tojás,zsírszegény túró,sok zöldség,alacsony Gi-û Ch-k,sok víz,multivitamin.Este 6 után is lehet enni,csak Ch mentesen.

Egyik se jó.Napi 5-6 kaja.Sovány hús, tojás, zsírszegény túró, sok zöldség, alacsony Gi-û Ch-k, sok víz, multivitamin.Este 6 után is lehet enni, csak Ch mentesen.
Egyik alternatíva sem jó. Ha délig csak gyümölcsöt eszel azzal csak gyümölcscukrot viszel be a szervezetedbe. Ha már mindenáron gyümölcs, akkor keverd össze némi zabpehellyel (esetleg ízesítheted fahéjjal). Ez sokáig eltelít majd. A joghurtnak nem sok értelme van, ha tejtermék, akkor sovány túró. Ebédre ehetsz normális mennyiséget. 6 után is lehet enni, sõt kell is (de csak fõképp fehérjét). Keress mintaétrendet, mert elõször az alapokkal kéne tisztában lenned.
Mi az, hogy vacsorára csak fehérjét? Nincs olyan étel, amiben csak fehérje van.

Volumass 35 1200kg van meg egy 1kog-os kreatinom . A kreatint reggel 5g, ebéd 5g, edzés után 5g és vacsorakor 5g szedem . Volumass 35 napi 100g ír az úgy jó ha el osztom a kreatin mellé 25g reggel, délben szinten 25g edzés után és vacsora elõtt?

Legjobb válasz: nem. Egészbe van értelme edzés után. És ahhoz is dobj pár gramm kreatint. Jah és ezt a kreatinmennyiséget csak 5-7 napig vidd be, utána reggel és edzés után elég, amikor nem edzel napközben vmikor...

nem. Egészbe van értelme edzés után. És ahhoz is dobj pár gramm kreatint. Jah és ezt a kreatinmennyiséget csak 5-7 napig vidd be, utána reggel és edzés után elég, amikor nem edzel napközben vmikor...
A kérdező hozzászólása: De akkor a kreatin mehet magagában a volumass 35 meg csak edzés után?
igen. Csak étkezésnél vidd be ez a lényeg. Elvileg kaja elõtt irják de mindegy, utána is mehet a gyomorban ugyis keveredik, de zsírszegény étrended legyen. Ne sertéspörkölttel meg csokival vidd be. A volumassba is rakj egy kevés kreatint.
A kérdező hozzászólása: oké köszönöm még egy kérdésem lenne ha el fogy a volumass 35 akkor a kreatint szedhetem magában addig amíg el nem fogy ?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!