Találatok a következő kifejezésre: Az biztos, a peteérés után 14 (2 db)

csinálj tesztet , 14 nap után már nagy eséllyel kimutatja a babát.
A kérdező hozzászólása: elméletben kérdeztem, még van 12 nap...
Én sok helyen azt olvastam hogy ha 16-18 nap után sem jelentkezik menszi akkor nagy esély van a baóra.A luteális fázis 14 nap.Általában ez mindenkinél ennyi de egy két napot késhet.Nekem egyszer 16 egyébként 14 nap szokott lenni.Akkor nagyon reménykedtem de sajnos semmi nem volt.Tehát én azt hiszem nekem 18 nap után lehetne reménykedni.
A 14 nap az átlag. Nem mindenkinél pontosan ennyi. Úgy tudom, hogy 12-17 nap között még jó.n Általában egy embernél nem nagyon változik a luteális fázis, bár erre is hallottam ellenpéldát. Ha peteérés után 14-15 nappal fogsz majd tesztelni, akkor már van esély arra, hogy a valóságot mutatja a teszt.Bár ez is nagyon eltérõ, egyénfüggõ. A HCG szintõl függ.

Az biztos, hogy a peteérés után 14 nappal kezdődik a mensi?

Legjobb válasz: általában igen. de nem törvényszerû.Pár nap késés nem jelent gondot. Hány napja késik?

általában igen. de nem törvényszerû.Pár nap késés nem jelent gondot. Hány napja késik?
A kérdező hozzászólása: Elvileg február 6-án volt az ovu. teszt peteérésem, tehát ma kellene megjönnie, de semmi jele. Tesztet csináltam tegnap, ami sajnos negatív lett, úgyhogy terhes nem lehetek.
Szerintem korán teszteltél. Tudom nehéz, de várj egy hetet a következõ teszttel, ha továbbra se jönne meg.
Csak akkor, ha minden rendben van, egyébként lehet kevesebb is.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, nagyon nehéz várni... Én már egyébként annyi tesztet vettem 2 év alatt, hogy kitelne belõle egy wellness hvége egy négy csillagos hotelben:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!