Találatok a következő kifejezésre: Az biztos, a peteérés után (6 db)

csinálj tesztet , 14 nap után már nagy eséllyel kimutatja a babát.
A kérdező hozzászólása: elméletben kérdeztem, még van 12 nap...
Én sok helyen azt olvastam hogy ha 16-18 nap után sem jelentkezik menszi akkor nagy esély van a baóra.A luteális fázis 14 nap.Általában ez mindenkinél ennyi de egy két napot késhet.Nekem egyszer 16 egyébként 14 nap szokott lenni.Akkor nagyon reménykedtem de sajnos semmi nem volt.Tehát én azt hiszem nekem 18 nap után lehetne reménykedni.
A 14 nap az átlag. Nem mindenkinél pontosan ennyi. Úgy tudom, hogy 12-17 nap között még jó.n Általában egy embernél nem nagyon változik a luteális fázis, bár erre is hallottam ellenpéldát. Ha peteérés után 14-15 nappal fogsz majd tesztelni, akkor már van esély arra, hogy a valóságot mutatja a teszt.Bár ez is nagyon eltérõ, egyénfüggõ. A HCG szintõl függ.
Dehogyis, még bármi lehet.
Ovulációs mikroszkóp szerintem az ovuláció meghatározására való, nem a terhességére :-) Sok sikert és több türelmet !!!
Szerintem buborékot akkor mutat, ha nem jól kented rá a nyálmintát. Ne legyen buborékos, és ne egyél-igyál elõtte kb. 1 óráig, hogy tiszta legyen. A terhességet pedig szerintem sem mutatja ki a készülék.

Az biztos, hogy a peteérés után 14 nappal kezdődik a mensi?

Legjobb válasz: általában igen. de nem törvényszerû.Pár nap késés nem jelent gondot. Hány napja késik?

általában igen. de nem törvényszerû.Pár nap késés nem jelent gondot. Hány napja késik?
A kérdező hozzászólása: Elvileg február 6-án volt az ovu. teszt peteérésem, tehát ma kellene megjönnie, de semmi jele. Tesztet csináltam tegnap, ami sajnos negatív lett, úgyhogy terhes nem lehetek.
Szerintem korán teszteltél. Tudom nehéz, de várj egy hetet a következõ teszttel, ha továbbra se jönne meg.
Csak akkor, ha minden rendben van, egyébként lehet kevesebb is.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, nagyon nehéz várni... Én már egyébként annyi tesztet vettem 2 év alatt, hogy kitelne belõle egy wellness hvége egy négy csillagos hotelben:)

Ha peteérés után 5 napja fennt van a hőm, akkor biztos megvolt az ovum? Ugyanúgy fáj a hasam, mint peteéréskor, lehet mégsem volt?

Én ezt nem értem. Volt tojásfehérje folyásom, majd krémes.

Legjobb válasz: Nagyon köszi a válaszodat :) De akkor mitõl fájhat ennyire a hasam? Nagyon rossz közérzettel párosulva. Beágyazódás még biztos,hogy nem lehet.

A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszodat :) De akkor mitõl fájhat ennyire a hasam? Nagyon rossz közérzettel párosulva. Beágyazódás még biztos, hogy nem lehet.
A kérdező hozzászólása: Akkor talán én is bizakodhatok egy kicsit, köszönöm :) Egyébként mára 1 tizedet esett a hõm, lehet mégis beágyazódás?
Szia! Szerintem megvolt a peteérésed. Drukkolok:)
szia!Én pont így voltam, és ma a 9.dpo-n pozit teszteltem.Nem is értettem, hogy miért fáj peteéréstol még mindig...hát ezért...:) drukkolok
A kérdező hozzászólása: A gratuláció meg lemaradt. Boldog babavárást neked. Hõmérsékleti görbéd nincsen esetleg? Nagyon szívesen megnézném.
Hát akkor gratulálok, úgy néz ki hogy kismama vagy :) Boldog babavárást! :) 17 hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :) Bár egy kicsit félek, mert volt már két korai spontán vetélésem. De most úgy állok neki, hogy nem lesz semmi baj.
Így is kell! De idegeskedj, élvezd a terhességet! Gond mentes terhességet kívánok neked! (elsõ voltam)
Nyugodtan vedd pozitívnak, és csak semmi idegeskedés!!! :) ) Sok boldogságot, és egészséget Nektek! 33 hetes kismama

Ha van peteérésem biztos hogy meg is reped a tüsző? Ha az ovuteszt 2pozitiv után negativ akkor biztos hogy megrepedt?

Legjobb válasz: Sajna nem biztos hogy megreped. De azért általában meg szoktak.

Sajna nem biztos hogy megreped. De azért általában meg szoktak.
Tényleg nem biztos, de általában nem szokott baj lenni. Az ouvlációs teszt a szervezeted emelkedett LH szintjét mutatja - LH csúcsot-, ami egy hamarosan bekövetkezõ tüszõrepedést jelezhet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!