Találatok a következő kifejezésre: Az biztos, a (1853 db)

Ha neha szedulok, hanyingerem van es megkivanok dolgokat az biztosan a terhesseg jelei? Biztos hogy terhes vagyok a ezek fellepnek vagy mas okbol is adodhat? Gumit hasznaltunk de mostanaba furcsan erzem magam Mi lehet?

Legjobb válasz: Szia! Ezek nem feltétlenül a terhesség jelei, okozhatja a stressz is. Szerintem csinálj egy tesztet, és akkor minden kiderül :-)

Szia! Ezek nem feltétlenül a terhesség jelei, okozhatja a stressz is. Szerintem csinálj egy tesztet, és akkor minden kiderül :-)
Lehet ez mástól is. Kimerültségtõl, stressztõl, helytelen táplálkozástól, mozgáshiánytól, stb. Egyáltalán nem biztos, hogy a terhesség miatt érzel ilyeneket.
ez nemjelenti hogy terhes vagy.

Julius 5-én menstruáltam utoljára azóta semmi, terhes nem vagyok az biztos a hajam nagyon hullik, folyton sírógörcsöm van és fogyok folyamatosan pedig sokkal többet eszem mint eddig, hnap megyek orvoshoz mire számítsak?

Legjobb válasz: Nem írtad le az életkorod, így nehéz megmondani. Ha fiatal vagy lehet egyszerû hormonzavar, csinálhatnak egy teljes vérképet, abból jobban kiderül. Azt sem írtad hogy ezek a tünetek az elmaradt menstruáció után jelentkeztek-e, vagy már elõtte is tapasztaltál hasonlót. A fogyásnak köze lehet az elmaradt mensihez, nagy súlyvesztésnél kimaradhat hónapokat is, és az is lehet hogy valamiféle gyomorproblémád lesz, amiatt hullik a hajad (esetleg akár vitaminhiány is lehet!), szóval nem kell egybõl a legrosszabbra gondolni, de a legjobb az ha egy szakember deríti ki mitõl vannak ezek a tüneteid. Biztosan nem lesz baj!

Nem írtad le az életkorod, így nehéz megmondani. Ha fiatal vagy lehet egyszerû hormonzavar, csinálhatnak egy teljes vérképet, abból jobban kiderül. Azt sem írtad hogy ezek a tünetek az elmaradt menstruáció után jelentkeztek-e, vagy már elõtte is tapasztaltál hasonlót. A fogyásnak köze lehet az elmaradt mensihez, nagy súlyvesztésnél kimaradhat hónapokat is, és az is lehet hogy valamiféle gyomorproblémád lesz, amiatt hullik a hajad (esetleg akár vitaminhiány is lehet!), szóval nem kell egybõl a legrosszabbra gondolni, de a legjobb az ha egy szakember deríti ki mitõl vannak ezek a tüneteid. Biztosan nem lesz baj!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat amúgy 23 éves vagyok és panaszaim menstruáció kimaradása elõtt is jelentkeztek, azt nem írtam, hogy elég gyors szokott lenni a pulzusom és hogy fulladni is szoktam mintha megakadna vmi a torkomon
Szerintem is sanszos a pajzsmirigy , de majd a vérkép megmondja. Orvoshoz kell menni egyértelmûen.
Na, mi lett? :)
Hormonzavarnak tûnik. Ha az, gyógyszert kell majd szedned.
Szerintem pajzsmirigy-probléma lesz, ne aggódj, jó gyógyszerek vannak rá!

Ha most szünetet kérek, az biztosan a végét jelentené?

2 éve vagyok együtt a barátommal, ő 18 éves én 17. Állandóan együtt vagyunk és már úgy érzem, hogy nagyon idegesít, nem tudom leszoktatni róla, hogy ne fogja meg a mellem vagy a fenekem pl. az utcán, fesztiválon vagy akárhol és iszonyúan cikinek érzem, mikor ezt csinálja, aztán hiába szidom le érte, tehetek bármit, mindig elfelejti vagy nem tudom, és csinálja tovább. Aztán vannnak még ilyen rohadt idegesítő szokásai, hogy folyton harapdál, és általában fáj is.(Pl. van egy bazinagy kék harapásnyom a combomon) Szóval egyáltalán nem úgy bánik velem ahogy kellene, és közölhetem vele megértően, kedvesen, határozottan, szigorúan, mérgesen, egyszerűen nem bírja felfogni vagy nem tud leszokni róla, pedig iszonyatosan idegesít, már nem is akarok vele találkozni ezek miatt... Nem akarok vele szakítani, mert szeretem és amúgy jól elvagyunk, de úgy érzem ezt már nem bírom. Ha ezt elmondom neki, és megmondom hogy szünetet szeretnék, akkor szerintetek átgondolná ezt a dolgot? Vagy ezen semmi sem segít? Már tényleg nem bírom

Legjobb válasz: Szegény srác. :S

Szegény srác. :S
A kérdező hozzászólása: na már teljesen belezavarodtam a válaszokba. :D amúgy köszi mindnekinek :) remélem leszokik róla...
A kérdező hozzászólása: bocsi, utolsó elõttinek szólt. amúgy nem akarok vele emiatt szakítani, szóval még azért próbálkozom tudatni vele, hogy nagyon gáz
a szünet szinte minden esetben = a szakítással mond meg neki, amúgy nekem ez nem lenne idegesítõ, beszélni kell és érthetõen, szóval arra figyeljen amit mondasz, nem dugás, netán szex közben, hanem akkor ha Rád figyel kérd meg ne tegye N
A kérdező hozzászólása: Utolsó!!! Velem is totál ugyanez van. Ha valami nem tetszik neki, akkor elkezd fenyegetõzni, hogy akkor megcsikizlek. Mondom akkor csikizz meg. És akkor elkezd csikizni a nyílt utcán..:D már herótom van tõle komolyan. Amúgy nem 2 éve csinálja ezt, vagyis az elején is csinálta nagy-nagy ritkán, de mindig rászóltam, és akkor vette a lapot, viszont mostanába nagyon felbátorodott... Most elmondtam neki a dolgot, és mondtam, hogy nagyon idegesítõ és szarul érzem magam miatta, azt mondta sajnálja és leszokik róla... Hát remélem is...
Nem hinném, hogy ezeken a problémákon a szünet segítene. Szóval ja, elõbb-utóbb úgyis szakítás lesz.
Ismerõs... Az én barátom is szóról szóra ugyanezt csinálta. Ami még idegesített, hogy állandóan lefogott és halálracsikizett, már alig kaptam levegõt, de õ csikizett... Szerencsére leszokott róla. Szerintem, ha ritkábban találkoznátok, megoldás lehetne.
Az az igazság, hogy a helyedben nem szünetet kérnék, hanem elmondanám neki, hogy vegye komolyan amit mondasz mert különben elhagyod. Egyébként csak azt nem értem ha 2 évig nem zavart akkor most miért? Vagyis nyilván ez nem normális dolog, gondolom kissé megalázottnak érzed magad ezekben a "fogdosós" helyzetekben....de eddig miért nem szóltál neki? (legalábbis feltételezem az elején már ezt elnézted neki, és ezért nem fogja fel) ?!
A kérdező hozzászólása: ja szegény srác, ha veled ezt csinálná valaki nem így gondolnád:) )
A szünet tulajdonképpen olyan szakítás, ahol még azt várják a felek, hogy idõvel folytathatják, de szerintem felesleges így nevezni... Mondd meg neki, hogy ha ezt nem fejezi be, akkor vége. Aztán, ha nem ért a szóból, akkor szakíts vele.
5-ös vagyok: Remélhetõleg kinövi. Az én barátom 1 évig csinálta, akkor volt 18 éves. :D Úgy tûnik ebben a korban egyeseknél ez a megfelelõ eszköz a szeretet kimutatására. :D Ez azt is bizonyítja, hogy a lányok elõbb komolyodnak meg. :)

Biztos az, hogy a halvány csík is csík? Biztos biztos?

látható nem kell forgatni,nem kell a szemünket elfárasztani ,hogy lássuk,de nem olyan er?s mint a másik csík.bizti hogy baba?

Legjobb válasz: Hát én is így vagyok most, nekem se kell forgatni, mert látszik és halvány, nem kell mereszteni a szemem sem. Én attól félek, hogy mi van, ha csak száradási csík ez?? Te errõl mit gondolsz?

Sajnálom, hogy nálad sincs. Hát akkor reménykedjünk tovább, hátha legközelebb sikerül.
Igen, úgy nagy az esély az ikrekre szerintem! Legalábbis én mindenütt ezt olvastam! Vagy pedig az is lehet, hogy korábban volt a fogantatás és azért mutatja ki hamarabb a teszt. Az én esetemben meg olyan, mintha késõbb történt volna a fogantatás, mint gondoltam volna. Mert nekem ez a halvány 2. csíkom ovuláció után 18. napon jelent meg! Nálam lehet, hogy még csak most fog igazán beindulni a HCG...bár úgy lenne.
A kérdező hozzászólása: hallod!ne riogasd már magadat , az a csöppség ha maradni akar úgyis ott marad sõt meg sem szabadulsz tõle vagy 25 évig:) ha nem akkor úgyis elmegy:(nem kell mindig a legrosszabbra gondolni.szerintem ha fel is szívódik annak egy oka van, hogy nem egészséges.de kérlek ne gondolj erre. inkább kérdezek vidámabbat:) szerinted van abban valami , hogy ha a teszt nagyon hamar kimutassa a babát akkor lehet nem is egyedül van?
zuhanyzásnál lehet meleg víz is, én is zuhanyoztam még a fürdés után, de kádban már nem mertem túl melegbe. egyébként te hogy gondolod? ha a baba életképes akkor megmarad, ha pedig nem, csak abban az esetben szívódik fel???
A kérdező hozzászólása: hát hidd el én sem szándékosan csinálom.de a unka..megköveteli.na mindegy.ha bebizonyosodok róla h baba van úgyis jövök táppénzre.inkább végigfekszem a 9 hónapot csak ne legyen semmi komplikáció.már napok óta nem kádazok hanem zuhanyzok.de kicsit melegebb vízben mint te.én a langyosban fázok:)
szerintem nem nagyon lenne szabad emelni terhesen!! meg kerüld a forró fürdõt is. én is ma langyos vízben fürödtem meg.
A kérdező hozzászólása: bár a bõröm és ha hajam változásait betudom annak a rengeteg vitaminnak és ásványi cuccnak amit szedek.
A kérdező hozzászólása: én a múlthéten szédültem de nagyon.az hál'istennek elmúlt.csak a mellbimbóim fájnak.tudod én eü.ben dolgozok és sokat kell emelni.és 3 napja ha emelek akkor befeszül úgy a hasam alja h be tudnék pisilni a fájdalomtól.hányingerem nincs.nem émelygek.a bõröm szebb sokkal, remélem ilyen is marad:) a derekam..hát...ha választani kell igen és nem közt akkor nem fáj.
Tüneteim: pl. néha tompa szúró érzetem van a méhemnél, néha nyillalgat a derekam, fejfájás is szokott lenni, szédülés, néha émelygés, néha bizonyos helyzetekben érzem ezt a feszítõ érzést a hasamban. A melleim nem fájnak egyáltalán. És te érzel-e valamit?
A kérdező hozzászólása: és ne gondolj arra hogy bármi baj lehet.csak pozitívan ahogy a teszted is:)
A kérdező hozzászólása: hát bízzunk benne!:) szerintem szinte 1millió%, hogy te terhes vagy!:) most mennem kell mert lassan érkezik a párom és vacsorát kell fõznöm neki:) holnap jelentkezem, hogy van-e valami fejlemény nálad:) vigyázz magatokra. szia
te is vigyázz magadra! az én párom is mindjárt hazaér! Nem tudom legközelebb mikor leszek netközelben, mert elutazunk a hétvégére, de ha tudok, akkor írom, mi a helyzet velem! Te is írj, amikor tudsz!
A kérdező hozzászólása: szia!hát nekem sajnos megjött az imént, úgyhogy itt sincs baba:( de már nem görcsölök ezen lesz ha jönni akar.ameddig nem ..nem erõltetem:( sajnálom hogy nálad sincs, pedig nagyon szorítottam:(de új hónap új remény:) fel a fejjel!!!
A kérdező hozzászólása: szia!hát én is feladtam teljesen, már kezdek kikészülni ettõl.holnap szerintem meg fog jönni mert napok óta görcsölget a hasam, de a magnéziumtól elmúlik.a cicim iszonyatosan fáj. de mindegy!te meg menj orvoshoz mert szerintem nálad baba lesz:) van! én meg várom az én idõmet!remélem azért beszélgetünk itt!vigyázz magadra.majd írok azért hogy mi a helyzet:) te is!
Kérdezõ! Ne add fel a reményt, attól, hogy nem erõsödött a teszt még lehet baba! Utolsó: Szerintem nálad biztos, hogy baba van, a terhességem elején nekem is volt ilyen hasszurkám, a beágyazódás helyén. Utolsó elõtti: Cysta nem okoz pozitív tesztet!!!!! Te se add fel!!! Drukkolok mindenkinek!
Szia kedves kérdezõ! Itt vagyok újra! Teszteltem ma délután és megint az lett, mint a múltkor. Elõször a szememet kellett meresztenem hogy lássak 2. csíkot, késõbb pedig már egyértelmûen látszott a halvány 2. csík, már nem kell meresztenem a szememet sem. Úgyhogy nálam ugyanaz a helyzet, nem erõsödött! Így én úgy gondolom, hogy nem foglalkozom a dologgal többet, lesz ami lesz...várakozom. Új tünet: szúr jobb oldalt egy pontban az alhasam környékén, nagyon feszít a hasam és érzékeny, valamint a mellbimbóm furák, mintha meg lennének repedezve meg ilyenek... Várok, mi lesz a folytatás. Veled mi a helyzet most?
Én vagyok újra: Halvány pozit teszteltél még mindig, addig van remény! Meglásd én holnap totál negatívat fogok! :( Viszont kicsit gyanús nekem, hogy ciszta is okozhat pozitív tesztet...:(
Szia Én vagyok az a másik halvány pozitívos lány. Én holnap fogok tesztelni. Szerintem ha még ott van a baba, akkor már a délutáni vizeletbõl is ki kell, hogy mutassa... De szerintem nálam gáz van...:( Mert nekem volt a napokban egy kevés rózsaszín folyásom és kicsit görcsöltem meg egy csomó tünetem van/volt. És hõm is már jópár napja lent van, szerintem nekem elmehetett a babám és cisztám lett...úgy érzem...:( De azért holnap még tesztelek, szerintem délután, mert még meg kell vennem a tesztet, de szerintem totál negatív lesz. Majd megírom, de úgy érzem, hogy nekem most már hormonzavarom van, nem babám. :( De volt kisbaba az biztos, csak szerintem valamiért nem tudott folytatódni a terhessét...talán sárgatest problémám lehetett. Úgy érzem. :(
A kérdező hozzászólása: sziasztok.azóta mindennap teszteltem one step tesztel.és talán ici picit látszik rajtuk a második csík, úgyhogy nem tudom mi lesz most:(
Én is drukkolok mindkettõtöknek!
Halvány csík is csík! Drukkolok! Írj majd.
A kérdező hozzászólása: ha felszívódik azt nem tudom milyen érzéssel jár.nálam a vetélés 6 napos mensi elsõ két nap iszonyatos hányinger és görcsölés volt:(nem kívánom senkinek azt a fájdalmat. milyen tüneteid vannak még?
szerintem én majd a jövõhéten fogok legközelebb tesztelni, hagy nõjön csak szépen minél magasabbra a HCG-m... Igen, remélhetõleg együtt örülünk! (Mekkora "pofáraesés" lesz, ha ezután már csak negatívak jönnek...életem legnagyobb csalódása lesz ennyi tünet meg halvány 2 csíkos teszt után nagyon durva lenne, ha mégse maradna velem a kisbabám) :((( Nagyon félek! Attól, hogy elveszítem! Ha felszívódik, azt meg se lehet érezni, ugye? Csak annyiból jövök rá, hogy már nem lesz több pozitív tesztem. :(
A kérdező hozzászólása: igen 2 teszten is azonnal kijött, de a biztonság kedvéért megismétlem egy pár nap múlva.tedd ezt te is.!és majd örülünk együtt:)
A nemvárt nap elött 2 nappal teszteltem + at pedig a tünetek arra utaltak, hogy megjön mert a höm is leesett.
Mármint az utolsó menzid, csak barnás folyás volt 3 napig.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó válaszoló.tavaly ilyenkor is terhes lettem de elment a baba:(remélem most nem:)
A kérdező hozzászólása: nem késik még... 5nap a nemvártig.gondolom én.kissé rendszertelen a mensim így fogalmam sincs mikor kell megjönnie.barna folyásom volt 3 napig múlthónap végén.ennyit tudok mondani.
Elsõ és a 3-dik válaszoló vagyok tavaj nekem is ilyenkor derült ki.
Tuti!
Miota késik?
A kérdező hozzászólása: a száradási csík nem késõbb jön ki?az enyémen azonnal jól látható halvány csík volt ahogy kúszott felfelé a vonal. hát-hát...akkor terhes vagyok??????:) ez fantasztikus lenne! de azt hiszem várok pár napot és újra tesztelek biztos ami biztos!
Biztos igen.Még valoszínû hogy alacsony a hcg-éd.Ne idegeskedj nálam is igy volt és most 4 honapos.
elsõ vagyok: Nekem is barna folyásom volt, hamarabb jelentkezett ez és több napig volt, és aztán volt még 1 napig kevés vérzésem is görcs nélkül. Azután voltam még dokinál is, aki azt mondta, hogy még van esélyem egy nagyon korai terhességre és csináljak tesztet.
A kérdező hozzászólása: igen, a barnás folyás volt a mensim szerintem.
hát én tudom hogy van baba és nem csak a teszt miatt gondolom így! csak attól félek, hogy a hormonjaim vacakolnak és azért ugrándozik a hõm és elmegy a baba emiatt... Neked meg ha egybõl kijött a 2. halvány csík, akkor neked is baba van, ez egyértelmû!!
A kérdező hozzászólása: jah igen!és hatalmas gratula a 4 hós babához!:)
A kérdező hozzászólása: és a doki mikor tud nekem valami biztosat mondani?mert úgy tudom 6 hét tájékán célszerû elõször menni.habár azt sem tudom nálam mi a helyzet:) most jut eszembe:) hát akkor a jövõhéten csütörtökön irány a nõgyógyász:)
A kérdező hozzászólása: ne a hõddel foglalkozz kedves utolsó! annyi félét láttam már, hogy el sem hinnéd. ha a teszt pozi baba van.ha megerõsítés kell keresd fel az orvosodat. meg a másik nézz szét a babatervezõ oldalon.rengeteg féle van. neked a hõd ilyen , nekem a hormonháztartásom pocsék.6 féle vitaminnak nevezhetõ ásványi cuccot eszek minden nap. szerintem nálad ott van az a baba, csak higgy benne:)
2-dik válaszoló Szerintem baba lesz.De akkor valoszinü, hogy a mult hoban fogant!Tudod mi a legbiztosabb elmenni dokihoz.
A kérdező hozzászólása: nézd!én már úgyvagyok vele , hogy ha lesz baba lesz ha nem akkor teszünk róla hogy legyen:) nem a hõmérõzéstõl lesz!hanem apukától:)
Én mérek és kicsit aggódom, mert ha babát várok, akkor miért így néz most ki? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ab428f4bde4619e73d5d98..
:) nem csodálom...Én is unnám folyton a méregetést :)
A kérdező hozzászólása: áá, hõt már rég nem mérek már meguntam.
Hát én is így vagyok most, nekem se kell forgatni, mert látszik és halvány, nem kell mereszteni a szemem sem. Én attól félek, hogy mi van, ha csak száradási csík ez?? Te errõl mit gondolsz?

Tegnap voltam 4D ultrahangon, azt mondta a doki hogy kislány, akkor ez már biztos? 26 hkm

Valós vagy estleg jàrt ugy valaki hogy mèg is fiú lett?

Legjobb válasz: Mennyire mondta biztosra? Mert nekem azt mondta,hogy 100% és tényleg kislány lett!

Mennyire mondta biztosra? Mert nekem azt mondta, hogy 100% és tényleg kislány lett!
Ket hete amikor szultem, volt egy holgy a korhazban, akinek a 34.hetig kislanyt mondtak.Bevasaroltak rozsaszinbol.Nagyon vartak a 3 kisfiu utan.35 heten kiderult fiu.
A kérdező hozzászólása: 3× egymàs utàn mondogadta hogy lany mutatott is valamit na de èn ott nem tudtam kivenni semmit belöle haza jöttem 2× nèztem meg a lemezt ès ugy sem tudtam kigobozni:-D egyèbkènt a 18.heti genetikai uhn.azt mondta a szonogràfus hogy 100% kislàny, hàt remèlem mert anyosom össze vàsàrolt mindent rozsaszinbe!
Nekünk is a 26. héten mondták elõször a nemét, szintén a 4D-s ultrahangon. Kislányt mondtak és az is lett. Ott már nagyon jól, mondhatni tökéletesen lehet látni. Ha az orvos tapasztalt, gyakorlott, akkor fõleg ritkán tévednek ilyenkor...ráadásul a 4D ultrahangon.
Biztos bekerülsz oda ahova elég a pontod.
Biztos. Már csak negyed óra!!:D
ÁHHHH NAGYON PARAAAAA :D
Pont az SMS nem biztos, benne is lesz az üzenetben. De ha elérted a határt akkor már bent vagy.
Showtime!!:DDD
A kérdező hozzászólása: Nagyon jó :D köszönöm a válaszokat, és sok sikert mindenkinek :D

Ha veszek egy snapback sapkát akkor az biztosan jó a fejemre?

a fejem 54.8 cm vagy 55cm. kicsit félek, hogy nagy lenne :D mert one size hiába állítható vagy nem tudom :D

Legjobb válasz: Ha nincs baszott nagy fejed, vagy nagyon kicsi, akkor biztos. :D

Ha nincs baszott nagy fejed, vagy nagyon kicsi, akkor biztos. :D
A kérdező hozzászólása: nincsen baszott nagy fejem :DDD ... leírtam kb mennyi :P megmértem :D csak mert sógoromnak az s/m sapkája nagy volt rám.
A kérdező hozzászólása: de az nem snapback volt ami állíthatós hanem flexfit.

Az utolsó menstruációtól számított 8. héten már biztos a terhességi teszt eredménye?

Legjobb válasz: 8. héten?Akkor már persze hogy biztos,de gondolom olyankor már orvos is alátámasztja az esetleges terhességet!

8. héten?Akkor már persze hogy biztos, de gondolom olyankor már orvos is alátámasztja az esetleges terhességet!
Ennyi idõ után, már ki kellene mutatnia, igen. Valami más oka van a menzesz kimaradásának, menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: hát negatív lett a 8.hét végén elötte már hármat csináltam és azok is

Fiú vagy lány? 18 hetesen mentem ultrahangra azt mondta a doktornő fiú. Ez már biztos?

Megint rákérdeztem és újból megakarta nézni de addigra összezárta a lábacskáit a kis drágám.Örülök a fiúnak is de annyira beleéltem magam a lányba s?t még ingáztam is a kínai naptárat is igénybe vettem meg a ciklus.hu fiú lány nézetét és mind 3 lányt mutatott.Akkor most kék ruácskákat vegyek tutira?:)Volt már olyan akinek fiút mndtak és nunás lett?

Legjobb válasz: Nem biztos, az a biztos ha megszületik. DE hogy mit mond az inga meg a kínai butaság az tökéletesen mindegy. Ilyenek miatt ne éld bele magad semmibe.

Nem biztos, az a biztos ha megszületik. DE hogy mit mond az inga meg a kínai butaság az tökéletesen mindegy. Ilyenek miatt ne éld bele magad semmibe.
Nekem 18.heti UH-n azt mondták "biiiztos, hogy fiúcska". Aztán a következõ UH-n már azt mondták lány :D De most már tuti, hogy lány, mivel már fürdettem/pelenkáztam egy párszor :D
Még változhat, fõleg, ha csak sima uh-n nézték és nem lehetett látni sokáig... Egyik ismerõsömnek végig! fiút mondtak, aztán szépen kislánya lett. Igaz, nem volt 4D-n, és nem fizetett külön az uh-ért a dokinak.
Szia! Nekem a 12. héten mondta az orvos, hogy van valami a lába között, mármint fütyi. Én is nagyon lányt szerettem volna, mert fiam már van, bár lányom is csak repetáztunk volna belõle. Aztán már többet nem is néztük a nemét. Csupa fiú ruhával készültünk, hittem az orvos gyakorlatias szemének. Most itt alszik az 5 hetes kisfiam és nem adnám 10 lányért sem!!! Szerintem nyugodtan hidd el, hogy fiú lesz. Õket amúgy is elõbb felismerik és bátrabban állítják az orvosok. A lányokban szoktak inkább bizonytalankodni. Az a lényeg, hogy egészséges legyen hidd el, én már veszítettem el 20 hetes magzatot, aki fiú lett volna. Azóta tudom, mindegy hogy mi lesz, csak már a karomban tarthassam egészségesen! Jó babavárást és babázást! 3 gyerekes anyuka.
Nekem már a 12. héten mondta a dokim és egy kontroll doki is pár nappal késõbb hogy kisfiú - de még én is láttam - mert annyira mutogatta magát, a 16. héten is ez volt, majd.... a dokim a 18. heti uh-n közölte hogy akkor ugye lányt mondott???! na dobtam egy hátast! mondtam hogy sürgõsen keresse meg nekem azt a kukacot....! aztán csak meglett :) és nevettünk egy jót mivel már felajánlotta hogy ha nincs meg jön és segít átfesteni a gyerekszobát :)
nekem is az inga , a kínai naptár és a ciklus .hu sõt még a megérzésem is azt mondta hogy lány és nekem is 16 heten fiút mondtak és azóta is az 30 hetes kismama!!Hidd el az uh jobban tudja mint ezek a babonás dolgok!!
Nekem a 17. héten mondta a dokim, hogy fiú. Az is lett. Igaz 4d-s uh-ja van a dokinak.
Ez még egyáltalán nem biztos! Mondjuk nyilván attól is függ, mennyire mutatta magát, és hogy mennyire volt egyértelmû és határozott aki mondta. De azért én csak akkor hinném el, ha már legalább 2 UH-n két különbözõ orvos mondja. Én akkor hittem el tutira hogy lányom lesz, amikor 3x-ra is azt mondták. 1. nõdokim 2. genetikai UH-n a szonográfus 3. 4D UH-na szonográfus Bár, azt is mondják, hogy a nunisból könnyebben lesz kukis, mint fordítva. Mivel a kuki elbújhat, vagy a köldökzsinór takarhatja, stb... de ha már egyszer ott van és az UH-n egy orvos jól látta a két szemével (és tuti nem tévesztette össze a köldökzsinórral) akkor az valószínûleg ott is marad és fiú lesz!
Ez még változhat, de a fiúkat könnyebben észreveszik a dokik! Gratula! :)
A kérdező hozzászólása: Nem a kérdésre válaszoltál kedves második.Mint írtam örülök nagyon a kisfiúnak is de a lányba éltem bele magam, de ez nem jelenti azt hogy õt kevésbé fogom szeretni mintha lány lenne!!!
Tok mindegy hogy fiu vagy lany az lenyeg hogy egeszseges legyen!!! A fiu gyerek is tud ugyanolyan klassz lenni mint a lany. Sot!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a választ:) Mindegy nekem is csak minden rendben legyen:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!