Találatok a következő kifejezésre: Az beteges tetszik (9 db)

Az beteges ha tetszik egy 30 éves csaj?

Legjobb válasz: Vaannak gyönyörû szép 30 éves lányok, úgyhogy betegesnek nem beteges, de komolyabbra ne számíts.

Vaannak gyönyörû szép 30 éves lányok, úgyhogy betegesnek nem beteges, de komolyabbra ne számíts.
nem ez tök normális h 30 éves csaaba vagy beleesve. Amúgy kimutatták h szaporodástani szempontból a 18 éves pasik és a 31 éves csajok a legideálisabb pár mivel egyik oldalról a spermiumok termékenyítõ készsége ilyenkor a legfrissebb, másikról meg a belsõ nõi nemi szervek ilyenkor a legérettebbek hogy sikeresen kihordják az utódot. De ezt csak érdekességként mondtam el. Amúgy meg szerintem egy nõ a vonzereje maximumát tényleg 30 körül éri el, mivel ekkor már testileg és szellemileg is komoly emberhez méltó. Ha egy olyan 30 éves csajra nézel aki tudja mit akar, helyén az esze öntudatos és befutott az maga egy szexbomba, olyan büszkeség és szexualitás sugárzik róla amit más korban nem látsz. Különben én is legalább egy tucat 30-as csajba voltam beleesve ilyen korban de még most is gondolkodás nélkül bevállalnék jópárat, sõt! Jobban díjazom mint a 20 éves fruskákat szinte ég és föld a különbség. Meg szerintem mindenki tudja ezt.
A kérdező hozzászólása: És 17 éves vagyok
A kérdező hozzászólása: bármit megtennék hogy az enyém lehessen csak még nem mondtam el neki hogy tetszik nekem
A kérdező hozzászólása: ilyenkor lennék 10 évvel idõsebb :(
Nem beteges.Valamelyik fiúnak bejönnek az érettebb nõk, lányok.
A barátnõm is 30 éves és egy 17 éves sráccal beszélget majdnem minden nap.Még csak plátói a kapcsolat, de bármi lehet belõle.Fõleg mert a srác értelmesebb a koránál.:) Úgyhogy szerintem se beteges.

Tetszik egy pasi, ha naponta megnézem az adatlapját az beteges?

?

Legjobb válasz: igen. az egész fészbúk felhasználás már beteges méreteket öltött, úgy látom.

igen. az egész fészbúk felhasználás már beteges méreteket öltött, úgy látom.
vagy csak egyszerûen kíváncsi vagy
A kérdező hozzászólása: Vgul is erre van az egèsz szarsàg.
Én nem tartom annak.

Az beteges, hogy ha nőként nem tetszik ami néha érezhető: a férfiak pénisz szaga?

Legjobb válasz: Nem, ez lehet genetika. Akivel generikailag összeillesz, annak tetszik még az izzadságszaga is, amikor munkától büdösen átölel.. egyszerûen vonz. Akivel sok a genetikai közös vonás, azt pedig büdösnek tartod. Ilyen elõfordul.

Nem, ez lehet genetika. Akivel generikailag összeillesz, annak tetszik még az izzadságszaga is, amikor munkától büdösen átölel.. egyszerûen vonz. Akivel sok a genetikai közös vonás, azt pedig büdösnek tartod. Ilyen elõfordul.
Minden rassznak megvan a maga jellegzetes test szaga. Ez tény. Ugyanúgy büdösnek érez minket egy másik rasszhoz tartozó ember, mert õ meg ezt a szagot nem szokta meg. Egyébként nem beteges... de ne lepõdj meg, ha õ sem fog téged kinyalni. ;) A nemi szerveknek jellegzetes szaga és íze van, (a puncinak és a brének egyaránt) amit vagy szeret valaki, vagy nem. Sajnos nem mindig úgy alakulnak a dolgok, hogy az ember frissen fürdött szex elõtt, és ilyenkor bizony ezek az "illatok" és ízek erõsebben érezhetõek.
Nem tudom, szerintem a vietnámiaknak nincs jellegzetes szaga. Legalábbis nem éreztem. Pedig nem egy ilyen ismerõsöm volt. Amúgy elárulom, hogy a puncinak is van egy jellegzetes szaga, hiába mosakszik az ember. Szóval amíg nem tudod megoldani, hogy te is szagtalan legyél alulról, addig ne várd el a párodtól. Ez az élettel együtt jár.
A kérdező hozzászólása: Az a cink, hogy más szaga nem zavar ( hónalja, láb). Csak ez. Nem, mintha büdös lenne, nem fürdene...:)
Csak egy férfié, vagy mindenkié a múltadból ?
NEm cikizés képed írom, de abszolút fürdés kérdése. HA nem mossa meg eléggé, akkor bizony én is érzem, hogy van valami gáz :D ÉS már ne szívesen veszem a számba...de ha tisztességesen megmossa akkor semmit nem lehet érezni. A fürdés alól kivételek az egzotikus népek mint pl. az afrók, azoknak állítólag lemoshatatlan szaguk van, a bõrük is szaglik. 23N
A vietnámiak is büdösek.... nem rasszizmusból tényleg, csak sulinkban van egy pár, és azért mindegyiknek hasonló szaga van. Persze lehet, hogy nekik meg mi vagyunk büdösek

Az izomagyak másnéven pain and gain címû film "betegesen" tetszik. Mi van velem?

ugye aki már látta az tudja mirõl szól a film. és egy kicsit szégyellem magam emiatt, de én egész végig a testépitõknek szurkolam. miután elõször láttam utána néztem és egyszerûen hihetetlen hogyan végeztek a magyarokkal. de ennek ellenére így is odáig vagyok a filmért és még mindig a testépitõknek szurkolok. van még valaki aki hozzám hasonlóan így érez?

Legjobb válasz: nekem jobban tetszett volna, ha nem nyírják ki a csávót, csak kifosszák.

nekem jobban tetszett volna, ha nem nyírják ki a csávót, csak kifosszák.
Ha nem a gyilkosságért rajongsz(feltételezem nem), akkor nincs gond. Valamilyen szinten motiváló film, de nem azért, amit tettek benne...
A kérdező hozzászólása: igazad van nem a gyilkosságér rajongok. lehet azért tetszik ennyire mert a két kedvenc színészem játszik benne.
Direkt igy lett csinálva a film.. hogy motiváljon. élöben ez a sun gym. banda sokkal durvább volt még 19 évvel ezelött , Azért szerencsétlenek is voltak ezek a testépitök, hát nem tutták megölni sokadjára sem ezt a Marc Schillert " Viktor Khersaw" De k**** jo film!

Az beteges ha tetszik az unokatesóm? 19/L

Pár évvel idősebb nálam. Nem arról van, hogy eltudnék képzelni vele szexuális viszonyt vagy ilyesmi...egyszerűen csak bejön...

Legjobb válasz: az még normális ha már megakarod csókolni stb az már lehet nem az :D:D

az még normális ha már megakarod csókolni stb az már lehet nem az :D:D
nem így miért lenne az ?
Szerintem lesz ott még szexuális is. Egyébként normális. :)
sztem nem gáz, nekem is bejön az unokatesóm :) 16/f
én is ábrándoztam ilyesmirõl...az unokatesóm(bátyám) maga volt a fõnyeremény...és rengetegszer álmodoztam...szerintem ez normális....az lenne õrült ha az igazi tesód lenne
Ne aggódj a középkorba ez teljesen természetes volt. Általában házasodtak is.

Szerintetek ez beteges? Ha azok a srácok tetszenek, akik.

...ha azok a srácok/férfiak tetszenek, akiken van valamilyen fizikai fogyatékosságuk? Más lánynak az tetszik ha egy fiúnak hosszú a haja, vagy éppen ő a suli menője stb, nekem pedig az hogyha esetleg amputált végtagú, vagy kerekesszékes. Már néhány éve különösebb figyelmet fordítok ezekre az emberekre, sőt szívesen találkoznék is egy olyannal akinek nincs lába-keze, vagy mozgáskorlátozott. Tudom most azt gondoljátok rólam hogy "mekkora dög vagyok hogy ezt gondolom a fizikailag sérültekről", de nem értem miért baj, ha én jobban szeretem az ilyen embereket. Számomra ők azok akik tetszenek, nekem ők az "eseteim" :D 18/L

Legjobb válasz: Betegesnek nem mondanám, inkább érdekes. De nem ítéllek el, nekem tetszenek a nagyon eres kezû pasik neked meg a csonka végtagúak..van ilyen :)

Betegesnek nem mondanám, inkább érdekes. De nem ítéllek el, nekem tetszenek a nagyon eres kezû pasik neked meg a csonka végtagúak..van ilyen :)
Szerintem jó dolog hogy õk jönnek be neked, semmi kivetni valót nem találok benne.
Én megmondom õszintén, egy kis testi fogyatékosságom van, mindkét lábam rövidebb!!! Így csak 174 cm vagyok...
Pont ezen gondolkoztam a minap, hogy vannak-e vajon lányok, akiknek tetszik, ha hiányzik egy végtag. Megválaszoltad a kérdésemet, köszi. :D
Ennek mindenképp lelki oka van. A világban van egy rend, ami nálad felborult. Ha elfogadja az ember ha nem, az életben a férfi az irányító. "A férfi teremt, a nõ szeret". Nálad ez pont az ellentéte. Te akarod átvenni a férfi felett az irányítást, de már annyira erõs szinten, hogy a fizikai fogyatékosságú férfiak tetszenek. Valamiért lelkileg nem mered felvállalni magad, vagyis azt, hogy nõ vagy. Egyébként nálam is ez volt, csak kénytelen voltam belátni, hogy ez nem vezet jóra, és változtattam, illetve azóta is folyamatosan próbálok a nõiesség irányába változni. Ajánlok egy könyvet. Gonda István, Illés Csilla: A szépség szimfóniája A férfi-nõi szerepekrõl ír, fent van interneten.
#10 Vajon ha a te lábadat vágná le a villamos, akkor is úgy vélekednél, hogy beteges dolog, ha egy nõnek bejön egy testi fogyatékos férfi?
Szerintem is van ennek valami gyökere, bár nem biztos. Nem beteges, de biztos nem hétköznapi. Mondjuk sok ilyen fura dolog van. Nekem pl. a beszédhibás lányok jönnek be :D Kicsit sejpít, vagy pösze.
Ez nagyon furcsa, nagyon érdekes, nagyon új!Én se ítéllek ez miatt el, de jobb lenne, ha ezt szakembernek, teht pszichológusnak is elmondanád, ugyanis itt valami dixer is lehet, ne is haragudj..:S Mindenesetre ezért embert elítélni nem szabad.
Gondolom az anyád nem foglalkozott veled valami sokat gyerekkorodban. Általában azok a lányok szeretik a sérült férfiakat akiket az anyjuk elhanyagolt, ezért õk maguk lesznek anyáskodók.
Nekem meg a végtaghiányos csajok jönnek be. Volt amputált barátnõm is - de volt ép is. Igen, érdekes, izgató.
Picit. De nem vagy ezzel egyedül. Nekem az amputált/végtaghiányos lányok jönnek be. Nem künnyû ezzel együttélni.
Ez a lelki baj, meg bányarém megnyilvánulás nagyon nagyon hülyeség. Egyszerûen ilyen vagy. Ettõl nem leszel domináns, nem leszel "kevesebb" és nem leszel csúnya sem, ahogy más a szõkére izgul, vagy az erõs testalkatra úgy neked ez jön be. Ezt nem nagyon kell túlgondolni. Sõt, ha a lelki dologból indulunk ki, inkább közelítsük onnan, hogy a kérdezõ az egészséges ember, és az, aki próbálja a lelki trutyit erre ráhúzni a beteg. Ugyanis a kérdezõ egyenlõ félként tekint a fogyatékkal élõkre, képes velük kapcsolatot építeni, míg az aki "lelelkibajozta" az egybõl úgy közelít a fogyatékkal élõkhöz, hogy õk "rosszak" és ha "velük akar valaki kezdeni az tuti beteg." Vagyis azt mondani, hogy a kérdezõ nem egészséges, kicsit beteges.
Egy ketekesszèkes lebénult ember derèk alatt mindenhol bèna. A farka is. Neked 18èvesen más kell hidd el. Vagy az ok, hogy ezeket szereted az, hogy bànyarèm vagy? Lemèsz a bányába oszt feljön a szén.:) :) :) Valami oka csak van ennek.Te nem látod ezt? Persze mondod majd h tök átlagos vagy, de lefogadom nem mersz kêpet mutatni magadròl.
A kérdező hozzászólása: #6 Van kialakulóban egy kapcsolatom, õ egy egészséges férfi, de õt is nagyon szeretem. Õt azért mert olyan amilyen :) Az más dolog, hogy bejönnek a mozgáskorlátozottak is. Nem érzem úgy, hogy át kellene vennem a szerepet, én egy fent leírt férfi mellett is ugyanúgy tudnék nõ lenni. #10 köszönöm a könyvajánlót, utána nézek.
Amúgy a dolog gyökere az lehet, hogy pubertáskor elején láttad a fiatal Deák Bill Gyulát: http://rock-on.hu/wp-content/uploads/2010/04/pbox1986.jpg
Nem baj, sõt. Nagyon jó, hogy van ilyen fétis is. A rokkantak nagyon súlyos hátránnyal indulnak a párkeresésben, így nekik is van esélyük.
nem beteges. sokszor látni sérült embert (fõleg pasikat) gyönyörû, egészséges párral (lásd pl. Nick Vujicic). ez megnyugtató lehet azoknak, akik nem érzik teljes értékünek magukat a sérülésük miatt. De! Légy óvatos. Én ismerek egy féllábú fiút, aki akkora nõcsábász, mint ide Nagykáta. Olyan jól el tudja adni magát, hogy bizistók nagyobb franc, mint egy egészséges pasi. De közben meg úgy tálalja magát, hogy tök aranyosnak gondolják a lányok.
Ennek valami nagyon mély gyökere lehet. Te azt hiszed magadról, hogy egy egészséges ember nem fogadna el, és emiatt választanál magad mellé fogyatékkal élõ társat. A másik ok: Teréz anya szindrómád van. Mindenféleképpen azt akarod, hogy te legyél az irányító a kapcsolatban. Valamint talán annyira nincs önbizalmad, hogy azt hiszed, hogy egy fogyatékkal élõ ember jobban megértene, nem csapna be, nem hagyna el. Ez egy nagyon mély lelki probléma lehet nálad.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Végre valaki aki nem tol le emiatt :D
Sziasztok! Végig olvastam, az összes választ, hozzászólást. Én is, pont így, vagyok vele. Mivel férfi vagyok, nekem az amputált/végatghiányos lányok jönnek be. És, rengeteg ezzel kapcsolatós forúmot olvastam, angolul is (szerencsére ilyen szinten, tudok angolul). És ellentétben a legtöbbel nekem a kéz/kar a mániám. Egyszerûen látok egy olyan lányt, akinek hiányzik a karja vagy a keze, nem bírok ellenállni. Szerintem csodálatos dolog. És lehet most sokan megbotránkoztak, de szerintem te se szégyeld magad. Tudom, hogy nehéz. És azt is, hogy sokan hülyének, bunkónak, kreténnek, aberálltnak stb. tartanak, de én nem. Ha gondolod írjál. 25/F
:) :) Nem beteges.
Nem beteges..ha tetszik valaki , nyilván érdekel minden vele kapcsolatban..de ha van barátnõje , mit akarsz csinálni? Mert az, hogy nézegeted az adatlapját, azzal nem leszel közelebb az illetõhöz.
A kérdező hozzászólása: Semmit, csak muszáj látnom.
Nem az
Miért lenne az beteges ? Egyszerûen tetszik neked , rá gondolsz akk meg azonnal megtudod nézni :) ! Szerintem mondd meg neki hogy bejön neked , nefélj lépni , sokkal jobblesz :) !
A kérdező hozzászólása: Tudja, csak foglalt.
Szerintem sem beteges, én is szoktam csinálni ezt lányokkal néha.
Én nem csinálnék ilyet :D - de most végülis ugyanaz, mint, ha az adatlapját nézegetnéd. Nem beteges, akkor lendne az, ha sokszorosítanád és ki tennéd a falra, meg gyertyát is gyújtanál alá, mint egy szentélyen :D
Mondjuk, ha foglalt, akkor inkább ne nézegeds, próbáld meg elfelejteni :/ jó tudom nehéz, de hosszútávon ez a megoldás.
Ugyan, sok pasinak több száz pornókép van lementve a gépére :P
A kérdező hozzászólása: Akkor oké.
szerintem normális.

13 eves vagyok. Sokan mondjak hogy jo az alakom, de nekem megsem tetszik. Felek hogyha nagyobb leszek kover koca lesz beleolem. Ez mar beteges. Tul korai meg fogyokurazni? Fontos!

Legjobb válasz: Én is 13 évesen fogyóztam elõször, vagy 10 - 15 kg-t adtam le, és semmi bajom nem lett tõle. Viszont nekem orvos javasolta, hogy fogyjak. Neked nem tudom, van-e rá szükséged igazából.

Én is 13 évesen fogyóztam elõször, vagy 10 - 15 kg-t adtam le, és semmi bajom nem lett tõle. Viszont nekem orvos javasolta, hogy fogyjak. Neked nem tudom, van-e rá szükséged igazából.
Ne fogyókúrázz, sportolj sokat, hagyd el a chipset, csokit, pizzát és az egészségtelen kajákat.;)
http://digiscience.rufftech.hu/bmi2/ Ezen az oldalon kiszámolhatod, hogy kell-e fogynod! Gyerek BMI kalkulátor!
13 évesen csak akkor szabad fogyókúrázni, ha az egészséged veszélyezteti a súlyod. Esetedben ez nem áll fenn, ezért ne fogyókúrázz, hanem mozogj sokat! Itt a nyár, lehet menni futni, biciklizni, úszni... minden nap :)
A kérdező hozzászólása: Koszi nagyon!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!