Találatok a következő kifejezésre: Az bejön lánynak (391 db)

Az bejön a lányoknak, ha egy fiúnak jó a nyelvérzéke?

Tudom, hogy ez alapján nem lehet véleményt alkotni, de érdekelne, hogy plusz-e, ha a fiú beszél különleges nyelveket mint pl. a mandarin kínai, arab, stb, vagy pedig abszolúte irreleváns. Köszi.

Legjobb válasz: Az intelligensebb, komolyabb lányoknak bejön. De a lányok többségének (sajnos) a nyelvérzék más értelemben vett jelentése inkább bejön, mint az idegennyelv-tudás.

Az intelligensebb, komolyabb lányoknak bejön. De a lányok többségének (sajnos) a nyelvérzék más értelemben vett jelentése inkább bejön, mint az idegennyelv-tudás.
Az a legjobb, ha mindkét értelemben van neki... nyelvtudása.
Az exem angolul is alig beszélt, az utána következõ srác akivel randiztam pedig még japánul is folyékonyan. Nekem irreleváns, pedig fontos, hogy az illetõ legyen okos, de nem mindenkinek lehet jó nyelvérzéke. Ha úgy alapvetõen jól el tudunk beszélgetni, mert okos, értelmes, akkor ez olyan semleges infó.
Hát persze, a francia a kedvencük!
Lány vagyok, de véleményem szerint a nyelvtudás (az a fajta, amire te gondoltál) már majdnemhogy alap. És aki esetleg több nyelven is beszél, az becsülendõ szerintem. Ha valaki még magyarul is helytelenül ír és fogalmaz, az elég elkeserítõ. Bár nem általánosítok, a saját meglátásomat írtam le. Nekem számítana, jó értelemben. 18/L
Kiválóan tudok franciázni... De a mandarint nem szeretem.
a mai világban pénz beszél....hülye ugat:)
Kinek a pap, kinek a papné. Nekem bejövõs.
remélem, bejön nekik, mert én több nyelven is tudok...
Nekem bejön, ez azt jelenti, hogy fogékony más kultúrákra, szereti az új dolgokat felfedezni. 25N
Nekem nagyon bejön. :) Fõleg az orosz. Egyik ismerõsömnek olyan gyönyörû lágy orosz kiejtése van... Imádom hallgatni, ahogy beszél. :)
Vannak
Igen, mostanában is beszélgetek itt eggyel.
Szeretnem, de sajnos Parom nem ilyen... Nem hagyja es nem is csinalja..
Biztos vannak. Hiszen olyanok is léteznek, akik szó nélkül eltûrnek mindent a férfinak, még ha nekik fájdalmas is...
Teljesen ilyen vagyok
Utolsó :) )
Engem felizgat egészen addig amíg látom rajta, hogy ez számára is csak játék, még véletlenül sem a valóság. És természetesen amíg nem okoz tényleges fájdalmat, maradandó sérülést ilyesmi. Szóval az ilyen kikötözések azok még jók, meg az ha nagy hévvel durvábban esünk egymásnak, de az, hogy csak úgy random mondjuk gyomorszájon rúg (jó most csak mondtam egy hülye példát) nem fog felizgatni sõt...
Nekem teljesen kedv függõ. Van, amikor a gyengéd, ölelkezõs, bújós kell, és van amikor a vadabb. Szóval nekem mindkettõ bejön, nem választom el, hogy csak az egyik módon szeretem. Picit vadabb nekem is bejön. Pl. falnak támasztva hátulról beakaszt és közben a hónom alatt átnyúlva fogja a nyakam... max picit gyengéden rászorít. Vagy ugyanez a póz, csak összefogja a hajam és picit hátrahúzza a fejem. Vagy mondjuk, ha kicsivel több a karmolás, harapás (persze csak ésszel)... valamint, ahogy azt elõttem írták a kikötözõs játék nekem is bejövõs. Vagy csak szimplán bilincs. Persze ezek a "vadulások" nekem is csak ésszel, mértékkel bejövõs, amíg élvezhetõk. Nem szeretem, ha fájdalomba csap át, mert akkor ugye az agy is átkapcsol... és már nem a játék lesz a lényeg.
vannak. nekem pl szinte csak az jön be. de ez nagyon egyénfüggõ, és nem lehet rajta változtatni. vagy szereted, vagy nem.:)

Fiúk, nektek bejön az ilyen lány?

Mostanában azt érzem, hogy a fiúknál nem nagyon lényegesek a bels? tulajdonságok.

Legjobb válasz: Nekem igen is lényegesek, sok lány bejön külsõre, aztán kiderül róla, hogy beképzelt, bunkó, stb.. Amit leírtál külsõ, belsõ tulajdonságok viszont tetszenek, de nekem fontos a 'vibrálás' is, vagy nem tudom, minek nevezzem. :D 24F

Nekem igen is lényegesek, sok lány bejön külsõre, aztán kiderül róla, hogy beképzelt, bunkó, stb.. Amit leírtál külsõ, belsõ tulajdonságok viszont tetszenek, de nekem fontos a 'vibrálás' is, vagy nem tudom, minek nevezzem. :D 24F
bejön
itt most társat keresel? csak mert ha az iq-d is helyén lenne, nem tennéd le a munkás pasikat, és tisztában lennél vele, h teljesen mindegy, h milyen a belsõd, idegenek elsõ látásra a külsõd alapján fognak megítélni. ha elvárod, h NÕként kezeljenek, nézz ki NÕnek
Igen , itt már az elejétõl fogva gyanakodtam valamiféle születési rendellenességre :) Dupla kávé rendben, de most muszáj álomra hajtanom a fejem. Kedves különc, titokzatos, zárkózott, de ennek ellenére kedves és megértõ szöszi! Mára megszabadulsz tõlem, de köszönöm a kellemes és felvidító perceket! További kellemeset mindenkinek! Ja, és nem menstruálok :D
Kriszta: egy vérbeli politikus veszett el benned Kérdezõ: a mai nap tanulsága: ne etesd a trollokat!!! simán buddhista nyugalommal lépj tovább.
Mert sok pasi a külsõdrõl ítél meg. ez a nagy gond pedig nem így kéne lennie:) 18/f
03:13 vagyok azt elfelejtettem oda írni hogy nekem bejönnek az ilyen lányok:)
kriszta te tenyleg egy szerencsetlen vagy
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó :)
még szerencse, h megtaláltad a nekedvaló szintet :D
Igazad lehet, bár roppant ritka veleszületett rendellenesség, ennek az "alkatrésznek" a hiánya. De a helyzet súlyos, szembe kell néznünk ezzel a lehetõséggel is. Ebben az esetben akár duplakávé is lehet, hiszen idõt spórolunk a mûtét elmaradásával.
Azt hiszem, a kv lesz elõbb. gyanítom, h a mûtét a megsemmisítendõ "alkatrész" hiányában elmarad :)
Megnézzük a kávé lehetõségeket. A kérdezõn elõbb elvégzem a beavatkozást (lobotómia), és utána azonnal a rendelkezésedre állok.
végre, még Valaki humorral... :)
Meghívhatlak egy Kortyosra? Kistarcsai ÁFÉSZ, 502-es italbolt. :)
Kedves A. Prof! Kávé természetesen jöhet, de valami igazán erõs, extra koffeinnel (tudod, ahogy itt olvasgatok, erõsen tompulófélben vagyok agyilag :) )!
Kedves Krisztaaaa! 1 kávéra meginvitálhatlak? Zajazd Flis hotel, Polska. Ha már az embered vagyok.
A kérdező hozzászólása: Hm... akkor kora van még, ráférne egy kávé! :) Nézõpont kérdése.
az, h nem tudsz követni, az nem az én hibám :) de ha esetleg össze-vissza is beszélnék, én holnapra kialszom.... :D
KRIIISSSZZZZTAAAAA jajj már!! Szóval érted.. Hát na..!
énértem? énértem nem kell... :D
Mégis kellett volna az a beavatkozás! Mi lesz a kávéval Krisztaaaa?
A kérdező hozzászólása: Mert Krisztaaaaa kötekszik, az ilyenekkel nem lehet mit kezdeni.
Nálam a külsõ-belsõ megfelelõ kombója jön be. A belsõ, amit leírtál az maga a tökély, bár nekem még az is fontos, hogy hasonló legyen az érdeklõdési körünk. Már külön azért is szimpatikus lettél, ahogy lekezelted ezt a krisztaaaa problémát ;).
Nem kell, h én minõsítselek... :D
Vendégeinket saját jármûvünkön utaztatjuk, kiváló minõségû hátulgombolós zakóinkban!
A kérdező hozzászólása: Nem engem minõsítesz.:) Szerencsére! :)
szerintem is vicces :) és igen, bele kell .... :D
A kérdező hozzászólása: Remek! :)
Intézetünkben a legújabb relax technikákat lehet elsajátítani, ezenkívül mesterséges intelligenciával(barna haj) is ellátjuk pácienseinket.
A kérdező hozzászólása: Krisztaaaa, téged kikérdezett?: ) Mindenbe bele kell pofáznod? :) RÖHEJES. :DDDDDD
Kedves kérdezõ! Sejtettük.... :D
A kérdező hozzászólása: Kedves Válaszoló! Nem érdekel.:)
Kedves kérdezõ! Kérem jöjjön el holnap újra az intézetbe, az elõzõ EEG vizsgálat sajnos nem mutatott agyi tevékenységet!
A kérdező hozzászólása: Jobb, ha semennyit.:)
:D :D mennyit tudsz a külsõmrõl? :D
A kérdező hozzászólása: Ki szorul rá, hogy mutogassa itt magát?: ) Hoppá, valakinek olyan unalmas az élete, hogy egész nap egy másik lányról szóló topikot olvasott, és várta a hozzászólásokat?: ) Tudod, az ilyen alakokkal, mint te, legfeljebb orvos tud valamit kezdeni.:)
:) ;)
Idõzavarban vagy kérdezõ! Nem késõ, már korán van! Itt speciel pirkad már. Gdansk Lengyelország.
A kérdező hozzászólása: Késõ van, összebeszélsz már mindent. Menj, pihenj le :)
én frusztrált? :) ám legyen :D de azért bízom benne, h sosem fogom megérni azt a pillanatot, mikor egy ilyen oldalon kell futtatnom magam :D
Én szeretem a féltékeny nõket, csak ne vigyék túlzásba, mert akkor hülyének nézem õket. Igazából nem tudom azt sem megérteni, hogy a nõstények miért tudnak perlekedni minden jelentéktelen marhaságon.
és kedves és megértõ vagy anyukáddal, vagy akkor ezt a tulajdonságot akkor kihúzhatjuk?
Engem érdekel. Ha látok is egy nekem tetszõ lányt érdekes módon nem az az elsõ ami beugrik, hogy milyen lehet az ágyban, hanem az, hogy milyen a hangja, humora, gondolkodásmódja, egyénisége stb, és meg szeretném ismerni. Persze ezt sok férfitársam hihetetlennek tartja. :D
és kedves és megértõ vagy anyukáddal, vagy akkor ezt a tulajdonságot akkor kihúzhatjuk?
:D tényleg sok derül ki a felhasználónevembõl :D az biztos kiderül, h bármennyire is szeretted volna, h fiúk válaszoljanak, én mertem venni a bátorságot, és nõ létemre is válaszoltam :D :D :D :D tényleg felháborító vagyok :D
Engem érdekel. Ha látok is egy nekem tetszõ lányt érdekes módon nem az az elsõ ami beugrik, hogy milyen lehet az ágyban, hanem az, hogy milyen a hangja, humora, gondolkodásmódja, egyénisége stb, és meg szeretném ismerni. Persze ezt sok férfitársam hihetetlennek tartja. :D
Kamaszkorod óta? Miért, most hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Na mivan Krisztaaaa? Savanyú a szõlõ! Tudod, ha valamit megtanultam az az, hogy a pasik egész biztos nem szeretik a féltékeny nõket.: )
Na Kriszti elég volt, mitbeszólogatsz már?! A csaj érdezett valamit ami érdekelte, hogy hozod ide az IQját, ha frusztrált vagy ne máson verd le. Kérlek.
A kérdező hozzászólása: Ismét az IQ? :) Attól tartok valaki nagyon nem volt jó szövegértési feladatokból! :) A felhasználói nevedbõl is sok derül ki rólad, te kis okostojás! :) Az anyámmal nem valami jó a viszonyom. Vele kifejezetten zárkózott vagyok, kamaszkorom óta nem beszélek meg vele semmit. Valahogy hiába kezdtem el mesélni, nem hatotta meg a téma.
A belsõdet meg majd én megvizsgálom! Holnap várlak a klinikán.
azért örülök, h másnak is szemet szúrt a felsorolás :D
és ismét az iq... tudod, ez egy olyan oldal, ahol bárki elolvashatja amit írsz, sõt, bárki hozzá is szólhat.... :)
A helyzet a következõ: Ha egy kihívó, feltûnõen jó külsõd van és ehhez egy nem túl karakteres személyiség társul, akkor az emberekben a külsõd hagy nyomot. A hátad mögött is a kinézetedet fogják a fiúk kibeszélni, és nem azt pl, hogy "milyen jót hülyéskedtünk x-el ma délután". Érted?
ha azt látják, akkor valszeg úgy nézel ki. ezen mi nem érthetõ? amúgy meg persze, hogy én is megnézek egy jóféle kis macát. ez a belsõdrõl is kis felsorolás meg nagyon muris:D. ha a muterodat kérdeznénk, õ is így jellemezne, kedves különc, titokzatos. max te látod ilyennek magad.
A kérdező hozzászólása: 20. Az elmúlt 5-6 évben nem csináltunk semmilyen lányos programot, nem beszélhettem neki semmirõl, mert fárasztónak találta, amit mondok neki... Pl.: fiúkról. Körülbelül 4 éve volt, hogy reménytelenül beleestem egy srácba, aki közös ismerõsünk volt, nagyon kárörvendõen viselkedett, hogy tudta: esélyem nincs a fiúnál.
A kérdező hozzászólása: Krisztaaaa, megérted:) már itt vagy! :)
Kedves A. Prof, egy ideje már gyanítom , h Te vagy az én emberem :)
bizooony?? :O olvasd vissza amiket te írtál nekem, és azt is , amiket én írtam :D
Hol az a leszbikus, menstruáló, Krisztaaaa? Ide nekem vele azonnal! Kedves kérdezõ, sok szeretettel várlak holnap 10 órakor az intézetben. Bizonyos agyi funkciók mûködését is ellenõrizni kell!
A kérdező hozzászólása: Bizony Krisztaaaa! :(
részemrõl szó sincs veszekedésrõl :) aki meg nem lát a szavak mögé, az vessen magára :D
A pasik a külsõdet látják elsõre, nem a belsõdet, ezért nem a személyiségednek integetnek hanem a szõke macának :D örülj neki ha szép vagy, ezzel tudod megfogni a fiúkat, hiába lennél humoros meg jófej, ha nem vonzó egy lány akkor nem lehet mit csinálni. viszont ha huzamosabb ideig kapcsolatban vagytok, ott már nagyon számítanak a belsõ tulajdonságok. minden fiúnak az jön be, ha a lány általában véve kedves, szeretetteljes. ha meg elõítéletesek veled szemben csak azért, mert jól nézel ki, hát az az õ bajuk amúgy felesleges hülyeség amit itt csináltok, hogy oltjátok egymást. már nem tudom ki kezdte, de ha szeretnétek meggyõzni a másikat az igazatokról, békés úton, akkor a legelsõ, hogy az állításba kötünk bele és nem a személybe. vagyis "te hülye vagy" helyett "ez nem igaz". és akkor nem megyünk át veszekedésbe.
A kérdező hozzászólása: Remélem még helyrehozható a szövegértésed. Már írtam, hogy 20. :) Szegény te! :(
ja, és az õszinte vélemény, és a menstruáció közti összefüggés is magyarázatra szorul :D
úúúristen, most már tényleg érdekel, h hány éves vagy?? :D :D:D mi köze a humornak a leszbikusokhoz?? :D :D :D:D :D
A kérdező hozzászólása: Krisztaaaa neked miért hiányzik?: ) Te talán a lányokhoz vonzódsz, mert így már érthetõ miért írsz! :DDD
Miért érzem azt, hogy Krisztának éppen megvan? :DDDD
csatlakozom az elõttem szólóhoz :) bár, a humorhoz is szükség van sajnos némi intelligenciára...
nekem hiányzik a HUMOR!
A kérdező hozzászólása: Magyarázkodj csak! :)
így van , itt vagyok :) de nem azért, h fényezzem magam, és az önbizalmam növeltessem, hanem az ilyen kellemes szórakozás, kikapcsolódás kedvéért :D
A kérdező hozzászólása: A barátaim tudják rólam, hogy bármikor számíthatnak rám, kiönthetik a szívûket, bármit tesznek, én nem fogom elítélni õket, megértõnek tartanak és szerintem az is vagyok. Az eddigi barátaim (pasik) is ezt mondták rólam. Ezért vagyok jóban az összes exemmel.
A kérdező hozzászólása: Krisztaaaa! Én nem társat keresek, ez egy kérdés volt, te amúgy fiú vagy?:) Mert a kérdést nekik tettem fel!
Azt vesznek fel amit akarnak, mellesleg nekem bejön.
nekik legalább kiemel valamit nem ugy mint a kis fogpiszkáló pláza cicáknak. kiemeli a jo combjukat és a jó formás feneküket. a cosntkollekció miért vesz fel ojat kérdem én?
Lehet van akinek izgató + ha Õ jól érzi magát benne akkor mi a probléma? Hagy öltözködjenek már úgy ahogy Õk akarnak...
A kérdező hozzászólása: most nem a futásra gondoltam, hanem mikor mennek benne plázázni bulizni pasizni... és ilyen rövidpólóval, multkor láttam ilyet és a nõnek a hatalmas bugyija is átlátszott - de kérdem én akkor ez van akinek izgató?
Szánsájn, nem hiszem, hogy te annyira dagadt lennél... :)
Én dagadt vagyok, max. futni veszem fel. Hajnalba szerintem nem látja senki, bár bocsánat, ha gondot okozok vele.
A kérdező hozzászólása: én ízléstelennek látom, és nem jönne be, ezért vagyok kiváncsi hogy valakinek ez tetszik-e, mert nem tudom elképzelni - amúgy ilyen minimum 90 kilós nõre gondoljatok vagy inkább 100 szóval túlsúlyos
attól függ mennyire duci
Attól függ mennyire dundiról beszélünk, de az tény, hogy nagy kufferba jobb pakolni:P
Én duci lánynak tartom magam, bár 65 kiló vagyok. És azért veszem fel, mert a szûk, fekete nadrág optikailag slankít, vékonyabbnak látszik benne az ember lánya. Mondjuk én is csak edzeni hordom. :-)

Lányok! Amelyik srác bejön részegen az bejön józanul is? (mármint ha te vagy részeg)

Kiábrándulnátok egy srácból, aki elég egyértelmű "jelekre" sem lépett, vagyis csak beszélgetésig, de te mégis többet akartál (akár csókot)? (mindketten eléggé ittasan..)

Legjobb válasz: A részegség alatt nem a hányós, ordibálós, össze-vissza esõs részegséget értem, hanem kicsit forog a föld, fáradt vagy.. stb..

A kérdező hozzászólása: A részegség alatt nem a hányós, ordibálós, össze-vissza esõs részegséget értem, hanem kicsit forog a föld, fáradt vagy.. stb..
Én idén kihagytam az eddigi legjobb csajt, mert nem voltam eléggé kezdemènyezõ. Én és az egyik ismeröm is tetszettünk a csajnak, de én valamiert nem mertem lépni, ezután pedig elkezdtek táncolni a haverommal, majd jött a csok. Már bánom hogy nem én èltem a lehetõséggel.
nekem nem feltétlen.
szerintem sablonos vagy, minden csaj hasonlóan néz ki mostanság. persze szép vagy, de azért na...
Saját tapasztalatból: Azok a mókás pillanatok amik mondjuk elkísérik az embert ittasan egy buliban, általában nem folytatódnak másnap józanul. Aka megbeszélsz egy randit egy csajjal berúgva, és bizony elõfordul hogy másnap hallani se akar rólad. Sõt mondok még jobbat ez vice versa igaz lehet.
örülök akkor :)
A kérdező hozzászólása: jah, már értem humorherold :)
te kérdezted h bejön e? (ajto)
A kérdező hozzászólása: Ebbõl most semmit sem értettem. Bennem van a hiba? :) )
amelyik srác bemegy valahova józanul az részegen is feltépi az ajtót
A kérdező hozzászólása: Dettó. Azt leszámítva, h lehet kicist béna volt, tök átlagos dolgokról beszélgettünk, és lehet h unalmasnak talált, sõt majdnem biztos.. De jöjjenek még válaszok!
Most szilveszterkor megismerkedtem egy lánnyal, eléggé részeg volt õ is meg én is, jókat beszélgettünk, poénkodtunk, és sajnos én sem léptem tovább a beszélgetésnél és erre sajnos csak másnap jöttem rá, így elszalasztottam egy nagyon helyes lány közeledését. (Pedig így utólag visszagondolva elég egyértelmû jeleket adott nekem.)
sztem bejönne úgy is, nem ábrándulnék ki, bár én nem vok nyomulós 20L
A kérdező hozzászólása: én vagyok a srác... 17 évesek vagyunk mindketten. Egyébként elsõsorban a külsõre gondolok!

A fiúk nektek bejön az a lány aki barna, kék szemű, vékony és táncol?

Legjobb válasz: Fiúk! Nektek bejön az a kocsi, ami nagy, lapos, piros, és lovacska van az elején? Ez komoly kérdés volt amúgy?XD

Fiúk! Nektek bejön az a kocsi, ami nagy, lapos, piros, és lovacska van az elején? Ez komoly kérdés volt amúgy?XD
Persze, kizárólag a fenti kritériumok alapján választok barátnõt.
ill mondhatnám úgy is hogy ezek az információk alapján nem tudtunk meg sokat ... :)
Miért ne? a fent említett értékek miért lenne kifogás?16f
23
A kérdező hozzászólása: hány éves vagy??
Csak annyit mondanék: álljunk össze, mint két kicsi legó.
Nekem be. barna, barna szemû, sportos, és nem táncolok Neked bejövök én?
eddig minden jó! de azért kevés...
nem. h*lye vagy? kék szemû lánnyal járni? a-aaaa. nem.fujj. ezek nagyon általános dolgok. a fiúk nem ezek szerint választana lányt. jó, azért ha vékony vagy az elõny, de a többi...
Amennyiben rengeteg pénze van és el akar engem minden áron kényeztetni, akkor minden további nélkül.
..I..
Mitõl ne?? Tánc még elõny is lehet... Az se zavarna, ha szivárvány színû lenne a szeme...úgy is szép, meg így is... 18/f

Fiúk! Titeket mi fog meg egy lányban? Szóval, most csak külsőségekre gondolok, meg öltözködésre. Mit néztek meg elöször egy lányon? Ha valaki nagyon, vékony de jo feneke és szép arca van az bejön?

Legjobb válasz: Az arca, a szeme, szája, azután az alakja, lába, stb., úgy összesen az egész lány. Nem baj, ha vékony, nyugi, csak legyen a lány olyan aranyos, nekem az tetszik a legjobban :)

Az arca, a szeme, szája, azután az alakja, lába, stb., úgy összesen az egész lány. Nem baj, ha vékony, nyugi, csak legyen a lány olyan aranyos, nekem az tetszik a legjobban :)
fenék, mell, arc, láb tetszõleges sorrendben. 15F
arc, mosoly, fenék
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Miért van az, hogy azok a lányok, akik jó pofiznak nekem, azok vagy kövérek vagy arcszerkezetre nem vonzóak a számomra, hát már tényleg nem találhatok olyan lányt, aki külsőre és belsőre is bejön nekem, mint régebben?

Legjobb válasz: Változnak az idõk(sajnos)! Egyébként én is hasonlóan vagyok a helyzettel. Csúnyácska lányok gyakran érdeklõdnek az ember felõl, de a csinosabbakat általában a férfinak kell megpuhítania.

Változnak az idõk(sajnos)! Egyébként én is hasonlóan vagyok a helyzettel. Csúnyácska lányok gyakran érdeklõdnek az ember felõl, de a csinosabbakat általában a férfinak kell megpuhítania.

Fiúk! Nektek az bejön, ha egy lány odavan a táncért?

Legjobb válasz: Nem. 1, Sík hülye vagyok a tánchoz. 2, Ha összeszednék is egy ilyen lányt, az biztos hogy 2 héten belül találna mást aki tud táncolni.

Nem. 1, Sík hülye vagyok a tánchoz. 2, Ha összeszednék is egy ilyen lányt, az biztos hogy 2 héten belül találna mást aki tud táncolni.
Ha megnézed, csak kislányok azok, akiknek ez bejön. Gondolom õk azok, akik nagy amerika és éjjel-nappal budapest lázban égnek :D
Nekem tetszik, mert szeretek táncolni, még, ha nem is nagyon tudok. De persze mindent csak mértékkel, heti kétszer nem akarnék klubba járni. A legjobb, ha a lány sem nagy táncos, csak szereti csinálni. Ekkor nincs olyan érzése az embernek, hogy béna lenne.
Nem érdekel a tánc, de pozitívum, hogy van hobbid, ráadásul olyan, amiben sokat kell mozogni :)
Ha bejön egy lány akkor nem emiatt, de mindenképp tetszik, ha valaki szereti a táncot.
Nekem nem.
Nem. Nekem az jön be ha tiszta szívbõl tud szeretni egy lány.
Neki az a hobbija, nem ez fog dönteni, nem fogom ezért megutálni (De megtaníthatna táncolni:D)

Lányok! Nektek az bejön, ha egy fiú nagyon odavan a táncért?

Például minden nap délutánonként táncolni jár, vagy csak érdekli annak koreográfiája. Ha kérhetlek titeket, akkor kort is írjatok :) A Fiúk véleményére is kíváncsi lennék, a táncos lányokról :)

Legjobb válasz: Tetszene, mert akkor megtaníthatna táncolni is :D 16 éves lány :)

Nekem tetszene, és tényleg legalább megtudna tanítani engem is.:) 15/L
Tetszene, mert akkor megtaníthatna táncolni is :D 16 éves lány :)
Imádom a táncos fiúkat, bármilyen (értelmes) mûfajban! :) 16/L
szinte minden lánynak bejön, ha egy fiú tud táncolni!
Igen, nagyon bejön:)
A kérdező hozzászólása: Ha így állunk, akkor azthiszem, hogy mégiscsak érdemes lesz majd a késõbbiekben táncórákat vennem :) Nem gondoltam volna, hogy a lányok ennyire szeretik, ha egy fiú tud táncolni :)
Táncolj erre a kiváló számra: https://www.youtube.com/watch?v=dYBHbZe9dZI
nekem nagyon tetszene! :3 milyen táncról van szó?
Ige, de nem a modern táncok, hanem inkább klasszikus. De a hõbörgésre ugrálás egyáltalán nem vonz.
Elsõ vagyok Breton tánczene. Egy másik, szintén kiváló feldolgozása: http://www.youtube.com/watch?v=SuZ2ZirQQmM
Kár hogy nem tudok táncolni :/ 16/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!