Találatok a következő kifejezésre: Az bajt hogy ha (1334 db)

Az baj ha két lány tengerimalacot a ketrecében tartjuk együtt és folyton verekednek? Az baj hogy ha túl sokat eszik és sírdogál egy kicsit? Az normális dolog ha már 3-om nap után engedi hogy a kezedbe fogd? Az baj hogyha túl sok zöldet kapnak?

Van két tengerimalacunk.És folyton verekednek,civakodnak ez egy kicsit aggaszt minket mert úgy véljük hogy utálják egymást.De van még egy baj az hogy túl sokat esznek és utána túl sok az ürülékük.Mivel hogy túl sok zöldet kaptak ezért egy kicsit zöld,és lágy a kakájuk.Ez baj???Nagyon féltjük ?ket mert még csak három napja kerültek hozzánk és még csak kezd?k vagyunk a tartásában.Ezért kérjük aki tud segítsen!!Köszönjük!!!

Legjobb válasz: Nem írtad, hogy nagyjából milyen idõ malacokról van szó. Ha még fiatalok, akkor nem baj, ha verekednek, mert most szoknak össze. Ha már nagyobbacskák, akkor viszont annyira nem jó a bunyó. De ha együtt voltak eddig is, akkor lehet, hogy csak "szeretetbõl" bunyóznak. Nem csak kergetik egymást vagy ilyesmi? Nekem van 4 kislány malacom (2-2 külön), és nálunk úgy van, hogy 2 malac nagyon szereti egymást, õk sose verekednek, de a másik 2 sajnos elég sokat kergetõzik, ami elég nagy zajjal jár, de kárt sosem tesznek egymásban, inkább csak játszanak. Néha azért rájuk kell szólni... Azért ha már annyira verekednek a ti malacaitok, hogy kárt tesznek egymásban, szedjétek szét õket egybõl!!!!! Az nem baj, ha megengedi, hogy megfogd, elvileg szelíd állatok, nem lehet velük gond. Fõleg ha te adod nekik a kaját, akkor megszokják a szagodat, és tudja, hogy te nem bántod. Ezt képesek 3 nap alatt is megszokni. Viszont ne adj nekik olyan sok kaját. Elég naponta egyszer szárazkaja, és reggel-este egy kis uborka, paradicsom, alma, répa, saláta, ilyesmi. Esetleg még reggel szórj be nekik egy kis szénát, és akkor azt tudják napközben rágcsálni. Elõfordul, hogy sírnak a kajáért, de legyél "könyörtelen", elég nekik naponta kétszer enni. Lehet hogy azért sírnak, mert mégiscsak még új a környezet, ezt nekik is meg kell szokni, új hely, új illatok... Sok sikert!! Minden rendben lesz velük, ne aggódj, a tengerimalac a legédesebb állat a földön :)

Nem írtad, hogy nagyjából milyen idõ malacokról van szó. Ha még fiatalok, akkor nem baj, ha verekednek, mert most szoknak össze. Ha már nagyobbacskák, akkor viszont annyira nem jó a bunyó. De ha együtt voltak eddig is, akkor lehet, hogy csak "szeretetbõl" bunyóznak. Nem csak kergetik egymást vagy ilyesmi? Nekem van 4 kislány malacom (2-2 külön), és nálunk úgy van, hogy 2 malac nagyon szereti egymást, õk sose verekednek, de a másik 2 sajnos elég sokat kergetõzik, ami elég nagy zajjal jár, de kárt sosem tesznek egymásban, inkább csak játszanak. Néha azért rájuk kell szólni... Azért ha már annyira verekednek a ti malacaitok, hogy kárt tesznek egymásban, szedjétek szét õket egybõl!!!!! Az nem baj, ha megengedi, hogy megfogd, elvileg szelíd állatok, nem lehet velük gond. Fõleg ha te adod nekik a kaját, akkor megszokják a szagodat, és tudja, hogy te nem bántod. Ezt képesek 3 nap alatt is megszokni. Viszont ne adj nekik olyan sok kaját. Elég naponta egyszer szárazkaja, és reggel-este egy kis uborka, paradicsom, alma, répa, saláta, ilyesmi. Esetleg még reggel szórj be nekik egy kis szénát, és akkor azt tudják napközben rágcsálni. Elõfordul, hogy sírnak a kajáért, de legyél "könyörtelen", elég nekik naponta kétszer enni. Lehet hogy azért sírnak, mert mégiscsak még új a környezet, ezt nekik is meg kell szokni, új hely, új illatok... Sok sikert!! Minden rendben lesz velük, ne aggódj, a tengerimalac a legédesebb állat a földön :)
Nekünk volt két hímmalacunk, az egyik az apa volt, a másik pedig a fia. Összeszoktak, mert a kicsi tudta hogy õ maga az alárendelt. Aztán az apa malac meghalt egy éve. A fia most ötéves. Egyedül maradt. Hoztunk mellé egy lánymalacot. Beraktuk mellé, azon nyomban fogkocogtatás, kergetés, odacsípés, azonnal kivettük õt mert láttuk hogy nem fogadják el egymást. Szegény hímmalac utána amikor kivettük annyira stresszes volt hogy csak lógott a kezünkbe. A lánymalacot különraktuk. Hoztunk melléje egy másik lánymalacot ismét. Azóta is együttvannak, a hím és õ. Nem bántják egymást. Viszont a hímmalac nagyon féltékeny rá. Mindig kihúzza a kaját a szájából :) Egyik nap beraktuk a másik lányt a kettõ közé, hát mondhatni nem csípték nagyon..... szóval hanyagoltuk a témát. Szóval nem mindegyik tengerimalac fogadja el egymást, az viszont tény hogy társas lények, szeretik a társaságot. De azért egy pár nap kell hogy összeszokjanak!!!
Sok kaját ne adjál neki!!! Nem szükséges egy nap háromszor etetni, mi csak minden este adunk nekik tápot, meg répát. De így is mindegyik 1 kilós :) Túl sok zöldet ne adjál neki, mert hasmenés lesz a vége. Uborkát is csak izibe. Sárgabarackot azt totál ne. A szénát azt imádják, meg a salátát, almát, körtét, dinnyét. Répát azt mindig kapnak.
Ja, rengeteg vizet isznak!!! Egyfolytába vedelnek és ez nem baj!!! :DDDDD

Az baj, hogy ha nem jegyzem, hogy mikor menstrualok? Ha orvoshoz kellene mennem, es kerne, nagyon nagy baj lenne szamara, ha megmondanam, hogy nem jegyzem?

Legjobb válasz: Utolsóval értek egyet. Ez annyira alap dolog lenne... Ha az sem tudod, hogy hány napos a ciklusod, mikor mennyit késett stb, akkor a doki ezzel mit kezdjen?...

Utolsóval értek egyet. Ez annyira alap dolog lenne... Ha az sem tudod, hogy hány napos a ciklusod, mikor mennyit késett stb, akkor a doki ezzel mit kezdjen?...
Legalább az utolsó idõpontot jegyezd meg mindig, mert azt mindenképp kérdezi a nõgyógyász. De általában ha valamilyen probléma van, például 72 órás tablettát szeretnél, akkor három alkalommal visszamenõleg tudnod kell. Szerintem nem nagy baj, ha nem jegyzed, én sem teszem. De az utolsó idõpont a lényeges:)
Én mindig egy kis kártyanaptárban teszek egy x-et. Ha rendszeresnek mondható a mentstruációd, akkor nem érdekes. De például az utolsó idõpont a méhnyakrák szûrésnél is kell.
Szerintem felelõtlenség nem jegyezni. Egy felnõtt nõnek tisztában kel lennie vele, mikor menstruál, milyen hosszú a ciklusa, és így minden rendellenesség könnyebben kiszúrható. és a doki is kérdezi.
(Most látom, a kell-t egy L-lel írtam, elnézést.)
Naptárba mindig teszek egy x-et, amikor megjön. Mostanában meg elkezdtem számozni a napokat. xD
Én sem jegyzem, viszont megjegyzem, az utolsó 8-10 menzesz adatait tudom, dátum, napszak, meddig tartott, szokásos vagy rendellenes valamiért, stb :)
ha game hack-re gondolsz az nem baj

Az baj, hogy ha nekem akkor van merevedésem, ha pl meglátok egy 'helyes' fiút?

Legjobb válasz: Meleg vagy. Azt te döntsd el, hogy baj-e.

Meleg vagy. Azt te döntsd el, hogy baj-e.
hát igen, neked kell eldönteni hogy számodra ez zavaró tényezõ-e. én azt mondom nem baj.
Kibukott a hajlamod, ami nem baj ...
Ennek mindig örülök, egy újabb férfi vetélytárssal kevesebb, így is annyi versenytársam van sajnos. Szóval én szeretem a meleg fiúkat, mert legalább nem veszik el tõlem a szép lányokat. =) Legyetek minél többen meleg fiúk! Hajrás, szebb jövõt!
Mert még nem láttál igazi csajt, gyere át, unatkozom.
mert a hajlamodban van a fiuk iránti érdeklödés.én is igy voltam, mai napig is.de megnösültem, és minden rendben van.de ahajlam az hajlam.
De meleg lett hirtelen.

Az baj, hogy ha edzés után nem eszek fehérjét, hanem már semmit? Nem vagyok éhes.

Legjobb válasz: de jó neked!!! én olyankor kizabálnám a hûtõt... szerintem ha nem vagy éhes akkor nem baj.

de jó neked!!! én olyankor kizabálnám a hûtõt... szerintem ha nem vagy éhes akkor nem baj.
én sem szoktam enni mert nem vagyok utána éhes, de én is sok helyen olvastam, hogy utána fehérjét kell enni..:)
valamennyi aminósavat azért kap a szervezet triglicerid bontásakor, de közel se eleget. ezért szoktuk javasolni hogy valami lassú felszívódású fehérjét azért érdemes enni.

Az baj hogy ha minden reggel spontán merevedésem van?

Legjobb válasz: Ha majd reggelente a derekadba áll be a merevedés - na, az a baj!

Ha majd reggelente a derekadba áll be a merevedés - na, az a baj!
Nem, nem baj. Így az egészséges.
Éppen hogy jó
Éhes makkal disznókat álmodsz.
Este "segíts/segíttes magadon min. 2x és nem lesz reggeli akció....
ez teljesen normális, sokan így vannak ezzel pl. én is. néha olyankor is ha elõtte este könnyítettem magamon.
Eddig nem törõdtem vele, de örülök neki, hogy más is így van ezzel, nálam is ez a helyzet. 34/F
ez a természetes, ránts rá és kész!

Az baj, hogy ha nekem mindig könnyen kijön a tampon? Ugye normális?

Szóval most térek át a tamponra,nyáron már próbáltam.Ma reggel feltettem,de olyan fura érzésem volt(nem éreztem a tampon helyét) és jött egy gondolat,hogy nekem azt ki kell vennem miel?tt elmegyek suliba.Kb. 5percet ha volt bent a tampon,tehát nem telt meg.Mégis nagyon könnyen kijött és egyáltalán nem éreztem semmit.

Legjobb válasz: A hüvely falán levõ vér is megkönnyíti a behelyezést vagy eltávolítást. Azzal pedig semmi baj, ha nem érzed a tampont mikor benned van. Akkor van jó helyen.

A hüvely falán levõ vér is megkönnyíti a behelyezést vagy eltávolítást. Azzal pedig semmi baj, ha nem érzed a tampont mikor benned van. Akkor van jó helyen.
plusz a mini illetve a normál tampon nekem is mindig nagyon könnyen kijön, még a super is igazából viszont az annál nagyobb..jézusom :D de tök normálsi, ne aggódj..:)
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ! csak azért kérdeztem, mert mindenhol azt olvasni, hogy ha nem indul el könnyen akkor még nem telt meg.De nekem meg akkor is nagyon könnyen kijön:)
nekemis kijön könnyen, kisit néha akadozik, demég azsem vészes, simán kilehet húzni.

Az baj hogy ha nem mentem el eredményhírdetésre?

Érettségi eredményhírdetésre kellett volna mennem, de mivel én úgy gondoltam hogy még van egy tantárgyból amib?l le kell tennem ezért nem mentem el. Bármikor át lehet venni a tanúsítványt hogy 4-b?l leérettségiztem? Vagy már nem fogják azt odaadni.

Legjobb válasz: biztos,h nem baj. Szerintem odaadják bármikor.

biztos, h nem baj. Szerintem odaadják bármikor.

Az baj hogy ha csak arra vágyok hogy egy nő punciját nyaldossam?

Nem kifejezetten a sexre vágyom, csak a nyaldosásra. Fiú vagyok.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem baj. Hány éves vagy?

Egyáltalán nem baj. Hány éves vagy?
hû...emberek...reggel ilenrõl olvasni...;)... van b.nõd? :) 19éves lányzóó
uhhh, én csaj vok engem meg nem akar nyalni a pasim...:(( pedig tiszta vagyok meg minden...
ezzel en is pont igy vagyok. sokszor egyaltalan nincs kedvem a bahatolos direkt szexhez, viszont a nyalasra akar hosszu orakon keresztul is kaphato lennek :D egyaltalan nem baj, sot orulhet az illeto csaj! ne felejtsuk el, hogy sokan soha eletukben nem tudjak meg milyen is egy jo kis kinyalas (az okokat most nem reszleteznem)
Nem baj csak el kéne azt is érned hogy ne csak az orálra vágy hanem kopletten az egészre. szerintem hozzá tartozik az aktus is mint fénypont, de izlések és pofonok. Mindenki mást szeret....
Én szívesen kinyalnám a barátnõmet, de nem hagyja mert szerinte undorító. Hát ez van...
Tudnäm ajänlani a franciät ès utäna ugyis jön a behatoläs
na énis így jártam az utolsó kapcsoaltomnál. messze elítélte az orál szexet. pedig nekem kifejezetten a kedvencem, mindkét megoldásban. de volt olyan partnerem régebben, aki már úgy kezdte, hogy õ addig el nem kezdi, amíg én ki nem nyaltam, ahogy szoktam(hát na, tehetségem van hozzá), megszokta már :D
Helló Wind ;)
jahhj d elennék a "leendõ" barátnõd helyében!! nekem pont az a bajom h a párom nem szeret nyalni:( pedig a világ legjobb érzése..fõleg aki csinálja az élvezettel teszi:) a nap minden egyes percében el tudnám viselni:P hát mindegy, én lemondtam már róla:D
A pasik szeretnek nyalni mert nekünk a punci több mint egy szerv, az erotika csúcsa megtestesülve :) És akkor ehhez hozzá érni fõleg nyelvvel nagyon izgató. Azok a lányok akik szerint ez undorító még nem voltak olyannal aki rendesen csinálta, vagy ezt nevelték beléjük. Szerintem be kéne kötni a szemüket és úgy kielégíteni nyelvvel, lehet hogy mivel nem látnak semmit inkább csak az érzésre koncentrálnának nem pedig az elõitéletekre vagy a rossz beidegzõdésre. Jól nyalni mûvészet, és a mûvészetet még a prûdek sem ítéhetik el :)
Egyáltalán nem baj!Sõt...
A kérdező hozzászólása: Most spec nincs
A kérdező hozzászólása: 21 és már nem vagyok szûz.
nyaldosd az enyémet! XD XDD

Az baj, hogy ha a kapcsolat nem olyan mint az elején?

3 éve vagyunk együtt a barátnõmmel. Szeretjük egymást õ is szerelembõl és én is. A kapcsolat elején jó fiú voltam azután ,,rossz" lettem (nem félrekúrásra kell gondolni csak eljártam elég sûrûn bulizni,stb..)Olyan másfél év után abba hagytam.A barátnõm az elején kis csendes volt akkor volt 15 én 17.Ahogy felnõtt már nem olyan félénk sõt ez tetszik is.De már nem olyan mint amikor össze jöttünk jó én is sokat változtam.(Most nem a külsõre gondolok hanem belsõre)régen láttam rajta ,hogy rendesen örült nekem boldog volt ,hogy láthatott.Most már ezt nem látom rajta.Régen sokan mondták ,hogy milyen nagy a szerelem ,hogy összeillünk ma már egyre kevesebben sõt egyáltalán nem mondják.A kapcsolat elején nem beszélt fiúkkal de én beszéltem lányokkal nagyon féltékeny volt de már abba hagytam és most õ beszél fiúkkal. Fordult a kocka én lettem féltékeny.

Legjobb válasz: Nem szabad félni a változástól! Egyik kapcsolat sem marad ugyanolyan mint az elején. És ez így jó. Ha minden ugyanolyan lenne, akkor nem haladna a kapcsolat. A stagnáló kapcsolat pedig hamvában hal! Elõfordul, hogy úgy érzed hiányzik valami, ilyenkor ki kell deríteni mi az amit lehagytatok. Igaza van a barátnõdnek, semmi nem lesz ugyanolyan. Ezért rizikósak a gyerekszerelmek, mert tinikor alatt az ember gyökeresen is megváltozhat. A tiniknél az a négy év felér a felnõtteknél 8 évvel. Próbáljátok meg a legtöbbet kihozni a kapcsolatból, néha frissítsétek fel, randiztok megint, szórakoztatok megint. Közhely, de igaz: csak a változás állandó! Örülj, hogy nem áll meg a kapcsolatotok, mert ha nem haladtok semerre az úgyannyira a kapcsolat veszte lesz.

Nem szabad félni a változástól! Egyik kapcsolat sem marad ugyanolyan mint az elején. És ez így jó. Ha minden ugyanolyan lenne, akkor nem haladna a kapcsolat. A stagnáló kapcsolat pedig hamvában hal! Elõfordul, hogy úgy érzed hiányzik valami, ilyenkor ki kell deríteni mi az amit lehagytatok. Igaza van a barátnõdnek, semmi nem lesz ugyanolyan. Ezért rizikósak a gyerekszerelmek, mert tinikor alatt az ember gyökeresen is megváltozhat. A tiniknél az a négy év felér a felnõtteknél 8 évvel. Próbáljátok meg a legtöbbet kihozni a kapcsolatból, néha frissítsétek fel, randiztok megint, szórakoztatok megint. Közhely, de igaz: csak a változás állandó! Örülj, hogy nem áll meg a kapcsolatotok, mert ha nem haladtok semerre az úgyannyira a kapcsolat veszte lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget ezzel most megnyugtattál. Szeretem és azt hittem , hogy most majd vége lesz a kapcsolatnak. Igazad van ezt én is gondolhattam volna 20 évesen lehetne ennyi eszem. De azért csak jobb mástól is hallani. :)
Ne feledd, sokat féltékenykedhetett õ is, mégis jól megvoltatok. Mégsem volt oka az aggodalomra, mert nem csaltad meg nem flörtöltél mással. Ha harmónia megvan, akkor õ sem tenné meg veled, szóval féltékenységet szorítsd vissza. Ha beszélgettek, ne érdekeljen hogy kivel beszél, ne kérdezz rá. Ne akard, hogy olyan legyen minden mint régen. Elhiszem, hogy jó volt, meg jól érezted magad, de gondolj rá is. Lehet neki nem volt jó így, azért változtatott kicsit. Mutasd neki hogy nagyon szereted, hogy férfi vagy, mellette vagy és hogy számíthat rád. Az, hogy más nem mondja már hogy "milyen tökéletes" pár vagytok meg stb, az ne foglalkoztasson, 3 éve vagytok együtt szóval ez már evidens. Szerelem, az meg múló dolog. Nekem is van egy 4 éves kapcsolatom, de nincs már meg a lángoló szerelem. A szerelem megmarad, de nem úgy mint az elején. Fontosabb lesz késõbb (ha hosszú távra tervezel), hogy kialakuljon egy más fajta kötelék, egy kötõdés. Ami azt sugallja neki, és neked is, hogy nem érdemes mást keresni, nem akartok mást keresni mert egymásé vagytok. Csak ne féltékenykedj, ne cirkuszolj és ne vitázz. Nagyon fontos ! Ha néha néha már nagyon bánt valami, tedd szóvá neki, de ne megsértõdve, hanem csak közlésként. Aztán hagyd is a témát. De mind emellett, legyél vele, szeresd nagyon, úgy ahogy eddig. Ahogy te megváltoztál, úgy fog õ is. Mert kinõttél valamit, így 20 éves fejjel. Õ még csak 18. Aggodalomra semmi okod, csak mindig azt tedd, amit te elvárnál tõle.
Nahát, mekkora bûn... elmentél bulizni?:D:D:D:D:D ezt csinálják a fiatalok! nem csaltad meg, ennyi.... én is elmegyek bulizni, meg a pasim is, együtt is meg külön, és nincs gond ebbõl. amúgy meg sose lesz olyan, mint az elején, olyan egyszerûen nem lehet...
most már más brékre is vágyik. Régen örült ha 15 évesen kapott egy menõ 17 éves kanyt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!