Találatok a következő kifejezésre: Az bajt hogy (4532 db)

Az baj ha két lány tengerimalacot a ketrecében tartjuk együtt és folyton verekednek? Az baj hogy ha túl sokat eszik és sírdogál egy kicsit? Az normális dolog ha már 3-om nap után engedi hogy a kezedbe fogd? Az baj hogyha túl sok zöldet kapnak?

Van két tengerimalacunk.És folyton verekednek,civakodnak ez egy kicsit aggaszt minket mert úgy véljük hogy utálják egymást.De van még egy baj az hogy túl sokat esznek és utána túl sok az ürülékük.Mivel hogy túl sok zöldet kaptak ezért egy kicsit zöld,és lágy a kakájuk.Ez baj???Nagyon féltjük ?ket mert még csak három napja kerültek hozzánk és még csak kezd?k vagyunk a tartásában.Ezért kérjük aki tud segítsen!!Köszönjük!!!

Legjobb válasz: Nem írtad, hogy nagyjából milyen idõ malacokról van szó. Ha még fiatalok, akkor nem baj, ha verekednek, mert most szoknak össze. Ha már nagyobbacskák, akkor viszont annyira nem jó a bunyó. De ha együtt voltak eddig is, akkor lehet, hogy csak "szeretetbõl" bunyóznak. Nem csak kergetik egymást vagy ilyesmi? Nekem van 4 kislány malacom (2-2 külön), és nálunk úgy van, hogy 2 malac nagyon szereti egymást, õk sose verekednek, de a másik 2 sajnos elég sokat kergetõzik, ami elég nagy zajjal jár, de kárt sosem tesznek egymásban, inkább csak játszanak. Néha azért rájuk kell szólni... Azért ha már annyira verekednek a ti malacaitok, hogy kárt tesznek egymásban, szedjétek szét õket egybõl!!!!! Az nem baj, ha megengedi, hogy megfogd, elvileg szelíd állatok, nem lehet velük gond. Fõleg ha te adod nekik a kaját, akkor megszokják a szagodat, és tudja, hogy te nem bántod. Ezt képesek 3 nap alatt is megszokni. Viszont ne adj nekik olyan sok kaját. Elég naponta egyszer szárazkaja, és reggel-este egy kis uborka, paradicsom, alma, répa, saláta, ilyesmi. Esetleg még reggel szórj be nekik egy kis szénát, és akkor azt tudják napközben rágcsálni. Elõfordul, hogy sírnak a kajáért, de legyél "könyörtelen", elég nekik naponta kétszer enni. Lehet hogy azért sírnak, mert mégiscsak még új a környezet, ezt nekik is meg kell szokni, új hely, új illatok... Sok sikert!! Minden rendben lesz velük, ne aggódj, a tengerimalac a legédesebb állat a földön :)

Nem írtad, hogy nagyjából milyen idõ malacokról van szó. Ha még fiatalok, akkor nem baj, ha verekednek, mert most szoknak össze. Ha már nagyobbacskák, akkor viszont annyira nem jó a bunyó. De ha együtt voltak eddig is, akkor lehet, hogy csak "szeretetbõl" bunyóznak. Nem csak kergetik egymást vagy ilyesmi? Nekem van 4 kislány malacom (2-2 külön), és nálunk úgy van, hogy 2 malac nagyon szereti egymást, õk sose verekednek, de a másik 2 sajnos elég sokat kergetõzik, ami elég nagy zajjal jár, de kárt sosem tesznek egymásban, inkább csak játszanak. Néha azért rájuk kell szólni... Azért ha már annyira verekednek a ti malacaitok, hogy kárt tesznek egymásban, szedjétek szét õket egybõl!!!!! Az nem baj, ha megengedi, hogy megfogd, elvileg szelíd állatok, nem lehet velük gond. Fõleg ha te adod nekik a kaját, akkor megszokják a szagodat, és tudja, hogy te nem bántod. Ezt képesek 3 nap alatt is megszokni. Viszont ne adj nekik olyan sok kaját. Elég naponta egyszer szárazkaja, és reggel-este egy kis uborka, paradicsom, alma, répa, saláta, ilyesmi. Esetleg még reggel szórj be nekik egy kis szénát, és akkor azt tudják napközben rágcsálni. Elõfordul, hogy sírnak a kajáért, de legyél "könyörtelen", elég nekik naponta kétszer enni. Lehet hogy azért sírnak, mert mégiscsak még új a környezet, ezt nekik is meg kell szokni, új hely, új illatok... Sok sikert!! Minden rendben lesz velük, ne aggódj, a tengerimalac a legédesebb állat a földön :)
Nekünk volt két hímmalacunk, az egyik az apa volt, a másik pedig a fia. Összeszoktak, mert a kicsi tudta hogy õ maga az alárendelt. Aztán az apa malac meghalt egy éve. A fia most ötéves. Egyedül maradt. Hoztunk mellé egy lánymalacot. Beraktuk mellé, azon nyomban fogkocogtatás, kergetés, odacsípés, azonnal kivettük õt mert láttuk hogy nem fogadják el egymást. Szegény hímmalac utána amikor kivettük annyira stresszes volt hogy csak lógott a kezünkbe. A lánymalacot különraktuk. Hoztunk melléje egy másik lánymalacot ismét. Azóta is együttvannak, a hím és õ. Nem bántják egymást. Viszont a hímmalac nagyon féltékeny rá. Mindig kihúzza a kaját a szájából :) Egyik nap beraktuk a másik lányt a kettõ közé, hát mondhatni nem csípték nagyon..... szóval hanyagoltuk a témát. Szóval nem mindegyik tengerimalac fogadja el egymást, az viszont tény hogy társas lények, szeretik a társaságot. De azért egy pár nap kell hogy összeszokjanak!!!
Sok kaját ne adjál neki!!! Nem szükséges egy nap háromszor etetni, mi csak minden este adunk nekik tápot, meg répát. De így is mindegyik 1 kilós :) Túl sok zöldet ne adjál neki, mert hasmenés lesz a vége. Uborkát is csak izibe. Sárgabarackot azt totál ne. A szénát azt imádják, meg a salátát, almát, körtét, dinnyét. Répát azt mindig kapnak.
Ja, rengeteg vizet isznak!!! Egyfolytába vedelnek és ez nem baj!!! :DDDDD

Az baj hogy nem különösen rajongok a sógornőm gyerekeiért?

Lassan két éve vagyunk együtt a barátommal. Barátom nővére (sógornőm) nemrég költözött haza, 2 gyerekével. Egy 4 éves kislánya és egy 9 hónapos fia van. Nagyon ritkán max 2 hetente tudunk együtt lenni a barátommal, olyankor náluk alszom. A lényeg hogy én nem nagyon rajongok a gyerekekért , de ezt igyekszem nem kimutatni de azért az igen fárasztó hogy a kislánya egésznap rajtunk csüng , még kettesben sem tudunk lenni. Ha netán kiküldjük egy kicsit akkor megy és hisztizik ,ráadásul "anyósom" és a sógornőm is bejárkálnak barátom szobájába mikor ott vagyok és hozzák a kisfiút is, aki állandóan csak ordít és hisztizik. Legutóbb épp az ágyban feküdtünk összebujva mikor gondoltak egyet és bejöttek hogy nézzük meg hogy hogy tud már járni a gyerek. Barátom kiküldte őket hogy szeretnénk most kettesben lenni. Lett is belőle balhé.Ha pedig úgy adódik odanyomják a gyereket barátom kezébe hogy fogja. Ez most is így volt és a gyerek elkezd torka szakadtából orditani, én pedig mondtam a barátomnak hogy adja vissza az anyjának . Na ezek után most megvan rám sértődve a sógornőm hogy mi kizárjuk őket a szobából meg hogy látta hogy nekem nem tetszik ha sír a gyerek. Nagyon elvannak kényeztetve. Most náluk minden a sógornőm gyerekeiről szól és nem értik meg hogy nekünk is megvan a saját szféránk és hogy engem még most ez a gyereknevelős téma nem érdekel.

Legjobb válasz: Itt alapvetõen nem a gyerekekkel van baj, hanem hogy a sógornõd és az anyósod nem tisztelik a magánszférátokat. Ha többet tudnátok együtt lenni, biztos nem esne nehezedre foglalkozni a picikkel is, de így elég rossz a helyzet. Szerintem a párodnak kellene leülnie beszélgetnie anyukájával és a nõvérével, hogy kéthetente egy napja jut rád, és azt szeretné veled tölteni. Mondd ezt el neki, remélhetõleg lépni fog. Ha anyós és a sógornõd normálisan gondolkodik, meg kell, hogy értsék. Ha nem, az elég baj.

Itt alapvetõen nem a gyerekekkel van baj, hanem hogy a sógornõd és az anyósod nem tisztelik a magánszférátokat. Ha többet tudnátok együtt lenni, biztos nem esne nehezedre foglalkozni a picikkel is, de így elég rossz a helyzet. Szerintem a párodnak kellene leülnie beszélgetnie anyukájával és a nõvérével, hogy kéthetente egy napja jut rád, és azt szeretné veled tölteni. Mondd ezt el neki, remélhetõleg lépni fog. Ha anyós és a sógornõd normálisan gondolkodik, meg kell, hogy értsék. Ha nem, az elég baj.
Szerintem igazad van, és ezt úgy mondom hogy gyerekpárti vagyok, nekem is van egy 4 évesem. Tiszteletben kellene tartaniuk, hogy nektek is van magánéletetek nemcsak úgy bemászkálni a szobába, amikor akarnak. A gyerekek persze nem tehetnek semmirõl. A nagyobbiknak társaság kell, unatkozik, ezért lógna veletek. A kisebbiket meg egyfolytában szórakoztatni kell és ezt nem kapja meg ezért nyafog. Az anyja elvihetné õket valami gyerekprogramra vagy gyerektársaságba, ahelyett hogy otthon nyûglõdnek, ez nekik sem jó.
Teljesen igazad van. Nem tudtok sokat együtt lenni pároddal, plusz ilyet akkor sem illik, hogy csak úgy betoppannak más szobájába... akármit csinálhatnátok épp akkor mellesleg. Az az akármi meg igen kellemetlen lehet ha rátok nyitnak. Azt nem lehet megoldani, hogy a barátod menjen el inkább hozzátok? Mert ezen kívül csak az marad, hogy beszélnie kell határozottan a családjával errõl. Alapvetõen nehéz elviselni ha egy gyerek nincs rendesen megnevelve és hisztizik. Ha kettõ ordít és még el sem tudsz vonulni tõlük... imádom a gyerekeket de bunkóságot és az ordibálást nem bírom!

Menzesz alatt lehet maszturbálni? És az baj hogy tampon nélkül bementem tengerbe mikor megvolt?

Nem vettem észre semmi fertőzésszerűt.Ez volt az első alkalom.Nem igazán tudtam mit kezdeni.:-S

Legjobb válasz: Az elég nagy baj, hogy így bemész a tengerbe. Többet ne csináld, akármi bajod is lehet. és az nem jelent semmit h most nem lett gond. az elsõ kérdésedre igen a válaszom.

Az elég nagy baj, hogy így bemész a tengerbe. Többet ne csináld, akármi bajod is lehet. és az nem jelent semmit h most nem lett gond. az elsõ kérdésedre igen a válaszom.
Nem féltél a cápáktól? Azok a vérre nagyon beindulnak.
A tampon nélküli fürdés nagyon rossz ötlet volt!!!
Amúgy nem zavart, hogy véres csíkot húztál magad után?és igen elég nagy baj, hogy így fürödtél!!!
Szerintem ez nem oylan tragédia. Azért a tenger másabb mivel sós ezért még a fertõtlenítõ hatás is megvan ráadásul tisztább mint a Balaton vagy egyéb strandok . Az a tanulság, hogy ha menstruálsz akkor lehetõleg kerüld a közös fûdözéseket de ha nem olyan erõs a menzeszed akkor csak tamponnal szabad bemenni. És nemárt ha a fürdõbugyidba cseppentessz egy kis levendulaolajat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!

Az baj, hogy nem szoktam guggolni?

Legjobb válasz: nem baj,lényegében le sza rom,az én életemen nem változtat hogy te guggolsz e vagy sem. hogy neked baj e hogy nem guggolsz meg ne mástól kérdezd.

nem baj, lényegében le sza rom, az én életemen nem változtat hogy te guggolsz e vagy sem. hogy neked baj e hogy nem guggolsz meg ne mástól kérdezd.
eléggé
én gerincferdüléssel is guggoltam, nem a kifogásokat kell keresni. jársz gyógytornára vagy valamire, gondolom nem szóval lesz arod a gerincferdülésed, mivel gerincferdülésed van nem akarsz guggolni magyarán tehetnél az ügy érdekében csak nem teszel. /gondolom én/
és az mit csináljon akinek van egy kis gerincferdülése?Marad a lábtoló?
*derék- és hátfájdalmakat és a sérvet.
A fentebbi videón a levegõvételt nem jól mondja a Toldi Zsuzsi. Mielõtt lemész veszel egy nagy levegõt, bent tartod, leguggolsz, majd kiemelkedés közben fújod ki. Ez fontos, így feszesek a hasizmaid, meg lehet elõzni a derék- és hátfájdalmakat. Nagy súlyoknál pedig még fontosabb a helyes levegõtechnika!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Lábazni szoktam, csak guggolni nem, mivel senki sem mutatta meg, hogy szabályos-e stb.
és ha gericferdülése van mint nekem?Akkor sem hiszem, hogy jót tesz a guggolás vagy a felhúzás
Hát, így magába kicsit fura, hogy nem szoktál guggolni. De gondolom gyúrsz, aztán nem gyúrsz lábra. Szerintem próbáld a lábadat is edzeni, vagy fuss.
Igen mert egy idõ után nem fog hajlani a térded és csak nyújtott lábbal tudsz majd menni mint egy zombi :) )
attól függ milyen típusú a gerincferdülés. egyik ismerõsömnek schrott terápiára kell járni, mert több irányban is ferde a gerince, neki nem ajánlottak semmi olyan terhelést, ahol egyforma erõ hat a hátának a két oldalára.
Nem baj, hogy társítottad. Milyen programmal játszod le?
A kérdező hozzászólása: Az a baj hgy tudnám rárakni hogy a felirta rajta legyen mert az nemmegy igazából
Használj KMPlayert, vagy VLC Playert

Az baj, hogy azokra a csajokra bukok, akik úgy néznek ki, mint egy ribanc?

Lehet hogy szeretem a ribancokat ? :)

Legjobb válasz: Bajnak éppenséggel nem baj, csak akkor legyél tisztában azzal, hogy mit várhatsz tõlük (nemi betegségek széles skálája) és mit nem (komolyság, hûség, õszinte szeretet, stb.)

Bajnak éppenséggel nem baj, csak akkor legyél tisztában azzal, hogy mit várhatsz tõlük (nemi betegségek széles skálája) és mit nem (komolyság, hûség, õszinte szeretet, stb.)
Nem kötözködésbõl kérdezem, hanem tényleg érdekel: tegyük fel, hogy egy szórakozóhelyen láttok 2 csajt, mindkettõnek kinn a melle, hasa, feneke, smink dögivel, stb. Az egyik ribanc, a másik csak "úgy néz ki, mint egy ribanc". Hogy különböztetitek meg õket?
baj. orientálódj az apáca kinézetûek felé. Fordulj háziorvosodhoz vagy gyógyszerészedhez.
Nem baj, hozzád valók, ilyen helyesírással...
utolsó: a kérdezõ nem azt mondta , hogy ribancokat szeret, hanem csak azt hogy hasonlítanak rá, nem ugyan az.
azt mondják, k.rvából lesz jó feleség :D
nembaj, én is imádom õket, csak az ilyen kinézetûek jöhetnek szóba :P
Szia, nem baj, én is úgy szoktam öltözködni, mint egy ribanc. Csak nem jönnek be az egyéjszakás kalandot keresõ pasik:)
Az elõttem lévõ válaszoló, aki azt írta, egy pasija van, és ribancosul néz ki, annak üzenem, hogy egy hajóban evezünk, még a vörös rúzs, hosszú fekete haj is stimmel:)
Mi "ribancos fekete hajúak" tartsunk össze(A párkapcsolatos) ;)P
Jaja. De csak a kinézeted legyen ribanc, belül ne:) Azért döglenek a férfiak, az én kedvesem pl. megõrjíti:)
Pontozzatok le, de én sose értettem, hogy ezen ki szép: http://starity.hu/images/articles/465x245/vv5-a-szemrevalo-e.. Illetve az iylen típusú csajokon.úgy mûanyag és randa ahogy van. Sokkal elõbb nézem meg a természetesebb lányokat PL: http://alyssa.com/site/wp-content/uploads/2009/09/2009-long-..
Bajnak nem baj...sõt gondolj bele, ha már egyszer elkapod az aidset többször nem fertõzõdsz meg vele. Mellesleg az ágyban sem rosszak.
ne aggódj, nem vagy egyedül, férfitársaid 90%ára hasonlítasz ilyen téren!!!!!!:)
Attól függ. Én erõsen sminkelem magam, hosszú fekete hajam van amihez pirosas rúzst szoktam viselni. A ruháim elég kihívóak. Sok pasinak tetszik. Nyilván azt mondja mindenki, hogy baj, mert keress normális nõt, meg az ilyenek úgyis megcsalnak stb. Viszont azt hiszem az ilyen pasik karolják a szende barátnõjüket miközben engem méregetnek és majd fel falnak a tekintetükkel. Nem mondom, hogy mindenki ilyen, de sokan. Hozzáteszem egyetlen férfi volt és van az életemben, már sok éve együtt.
nem baj én is olyanokra gerjedek
Hát jó nagy az esélye a csalódásnak.
A kérdező hozzászólása: inkább ribancból feleség, mint feleségbõl ribanc!!!! :)
Ez gaz.
A kérdező hozzászólása: nem akarom megkülömböztetni õket !! :)
És mi a különbség a két kép között? Az elsõnek ronda a feje.. Meg rá van adva egy rózsaszín kivágott felsõ. Honnan tudod hogy a második képen egy olyan nõ van amilyet te elképzelsz?

Az baj hogy a 10 honapos fiamnak eddig mindig csak vizet adtam inni? Nem teát stb?

Legjobb válasz: Mért lenne baj?? :) Az enyém 15 hónapos és elég ritkán kap gyümölcslevet vagy teát, fõleg vizet iszik. Néha azért belefér, de sokkal jobb ha vizet iszik. A bolti gyümölcslevek tele vannak tartósítószerrel és cukorral. Amire rá van írva, hogy 100%-os az sem az ráadásul horror áron adják :S A legjobb az amit otthon facsarsz ki neki, de erre meg nem mindig van lehetõség. A teákkal nincs különösebb bajom, -kivéve a granulátum teákat mert azok elveszik az étvágyukat a gyerekeknek- szoktam neki néha adni Picwick gyerek teát natúran cukor nélkül, de a vizet szívesebben issza.

Mért lenne baj?? :) Az enyém 15 hónapos és elég ritkán kap gyümölcslevet vagy teát, fõleg vizet iszik. Néha azért belefér, de sokkal jobb ha vizet iszik. A bolti gyümölcslevek tele vannak tartósítószerrel és cukorral. Amire rá van írva, hogy 100%-os az sem az ráadásul horror áron adják :S A legjobb az amit otthon facsarsz ki neki, de erre meg nem mindig van lehetõség. A teákkal nincs különösebb bajom, -kivéve a granulátum teákat mert azok elveszik az étvágyukat a gyerekeknek- szoktam neki néha adni Picwick gyerek teát natúran cukor nélkül, de a vizet szívesebben issza.
Szia! Nekem is 10 hónapos a kisfiam s eleinte csak vízet ivott, abból is csak nagyon keveset.Szinte semmit, mivel még anyatejes. Vettem neki Hipp citromfû teát s nagyon szereti.Próbáld meg te is!
A lányom is 10 hós!Õ is csak vizet kapott eddig, mondjuk sajna abból sem iszik mennyiséget :( De még szopizik :)
Miért lenne baj? Örülj neki, hogy nem kellenek neki a cukros löttyök. Én is átszoktattam kisfiamat a sima vízre, ahogy kibújtak az elsõ fogai. Addig kapott granulátumos teát, de szép lassan egyre kevesebbet tettem bele, most meg már csak a sima vizet issza meg, és én ennek nagyon örülök.
Istenem, bár meginná kislányom is a vizet, csak azt kapna akkor, semmi mást. 20 hónapos, és képes megcsinálni, hogy ha nem teát, vagy gyümölcslevet kap, nem iszik egész nap. Általában Õ gyõz. :-(

Az baj hogy a corbynál oldalt a fényképezős gomb egy kicsit recsege? Jah és az baj hogy levettem róla a képernyővédőt?

Legjobb válasz: mmint a képernyõvédõ fóliát vagy a képernyõvédõt? mert amúgy egyik sem baj. a gombról nem tudok nyilatkozni, de amíg mûködik, addig szerintem minden oké.

mmint a képernyõvédõ fóliát vagy a képernyõvédõt? mert amúgy egyik sem baj. a gombról nem tudok nyilatkozni, de amíg mûködik, addig szerintem minden oké.
Nekem nem recseg a gomb..érdekes... szerintem jól össze van rakva, de hogy miért kell mindenkinek leszedni azt nem tudom, nekem oké hogy az oldaláról az elsõ nap lejött de 1 hónapos és a kijelzõn még sértetlenül (bár karcos maga a fólia) ott van mert inkább az karcolódjon mint maga a telefon

Az baj, hogy én nem vágyom rá annyira?

Persze, jó lenne egy barát, de mindig ha ismerkedésre kerül a sor, nincs kedvem többet építeni egy barátságnál. Nehogy azt higyjétek, hogy egy elvonulos tipus vagyok. Bulizok, ismerkedem de ilyen társkereső oldalak,meg szüzesség elvesztés nem az én világom. Ez fura? 17L

Legjobb válasz: Nem baj, még bõven ráérsz... De az se baj, ha késõbb se fog érdekelni.

Nem baj, még bõven ráérsz... De az se baj, ha késõbb se fog érdekelni.
Örülj neki!
Ráérsz, de azért ezt tisztázd a fiúkkal, ha már komolyabb lenne az ismerkedés.
Nem gond. Ráérsz még.

Szerintetek az baj hogy en arra izgulok h leborotvalhasam egy csaj honaaljat labat puncijat?

talalok valaha csajt akinek ez tetszik? Ja es meg az is jo lenne ha a csaj meg engem borotvalna meg honaaljam nemi szerv ilyen helyeken.

Legjobb válasz: Ez miért jó? Meg tudod fogalmazni? O.o Szerintem nem baj, ha valaki bele megy. Amúgy is csak neked baj, hogy valószínûleg nem találsz ilyen párt, aki nem csak megteszi, de élvezi is.

Ez miért jó? Meg tudod fogalmazni? O.o Szerintem nem baj, ha valaki bele megy. Amúgy is csak neked baj, hogy valószínûleg nem találsz ilyen párt, aki nem csak megteszi, de élvezi is.
Ez is egyfajta fétis. Ha találsz lányt akit kozmetikázhatsz, sok boldogságot. Nincs ezzel semmi gond. Csak akkor tudj jól borotválni, tudd, hogyan kell hidratálni kezelni a frissen borotvált bõrfelületeket. Vagy légy intimkozmetikus. :) És gazdagon kiélheted magad, miközben pénzt is keresel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!