Találatok a következő kifejezésre: Az baj nem hiszek a (42 db)

Az baj ha nem hiszek a fogamzásgátlomban? Olyan kicsi kis bogyo, ezért minden honapban félek, hogy nem jön meg, pedig szedem rendesen.

Tudom, h hülyeség,de mivan ha nem szivdoik fel rendesen,vagy rám nem ugy hat mint másra. Ti nem szoktatok ezen gondolkozni?

Legjobb válasz: Nyugi, ha nem úgy hatna ahogy kellene, akkor azt már észrevetted volna, mert úgy látszik, hogy pár hónapja szeded... (ha minden hónapban félsz). Nincs rá semmi okod, ha rendesen szeded, mem lehet semmi baj. Ne tévesszen meg, hogy kicsi, rengeteg hormon van benne, de pont elég. Ha nagyobb lenne több hormonnal, az csak rosszabb lenne. Ezek már nagyon modern bogyók, tuti felszívódnak rendesen.

Nyugi, ha nem úgy hatna ahogy kellene, akkor azt már észrevetted volna, mert úgy látszik, hogy pár hónapja szeded... (ha minden hónapban félsz). Nincs rá semmi okod, ha rendesen szeded, mem lehet semmi baj. Ne tévesszen meg, hogy kicsi, rengeteg hormon van benne, de pont elég. Ha nagyobb lenne több hormonnal, az csak rosszabb lenne. Ezek már nagyon modern bogyók, tuti felszívódnak rendesen.
Méghogy a gumi biztonságosabb....Na ne röhögtess!!! Nem kell paráznod, hat rendesen a tabi! Ha most azzal van bajod, hogy kicsi, akkor gondolj bele, mekkora egy hímivarsejt..mégis baba lesz belõle! Hat rendesen, ne parázz, mert elõbb-utóbb belebolondulsz!
a 2. válaszadónak: se a gumi, se a fogamzásgátló tabletta nem ad neked 100%os védettséget, de a tabletta mégis biztonságosabb. a gumi kiszakadhat. a betegségekrõl annyit, hogy oan pasival kell csinálni, akinek biztos nincs semmi baja.
ha nem hiszek benne minek szeded? használjatok gumit sokkal biztonságosabb, mert az véd a betegségektöl is.
A kérdező hozzászólása: Nem azzal van bajom, hogy kicsi, csak nehéz elképzelnem hogy megakadályozza, hogy teherbeessek. Gumit nem szerettem, mmindg nézni kell h ne szakadjon ki, meg a páromnak is jobb ha belémélvez. Én csak kiváncsi voltam, hogy ti teljesen megbiztok e a bogyotokban.
Teljesen megbízhatsz a tablettában, nincs mitõl félned. Én 4 éve szedem és semmi bajom! Úgy ahogy másnak sem! Hat rendesen, ne parázz! Így majd csak elmegy a kedved a szextõl, ha folyton parázol, hogy teherbeeshetsz!A gumit én sem tartom megbízhatónak + lekell állni, meg utána rögtön szétugrani, tök lehangoló! (3. válaszoló)
Figyi! Ha nem szívódna fel rendesen vagy nem passzolna a szervezetedhez, akkor gondokat okozna. Rendellenes vérezgetés, ilyesmi. Ha semmi rendkívülit nem tapasztalsz, szinte óramû pontosra beállítja a vérzésed, akkor tuti jól mûködik.

Az baj ha a csaj akivel járok folyton azt hisz hogy szakitani akarok vele vagy haragszok rá ha fél napig nem beszélünk?

15/F

Legjobb válasz: Nem baj. Lehet, hogy önbizalom és egy kissé szeretethiányos. Picit törõdj vele többet..talán.

Nem baj. Lehet, hogy önbizalom és egy kissé szeretethiányos. Picit törõdj vele többet..talán.
A kérdező hozzászólása: az a gond hogy ha már nyáronezt csinálja akk mit fog csinálni a suli közben mert kollégista vok?
én is szoktam azt hinni h szakítani akar a barátom. najó, nem fél nap miatt. de mindig megnyugtat h szeret. minden nap, mikor nem találkozunk ír sms-t h szeret. am szerintem én is idegesítem egy picit õt, úgyhogy inkább visszafogom magam. am ha magától nem veszi észre h zavar téged (mint én észrevettem)akk szólj neki h ne aggódjon, mert szereted.
ez kóros szerintem. nekem is vannak ilyen ismerõseim. késõbb csak rosszabb lesz, ha nem csinálsz valamit. ha szereted, akkor mondd meg neki, hogy változtasson ezen, és ne magyarázzon bele mindenféle hülyeséget, ha nem szereted, akkor meg tedd lapátra, hadd legyen egyszer igaz, amit állandóan képzel :D

Az baj ha Istenben teljes szívemből hiszek, de a pápában meg papokban vagyis (számomra) ilyen hamis emberekben nem?

Legjobb válasz: Nem baj! Mert az Isteni lélek benned van és azzal közvetlenül tudsz érintkezni Istennel. Közvetítõre nincs szükség. Az "elsõ pap" fantasztikus szakmát alkotott és elhitette a népével, hogy csak rajta keresztül lehet Istennel beszélni. Ez több ezer éves hazugság, amit nem tudunk levetkõzni, mert már gyerekkorunktól kezdve tanuljuk a hittant.Istenben és önmagadban higgyél, akkor nagyon erõs lélek leszel.

Nem baj! Mert az Isteni lélek benned van és azzal közvetlenül tudsz érintkezni Istennel. Közvetítõre nincs szükség. Az "elsõ pap" fantasztikus szakmát alkotott és elhitette a népével, hogy csak rajta keresztül lehet Istennel beszélni. Ez több ezer éves hazugság, amit nem tudunk levetkõzni, mert már gyerekkorunktól kezdve tanuljuk a hittant.Istenben és önmagadban higgyél, akkor nagyon erõs lélek leszel.
Az így nem korrekt, hisz a keresztény vallásnak van egy rendelt rendje. Ha érdekel, akkor ajánlom elolvasásra: http://www.freeweb.hu/katolikus-honlap/0904/gabriel.htm http://mek.oszk.hu/05300/05394/05394.htm http://mek.oszk.hu/07800/07883/html/index.htm
Nem baj, én is hasonlóan gondolkodom.Templomba se járok.
baj, hisz Isten bízta meg a pápát egyháza vezetésével, a papokat pedig az áldozat bemutatásával
Igen baj. Istenben sem kéne hinned.
sztem azon gondolkozz el, mit jelent számodra az Isten nevû fogalom? mások álltal beléd táplált dogmákat, gondolatokat, vagy a saját, szabad döntéseidet? melyik szimpatikusabb? rajtad áll a választás, nincs olyan, hogy baj meg nem baj.amugy ha nem bízol a pápában, papokban(jogosan)akkor ugyis tudod, mit kell tenned.
De magát a kérdésedet sem értem, hiszen nem kötelezõ római katolikusnak lenni. Nem minden egyházat vezet Pápa és vannak papok. Ha pedig te kimondottan római katolikus szeretnél lenni, akkor el kell fogadnod az egyház rendjét.
szerintem nem baj. üdvözöllek a klubban :)
Én is ilyen vagyok: dolgoztam egy katolikus rendházban, azóta nem tudom tisztelni a papokat, kiábránditó dolgokat csináltak. De templomba eljárok, mert a mi papunk jófej, értelmesen beszél, minden prédikációnak van mondanivalója!
Szerinted csak katolikusok hisznek Istenben? Értelmetlen kérdés.
én is így vagyok ezzel :) Mármint, isten remek, d enem hiszem hogy azzal hogy egy ember minden szavát teljesítjük, vagy gyötörjük magunkat, segítenénk az urat :)
Szia! Ezt neked kell tudni. Ha hiszel valamit, akkor számodra az úgy van. Az egyház álláspontját olvashatod az elsõ válaszoló üzenetében, de mivel nem hiszel a papoknak, nem értem miért számít neked a véleményük.
Lehet, hogy késõ van, de nem értem kedves utolsó, hogy ez hogy jön a kérdéshez.

Van két cicám, és egy nagymamám, aki nem hiszi el, hogy a macskaszőr nem mérgező. Mert valahol olvasta, hogy a macska szőrnek a végén horog van, és az fennakadhat, és nem tudom, de elvileg valami bajom lehet tőle ha lenyelem. Igaz vagy nem?

Legjobb válasz: Hülyeség, semmi bajod nem lesz tõle. Amúgy nem nemigen nyeli le az ember a macskaszõrt. Nekem legalábbis nem sikerült még, pedig öt macskám van. Ha nagyritkán a számba is kerül egy-egy, még a nyelvemen észreveszem, és kipiszkálom.

Hülyeség, semmi bajod nem lesz tõle. Amúgy nem nemigen nyeli le az ember a macskaszõrt. Nekem legalábbis nem sikerült még, pedig öt macskám van. Ha nagyritkán a számba is kerül egy-egy, még a nyelvemen észreveszem, és kipiszkálom.
Nem tudom ezt hol olvasta, de tényleg nagy hülyeség :D Nem vagy te porszívó, hogy az orrodon felszívd :D Olyan nekem már volt, hogy puszilgattam a cicáimat és bekaptam egy-két szõrszálat aztán kiköptem, de direktben nem tudod lenyelni. Legalábbis eddig még nekem sem sikerült :)
Nyugtasd meg a nagymamádat, hogy ez nem igaz.Ha meg ennyire nem hiszi el, akkor egyszer (ha van hozzá gusztusod) elõtte nyelj le 1 vagy legfeljebb 2 szõrszálat aztán másnap meg szólj neki hogy még élsz, semmi bajod.Lehet hogy most ezzel én nézek ki hülyének de nem jut más az eszembe...Azt aki nem hiszi el egy olyannak, akinek van 2 macskája (gondolom nem tegnap kaptad) hogy nem lesz baja.
ennyi erövel a macskának is baja lenne töle hisz ö nap mint nap lenyeli.
Sajnos ezt én is hallottam még kicsi gyerekkorban a nagymamámtól. De az égvilágon semmi baj nem lesz belõle. Nekem is azt a kis horgot mondta a szõr végén. Szerintem ezt a nagyon-nagyon idõs korosztály szedte valahonnan. És a macskaszõr nem mérgezõ.
Én elég sokat puszilgatom a cicámat, és így már sikerült is egyszer-kétszer macskaszõrt nyelni. Amire megéreztem, hogy ott van, már annyira hátul volt, hogy nem tudtam kipiszkálni, úgyhogy ittam rá egy pohár vizet, és lement, nem problémáztam. Jelentem, még élek :)
Háháááááá, ez tök vicces, a mai nagyiknak, milyen nagy képzelõ erõjük van!

Par napja nagyon elkezdett hullni a hajam, a samponommal nem hiszem hogy baj lenne es meg sincs toredezve, hisz nem tul reg vagattam. Akkor mi lehet az oka?

Legjobb válasz: A fogaiddal minden rendben? Ha gocos gyulladas van a szervezetedben,akkor az kozrejatszhat.

A fogaiddal minden rendben? Ha gocos gyulladas van a szervezetedben, akkor az kozrejatszhat.
A kérdező hozzászólása: nem, a fogaimmal nincs gond es 14 eves vok ha ez szamit:P
Hordj sapkát! Lehet, hogy a hideg miatt van, vagy vashiányos vagy. Kitudja...millió egy oka lehet. Csomókban hullik egyébként? Vagy csak pár szál?
A kérdező hozzászólása: mem csomobam hullik, hanem par szal, de a parnamon es a bluzomon is van...ez baj?

Ha lejára személyim az baj ha nem csináltatok újat ha mellette van a jogosítványom? Hisz az is megfelel személyi azonosításra. Nem büntetnek meg érte?

Legjobb válasz: Ha nálad van a lakcímkártyád is, akkor nem büntetnek meg. Csak külföldre nem mehetsz személyi vagy útlevél nélkül.

Ha nálad van a lakcímkártyád is, akkor nem büntetnek meg. Csak külföldre nem mehetsz személyi vagy útlevél nélkül.
A kérdező hozzászólása: azt tudom :D nem terveztem h utazgatok :D köszönöm :D

Miért baj, ha nem hatalmas a fiam? Miért nem hiszik el, hogy tényleg az igazat mondom?

Ma voltunk vásáron, és keresztel? ruhát akartam nézni a fiamnak. Kérdezte az eladó, hogy mennyi id?s a kicsi. Mondtam, hogy 9 hónapos. Akkor a 86os ruhát mutatná. Mondtam, hogy az ránk nagyon nem lesz jó, mert ? még csak 68as ruhákat hordja. Teljesen ki volt akadva, hogy ne mondjak már ilyet, az ki van zárva, hogy 9 hónaposan még csak 68cm legyen, biztos nem jól tudom. Épp miel?tt elindultunk, akkor mértem le, de egyébként is az összes ruhája 68as. Aztán mutatott ott nekem egy ruhát, és hozzátette, hogy ez egy 68as ruha, csak hogy anyukát jól kiakasszam, és biztos, hogy ez nem jó a gyerekre. Erre én mondtam, hogy pedig ez biztos, hogy jó rá, de köszönjük szépen, megyünk tovább... Nem tehetek róla, hogy ekkora. Súlya sem hatalmas (7,5kg körül van), ? ilyen. Pedig sokat eszik. Rengeteget mozog, egész nap a házban kotor, bejár mindent.

Legjobb válasz: genetika senkinek semmi köze - jól tetted ! akinek nem tetszik ne tegyen megjegyzést ... mert azt mindig tudnak - túl nagy, túl kicsi, bezzeg az én .... gondolom Te se vagy egy skandináv óriás és a férjed se kosaras ezvan..

genetika senkinek semmi köze - jól tetted ! akinek nem tetszik ne tegyen megjegyzést ... mert azt mindig tudnak - túl nagy, túl kicsi, bezzeg az én .... gondolom Te se vagy egy skandináv óriás és a férjed se kosaras ezvan..
Megertelek.Minekt mindig az ellenkezojevel piszkalnak :S A fejem 2 meteres en meg 180 cm vagyok.A lanyunk 4.5 honapos es 73cm hosszu es majdnem 9 kilo. Mindenki azt mondja, hogy nem letezik, hogy ennyi idos aki melatja. Pedig en hatarozottan emlekszem mikor szultem :D Igaza van az egik valaszolonak.Semmi nem jo.Ha kicsi azert ha nagy azert :)
Az én lányom pedig 19hónapos lesz 6.-án, 10kg és 76cm! 74-80-as ruhákat hord! AKkor õ meg törpe???
Szia! A kislányom ennyi idõsen 74-es ruhákat hordott, kb. 8 kg volt. A kisfiam pont most töltötte be a 9 hónapot a 68-as méret már kicsi a 74-es még nagy. Szerintem nem nagyon lehet több 8 kilónál. Mindenki azt mondja milyen nagy baba. Én persze tudom, hogy vannak nála jóval nagyobbak, de teljesen jól néz ki, van rajta husi is, de nem az a pufi típus. Én még nem hallottam 9 hónapos gyerekrõl, aki 86-os ruhát hordott volna. A lányom tényleg magas a többi vele egykorú gyerekhez képest, most 2 éves és 92 cm körül van. A 86-os méretet a télen hordta.
Az én kislányom 14 hónapos, 9 kg és 81 cm. Még a legtöbb ruhája 80-as méret, egyik-másik 86-os. Magasnak és nyurgának találom a kortársaihoz képest, talán vékonyka is. De nem tudok, mit csinálni, õ ilyen. Némely üzletben is nagyon általánosítanak a méretet illetõen. 1 évesnek nézegettem ruhát és egybõl a 86-ost mutatta. De az még akkor nem volt jó. A vásári árus néni is eléggé el lehetett tájolódva...86-os semmiképp nem a 9 hónaposok mérete, szerintem.(Tisztelet a kivételnek.)
Az én lányom 16hónapos, 9120gr és 76 cm. Minket is sokszor piszkálnak hogy törpe, meg miért ilyen kicsi stb... Én azt szoktam mondani hogy a jóból keveset, kicsit adnak.. :o)))
Tojd le, aki ilyet mondd! Nincs 2 egyforma gyerek, kislányom 21 hónapos 84 cm és 10, 5 kg. 86-os méretet hord. Nincs ezzel semmi baj, én is megkapom 1-2 ismerõsömtõl, hgoy jajj de vékony, jajj, de kevés a súlya, bezzeg az õ gyereke fiatalabb, mégis nehezebb... Az enyémnek legalább, majd nem kell állandóan számolnia a kalóriákat, meg fogyóznia :) Férjem is én is vékonyak vagyunk, az lenne a fura, ha a kislányunk egy debella bella lenne :) Jó egészséget mindenkinek!
Mi ezzel a gond? Semmi baj nincs vele... De ez a kérdés hogy merült föl benned?
Teljesen átérzem a helyzetedet. A 21 hónapos fiam 80-as ruhákat hord, a boltban 92-es mérettel traktálnak. Sok Tescos (Chreokee, F&F) ruhája van, mert ott én válogatok, nem áll senki a hátam mögött okoskodva. A bodyk amiket hord 9-12 hónaposra valók, de hordja a 12-18-as méretet is. ÉS még hozzátenném, hogy mindezek ellenére egy idegen orvos a múltkor a kórházban nem hitte el, hogy még nincs 3 éves, és nem lehet neki még allergiavizsgálatot csinálni.
Szia! Szerintem egyáltalán nincs kicsi fiad, szerintem ez nagyban attól is függ, hogy a szülei mekkorák! Láttam már tényleg kis babákat. Viszont azért a nagy babákat sem kéne leszólni (EZ NEM NEKED SZÓL KÉRDEZÕ), mert az én babám sem tehet róla, hogy 11 hónaposan 12 kg és 82 cm. Nem etetjük cukros ételekkel, nagyon sok gyümölcsöt eszik és csak vizet iszik, még mindig anyatejes. Úgy látszik, nekünk a jóból sokat adtak!
Kedves Utolsó! Akkor az én nem hatalmas gyerekemnek a jóból kevesebbet adtak? Köszi!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a pontozónak, nem értem, hogy a nekem szánt válaszokat ki ítéli meg nem hasznosnak! Nekem minden válasz hasznos volt. Én nem szólom le sem a kicsi, sem a nagy babákat, csak azokat az okoskodó anyukákat nem szeretem, akik mindenféle felesleges dologgal tömik már egész pici korban a babát, csak hogy minél nagyobb legyen, mert az a jó. Mint az elõzõ kommentemben is írtam, a sógornõm is ilyen. Köszönöm mégegyszer a válaszokat! Jó babázást mindenkinek! :D
Szia! Tegnap 15:45-ös válaszoló vagyok. Az utánam levõnek írnám, hogy nem akartam senkit sem megbántani. De ha elolvasnád a többi választ, akkor látnád, hogy az egyik anyuka, azt írta, hogy a jóból keveset adnak, mert neki nincs nagy babája mint nekem. Erre én írtam, hogy az én nagy babám sem tehet róla, hogy nagy, és nekünk a jóból sokat adtak. Gondoltam nem kell megmagyarázni, és aki miatt írtam, az úgyis megérti. Még egyszer sajnálom, ha megbántatottak, nem akartam. Tegnap sem írtam volna választ, ha nem ír ilyen egy anyuka. De látatlanban ne sértegessük már egymás gyerekeit. Köszönöm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a Ti válaszaitokat is. Mostmár lenyugodtam. Csak annyira dühítõ az ilyeneket végighallgatni, meg kiakadok, hogy teljesen idiótának néznek.
Nem haragudtam meg :) Nincs miert!! Ekkor es kesz :) Meg nem kap mast csak tejet es ebben a melegben forralt vizet.Nem a cukortol ekkora.Nem mondom, hogy vekony, mert nem az, de eleg hosszu is.Apa 74 kilo a 198cm hez, igy nem hiszem, hogy kover lesz majd a lanyunk.(apar hasonlit de nagyon) En most eleg dagi vagyok, mert nem mentek meg le a kilok, ezert mindenki azt mondja...."latom az anyara utottel"....es gumyosan vigyorog hozza. na akkor szivem szerint jol pofan vagnam.... :D
Teljesen normális méretû a babád! Nem értem, mi ez a "csak az a normális, ha hatalmas a gyerek" mánia mostanság!!! Az én kislányom 9 hónaposan bizony még bõven a 68-as ruhákat hordta, csak 1 éves korára nõtt bele a 74-esekbe. Most már 22 hónapos és 86-os méretet hord. Miért kellene a te gyerekednek 2 évesekre valót hordani 9 hónaposan??? Ne foglalkozz az ilyen megjegyzésekkel! A sógornõd beszólásait engedd el a füled mellett, nem a te gyerekeddel van gond! Hidd el, egy gyereknek se jó, ha már pici korában gurul (és ezt nem a jól szopó babákra értem!), mert a pici kori étkezési szokások meghatározzák a késõbbi életét is. Ha egy hozzátáplált csecsemõ kövér, sokkal nagyobb a valószínûsége, hogy késõbb is az lesz. Egyébként meg a gyomor hamar megszokja a túlsok ételt, hisz nagyon rugalmas, de hamar kitágul, így egyre többet fog enni... erre is kellene gondolni!
Engem ennél jobban már csak az szokott kiborítani, amikor lekicsinylõen közlik, hogy nekik csak úgy ömlik az anyatej a melleikbõl, a kilók csak úgy szaladnak le róluk, és a gyerekük dupla annyira nehéz mint az enyém. Hát ilyenkor mindig arra gondolok, biztos csak nekem nincs kolbászból a kerítés. Nekem meg kell küzdenem a szoptatásért, nekem felfelé mennek a kilók a szoptatástól, és a gyerekem fele annyi kiló. Aztán hónapokkal késõbb kiderül, hogy azért náluk sem volt kolbászból a kerítés, csak jó dicsekedni.
Szia.Nem kicsi a fiad, teljesen normális a mérete:) .Az én kisfiam 22hónapos, és 86/92-es méretû ruhákat hord most. Mi 9hósan, 68/74-es méretû ruhákat hordtunk. Üdv
A kérdező hozzászólása: Kedves 14:44es. Ne haragudj, ha esetleg megbántottalak az "óriásbébizéssel". Nálatok szerintem természetes, hogy ekkora a kicsi, hiszen ti sem vagytok alacsonyak. De amin kiakadok sokszor, az a tipikus "óriásbébi". Pl. sógornõm 155cm, a sógorom 170cm, a 4 hónapos babájuk meg 7kg, délben húsos fõzeléket kap, délután tejpépet eszik, és mindig leszólnak, hogy a mi fiúnk milyen kicsi, meg milyen sovány, mert az övéké már most annyi, mint a miénk...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat. Kedves 3. Nem mondtam, hogy gond, hanem azt mondtam, hogy egy nõ teljesen hülyének nézett, mert a 9 hónapos fiam 68as ruhát hord. És biztos, hogy nem jól tudom. Tehát nem hitte el, hogy igazat mondtam, mert hogy 9 hónaposan nem lehet szerinte 68cm a gyerek... Persze, hozzáteszem, hogy a környezetünkben rengeteg az "óriásbébi", aki 3-4 hónaposan már 6-7 kg. Na, azoktól az anyukáktól is ki tudok még akadni, hogy az én fiam milyen kicsi, pedig már mennyivel idõsebb, mint az övéké... Mintha én tehetnék róla...
Kedves anyukák! Én írtam hogy a jóból keveset, kicsit adnak. Ha valaki elovassa és értelmezi akkor nem pontozgat, és nem "szól be". Nem rosszindulatúlag írtam amit írtam, hanem azért mert amikor piszkálnak engem és a lányomat hogy milyen pici, akkor ezt szoktam mondani. Nem szóltam le senkit, és nem voksoltam senki mellett. Se pici baba, se nagy baba mellett. Amúgy az elsõ gyermekem fiú, és nagy baba volt, a lányom pont az ellenkezõje.

Az mit jelent ha a péniszem erektált állapotban 3-4 cm de erekció közben 18 cm ebben az a baj hogy a spanok nem hiszik és egyszer olyan is volt hogy egy csak kiröhögött Azóta mindig akkor tolom le mikor áll lehet ez elen tenni valamit?

Legjobb válasz: Vérpéniszed van, szerintem ez jobb. Nekem is ilyen van, pl. aki sportol az elõnyt élvez ilyen szempontból szerintem, mert nem lötyög ide-oda, és így kevésbé zavaró.

Vérpéniszed van, szerintem ez jobb. Nekem is ilyen van, pl. aki sportol az elõnyt élvez ilyen szempontból szerintem, mert nem lötyög ide-oda, és így kevésbé zavaró.
A kérdező hozzászólása: Ja meg a 18 centi az elég instabil dolog mer van mikor sokkal kissebb meg van mikor nagyobb egy kicsit tehát érdekes
A kérdező hozzászólása: Vannak elõnyei de alapból nagyon kicsi és vékocs hirtelen meg 5-ször akkorára is megnõl aztmondjak keményabb a vérpénisz de nemtudom hogx igaze nemfogtam még másét
szia! érdekelne milyen is a péniszed erekciós és nem erekciós állapotban!:) bocsi ha zavarlak ezzel, csak nem tudom elképzelni hogy nõhet meg 18cm-esre. nem volt még dolgom vérpénisszel. izgat a dolog.:) 21/L szió
Azt jelenti, egy boldog ember leszel!
A kérdező hozzászólása: Kösz a sok választ megnyugtatook és mikor lankad akkor tényleg 3-4 cm de szerencsére valahogy jól dudorodik a sliccem tehát jó ívy nekem de jólenne ha nagyobb lenne alapból Az erekciómmal elégedett vagyok mer szerencsére nagy
en is igy vagyok vele :D
Vérpénisz. Nekem is ilyen van. Sokkal keményebb tud lenni mint a hús pénisz. :D
homók vagytok? miért nézegetik?
Vérpéniszed van, ami alapból kicsi, és erekció hatására duzzad meg nagyon. De ettõl eltekintve nekem fura, hogy ha 3-4 cm-es alapból és 18-ra megnõ. Rosszul mérheted. Legfeljebb 15-16 cm-re nõhet egy 3-4 centis vérpénisz.
3-4 cm az NEM erektált állapot, gondolom elírtad. állítsd fel és mutasd meg nekik
Kérd meg õket hogy ne cukkoljanjak ezzel, amúgy természetes, és egészséges, nekem is ugyan ilyen, merevedéskor pedig hasonló méreteim vannak mint neked... Hihetetlen de 6-7-szeresére nõ. :D
az erektált az azt jelenti, hogy erekciód van :D un: "vérpénisz" (pestiesen nevezve) Eléggé tájékozatlanok a "spanok". Nekem is az van, nem mondod meg elsõ látásra mekkora tud lenni :)
te tudod hogy nagy ..de persze ciki lehet a heverok elõtt hogy erektáltan kicsi, és az hogyha erekciód van csak akkor mutatsd--nem lehet klassz

Tisztelt doktor úr! Szeretném véleményét kérni, mert a méhemben szurkálást érzek. Voltam nőgyógyászaton és azt mondták, fel vagyok fázva, de nem hiszem, mert a vizeletemmel nincs semmi baj. Ön szerint mi lehet? Kérem, tippeljen, mert 16 éves vagyok. Előre

Tisztelt doktor úr! Szeretném véleményét kérni, mert a méhemben szurkálást érzek. Voltam nőgyógyászaton és azt mondták, fel vagyok fázva, de nem hiszem, mert a vizeletemmel nincs semmi baj. Ön szerint mi lehet? Kérem, tippeljen, mert 16 éves vagyok. Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Interneten keresztül, vizsgálat nélkül sajnos én sem tudok ennél többet mondani. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Interneten keresztül, vizsgálat nélkül sajnos én sem tudok ennél többet mondani. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Szeretném véleményét kérni, mert a méhemben szurkálást érzek. Voltam nőgyógyászaton és azt mondták, fel vagyok fázva, de nem hiszem, mert a vizeletemmel nincs semmi baj. Ön szerint mi lehet? Kérem, tippeljen, mert 16 éves vagyok. Előre

Tisztelt doktor úr! Szeretném véleményét kérni, mert a méhemben szurkálást érzek. Voltam nőgyógyászaton és azt mondták, fel vagyok fázva, de nem hiszem, mert a vizeletemmel nincs semmi baj. Ön szerint mi lehet? Kérem, tippeljen, mert 16 éves vagyok. Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Interneten keresztül, vizsgálat nélkül sajnos én sem tudok ennél többet mondani. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Interneten keresztül, vizsgálat nélkül sajnos én sem tudok ennél többet mondani. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!