Találatok a következő kifejezésre: Az baj nem hiszek (49 db)

Azt hiszem emo vagyok. Ez baj? Nem divatozás vezet. Egyáltalán vannak még emok valamerre?

Legjobb válasz: Mi az hogy "azt hiszem emo vagyok"? Ez nem a génjeidbe van kódolva, hanem a Te választásod. Ha az akarsz lenni, az leszel, ha nem, akkor nem :) Hogy baj-e, azt majd az élet megválaszolja :)

Mi az hogy "azt hiszem emo vagyok"? Ez nem a génjeidbe van kódolva, hanem a Te választásod. Ha az akarsz lenni, az leszel, ha nem, akkor nem :) Hogy baj-e, azt majd az élet megválaszolja :)
Senkit se a divat vezet, aztán mégis tele van a padlás ezekkel a figyelemhiányos szerencsétlenekkel.
Szerintem mas sem ugy all hozza szo szerint, hogy "na, matol emo leszek, mert ez a divat", hanem "tetszik ez a haj meg ez az ov, ja meg az a fekete felso es az is, ha valaki fiu letere max. 55 kilo, szoval ilyen akarok lenni" es ezt veszi at mindenki.
nyugodj meg sok emo van világ szerte, és a világon egyre több az emo.kösztük én is ott vagyok. és nem baj ha emo vagy !

Az baj ha barátnöm nem hisz az elsö és utolsó kapcsolatban? Én nagyon szeretem öt és eltudnám vele képzelni sokáig de mikor ezt mondtam, ö csak mosolygott egyet

Legjobb válasz: Mivel azt írtad,h elsõ így ugy értelmezem,h te vagy neki az elsõ szerelme...nemtudom,h hány évesek vagytok de,h te legyél neki az utolsó is sztem fiatalok..:)bár ismerek olyan párt akik kisiskolás koruk óta együttvannak és házasok de ez ritka:)És ugyis ki fog alakulni,h örökké együttlesztek-e vagy sem.Az ilyet nem lehet elõre tervezni.És sztem nem baj mert én sem feltétlenül hiszek.:)

Mivel azt írtad, h elsõ így ugy értelmezem, h te vagy neki az elsõ szerelme...nemtudom, h hány évesek vagytok de, h te legyél neki az utolsó is sztem fiatalok..:) bár ismerek olyan párt akik kisiskolás koruk óta együttvannak és házasok de ez ritka:) És ugyis ki fog alakulni, h örökké együttlesztek-e vagy sem.Az ilyet nem lehet elõre tervezni.És sztem nem baj mert én sem feltétlenül hiszek.:)
A kérdező hozzászólása: Azt mondja hogy pár évig velem szivesen lenne és utánna arra gondol hogy én fogom öt elhagyni pedig én nem fogom erre mit mondtok?
Azért mondta mert õ is nagyon szeret téged de lehet, h nem elég biztos magában, h elég jó neked vagy találsz majd vki mást(jobbat nála) és így azt hiszi, h te el fogod õt hagyni.Mindig dícsérd meg és biztosítsd arrol, h õ a legtökéletesebb nõ;) Mellékesen: Lehet, h most ezt mondod, h te nem fogod elhagyni...de pár év azért pár év..100%osan nem mondhatsz ilyet.De aranyos:)
A kérdező hozzászólása: de ha nagyon biztatom hogy szép meg tökéletes azt hiszi majd hogy talál mást és elhagy nem?
Ha szeret akkor nem...ha meg elhagyna ilyenért akkor nem is szeret...erre csak ezt tom mondani...:)

Van két cicám, és egy nagymamám, aki nem hiszi el, hogy a macskaszőr nem mérgező. Mert valahol olvasta, hogy a macska szőrnek a végén horog van, és az fennakadhat, és nem tudom, de elvileg valami bajom lehet tőle ha lenyelem. Igaz vagy nem?

Legjobb válasz: Hülyeség, semmi bajod nem lesz tõle. Amúgy nem nemigen nyeli le az ember a macskaszõrt. Nekem legalábbis nem sikerült még, pedig öt macskám van. Ha nagyritkán a számba is kerül egy-egy, még a nyelvemen észreveszem, és kipiszkálom.

Hülyeség, semmi bajod nem lesz tõle. Amúgy nem nemigen nyeli le az ember a macskaszõrt. Nekem legalábbis nem sikerült még, pedig öt macskám van. Ha nagyritkán a számba is kerül egy-egy, még a nyelvemen észreveszem, és kipiszkálom.
Nem tudom ezt hol olvasta, de tényleg nagy hülyeség :D Nem vagy te porszívó, hogy az orrodon felszívd :D Olyan nekem már volt, hogy puszilgattam a cicáimat és bekaptam egy-két szõrszálat aztán kiköptem, de direktben nem tudod lenyelni. Legalábbis eddig még nekem sem sikerült :)
Nyugtasd meg a nagymamádat, hogy ez nem igaz.Ha meg ennyire nem hiszi el, akkor egyszer (ha van hozzá gusztusod) elõtte nyelj le 1 vagy legfeljebb 2 szõrszálat aztán másnap meg szólj neki hogy még élsz, semmi bajod.Lehet hogy most ezzel én nézek ki hülyének de nem jut más az eszembe...Azt aki nem hiszi el egy olyannak, akinek van 2 macskája (gondolom nem tegnap kaptad) hogy nem lesz baja.
ennyi erövel a macskának is baja lenne töle hisz ö nap mint nap lenyeli.
Sajnos ezt én is hallottam még kicsi gyerekkorban a nagymamámtól. De az égvilágon semmi baj nem lesz belõle. Nekem is azt a kis horgot mondta a szõr végén. Szerintem ezt a nagyon-nagyon idõs korosztály szedte valahonnan. És a macskaszõr nem mérgezõ.
Én elég sokat puszilgatom a cicámat, és így már sikerült is egyszer-kétszer macskaszõrt nyelni. Amire megéreztem, hogy ott van, már annyira hátul volt, hogy nem tudtam kipiszkálni, úgyhogy ittam rá egy pohár vizet, és lement, nem problémáztam. Jelentem, még élek :)
Háháááááá, ez tök vicces, a mai nagyiknak, milyen nagy képzelõ erõjük van!

Ha valaki nagyon sokat csuklik naponta többször is az egészségtelen? Néha csak 1-2-őt aztán elmúlik, később pedig újra. Mondták már h nem túl jó dolog, de nem hiszem hogy túl nagy baj lenne, nem?

Legjobb válasz: De lehet baj. Nekem így derült ki, hogy veseelégtelenségem van. De más szervi oka is lehet a tartós csuklásnak. Érdemes lenne alaposan kivizsgáltatnod magad!

De lehet baj. Nekem így derült ki, hogy veseelégtelenségem van. De más szervi oka is lehet a tartós csuklásnak. Érdemes lenne alaposan kivizsgáltatnod magad!

Az baj ha a csaj akivel járok folyton azt hisz hogy szakitani akarok vele vagy haragszok rá ha fél napig nem beszélünk?

15/F

Legjobb válasz: Nem baj. Lehet, hogy önbizalom és egy kissé szeretethiányos. Picit törõdj vele többet..talán.

Nem baj. Lehet, hogy önbizalom és egy kissé szeretethiányos. Picit törõdj vele többet..talán.
A kérdező hozzászólása: az a gond hogy ha már nyáronezt csinálja akk mit fog csinálni a suli közben mert kollégista vok?
én is szoktam azt hinni h szakítani akar a barátom. najó, nem fél nap miatt. de mindig megnyugtat h szeret. minden nap, mikor nem találkozunk ír sms-t h szeret. am szerintem én is idegesítem egy picit õt, úgyhogy inkább visszafogom magam. am ha magától nem veszi észre h zavar téged (mint én észrevettem)akk szólj neki h ne aggódjon, mert szereted.
ez kóros szerintem. nekem is vannak ilyen ismerõseim. késõbb csak rosszabb lesz, ha nem csinálsz valamit. ha szereted, akkor mondd meg neki, hogy változtasson ezen, és ne magyarázzon bele mindenféle hülyeséget, ha nem szereted, akkor meg tedd lapátra, hadd legyen egyszer igaz, amit állandóan képzel :D

Az baj ha Istenben teljes szívemből hiszek, de a pápában meg papokban vagyis (számomra) ilyen hamis emberekben nem?

Legjobb válasz: Nem baj! Mert az Isteni lélek benned van és azzal közvetlenül tudsz érintkezni Istennel. Közvetítõre nincs szükség. Az "elsõ pap" fantasztikus szakmát alkotott és elhitette a népével, hogy csak rajta keresztül lehet Istennel beszélni. Ez több ezer éves hazugság, amit nem tudunk levetkõzni, mert már gyerekkorunktól kezdve tanuljuk a hittant.Istenben és önmagadban higgyél, akkor nagyon erõs lélek leszel.

Nem baj! Mert az Isteni lélek benned van és azzal közvetlenül tudsz érintkezni Istennel. Közvetítõre nincs szükség. Az "elsõ pap" fantasztikus szakmát alkotott és elhitette a népével, hogy csak rajta keresztül lehet Istennel beszélni. Ez több ezer éves hazugság, amit nem tudunk levetkõzni, mert már gyerekkorunktól kezdve tanuljuk a hittant.Istenben és önmagadban higgyél, akkor nagyon erõs lélek leszel.
Az így nem korrekt, hisz a keresztény vallásnak van egy rendelt rendje. Ha érdekel, akkor ajánlom elolvasásra: http://www.freeweb.hu/katolikus-honlap/0904/gabriel.htm http://mek.oszk.hu/05300/05394/05394.htm http://mek.oszk.hu/07800/07883/html/index.htm
Nem baj, én is hasonlóan gondolkodom.Templomba se járok.
baj, hisz Isten bízta meg a pápát egyháza vezetésével, a papokat pedig az áldozat bemutatásával
Igen baj. Istenben sem kéne hinned.
sztem azon gondolkozz el, mit jelent számodra az Isten nevû fogalom? mások álltal beléd táplált dogmákat, gondolatokat, vagy a saját, szabad döntéseidet? melyik szimpatikusabb? rajtad áll a választás, nincs olyan, hogy baj meg nem baj.amugy ha nem bízol a pápában, papokban(jogosan)akkor ugyis tudod, mit kell tenned.
De magát a kérdésedet sem értem, hiszen nem kötelezõ római katolikusnak lenni. Nem minden egyházat vezet Pápa és vannak papok. Ha pedig te kimondottan római katolikus szeretnél lenni, akkor el kell fogadnod az egyház rendjét.
szerintem nem baj. üdvözöllek a klubban :)
Én is ilyen vagyok: dolgoztam egy katolikus rendházban, azóta nem tudom tisztelni a papokat, kiábránditó dolgokat csináltak. De templomba eljárok, mert a mi papunk jófej, értelmesen beszél, minden prédikációnak van mondanivalója!
Szerinted csak katolikusok hisznek Istenben? Értelmetlen kérdés.
én is így vagyok ezzel :) Mármint, isten remek, d enem hiszem hogy azzal hogy egy ember minden szavát teljesítjük, vagy gyötörjük magunkat, segítenénk az urat :)
Szia! Ezt neked kell tudni. Ha hiszel valamit, akkor számodra az úgy van. Az egyház álláspontját olvashatod az elsõ válaszoló üzenetében, de mivel nem hiszel a papoknak, nem értem miért számít neked a véleményük.
Lehet, hogy késõ van, de nem értem kedves utolsó, hogy ez hogy jön a kérdéshez.

Par napja nagyon elkezdett hullni a hajam, a samponommal nem hiszem hogy baj lenne es meg sincs toredezve, hisz nem tul reg vagattam. Akkor mi lehet az oka?

Legjobb válasz: A fogaiddal minden rendben? Ha gocos gyulladas van a szervezetedben,akkor az kozrejatszhat.

A fogaiddal minden rendben? Ha gocos gyulladas van a szervezetedben, akkor az kozrejatszhat.
A kérdező hozzászólása: nem, a fogaimmal nincs gond es 14 eves vok ha ez szamit:P
Hordj sapkát! Lehet, hogy a hideg miatt van, vagy vashiányos vagy. Kitudja...millió egy oka lehet. Csomókban hullik egyébként? Vagy csak pár szál?
A kérdező hozzászólása: mem csomobam hullik, hanem par szal, de a parnamon es a bluzomon is van...ez baj?

Az baj ha nem hiszek a fogamzásgátlomban? Olyan kicsi kis bogyo, ezért minden honapban félek, hogy nem jön meg, pedig szedem rendesen.

Tudom, h hülyeség,de mivan ha nem szivdoik fel rendesen,vagy rám nem ugy hat mint másra. Ti nem szoktatok ezen gondolkozni?

Legjobb válasz: Nyugi, ha nem úgy hatna ahogy kellene, akkor azt már észrevetted volna, mert úgy látszik, hogy pár hónapja szeded... (ha minden hónapban félsz). Nincs rá semmi okod, ha rendesen szeded, mem lehet semmi baj. Ne tévesszen meg, hogy kicsi, rengeteg hormon van benne, de pont elég. Ha nagyobb lenne több hormonnal, az csak rosszabb lenne. Ezek már nagyon modern bogyók, tuti felszívódnak rendesen.

Nyugi, ha nem úgy hatna ahogy kellene, akkor azt már észrevetted volna, mert úgy látszik, hogy pár hónapja szeded... (ha minden hónapban félsz). Nincs rá semmi okod, ha rendesen szeded, mem lehet semmi baj. Ne tévesszen meg, hogy kicsi, rengeteg hormon van benne, de pont elég. Ha nagyobb lenne több hormonnal, az csak rosszabb lenne. Ezek már nagyon modern bogyók, tuti felszívódnak rendesen.
Méghogy a gumi biztonságosabb....Na ne röhögtess!!! Nem kell paráznod, hat rendesen a tabi! Ha most azzal van bajod, hogy kicsi, akkor gondolj bele, mekkora egy hímivarsejt..mégis baba lesz belõle! Hat rendesen, ne parázz, mert elõbb-utóbb belebolondulsz!
a 2. válaszadónak: se a gumi, se a fogamzásgátló tabletta nem ad neked 100%os védettséget, de a tabletta mégis biztonságosabb. a gumi kiszakadhat. a betegségekrõl annyit, hogy oan pasival kell csinálni, akinek biztos nincs semmi baja.
ha nem hiszek benne minek szeded? használjatok gumit sokkal biztonságosabb, mert az véd a betegségektöl is.
A kérdező hozzászólása: Nem azzal van bajom, hogy kicsi, csak nehéz elképzelnem hogy megakadályozza, hogy teherbeessek. Gumit nem szerettem, mmindg nézni kell h ne szakadjon ki, meg a páromnak is jobb ha belémélvez. Én csak kiváncsi voltam, hogy ti teljesen megbiztok e a bogyotokban.
Teljesen megbízhatsz a tablettában, nincs mitõl félned. Én 4 éve szedem és semmi bajom! Úgy ahogy másnak sem! Hat rendesen, ne parázz! Így majd csak elmegy a kedved a szextõl, ha folyton parázol, hogy teherbeeshetsz!A gumit én sem tartom megbízhatónak + lekell állni, meg utána rögtön szétugrani, tök lehangoló! (3. válaszoló)
Figyi! Ha nem szívódna fel rendesen vagy nem passzolna a szervezetedhez, akkor gondokat okozna. Rendellenes vérezgetés, ilyesmi. Ha semmi rendkívülit nem tapasztalsz, szinte óramû pontosra beállítja a vérzésed, akkor tuti jól mûködik.

Egyik Jóbarátomnak reggelenként néha szúrja a gyomra és a nemi szerve közötti tájékon, azt mondja a húgyholyagával baj van, de én nem hiszem hogy az a gond lehet komoly probléma, esetleg valami jó tanács?

... amikor szúrja (ül? helyzetben) nem birja megmozditani a lábát például annyira fáj

Legjobb válasz: Arra még nem gondoltatok, hogy a barátodnak orvoshoz kéne menni?

Arra még nem gondoltatok, hogy a barátodnak orvoshoz kéne menni?

A mentális baj nem olyan mint a kartörés, senki nem hiszi el mert nem látszik. Fel kell vágni az ereimet h elhiggyék nem vagyok jól vagy mégis mit tegyek?

nem veszi komolyan a bajom, nincs,nincs mellettem senki..

Legjobb válasz: Mondd el. Keress segítséget.

Mondd el. Keress segítséget.
1. válaszoló ezt a baromságot. Orvos. Ezért van.
pszichológus
Mi a problémád? Ha írsz privit, szívesen beszélgetnék veled. Mellettem sincs senki, aki megért engem...
Kettes: keress segítséget = pszchológus, pszichiáter.
Na látjátok emberek, figyeljük meg, itt az igazi indok amiért a fiatalok elkezdik vagdosni magukat. nagyon jó megfigyelés kérdezõ, de ne csináld, mert sok ember megvetését érnéd el. nehéz helyzetben vagy, de én azt javaslom fordulj pszihológushoz, mert az az egyetlen aki biztosan meghallgat, és biztosan segíteni próbál.
Nagyon jó, a moderátorok törölték az elsõ választ, de a reakciómat nem. Gratulálok... Az elsõ válasz az volt, hogy "hát ez ilyen, senkire se számíthatsz". Én arra reagáltam. 2. válaszoló...
Tudod, amikor belül van a baj, akkor azt magad tudod megoldani csak. Segíthet pszichológus, vagy pszichiáter, de õ sem tud rendet tenni a fejedben csak az irányt mutathatja meg. Rengeteg páciensük van, és a legtöbbjük, már a sok munka miatt kiég, ezt ne szó szerintsd értsd, hanem úgy, hogy nem tud rád annyi figyelmet fordítani, ami elég lenne, csak rutinból kezel, mert máskülönben õk is beleõrülnének, ha minden fájdalmat átélnék(beleélnék magukat), amit megosztanak velük. Mondhatod barátnak szülõnek, hogy baj van, de azt, hogy mi történik veled nemnagyon értik meg(csak az aki ezt már átélte). Gondolj bele, ha valaki azt mondja neked, hogy epeköve van annyit tudsz mondani, sajnálom igazán, hogy ez történik, de nem vagyok orvos, mi mást tehetnék. Így gondold át mi a baj, mi fáj, és azt mondd el a szüleidnek, hogy mit szeretnél, konkrétan miben segítsenek. Ha kirándulni mennél azt, ha a súlyod miatt szomorkodsz azt, hogy segítsenek lefogyni...de ezek csak példák. Én 4 éve küzködök a pánikbetegséggel, és átmentem azon amit te érzel, minden segítségkérés hiába, a sajnálatot éreztem, de az kevés. Míg addig jutottam, hogy feladom. (nekem az egész egy gyomorfekélybõl indult, amit nem megfelelõen kezeltek, az álmaim szertefoszlottak, mivel magántanuló lettem, mert csak erre voltam képes, és itthon mégtöbbet gondolkodtam) AZ állapotom nem javult, a fizikai fájdalmak múltak, de lelkileg összetört ez az egész, és bár nagy és szeretõ családom van, nem éreztem, hogy segítenek, pedig csak nem tudták, hogy miben tudnak segíteni. Így feladtam, azt mondtam nekem ez az élet jutott, a fájdalom, a rohamok, a magány, elfogadtam és képzeld itt kezdett jobb lenni a dolog, már nem jajjgattam, hanem gondolkodtam, és egyszer csak lett hogyan tovább, magamtól kijutottam a gödörbõl, nem volt könnyû út, és most sem vagyok teljesen jól(de az elejéhez képest istenes), de hiszem, hogy jobb lehet. És büszke vagyok magamra, hogy a saját erõmbõl felálltam. Nincs az a probléma, ami miatt eet kellene vagdosni, kérj segítséget, ha úgy érzed ezt kell, de a te fejedben csak te tudsz rendet tenni, ha meg a környezeted olyan, azon is neked kell változtatni. Sok szerencsét, és kitartást Neked. Ennél már csak jobb lehet, nemde ? :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!