Találatok a következő kifejezésre: Az baj nem hiszek (54 db)

Azt hiszem emo vagyok. Ez baj? Nem divatozás vezet. Egyáltalán vannak még emok valamerre?

Legjobb válasz: Mi az hogy "azt hiszem emo vagyok"? Ez nem a génjeidbe van kódolva, hanem a Te választásod. Ha az akarsz lenni, az leszel, ha nem, akkor nem :) Hogy baj-e, azt majd az élet megválaszolja :)

Mi az hogy "azt hiszem emo vagyok"? Ez nem a génjeidbe van kódolva, hanem a Te választásod. Ha az akarsz lenni, az leszel, ha nem, akkor nem :) Hogy baj-e, azt majd az élet megválaszolja :)
Senkit se a divat vezet, aztán mégis tele van a padlás ezekkel a figyelemhiányos szerencsétlenekkel.
Szerintem mas sem ugy all hozza szo szerint, hogy "na, matol emo leszek, mert ez a divat", hanem "tetszik ez a haj meg ez az ov, ja meg az a fekete felso es az is, ha valaki fiu letere max. 55 kilo, szoval ilyen akarok lenni" es ezt veszi at mindenki.
nyugodj meg sok emo van világ szerte, és a világon egyre több az emo.kösztük én is ott vagyok. és nem baj ha emo vagy !

Az baj ha barátnöm nem hisz az elsö és utolsó kapcsolatban? Én nagyon szeretem öt és eltudnám vele képzelni sokáig de mikor ezt mondtam, ö csak mosolygott egyet

Legjobb válasz: Mivel azt írtad,h elsõ így ugy értelmezem,h te vagy neki az elsõ szerelme...nemtudom,h hány évesek vagytok de,h te legyél neki az utolsó is sztem fiatalok..:)bár ismerek olyan párt akik kisiskolás koruk óta együttvannak és házasok de ez ritka:)És ugyis ki fog alakulni,h örökké együttlesztek-e vagy sem.Az ilyet nem lehet elõre tervezni.És sztem nem baj mert én sem feltétlenül hiszek.:)

Mivel azt írtad, h elsõ így ugy értelmezem, h te vagy neki az elsõ szerelme...nemtudom, h hány évesek vagytok de, h te legyél neki az utolsó is sztem fiatalok..:) bár ismerek olyan párt akik kisiskolás koruk óta együttvannak és házasok de ez ritka:) És ugyis ki fog alakulni, h örökké együttlesztek-e vagy sem.Az ilyet nem lehet elõre tervezni.És sztem nem baj mert én sem feltétlenül hiszek.:)
A kérdező hozzászólása: Azt mondja hogy pár évig velem szivesen lenne és utánna arra gondol hogy én fogom öt elhagyni pedig én nem fogom erre mit mondtok?
Azért mondta mert õ is nagyon szeret téged de lehet, h nem elég biztos magában, h elég jó neked vagy találsz majd vki mást(jobbat nála) és így azt hiszi, h te el fogod õt hagyni.Mindig dícsérd meg és biztosítsd arrol, h õ a legtökéletesebb nõ;) Mellékesen: Lehet, h most ezt mondod, h te nem fogod elhagyni...de pár év azért pár év..100%osan nem mondhatsz ilyet.De aranyos:)
A kérdező hozzászólása: de ha nagyon biztatom hogy szép meg tökéletes azt hiszi majd hogy talál mást és elhagy nem?
Ha szeret akkor nem...ha meg elhagyna ilyenért akkor nem is szeret...erre csak ezt tom mondani...:)

Van két cicám, és egy nagymamám, aki nem hiszi el, hogy a macskaszőr nem mérgező. Mert valahol olvasta, hogy a macska szőrnek a végén horog van, és az fennakadhat, és nem tudom, de elvileg valami bajom lehet tőle ha lenyelem. Igaz vagy nem?

Legjobb válasz: Hülyeség, semmi bajod nem lesz tõle. Amúgy nem nemigen nyeli le az ember a macskaszõrt. Nekem legalábbis nem sikerült még, pedig öt macskám van. Ha nagyritkán a számba is kerül egy-egy, még a nyelvemen észreveszem, és kipiszkálom.

Hülyeség, semmi bajod nem lesz tõle. Amúgy nem nemigen nyeli le az ember a macskaszõrt. Nekem legalábbis nem sikerült még, pedig öt macskám van. Ha nagyritkán a számba is kerül egy-egy, még a nyelvemen észreveszem, és kipiszkálom.
Nem tudom ezt hol olvasta, de tényleg nagy hülyeség :D Nem vagy te porszívó, hogy az orrodon felszívd :D Olyan nekem már volt, hogy puszilgattam a cicáimat és bekaptam egy-két szõrszálat aztán kiköptem, de direktben nem tudod lenyelni. Legalábbis eddig még nekem sem sikerült :)
Nyugtasd meg a nagymamádat, hogy ez nem igaz.Ha meg ennyire nem hiszi el, akkor egyszer (ha van hozzá gusztusod) elõtte nyelj le 1 vagy legfeljebb 2 szõrszálat aztán másnap meg szólj neki hogy még élsz, semmi bajod.Lehet hogy most ezzel én nézek ki hülyének de nem jut más az eszembe...Azt aki nem hiszi el egy olyannak, akinek van 2 macskája (gondolom nem tegnap kaptad) hogy nem lesz baja.
ennyi erövel a macskának is baja lenne töle hisz ö nap mint nap lenyeli.
Sajnos ezt én is hallottam még kicsi gyerekkorban a nagymamámtól. De az égvilágon semmi baj nem lesz belõle. Nekem is azt a kis horgot mondta a szõr végén. Szerintem ezt a nagyon-nagyon idõs korosztály szedte valahonnan. És a macskaszõr nem mérgezõ.
Én elég sokat puszilgatom a cicámat, és így már sikerült is egyszer-kétszer macskaszõrt nyelni. Amire megéreztem, hogy ott van, már annyira hátul volt, hogy nem tudtam kipiszkálni, úgyhogy ittam rá egy pohár vizet, és lement, nem problémáztam. Jelentem, még élek :)
Háháááááá, ez tök vicces, a mai nagyiknak, milyen nagy képzelõ erõjük van!

Ha valaki nagyon sokat csuklik naponta többször is az egészségtelen? Néha csak 1-2-őt aztán elmúlik, később pedig újra. Mondták már h nem túl jó dolog, de nem hiszem hogy túl nagy baj lenne, nem?

Legjobb válasz: De lehet baj. Nekem így derült ki, hogy veseelégtelenségem van. De más szervi oka is lehet a tartós csuklásnak. Érdemes lenne alaposan kivizsgáltatnod magad!

De lehet baj. Nekem így derült ki, hogy veseelégtelenségem van. De más szervi oka is lehet a tartós csuklásnak. Érdemes lenne alaposan kivizsgáltatnod magad!

Az baj ha a csaj akivel járok folyton azt hisz hogy szakitani akarok vele vagy haragszok rá ha fél napig nem beszélünk?

15/F

Legjobb válasz: Nem baj. Lehet, hogy önbizalom és egy kissé szeretethiányos. Picit törõdj vele többet..talán.

Nem baj. Lehet, hogy önbizalom és egy kissé szeretethiányos. Picit törõdj vele többet..talán.
A kérdező hozzászólása: az a gond hogy ha már nyáronezt csinálja akk mit fog csinálni a suli közben mert kollégista vok?
én is szoktam azt hinni h szakítani akar a barátom. najó, nem fél nap miatt. de mindig megnyugtat h szeret. minden nap, mikor nem találkozunk ír sms-t h szeret. am szerintem én is idegesítem egy picit õt, úgyhogy inkább visszafogom magam. am ha magától nem veszi észre h zavar téged (mint én észrevettem)akk szólj neki h ne aggódjon, mert szereted.
ez kóros szerintem. nekem is vannak ilyen ismerõseim. késõbb csak rosszabb lesz, ha nem csinálsz valamit. ha szereted, akkor mondd meg neki, hogy változtasson ezen, és ne magyarázzon bele mindenféle hülyeséget, ha nem szereted, akkor meg tedd lapátra, hadd legyen egyszer igaz, amit állandóan képzel :D

Az baj ha Istenben teljes szívemből hiszek, de a pápában meg papokban vagyis (számomra) ilyen hamis emberekben nem?

Legjobb válasz: Nem baj! Mert az Isteni lélek benned van és azzal közvetlenül tudsz érintkezni Istennel. Közvetítõre nincs szükség. Az "elsõ pap" fantasztikus szakmát alkotott és elhitette a népével, hogy csak rajta keresztül lehet Istennel beszélni. Ez több ezer éves hazugság, amit nem tudunk levetkõzni, mert már gyerekkorunktól kezdve tanuljuk a hittant.Istenben és önmagadban higgyél, akkor nagyon erõs lélek leszel.

Nem baj! Mert az Isteni lélek benned van és azzal közvetlenül tudsz érintkezni Istennel. Közvetítõre nincs szükség. Az "elsõ pap" fantasztikus szakmát alkotott és elhitette a népével, hogy csak rajta keresztül lehet Istennel beszélni. Ez több ezer éves hazugság, amit nem tudunk levetkõzni, mert már gyerekkorunktól kezdve tanuljuk a hittant.Istenben és önmagadban higgyél, akkor nagyon erõs lélek leszel.
Az így nem korrekt, hisz a keresztény vallásnak van egy rendelt rendje. Ha érdekel, akkor ajánlom elolvasásra: http://www.freeweb.hu/katolikus-honlap/0904/gabriel.htm http://mek.oszk.hu/05300/05394/05394.htm http://mek.oszk.hu/07800/07883/html/index.htm
Nem baj, én is hasonlóan gondolkodom.Templomba se járok.
baj, hisz Isten bízta meg a pápát egyháza vezetésével, a papokat pedig az áldozat bemutatásával
Igen baj. Istenben sem kéne hinned.
sztem azon gondolkozz el, mit jelent számodra az Isten nevû fogalom? mások álltal beléd táplált dogmákat, gondolatokat, vagy a saját, szabad döntéseidet? melyik szimpatikusabb? rajtad áll a választás, nincs olyan, hogy baj meg nem baj.amugy ha nem bízol a pápában, papokban(jogosan)akkor ugyis tudod, mit kell tenned.
De magát a kérdésedet sem értem, hiszen nem kötelezõ római katolikusnak lenni. Nem minden egyházat vezet Pápa és vannak papok. Ha pedig te kimondottan római katolikus szeretnél lenni, akkor el kell fogadnod az egyház rendjét.
szerintem nem baj. üdvözöllek a klubban :)
Én is ilyen vagyok: dolgoztam egy katolikus rendházban, azóta nem tudom tisztelni a papokat, kiábránditó dolgokat csináltak. De templomba eljárok, mert a mi papunk jófej, értelmesen beszél, minden prédikációnak van mondanivalója!
Szerinted csak katolikusok hisznek Istenben? Értelmetlen kérdés.
én is így vagyok ezzel :) Mármint, isten remek, d enem hiszem hogy azzal hogy egy ember minden szavát teljesítjük, vagy gyötörjük magunkat, segítenénk az urat :)
Szia! Ezt neked kell tudni. Ha hiszel valamit, akkor számodra az úgy van. Az egyház álláspontját olvashatod az elsõ válaszoló üzenetében, de mivel nem hiszel a papoknak, nem értem miért számít neked a véleményük.
Lehet, hogy késõ van, de nem értem kedves utolsó, hogy ez hogy jön a kérdéshez.

Par napja nagyon elkezdett hullni a hajam, a samponommal nem hiszem hogy baj lenne es meg sincs toredezve, hisz nem tul reg vagattam. Akkor mi lehet az oka?

Legjobb válasz: A fogaiddal minden rendben? Ha gocos gyulladas van a szervezetedben,akkor az kozrejatszhat.

A fogaiddal minden rendben? Ha gocos gyulladas van a szervezetedben, akkor az kozrejatszhat.
A kérdező hozzászólása: nem, a fogaimmal nincs gond es 14 eves vok ha ez szamit:P
Hordj sapkát! Lehet, hogy a hideg miatt van, vagy vashiányos vagy. Kitudja...millió egy oka lehet. Csomókban hullik egyébként? Vagy csak pár szál?
A kérdező hozzászólása: mem csomobam hullik, hanem par szal, de a parnamon es a bluzomon is van...ez baj?

Az baj ha nem hiszek a fogamzásgátlomban? Olyan kicsi kis bogyo, ezért minden honapban félek, hogy nem jön meg, pedig szedem rendesen.

Tudom, h hülyeség,de mivan ha nem szivdoik fel rendesen,vagy rám nem ugy hat mint másra. Ti nem szoktatok ezen gondolkozni?

Legjobb válasz: Nyugi, ha nem úgy hatna ahogy kellene, akkor azt már észrevetted volna, mert úgy látszik, hogy pár hónapja szeded... (ha minden hónapban félsz). Nincs rá semmi okod, ha rendesen szeded, mem lehet semmi baj. Ne tévesszen meg, hogy kicsi, rengeteg hormon van benne, de pont elég. Ha nagyobb lenne több hormonnal, az csak rosszabb lenne. Ezek már nagyon modern bogyók, tuti felszívódnak rendesen.

Nyugi, ha nem úgy hatna ahogy kellene, akkor azt már észrevetted volna, mert úgy látszik, hogy pár hónapja szeded... (ha minden hónapban félsz). Nincs rá semmi okod, ha rendesen szeded, mem lehet semmi baj. Ne tévesszen meg, hogy kicsi, rengeteg hormon van benne, de pont elég. Ha nagyobb lenne több hormonnal, az csak rosszabb lenne. Ezek már nagyon modern bogyók, tuti felszívódnak rendesen.
Méghogy a gumi biztonságosabb....Na ne röhögtess!!! Nem kell paráznod, hat rendesen a tabi! Ha most azzal van bajod, hogy kicsi, akkor gondolj bele, mekkora egy hímivarsejt..mégis baba lesz belõle! Hat rendesen, ne parázz, mert elõbb-utóbb belebolondulsz!
a 2. válaszadónak: se a gumi, se a fogamzásgátló tabletta nem ad neked 100%os védettséget, de a tabletta mégis biztonságosabb. a gumi kiszakadhat. a betegségekrõl annyit, hogy oan pasival kell csinálni, akinek biztos nincs semmi baja.
ha nem hiszek benne minek szeded? használjatok gumit sokkal biztonságosabb, mert az véd a betegségektöl is.
A kérdező hozzászólása: Nem azzal van bajom, hogy kicsi, csak nehéz elképzelnem hogy megakadályozza, hogy teherbeessek. Gumit nem szerettem, mmindg nézni kell h ne szakadjon ki, meg a páromnak is jobb ha belémélvez. Én csak kiváncsi voltam, hogy ti teljesen megbiztok e a bogyotokban.
Teljesen megbízhatsz a tablettában, nincs mitõl félned. Én 4 éve szedem és semmi bajom! Úgy ahogy másnak sem! Hat rendesen, ne parázz! Így majd csak elmegy a kedved a szextõl, ha folyton parázol, hogy teherbeeshetsz!A gumit én sem tartom megbízhatónak + lekell állni, meg utána rögtön szétugrani, tök lehangoló! (3. válaszoló)
Figyi! Ha nem szívódna fel rendesen vagy nem passzolna a szervezetedhez, akkor gondokat okozna. Rendellenes vérezgetés, ilyesmi. Ha semmi rendkívülit nem tapasztalsz, szinte óramû pontosra beállítja a vérzésed, akkor tuti jól mûködik.

Ha lejára személyim az baj ha nem csináltatok újat ha mellette van a jogosítványom? Hisz az is megfelel személyi azonosításra. Nem büntetnek meg érte?

Legjobb válasz: Ha nálad van a lakcímkártyád is, akkor nem büntetnek meg. Csak külföldre nem mehetsz személyi vagy útlevél nélkül.

Ha nálad van a lakcímkártyád is, akkor nem büntetnek meg. Csak külföldre nem mehetsz személyi vagy útlevél nélkül.
A kérdező hozzászólása: azt tudom :D nem terveztem h utazgatok :D köszönöm :D

Az mit jelent ha a péniszem erektált állapotban 3-4 cm de erekció közben 18 cm ebben az a baj hogy a spanok nem hiszik és egyszer olyan is volt hogy egy csak kiröhögött Azóta mindig akkor tolom le mikor áll lehet ez elen tenni valamit?

Legjobb válasz: Vérpéniszed van, szerintem ez jobb. Nekem is ilyen van, pl. aki sportol az elõnyt élvez ilyen szempontból szerintem, mert nem lötyög ide-oda, és így kevésbé zavaró.

Vérpéniszed van, szerintem ez jobb. Nekem is ilyen van, pl. aki sportol az elõnyt élvez ilyen szempontból szerintem, mert nem lötyög ide-oda, és így kevésbé zavaró.
A kérdező hozzászólása: Ja meg a 18 centi az elég instabil dolog mer van mikor sokkal kissebb meg van mikor nagyobb egy kicsit tehát érdekes
A kérdező hozzászólása: Vannak elõnyei de alapból nagyon kicsi és vékocs hirtelen meg 5-ször akkorára is megnõl aztmondjak keményabb a vérpénisz de nemtudom hogx igaze nemfogtam még másét
szia! érdekelne milyen is a péniszed erekciós és nem erekciós állapotban!:) bocsi ha zavarlak ezzel, csak nem tudom elképzelni hogy nõhet meg 18cm-esre. nem volt még dolgom vérpénisszel. izgat a dolog.:) 21/L szió
Azt jelenti, egy boldog ember leszel!
A kérdező hozzászólása: Kösz a sok választ megnyugtatook és mikor lankad akkor tényleg 3-4 cm de szerencsére valahogy jól dudorodik a sliccem tehát jó ívy nekem de jólenne ha nagyobb lenne alapból Az erekciómmal elégedett vagyok mer szerencsére nagy
en is igy vagyok vele :D
Vérpénisz. Nekem is ilyen van. Sokkal keményebb tud lenni mint a hús pénisz. :D
homók vagytok? miért nézegetik?
Vérpéniszed van, ami alapból kicsi, és erekció hatására duzzad meg nagyon. De ettõl eltekintve nekem fura, hogy ha 3-4 cm-es alapból és 18-ra megnõ. Rosszul mérheted. Legfeljebb 15-16 cm-re nõhet egy 3-4 centis vérpénisz.
3-4 cm az NEM erektált állapot, gondolom elírtad. állítsd fel és mutasd meg nekik
Kérd meg õket hogy ne cukkoljanjak ezzel, amúgy természetes, és egészséges, nekem is ugyan ilyen, merevedéskor pedig hasonló méreteim vannak mint neked... Hihetetlen de 6-7-szeresére nõ. :D
az erektált az azt jelenti, hogy erekciód van :D un: "vérpénisz" (pestiesen nevezve) Eléggé tájékozatlanok a "spanok". Nekem is az van, nem mondod meg elsõ látásra mekkora tud lenni :)
te tudod hogy nagy ..de persze ciki lehet a heverok elõtt hogy erektáltan kicsi, és az hogyha erekciód van csak akkor mutatsd--nem lehet klassz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!