Találatok a következő kifejezésre: Az baj mitől lehet, hogy (55 db)

Sokat csuklik a babám az baj? Mitől lehet? Befolyásolja hogy kicsit magasabb a vérnyomásom és a cukrom is?

Néha olyanokat csuklik hogy teljesen lehet látni hogy rezzen a hasam:-)

Legjobb válasz: Nekem is volt olyan,ahogy kívûlrõl lehetett érezni a csuklását.Ne aggódj,teljesen normális.

Nekem is volt olyan, ahogy kívûlrõl lehetett érezni a csuklását.Ne aggódj, teljesen normális.
Ne aggodj, a csuklas normalis, es nem lesz baja :)
Szia! Normális, gyakorolja a levegõvételt, készülõdik! Én bírom, mikor csuklik, és attól függõen, hogy helyezkedik, van, hogy csak belül érzem, van, hogy látom is!
A csuklás jó dolog, azt jelzi, feljdõik a tüdeje és gyakorol a madnai levegõvételre. Az enyém rengeteget csuklik, van hogy naponta 4-5 alkalommal is érzem. A vérnyomásnak és a cukornak ehhez semmi köze, nyugi.-)
ilyenkor azt kell mondani a csajnak hogy:azért kicsi és puha hogy ne fájjon :)
Szerintem is a csajjal is lehetett gond...az én barátnõm engem úgy feltud izgatni hogy tõlem akár koncertet is adhatnak mellettem állok mint a gerely :D Az meg hogy ez lett volna az elsõ sosem így kell felfogni hanem hogy végre berjárhatod a rózsaszín alagutat ;)
Túlaggódtad a szitut... Majd párszor még próbálkoztok és egyszer csak összejön!
Tekerj egy rakétát, az ellazít.
Vizsgadrukknak hívják szaknyelven. A Kamagra zselé sokat segít a dolgon!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a bíztató válaszokat már megijedtem hogy velem van a baj én 16 vagyok a barátnõm 18 éves nagyon türelmesen és megértõen állt ehhez a dologhoz különösebben nem zavarta ez a dolog...
Kezdetben majdnem minden fiú így van ezzel. De késõbb - gyakorlat teszi a mestert alapon - rendezõdik szépen ez a probléma. Pláne, ha a bnõd megértõen, türelmesen áll hozzá! Ne idegeskedj, mert az mindent tönkrevág!
hány évesek vagytok? barátnõdnek hanyadik partnere vagy? tudtál azért orgazmust okozni neki?
lehet a csajod volt lankasztó vagy nem tudott rendesen felizgatni
A kérdező hozzászólása: Kössz :) ) amúgy elég nyugodtan álltam a szituhoz csak ezlett belõle de az értelmes válaszadóknak köszönöm!!!
Nagyon izgultál feszült voltál az elsõ miatt nyugodj meg lazulj el és menni fog :) Próbáljátok lassan romantikusan hátha ugy könnyebb
Köss mellé egy botmixert-imádni fogjátok:)

Mitöl lehet hogy a hasam zuborog és kuruttyol egyfolytában? Az emésztésemmel az és világon semmi bajom nincs! Lehet hogy babás vagyok?

Legjobb válasz: Ha a baba miatt zuborogna a hasad, akkor már jó nagy lenne. Lennél vagy 5 hónapos terhes. Azt hiszem arról már tudnál. :) Szerintem mégiscsak emésztés lesz. :)

Ha a baba miatt zuborogna a hasad, akkor már jó nagy lenne. Lennél vagy 5 hónapos terhes. Azt hiszem arról már tudnál. :) Szerintem mégiscsak emésztés lesz. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!:'(
1. válaszoló vagyok. Ne keseredj el! A baba jönni fog nemsokára! :)
Nekem is volt ilyen most, de nem hinném hogy bab van a dologban. Lehet hogy valamit jelzett a pocid, de nem túl valószínû hogy babát:-(
A kérdező hozzászólása: Arra is gondoltam már hogy a peteérést jelezhette igy mert most néztem meg a naptáram és az 8.án kezdödött!És eddig még nem tapasztaltam ilyet!Vagy csak akkor nem figyeltem oda!Köszönöm a válaszokat!!
Nem hiszem, h. baba miatt "zuborogna" a pocakod. Nekem tegnap volt ilyen bajom, de azért mert egész nap szinte alig ettem, nekem ilyenkor szokta ezt csinálni. Ha terhes lennék, akkor csak 4napos. :D

Az baj ill mitől lehet, hogy 10hetes babám 2óránként éhes? Nemcsak a mostani nagy melegben hanem mindíg. Kevés neki amit egyszerre megeszik talán?

Legjobb válasz: Igen lehetséges hogy kevés de az is lehet,hogy már hozzászokott a kétóránkénti etetéshez, cicizéshez.Próbálj meg neki többet adni,hátha tovább bírja.Az én kisfiam elmúlt 4-hós és 4ó etetem,de van amikor nem bír ki ennyit.

Igen lehetséges hogy kevés de az is lehet, hogy már hozzászokott a kétóránkénti etetéshez, cicizéshez.Próbálj meg neki többet adni, hátha tovább bírja.Az én kisfiam elmúlt 4-hós és 4ó etetem, de van amikor nem bír ki ennyit.
kisfiam 6 hetes , cicizikis és tápszert is kap.van hogy 2-2, 5 óránként kér.ritka ha a 3órát ki tudja várni.próbáltam többet adni énis, de nem kér.
"ha hozzáérek a külsejéhez" – ne érj hozzá!
végül is nemártana leszigetelni :D
A kérdező hozzászólása: Figy ebbe a tipusba nincs akkumulátor, és most fogtam meg elõször úgy hogy be volt indítva. Csak kérdezem, hogy ez úgymond 'természetes dolog e'?
Ha ráz akkor minek fogdosod?
figyelj a motorokban is van aksi, érted? szóval kb 12 V-t lead a veztéken akkor is ha nem megy a motor úgyh vegyed ki az aksit vegyél gimikesztyût ( nem mûszûlasat mert megbasz az áram) és úgy szigeted le h közben a szigetelés ne érje azt a részt ahol bedogod csak a körülötte és utána aksi vissza és nem ráz ennyi 14/F
háááát, ne fogdosd de baj, nem szabad ráznia, cseréld le
A kérdező hozzászólása: jaa, rosszul mondtam szerintem, mert nem a trafó hanem amibe benne van a trafó az a bilincs, na az rázott meg. Akkor?
szerintem müködésközben (járo motornál) nem az alkatrészeket kéne fogdosni !!! hanem go motorozni.az meg hogy ráz, kit érdekel müködik .igen akkor goooo
"az nem baj h ráz gooo" XD hallod gec te nem vagy normális xd és te mit csinálnál akkor ha kanyarban finoman mondva megbaszna az áram XD tapasztalat ...... X'D

Az mitől lehet hogy nagyon hamar elélvezek? Bennem van a baj?

a mostani partneremmel nagyon szeretem a szexet és az els? alkalmakkor hosszas kényeztetés közepette tudtunk mindketten kielégülni, de mostanában én sokkal hamarabb elélvezek és kudarcnak érzem hogy nem tudtam kielégíteni... :/ úgy vettem észre hogy ez azóta van amióta el?ször kipróbáltuk óvszer nélkül, de azóta még óvszerrel sem bírom tovább pár percnél...

Legjobb válasz: A commentem a következõ: Fiú vagy, vagy lány?

A commentem a következõ: Fiú vagy, vagy lány?
A kérdező hozzászólása: 20 éves fiú vagyok
lehet mert maszturbálás közben hamar volt orgazmusod!szoktál maszturbálni és mennyi ideig tart?

Miért van az, hogy mikor masztizok és már majdnem elmegyek, akkor valamilyen rossz érzésem van és undorítónak találom az egésszet. De elötte nincs vele semmi bajom. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: nekem is szokott ilye érzésem lenni csak én eljutok az orgazmusig és utána lesz ez a szar érzés de nem tom mié

nekem is szokott ilye érzésem lenni csak én eljutok az orgazmusig és utána lesz ez a szar érzés de nem tom mié
ez szerintem a neveltetés és a világfelfogás hatása... a mi korosztályunk(én 19 vagyok) még régimódi nevelésben részesült, és nem olyanok a normáink, mint a mai 14-15 éves fiataloknak, akik már több férfit számolnak össze a két kezükön egy évre, mint mi egész életünkben. Ha keresztények vagytok, és erõsen ebben a szellemben neveltek, még inkább magyarázható a szégyenérzeted. Ez egyszerû berögzõdés, nekem is van hasonló, pedig mégcsak hívõ sem vagyok. De tudat alatt van egyfajta szégyenérzetem, ami akkor tör rám, mikor mondjuk pizsamában vagy hálóingben vagyok napközben is, és valamiért elképzelem, hogy a ruha alatt valami undorító dolog van, hogy az egész testem undorító, a melleim, a nemi szerveim, és úgy érzem mintha ezt ezer szem figyelné. Tudom, hogy furcsán hangzik, de hasonlít a te problémádhoz... olyankor megpróbálok másra gondolni, általában az segít, ha felöltözöm és belekezdek a napi teendõimbe. Próbálj meg elvonatkoztatni attól, hogy mit csinálsz, ne gondolkodj közben, csak élvezd... hátha nem tör rád ez az érzés. De a legjobb az lenne, ha találnál egy megértõ partnert, aki belevezet a szex világába és egy idõ után sokkal természetesebbnek éreznéd ezt az egész nemiséget...
A kérdező hozzászólása: Ja és 18 éves lány..
nekem is volt ilyen, és a rosz érzés testileg jött, nem ugy ahogy az elõzõ leirta. elöször azt éreztem hogy nemistudom érzésre és végighatolt a testemen átjárta és undort éreztem. a technikán kell válltoztatni ahogy csinálod. csak probáld ki, ha nem ez akkor az elsõnek van igaza, vagy is az illik rád, de azért egy probát megér.

Mitől lehet az, hogy 19 hetesen akkora a pici, mintha még csak 17 hetes lenne? Mennyire nagy baj ez? Mitől lehet?

A 12 hetes uh-n pont 12 hetes méretei voltak. Most, 19 hetesen a genetikai uh-n közölte a doki, hogy menjek vissza 10 nap múlva, mert még nem tudnak mindent megnézni a babán, ugyanis még csak 17 hetes. Amikor megkérdeztem, hogy ez hogy lehet, a doki rámförmedt, hogy ezt beszéljem meg a n?gyógyászommal. Arra a kérdésemre, hogy látszik-e a neme, szintén kedves stílusban közölte, hogy ? aztán nem találgat ilyen korán.

Legjobb válasz: Biztos nincs baj úgyhogy ilyesmire ne is gondolj. 1-2 hét eltérés lehet az ultrahang miatt és hogy mennyit fejlõdik a baba egy adott héten .A szomszédom is egyik héten 18 hetes volt utánna meg 16. Sokan vannak ezzel igy. Az biztos hogy én ehez a dokihoz többet nem mennék. Ja ha megkérdezed a baba nemét eggyet tanácsolhatok ellõbb azt kérdezd meg hogy rendben van e minden és hogy egézséges e ,és utánna kérdezz rá a nemére mert sok doki meg arra allergiás hogy nem kérdezik meg hogy egézséges e rögtön a nemét kérdezik.

Biztos nincs baj úgyhogy ilyesmire ne is gondolj. 1-2 hét eltérés lehet az ultrahang miatt és hogy mennyit fejlõdik a baba egy adott héten .A szomszédom is egyik héten 18 hetes volt utánna meg 16. Sokan vannak ezzel igy. Az biztos hogy én ehez a dokihoz többet nem mennék. Ja ha megkérdezed a baba nemét eggyet tanácsolhatok ellõbb azt kérdezd meg hogy rendben van e minden és hogy egézséges e , és utánna kérdezz rá a nemére mert sok doki meg arra allergiás hogy nem kérdezik meg hogy egézséges e rögtön a nemét kérdezik.
szia! Miféle "vizsgálódoki" ez?:) Még jó, hogy nem a fogadott orvosod... :) Nade. 2 hét eltérés, csúszás bõven belefér. Nekem is a számított idõ alapján 34 hetesen azt mondták, hogy az uh 36 hetes babát mutat.Fordított a helyzet ugyan , de biztos érted a lényeget. Ezek a pontatlanságok abból adódnak, hogy sose lehet tudni a megfoganás, illetve a beágyazódás dátumát. Ha pl. 3 héttel is eltérnének az eredmények, az már lehet gond , olyankor valami baj lehet a háttérben; de 2 hét az nem mérvadó. 39 hetes pocis:)
Nyugi, nem jelent semmit. Nekem is a 12 hetes uh-on még 12 hetesnek is nézték, aztán a 20 hetesen 18-nak. Nem lett semmi baja, gyönyörû egészséges kislányom született. Boldog babavárást.
Szia! Semmi baj nincs nálunk is ugyanez volt. Szerintem nem is olyan pontos ez az U.H. vizsgálat, nekem végig azt mondták, hogy nagyon pici a baba, utolsó elõtti napon 2500 gr-ot mondtak, és végül 3500 gral születettt. A nemét egyébként kb. a 18-20 héten ( a genetikai U.H.-on)tudják megmondani, de akkor sem biztos. Üdv
A kérdező hozzászólása: Természetesen az elsõ az volt, hogy mondta, hogy minden rendben, de pici. A végén bátorkodtam megkérdezni a nemét. :-( Ezt a vizsgálatot a kórházban kell elvégezni, a szerencsén múlik, hogy pont milyen orvost fogok ki, de már elõre félek, nehogy legközelebb is ez a doki legyen. Remélem, , tényleg nincs baj, de tegnap úgy kiborultam ettõl, hogy egész nap bõgtem. Márcsak a doki hozzáállása miatt is. Köszi a megnyugtató választokat!
Nekem is mindig változó volt a terhességi hét, általában két hét minusz volt az eltérés.De ez ennyi hetes korban, még nem lényeges.Baj meg biztos nem lesz, nyugi!:) Nekem pár órával a szülés elõtt a gép 3800 gr.jósolt és megszületett a kisfiam 4450 gr.-mal.
Szerintem menny el nõgyógyászhoz, csak õ tudja megmondani, hogy a bajod..
"Hangsúlyozni kell, hogy a spontán váladékozás jelent bajt; kifejezett nyomásra gyakran ürül 1-1 csepp folyadék a mellbimbóból. Ezért nem célszerû nyomkodással "megbizonyosodni" a mellfolyás fennállásáról." Olvasd el még egyszer!!!
Az én egyik rokonomnak ez volt, de annyira, hogy a melltartóján is nyomot hagyott. Valami hormonális dolog úgy tudom, ha nem nagy a mennyiség szerintem nem kell vele foglalkozni. 23/L
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál, és nincs semmi bajom:) Köszönöm a válaszokat!
Menj bõrgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: Márt Voltam de irt ki kenöcsöt de nem használt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!