Találatok a következő kifejezésre: Az baj mitől (168 db)

Szombatra nem várom, mától barnázok az baj? Mitől lehet ez a folyás?

Nem szoktam minden mensi elött barnázni.Lehet hogy 32 napra jön meg a mensim mint általában,szombaton csak a 28-adik napom lesz.

Legjobb válasz: Köszi.Általába nekem is mensi után szokott lenni.De az nem baj ha barna?

A kérdező hozzászólása: Köszi.Általába nekem is mensi után szokott lenni.De az nem baj ha barna?
A kérdező hozzászólása: Miért ne használjak intim mosakodós dolgokat?Mindenhol azt hallom hogy használni kell!
A folyás bizonyos fokig természetes dolog. Ha használsz intim lemosót, vagy szappant, akkor felejtsd el!!! Langyos víz, és kész. Nekem mesi után szokott barna lenni.
lehet ez beágyazódási vérzés is:)
A kérdező hozzászólása: Beágyódásos vérzés?Kb 14-edik napomon volt pém akkor nem lehetne nem?Szombaton lesz a 28-adik napom, az utolso 3 honapba 32 napra jött meg, attol még lehetett pé-m a 14-edik napomon?

Sokat csuklik a babám az baj? Mitől lehet? Befolyásolja hogy kicsit magasabb a vérnyomásom és a cukrom is?

Néha olyanokat csuklik hogy teljesen lehet látni hogy rezzen a hasam:-)

Legjobb válasz: Nekem is volt olyan,ahogy kívûlrõl lehetett érezni a csuklását.Ne aggódj,teljesen normális.

Nekem is volt olyan, ahogy kívûlrõl lehetett érezni a csuklását.Ne aggódj, teljesen normális.
Ne aggodj, a csuklas normalis, es nem lesz baja :)
Szia! Normális, gyakorolja a levegõvételt, készülõdik! Én bírom, mikor csuklik, és attól függõen, hogy helyezkedik, van, hogy csak belül érzem, van, hogy látom is!
A csuklás jó dolog, azt jelzi, feljdõik a tüdeje és gyakorol a madnai levegõvételre. Az enyém rengeteget csuklik, van hogy naponta 4-5 alkalommal is érzem. A vérnyomásnak és a cukornak ehhez semmi köze, nyugi.-)

Az baj ha csak úgy össze esem és síró görcsöt kapok és ez mitől van?

Legjobb válasz: csak úgy ok nélkül? igen baj. Mi mitõl tudjuk hogy neked mi a bajod? Ezt csak Te tudhatod hogy mi bánt....

csak úgy ok nélkül? igen baj. Mi mitõl tudjuk hogy neked mi a bajod? Ezt csak Te tudhatod hogy mi bánt....
A kérdező hozzászólása: Volt az elmúlt idõben lelki traumám de akko nem tudtam megszüntetni és csak úgy magától történt az egész
Mivel ért taruma ezért lehetsz lelkileg labilis ami okozhatja ezt.
Lehet nagy a baj, AZONNAL menj orvoshoz.
nem tudom nekem még ilyen nem volt.De jobb lenne valami dokival megnézetned ne hogy valami komoly legyen!
Lehet mellékhere gyulladás
Menj bõrgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: Márt Voltam de irt ki kenöcsöt de nem használt

Mitől van a keményedés? Nekem még egyszer sem volt, az baj? 27 hetes vagyok, a lányom egészséges, de mindenki a keményedésről beszél ennyi idősen, nekem meg gőzöm sincs, hogy az mitől van

Legjobb válasz: A méhizmok szabályos összehúzódásai.Segítik a méh növekedését és megfelelõ keringést biztosítanak a méh vérereiben!Végigkísérik a terhességet csak eddig nem figyeltél fel ezekre:)Majd észre veszed ezt is ha erõsebbé válnak.Nem fáj inkább kellemetlen érzés lehet.

A méhizmok szabályos összehúzódásai.Segítik a méh növekedését és megfelelõ keringést biztosítanak a méh vérereiben!Végigkísérik a terhességet csak eddig nem figyeltél fel ezekre:) Majd észre veszed ezt is ha erõsebbé válnak.Nem fáj inkább kellemetlen érzés lehet.

Mi lehet a bajom? Mitol faj jobboldalt az alhasam es szinte minden oraban pisilnem kell?

Legjobb válasz: Szúr, fáj amikor pisilsz? Lehetsz h felfáztál. Akkor viszont menj nõdokihoz, mert ha átterjed a gyulladás máshova is, akkor más bajod is lehet.

Szúr, fáj amikor pisilsz? Lehetsz h felfáztál. Akkor viszont menj nõdokihoz, mert ha átterjed a gyulladás máshova is, akkor más bajod is lehet.

Az baj ha valaki nem tud tüsszenteni már napok óta? És ha igen, mitől lehet?

Legjobb válasz: Miért kéne mindenkinek minden nap tüsszenteni? Ha tüsszentési ingert érzel, de nem tüsszentesz, az is lehet allergia vagy valamilyen irritáló anyag az orrodban. De önmagában a tüsszentés hiánya nem baj. :)

Miért kéne mindenkinek minden nap tüsszenteni? Ha tüsszentési ingert érzel, de nem tüsszentesz, az is lehet allergia vagy valamilyen irritáló anyag az orrodban. De önmagában a tüsszentés hiánya nem baj. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Ja, segíthet a sós vizes orrspray. Mosdókagyló fölött jó nagy adagot felnyomni az orrüregekbe, aztán kifolyik meg kifújod. Ez egyébként influenza és mindenféle nátha megelõzésére is alkalmas. :)

Az baj ha a "faláttöréses" konvektornak a szellőzőjén jégcsapok lógnak? Fürdőszobai! és mitől lehet?

Legjobb válasz: Nem baj. Azért lógnak rajta, mert hideg van :D Amíg nem zárják el a szellõzõt, addig semmit nem ártanak. Ha netán elzárnák (amit kétlek), akkor olvaszd le õket!

Nem baj. Azért lógnak rajta, mert hideg van :D Amíg nem zárják el a szellõzõt, addig semmit nem ártanak. Ha netán elzárnák (amit kétlek), akkor olvaszd le õket!
Ja, és nyilván azért van, mert a benti meleg, párás levegõbõl ahogy kiér a hidegre, lecsapódik a pára. Ebbõl lesznek a jégcsapok.
A gáz égése során vízpára (is) keletkezik, ez a nagy hidegben megfagyhat. Nincs semmi gond, ne zárja el a szellõzõt.

Barátnömnek okt12 én jött meg a menszesze.4 nappal korábban. Az baj? Es az a lenyeg hogy az átlagosnál kevesebb van neki. az mitol van.

mar 3 honapja nem volt ugy semmi. tünetei nincsenek.csak kevesebb folyik neki. meg kb egy honapja csinalt egy tesztet ami negativlett.azota sem volt koztunk ugy semmi.mármint szex. ha tudtok valamit akkor irjatok

Legjobb válasz: Nekem össze-vissza jön meg. Valamikor 4-5 nappal korábban, mint kéne (pl. most is) valamikor 6-7 nappal késõbb, mint kéne.

Nekem össze-vissza jön meg. Valamikor 4-5 nappal korábban, mint kéne (pl. most is) valamikor 6-7 nappal késõbb, mint kéne.
A kérdező hozzászólása: de akkor nálad ez természetes?? de ami engem aggaszt az az hogy miert kevesebb mint szokott lenni neki. vagy minden nönél van hogy egyszer kevesebb egyszer több jön nekik??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!