Találatok a következő kifejezésre: Az baj minden nap találkozok (4 db)

Ha majdnem minden nap találkozok a barátnőmmel az nem baj?

Azért kérdem, mert sokan mondták, hogy így gyorsan meg lehet unni egymást és azt nem akarom.

Legjobb válasz: A két kezemet összetenném,ha mindennap láthatnám a barátomat. Hetente 2x találkozunk,mi alig tudjuk megoldani,õ dolgozik,én tanulok. Még azt is értékeljük,ha egy nap fél órára látjuk egymást. Ha szeretitek egymás nem lehet sok, bár attól függ mennyit vagytok naponta együtt. Azért hagyjatok szabad teret a másik félnek!

A két kezemet összetenném, ha mindennap láthatnám a barátomat. Hetente 2x találkozunk, mi alig tudjuk megoldani, õ dolgozik, én tanulok. Még azt is értékeljük, ha egy nap fél órára látjuk egymást. Ha szeretitek egymás nem lehet sok, bár attól függ mennyit vagytok naponta együtt. Azért hagyjatok szabad teret a másik félnek!
dehogy baj, ne higgy annak aki azt mondja hogy megunjátok egymást. valakik megunják így egymást, valakik meg nem! teljesen személyfüggõ. én 2 éve vagyok együtt a barátommal, és kb 1 vagy 2 nap volt olyan hogy nem találkoztunk. több mint fél éve nálam is alszik minden egyes nap, és egyáltalán nem unjuk egymást :D
3éve vagyunk együtt. Abból összesen ha 1 hónapot voltunk külön... Szeretem, ahogy rég. Szeret, ahogy rég. Kell ennél több?
én i shálát adnék az égnek, ha minden nap láthatnám a párom. mivel erre nincs alkalom, így hetente 3-4szer találkozunk. és ha szeretitek egymást és tényleg összeillletek, akkor nem unjátok meg egymást. pl. ha elveszel valakit majd feleségül, õt sem fogod valszeg megunni 1 év után, pedig akkor éjjel-nappal együtt lesztek.
ha szereted nem unod meg, 4 éve vagyyunk együtt a párommal és minden nap találkozuk, sõt van úgy hogy egy teljes egész napot együtt töltünk és nem ununk rá a másikra 18/l
Hát, ez teljesen kapcsolat- és emberfüggõ. Attól is függ, hogy mit tudtok egymással csinálni, mert ha mindig ugyanaz a program, egy idõ után tényleg unalmassá válhat. De mondjuk szerintem sem egészséges minden nap a másik nyakán lógni, kell a szabad tér is.
Szia! Mi 3 éve vagyunk együtt a barátommal! Eleinte csak 2hetente 1x taliztunk, majd hetente 1x. Amióta abban a városban dolgozom ahol õ él minden nap találkozunk, ennek 8 hónapja! Azóta nagyon sokat veszekszünk, minden apróságon összekapunk, és most akarjuk megmenteni a kapcsolatunkat! Ezért kicsit ritkábban találkozunk!
3 éve vagyunk együtt a barátommal, míg ismerkedtünk nem találkoztunk minden nap, de kb 2, 5 éve minden nap, sõt kb egy fél éve minden nap együtt is alszunk. A kapcsolatunk romokban van most. Eleinte ugye amikor még nem aludtunk együtt, minden perc értékes volt, de így idõvel elmegyünk egymás mellett. Szóval szerintem nem gáz, ha minden nap találkoztok, csak ne aludjatok együtt. Néha lehet, még izgi is, de nekünk ráment a kapcsolatunk a minden napos együttalvásra.

Az baj ha minden nap találkozok a barátommal?

Nagyon szeretjük egymást már rég óta (9hónap) együtt vagyunk és szinte minden nao találkozunk reggelt?l estig együtt vagyunk.Ez baj?Nem fogjuk megunni egymást?

Legjobb válasz: Igen, meg fogjátok unni egymást, én is tapasztaltam már. Néha szervezzetek külön programot, találkozzatok hetente párszor, de ne minden nap, az nem jó, arra ráértek majd ha házasok lesztek. Nem jó így összenõni, nekem minden kapcsolatom ezért ment tönkre. Köztük egy három éves is, három év után jöttem rá, hogy néha nem ártana csak a barátnõimmel is elmenni bulizni, meg néha kicsit csavarogni a városban, de ez olyan lehetetlennek tûnt a kapcsolatban, nem tudtuk tolerálni az ilyen igényeket egymástól, pedig kellett volna. Azóta figyelek erre.

Igen, meg fogjátok unni egymást, én is tapasztaltam már. Néha szervezzetek külön programot, találkozzatok hetente párszor, de ne minden nap, az nem jó, arra ráértek majd ha házasok lesztek. Nem jó így összenõni, nekem minden kapcsolatom ezért ment tönkre. Köztük egy három éves is, három év után jöttem rá, hogy néha nem ártana csak a barátnõimmel is elmenni bulizni, meg néha kicsit csavarogni a városban, de ez olyan lehetetlennek tûnt a kapcsolatban, nem tudtuk tolerálni az ilyen igényeket egymástól, pedig kellett volna. Azóta figyelek erre.
Tapasztalat: Nagyon megfogjátok unni egymást, pár hét-hónap, és már nem lesztek olyan jól meg, mert nem tudtok majd mit csinálni együtt, és sztem fõleg neked lesz rossz, mert te fogod magadra venni, magadat fogod hibáztatni.
figyelj én is mindennap talalkozok abaratommal 2 eve együtt vagyunk, de nem egeész nap, hanem estefele elmegyunk egyet bevásárolni, vagy ki egyet sétalni, par orat együtt ulunk. de a tul sok egyuttules sem jo. talalkozhattok naponta, s ha az egyiknk dolga van akkor aznap nem, de az nem jo akarmennyire is szeretitek egymast.de viszont lgyetek boldogak, es ne engedjetek h senki szetszedjen ha ennyire szeretitek egymast
sztem ha néha nem találkoztok mindennap az nem baj:) ), hidd el!megértlek téged, hisz én is szívem szerint éjjel-nappal vele lennék, de gondolj abba h.több idõd lenne magadra:) , meg a barátod írna olyanokat h.mennyire hiányzol és már nagyon várom h.újra találkozzunk:) )!sztem ne találkozzatok mindennap:) ), hidd el sokkal jobb lesz õt látni legközelebb:)

Meg ismerkedtem egy srácal rögtön belezúgtam. Az a nagy baj h nem egy suliba járunk és nem mindenap találkozunk . Minden nap beszülnk msn-en de azt nem merem megkérdezni h neki is tetszem-e. Személyesen vagy msn-en kérdezem meg?

Legjobb válasz: Szerintem ha elég érettek vagytok, ülj le vele egyszer és mondd meg neki, hogy vonzódsz hozzá és kérdezd meg, hogy ez egyirányú, vagy esetleg õ is hasonlóképp érez. Ha még nagyon fiatalkák vagytok (és az írásodból így tûnik ki, hogy ez ilyen sulis szerelem) akkor lehet jobb lenne msn-n, mert szemtõl szembe megijedhet, mert az nagyon határozott egy nõ részérõl és nem biztos, hogy fel van készülve, bármi is legyen a válasz.

Szerintem ha elég érettek vagytok, ülj le vele egyszer és mondd meg neki, hogy vonzódsz hozzá és kérdezd meg, hogy ez egyirányú, vagy esetleg õ is hasonlóképp érez. Ha még nagyon fiatalkák vagytok (és az írásodból így tûnik ki, hogy ez ilyen sulis szerelem) akkor lehet jobb lenne msn-n, mert szemtõl szembe megijedhet, mert az nagyon határozott egy nõ részérõl és nem biztos, hogy fel van készülve, bármi is legyen a válasz.
sztem ha van még egy lány, akivel szkott beszélgetni, és az a lány a barátnõd akor véletlenül feltehetné a kérdést: hogy szia y, te mit gondolsz zrõl(de ezt ne röktön szegezze neki, és ne is olyan nagyon feltûnõen) minden esetre én drukkolok;)
Miért kéne ezzel kezdeni? Hívd el valami nyugalmasabb helyre: enni, inni (üdítõt), kirándulni nagyobb társaságban... ha eljön, az már eleve jelent valamit - és ott lehet beszélgetni is vele.


Ez így normális? Mindig csak az arcomra ad puszit, az baj? Lesz ebböl valami? Azt mondta reméli még találkozunk, de már 2 napja nem láttam, nem beszéltem vele? Írjak neki sms-t hogy mi van vele, vagy inkább ne? Mit tegyek?

Van egy srác, megtetszett, és felvettem MSN-re, beszélgettünk, és találkoztunk másnap.Akkor el is hívott koncertre este, én elmentem, és nagyon jó volt, és úgy örült nekem mikor meglátott. Haverjainak is bemutatott, és azóta velük beszélgetek MSN-en, és azt mondták hogy j csaj vagyok, és hogy jól választott a haveruk? Mi lesz ezek után?Tegyek valamit?

Legjobb válasz: lehet hogy félénk, és azért ad egyenlõre puszit az arcodra. sokat segítene, ha tudnám hány évesek vagytok, és mióta vagytok együtt. szerintem írj neki smst, és majd beszélgess vele, DE csak puhatolózz, óvatosan, hogy mért csak az arcodra ad puszit.

lehet hogy félénk, és azért ad egyenlõre puszit az arcodra. sokat segítene, ha tudnám hány évesek vagytok, és mióta vagytok együtt. szerintem írj neki smst, és majd beszélgess vele, DE csak puhatolózz, óvatosan, hogy mért csak az arcodra ad puszit.
Megpróbálhatsz puhatolódzni... de minek? Kicsit fordítd el a fejed legközelebb búcsúzáskor, a 2. puszinál. Épp csak annyira, hogy valahova a szád közelébe kerüljön :-) Ha visszahõköl - akkor kár kísérletezni vele. Ha meg nem, akkor nevess egy jót rajta, és kicsit öleld át. A többi már magától jön utána :-) - vagy a következõ találkozón.
Mondjad neki hogy: nem csak egy puszit szeretnék és közben mozdulj rá a száj(ly)ára
ne szarozz, smárold le a következõ bulin. Komolyan.
A kérdező hozzászólása: 16 évesek vagyunk mindketten. Kb. 1 hete ismerem. És nagy szájú srác. Hát már eleve nyomulósnak kellene lennie mikor Hardcore and metal koncertre hívott.:) Isten volt.:P
Lehet, hogy tetszel neki, de nem akar kapcsolatot belõle. Most jól elvan a haverjaival és fél a felelõségtõl. De csak találgatok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!