Találatok a következő kifejezésre: Az baj minden éjszaka (11 db)

1 hetes kislanyom hasfajasara mit javasoltok (hazi praktikat)? Ha ejszaka tobbet alszik mint 3 ora az baj?

Minden delutan nagyon sir a kislanyom mert faj a hasa.En nem eszek semi olyat amitol fajhat neki.Szerintem csikarodhat mert se nem pukizik se nem kakal utana.A szeklete ,vizelete amugy rendben van.A masik hogy mondjak hogy 3 orankent max. 4 koltsuk fel oket.De ejszaka olyan jol alszik hogy sajnalom felkolteni.Ejszaka most 6 es negyed ora utan lett ehes es kell fel.Majd vissza aludt es meg most is alszik pedig ujjabb 5 oraja alszik de lassan ebredezik.Normalis ez?Nem sargul.Megnezte a vedono.

Legjobb válasz: Éjszaka ne ébreszd!Igy megtanulja h éjszaka hosszabbakat kell aludni.

Éjszaka ne ébreszd!Igy megtanulja h éjszaka hosszabbakat kell aludni.
Hasfájásra esetleg tedd a térdedre, és úgy simizd a hátát, meg tornáztasd úgy, hogy a lábát fölhúzod neki. nem baj az, hogy nem kel enni 3 óránként. ha szépen gyarapszik, akkor szerintem ne ébreszd fel õt. én soha nem ébresztettem a fiamat!
ha nem pici a sulya soha ne ébrezd föl az alvás alatt, fejlödnek légy boldog hogy alszik. Én csak akkor ébresztettem föl ha estétöl (éjszakai szopi talán volt de már arra nem emlékszek) délig aludt, akkor már én is izgultam hogy kine száradjon.De ez csak elsö hetekbe volt.
Nem kell felébreszteni sem nappal, sem éjszaka. Én ajánlom neked az Infacolt, nagyon jó hasfájásra. Nekem is volt kettõ hasfájós gyerekem, az elsõnél semmi nem vált be. Sem édesköménytea, sem pocakmasszázs, sem tornáztatás, sem a Gripe Water. Az Infacol viszont a kisfiamnak bevált, bár 2 üveggel elfogyott belõle, viszont elmaradtak a keserves sírások éjjel és hajnalban.

Az baj ha minden éjszaka álmodom valamit? és hangosan beszélek?

minden éjszaka álmodom valamit, nem rémálom csak mindig valami normális hétkoznapi álom, és kivétel nélkul hangosan beszélek, ez probléméra utal?

Legjobb válasz: Mindenki álmodik minden éjszaka, 3-4 álmot is akár. Az, hogy hangosan beszélsz szerintem nem feltétlenül kóros, lehet,hogy csak túl valósághûek az álmaid. De, ha nagyon feszengsz rajta, akkor fordulj orvoshoz.

Mindenki álmodik minden éjszaka, 3-4 álmot is akár. Az, hogy hangosan beszélsz szerintem nem feltétlenül kóros, lehet, hogy csak túl valósághûek az álmaid. De, ha nagyon feszengsz rajta, akkor fordulj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: 3-4et? sokat emékezni is szoktam rá, de csak 1 re vagy 2 nem oszefugõre
Nem tudom szoktad-e nézni a Nat geo-t ott szokott menni egy rövid (tényleg csak pár perces) mûsor, ahol mindenféle témát kiveséznek pl a hallásról vagy hogy honnét ered a zene. És ott beszéltek az álmokról is és ott jött szóba, hogy egy éjszaka alatt hányszor álmodunk meg ezek milyen hosszúak. Sajnos nem jut eszembe a címe, pedig akkor tuti ráakadnál hamar.

Az nem baj, ha éjszaka, sötétben nem vezetek olyan bátran, mint nappal?

Nem veszélyesen, és bizonytalanul, hanem, ha mondjuk előttem mennek 40-el inkább megyek lassabban mögötte, mint hogy sötétbe, kivilágítattlan úton elkezdjem előzni. A trávolságokat nem tudom úgy felmérni, mint nappal. Tehát az óvatosság, és a lassabban vezetés éjszaka, sötétben nem baj? Mert így is vannak akik elhúznak mellettem 70-80al. De én meg úgy látom, hogy éjszaka, sötét, a lámpa nem világít el messzire, szembe világítanak, sok helyen még az út sincs kivilágítva. Ilyenkor nem baj, ha tényleg lassabban közlekedek?

Legjobb válasz: Nemhogy nem baj, de ez is a normális. Más kérdés, hogy (nem hegyvidéki) országúton szerintem egy negyvennel haladót sötétben sem kihívás megelõzni - annyi a trükk, hogy ha már biztosan ki tudsz húzódni, de még nem vagy teljesen biztos abban, hogy az elõzéshez szükséges úthossz teljesen tiszta, nyugodtan villants röviden a távolságival - így észre tudod venni a szembõl érkezõ kivilágítatlan bringást, a szembesávban fekvõ részeget vagy kolbászoló õzet.

Nemhogy nem baj, de ez is a normális. Más kérdés, hogy (nem hegyvidéki) országúton szerintem egy negyvennel haladót sötétben sem kihívás megelõzni - annyi a trükk, hogy ha már biztosan ki tudsz húzódni, de még nem vagy teljesen biztos abban, hogy az elõzéshez szükséges úthossz teljesen tiszta, nyugodtan villants röviden a távolságival - így észre tudod venni a szembõl érkezõ kivilágítatlan bringást, a szembesávban fekvõ részeget vagy kolbászoló õzet.
Az a legveszélyesebb, mikor tötymörög 40-el és tompítottal. Így egyáltalán nem látod be az utat. Ilyenkor tényleg az a megoldás, egy egy rövid idõre felcsapod a refit, és látod hogy el tudsz-e menni, és az elõtted levõnek sem ég ki a retinája.

Terek is lenyegre, van egy Huskym 10 honapos, es minden ejszaka rendszeresen orgonall, az elejen azt hittem megszokja de megsem. Mit tanacsoltok? Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Mondjuk az, hogy a husky egy munkakutya, és ha nem fárasztod le fizikailag és szellemileg, akkor rohadtul unatkozik. Megoldás? Futtatás, mozgatás, séta, parancsok tanításra.

Mondjuk az, hogy a husky egy munkakutya, és ha nem fárasztod le fizikailag és szellemileg, akkor rohadtul unatkozik. Megoldás? Futtatás, mozgatás, séta, parancsok tanításra.
Egyrészt nagyon sokat kell mozgatni, fárasztani, munkát adni neki. Elsõsorban fizikailag, de agyilag is. Másrészt ez azért jellemzõ is a fajtára. A velünk szembe lévõ házban volt egy husky tizen x évig, imádott vonyítani.
Tudod azért , ha 5 hónapos a kutyád, akkor még messze vagy a nehezétõl...kölyöknek mind angyal. Kérdezõ:Szerintem a kutyád magányos...kéne egy társ, aztán irány lefárasztani biciklivel, vagy edzõkocsival. Ha elkezd vonítani éjjel rá kell szólni, akár minden alkalommal. Nem feladni.Az én kölykeim lakásban születtek, amikor elõször kikerültek estére a kennelbe, akkor volt hiszti...2 napot a kertben aludtam (persze nyáron:-))Ma már teljes csönd van éjjel, soha meg nem mukkannak.
tudom, hogy 5 hónaposan még nem annyira ördögök, de zért valljuk be, hogy a kölyök kutyák rakoncátlanabbak, mint a felnõttek. Amúgy, nem az elsõ kutyám, mindegyik nevelve volt, és versenyeztünk is(agility) és szerintem nagyon fontos az, hogy kölyökként sok legyen vele foglalkozva és itt nem csak a trükkökre gondolok, hanem arra is, hogy mit szabad, és mit nem. Ha most nem vagy vele "keménykezû" és hagyod, hogy hagy hágja át a szabályokat, mert hát még kicsi, és aranyos, akkor felnõtt korában nehéz lesz lenevelni. 10 hónaosan még kölyöknek (serdülõnek) számít, ilyenkor még fogékonyabb. Amúgy, a magányosságban is lehet valami, mert nekem se egyedül van, és szerencsétlen nagykutyát egrecíroztatja egész nap.
Amúgy, a kutyaiskolában van egy ember, aki ha épp nem a pályán van, és várja, hogya kutyája jöjjön, adi kiköti a kerítéshez, és ha rossz a kutya, és tépi a pórázát, akkor egy flakon dob elé, amiben kövek vannak. Eléggé hangos, és a kutya általában abba is hagyja(bár, én nekem ez a módszer nem tetszik az az igazság) meg a lány is olyan fura... nem azt csinálja, amit a kiképzõk mondanak, és csodálkozik, hogy a kutya össze-vissza megy, és ha helyben kéne maradni, és a kutya nem teszi, akkor ledobja...nekem ez így furcsa, de olvastam már, hogyha valaki normálisan csinálja ezt , akkor jó módszer.(én még nem próbáltam, és nem is fogom)
*flakont
A kérdező hozzászólása: +a masik problema hogy heti 3x tudok foglalkozni vele...es a tobbi nap a szuleim vannak vele...es amikor elmegyek 2 napig nem szokott enni!:(
Jo dolog masok tapasztalat olvasgatni. Nincs nagy tapasztalom s csak remelni tudom, hogy a kis "angyalom" nem lesz egy vonyitos kutya. Nekunk 3 kete van egy majdnem 3 hos. huskynk. Tapasztalatom eddig azok velemenyet tamogatja akik ezt irjak, hogy ha lefarad akkor nem vonyit.

Az normális, hogy 6+4hetesen még mindig szurkál a hasam alja? Éjszaka két barna petty volt a bugyimon, ma pedig nagyon halvány barna folyásom van, de gyengén. Az baj?

Legjobb válasz: Irány az orvos!!! Vélhetõen szükséged van hormon gyógyszerre (Duphaston stb.). Ne várjál, mert a barnázás soha nem jelent jót.

Irány az orvos!!! Vélhetõen szükséged van hormon gyógyszerre (Duphaston stb.). Ne várjál, mert a barnázás soha nem jelent jót.
Menj minél hamarabb dokihoz!! 3 éve így történt: kb 6 hetes terhes lehettem, pontosan már nem emlékszem. Egyik este egy kevés barnás folyást vettem észre a fehérnemûn. Kb 2 napra rá, megint volt egy kevés barnás folyás. Rá kb 2 napra pedig elment a babám. 1 éve történt: a 7. hetet kezdtem, mikor pénteki nap kevés barnás folyás volt a bugyin. Szombaton megint. Vasárnap nem volt, de azért elmentem a dokihoz-sajnos rossz dokihoz, aki semmit nem írt ki, azt se mondta, bakk. Megállapította a terhességet, és elküldött. Másnap normális dokihoz akartam menni- még az nap elment a babánk. Irány a doki!!!!!!

Az baj, hogy 7 hetes babám nem minden étkezés között tartja meg a 4 órát? Van, amikor 3 órát bír ki. Éjszaka egyszer kel fel enni.

Legjobb válasz: 7 hetesen még nem kell kibírnia 4 órát! Max. 3at! Nekem ilyen idõsen 2 óránként evett.

7 hetesen még nem kell kibírnia 4 órát! Max. 3at! Nekem ilyen idõsen 2 óránként evett.
Igen, enyémek is 3 óránként ettek, mindegyik. Majd 4 hónapos kor körül ráérsz átállni a 4 óránkénti etetésre. Most még kicsi a gyomra ahhoz. Az éjszakával már nagyon ügyes! csak így tovább!
A kérdező hozzászólása: Én igény szerint szoptatok, amikor éhes akkor adok neki. Van, hogy 4 órát kibír, van hogy csak 3-t. Általában délelõtt és hajnalban kibírja a 4 órát, délután pedig 3 óránként kér enni. Ezt õ alakította így magának.
Szia!Az én babám ilyenkor 2 óránként evett, és éjjel többször.
Én is igény szerint szoptattam: 3 hós koráig fixen másfél óránként evett (éjjel-nappal). Aztán magától átállt a 3 órás idõközökre és éjjel csak 1x ébredt enni hajnal 3-kor. Fél éves kora óta nem ébred hajnalban enni, de napközben maradt a 3 óra... Mostmár 10 hós, és tulajdonképpen napközben is 3-3, 5 óránként eszik még mindig (pedig nem nassol fõétkezések között, inni vizet kap, vagy max hígított gyümölcslét, de ritkán) - már tudom, hogy gyors az anyagcseréje (az apja is ilyen), ezért nem erõltetem a 4 óránként evést.
Szia! Semmi probláma nincsen, mozgolódik a baba. Ez teljesen természetes. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Tudom, hogy buta kérdés, de õ az elsõ babám és annyi kérdésem van :)
Semmi gond nincs nyugi, fogsz még menni bõven a végén WC-re hidd el!Én négyszer megyek minden este! 38 hetes mami
Szia! Szerintem sem kell aggódnod. Én van úgy, hogy 5 perc alatt 3szor is megyek, ha a picike úgy fekszik. Jó lenne végig aludni az éjszakát. :)

Az baj ha minden éjszaka maszturbálok?

úgy értem, hogy a közeljöv?ben nem lesz e valami károsodás benne.

Legjobb válasz: nem legalább kiegyensúlyozottabb leszel, mivel a szex meg maszturbálás oldja a frusztráciot, jó hatással van az idegekre, és legalább jobban alszol.

nem legalább kiegyensúlyozottabb leszel, mivel a szex meg maszturbálás oldja a frusztráciot, jó hatással van az idegekre, és legalább jobban alszol.
Nyugi, semmilyen károsodásod nem lesz:)
Sem a közeljövõben, sem a távolabbiban nem lesz károsodás benne ettõl. Monsjuk figyelj oda néhány dologra: pl. higiénia. Amúgy a világ legjobb altatószere ;)
Hát ha neked nem az.. :)
altatónak tényleg jó:D
a maszturbálás egészséges folyamat nincs benne semmilyen káros, hacsak nem drótkefét, vagy smirlit használsz :) nem, nem lesz tõle semmi bajod.
A maszturbálás valóban nem ártalmas, csak akkor ha túlzásba viszed. (Naponta 3 vagy annál több.) Hozzá szokhat a szervezeted, kitolódik az ingerküszöböd és ami korábban még pillanatok alatt felizgatott, nem lesz rád akkora hatással. A napi egy még nem ártalmas.
Szerintem Butaság h a napi 3 nál több az baj, és káros!!! 11 éves korom óta maszturbálok átlag 3 szor, de volt olyan h nap 9-10 szer!!!!Mi bajom lehet tõle? Normális párkapcsolatban élek, de még mindig kiverem 3 szor ....:D

Alkalmankent ha ejszaka megfordulok az agyban, forog velm minden, szedulok. Alkoholt nem fogyasztok, 50eves vagyok. SZerintetek mi a bajom?

Legjobb válasz: Csak és kizárólag éjszaka szoktál szédülni? Napközben hirtelen (fej)mozdulat nem idéz elõ sose hasonlót?

Csak és kizárólag éjszaka szoktál szédülni? Napközben hirtelen (fej)mozdulat nem idéz elõ sose hasonlót?
Az egyensúly a belsõ fülben van. menj orr fül gégészhez, az talán kideríti, hogy mi a bajod. Olvass! [link]
#2-es: Nem csak fül-orr-gégészeti oka lehet. Neurológiai, sõt, még belgyógyászati dolog is állhat a háttérben. Elõször egy részletesebb panaszleírás kéne hozzá, aztán a megfelelõ orvoshoz való irányítás.
Gégész tovább küldi, ha nem talál semmit.Megspórolja a háziorvosnál töltött idõt. Házi orvosis elõször a fülészhezküldi
A kérdező hozzászólása: Napkozben is szedulok neha de az a forgas csak ejszaka van vagy reggel, ebredes utan.

Lehet baj? A barátommal gumi nélkül megszakításos módszerrel védekeztünk (eddig mindig gumival csináltuk, csak most neki nem állt fel vele) és rövid időközönként, de 3szor feküdtünk le egymással az éjszaka folyamán.

vigyáztunk,úgy tudom, hogy a spermium elpusztul szabad leveg?n, tényleg figyelt a barátom. elélvezésnél egyáltalán nem belém élvezett és az el?váladék sem érintett elvileg. nem tudom, hogy vegyek-e be esemény utánit...

Legjobb válasz: Nem érintett ELVILEG? Micsoda biztonság... :D

Nem érintett ELVILEG? Micsoda biztonság... :D
5-ös vittél már sperma vizsgálatra anyagot? Ezek szerint nem. Mi már igen sajnos. 1 órán belül kell vele beérni, mivel addig életképesek a pohárkában.
nem pusztul el a levegõn kb egy óráig.... Különben nem lennének sperma vizsgálatok sem... Van rá esély hogy gond lehet, de kicsi, neked kell dönteni mi legyen. Máskor meg védekezzetek. Sok gyerek fogant meg már a de kihúzta idõbenbõl....
Gratulálok. A megszakítás nem védekezés, értsétek már meg!
Elõváladék mindig van, és kimossa a csõbõl az elõzõ aktus során ott maradt, életképes spermiumokat. Ha nem volt az aktusok között wc-n, akkor van esélyed a terhességre, bár elég minimális. Ha a ciklusod termékeny idõszakában vagy (kb a közepe), akkor nem ártana elgondolkozni egy esemény utánin. Ha nagyon az elején vagy nagyon a végén, akkor felesleges, amúgy se lehetnél terhes.
Hogy a faszba érzékeled te azt hogy az elõváladék nem éríntett ? már 1-2 percel aktus kezdete elõtt jöhet .. Amúgy szerintem így sem olyan nagy az esély de ez kvára nem védekezés.Máskor gumi vagy fogamzásgátló akkor ..
elpusztul a levegõn? miért, kopoltyúja van vagy mi? baj nem lesz, csak gyereked lesz ne aggódj
Szerintem vegyél mert bizos ami biztos!!!!!!
Amúgy tényleg elpusztul a spermium oxigén hatására.Nem rögtön de 1-2 percre rá elpusztul
A megszakítás nem védekezés, nem tudom miért hívjátok annak.
Utolsó vagyok. Volt egy olyan partnerem, akinek folyamatosan rengeteg elõváladék termelõdött az együttlét alatt, de sosem estem teherbe. Viszont maximum napi egyszer csináltuk megszakítva, egyébként petting vagy gumi..
Én öt éve védekezem megszakításos módszerrel. 7 partnerem volt ez idõ alatt, és sosem lett probléma, viszont egy éjszaka alatt csak egy együttlétet mertem megkockáztatni.. a helyedben szerintem bevennék egy 72 órás tablettát
Bizony igazuk van. Minél többször csinálod egymás után ilyen módszerrel annál nagyobb az esély rá, hogy az elõváladékban van életképes spermium. Azt nem tudom, hogy tényleg elpusztul-e olyan hamar a spermium, de azt igen hogy a hüvely belsejében lúgos környezetben akár 3 napig is várakozik egy helyben... Amúgy az esély sem minimális rá, pláne ha 3x történt meg. De a ciklusodtól is függ. Szerintem vegyél be. Az a biztos.
Azt, hogy elõváladék érintett-e, azt te nem tudhatod. A megszakításos módszer nem védekezés, az teljesen lutri, én a helyedben (hacsak nem akarsz babát) vennék esemény utánit, de vigyázz, ez nem cukorka!
És ha nem állt fel neki, az a megoldás, hogy nem védekeztek? Gratulálok. Nyilván fel sem merült bennetek, hogy kicsit jobban "erõlködjetek", hogy felálljon, attól meg az isten mentsen, hogy kivételesen ne szexeljetek, hát akkor össze is dõlne a világ.
elõváladék mindig van, ha látod, ha nem...
Minden olyan szexuális aktus során, amelyen nem védekeztél megfelelõen meg van az esély a teherbe esésre. Mivel bizonytalan vagy a dologban, hogy baj lett e vagy sem, szerintem jobb ha beveszel egy 72 órás tablettát. Csak ne húzd az idõt vele, mert minél késõbb veszed be, annál kevesebb rá az esély, hogy hatni fog. Máskor ne legyetek ilyen felelõtlenek!
Ági8405 válasza: Ma is tanultam valamit. :) De a teherbeesés esélye még így is minimális. Kérdés, hogy megéri-e neki oly kicsit is kockáztatni.
Emberek, könyörgöm! Mi az az elõváladék pontosan? A fiatal férfiak Cowper-mirigye áttetszõ folyadékot termel. A folyadék a húgycsövön át jut a péniszbe, és segít utat törni az ondónak, amely ejakuláció során szabadul fel, és a legnagyobb spermium koncentrációt tartalmazza. Az elõváladék azonban elegendõ spermiumot tud "felvenni" az elõzõ ejakulációkból a húgycsõben maradt spermiumok közül ahhoz, hogy terhességet okozhasson. Ha már ezt a "védekezési" módszert válasszátok, ami egyébként igazából nem védekezés... A barátod nyilvánvalóan érzi, ha már csak pár percig bírja. Lehetõleg ilyenkor maradjon abba az aktus, és orális kielégítéssel folytassátok. Így az elõváladék nem fog bejutni a hüvelybe. Kijavítanám azokat, akik ennyire biztosak magukban: Elõváladék az aktus eleje és közepe között nem távozik, csakis az orgazmust megelõzõen. Üdvözlettel, egy nyugdíjazott nõgyógyász

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!