Találatok a következő kifejezésre: Az baj merevedes (19 db)

Az baj hogy ha minden reggel spontán merevedésem van?

Legjobb válasz: Ha majd reggelente a derekadba áll be a merevedés - na, az a baj!

Ha majd reggelente a derekadba áll be a merevedés - na, az a baj!
Nem, nem baj. Így az egészséges.
Éppen hogy jó
Éhes makkal disznókat álmodsz.
Este "segíts/segíttes magadon min. 2x és nem lesz reggeli akció....
ez teljesen normális, sokan így vannak ezzel pl. én is. néha olyankor is ha elõtte este könnyítettem magamon.
Eddig nem törõdtem vele, de örülök neki, hogy más is így van ezzel, nálam is ez a helyzet. 34/F
ez a természetes, ránts rá és kész!

13 éves vagyok és a fitymám még mindig ott van az baj? és ha merevedésem van kb.1 cm tudom felhúzni az is baj?

azért kérdezem mert sok kérdést látok hogy baj van a fitymával, talán nekem is baj van?

Legjobb válasz: Már miért lenne baj, hogy ott van a fitymád? Annak az a dolga, hogy ott legyen az ember makkján. Gyakorolgasd a hátrahúzogatást sokat és idõvel jobban hátra tudod majd húzni mereven is.

Már miért lenne baj, hogy ott van a fitymád? Annak az a dolga, hogy ott legyen az ember makkján. Gyakorolgasd a hátrahúzogatást sokat és idõvel jobban hátra tudod majd húzni mereven is.
A makk mögé kell tudnod a fitymádat húzni.Tehát mivel még igen fiatal vagy és ha elkezded szépen esete meleg vízben a fitymád tornáztatni, tehát szépen mintha maszturbálnál pár percig minden nap hátrahúzod azt többször akkor javulhat a helyzet és a végén már fájdalom és feszülés nélkül egyre hátrébb tudod majd a fitymád húzni.Ha viszont pár hét alatt nem érzel javulást akkor urologushoz kell menned és fityma plasztikával a fitymádon tudnak majd lazítani.
Az a lényeg, hogy feszülés nélkül hátrajöjjön a fityma és látszódjon az egész makk, hogy rendesen lehessen tisztítani is. Ha ez nem megy, akkor azzal foglalkozni kell. Tágítani lehet, fürdés után, amikor fel van puhulva a bõr. Ha nem megy, akkor muszáj lesz orvosnak megmutatni. Ha nem akarod, hogy az egész fitymát levágják, akkor olyan orvoshoz kell menni, aki ezt meg tudja oldani. Amit leírtál, abból azt látom, hogy megoldható egy kis bemetszéssel, részleges metéléssel, nem kell egy teljes körülmetélés. Szóval csak óvatosan. Elõször próbáld meg tornáztatni, ha fölpuhult, de vigyázz, hogy ne erõltesd, ne repedjen be, mert az utána heges lesz és nem lesz jó soha.
Bajnak baj, de azért nem tragédia. Orvosnak meg kell mutatni, õ majd megoldja.
A kérdező hozzászólása: amikor nincs merevedésem akkor feltudom majdnem egész a makk ig huzni

Az baj, hogy ha nekem akkor van merevedésem, ha pl meglátok egy 'helyes' fiút?

Legjobb válasz: Meleg vagy. Azt te döntsd el, hogy baj-e.

Meleg vagy. Azt te döntsd el, hogy baj-e.
hát igen, neked kell eldönteni hogy számodra ez zavaró tényezõ-e. én azt mondom nem baj.
Kibukott a hajlamod, ami nem baj ...
Ennek mindig örülök, egy újabb férfi vetélytárssal kevesebb, így is annyi versenytársam van sajnos. Szóval én szeretem a meleg fiúkat, mert legalább nem veszik el tõlem a szép lányokat. =) Legyetek minél többen meleg fiúk! Hajrás, szebb jövõt!
Mert még nem láttál igazi csajt, gyere át, unatkozom.
mert a hajlamodban van a fiuk iránti érdeklödés.én is igy voltam, mai napig is.de megnösültem, és minden rendben van.de ahajlam az hajlam.
De meleg lett hirtelen.

Szerintetek az baj ha egy pasinak a pénisze merevedéskor nem felfelé áll hanem előre mered pedig szinte kőkemény?

A barátomat nagyon zavarja és néha már sajnálom, hogy még nadrágon keresztül is ennyire látszik neki de lassan már megcsókolni sem merem nyilvános helyen. El?tte csak olyan fiúkkal jártam akiknek felfelé hajlott majdnem a hasukig és náluk nem volt ebb?l gond mert nem látszott át a nadrágon.

Legjobb válasz: Akkor ha ilyen szitu van, hogy kidudorodik neki mindig bújj szorosan hozzá! :P... Abból baj nem lehet! ;)

Szerintem ne aggódjatok emiatt, nekem is vízszintesen elõreáll és a szexben ugyanúgy megfelel mint a felfelé hajló, a barátnõm szereti. Néha mondjuk tényleg ciki ha mások is látják de ez ellen úgysem tudtok tenni, el kell fogadni, hogy ilyen és kész.
"Nyugodtan kapd le nyilvános helyen!" Hát azért inkább ne, mert elhiheted, hogy rohadtul nem érdekel senkit, ahogy nyáladzanak az emberek. Sima szájra puszi még belefér, de a többi senki másra nem tartozik.
Akkor ha ilyen szitu van, hogy kidudorodik neki mindig bújj szorosan hozzá! :P... Abból baj nem lehet! ;)
Egy nadrágban nem tud úgy helyezkedni, mint szabadon. Ha áll neki, akkor rakja úgy, hogy felfelé álljon, akkor nem fog látszódni neki sem...
Ezzel semmi baj nincs. Nyugi. Van ilyen. Nem mindenkinek felfelé ágaskodik mereven a farka. Láttam már ilyet én is. Ez teljesen normális. Nyugtasd meg a barátodat is. Ami pedig a nyilvános csókot illeti... felfelé álló farokkal is igencsak látszódhat az a merevedés nadrágon keresztül is. Úgyhogy no para! Nyugodtan kapd le nyílvános helyen! ;)
Elõre kell állnia, nem az álla felé áll a pénisz hanem elõrefele :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Igazából nem én aggódtam hanem õ mert olyankor eléggé szégyelli magát és már próbáltuk nadrágban felhajlítani de néhány mozdulat után mindig visszaállt és elõre kidudorodott de engem nem zavar csak kicsit szokatlan az elõzõ barátomhoz képest mert nála alig volt észrevehetõ.
"Hát azért inkább ne, mert elhiheted, hogy rohadtul nem érdekel senkit, ahogy nyáladzanak az emberek. Sima szájra puszi még belefér, de a többi senki másra nem tartozik." Hát te nagyon kis szégyenlõs vagy és nagyon sajnálom hogy ilyen unalmas a szexuális képzettséged. Szeretkezni csak ágyban lehet ? LOL ! Nincs is annál izgatóbb mikor tudod hogy bárki megláthat. A kérdezõnek : Mond meg a barátodnak ne parázzon, nem szégyen az ha merev a szerszám. Ha mentek az utcán majd figyeld csak meg azokat a vágyakozó tekinteteket amelyek a hapsid domborulatára merednek ! xD
Mit jelent ez a "LOL"???Nagyon sokan használják és nem tudom mit jelent!!!
LOL - a legelterjedtebb leet kifejezés, a nevetés írásbeli megfelelõje. Jelentése: "Laughing Out Loud” vagy “Lots Of Laughs”. Fokozásai: ROFL (Rolling On the Floor Laughing), LMAO (Laughing My Arse Off), ROFLMAO (Rolling On the Floor Laughing My Arse Off) sõt egyesek képesek elmenni idáig is: ROFLMFAO (Rolling On the Floor Laughing My Fucking Arse Off).
neked se volt még csajod :)
Mit foglalkozol vele, hogy észreveszi? Legalább tudja, hogy bejön neked. Inkább örülj, hogy mûködik. :D
És ha megcsókol eldurransz? :D Vicces lehet. Attól függ milyen lányt fogsz ki, megértõt vagy egy gyanakvó hisztigépet.
Nekem volt egy pasim, aki ilyen volt, még nem volt elõttem barátnõje, és amikor észrevettem nagyon izgató volt, és egyben legyezgette a hiúságom, szóval mindenképp pozitív :) ne aggódj, ha a lány normális, szerintem úgy fogja fel, hogy látja, hogy bejön Neked, szóval rossz dolog nem sülhet ki belõle (jó dolog is csak el..:P )

Az baj, ha lankadt állapotban teljesen hátra tudom húzni a fitymámat, de teljes merevedéskor csak a makkom 3 4edéig megy?

és a fitymafékem húzza egy kicsit a makkomat.

Legjobb válasz: Ha gyakorlással sem változik-változott, és zavar (engem személyesen zavarna), akkor érdemes lenne felkeresned egy szakdoktort. Hány éves vagy egyébként?

Ha gyakorlással sem változik-változott, és zavar (engem személyesen zavarna), akkor érdemes lenne felkeresned egy szakdoktort. Hány éves vagy egyébként?
A kérdező hozzászólása: 17
A fityma fék rövidsége akkor szokott kiderülni, ha bõr már a makk mögött van, és fájdalmas a tovább húzása. Ekkor már a makkot is lefelé fordítja . Ez enyhe szûkületnek számit, keményebb ráhatással ezt sokan otthon meg is oldják . Ezért nem metélnek körbe orvosnál sem, bemetszéssel is megoldható.Elõ kérdésnél pont ezt írta valaki, így oldották meg neki is .
A kérdező hozzászólása: Most voltam fürödni. És megpróbáltam felhúzni merev állapotban és felment a makk mögé és akkor ha ugy hagytam akkor elkezdett dudorodni a makkom. Ez normális?
Semmiképpen sem szabad felrántani, mert csak berepedezik a bõr. Ezt az orvosok sem javasolják. A makkod valószínûleg azért kezdett dudorodni, mert a szûk fityma szorította. Az is elõfordulhat fitymaszûkületnél, hogy a fityma a makk mögé szorul és nem lehet visszahúzni. Ilyenkor gyûrûszerûen elkezd megdagadni a fityma, elszorítva a makkot. Ezt parafimózisnak hívják. Ha ez kialakul azonnal orvoshoz kell vele fordulni. A továbbiakban pedig ne erõltesd a hátrahúzást fölöslegesen, hanem inkább fordulj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: nem felrántottam. Könnyedén fel tudtam húzni.
Az a lényeg, hogy csak addig húzd, ameddig jön és ha fáj, ne erõltesd tovább! És inkább orvossal nézesd meg, minthogy otthon próbálkozz!
A kérdező hozzászólása: nem fájt csak elkezdett dudorodni a makkom.
Mivel írtad meleg vízben, fürdéskor hátratudtad rendesen húzni, ha most a napi fürdésed része lesz hogy szépen merev péniszeden hátrahúzkodod majd a fitymád akkor szépen majd javulhat ez és már könnyebben is tudod hátrahúzni.De a lényeg a makk mögé kell tudni húzni.

Amikor merevedésem van nem megy hátra a fitymám. Az baj?

De tegnap azt láttam hogy kezdett a fityma hátra menni egy picit de nem mertem hátra húzni 15/F

Legjobb válasz: Szia. Igen, gond, fitymaszûkületed van. :\ Ne félj tõle, nem fájdalmas dolog. :) Nekem kiskoromban 2x volt letapadva (orvos sz...rul csinálta meg), és most is van rajta egy picike, nekem is fitymaszûkületes, majd meg kell mûteni. Ráadásul sebes picit, mert én is próbáltam hátrahúzni amikor játszani akartam vele. Sajnos ez van. Jobbulást. :) 14/f

Szia. Igen, gond, fitymaszûkületed van. :\ Ne félj tõle, nem fájdalmas dolog. :) Nekem kiskoromban 2x volt letapadva (orvos sz...rul csinálta meg), és most is van rajta egy picike, nekem is fitymaszûkületes, majd meg kell mûteni. Ráadásul sebes picit, mert én is próbáltam hátrahúzni amikor játszani akartam vele. Sajnos ez van. Jobbulást. :) 14/f
A kérdező hozzászólása: Nem merem hátrahúzni rosszul vagyok tõle:(
Menj el dokihoz. nekem is hasonló problémám van. csütörtökön készülök orvoshoz vele.
ne izgulj menni fog az csak ovatosan szakaszosan csinald

Az baj ha kislányom fürdetésénél merevedésem van?

28 éves vagyok a kislányom 4 éves, nagyon szeretem , de nem tudom mi lehet velem

Legjobb válasz: Az a lényeg, hogy ne társuljon fantáziálással...

Az a lényeg, hogy ne társuljon fantáziálással...
miert tehetne rola? ha tudna' miert van, nem irt volna ide! azt kene azert tudni, h pontosan mire gondolsz, mikor furdeted!?ra'? vagy mondjuk az anyjara?
Sztem is elég nagy probléma...azt javaslom ezeket a dolgokat hagyd inkább a párodra! De tényleg mire gondolsz mikor fürdeted? Probálj elvonatkoztatni....talán az majd segít!
H lelettem szavazva..Chh..Pedig akkorsem tehetróla;)
Most úgycsináltok, mintha tehetneróla-.-
Persze hogy baj oriasi baj!!!!Kislanyod furdetesenel merevedesed van ur isten fordulj orvoshoz:(((((
Csak azt tudom tanácsolni, hogy ne fürdesd meg...majd a feleséged...Szerintem ez a legjobb... Saját gyerekedtõl áll fel ? Durva... Sztem orvos is elkéne...
Hát ez bizony elég gáz lenne!!!
Hat tehet rola!!!A gyerekerol van szo!!!!!
kell az ilyennek gyerek... pedofeeling
Nem értem miért kell egy vitatott kérdésnél egybõl a nemzeti érzéseket/hova tartozást elõvenni! Az volt a fõ kérdés, hogy baj-e, ha a kislánya fürdetésénél merevedése van? Nekem senki ne állítsa azt, hogy jelen kérdés esetén valaki azt gondolja, hogy baj, baj vagy lehet nem is baj, de az nagyobb baj, hogy milyen dúrva, beszólogatós és minõsíthetetlen válaszok jönnek!!!!! Ti akik a nemzeti összgondolkodást hozzátok fel burkolt védelembe véve a kérdezõt, TI mit szólnátok hozzá ha a párotok felizgulna a 4 éves gyereketek pucér látványa láttán? Azzal nyugtatnátok magatokat, hogy ez egy hamis kivetítés, vagy egybõl elküldenétek orvoshoz??? Mert az összvélemény azért az, hogy ez IGENIS ÓRIÁSI BAJ, és hogy attól nem fog megjavulni hogy az esti fürdetések közben és után a kérdezõ ezen mereng, és a problémán az sem segít, hogy feltette ezt a kérdést! Mivel eltelt már pár nap a kérdés kiírása óta, remélem már rég megtetted ezt az Orvos lépést!
Idióta sok barom! Jót nevetek rajtatok! : )
azér ne hugyozzáok már össze magatokat xD gondolom nem akarja megesrõszakolni a lányát, mert akkor nem írt volna ide ..... áááá istenem olyanokat írtok, mintha már megerõszakolta volna LOOL XD hát... különös, de sztem nem baj, ddig még nem "fajul el a dolog"
Merjek õszintén kérdezni vagy sem? Mert ha merek letámadnak! Ha hazug vagyok letámadnak! Ha szemtelen vagyok letámadnak! Ha normális kérdést teszek fel, akkor a legtöbb esetben beszólogatnak. Ha normális választ adok, lehurrogják, lepontozzák. dDe azért merjek kérdést nyugodtan feltenni, merjek válaszokat is adni, mert itt senki sem olyan, hogy beleköt a másikba, lehurrogja, lepontozza. Csak az én felfogásommal lehet a baj!
Még valami. Csak úgy leegyszerûsítésképpen. A tolvaj sem vallja be, hogy lopott! Mert lesznek és vannak itt olyanok , akik nem ismernek, nem akarnak magukra ismerni. Sajnos az a baj, hogy az ember már senkiben sem bízhat! Tapasztalatból írom, mert én is õszinte voltam egy barátságban és at õszinteség miatt hullott szét minden. A kérdezõ is csak õszinte volt és mi lett belõle?! Ahol értétek, ott "ütöttétek". Ha azt hazudta volna, hogy imádja fürdetni a lányát, de a nemi szervét azt nem õ hanem az anyuka mossa meg, és kérdésként ezt tette volna fel, akkor tapsoltatok volna? De most megkaphatom, hogy de nem ezt a kérdést tette fel! Meg az nem baj ha az apuka mossa meg a kislány nemi szervét, de ne álljon fel a férfiasága!
Abban nincs hiba hogy aggódsz.Szerintem itt nem kapsz megfelelõ választ a kérdésedre. Jó, hogy õszinte vagy, de olyantól kell választ kapnod aki érdemlegesen segíteni tud. Itt nincs egyelõre olyan ember.Elhiszem, ha inkább levelezés útján akarnál választ kapni. Keress tovább a neten.
Szerintem szakembert kellene kérdezni, azt hiszem írt is ide egy, hogy mit kell tenni:) Csak a sok hülye kommentelõnek üzenném, hogy NEM az a pedofília, hogy felállt a farka fürdetés közben, hanem ha beledugta valahova ahová nem kellett volna... És nem azért tette fel a kérdést, hogy leugasságok, leszavazzátok! Ha bármilyen pedofil szándékai lennének a kérdést sem tette volna fel...
Azért ne irjatok már oylan válaszokat mintha ez tlejesen normális vagy, majd hogy nem meg kéne dicsérni .. egy perverz állat vagy , nem, ez nem normális
Az elõtem szólónak. Te egy primitív vagy! Ezt a témát már letárgyaltuk!
Ennyire véditek? "sok közöttetek az aki a romákat gyûlöli" Nem is értem, hogy miért...ott a nagyapa meg is erõszakolja a kis unokát. Nekem ez nem tûnik egészségesnek, remélem bátorítjátok is még egy kicsit. Aberált állat, jah, bocs nem az állatok sem viselkednek így.
Ha még nem mondtad a feleségednek, akkor szerintem ne is mond, Te f*sz, mert tutira elválik tõled, ha egy egészséges gondolkodású nõ!!!
NE HARAGUDJ DE SZERINTEM EZ NAGYON BETEG! eZT PEDOFÍLIÁNAK HÍVJÁK!SZTEM SÛRGÕSEN MENJ EL ORVOSHOZ!!!!!
Jézusom.Orvos.De ha a feleséged megtudja, tuti soha többet nem látod a lányod.
Igazad van utolsó hsz, bár ahogy elnéztem 3-at írtál egymás után és megbeszélted magaddal :) Amúgy tényleg egyetértek. Viszont. Ha feláll a kislányodra, akkor nem hiszem, hogy épp az etiópiai 3 mp-ként meghaló kisgyermekekre gondolsz. Igenis, valami baj van, HA nem valami másra (feleségedre, párodra) gondolsz. Mindenesetre akkor sem a pici, 4 éves kislányodra kéne kivetítened. Ha feláll, akkor akár õt, akár mást kívánsz, tehát mégiscsak azt jelenti. Sajnos nem egészséges. Én a helyedben megnézetném magam valakivel, terapeutával, utána már nem kell aggódnod ezen!
Ennyi sivalkodó idióta szar nõt... komolyan, szálljatok már magatokba, nem erõszakolta meg a kislányt, nem is akarja. A kérdésre: igen baj, de ne érezd magad nagyon szarul emiatt, csak próbáld elkerülni az ilyen helyzeteket.
Én úgy gondolom, hogy mindegy mit tett és mit nem eddig a kislánnyal (gondolok itt arra, hogy "csak"fürdette), merevedése nem véletlen van, és az nagy baj, nagyon nagy baj. Gondolom a feleségednek még nem mondtad ezt, szerintem kéne és együtt menjetek el egy terapeutához aki kideríti mi áll a háttérben. Szerintem ne várd meg, hogy a saját kislányod után rájöjj, hogy az összes többi kislány is felizgat! Ha lehet csírájában taposd el a dolgot, és arra meg gondolni sem szeretnék, hogy mit csinálsz szegény gyerkõccel ha egyszer csak elborul az agyad és tovább mész! Ha lehet ma este már ne te fürdesd a gyereket, és holnap elsõ dolgod az legyen, hogy keress magadnak egy orvost.
nem tudom miért igy kell válaszolni erre a kérdésre... nem azért kérdezi h negativ reakciókat kapjon hanem azért mert komoly problémája van amit meg szeretne oldani!! Válaszolva a kérdésre elég nagy baj!! Fordulj bizallommal szakorvoshoz! addig is probáld kerülni az ilyen helyzeteket!! és még annyi h feltétlen meny el mert mi lesz ha pár év mulva meglátod a kamasz lányod bikiniben vagy alig valamit takaró rucikban..?
Ez ösztönös emberi reakcio amit általában a szervezet a csalátagokkal szemben ki kapcsol, de ugy tünik hogy a te agyad ettõl nem tud teljesen el vonatkoztatni probáld ugy kezelni mint a tested egy darabját érezd hogy belõled fakadt és nem lesz gáz hid ell ja és én szex tanácsadó vagyok!!
Nem értem mér pontoztátok le az elõttem szólót, õ azért csak ért hozzá.
Sok buta lepontozó barom!
Azért könyörgöm ne nyugtatgassuk már, hogy ez teljesen normális...mert nem az!
Rohadt pedofil! Undorító! A saját véred és feláll rá! Szégyelld magad!
Szégyelld te magad! Már az is baj ha az eber õszinte? Már az is baj ha ki meri mondani, írni az ami belül talán nyomasztja? Ha hazudik az ember az a baj, ha igazat mond az a baj! Szégyelljétek magatokat ti, akik ezért támadjátok! Tipikus Magyar szokás! Nem csodálom, hogy a Szlovákok egy része gyûlöl minket Magyarokat, pontosan az ilyen primitív hozzáálású emberek miatt mint ti vagytok, akik bántjátok az õszintesége miatt! Nem azt írta, hogy megkívánja a lányát fürdetés közben ti félkegyelmûek! Olvasni sem és értelmezni sem tudjátok mindazt, amit nyögve olvastok végig! Ilyenkor szégyenlem magam, hogy én is Magyar vagyok! Pontozzatok le nyugodtan! Maj az is a primitívségeteket fogja mutatni, mert fáj az igazság nektek! Sajnálom a felfogásotokat! Buta emberek vagytok és buta felnõttek!
Csak sajnálni tudlak titeket. Itt nincsen összefogás, nincsen egyetértés! Ölitek egymást és bántjátok egymást! Magyarok vagytok ti? Sokan közületek mélyen elítéli a romákat, a roma kultúrát , de példát lehetne venni tõlük az összefogás, összetartásból. Ha egy bajban van, akkor nem hagyják, hogy egyedûl legyen a bajban és megvédik a másikat, de ti meg nem hogy összetartanátok, még egymásba is rúgtok! Hova süllyedtetek? Hát elég mélyre! Én a helyetekben nem lennék büszke, hogy ilyen válaszokat adtadok! Vagy most dagadtok a büszkeségtõl , amiért jól beolvastatok a kérdezõnek? Szegények vagytok! A tudás , illendõség, segítõkészség szegényei!
Hát barátom, igazad van!
Bár régi téma, de hozzászólnék: Elõször is a a kedves hölgyekhez, lányokhoz: Az vesse rá az elsõ követ aki maga sem vétkezett. Ugye, ugye de jó is volt lopva nézni a bátyót, az aput 10-en évesen, mikor éppen mosdott vagy éppen a strandon egy jó pasit és áhítozva nézni a csajokkal és kuncogni milyen jó is lenne...ha... Senki nem szent. Csak nekünk nem áll fel. Nincs külsõ látszata. Ennyi a különbség. És elég sajnálatos hogy mi nõk így gondolkodunk, a gyûlölet a kirekesztés a cinizmus minden megjelent itt a 4 oldalon persze utána könnyû ráfogni a férfiakra hogy õk a hibásak. Na pont az ilyen gondolkodás mód miatt ezért mennek tönkre a családok a legodaadóbb családapák estén is. És még valami: Meglepõdnének a nõk, ha tudnák hogy mennyivel több rejtett pedofil van köztük. Sokkal több. Csak fizikai erejüknél fogva a nõk nem erõszakkal közelednek áldozatukhoz, hanem becsérkészik õket. Másrészt a fiatal fiúk inkább kapnak az alkalmon, minthogy szóljanak és így szinte sosem derül ki Ha meg a lányhoz közelednek, arra meg csak legyintenek hogy anya-lánya kapcsolat... Azzal hogy elmondta már is nagy lépést tett elõre. Mekkora bátorság kell ahhoz, hogy egy férfi elmondja bármilyen baját, mi nõk nem is sejtjük mennyi mindent folytnak el magukban a férfiak, inkább elfojtják magukban a problémáikat, lásd gyászos egészségügyi adatok. Gondolom ha élvezné az adott helyzetet akkor nem kérdezne, valószínûleg legbelül szenved. Na szóval a problémára visszatérve, nem jó ez tény, baj igen. A férfiak gondolataik nagyon vizuálisak, elég nekik egy kis táptalaj(legyen az bármi) és meglódulnak. És bár azt kellene mondanom hogy van megoldás, de nincs, lehet itt ilyen drasztikus megoldásokat eszközölni mint a távoltartás, de a gondolatot ami egyszer beférkõzött azt agyba nehéz kiirtani onnét gyak. lehetetlen. Inkább azt javaslom hogy türtõztesse magát, és gondoljon arra hogy mekkora kárt tenne a lányában és a családi boldogságba, ha tovább fajulna a dolog. És bár nem tudom milyen a szexuális kapcsolat a feleségével azt ajánlom szedjen vágycsökkentõ szert ezt viszont csak orvos írhatja fel. És mivel a részletekben van a kisördög elrejtve, ezért mindenképpen keressen fel egy orvost, és bizalommal forduljon

Az baj hogyha merevedes kozben faj hogyha hatra akatom huzni a bort?

Tudom nem valami ertheto kerdes de elmagyarazom. A lenyeg az, hogyha merevedesem van, akkor a bor hatrahuzasa nagyon faj, foleg az elejen. Ez valami bajt jelent, vagy miert van ez?

Legjobb válasz: szia.... alapbol... birod az alkoholt???

szia.... alapbol... birod az alkoholt???
Héj, nem olyan vészes a dolog. Nekem is volt ilyen gondom. A bõr egy igen rugalmas szövet. Próbálgasd hátra húzni, de ne teljesen, csak fokozatosan. Mindig egy kicsit. Pl. mikor fürdesz. Szép lassan a bõröd kitágul, és utána gond nélkül fog csusszanni. :D Nekem bevált. De ha tényleg nem menne, javaslom az orvost én is.
Ez fitymaszûkölet, ha lesz barátnõd, -és nem csináltatod meg- kínszenvedés lesz... még csak egy érzékibb csók is. :D
Mi van, ha nem szólsz a szüleidnek, hanem csak egyszerûen elmész urológushoz?
HÁziorvoshoz kell menni, és õ fog továbbutalni, elõbb urológushoz, majd sebészhez. Ne félj, nem nagy cucc az egész.
fitymaszûkület. doki. egyszerû rutinmûtét.
14 évesen már vannak spontán merevedések, szüleidnek mondd azt, hogy volt egyszer egy ilyen, és kicsit füllenthetsz is, hogy spontán is fáj, és akkor nem derül ki, hogy amúgy meg "játszadoztál" vele;) de egyébként ez tényleg elég súlyos probléma, minél elõbb menj el vele orvoshoz, ne halogasd!
a helyzet nem súlyos. el lehet így élni. Fõleg ha nem akarsz szexelni, vagy szereted, ha közben fáj. Egyébként meg csináltasd meg.
A kérdező hozzászólása: az baj ha nem megyek el rogton? marmint 14 vok es anyamek nem tudjak, nem tudom hogy mondanam el nekuk...
Én tutti elõször házidokihoz mennék. Ha õ nem tud segíteni, úgyis elküld a megfelelõ orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Ennyire sulyos a helyzet??? Milyen orvoshoz kell menni???
ha csak merevedéskor van, akkor ez számomra leginkább fitymaszûkületnek tûnik. Doktorbácsi tud rajta segíteni.
Igen, baj. Irány a doki. Kérdezõ több mint valószínû bõrre gondolt nem borra :D
*Csak arra gondolj, hogy a kövérség milyen elképesztõ mértékben kitágíthatja a bõrt. :D Ezért fog mûködni odalent is.

Mi lehet a bajom? Fáradt vagyok, bárhol eltudnék aludni, fáj a szemem, merevedési problémák. Az utóbbi időbe felszedtem 15kg-t lábműtét miatt.21éves, férfi

Legjobb válasz: vitaminhiány, ásványi anyag hiány és túlsúly + a merevedési problémák keringési gondra is utalnak - sürgõsen háziorvos, õ laborba fog küldeni és kardiológiára

vitaminhiány, ásványi anyag hiány és túlsúly + a merevedési problémák keringési gondra is utalnak - sürgõsen háziorvos, õ laborba fog küldeni és kardiológiára
Cukorbetegséget kell kizárni mielõbb! Diéta, túlsúly elleni küzdelem! Orvosi vizsgálat szükséges!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!