Találatok a következő kifejezésre: Az baj mensi (53 db)

Nagyon ideges vagyok. Az utolsó mensim jún. -11én volt (15. -ig) Normális esetben 28-29 naponta jön meg. Most nem így van! Az utolsó mensim után csúnyán felfáztam, a vizeletemben már vér is volt (orvoshoz nem mentem, elmult 1 hét alatt) mi a baj?

Utánna folyamatos folyásom volt, fehér szín?. Most az sincs. A barátom nem ment el belém 1x sem, óvszerrel csináljuk, és a végén nem belém megy el. Volt olyan, hogy óvszer nélkül csináltuk, de id? után felvette. Mi a bajom? Félek

Legjobb válasz: Nyugi. Mikor felfáztam ilyen csúnyán nekem sem jött meg 2 hónapig!!! :) Azért ha legközelebb felfázol menj el kérlek dokihoz, mert ez nem játék. (bár a mostani egészségügyi viszonyok miatt tudok mekkora macera orvoshoz szaladgálni). Mikor voltatok együtt megszakítással a barátoddal? Elvileg a veszélyes napok az utolsó menzi után 14-15-16 nap, ha 28-29 naposak a ciklusaid. Tudod azért nem jó a megszakításos, mert ha nem is megy el a szerelmed benned, de lehet elõváladék, ami kisebb mennyiségben, de tartalmaz spermákat. Az óvszer csak nagyon brutál szex esetében szakad ki, általában "értelmileg nem túl magas" szinten állók esetében. Van kivétel, nekik tisztelet,pl amikor a gumi hibás gyárilag, de ez a kivétel. Ha megírod mikor nem védekeztetek rendesen, kb meg lehet mondani mennyire lehetsz "veszélyben". Szerintem nem kell aggódnod.

Nyugi. Mikor felfáztam ilyen csúnyán nekem sem jött meg 2 hónapig!!! :) Azért ha legközelebb felfázol menj el kérlek dokihoz, mert ez nem játék. (bár a mostani egészségügyi viszonyok miatt tudok mekkora macera orvoshoz szaladgálni). Mikor voltatok együtt megszakítással a barátoddal? Elvileg a veszélyes napok az utolsó menzi után 14-15-16 nap, ha 28-29 naposak a ciklusaid. Tudod azért nem jó a megszakításos, mert ha nem is megy el a szerelmed benned, de lehet elõváladék, ami kisebb mennyiségben, de tartalmaz spermákat. Az óvszer csak nagyon brutál szex esetében szakad ki, általában "értelmileg nem túl magas" szinten állók esetében. Van kivétel, nekik tisztelet, pl amikor a gumi hibás gyárilag, de ez a kivétel. Ha megírod mikor nem védekeztetek rendesen, kb meg lehet mondani mennyire lehetsz "veszélyben". Szerintem nem kell aggódnod.
A kérdező hozzászólása: Nagyon rendes vagy, hogy írtál!Köszönöm!Nem tudom megmondani pontosan mikor volt az az eset!Kb.:a menstruációm utáni napokban!Biztos júniusban!!!Ez 100%. remélem nincs gond!
A kérdező hozzászólása: Ez akkor volt, mikor felfáztam(most jutott eszembe) Úgy volt, h kb 2-3 napg felvoltam fázva, mire elmúlt volna, akkor történt ez, (óvszer nélkül-de nem belém...) Viszont ez után ujra kialakult a felfázás...De az utolsó mensim hamarbb volt, mint a felfázásom!
Ha menzi után volt plussz még beteg is voltál, szerintem nem sok esély van rá, hogy terhes legyél. Vegyél tesztet. Dm-ben és rossmann-ban is lehet kapni, kb 800 forint a Lilly. Reggeli vizeletbõl kell csinálni. Vehetsz mást is, de a Lilly azt mondják a legjobb. Nekem jó volt. Felfázáshoz még egy tipp: Vegyél kammilateát, fõzz le belõle egy jó nagy adagot. Öntsd bele a tiszta vízbe a kádba és ülj bele. Öblögess is, akár a filterrel. Kb 50-50% legyen az arány, de lehet több is a kamillás víz javára.

Mensi előtt vagyok pár nappal. remélem megjön. Mik a tünetek ilyenkor? az baj ha fent van a hőm? 37, 1. hónom alatt mérve

Legjobb válasz: Szia! Hát mostanra talán már megjött, de azért írok. 37-1 az elég magas hõ... Folyamatosan méred? ugyanis egy mérés nem jelent semmit. Elõfordulhat, hogy az ébredési!hõd csak a mensi napján csökken le... fontos hogy azelõtt mérd, mielõtt felkelsz az ágyból, mivel a mozgás növelni kezdi. Megírod, hogy mi történt?

Szia! Hát mostanra talán már megjött, de azért írok. 37-1 az elég magas hõ... Folyamatosan méred? ugyanis egy mérés nem jelent semmit. Elõfordulhat, hogy az ébredési!hõd csak a mensi napján csökken le... fontos hogy azelõtt mérd, mielõtt felkelsz az ágyból, mivel a mozgás növelni kezdi. Megírod, hogy mi történt?
A kérdező hozzászólása: szia igen azóta már megjött de még mindig fent van a hõm. bár nem folyamatosan mérem. csak akkor amikor épp eszembe jut.
Szia! A 15. naptól a 27.-ig nembaj, ha magas.De sztem nembaj, ha utána is, csak figyeld, hogy a következõ vérzésnél nehogy emelkedjen.

Most 23-án megjött a mensim most elöször és ma észrevettem hogy ilyen barnás vér jön. Az baj? Agodnom kéne? 13/L

Legjobb válasz: Szerintem nem baj,nekem is szokott mikor már múlóban van.Neked most jött meg elõsször?

Szerintem nem baj, nekem is szokott mikor már múlóban van.Neked most jött meg elõsször?
A kérdező hozzászólása: Igen! Pénteken volt az elsõ! Következõ hónabba is igy lesz? vagy késhet?
még egy ideig biztos kiszámíthatatlan lesz, mindig legyen nálad betét... a barnás folyás pedig természetes, mikor kezd már elmúlni.
A kérdező hozzászólása: De akkor azt jelenti hogy nállam 3napig tartana csak? Persze õrölök nagyon! :) DE ez nem baj hogy ilyen rövid ideig tart?
ha barnás, akkor szerintem azért, mert már megalvadt a vér a betéten, vagy valami hasonló, teljesen normális. és igen, minden hónapban meg fog jönni még legalább 35-40 évig kb, és igen, késhet is.
Elvileg a menzi elsõ napjától számított 28 nap múlva jön meg (tehát nem mindig 23-án), de az elején még biztosan nem ennyi lesz, jöhet pár nappal elõbb, és sokkal késõbb is (inkább késni szokott). Nem kell aggódnod, ebben a korban normális. A menzi általában 3-6 napig tart, ha neked még barnás, akkor még tart.

Jan.5. -én jött meg a mensim. De tegnap nem jött meg az baj?

Legjobb válasz: Nekem egyáltalán nem baj.

Nekem egyáltalán nem baj.
ha nem szexelsz akkor nem baj.
Még nincs tragédia! Majd egy hét múlva kezdhetel gyanakodni, de csak akkor ha párkapcsolatban vagy és nem védekeztetek.
A kérdező hozzászólása: Bocsy hogy nem írtam oda, de "csak"11 é vok!!!!!
Ha csak 11vagy akkor még nemhiszem hogy 3-4éve megvan szal még nem álltba/nem rendszerezõdött.:D Ilyenkor még csak akkor kezdj aggódni ha 6-7hónapig nem jön meg.

Nagy baj, ha meg nem latott orvos? Dec 27 en volt az utolso mensim elso napja!

Nagyon zsufolt a programom raadasul az orvosom szabin volt es csak 2. ra kaptam idopontott? Vajon minden rendben van es mennyi idos lehet a babam?

Legjobb válasz: Nem baj sõt fölösleges rögtön rohanni ha gyanítod hogy babád lesz.Nekem amikor terhes lettem az orvos mondta nyugodtan várjak amíg 9-12 hetes leszek elég ha akkor megyek mert akkor már több mindent lát az ultrahangon.

Nem baj sõt fölösleges rögtön rohanni ha gyanítod hogy babád lesz.Nekem amikor terhes lettem az orvos mondta nyugodtan várjak amíg 9-12 hetes leszek elég ha akkor megyek mert akkor már több mindent lát az ultrahangon.
http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html Gratulálok! Most 8 hét 3 napos vagy. Ha nem volt komoly panaszod (vérzés, görcs ilyesmire gondolok) akkor nem vagy még semmirõl lemaradva.
Ha 28 naposak a ciklusaid kalkulátor szerint 8 hetes 3 napos vagy. Ha nincs panaszod akkor nem gond. Ilyenkor már van szívhang. Doki után meg keresd fel a körzeti védõnõt! Gratulálok!
Nem tudjuk.
Cisztától a fertõzésen át a nemibetegségig bármi bajod lehet igazából...
A kérdező hozzászólása: mit tegyek?:/
Az, hogy egy éve van fehérfolyásod, önmagában nem jelent semmit, csak arra mutat rá, hogy valamikor (1-2 éven belül) meg fog jönni a menstruációd. Ha barna folyásod van, az pedig a mensi elõjele, szóval már nem sokáig kell várnod rá.
semmit, csak dolgoznak a hormonok, hanmarosan meg fog jönni. Lehet már holnapra de lehet csak pár hét mulva. Hordj magadnál betétet. Az is lehet hogy elsõre csak barna folyás lesz és rendes vér nem. Rossz helyre irtad a kérdést ezért nem adtak neked normális választ. Anuykádtól kellene ezekröl a dolgokról beszélni nem itt vadigen tini fiúknak. Ezek nõi dolgok a nõk egészsége rovatba kellett volna tenni hamár mindenképp meg akartad kérdezni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.:) azt hittem hogy már rossz jel ez.szóval akkor nemsokára várható lesz.
mivan??
Nekem nem is szokott lenni ilyen úgy egyáltalán...

Barátommal lefeküdtük, gumi nélkül többször is, de az utolsó mensim után barna folyásom van, eddig soha nem volt semmi baj, de most megijedtem, normalis ez? 16 éves vagyok.

Legjobb válasz: Fölösleges megjegyzés, hogy valszeg terhes vagy???? Komolyan szánalmasok vagytok! Ne szexelj 16 évesen csillagom, ha még védekezni se tudsz! Remélem nem vagy terhes, így is elég hülye van már a világon!

Fölösleges megjegyzés, hogy valszeg terhes vagy???? Komolyan szánalmasok vagytok! Ne szexelj 16 évesen csillagom, ha még védekezni se tudsz! Remélem nem vagy terhes, így is elég hülye van már a világon!
Utolsó, nem mondta a kérdezõ, hogy mikor vesztette el, csak annyit, hogy többször lefeküdt védekezés nélkül a barátjával....tehát elég nagy esélye van a terhességre.
Ha nem akartok babát, miért nem védekeztek?
Ha többször lefeküdtetek védekezés nélkül (Minek azt? Védekezni csak a hülyék szoktak, igazad van), akkor nagy rá a sansz, hogy terhes vagy. 16 évesen marha sok eszed van, mondhatom. Irány a nõgyógyász!
Lehetséges, vegyél egy tesztet.Már van 500ft-ert is.
terhes vagy gratulálok, egy okoskával több
:D Látom sok barom van itt is, olyan multi-dokik vagytok, hogy egy mondatból megállapítottátok, hogy terhes. Nincs kizárva éppen, de az természetes, hogy a szüzesség elvesztését követõen felborul az egész mensi, késik, hamarabb jön, ez normális.
A kérdező hozzászólása: Nem kertem a folosleges megjegyzesbol. nem tudhatod bisztosan.
majd kilenc hónap múlva idõd sem lesz a szexre, 18 évesen meg szórakozás helyett ücsöröghetsz a játszótéren, játszüházban
Szervusz, most olvasom a kérdésed. Végül mi lett veled? Csináltál tesztet?
úristen... írja, hogy menstruáció UTÁN! mivel megjött neki, elég kicsi rá az esély... de menstruáció után teljesen normális :)

Vashiányos vagyok az baj? 5 hetes terhes orvosi szamitas szerint szoval egy hete kesik a mensim . A doki látott egy pici fekete foltot az UHn ekkor azt mondta a novernek, hogy vastablettat irjon fel

Ha vashianyos vagyok attol meg kifejlodik a baba? felek, hogy elhal, mert nem jut eleg oxigenhez. hogy van ez?

Legjobb válasz: Persze,hogy kifejlõdik a baba,csak szed rendessen.Én is vashiányos voltam és nem volt semmi problémám.Ne izgulj,mert a babának az nem jó.Boldog baba várást 11hónapos fiú anyukája

Persze, hogy kifejlõdik a baba, csak szed rendessen.Én is vashiányos voltam és nem volt semmi problémám.Ne izgulj, mert a babának az nem jó.Boldog baba várást 11hónapos fiú anyukája
Szia! Attól még hogy vashiányos vagy rendesen fejlõdik a babád, bár nem értem folsavat miért nem írt neked, illetve azt nem is írja csak mondja hogy vegyél. Szedd rendesen a vasat, a vérvételekbõl úgyis kiderül majd hogy kell-e még vagy abbahagyhatod. Szülés után van jelentõsége annak ha vashiányos vagy sajna. Nálam pont ez volt, nem tudtam szoptatni.

Nem szurkal az baj? Szept28 an volt az utolso mensim. Okt.30 an vettem tesztet pozitiv lett. Tegnap 1106 an voltam dokinal. Az o szamitasuk szerint 5 hetes vagyok.

megneztek huvelyi UHn eloszor nem lattak semmit majd aztan jobban megvizsgalva egy nagyon pici fekete foltot.

Legjobb válasz: Egyszer szúrkál, egyszer nem, egyszer van mindjárt megjön érzés, egyszer nincs... minden változó. Ahogyan egyszer fáj a mell, egyszer nem, egyik nap hánysz, hányingered van, másnap nem. Ne idegeskedj. :)

Egyszer szúrkál, egyszer nem, egyszer van mindjárt megjön érzés, egyszer nincs... minden változó. Ahogyan egyszer fáj a mell, egyszer nem, egyik nap hánysz, hányingered van, másnap nem. Ne idegeskedj. :)
elõször zavarba ejtett ez a 1106-os kód, de megfejtettem :-) ha nincs semmi érzeted az nem baj, ha nyomást érzel még az sem baj, ha egy öt hetes terhesség (ami három héttel van pé után) nem baj, ha nem egyértelmû, a lényeg, hogy lát valamit a doki. nyugi bab lesz és nincs emmi baj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: egyébként még azt szeretném hozzátenni, hogy vashiányos vagyok .. amikor a doki látta a pici fekete foltot egybol mondta a novernek, hogy vastablettat irjon fel Ha vashianyos vagyok attol meg kifejlodik a baba? felek , hogy elhal, mert nem jut eleg oxigenhez.. hogy van ez?
az elsõ hetekben még a szikhólyagból táplálkozik, vagyis nem a szervezetedbõl, a hatodik-hetedik héttõl kezd kialakulni a placenta és köldökzsinór, addigra kell rendbehozni a vasszintet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!