Találatok a következő kifejezésre: Az baj még nem érzek semmi (8 db)

Már érdemes tesztelnem? 2 napja késik, tegnap azt hittem meg fog jönni, mert volt egy nagyon halvány barna maszatolás, de aztán annyi volt az egész. De nem érzek semmit, tehát még annyi bajom sincs, mint menses előtt szokott lenni.

X-epil már kimutatná, vagy vegyek valami érzékenyebbet?

Legjobb válasz: Két napos késéssel már simán tesztelhetsz bármilyen teszttel. Kívánom, hogy pozitív legyen, majd írd meg!!! :) Nekem nem volt semmi bajom annó, csak a mellem feszült. Egyébként meg a tünetek mindenkinél másak, erre nem lehet nagyon alapozni.

Két napos késéssel már simán tesztelhetsz bármilyen teszttel. Kívánom, hogy pozitív legyen, majd írd meg!!! :) Nekem nem volt semmi bajom annó, csak a mellem feszült. Egyébként meg a tünetek mindenkinél másak, erre nem lehet nagyon alapozni.
A kérdező hozzászólása: hát, de az a furi, hogy nekem még a melleim se, annyit érzek, hogy kicsit meg van duzzadva, de nem fáj vagy feszül
Én sem éreztem SEMMIT 2 nap késésnél, mégis ott volt a baba :)

Az baj ha még nem érzek semmi jelét a terhességnek, ha 15 én kell megjönnie?

December 14én volt az els? mensi napom.Petérésem 27-28a körül volt.Szerintetek baj ha nincs mellfeszülés,görcs,semmi?Nagyon szeretnék babát!

Legjobb válasz: Szia! Nekem dec. 10.-én volt a mensim elsõ napja, jan.12.-e körül kéne megjönnie. Mi is együtt voltunk a párommal a peteéréses idõszakban, szeretnénk már kisbabát! :) Nekem van kisebb mellfeszülésem, és olyan mintha nagyon nagyra nõtt volna, pedig eddig sem volt vmi pici. :-) Sokszor érzem magam éhesnek, de nagyon más "tünetem" eddig még nincsen. Én várok még a teszttel, ha nem jön meg, akkor én 15.-e körül csinálok egyet. Sok sikert! :)

Szia! Nekem dec. 10.-én volt a mensim elsõ napja, jan.12.-e körül kéne megjönnie. Mi is együtt voltunk a párommal a peteéréses idõszakban, szeretnénk már kisbabát! :) Nekem van kisebb mellfeszülésem, és olyan mintha nagyon nagyra nõtt volna, pedig eddig sem volt vmi pici. :-) Sokszor érzem magam éhesnek, de nagyon más "tünetem" eddig még nincsen. Én várok még a teszttel, ha nem jön meg, akkor én 15.-e körül csinálok egyet. Sok sikert! :)
Egyáltalán nem baj, nem mindenki érez bármit is az elején, Te meg aztán tényleg ott tartasz.Ha 27.-e körül volt peteérés, és összejött a dolog, akkor a 3. hét végére ágyazódik be a picuri.Akkor van aki érez egy kis szúrkálást a méhénél, de ez sem általános.Várd meg a mensi idejét, és rá egy hétre tesztelj.És ha akkor is negatív, még utána is van esély.Sok sikert!

10 hetes terhes vagyok és napok ota folyamatos feszülést érzek a méhemben. Nem érzek semmi komolysabb fájdalmat, csak 2hetem van még az orvosi vizsgálatig és aggodom hogy nincs e semmi baj? Nem rég tudtam meg és eddig dohányoztam.

Legjobb válasz: Kétlem, hogy baj lenne. Ilyenkor azért szokott feszülni a méh, mert növekszik és nyúlnak a szalagok. Azonban megnyugtatásul hívd fel a védõnõdet, biztos õ is hasonlót fog mondani. (MagneB6 gyakran segít ezen a kis kellemetlen érzésen)

Kétlem, hogy baj lenne. Ilyenkor azért szokott feszülni a méh, mert növekszik és nyúlnak a szalagok. Azonban megnyugtatásul hívd fel a védõnõdet, biztos õ is hasonlót fog mondani. (MagneB6 gyakran segít ezen a kis kellemetlen érzésen)
Én is 10 hetes vagyok :-) és néha érzem azt amit mondasz. Ilyenkor beveszek egy Magne B6-ot, a védõnõ az elsõ találkozásunk alkalmával azt mondta hogy ha néha túlpörgök (el szoktam felejteni hogy terhes vagyok, és akkor bepörgök a melóhelyen hogy készen legyek a munkámmal) és elkezd húzódni , vegyek be egy Magne B6-ot. Azóta a táskámban hordom.

Ha nem érzek semmi terhességi tünetet az baj? Vagy csak a menses elmaradása után érezzük? Reménykedhetek még? 19 -22 közt nem várom!

Legjobb válasz: Nem kötelezõ tüneket érezni, nekem egész várandósság alatt nem volt semmi tünetem. Reménykedhetsz, mivel még több, mint egy heted van a mensi napjáig, bõven van még idõ. (Az internetes kommunikációban a Caps Lock használata kiabálást jelent. Kérlek, ne kiabálj! Hallunk :)

Nem kötelezõ tüneket érezni, nekem egész várandósság alatt nem volt semmi tünetem. Reménykedhetsz, mivel még több, mint egy heted van a mensi napjáig, bõven van még idõ. (Az internetes kommunikációban a Caps Lock használata kiabálást jelent. Kérlek, ne kiabálj! Hallunk :)
Szia, bõven van idõ a tünetekre! :) Nem probléma ha most semmit nem érzel...
A kérdező hozzászólása: Húú akkor megnyugodtam !köszönöm hogy írtatok! van még remény:) ) és bocs a nagybetûért:)
Szia! Nekem a 26. napom volt furcsa, aludtam kb egész nap, gyomorégésem volt és nem kívántam semmit. Babuka lett belõle, most 20 hetes vagyok, de azóta sincs semmi tünetem, nyugodt és könnyû terhesség. Mintha jelezni akart volna hogy ott van! :) Sok sikert!

Péntekre nem várom. Vasárnap hajnalban görcsöltem. De azóta semmi jel. Lehetek azért még terhes? Talán néha érzem a derekam de a cicim nem feszül. Az baj?

Legjobb válasz: Jöttem a klubba.:) én is vasárnapra nem várom, cicifeszülés pé-nél volt rémes, most elviselhetõ. Minden egyéb tünetem inkább a mensi elõjele, mint babáé:S Ideges vagyok, puffad a testem- ez nálam mindig így van. De azért a remény hal meg utoljára. Teszteltetek? Én még nem mertem.

Jöttem a klubba.:) én is vasárnapra nem várom, cicifeszülés pé-nél volt rémes, most elviselhetõ. Minden egyéb tünetem inkább a mensi elõjele, mint babáé:S Ideges vagyok, puffad a testem- ez nálam mindig így van. De azért a remény hal meg utoljára. Teszteltetek? Én még nem mertem.
Szintén megy a drukk!!! Írjatok, ha teszteltetek!!! Amúgy nekem a derékfájdogálás lett gyanús nemvárt elõtt pár nappal. Olyan hamar sose szokott jelentkezni, és pozitív lett a tesztem:)
Szoritok nektek csajok! Remélem + teszteltek!!!! Sok szerencsét!!!
Hello! Én péntek-vasárnap között nem várom (elég eltérõek a ciklusaim), ma reggel nem bírtam tovább és teszteltem: Negatívat sajna. Tüneteim: alhasfájogatás idõnként, derékfájás, minimális folyás. Meglátjuk, mi lesz, van még itthon 1 tesztem. ;-)
Szia!Én vasárnapra nem várom, derékfájás és hasgörcs nekem is van néha-néha, annyi, hogy nekem még cickók is fájnak!Reméljük a legjobbakat!Szorítok neked!A cici fájhat késõbb is, tehát nincs veszve semmi!
Én is csatlakozom a vasárnapi csapathoz! Én ma teszteltem egy "-" at, nem birtam ki, pedig 10-es tesztem volt.Semmi jel nincs 2 napja görcsöltem, azota semmi.Várom majd a fejleményeket!!
Állítólag nem érdemes vasárnap elõtt tesztelni! Már én is nagyon türelmetlen vagyok!:-( Még 4 nap! Állítólag megegyeznek az elõjelek a menstruáció jeleivel! Szurkolok mindenkinek!
Nem tudok kiigazodni ezeken a tüneteken, van akinek tiszta menszi érzése van, mielõtt megjönne és baba lesz belõle, van, akinek semmi tünete nincs, csak késik a menszi és a teszt mutatja ki a babát! Jó lenne már pozitívat tesztelni! Sok sikert nektek is!
Szia! Én is vasárnapra nem várom! Szurkolok nektek és magamnak!:-) Nekem 2 napja fájt egy kicsit a hasam azóta semmi. A cicim pedig fáj!
A kérdező hozzászólása: Én még nem merem megpróbálni.Hétfõre tervezem ha addig nem lesz semmi. Szerintem ti is korán teszteltetek. Pont ezért nem akarok én sem. Voltam már úgy is hogy nem várt elõtt 1nappal poz.lett és 5 nap múlva megjött teljesen normális mensim volt. Türelem:)
Szia! 24.-én volt.Sztem én is csak hétfõn fogok, ha kibírom addig:)
Korán tesztelõ vagyok. Mára nem vártam, de megjött:(
Én is mára nem vártam, de nekem is megjött.:( Ez van.Majd lehet legközelebb.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom, de ne keseredjetek el! Majd legközelebb biztosan sikerül! Én még várok holnapig a teszttel és majd írok. Szorítsatok!
A kérdező hozzászólása: Ma reggel csináltam egy pozitív tesztet!!! De még nem merem beleeélni magam. A következõ pár héten sok múlik. Volt már néhány rossz tapasztalatom. Azért szorítsatok! Eddig bejött:) Én is sikeres babásodást kívánok mindenkinek!
gratula és vigyázz magadra!!!
Én is gratulálok! :) Sajnos nekem is megjött... Sebaj, majd az elkövetkezendõ hónapok valamelyikében :)
K-nak.:) Neked mikor volt péd..? A mai korán tesztelõ vagyok.
Szia! Valószínû, hogy korai volt, nekem a 10-es is negatív lett még tegnap és vasárnapra nem várom. K
Szia mindenkinek! :) Harmadik válaszoló vagyok. Ma tovább ugrott a hõm, ennek örömére negatívat teszteltem 25-össel. Mondjátok, hogy korai volt! :( http://ciklus.hu/images/diagramok/3c6141edd53853d7287398d4ea..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Én is szurkolok nektek! Reméljük a legjobbakat!
Vasárnapiak: kinek mikor volt pé-je? A tesztelés miatt kérdezem.
Sya! Nekem 24.-én.Neked? K
Csatlakozom en is hozzatok, vasarnapra en nem varom semmi kulonos tuneteim nincsennek, neha szurkal a hasam alja es derekfajas na meg a cicim neha ami mensi elott nekem nem szokott fajni Nagyon szurkolok mindenkinek remeljuk hogy osszejon irjatok meg mi lett az eredmeny en is megirom ha jo ha nem
Szia! Velem a következõ történt: az esedékes mensi elõtt kb 1 héttel hajnalban iszonyatos hasgörcsre ébredtem, de olyara amit azelõtt sosem éreztem. Olya volt mintha "kést szúrtak volna a hasamba". Azt hittem meg is jön... Nem jött, most a 10. hétben vagyok :) Sok szerencsét!! :) Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Mindenkinek szorítok. Már alig bírom kivárni a pénteket. sokat csalódtam már. az utolsónak gratulálok és reményt adott. Köszönöm. Egyébként hová szoktátok jelezni az eredményt mert én is kíváncsi lennék hogy alakulnak nálatok a dolgok:)
Szia! Nekem is ez volt vasárnap éjjel:) Tényleg lehet nem ide tartozik, de a köldököm fölött közvetlenün egy 3-4 cm-es vizszintes vonalban naponta többször nyilall.Mi van ott?Vagy miért ven?Hátha valaki tud segíteni kb. vasárnap óta.Én mindenképpen ide megyrom mi lett, ha rossz akkor is. K
Akkor közös péntek-vasárnap várás? :)
Sziasztok!Én is szeretnék pozitívat tesztelni, bár ez még csak az elsõ hónap hogy próbálkoztunk, de nagyon türelmetlen vagyok:) Csak az a baj, hogy olyan érzésem van mintha megakarna jönni és ez nagyon elkeserít!Hiába mondják többen hogy lehet ez a baba elõjele is:) Nem hagy nyugodni! Szép napot és +at mindenkinek aki szeretné:)

Baj az ha nem érzem magam rosszul, nincs hányás meg semmi? Nem is vagyok igazán kívánós sem.

12+1 hetes vagyok.Eddig talán 2x émelyegtem de csak picit 2-3 hete.

Legjobb válasz: Örülj neki :)

Örülj neki :)
Egyáltalán nem baj. Nekem se volt semmi bajom. Még mondogattam is milyen rendes kis pocaklakóm van. :) 17 hetes kismama.
Huh nekem is ez a bajom es megijedtem. H igazan nem erzek semmit, aqzon kivul h a kavet nem kivanom, de semmi hanyinger emelyges, h kivannak vmi mast, semmi. Az elso terhessegemnel baromi rosszul voltam ugy a 14ik hetig. 6 hetes km.
Dehogyis baj! Nekem az elsõnél nem volt vészes, most a másodiknál viszont... Minden várandósság más, tényleg, örülj neki! :)
Ha már túl vagy a 12. héten, és minden rendben volt az UH-n, akkor kicsit megkönnyebbülhetsz. Ilyenkor már azoknak is el szokott múlni a rosszullét, akiknek volt. Ha valakinek az elsõ trimeszterben egyáltalán nincs (nekem sem volt), az sem jelent feltétlenül gondot, de a nõgyógyászok nem örülnek neki, ugyanis ez hormonproblémát is jelenthet. Kívánósnak meg egyáltalán nem szükségszerû lenni. Én se kívántam semmit, csak ugyanazokat a kajákat, amiket korábban is ettem.
A kérdező hozzászólása: És ha esetleg hormonprobléma miatt nincs semmi bajom?Miért gond ez a nõgyógyásznak?Lehet ettõl bajunk?

Mi lehet a bajom? Milyen orvoshoz menjek, ha egyáltalán kell? Állandóan fáradt vagyok. Semmihez nem érzek erőt magamban. Terhesség előtt még egész tűrhető volt az állapotom. Többi lent.

Oké, régebben sem voltam valami szuper háziasszony, Most viszont... Nincs er?m zuhanyozni, olvasni sem sokszor, az is zavar Állandóan szédülök, úgy érzem, darabokra hullik a testem. Magamat is, lakást is hanyagolom. Régebben éjjel is fent voltam, most már este 8 után hulla vagyok. Nem érdekel, hogy nézek ki ( legalábbis sokszor nem). Nem f?zök, csak nagyon ritkán, a legalapvet?bb dolgokhoz sincs energiám. Nem tudom, mit?l, de egyre rosszabb. Terhesség alatt felszedtem 20 kilót, de csak a fele ment le. S?t, most már lassan jön vissza a leadott 10 is. Emiatt még zárkózottabb lettem, egyre több a vita a párommal. Adjatok valami tanácsot, mit tegyek! Nekem ez így nagyon nem jó

Legjobb válasz: nem lehet, hogy vashiányos vagy, esetleg cukorbeteg lettél a terhesség alatt? a háziorvost mindenképp keresd fel, lehet egy kis vastabletta megoldaná :)

nem lehet, hogy vashiányos vagy, esetleg cukorbeteg lettél a terhesség alatt? a háziorvost mindenképp keresd fel, lehet egy kis vastabletta megoldaná :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Már 2 éves a kislányunk, terhesség alatt nem volt gond a cukorral. Sem a vassal, bár vaskészítményt kellett szednem, mert a doki túl fehér bõrûnek talált. Igazából szülés elõtt nem volt ilyen gond.
A kérdező hozzászólása: Már arra is gondoltam, hogy idegi alapon lehet az egész...
Idegi is lehet és kérj egy pajzsmirigy vizsgálatot! Szerintem az lessz , alul vagy túl mûködés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Egy kis pajzsmirigy probléma biztos van, a babavállaláskor derült ki, hogy kicsit alulmûködik, csak akkor nem foglalkoztam vele, mert pár héttel késõbb kiderült, hogy terhes vagyok. Most újra elõjöttek a nõgy. gondok is, így a kezelõorvosom el fog küldeni hormonvizsgálatra.

Mi bajom lehet? Mostanában kb. minden reggel rosszul érzem magam, van amikor a fejem is fáj vagy szédülök. Voltam vérvételen is de nem mutatott ki semmi betegséget, az orvos szerint sincs bajom. Az utóbbi időbe eléggé ideges, meg stresszes voltam.

Legjobb válasz: a stressz okozhatja. evészavarod van? én voltam pánikbeteg,nekem ezek mellé még jött az h képtelen voltam enni minden ételtõl hányingerem volt,nagyon lefogytam. kérj a gyógyszertárban a tüneteidre homeopátiás bogyót, a lényeg h pontosan mond el a tüneteidet.

a stressz okozhatja. evészavarod van? én voltam pánikbeteg, nekem ezek mellé még jött az h képtelen voltam enni minden ételtõl hányingerem volt, nagyon lefogytam. kérj a gyógyszertárban a tüneteidre homeopátiás bogyót, a lényeg h pontosan mond el a tüneteidet.
A kérdező hozzászólása: nincs hányingerem, enni szoktam rendesen...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!