Találatok a következő kifejezésre: Az baj még nem (1404 db)

Szerintetek ha 17 évesen még nem volt barátnöm az baj? Még nem is csokoloztam szerintetek a lány nem fog hülyén nézni rám hogy enyni idösen még nem? :/

Helyes vagyok meg sok lánynak tettszem, de igazábol még csak msot kezdett érdekelni hogy legyen barátnöm és már teszek is érte!köszi:)

Legjobb válasz: Nem nagy baj! Ha most értél meg rá akkor most. :)

Nem nagy baj! Ha most értél meg rá akkor most. :)
No Problemo! simán ráérsz! nem vagy gáz! egyik spanom 19 és nem volt még csaja...csak egy guminöje van...Stefani...
Akinek ez probléma, az annyit ér, nem is érdemes foglalkoznod vele. Nem értem hogy egy új kapcsolat kialakulásánál miért van annak jelentõsége, hogy elõtte hány másik kapcsolatod volt, és hogy azokban mi történt :/
Nem baj Nem fog :D Stefani xD :D xD
nem baj az..:D inkább jól tetted hogy nem a csajozás volt eddig a célod.. én is 17 éves vok lány és nem volt soha senkim.. bár lett volna de nem volt szerelem így nem mentem bele úgy hogy emiatt nem kell idegeskedni..:D
Stefani :D:D:D
Látom Stefani nagy siker lett :D
szerintem nem gáz sõt vannak olyan csajok hiddel akik pont az olyanokra vadásznak mint te. csak meg kell találnod egy olyet vagy találtasd te meg magad
Egyáltalán nem gáz :) Az én barátomnak sem volt még elõttem senkije és nem is nagyon csókolózott mással (18 éves) és én kifejezetten élveztem "megtanítani" hogy hogyan csókoljon jól :)

érzem a babát meg minden de az baj ha nem minden nap mozog aktivan? Például tegnap alig mozgot! Az baj?

Legjobb válasz: jó lenne tudni hány hetes vagy amúgy.. nem elõírás hogy úgy rugdosson hogy kirúgja az oldalad mozog õ annyit amennyit kell és szeretne vannak aktív, és lustább babák is. nem baj amúgy. de ha mégis alig érzed és lesz hogy szinte semmit se mozog napokig nyugodtan kérj UH. !

jó lenne tudni hány hetes vagy amúgy.. nem elõírás hogy úgy rugdosson hogy kirúgja az oldalad mozog õ annyit amennyit kell és szeretne vannak aktív, és lustább babák is. nem baj amúgy. de ha mégis alig érzed és lesz hogy szinte semmit se mozog napokig nyugodtan kérj UH. !
Hány hetes vagy? Én 20. hétben vagyok, napjában 3-5 alkalommal bulizik a baba, akkor nagyon érezni, de közben semmi. Minél nagyobb, annál többet kell mozognia, de van, hogy a frontok miatt kevésbé aktív.
A kérdező hozzászólása: szijasztok 24 hetes leszek holnap de nem érzem h annyira ficánkolna
szia elsõ vagyok :) nekem ebben az idõben volt hogy 10 napig meg se moccant már tiszta ideg voltam aztán egyszer csak beindult és onnantól minden nap éreztem õt ha nem is aktívan ne aggódj eljön az az idõ is amikor majd lerúgja a veséd.
Tudni kell, hogy a frontok nagyon megviselik a babákat is. A védõnõm szerint ilyenkor többet alszanak.

17 h1tes vagyok a második babámmal. Nagyon ritkán érzek valamit a hasamba. Nem baj az ha még nem nagyon érzem még a babámat?

Van otthon olyan készülékem amin hallom a szívhangját,viszont az els? terhességem alatt sokkal jobban és hangosabban halottam,mint most.A férjem azt mondja valószín?,hogy mélyen van a baba,azért hallom olyan halkan,hát nem tudom.Nektek mi a véleményetek err?l?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem semmi baj nincs azzal, hogy ritkán érzed a babádat, még nagyon az elején vagy. Én 16 hetesen éreztem elõször egyértelmû mozgásokat, de nem folyamatosan,kisebb kihagyásokkal. Van, aki csak 20 hetesen érez elõször valamit. A szívhangot én is hallgattam, nem volt mindig jól hallható, elõfordult, hogy tompábban szólt, attól függõen, hogy hol volt éppen a kicsi, vagyis merre fordult. Nincs okod aggódni, minden rendben nálatok! Boldog babavárást! 8 hós kisfiú anyucija

Szia! Szerintem semmi baj nincs azzal, hogy ritkán érzed a babádat, még nagyon az elején vagy. Én 16 hetesen éreztem elõször egyértelmû mozgásokat, de nem folyamatosan, kisebb kihagyásokkal. Van, aki csak 20 hetesen érez elõször valamit. A szívhangot én is hallgattam, nem volt mindig jól hallható, elõfordult, hogy tompábban szólt, attól függõen, hogy hol volt éppen a kicsi, vagyis merre fordult. Nincs okod aggódni, minden rendben nálatok! Boldog babavárást! 8 hós kisfiú anyucija
szia Mintha én írtam volna a soraidat...:) Én is hallgatom a szívét és néha olyan erõs mintha nagyon közel lenne, máskor meg hallani a gyors pulzálásban sztem mást is és külön-külön akkor nem lehet fogni a szívhangot csak ezzel a másfajta hanggal együtt.De ha csak így hallod nincs gond ne aggódj, csak másképp fekszik , meg lehet nagyon belül is van.Nekem pl.a lepény a hátsó falon van, azt olvastam, h igy nehezebben érezni a mozgást, de azért már ha vmit érzel akkor az õ volt! Én is már éreztem a mozgását, de tegnap óta semmi, viszont tudom, h okés , mert hallani õt:) Most már nem kell sokat várni, h naponta jelentkezzen és neked is igy lesz!! Ne aggódj, kirúgják majd még az oldalunkat:) szia
Ne izgulj, nincs semmi baj! Én 16 hetesen éreztem elõször a babust , utána szinte semmi hetekig . Akkor azt gondoltam , hogy biztos nem is Õt éreztem , de utólag rájöttem , hogy de igen . 19+2 hetesen az ultrahangon kérdeztem, hogy baj e hogy még nem nagyon érzem , azt mondták , hogy egyáltalán nem baj . Mintha a kicsim meg akart volna nyugtatni , na attól a naptól kezdve érzem minden nap az én Drágámat. Minden rendben veletek is biztosan.

Baj ha 22 hetesen még csak ultrahang vizsgálatokon, és a kötelező labor vizsgálatokon voltam? Az orvosom még nem csinált méhszájvizsgálatot.

volt két spontán vetélésem,lehet azért nem akar bolygatni? mindig kérdezem mikor kell jönnöm és csak ultrahangra hiv, ez normális?

Legjobb válasz: nem nem zavar, csak sok ismerösöm , és a védönö is mondta hogy még miért nem csinált, a dokim azt mondta majd a vége felé, csak megakartam nyugodni, hogy neme baj.köszi

A kérdező hozzászólása: nem nem zavar, csak sok ismerösöm , és a védönö is mondta hogy még miért nem csinált, a dokim azt mondta majd a vége felé, csak megakartam nyugodni, hogy neme baj.köszi
Engem sem piszklt a 35.hétig. Felesleges. A 37.héten szültem. Minden ok volt. Azóta 2 éves a kiscsajszi és most jön a tesója.. :) És most is csak UH-gal nézett.
szia magán dokik gyakran csinálják ezt, mert ismerik a terhességet. Azok aki nem fogadnk dokit, azoknál azért vizsgálnak folyamat, mert nem tudja az orvos, hogy hogy zajlik a terhesség, és az elõzményeket sem ismeri. De ha nagyon zavar, legközelebb kérdezd meg tõle, vagy a védõnõt.
Nekem is csak a 34. heten lesz mehszajvizsgalat. Eddig nem nezte a doki.
A kérdező hozzászólása: jajj de jo hogy irtatok, teljesen megnyugodtam. köszi.
Célszerûbb lenne szüneteltetni a szexet, amíg fennáll a fertõzés! Szerintem a nõgyógyásza is ezt tanácsolta neki...
Hát õ hiába mossa, kezeli, ha közben átadja a barátjának, aki majd visszafertõzi.
Figyelembe véve, hogy a "barátnõd" még egy nagyon fiatal és tapasztalatlan lány, még abban sem lehet biztos, hogy gombás fertõzése van, szóval minél elõbb menjen el orvoshoz, ne random krémekkel próbálkozzon. A mosás nem sokat segít egy fertõzésen, ráadásul -ahogy elõttem Popkorn azt nagyon helyesen megírta- a szeretkezéssel szépen átadta a tüneteket a fiúnak, így hiába kezelik a lányt, a következõ alkalommal a srác visszafertõzi... mindkettejüknek orvos, kezelés, addig semmi szex.
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm a válaszokat :)
akinek igazán gombája van az nem él nemi életet mert a gondolatától is megfájdul a hüvelye. Nagyon fájdalmas tud lenni. Egyébkánt igen baj, a fiú hordozó elsz valószinüleg tünbete ne lesz mert pasiknál ritkán van, vizsont megfertöznek minden partnert akivel vannak utána és érzékeny rá. Ha a barátnöd kikezeli magát és utána ujra lefekszik ezzel a fiúval gumi nélkül akor ujra kijön neki. A gomba nem egy fürdéstöl és egy kenéstõl mulik el. Jobb lenne a kedves barátnöd gumi néálkül eleve ne élne nemi életet mert könnyen összeszedhet ennél komoylabb dolgot. Állitólag az utobbi években rohamosan nö a nemi betegségek aránya föleg a HIV terjedése és egy csomó ki sem derül évekig, tehát sokkal több fertözött van mint amiröl tudnak a legtöbbnek fogalma sincs róla hogy fertözött.

Az baj ha nem ugyanazon a napon jön meg? Fogamzásgátlót szedek! A 3. vagy a 4. napon jön meg! Ja és a savlekötő befolyásolja a gyógyszer hatását?

Legjobb válasz: nem baj. a savlekötõt nem tudom és más laikus sem hacsak nem szed õ is, úgyhogy orvost vagy gyógyszerészt kérdezz.

nem baj. a savlekötõt nem tudom és más laikus sem hacsak nem szed õ is, úgyhogy orvost vagy gyógyszerészt kérdezz.
Nekem az elején mindig az 5. napon jött meg, kora reggel, szinte órára pontosan. Aztán egy ideje átállt, és hol az 5. nap jön meg, hol a 6. napon.

Az baj ha nem hiszek a fogamzásgátlomban? Olyan kicsi kis bogyo, ezért minden honapban félek, hogy nem jön meg, pedig szedem rendesen.

Tudom, h hülyeség,de mivan ha nem szivdoik fel rendesen,vagy rám nem ugy hat mint másra. Ti nem szoktatok ezen gondolkozni?

Legjobb válasz: Nyugi, ha nem úgy hatna ahogy kellene, akkor azt már észrevetted volna, mert úgy látszik, hogy pár hónapja szeded... (ha minden hónapban félsz). Nincs rá semmi okod, ha rendesen szeded, mem lehet semmi baj. Ne tévesszen meg, hogy kicsi, rengeteg hormon van benne, de pont elég. Ha nagyobb lenne több hormonnal, az csak rosszabb lenne. Ezek már nagyon modern bogyók, tuti felszívódnak rendesen.

Nyugi, ha nem úgy hatna ahogy kellene, akkor azt már észrevetted volna, mert úgy látszik, hogy pár hónapja szeded... (ha minden hónapban félsz). Nincs rá semmi okod, ha rendesen szeded, mem lehet semmi baj. Ne tévesszen meg, hogy kicsi, rengeteg hormon van benne, de pont elég. Ha nagyobb lenne több hormonnal, az csak rosszabb lenne. Ezek már nagyon modern bogyók, tuti felszívódnak rendesen.
Méghogy a gumi biztonságosabb....Na ne röhögtess!!! Nem kell paráznod, hat rendesen a tabi! Ha most azzal van bajod, hogy kicsi, akkor gondolj bele, mekkora egy hímivarsejt..mégis baba lesz belõle! Hat rendesen, ne parázz, mert elõbb-utóbb belebolondulsz!
a 2. válaszadónak: se a gumi, se a fogamzásgátló tabletta nem ad neked 100%os védettséget, de a tabletta mégis biztonságosabb. a gumi kiszakadhat. a betegségekrõl annyit, hogy oan pasival kell csinálni, akinek biztos nincs semmi baja.
ha nem hiszek benne minek szeded? használjatok gumit sokkal biztonságosabb, mert az véd a betegségektöl is.
A kérdező hozzászólása: Nem azzal van bajom, hogy kicsi, csak nehéz elképzelnem hogy megakadályozza, hogy teherbeessek. Gumit nem szerettem, mmindg nézni kell h ne szakadjon ki, meg a páromnak is jobb ha belémélvez. Én csak kiváncsi voltam, hogy ti teljesen megbiztok e a bogyotokban.
Teljesen megbízhatsz a tablettában, nincs mitõl félned. Én 4 éve szedem és semmi bajom! Úgy ahogy másnak sem! Hat rendesen, ne parázz! Így majd csak elmegy a kedved a szextõl, ha folyton parázol, hogy teherbeeshetsz!A gumit én sem tartom megbízhatónak + lekell állni, meg utána rögtön szétugrani, tök lehangoló! (3. válaszoló)
Figyi! Ha nem szívódna fel rendesen vagy nem passzolna a szervezetedhez, akkor gondokat okozna. Rendellenes vérezgetés, ilyesmi. Ha semmi rendkívülit nem tapasztalsz, szinte óramû pontosra beállítja a vérzésed, akkor tuti jól mûködik.

8 hetes és pár napos terhes vagyok . Egy hete nem fejlõdik a pici mi lehet a baj? Az orvos még nem mondót semmit csak kicsit csóválta a fejét.

5-6 hetesen 4mm szabályos peteszákde van kis barnázás

Legjobb válasz: A vilàgért nem akarlak megijeszteni, de amikor nàlam nem fejlödött a baba és szabàlytalan lett a petezsàk sajnos elhalt a babàm! Velem ez hàromszor fordult elö! Mindhàromnak missed ab lett a vége! Az elsö 2 terhességem végzödött így a harmadikból született a lànyom, a negyedik terhességet veszítettem el újra az ötödikböl született a fiam! Mind a hàrom vetélésnél barnàzàssal kezdött majd vérzés jelentkezett! Mindig a 8-9. héten történt! De ez nàlam volt igy, remélem nàlad nincs baj! A legjobbakat kívànom!

A vilàgért nem akarlak megijeszteni, de amikor nàlam nem fejlödött a baba és szabàlytalan lett a petezsàk sajnos elhalt a babàm! Velem ez hàromszor fordult elö! Mindhàromnak missed ab lett a vége! Az elsö 2 terhességem végzödött így a harmadikból született a lànyom, a negyedik terhességet veszítettem el újra az ötödikböl született a fiam! Mind a hàrom vetélésnél barnàzàssal kezdött majd vérzés jelentkezett! Mindig a 8-9. héten történt! De ez nàlam volt igy, remélem nàlad nincs baj! A legjobbakat kívànom!
Nekem is volt sajnos hasonló...6 hetesen kezdtem el barnázni, be is fektettek a kórházba, ott 4 naponta nézték uh-on hogy milyen ütemben növekszik.7 hetesen már volt szívhang, 9. hétig növekedett, aztán egyszer csak már nem volt szívhangja :( Missed ab. lett a vége. Azért remélem nálad minden rendben lesz.
En nem biztatlak feleslegesen... Nekem is volt missed ab-om, vetélésem is... A petezsaknak nönie kell... Rohamosan!!! Napi 1 mm-t! Neked még az 5. Heten elhalt a terhességed. 6. Heten mikor egeszseges terhességem volt mar volt szikholyag meg 3-4 mm-es embryo szivveréssel! Sajnalom. Remelem magatol elmegy nem kell a missed ab... Nekem januarban 2 het utan sem ment el, missed lett:( aztan februarban teherbe is estem!:) engedd el hogy jöhessen a babád! 25 hkm
Hát szerintem ez nem jót jelent :( nekem 10 mm petezsák volt 5 hetesen és 9 hetesen már szívhang 2, 5centis embrióval .A petezsák meg már addigra jóval nagyobb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek igen nagy a baj ma már vérzek erõsen .harmadik gyermekem lett volna .Igy hát nem vagyok annyira elkeseredve biztos a természet tudja mit kell tennie. Azon is gondolkoztam hogy lehet nem is vagyok 8 hetes lehet elmértek valamit .mekkorának kellene lennie kb 8 hetesen ?Én is majd vissza nézem a gyermekeim papirjait.

Mit lehetne tenni? Az baj, ha nem eszi meg a húst?

Másfél éves gyermekem nem nagyon eszik húst. Már nem tudom mit csináljak, az ételb?l valahogy mindig kikerüli, vagy ha a szájába kerül, kiköpi. Míg kisebb volt, turmixolva ette, meg aztán kés?bb is, mikor már csak felkockáztam, ez valami új hóbortja lehet? De már elég régóta tart. Felvágottat sem eszegeti. Sonkát, párizsit, virslit próbáltam, Rákóczi szalámit is, egyiket sem eszi.

Legjobb válasz: turmixold újra a fõzelékéhez. amúgy nem baj, ha nem minden nap eszik húst, de azért hetente többször kellene. én is turmixolok:)

turmixold újra a fõzelékéhez. amúgy nem baj, ha nem minden nap eszik húst, de azért hetente többször kellene. én is turmixolok:)
Egy ideig kerüld a húst, ne is kínáld vele. Adj neki pl. tányéron külön kis kupacokban husit, zöldséget, krumplit, rizst. Engedd, hogy egyedül szemezgesse ismerkedjen az állagával.
Nagyobbik lányom dettó ugyanez, scak neki 2 éves kora körül kezdõdött a hús elutasítása. MOst 4 és fél éves és még mindig nem rajong érte. Próbáld ki az összes létezõ húskészítményt (felvágottak, virsli, natúr sült csirke, rántott hús, pörkölt, levesben fõtt hús stb.), valamelyik biztosan ízleni fog neki. Az enyém pl. a virlit imádja, de a rántott húst, pörköltet, sült húst meg nem enné. A levsben fõtt húst csak akkor, ha az színtiszta csirkemell. Ja, és a mélyhûtött, elõre panírozott húskészítményekbõl is megeszik néhány fajtát. A hús csak a fehérjebevitel szempontjából fontos, és ha nagyon nem megy a dolog, ezt simán tudod tejtermékekbõl (sajt, túrú, joghurt) pótolni neki. Baja nem lesz tõle az biztos.

Baj az, ha még nem nyúl a dolgokért a fiam?

11 hetes.Már nézegtei a kezeit,méregeti a távolságokat (el?re-hátra huzogatja a kezeit),de esze ágában sincs nyúlni.Ha a kezébe adom a csörg?t,megtartja valameddig.De amúgy csak néz mindent ha lóg,vagy ha elötte van.

Legjobb válasz: Nem baj.Nalunk isigy kezdodott. Jo jel, mert mar felfedezte a kezecskeit. Ne aggodj!

Nem baj.Nalunk isigy kezdodott. Jo jel, mert mar felfedezte a kezecskeit. Ne aggodj!
Ne aggódj 11 hetesen még nem nyúlnak dolgokért, csak fognak dolgokat, ha a kezébe adod.( Bár biztos vannak kivételek)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!