Találatok a következő kifejezésre: Az baj lány vagyok és magasabb (1 db)

Az baj ha lány vagyok és magasabb vagyok a barátomnál néhány cm-rel?

jó Igaz hogy csak 3 sentivel de ez engem akkor is zavar!!!!!!

Legjobb válasz: Szerintem nem gond, már csak azért sem mert a 3cm különbség nem is látszik szinte ha egymás mellett vagytok. Mondjuk szerintem egy magasabb sarkút ne vegyél fel mellé :)

Szerintem nem gond, már csak azért sem mert a 3cm különbség nem is látszik szinte ha egymás mellett vagytok. Mondjuk szerintem egy magasabb sarkút ne vegyél fel mellé :)
Nekem volt olyan barátom, aki fél fejjel volt alacsonyabb nálam. Nem zavart. Tudod miért? Mert szerettem. S a környezetemet sem zavarta.
Nem baj, és téged se zavarjon.3cm alig látszik, talán más észre sem veszi...amugyis az a lényeg hogy szeressétek egymást nem az hogy ki magassabb:D
Dehogy baj. A szerelemben nem a magasság számít. Meg különben is éljünk a jó öreg mondással: az ágyban nem számít a magasság különbség! :-) Csak monsjuk ne vegyél fel 10cm-es tûsarkút, mert úgy már feltûnõ a különbség.
Miért zavar ez téged? Ha szereted akkor nem a magasság a legfontosabb.
Na a porbafingókám, gyakorolhatja az állvanyalást;) De viccet félretéve a 3 cm nem számottevõ, az is lehet hogy a cipõd miatt van, ha igen akkor hordj inkább vászoncipõt vagy kondit, különben is az inkább mérvadó hogy széltében nagyobb legyen, de az sem olyan fontos.
hány cm vagy?
Ja amúgy mennyi vagy?
En is magasabb vagyok a baratomnal, hat kb 5 centivel...de nem erdekel!!!!!! a magassarkut tudom mellozni, es mas beszolasai nem erdekelnek, mert SZERETEM es ez a legfontosabb! nincs miert ezen filozzal. Udv
És az gáz hogy én 185 vok barátnõm meg 153?
Számít, de nem elsõdleges szempont. Igazából az a baj, hogy nem te vagy magas (sõt), hanem a párod alacsony. Bár az ilyen srácok nagyon vagányak szoktak lenni :D
Nem baj! A nagybátyám kb egy fejjel alacsonyabb a feleségénél, de együtt vannak vagy 10 éves és van 3 gyerekük...szóval...nem számít ki a magasabb:)
Váááááá, ilyen nincs hogy 162 cm-re álljon ki a földbõl!
Ha magassarkút veszek, én is kb. ennyivel vagyok magasabba a barátomnál, de még senki nem szólt meg érte. :)
A kérdező hozzászólása: ok !!! am igen a barátom 162cm
az egyik elõttem szóló is kérdezte már. akkor a barátod 162 cm?
A kérdező hozzászólása: 165cm !!!!! de miért érdekel????
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokért !!!!!!
Kérd meg hogy csináltasson punk hajatXD

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van olyan lány aki 18 és 21 között van szegeden? Egyetemista pl vagy középsulis? Jó lenne egy ilyen lányt megismerni.

Úgy gondoltam megkérdezem hátha akad egy lány aki még vár egy normális pasira, de ezt sokan tudjátok már:) 21F

13

Te belemennél párkapcsolatba egy külföldi nővel?

10

Miért más a legtöbb lány az internet mögött, mint a való életben?

Amíg nem lát arcképet a lány az illetőről, addig lehet vele normálisan beszélgetni. Utána már nem, már mérlegel, hogy bejössz e vagy sem. Ha nem, akkor a legtöbb szó nélkül lelép, soha nem ír már neked. Pár napja itt ismerkedtem egy lánnyal, ő megmondta, hogy soha nem külső alapján dönt (a legtöbb lány a net mögött ezt hangoztatja, hogy biztos nem a külsőtökkel van a gond). Ez 11 napja volt. 6 napon át minden nap nagyon jól elbeszélgettünk. Gondoltam, már nagyon kedvel (totálisan sok volt a hasonlóság) és mivel nem annyira a külsőségekre hajt (állandóan azt mondta), hát egye fene, küldök neki képet magamról. Azóta nem jelentkezett hirtelen módon, semmire sem reagál. Ez persze csak egy példa, de még sorolhatnám, mert vagy 20 szor jártam így, mindig elhittem a mesét. Kedvesnek tűnnek a gyks lányok amint a net mögül, azt mondják, hogy ők el nem tudják képzelni milyen a ronda pasi és ha nem is jön be a fickó, de ha kedves, rendes a srác akkor adnak neki esélyt, hátha lesz valami belőle. Ezzel csak a baj, hogy minden lány csak a net mögött ilyen ezt tapasztalom. Mikor kilép az utcára és ott jön a pasi, aki nem annyira szimpi, akkor 360 fokos fordulatot vesz a dolog és csúnya módon (vagy akármilyen módon)elküldi a fiút, aki kedves volt és ismerkedni óhajtott pechjére. Sajnos itt tapasztalatból beszéltem és azt a lányt keresem, aki tényleg olyan, mint amilyennek mondja magát. Mert a legtöbb mást mond és máshogy tesz. Bár ez sok pasira is igaz sajnos. Hol vannak a gerinces emberek, akik felvállalják a kimondott szavakat és annak megfelelően cselekednek?

17

Ha se igent se nemet nem mond, meddig érdemes próbálkozni?

ha randira hívom azt mondja, oké, aztán kikapcsolja a telefont.
ha ráírok,akkor hol ontja magából a szót,hol elolvassa és nem válaszol.
ha kedveseket mondok nevetgél.
ha gyengéden hozzáérek nem mondja, hogy ezt ne, hagyja, hogy megismételjem.
hogyan lehetne eljutni addig,hogy lehessen ebből valami, vagy kapjak egy egyértelmű elutasítást?

9

Tényleg érdeklem őt? Lent.

Szóval a kiszemelt lánnyal egy "véletlen" folytán ismerkedtem meg. Facebookon beszélgettünk, jól megértettük egymást.
Lényeg: Most diszkóban találkoztunk. Nagyon közvetlen volt, ha ment valahová hívott magával... többször kézenfogva. Táncoltunk, aztán hozzámbújt... stb. Jól sikerült minden.

Elkértem a számát, aztán kérdeztem, hogy lenne-e kedve találkozni máskor. Jól tettem egyáltalán, hogy találkozóra hívtam?

5

Lányok! Nektek a hűvösebb, de szexi pasik, vagy inkább a melegséges kedvesebb pasik jönnek be? És milyen tapasztalataitok vannak ezekkel a típusokkal kapcsolatban?

8

Ha nincs sikerem a lányoknál, folyton elutasítást kapok bármilyen módon is próbálkozok, akkor ha ennek itt mérsékelten hangot is adok egyes kérdéseknél, akkor miért megy rohamosan lefelé a százalékom?

Pedig csak az igazat mondom, ami velem történik. Aztán nézem 5 napja 74%, 3 napja 67%, ma meg már csak 64%-on áll a válaszadási hasznosságom. Ennyire gyűlölik a lányoknál sikertelen pasikat? Mintha egy külön faj lennénk, akiket el kell tiporni. Miért?

50

Miért van az, hogy amelyik lány szép az romlott is belül, miért nem tudok találni olyan lányt, aki vonzó a számoram és egyben belül is értékes, szerethető?

Annyira unom már, hogy vagy valami nem vonzó lánnyal jövök össze, aki még véletlen sem vonz szexuálisan, de belül értékes vagy valami vonzó, de belül sekélyes, utálatos, beképzelt, egoista, önző, szívtelen lánnyal hoz össze az élet.

7

Ti szoktatok izgulni randi előtt?

Kort és nemet is írhattok

6

A minap találkozta megy lánnyal. (? )

A minap találkozta megy lánnyal akit már régebb óta ismerek, de már régen nem beszéltünk . Szóval ez a lány már régebben tetszett, de most újra megtetszett. Megbeszéltük, hogy egyik nap átjön. Azt mondta, hogy már nagyon várja és, hogy nagyon jó fejnek, kedvesnek tart. De elvileg van pasija, de e nem biztos . Szerintetek mitcsináljak?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!