Találatok a következő kifejezésre: Az baj lány vagyok és magasabb (1 db)

Az baj ha lány vagyok és magasabb vagyok a barátomnál néhány cm-rel?

jó Igaz hogy csak 3 sentivel de ez engem akkor is zavar!!!!!!

Legjobb válasz: Szerintem nem gond, már csak azért sem mert a 3cm különbség nem is látszik szinte ha egymás mellett vagytok. Mondjuk szerintem egy magasabb sarkút ne vegyél fel mellé :)

Szerintem nem gond, már csak azért sem mert a 3cm különbség nem is látszik szinte ha egymás mellett vagytok. Mondjuk szerintem egy magasabb sarkút ne vegyél fel mellé :)
Nekem volt olyan barátom, aki fél fejjel volt alacsonyabb nálam. Nem zavart. Tudod miért? Mert szerettem. S a környezetemet sem zavarta.
Nem baj, és téged se zavarjon.3cm alig látszik, talán más észre sem veszi...amugyis az a lényeg hogy szeressétek egymást nem az hogy ki magassabb:D
Dehogy baj. A szerelemben nem a magasság számít. Meg különben is éljünk a jó öreg mondással: az ágyban nem számít a magasság különbség! :-) Csak monsjuk ne vegyél fel 10cm-es tûsarkút, mert úgy már feltûnõ a különbség.
Miért zavar ez téged? Ha szereted akkor nem a magasság a legfontosabb.
Na a porbafingókám, gyakorolhatja az állvanyalást;) De viccet félretéve a 3 cm nem számottevõ, az is lehet hogy a cipõd miatt van, ha igen akkor hordj inkább vászoncipõt vagy kondit, különben is az inkább mérvadó hogy széltében nagyobb legyen, de az sem olyan fontos.
hány cm vagy?
Ja amúgy mennyi vagy?
En is magasabb vagyok a baratomnal, hat kb 5 centivel...de nem erdekel!!!!!! a magassarkut tudom mellozni, es mas beszolasai nem erdekelnek, mert SZERETEM es ez a legfontosabb! nincs miert ezen filozzal. Udv
És az gáz hogy én 185 vok barátnõm meg 153?
Számít, de nem elsõdleges szempont. Igazából az a baj, hogy nem te vagy magas (sõt), hanem a párod alacsony. Bár az ilyen srácok nagyon vagányak szoktak lenni :D
Nem baj! A nagybátyám kb egy fejjel alacsonyabb a feleségénél, de együtt vannak vagy 10 éves és van 3 gyerekük...szóval...nem számít ki a magasabb:)
Váááááá, ilyen nincs hogy 162 cm-re álljon ki a földbõl!
Ha magassarkút veszek, én is kb. ennyivel vagyok magasabba a barátomnál, de még senki nem szólt meg érte. :)
A kérdező hozzászólása: ok !!! am igen a barátom 162cm
az egyik elõttem szóló is kérdezte már. akkor a barátod 162 cm?
A kérdező hozzászólása: 165cm !!!!! de miért érdekel????
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokért !!!!!!
Kérd meg hogy csináltasson punk hajatXD


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kinek lennekedve baranyában találkozni egy helyes 20 éves sráccal? Mindenki előnyben, fiúk is lányok is!

Bisex srác randizna!

18

Az ugye normális, hogy 17 éves vagyok, és még egy fiú sem hívott randira?

Mondjátok, hogy normális!?
Természetesen lány vagyok, mielőtt megkérdeznétek....

10

Hogy szoktátok érezni magatokat egy jól sikerült randi után?

12

Mikor hívjam második találkozóra?

Az első találkozás jól sikerült a lánnyal. Szeretnénk mégegyszer.

Az első randitól számítva mikor a legjobb egy következőre elhívni? pár nap, 1 hét,2?

9

Van egy lány akinek tudom hogy farka van (hermafrodita), engem izgat viszont a nyáron a strandon semmi jelét nem láttam hogy tényleg lenne farka. Hogy lehetséges ez?

Tehát ott lent semmi dudor nem volt.

5

Ciki ha a lány kezdeményezi a csókot? (nyelves)

A barátom és én még nem csókoloztunk vagyis még nyelveset . De nem tudom hogy akarja-e és hogy az ciki-e lenne ha én kezdeményezném?

9

Pasik! Szerintetek gáz, hogy olyan típusú lány vagyok, aki kissé hűvös és rideg kívülről, de ha már bízik valakiben akkor bájos és közvetlen? Szerintetek nagyon nehezen fogok így párt találni? Ez nagyon taszító típusú nőre vall?

23

Nem csak a húsz éveseké a világ? Hogy lehet őket meghódítani?

A fősulin nagyon tetszik az egyik évfolyamtársam. Õ (lány) 20 éves, én 25 vagyok. Nagyon aranyos, beszédes és kedves velem, mosolyog... De annyira nem ismerem, hogy tudjam, csak velem ilyen-e (=én is bejövök neki), vagy alapból mindig ilyen a természete. Elkezdtünk levelezni, ő is kérdez, érdeklődik, nem csak a kérdésemre válaszolva ír magáról, de múlt héten pl. nem mellém ült az előadáson, hanem a barátnője mellé, óra után meg épphogy csak egymásra néztünk, köszöntünk, majd hirtelen elsiettek...
Az a gondom, hogy kicsit "kínos" lenne félreértelmezni bármit is vele kapcsolatban, értsd: randira hívni.... mert ha nem jövök be neki úgy, ha csak barátként/évfolyamtársként tekint rám és nemet mond, utána valahogy megtörik a mostani "varázs" és megszakad vele ez a kis kapcsolatom.

6

Fiúk, ti azt szeretitek h a lány ki van festve vagy azt h nem?

Úgy értem h randihoz ugye lehet h kifesti magát a lány, és ugye, lehet h használ(ok) rúzst/szájfényt...az oké vagy jobb száj dolgok nélkül (csóknaál szeretitek h van vmi a csaj száján v nem?) Csak kiváncsi lennék.

14

Ha jelentkeznék egy rapid randira és csúfosan felsülnék az összes lánynál, akkor lehetséges, hogy végre örökre elmenne a kedvem a lányoktól?

Mert az biztos, hogy jó nagy beégés lenne részemről az egész. Akkor legalább már "papírom" is lenne róla, hogy nem értek semmit az udvarláshoz, a lányokhoz/nőkhöz.

30/f

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!