Találatok a következő kifejezésre: Az baj lány vagyok és magasabb (1 db)

Az baj ha lány vagyok és magasabb vagyok a barátomnál néhány cm-rel?

jó Igaz hogy csak 3 sentivel de ez engem akkor is zavar!!!!!!

Legjobb válasz: Szerintem nem gond, már csak azért sem mert a 3cm különbség nem is látszik szinte ha egymás mellett vagytok. Mondjuk szerintem egy magasabb sarkút ne vegyél fel mellé :)

Szerintem nem gond, már csak azért sem mert a 3cm különbség nem is látszik szinte ha egymás mellett vagytok. Mondjuk szerintem egy magasabb sarkút ne vegyél fel mellé :)
Nekem volt olyan barátom, aki fél fejjel volt alacsonyabb nálam. Nem zavart. Tudod miért? Mert szerettem. S a környezetemet sem zavarta.
Nem baj, és téged se zavarjon.3cm alig látszik, talán más észre sem veszi...amugyis az a lényeg hogy szeressétek egymást nem az hogy ki magassabb:D
Dehogy baj. A szerelemben nem a magasság számít. Meg különben is éljünk a jó öreg mondással: az ágyban nem számít a magasság különbség! :-) Csak monsjuk ne vegyél fel 10cm-es tûsarkút, mert úgy már feltûnõ a különbség.
Miért zavar ez téged? Ha szereted akkor nem a magasság a legfontosabb.
Na a porbafingókám, gyakorolhatja az állvanyalást;) De viccet félretéve a 3 cm nem számottevõ, az is lehet hogy a cipõd miatt van, ha igen akkor hordj inkább vászoncipõt vagy kondit, különben is az inkább mérvadó hogy széltében nagyobb legyen, de az sem olyan fontos.
hány cm vagy?
Ja amúgy mennyi vagy?
En is magasabb vagyok a baratomnal, hat kb 5 centivel...de nem erdekel!!!!!! a magassarkut tudom mellozni, es mas beszolasai nem erdekelnek, mert SZERETEM es ez a legfontosabb! nincs miert ezen filozzal. Udv
És az gáz hogy én 185 vok barátnõm meg 153?
Számít, de nem elsõdleges szempont. Igazából az a baj, hogy nem te vagy magas (sõt), hanem a párod alacsony. Bár az ilyen srácok nagyon vagányak szoktak lenni :D
Nem baj! A nagybátyám kb egy fejjel alacsonyabb a feleségénél, de együtt vannak vagy 10 éves és van 3 gyerekük...szóval...nem számít ki a magasabb:)
Váááááá, ilyen nincs hogy 162 cm-re álljon ki a földbõl!
Ha magassarkút veszek, én is kb. ennyivel vagyok magasabba a barátomnál, de még senki nem szólt meg érte. :)
A kérdező hozzászólása: ok !!! am igen a barátom 162cm
az egyik elõttem szóló is kérdezte már. akkor a barátod 162 cm?
A kérdező hozzászólása: 165cm !!!!! de miért érdekel????
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokért !!!!!!
Kérd meg hogy csináltasson punk hajatXD


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért van az, hogy amelyik lány szép az romlott is belül, miért nem tudok találni olyan lányt, aki vonzó a számoram és egyben belül is értékes, szerethető?

Annyira unom már, hogy vagy valami nem vonzó lánnyal jövök össze, aki még véletlen sem vonz szexuálisan, de belül értékes vagy valami vonzó, de belül sekélyes, utálatos, beképzelt, egoista, önző, szívtelen lánnyal hoz össze az élet.

7

Ti szoktatok izgulni randi előtt?

Kort és nemet is írhattok

6

A minap találkozta megy lánnyal. (? )

A minap találkozta megy lánnyal akit már régebb óta ismerek, de már régen nem beszéltünk . Szóval ez a lány már régebben tetszett, de most újra megtetszett. Megbeszéltük, hogy egyik nap átjön. Azt mondta, hogy már nagyon várja és, hogy nagyon jó fejnek, kedvesnek tart. De elvileg van pasija, de e nem biztos . Szerintetek mitcsináljak?

8

Milyen esetben fogadnád el valakinek a randira hívását?

Csak akkor ha nagyon tetszene, vagy akkor is ha csak egy kicsit, vagy esetleg akkor is ha nem is tetszene egyáltalán?

Ezeken kívül még jöhetnek ötletek, hogy mikor :)

5

Két srác közül melyiket válasszam?

Egyiküket nyáron ismertem meg, nagyon jól működött köztünk a kémia, csak sajnos messze élünk egymástól, de nagyon megkedveltem. Másikuk egy városban lakik velem, napi kapcsolatban vagyunk és nagyon tetszik is, de félek, ennyi. Mit tegyek?

18

Az egyik osztálytársam elhívott randira. Most mit csináljak?

Na van egy fiú osztálytársam,aki elhívott randira,és nekem nem tetszik,de nagyon jó fiú barátom és nem szeretném megbántani,mert nekem más tetszik és vele meg nem szeretnék kettesben lenni!
Kérlek segítsetek!Ez most nagyon rossz nekem! :( Értelmes válaszokat kérlek!

5

Táncoltam egy fiúval, majd a végén puszit is kaptam :D. Szerintetek fog keresni? Lent

Egyik nap volt egy bál a diákok számára. S én egyedül mentem, mivel nem volt párom. S még voltak mások is egyedül, s gondolom, hogy az a fiú is. Egyszer elkezdett énelkelni az énekes egy lassú dalt, s én épp készültem, hogy ülljek le, mikor egy ismeretlen fiú megfogta a két válam, s felkért táncolni. Mikor előszőr táncoltunk, nem öleltük meg egymást. Majd miután vége lett a dalnak, megköszönte a táncot, s azt mondta, hogy velem öröm táncolni. Majd utána leültem. egy olyan 10 perc múlva megjelenik a hátamnál (én ültem), s kérdezte, hogy táncolnék még egyet vele? S én igent mondtam. S tánc közbe beszélgettünk, s mikor összenéztünk, megpuszilta az arcom, s utána úgy ölelkezve táncoltunk, egymáshoz bújtunk. S a következő két dalnál is együttáncoltunk. Nagyon jófej, tetszik nekem, csak ma megtudtam biztos forrásokból, hogy nem olyan jótanuló, és sajnos nekem már volt egy olyan barátom, aki rossztanuló, s egy kicsit furcsa volt. Félek, nehogy ezzel a fiúval is igy járjak. Szerintetek keresni fog? 15

7

Lányok ti minek örülnétek?

Van 1 csaj ismerősöm,4 hete ismerem jól kijövünk egymással. :)
Gondoltam rá(egy busszal utazunk),hogy elhívom hétfőn monnyuk valahova kajálni(azt úgyis szeret).Szerintetek?Vagy hova hívjam?
Valami olyan program kell ami nem 3-4 óra hosszúságú,mivel mind a ketten 3ra végzünk,és nem hiszem,hogy szülei csípnék ha a gyerek 7kor keveredne haza. :)(gyerek=14 éves.)

5

Volt-e részetek társkereső általi randin? Milyen volt a legcikibb randitok?

Nekem a legcikibb az volt,hogy a hapsi úgy jött velem szemben,mintha a kivégzésére jött volna,se egy mosoly,semmi a randi alatt.Mondanom sem kell 2 órán belül lekoptattam.Mikor megláttam már akkor visszafordultam volna.Persze neki voltak igények,hogy egy csajnak milyen pöpecül kell kinézni,bezzeg ő.....

7

Honnan tudom azt, ha valakinek tetszek, vagy szerelmes belém és esetleg összeakar jönni velem?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!