Találatok a következő kifejezésre: Az baj lány vagyok és (76 db)

Eh... miért kell mindennek nevet adni? :) Élvezd ki, hogy így kötõdtök egymáshoz.
A kérdező hozzászólása: Õ nem tudja. De szeretném, ha tudnám, mi az :P
Szimpátia?!!:)
kémia!?;)
Derítsd ki, mindennek oka van, keresd az okát-vajon miért érzed ezt?Talán mert nagyon szereted és többet jelent neked, mint eddig bármelyik kapcsolatod az életedben?Vagy esetleg már kicsi korod óta ismered és nagyon megszeretted.Lehet, h érzel iránta valamiféle vágyat, hogy milyen lehetne esetleg vele...de ez lehet csupán kíváncsiság....Nem szerelem, de biztosan barátságnál több...Erõs kötõdés....
hat nem tom van ugy hogy a lanyok kedvelik egymast de szerintem miest jon egy uj pasi es aki tetszik is rogton nem lesz ilyen proglemad

Az baj ha lány vagyok és néha lányokra masztrubálok?

Van barátom ? tudja ,azt mondja nincs ezzel baj ...hát én nem tudom kicsit szégyellem de én nem szeretem ugy a lányokat tudom de akkor miért nézek olyat ?

Legjobb válasz: (Nõ vagyok én is)Nem te vagy az egyetlen. Írtad, hogy nézed, akkor valószínûleg pornó filmet nézel. Az ilyen filmekben mindig a nõ játszik fontos szerepet, mert szinte mindig a nõt mutatják. Sosem voltam nõvel, nem is akarok undorodom a gondolattól is, de ha ilyen filmet nézek én is a nõt nézem és a nõ hangja izgat engem fel jobban. Az hogy a pasi mit csinál az csak mellékes. Legalább is nekem. Ettõl nem vagyok leszbikus és te sem, de ha az lennél, akkor az sem lenne baj. Tehát ezért ne pironkodj ne érezd kellemetlenül magad

(Nõ vagyok én is)Nem te vagy az egyetlen. Írtad, hogy nézed, akkor valószínûleg pornó filmet nézel. Az ilyen filmekben mindig a nõ játszik fontos szerepet, mert szinte mindig a nõt mutatják. Sosem voltam nõvel, nem is akarok undorodom a gondolattól is, de ha ilyen filmet nézek én is a nõt nézem és a nõ hangja izgat engem fel jobban. Az hogy a pasi mit csinál az csak mellékes. Legalább is nekem. Ettõl nem vagyok leszbikus és te sem, de ha az lennél, akkor az sem lenne baj. Tehát ezért ne pironkodj ne érezd kellemetlenül magad
dehogy baj, sõõt ;-)
ha van barátod és mellette maszturbálsz lányok látványára, akkor lehetséges az , hogy a csajoktól is beindulsz..nem baj egyébként..vállald fel önmagad ha pillanaatnyilag szégyelled is magad..
Szia! Én is egy lány vagyok és nem értem magam...mert a pasikat szerettem most jelenleg nincs senkim, de nagyon tetszik az egyik pasi, de néha én is lányokra maszturbálok. :| Erre én is várom a válaszokat vajon ez mitõl lehet...
Szia! Az én személyes véleményem megegyezik a barátodéval. Nekem van egy tündéri barátnõm, imádom másfél éve, menyasszonyom. Õ nem foglalkozik lányokkal, de ez az amitõl én személyesen nem háborodnék fel. Fiúkra féltékeny lennék, hûséges is ahogy minden másban jó. De ha véletlenül azt mondaná hogy egy lánnyal csinált valamit megbocsájtanám. Én még a melegeket is megértem, pl. ha lenne egy munkatársam és azt mondaná nekem hogy õ meleg megérteném, csak hozzám ne közeledjen, mivel nekem csak a punci:) Egy melegpornót nem néznék meg semmi pénzért. De két nõt, szerintem magamhoz is nyulnék. Két nõ ha kényezteti egymást azt izgató látni akár egy férfinak akár egy nõnek szerintem:) Ez arra vezethetõ vissza hogy hallottunk már olyat sok helyen hogy egy férfinak az számit hogy mit lát egy nõnek pedig hogy mit érez. Persze ez csak az én véleményem. De mikor megkérdezte az asszony hogy mit kérsz szülinapodra, hát mondtam neki valami müszaki cikket, azt én is csak gondoltam hogy hozz egy barátnõdet és ketten kényeztessetek és egymást is. Féltékeny lennél ha a barátod ilyet kérne? és csak úgy hogy semmi mást nem csinál senkivel anélkül hogy nem tudsz róla?
Sziasztok!Lány vagyok. Én már smároltam csajjal és sokkal izgatóbbnak találom mint ha egy pasival smárolok de én a pasikhoz vonzódom, de néha csinálnám csajjal. És úgy is kipróbálnám a szexet, hogy egy pasi két csaj, de ettõl még nem tartom magam leszbikusnak, mert szerelmes vagyok egy pasiba csak néha jó el kalandozni más felé.
9 éve vagyok a barátnõmmel, nem leszbikus ez 100%, de van úgy hogy pornót nézünk és õ is gerjed a csajokra..sõt, egyszer egy csajos bulit tartottak kb 5 éve, akkor kinyalta az egyik barátnõje, õ mondta el...bár a barátnõje a mai napig szégyelli magát elõttem, de mondtam nekik hogy engem nem zavar, és hogy az igazat megvalljam még tetszett is a történet, de azóta nem volt hasonló dologra példa.
4 éve vagyok férjnél, és imádom a férjem.Imádok szeretkezni vele, de sokszor elképzelem milyen lenne egy nõvel.Rettenetesen felizgulok ha arra gondolok, hogy én a férjem és mégegy nõ.Persze a férjem is birná de ettõl még nem vagyok leszbikus, max hajlamom van rá.Szerintem ez nem gáz és rengeteg nõ van igy.
A kérdező hozzászólása: utolsó az utólsó mondatodat nem értem bocs "meleg van ":D
A kérdező hozzászólása: Én féltékeny lennék, viszont azt már mondta hogy izgatja hogy ha magamhoz nyúlok :$ irjatok még !!
A kérdező hozzászólása: Az van hogy megkérdezte tölem a barátom hogy miért és azt mondtam neki mert a nõk ugye tudják hogy "hogy kell" Tehát nem azt mondom hogy a pasik nem tudják mert tudják de a nõk valahogy jobban eltalálják ....mellesleg ez nem hatott ki a szexuális életre de azért hát nem tudom fura nagyon ez a helyzet :S
Én is felizgulok ha mondjuk két csaj kényezteti egymást a filmben, sõt még jobban tetszik ez, mint a pasi-csaj felállás. A pasimmal én is jól megvagyok, az ágyban is minden rendben. Élõben nem is tudnám megtenni egy csajjal, de belegondolni, vagy filmen látni ilyesmit számomra izgató. szóval nem hiszem h baj lenne.
nincs, ez normális
Egyáltalán nem baj. Én is így vagyok ezzel, de ettõl még egészséges, heteroszexuális nõnek tartom magam.:9
Nincs. Én is a lányokra szoktam izgulni. Mondjuk én fiú vagyok... :D
A kérdező hozzászólása: hát de utcán nem szoktam bámulni a nõket, hogy de jó lenen velük, csak kizárólag pornóba.. és remélem is, hogy ha oda kerül a sor minden rendbe lesz :) a nõvel való szex után meg félek kiakadnék magamon
hány üzenetet kaptál, hogy szia lefekszel-e velem??? :DDDD 20/f
A kérdező hozzászólása: csak kettõt :D de elhajtottam mindetxd
Nyugi, ez így szokott lenni. Az utcán nem bámulod meg úgy a lányokat, de a pornóban, amikor azt látod, hogy leszbi csajok nyalják-falják egymást meztelenül, az már felizgat, és nem tudod megállni, hogy ne masztizz rájuk. :)
én fiú vagyok, rá szoktam izgulni lányokra, de akibe szerelmes vagyok, azokra nem igazán izgulok rá, de a többire igen :O :$
Nyugi, ez teljesen normális. Én is megnézem a nõket, bár én fiú vagyok, de akkor is normális lenne, ha lány lennék:d
20. megértelek, én is fiú vagyok. sztem akármi lennék, nem tudnék a lányoknak ellenállni mert nekik nem lehet, a kis cukik! mondjuk lányként lehet más a helyzet, de még sose voltam lány. nem is leszek :D
A kérdező hozzászólása: LOL :D . én már nem aggódok, szerintem is minden ok velem :D.. a fiúk meg még jó h lányokra szoktak..
Ez most komoly? Mintha magamat hallanám. :D
Szerintem csak ifjúkori kíváncsiság;) Baj meg nem lehet hiszen ha õk is bejönnek akkor ez van, fogadd el.17/f
Biszex vagy, ennyi az egész. Annak is vannak különbözõ fokozatai, és ez az egyik leggyakoribb, hogy fiúkba vagy szerelmes, de a csajokra is masztizol, esetleg késõbb a szexet is kipróbálod majd velük csak úgy kapcsolaton kívül. A másiktól meg ne félj! Ha majd szembekerülsz egy meztelen pasival és egy ágaskodó pénisszel, attól is nagyon be fogsz indulni, hidd el! ;)
hany eves vagy? lehet hogy csak a szep nok latvanya hozza ki ezt beloled..
A kérdező hozzászólása: Akkor jó XD. Remélem ha egyszer odakerül a sor azért a férfi partneremre is beindulok..
A kérdező hozzászólása: 16
nem baj a pasiddal majd könnyebben belementek majd a hármas sexbe az tuti
Nincs baj! Hany eves vagy? Ha 13-20 között vagy kkor ez csak kivancsisag, kesöbb majd alabb hagy. Elmulni nem fog, de ez nem azt jelenti hogy lezbi vagy biszex lennel. Csak nyitottab. Ha majd kesöbb a pasid, esetleg földobja hogy harmasban szeretne, nem biztos hogy igent fogsz mondani, de eljatszol a gondolattal.
A kérdező hozzászólása: 16 már írtam :) , de eddig egy barátom se vetette fel :D.. mondjuk szexig nem jutottunk még.
ha igent mondasz akkor ott mar baj van.. egy normalis kapcsolatban nincs ilyen
A kérdező hozzászólása: normális kapcsolatra vágyok, szerelemben, és férfivel :) )!!
továbbra is áll a kérdés. ahány kangörcsös van itt, kíváncsi vagyok hány levelet kaptál, hogy szia lefekszel-e velem?:D 20/f

13 éves lány vagyok és még nem jött meg a menstruációm, de már van f. folyásom. Az baj?

Legjobb válasz: Az f. folyás a fehérfolyást jelenti? Ha igen, akkor valóban baj van, egy nõgyógyász többet tud majd errõl mondani, valószínûleg valamilyen hüvelyi fertõzés.

Az f. folyás a fehérfolyást jelenti? Ha igen, akkor valóban baj van, egy nõgyógyász többet tud majd errõl mondani, valószínûleg valamilyen hüvelyi fertõzés.
utolsónak: 1-2 hónap? jól vagy? nekem 3 és fél évig volt az elsõ elõtt folyásom! és a többségnek is 2évig van elõtte! tévedésben élsz!
Nincs semmi baj.Lehetr hogy csak peteérésed van.Nálam is így volt hogy néha voltak fehér fojások aztán késõbb 14 éves koromban jött meg.
nekem is sokáig volt folyásom mielõtt meg nem jött. szal sztem ne aggódj, nincs semmi fertõzésed;) de ha félsz akkor menj el nyugodtan, nem lesz abból baj!
Az elsõ menstruációt a fehér folyás jelzi, ami abszolút nem utal semmilyen betegségre, teljesen természetes. Akár fél-egy évvel is megelõzheti.
Igen ez valószínûleg azt jelzi hogy hamarosan (pár hónap) múlva megjön az elsõ menszid, ha zavar akkor használj tisztasági betétet. Akkor lenne probléma ha a folyás büdös lenne és sötét, sárga színû lenne, akkor fertõzés, de a fehér folyás az normális.
Hidd el nincs semmi baj. Ez természetes. A fehér folyás a menstruáció elõtt jelentkezik 1-2 hónappal.

AZ baj ha én lány vagyok és szeretek kezdeményezni a fiúknál?

TEhát ha tetszik valaki vagy még annál is többet érzek akkor elég nyilvánvalóan ezt a tudtára adom,de nem nyomulok!Elkezdem a kezdeményezést és ha énis tetszem neki meghagyom a folytatás lehet?ségét.Ez baj?MErt azt mondják sokan hogy a fiúknak kell kezdeményezni,mert ha tetszem neki akkor ugyis oda jön hozzám. MOSt akkor rosszul csinálom?

Legjobb válasz: 2 oka lehet, ha a fiú nem kezdeményez: 1.: Túl gyáva hozzá a fiú; 2.: Nem kell neki a lány.

2 oka lehet, ha a fiú nem kezdeményez: 1.: Túl gyáva hozzá a fiú; 2.: Nem kell neki a lány.
télleg nem baj. a fiuk is ugyanugy félnek a visszautasitástol mint a lányok lehet hogy még jobban.
Dehogy baj. Ha nem nyomulsz, hanem finoman jelzed, hogy érdekel, akkor miért lenne az? Azokkal pedig ne törõdj, akik azt mondják, hogy a fiúknak kell kezdeményezni. Van egy csomó olyan fiú, aki nem tudja, hogy kell, szégyelli, visszautasították már, attól tart, hogy lenézed stb. És nekik kell egy kis lökés.
Miért lenne gond, nem a középkorban élünk, nekem tetszene, ha egy csinos csaj rám mozdulna és végre megpihenhetnék. :D
Nekem is szokasom kezdemenyezni mert a mai fiuk ojan nyamnyilak(tisztelet a kevetel!!!)Szerintem nem baj.Mar estem pofara nem is egyszer de kihevertem...xD :D
Miért lenne baj? Merre laksz? Amúgy pedig mit jelent nálad, hogy "elkezded" a kezeményezést? Ránézel a fiúra? Vagy mit?
Van aki nagyon hálás lesz érte, hogy házhoz jön a 'kaja':) Én szeretem ha a fiú kezdeményez, mert a kapcsolatban is inkább passzív résztvevõ vagyok, sok bíztatás után leszek csak aktívabb. Tehát függ attól is, hogy milyen szerepet vállalsz egy kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm a véleményeket.De ne értsétek félre nem azt jelenti hogy nyomulok ezerrel és nem hagyom hogy a srác érvényesüljön.NEm csak finom, mégis egyértelmûen utalok rá vagy akár meg is mondom, de mindenféle képpen a szavaimból rá jön és onnantól átadom a terepet.

Mi lehet velem a baj? 19 éves lány vagyok, és eddig még nem volt barátom. Közép suliban volt egy srác aki azt mondta "ilyen fejjel még az utcára sem mennék ki", ezóta teljesen visszahúzódó és félénk vagyok. Mivel akkor még rövid hajam volt.

ha megyek az utcán és csávók jönnek szembe akkor inkább átmegyek a másik oldalra vagy a földet bámulom.

Legjobb válasz: Szia! A lényeg, hogy felejtsd el azt, hogy csúnya vagy! Számomra nem létezik olyan. Megcsókolt, akkor nem lehetsz ronda, vagy csúnya. Ne add fel, ne a földet nézd, hanem a pasik szemét. (szemezés) Már aki tetszik neked. Hajrá, menni fog. Üdv, T

Szia! A lényeg, hogy felejtsd el azt, hogy csúnya vagy! Számomra nem létezik olyan. Megcsókolt, akkor nem lehetsz ronda, vagy csúnya. Ne add fel, ne a földet nézd, hanem a pasik szemét. (szemezés) Már aki tetszik neked. Hajrá, menni fog. Üdv, T
van, akinek késõbb sincs, úgyhogy ne aggódj, nem késtél le semmirõl.több önbizalom!
ha megcsókolt akkor nem vagy csúnya. hiszen a széplányokat csókolják. "Bulizni nem sûrûn járok" ha ez van akkor honnan veszed hogy nem szeretnek. azér mert 1 srácnak nem jöttél be? "hogy a történtek ellenére sem vagyunk mi egy pár." lehet hogy csak nem akart kihasználni, szerintem amenyire együdül érzed magad az elsõ jötment pasival lefeküdtél volna. "mit kellene tenne, hogy végre legyen valakim? " még többe próbálkozni, és nem félni. és ha a tényleg a barátnöd és bizol benne, akkor higyél neki. mert õ is megfogja unni a nyávogásodat egyszer és ott hagy.
Azt sose felejtsd el, hogy a 'csúnya' és 'szép' szavak relatív fogalmak! Biztos, hogy van olyan, akinek tetszel! Csak meg kell találni.
Szia, nekem is szóltak már be olyasmit, hogy "ilyen fejjel stb." pedig engem az emberek 95%-a kifejezetten jó külsejûnek tart. (Én is magamat. Sokkal jobban érzem magam, amióta van önbizalmam.) Úgyhogy ez nem jelent semmit a Te külsõdre nézve!!!! Valószínûleg az illetõ egyszerûen tapló barom volt, és kész, vagy más ok motiválta, valami más baja volt veled, nézeteltérés, stb. Ne hagyd, hogy egy ilyen egész életedben kihasson az önbizalmadra. Figyeld meg a saját belsõ és külsõ jó tulajdonságaidat, tudatosítsd, akár baráti, szülõi, stb. segítséggel a saját értékeidet!!! Testi, lelki, intellektuális téren! HA kell, fejleszd tovább magadat, DE a bõrödbõl ne bújj ki! MAradj önmagad! ÖNMAGAD bontakoztasd ki alehetõ legjobb verzióra :) A barátnõdre inkább hallgathatsz, mint egy rosszindulatú, tapló alakra. Sajnos vannak olyan pasik, akik szeretik a csajokat bulikban stb. kihasználni, és szerintem ocsmány viselkedés akár még smárolni is, ha a csaj nyilván komoly kapcsolatot szeretne. Ismerkedj tovább, és próbáld a beszélgetésre helyezni a hangsúlyt elsõ alkalommal. Persze búcsúzáskor a csók nem tilos, de azt vedd komolyan, aki a telefonszámodat kéri. Biztos lesz ilyen elõbb-utóbb. ÉS másutt is lehet ismerkedni, nem csak buliban - egyetem/iskola, könyvtár, rendezvények, baráti társaság, akárhol!
Sztem nem vagy csúny, mivel manapság már nem találni kifejezeten ronda lányt! lazíts, próbálj felpörögni, és mindig legyél vidám! Én legalábbis nagyon , , csípem" a vidám csajokat (21 éves pasi), igaz sajnos nekem se volt még bnõm...:S De nem vagyok elkeseredve, majd egyszer lesz:D
Szia! Ilyen idõsen nekem se volt önbizalmam. Én is kaptam ilyen "kedves" megjegyzést. Tudom milyen szar lehetett. Én fõleg a súlyommal nem voltam megelégedve. De elkezdtem tornázni, és eljutottam oda, hogy fogytam 23 kilót, sokkal izmosabb lettem. Így már jobban éreztem magam a bõrömben, felemelt fejjel, mosolyogva mentem az utcán és a pasik megnéztek! Ha nem tetszik magadon valami, akkor változtass! Tornázz, menj el kozmetikushoz, fodrászhoz, szerezz be pár új ruhát, ami jól áll stb. Hidd el, találsz maj olyan pasit, akinek tetszel. én is találtam ilyet, és olyan jó hallani, mikor azt mondja, hogy gyünyörû vagyok. Ne keseredj el! Sok sikert!
hát ha végülis én is az elsõ ilyen beszólásnál megtántorodtam volna akkor sose lett volna pasim!Szerintem is szemezz az olyan pasikkal akik bejönnek neked...De ha meg akarod tudni h tetszel egy pasinak egy régi praktika !véletlenül! elejted a pasi elõtt azt ami a kezedben van ha segít összeszedni akkor vagy udvarias vagy tetszel neki...És egy másik ha nem is ismered akkor is odadobhatsz egy Sziát szóval fel a fejjel...minden lány szép a maga módján csak meg kell találnia azt aki azt mondja neki h õ ilyen fejjel még egy szépségversenyre is benevezne...

Lány vagyok, és nemrégen kiszakadt a gumink (a barátommal 9 hónapja vagyunk együtt) Sokat piszkáltuk, és azért. De most nem ez a lényeg, hanem az, hogy törtéhet-e baj? !

Nem ment el se belém, se a gumiba. Olyan 10-15 másodpercig csináltuk, aztán észrevettük, szóval.... Nem tudom, bizonytalan vagyok, és nagyon félek... Valaki tudna segíteni?:((

Legjobb válasz: Milyen gumi? Michelin, Goodyear? :D Nem lesztek terhesek. :D

Milyen gumi? Michelin, Goodyear? :D Nem lesztek terhesek. :D
Igen, minimális. Ha azt vesszük, hogy ez a 10-15 másodperc egyenlõ a megszakításos közösüléssel, akkor a 100ból 35 teherbeesés már nem is olyan minimális.
A kérdező hozzászólása: 5napig tartott a mensije az a 35 tudtommal éves felmérés és nem 10-15 másodpercig szexeltek az illetõk valjuk be nem mind1 hogy 10-15 másodperc vagy fél óra +-10p.. F
Persze, nem mindegy, de az esély így is meg van, és inkább egy tabi, mint egy abortusz.
A kérdező hozzászólása: Te is tudod hogy 1 a milliohoz szinte így igen lehet az de nagyon kevés az esély szóval értelek teljesen de már eléggé levagyunk késve a tabirol tehát nem tudunk mit tenni. F
Így is fel lehet fogni, de szerintem meg vagy beleesel, vagy nem. Nem tudhatod, hogy te leszel-e abból a millióból az 1. És nem fognak vigasztalni az esélyek, ha megtörténik. Persze már mindegy, majd kiderül, reméljük a legjobbakat nektek!
A kérdező hozzászólása: Ezzel mind tisztába vagyunk barátnõm is ugyan így gondolkodik és nagyon stresszel. Már csomó mindent beképzel magának és sokat vitázunk is mostanába a nagy stressz maitt.:( F
A kérdező hozzászólása: És köszönünk minden választ, és a jókivánságokat. =) F
Ha stresszel nagy valószínûséggel késni fog ! Ne tegye !
Mert már mindenki gyógyszerekkel tömi a fejét, akkoris, ha nem is szükséges. Ennyi erõvel védekezéssel is lehet bárki terhes (fogamzásgátlónál is van minimális hibaszázalék), szóval mindig vehetnél be eseményutánit, mert biztos ami tuti.
Bírom ezeket az egészségvédõket, akik szerint SZINTE nincs esély a terhességre, ezért ne vegyen be tablettát. Ha pont beleesik a kis %-ba és terhes lesz, akkor mi van? Így járt? :) El kellett volna menni 72 órásért, és kész. Nem méreg, már 3 havonta adnak ha kell. (Persze inkább ne kelljen.)
Ha nem élvezett el, plusz amennyi idõt bent volt szinte biztos hogy nincs baj.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam, hogy õ nem, de én még lehetek.:DDXd
A kérdező hozzászólása: Egyébként, menstruáció után csináltuk 3 napra... Mennyi az esély rá?:(
Mennyi ideig tartott a mensid?
Van rá esély, erre találták ki a 72 órás tablettát.
Ha nem ment el benned, akkor a kiszakadt gumi is felfoghatott valamennyi elõváladékot. De sokan alkalmazzák a megszakításos módszert és éveken át nincs is gebasz. Szóval igen csekély az esély hogy terhes lennél.
Szerintem ebben az esetben fölösleges 72 órás tablettával mérgezned a szervezeted, szinte esélytelen, hogy bármi baj legyen belõle.
Történhet-e baj? Nem..annak a guminak rosszabb már nem lesz :-)
A kérdező hozzászólása: Minden megoldódott.:) (megjött..xd) L

15 éves lány vagyok és nem volt még pasim, még randit sem kértek tőlem, mondták, hogy szép vagyok, de velem van a baj? Az osztályban mindenkinek van pasija, csak nekem nem

Legjobb válasz: És ha a többi kis takony kefél, már neked is kell? Nekem 19 évesen volt elõször valakim. Na és? Ne akard már utánozni a többit, ezért van rossz vélemény a fiatalokról.

És ha a többi kis takony kefél, már neked is kell? Nekem 19 évesen volt elõször valakim. Na és? Ne akard már utánozni a többit, ezért van rossz vélemény a fiatalokról.
én is így vagyok mint te, persze lehetett volna pasim de azok vagy külsõleg/belsõleg nem jöttek be , így várok arra a személyre aki "méltó legyen hogy az 1. barátom legyen" :) 15L
az egyik ismerosomnek sincsen, pedig o mar 19... es nagyon szep, de o az igazira var... varj te is, es ne jarj olyannal, akival tudod, h hamar szakitotok. atobbi oszttarsaid kapcsolata is bizos rovid
figyelj ebben a korban még azt sem tudják mi a szerelem, nehogy már te is utánozni akarod õket, meg lefeküdni egy pasival, gyerek vagy még nincs szükséged párkapcsolatra ahogy a sok 12-16 évesnek sincs, az más hogy a felén végig ment egy fél focicsapat, és mindenkivel " járogatnak", de hidd el nem lesznek ettõl se jobbak, se tapasztaltabbak, se boldogabbak, az egész a divatról szól és a versenyrõl, ki kivel, hányszor, hánnyal, nekem igazi komoly kapcsolatom ami nem szájra puszi, kézfogás, ovis szerelem meg kisiskolás szerelem volt, az elõször 17 évesen volt majd 18, 19 és velük sem jutottam a pettingnél messzebb, mert tudtam nem kell elsietni ahhoz igazi mély szerelem kell, kb 1-8 hét volt amennyit együtt voltam velük, aztán 19 évesen megismertem a (már) võlegényemet, neki adtam elõször oda magam és, õ a mai napig az igazi komoly párkapcsolat, ha elég érett vagy magad is rájössz felesleges az utánzás, meg ha nekik van nekem is legyen, ebbõl jön majd az "osztálytársaim nem szüzek, le vagyok maradva" ezért egy buliban szét teszed a lábad, csak hogyne maradj le
lehet mégse vagy olyan szép, vagy a természeted kibírhatatlan, vagy valami más bajod van, a mami világban, aki 15 éves, és nem kérték randira, elég defektes lehet... ez a mostani helyzet, mert a 8-9edikes lányok többsége már rég nem is szûz, nem hogy senkinek se kellene.
A barátaidnak csa kjól esik menõzni a pasikkal. Lehet hogy le leszek pontozva, de szerimtem 15 évesen az ember esetleg azt hiszi hogy szerelmes, de igazából nem az. Figyled meg, hét végére egyiknek sem lesz senkije :D Nyugi te csinálod jól. Hogy miért nincs jelentkezõ azt nem tudom, de várd meg azt aki érdemes erre.
A kérdező hozzászólása: Talán az a baj hogy rock rajongó vagyok, míg mások hip-hop meg effélék, meg talán azt se bírják bennem, hogy imádok tanulni, meglehet?
te vagy inkább a defektes kedves 14. válaszoló
lehet mégse vagy olyan szép, vagy a természeted kibírhatatlan, vagy valami más bajod van, a mami világban, aki 15 éves, és nem kérték randira, elég defektes lehet...
A kérdező hozzászólása: Meg utolsó válaszoló csak annyit, eszem ágában sincs sexelni senkivel!Az lehet a defektes aki csinálja.15 évesen nem szûz?Nálunk jó ha 18 évesen fekszik le valakivel.
küldj egy képet privibe
Képet!
A kérdező hozzászólása: köszi igazad van :)
A kérdező hozzászólása: én vagyok az osztályba a legokosabb, mások azt se értik mi az a realista-nekem nem azt mondom h kell pasi, mert a tanulással akarok foglalkozni, s ha kijártam a 9-et és átmegyek gimibe, max. akkor kell, csak azt szerettem volna tudni h ez normális-e, és ugylátszik
Megnézném a te osztályod hallod... Klikkesedés egymás háta között susmus megy élesbe mi? Az ilyen kis taknyosok azok akiknek semmi szociális életük nincs az 1 hetes kapcsolatuk után már örökkön örökké szeretik egymást, tanulásról ne is beszéljünk. A 15 éves alatti a kor legszebb... Amikor a barátok az alapmûveltség szókincs alakítása a fontos... Mikor még nem kell semmin problémázni, nincsenek fiúk akik összetörik a szíved... Hova sietsz? kell ez neked? rohadtul ráérsz még bass*za meg a jegesmedve... 17/L
En randira elhivnalak
küldesz képet?
Õk nem szerelembõl vannak együtt, hanem divatból. Neked kéne pont emelt fõvel menned.
A kérdező hozzászólása: én nem akarom utánozni õket, csak szar úgy kimenni a haverokkal, hogy mindenki kéz a kézben csak én vagyok egyedül
Az nem baj ha szereted a rockot.Kezdj el jobban hajlani a stílusod felé!Te legalább egyedibb vagy a többieknél meg szép is vagy(gondolom én!)majd egy rockkoncerten rátalálsz az igazira :D
ideggyógyásznál voltál már? biztos valami idegi alapú...lehet , hogy epilepszia:S én laikus vagyok, menj orvoshoz.
Nekem akkor voltak hasonló tüneteim, amikor idegkimerültségem volt, nagyon sok stressz és lelki problémák miatt. nekem is állandóan fájt a fejem (értesd: éjjel-nappal) zsibbadtam, nem bírtam normálisan aludni, remegtem.
fogamzásgátló, alacsony/magas vérnyomás, alacsony szénhidrátbevitel, allergia, stressz, túlhjszoltság... Egyelõre ennyi jutott eszembe.
A kérdező hozzászólása: Hát járok ideggyógyászatra de egyelõre nem tudnak semmit járok vizsgálatokra azt mondták ha a vizsgálatokban nincs szervi elváltozás akkor valószinûleg pszihés alapú a dolog! JAh és szedek fogamzásgátlót de most abba hagytam mert én is gondoltam rá h nem-e attólvan hát majd kiderül!! AMúgy köszönöm a segítségeket
Állítólag ha idegi alapon van, az többnyire 1-2 hét, és a stresszhelyzet megoldása után elmúlik, bár nekem sem oldódik meg..
Szia! Kiderült, hogy mi bajod? Én 22 vagyok, voltak gondok a vasammal, de már nincs, az anyagcserémmel meg a gyomrommal is, de lehet, hogy ez a 3 is összefügg. Én is szédülök és remegek, néha rosszabb, néha jobb, de nem egyszeri jelenség. Elvileg a cukrom nem gáz, és sztem nem is pszihés betegség. Kíváncsi vagyok veled mi lett, mi okozta ezeket a tüneteket, hogy gógyultál meg, ha meggyógyutál.

15 éves lány vagyok, és van egy kis proplémám az, hogy nagyon könnyen eltudok vörösödni. De a baj az hogy nem csak fiúknál hanem lányoknál. Tanároknál. Ez az egész nagyon idegesít, azért mert így nem tudok önmagam lenni. Hogy tudnék ezzel szakítani?

Legjobb válasz: Én 27 éves vagyok, de nekem is ugyanez a problémám. Volt egy idõszak, amikor nem vörösödtem, de aztán újra elõjött... Szerintem az önbizalmadat kellene erõsíteni, mert nálam legalábbis onnan ered a dolog. És minél gyakrabban vörösödsz el, annál nagyobb az esélye, hogy a következõ alkalommal is megtörténik. Viszont ha egyszer sikerül elérni, hogy ne vörösödj el, akkor nagyobb az esélyed, hogy a következõ alkalommal se fogsz, ha érted mire gondolok.

Én 27 éves vagyok, de nekem is ugyanez a problémám. Volt egy idõszak, amikor nem vörösödtem, de aztán újra elõjött... Szerintem az önbizalmadat kellene erõsíteni, mert nálam legalábbis onnan ered a dolog. És minél gyakrabban vörösödsz el, annál nagyobb az esélye, hogy a következõ alkalommal is megtörténik. Viszont ha egyszer sikerül elérni, hogy ne vörösödj el, akkor nagyobb az esélyed, hogy a következõ alkalommal se fogsz, ha érted mire gondolok.
van mikor nálam is ez van..multkor is ez volt...már régóta szerelmes voltam egy lányba és azon a napon nagyon jól elvoltunk és kaptam tõlu puszit akk ugy elpirultam de szerencsére ott volt a haverom és arrább hívott h ne lássák :D...de mostanában is szoktak ilyenek lenni mikor felállít a tanár órán és nemtudok emgmukkanisem akkor is eltudok eléggé vörösödni...:)
Aranyos lehetsz, a fiúk díjazni fogják! Volt már ilyen kérdés, ott is kiderült :-)
Mostanában olvastam valahol, hogy azok pirulnak még el akik szoronganak valamitõl.30éves vagyok és van, hogy én is elpirulok.Probáltam változtatni, valamikor sikerül.Ha olyan dologrol van szo, mikor érzed mindjárt elpirulsz, probálj higgadt maradni, ne vedd gyorsabban a levegõt, vagy gondolj valami másra.És tényleg növeld az önbizalmad az segit.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:)
Én is 15 éves vagyok és ugyan ez a bajom... Az a baj, hogy ez egyre több embernek feltûnik és cikiznek miatta. Már kezdek hozzászokni. Szerintem tanuld meg kezelni a helyzetet. Nevess sokat! Sok szerencsét! :)
Ez az elvörösödés tényleg nagyon égõ tud lenni :S sajnos nekem is ilyen problémám van, mindenki kiröhög miatta :S 14/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!