Találatok a következő kifejezésre: Az baj honaljban mérem a (2 db)

Az baj ha honaljban mérem a hőmet?

nincs gusztusom bekepni. meg félek hogy eltörik és belefolyik a számba a higany

Legjobb válasz: Vegyél egy újat, azzal talán nem lesz gondod.Amúgy ha alaposan lefertõtleníted nincs gond.És baj ha hónaljban méred.Annak nincs semmi értelme.És nem folyik a higany a szádba.Nem rágcsálni kell a hõmérõt.Tedd oldalra akkor nem lesz gond, csak tartsd az arcodhoz(belülrõl).

Vegyél egy újat, azzal talán nem lesz gondod.Amúgy ha alaposan lefertõtleníted nincs gond.És baj ha hónaljban méred.Annak nincs semmi értelme.És nem folyik a higany a szádba.Nem rágcsálni kell a hõmérõt.Tedd oldalra akkor nem lesz gond, csak tartsd az arcodhoz(belülrõl).
Igen, baj, de egyébként ez a hõmérõzés nem a legjobb megoldás, mert ha pl. akár fél órás eltéréssel méred és nem pontosan ugyanakkor, máris mutathat mást.Ráadásul ha magasan van, akkor csak reménykedsz a mensi elõtt és akkor is megjöhet, ha fent van a hõmérsékleted és csak stresszeled magad.Inkább a peteérésre figyelj, teszttel vagy mikroszkóppal és utána várj türelmesen, h késsen.

Ha Solutio Antisudoricát használok, akkor az nem baj, ha dezodorral is kenem a hónaljam? Mert ugye a S. A. Csak az izzadást szorítja háttérbe.

Legjobb válasz: Az izzadás szaga a test kiválasztott anyaitól függ.Mit engednek ki az izzadás mirigyek .Ha lehet ezt a szagot közönbösítsed csak .Az izzadás vissza szorítása káros lehet az egészségre is .

Az izzadás szaga a test kiválasztott anyaitól függ.Mit engednek ki az izzadás mirigyek .Ha lehet ezt a szagot közönbösítsed csak .Az izzadás vissza szorítása káros lehet az egészségre is .
Szerintem nem kéne eltúloznod, kérdezõ, a S. A. horribilis adag alumíniumsót tartalmaz, a dezodor pedig még tartalmaz egy jó adag alumíniumsót... Nem kéne... Ha másképp nem tudod megoldani, akkor a SA mellé parfümöt használj. De egyébként az elsõnek van igaza. Ha lehet, a szagra próbálj hatni csak, az izzadságmirigyeket eltömítõ alumínium izék eü hatásában ma bizonytalanak vagyunk, de nem tûûnik jónak (mellrákkal hozzák összefüggésbe, és nem, nem csak nõnek lehet)
Nézd én úgy használom, hogy heti egyszer-kétszer fürdés után bekenem a solutinont és mást már nem kenek, fújok rá, reggel meg simán használom a spraymet.Tehát esete fürdés után kend fel, de más ne használj, reggel meg amit szoktál dezodort, vagy sprayt használj, de ebbõl a szerbõl már ne kenj fel semmit. Plusz egy jó tanács frissen borotvált hónajra(tehát az aznap borotváltad, mert valaki borotválja folyton)ne használd meg az csípni fogja.
nézzétek nekem semmi szer nem használt, nem volt az izzadságom igazán büdös(csak ha tesiztem elõtte), de az összes polomon látszottak a foltok, ami kellemetlen volt, akármit használtam nem segített.És akkor olvastam errõl a solutionról, egyszer bekentem fürdés után próbaként és reggel meg sima sprayt használtam és normális mértékûvé vált az izzadásom, nem üt át rajta minden.Nekem ez segített.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!