Találatok a következő kifejezésre: Az baj honaljban (5 db)

Az baj ha honaljban mérem a hőmet?

nincs gusztusom bekepni. meg félek hogy eltörik és belefolyik a számba a higany

Legjobb válasz: Vegyél egy újat, azzal talán nem lesz gondod.Amúgy ha alaposan lefertõtleníted nincs gond.És baj ha hónaljban méred.Annak nincs semmi értelme.És nem folyik a higany a szádba.Nem rágcsálni kell a hõmérõt.Tedd oldalra akkor nem lesz gond, csak tartsd az arcodhoz(belülrõl).

Vegyél egy újat, azzal talán nem lesz gondod.Amúgy ha alaposan lefertõtleníted nincs gond.És baj ha hónaljban méred.Annak nincs semmi értelme.És nem folyik a higany a szádba.Nem rágcsálni kell a hõmérõt.Tedd oldalra akkor nem lesz gond, csak tartsd az arcodhoz(belülrõl).
Igen, baj, de egyébként ez a hõmérõzés nem a legjobb megoldás, mert ha pl. akár fél órás eltéréssel méred és nem pontosan ugyanakkor, máris mutathat mást.Ráadásul ha magasan van, akkor csak reménykedsz a mensi elõtt és akkor is megjöhet, ha fent van a hõmérsékleted és csak stresszeled magad.Inkább a peteérésre figyelj, teszttel vagy mikroszkóppal és utána várj türelmesen, h késsen.

Ha Solutio Antisudoricát használok, akkor az nem baj, ha dezodorral is kenem a hónaljam? Mert ugye a S. A. Csak az izzadást szorítja háttérbe.

Legjobb válasz: Az izzadás szaga a test kiválasztott anyaitól függ.Mit engednek ki az izzadás mirigyek .Ha lehet ezt a szagot közönbösítsed csak .Az izzadás vissza szorítása káros lehet az egészségre is .

Az izzadás szaga a test kiválasztott anyaitól függ.Mit engednek ki az izzadás mirigyek .Ha lehet ezt a szagot közönbösítsed csak .Az izzadás vissza szorítása káros lehet az egészségre is .
Szerintem nem kéne eltúloznod, kérdezõ, a S. A. horribilis adag alumíniumsót tartalmaz, a dezodor pedig még tartalmaz egy jó adag alumíniumsót... Nem kéne... Ha másképp nem tudod megoldani, akkor a SA mellé parfümöt használj. De egyébként az elsõnek van igaza. Ha lehet, a szagra próbálj hatni csak, az izzadságmirigyeket eltömítõ alumínium izék eü hatásában ma bizonytalanak vagyunk, de nem tûûnik jónak (mellrákkal hozzák összefüggésbe, és nem, nem csak nõnek lehet)
Nézd én úgy használom, hogy heti egyszer-kétszer fürdés után bekenem a solutinont és mást már nem kenek, fújok rá, reggel meg simán használom a spraymet.Tehát esete fürdés után kend fel, de más ne használj, reggel meg amit szoktál dezodort, vagy sprayt használj, de ebbõl a szerbõl már ne kenj fel semmit. Plusz egy jó tanács frissen borotvált hónajra(tehát az aznap borotváltad, mert valaki borotválja folyton)ne használd meg az csípni fogja.
nézzétek nekem semmi szer nem használt, nem volt az izzadságom igazán büdös(csak ha tesiztem elõtte), de az összes polomon látszottak a foltok, ami kellemetlen volt, akármit használtam nem segített.És akkor olvastam errõl a solutionról, egyszer bekentem fürdés után próbaként és reggel meg sima sprayt használtam és normális mértékûvé vált az izzadásom, nem üt át rajta minden.Nekem ez segített.

Szerintetek mi bajom lehet? Majdnem egy hete történt. A hónaljam alatt az oldalamon kicsit bepirosodott és napont egy kétszer háromszor olyasmit érzek mintha vlami mászna benne. De ez 1-2 másodperc.

majdnem egy hete történt. a hónaljam alatt az oldalamon kicsit bepirosodott és napont egy kétszer háromszor olyasmit érzek mintha vlami mászna benne. de ez 1-2 másodperc. de ez napont kétszer háromszor fordul elő pl ha megmozdítom a karom . olyasmi mintha valami mászna benne v vízzel tele lenne. nem érzek ott csomót és nem is kemény semmi szokatlan. csak azon a kb 1.5- 2 centis helyen halvány piros. ez minek lehet a tünete? ugye nem rák? olvastam h annak is fájdalom a tünete meg egyéb dolgok.

Legjobb válasz: A rák éppen ezért alattomos,már csak a végsõ stádiumban fáj,elõtte ezért nehéz észrevenni.A te esetedben biztos,hogy nem errõl van szó.Mostanában elég sokat hallani bõrféregrõl,ilyen-olyan vándorféregrõl,amely pl kutyáról emberre is terjedhet,vagy(fõként)szúnyogok által.Így,látatlanban nehéz megmondani,de én mindenképp orvoshoz fordulnék.

A rák éppen ezért alattomos, már csak a végsõ stádiumban fáj, elõtte ezért nehéz észrevenni.A te esetedben biztos, hogy nem errõl van szó.Mostanában elég sokat hallani bõrféregrõl, ilyen-olyan vándorféregrõl, amely pl kutyáról emberre is terjedhet, vagy(fõként)szúnyogok által.Így, látatlanban nehéz megmondani, de én mindenképp orvoshoz fordulnék.
A kérdező hozzászólása: és most láttam hogy van ott egy piros csík is. olyan mintha karmolás lenne de nem az hanem ilyen gyulladt piros csík. olyan mint egy karmolás
Szúnyogcsípés volt mostanában?Kutyád, macskád van?Bõrgyógyászhoz mindenképp fordulj.
Szerintem is valami féreg. Gyorsan menj orvoshoz.
Hány éves vagy? Menstruálsz már?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Most pedig meg néha az egyik oldalamba masszor a másik oldalamba dobog valami.
A hormonrendszered miatt van, ne izgulj!
A kérdező hozzászólása: 13 leszek novemberben.Nem.Miért?
Elsõ vagyok. Talán hamarosan menstruálni fogsz, a melled meg azért fáj, mert nõ. :)

Mi bajom lehet ha a hónaljam napok óta vörös, viszket, nedvedzik de most már hámlik? Rendesen tisztálkodom és másfél éve ugyan azt a dezodort használom?

Legjobb válasz: Valami allergia, vagy gomba. Ha allergia, akkor lehet akár a desodor is, a legtöbb desodorra én is allergiás vagyok, pillanatok alatt felhólyagosodom és kifakad

Valami allergia, vagy gomba. Ha allergia, akkor lehet akár a desodor is, a legtöbb desodorra én is allergiás vagyok, pillanatok alatt felhólyagosodom és kifakad
Pestises vagy XD Kérdezd meg az orvost. És ne használj egy darabig dezodort...
nem borotváltál szárazon?
A kérdező hozzászólása: nem:S és most se tudom berotválni ugye mert akkor vérzik:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!