Találatok a következő kifejezésre: Az baj hogy 4 (149 db)

Az baj, hogy 4, 5hós baba még a lábfejét behajlítva, kapaszkodó pózba tartja ( az ujjait)?

Legjobb válasz: Az elõzõ vagyok.Lehet,h nem jól értelmeztem.Ha csak az ujjait hajlítja be,amikor pl.oda teszel valamit,az természetes,fogó reflex.Ha mindig úgy van,az nem természetes.

Az elõzõ vagyok.Lehet, h nem jól értelmeztem.Ha csak az ujjait hajlítja be, amikor pl.oda teszel valamit, az természetes, fogó reflex.Ha mindig úgy van, az nem természetes.
Igen, az már nem teljesen természetes.Az én babám is ennyi idõs, és már teljesen egyenes a lábfeje.Igaz, mi az elsõ perctõl tornáztattuk minden pelus cserénél.A dokim megmutatta hogyan kell.Azért áll befelé, mert a pociban maga alá hajtja, és az izmok kicsit beállnak.Azt kell megnyújtani.Az egyik kezeddel megfogod a sarkát a másikkal a kis lábfejét és kifelé mozgatod, húzod.Ez nekik nem fáj.

Az baj, hogy 4 hónapos babára csak olyan tavaszi sapit adok, amiből kivan a füle? Mert a sapi kifele kunkorodik. Vagy vegyek fülvédőset?

Legjobb válasz: Most már nem vennék . A funkcióját nem tölti be mert a fülét így nem védi de már nem jön hideg hanem csak melegebb lesz. Õszre vegyetek egy jó fülre simuló fülvédõvel rendelkezõt nyáron elég a kalapka.

Most már nem vennék . A funkcióját nem tölti be mert a fülét így nem védi de már nem jön hideg hanem csak melegebb lesz. Õszre vegyetek egy jó fülre simuló fülvédõvel rendelkezõt nyáron elég a kalapka.
Az én babám 10 hónapos, és én nem merek rá adni fülnélküli sapit. Rettentõen fáj ám a fülfájás, és én mai napig is rögtön huzatot kapok. Olyan sapit hordunk, ami nagyon jó vékony pamut anyag, füles, és a fej részén félig hálós. Nagyon jól szellõzik, sosem izzad be.
A kérdező hozzászólása: hol veszel ilyen sapit?

Az baj, hogy nem telik el 1 hónap (30 nap) két oltás között, hanem csak 4 hét (28 nap)? A gyerekorvosunk 4 hetenként adja a kötelező oltásokat és a pneumococcus ellenit.

Legjobb válasz: Di-Per Te oltásnál meg kelett várni a dátum szerinti köv. hónapot nem csak a 4 hetet ezért 1 oltást 5 hét mulva kaptunk a pneomónál nem gond 4 hét is elég

Di-Per Te oltásnál meg kelett várni a dátum szerinti köv. hónapot nem csak a 4 hetet ezért 1 oltást 5 hét mulva kaptunk a pneomónál nem gond 4 hét is elég
Nem baj.
Szerintem nem gond, legalábbis az én kisfiam is így kapta meg.

Nem rendszeres a menstruációm, és ezért elmentem a nőgyógyászhoz, és mondtam az orvosomnak, hogy 4-5 havonta jön meg. Erre a doki: az nem baj, majd megjön. ÉS ezzel el is intézte. Tényleg nem baj, ha nem rendszeres?

Fogamzásgátlót nem ajánlott egy betegségem miatt, hanem hüvelygy?r?t, de az meg én nem akarom használni.

Legjobb válasz: a fõ kérdés az, hogy hány éves vagy.

a fõ kérdés az, hogy hány éves vagy.
Hát ha 23 vagy akkor gáz a 4-5 honap, váltsál orvost, ott valami nincs rendben , sem az orvossal, sem veled, ha Debrecenbe laknál tudnék segiteni, de gondolom kicsi az esély rá, hogy pont itt laksz ahol én.
Sajnálom hogy ilyen messze vagy én klinikán dolgozom Debrecenbe, és dolgoztam a Nögyogyászaton is, azért keress tényleg más dokit ez nem játék, lehet tényleg hormon probléma, de lehet más is, ha van eredmény azért majd ird meg, ne hagyd annyiba , a dokit meg kerüld el messziröl ha ilyen a hozzáállása.
Ha még csak most kezdtél menstruálni, akkor normális, hogy még nem állt be. Gondolom ezért intézte el az orvos ennyivel.Ha viszont már évek óta menstruálsz, és még mindig 4-5 havonta jön meg, akkor szerintem nem ártana felkeresni egy másik dokit.
A kérdező hozzászólása: 23 vagyok.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, kb 250-re van tõlünk.
keress masik orvost. ez nagyon nem okés. az, hogy nem rendszeres a menzid az egy tunet, méghozzá komoly tünet, amit nem lehet egy vállrándítással elintézni. Lehet, hogy hormonprobléma.
Szia!Na igen, azonnal fordulj szakemberhez, mert ez a reakció nem helyes egy orvostól.Nálam is így kezdõdtek a gondok, aztán egy mûtét lett belõle...több évnyi felületes vizsgálódás után.Kiderült, hogy ciszták vannak a petefészekben, emiatt elégtelen a hormontermelés és nincs menzesz..(vagy csak igen ritkán, mint a te esetedben)Sok-sok nõ szenved ettõl, ki komolyabban és van aki kevésbé, gyakori jelenség, bár én elõtte sosem hallottam a betegségrõl.A saját érdekedben járj utána, mert ezerféle oka lehet a bajodnak..de gondolom ezt magad is tudod.Sok szerencsét hozzá!Üdv:23 éves kismama
nem baj, nyugodtan fogadhatsz :)
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Az baj, hogy 22 évesen még mindig képes vagyok napi 4-5 alkalommal kiverni?

Ez normális? Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: nekem nem baj,és sztem normális.

nekem nem baj, és sztem normális.
Napi 1-2 a normál alapjárat, néha belefér 4-5 (8), de nem gond ha napi 1-2x vered sztem
Ebben a korban még 2x ennyi is elképzelhetõ.
a napi 4-5 az már sok, én sem voltam kutya de napi 2-3 volt a max nekem, pedig én is elég tüzes vagyok...azért próbáld lecsökkenteni mert ez azért szerintem, olyan napi 1-2-re próbáld lecsökkenteni...
A kérdező hozzászólása: (Ez lenne a közös érdeklõdés?) Nem tudom miért, de nekem ennyire van szükségem normál esetben.
Kicsit sok, hogy birod? Találj egy nimfomán csajt.
A kérdező hozzászólása: De ettõl nem számítok túlfûtöttnek, túlságosan kanosnak, vagy valami más nem túl pozitív valaminek?
20 30 éves kor között igen erõsek a hormonok, nincs ott semmi baj, egy nõ azért nem ártana ;)
Nekem sem ártana.
Nem nem normális, egy nagyon tüzes csaj kéne neked (meg nekem is).
baaaj??? ember, bar minden utcasarkon olyan pasik szaladgalnanak, akik nem fulladnak ki napi ket menet utan...tekintsd aldasnak ;)

Az baj, hogy 7 hetes babám nem minden étkezés között tartja meg a 4 órát? Van, amikor 3 órát bír ki. Éjszaka egyszer kel fel enni.

Legjobb válasz: 7 hetesen még nem kell kibírnia 4 órát! Max. 3at! Nekem ilyen idõsen 2 óránként evett.

7 hetesen még nem kell kibírnia 4 órát! Max. 3at! Nekem ilyen idõsen 2 óránként evett.
Igen, enyémek is 3 óránként ettek, mindegyik. Majd 4 hónapos kor körül ráérsz átállni a 4 óránkénti etetésre. Most még kicsi a gyomra ahhoz. Az éjszakával már nagyon ügyes! csak így tovább!
A kérdező hozzászólása: Én igény szerint szoptatok, amikor éhes akkor adok neki. Van, hogy 4 órát kibír, van hogy csak 3-t. Általában délelõtt és hajnalban kibírja a 4 órát, délután pedig 3 óránként kér enni. Ezt õ alakította így magának.
Szia!Az én babám ilyenkor 2 óránként evett, és éjjel többször.
Én is igény szerint szoptattam: 3 hós koráig fixen másfél óránként evett (éjjel-nappal). Aztán magától átállt a 3 órás idõközökre és éjjel csak 1x ébredt enni hajnal 3-kor. Fél éves kora óta nem ébred hajnalban enni, de napközben maradt a 3 óra... Mostmár 10 hós, és tulajdonképpen napközben is 3-3, 5 óránként eszik még mindig (pedig nem nassol fõétkezések között, inni vizet kap, vagy max hígított gyümölcslét, de ritkán) - már tudom, hogy gyors az anyagcseréje (az apja is ilyen), ezért nem erõltetem a 4 óránként evést.

Az baj, hogy mikor felhúzza magát ülésbe a 4 hónapos babám már áll is fel?

Legjobb válasz: Mi az, hogy felhúzza magát ülésbe? A gyereket nem szabad eröltetni, nem igy fog megtanulni felülni, hanem szépen magától, de nem felhúzóckodva, hanem vagy négykézlábról, vagy állásból ül le. HAgyd a gyereket békén, ne húzogasd, mert csak tönkreteszed a gerincét és a mozgásfejlödését is akadályozod.

Mi az, hogy felhúzza magát ülésbe? A gyereket nem szabad eröltetni, nem igy fog megtanulni felülni, hanem szépen magától, de nem felhúzóckodva, hanem vagy négykézlábról, vagy állásból ül le. HAgyd a gyereket békén, ne húzogasd, mert csak tönkreteszed a gerincét és a mozgásfejlödését is akadályozod.
A kérdező hozzászólása: Fogja az ujjam és úgy ül fel magától. A pihenõszékben is egész nap ez a programja, hogy erõlködik, hogy felüljön és hisztizik ha nem sikerül.
Szia! Az én 4 hósom is ezt csinálja. Mondta a védõnõ, hogy ne hagyjam neki, mert még nem elég masszív a gerince, és csak ártok neki. Pihenõszékben, hordozóban is fel akar ülni. A pihenõszéket teljesen fekvõig ledöntöttem neki, így már annyira nem tudja csinálni, az autóban pedig próbálom lekötni a figyelmét, hogy ne akarja csinálni. Te se hagyd neki, még nem szabad, majd 1 hónap múlva. Ne add neki oda az ujjad.
A kérdező hozzászólása: Van olyan, hogy a kezébe kapaszkodik. Nagyon vicces. Azt hiszi felhúzza a másik keze. A múltkor a babakocsiba a csörgõbe kapaszkodott bele, elszakadt a gumi, ráborultak a játékok, õ meg ordított.
nem akar állni, ez reflex. viszont ha rákap akkor ár állni akar amihez ugye segítened kell mert még nem érett rá a gerince. legjobb ha minél kevesebbet kerül olyan helyzetbe ahol fel tudja magát húzni mert hosszútávon baj lehet belõle
Az enyém is próbálta húzni magát, vagyis inkább emelni a kis fejét, szerintem ezt minden gyerek próbálja! De ha nem adod neki a kezed, akkor nem fogja magát felhúzni! Ha meg rásegítesz, kárt teszel benne! Se ezt, se más mozgást ne erõltess, hagyd, hogy mindenre maga jöjjön rá, mert akadályozod a mozgás fejlõdében! Hidd el, nekünk ezt gyógytornász mondta, mivel koraszülött a gyermekem, és kell hozzá járnunk! Úgyhogy ne erõltesd a mozgását! Különben is, mint ahogy valamelyik elõttem szóló anyuka írta, nem úgy fog felülni majd, hogy felhúzza magát! Az enyém a mai napig még csak úgy ül fel, hogy négy kézlábról csücsül le! 10 hónapos!

Cane Corso-t szeretnék, csak az a baj, hogy 4. emeleten lakok lakásban és nincs lift. Bírná ez a fajta lépcsőzést?

Legjobb válasz: Nem, csak akkor, mikor már teljesen kifejlõdött. Addig viszont megterhelné.

Nem, csak akkor, mikor már teljesen kifejlõdött. Addig viszont megterhelné.
Milyen táp? Milyen fajta kutya? Mit evett eddig?
Semmi
Bocs Semmi baja nem lesz tõle.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!