Találatok a következő kifejezésre: Az baj ha pl valaki (10 db)

Az baj h ha pl valaki megszokta a zuhanyrózsával való maszturbálást és nem tud elmenni ha fiúval van?

meg lehet tanmulni hogy a fiu is ki tudjon elégítei? vagy már késö?:S Kb 2-3 éve mindíg igy maszturbálok... és még egyszer sem tutam elmeni a barátommal. nem biztos h ez miatt deh féle h ez is közre játszik.

Legjobb válasz: Eleinte én is segítettem magamon így,de mikor közõlte a párom,hogy szeretkezzünk csak a 69es pózban nem tudtam elmenni.Próbáld meg ritkítani a maszturbálást.És akkor menni fog minden.Tudom nehéz lesz megválni a zuhanyrózsától,de hidd el a férfi jobban kitud elégíteni mint egy nem valós tárgy.Sok sikert. :D

Eleinte én is segítettem magamon így, de mikor közõlte a párom, hogy szeretkezzünk csak a 69es pózban nem tudtam elmenni.Próbáld meg ritkítani a maszturbálást.És akkor menni fog minden.Tudom nehéz lesz megválni a zuhanyrózsától, de hidd el a férfi jobban kitud elégíteni mint egy nem valós tárgy.Sok sikert. :D
Könnyen lehet, hogy emiatt van. Én nem azt mondom, hogy ritkíts a masztit, hanem (legalább egy idõre) totál állj le vele. Pláne a zuhanyrózsával olyan intenzív az ingerlés, hogy nehéz utánozni/pótolni. :)
Hát ez elég baj fõleg a te szemszögedbõl nézve mivel te nem tudsz elmenni, de pl én a pasid helyében frusztrálónak érezném ha nem tudnám a páromat kielégíteni, szóval akár õt is zavarhatja. Szüntesd be a masztizást, minek az ha egyszer van párod, és mikor nem volt az is érdekes hogy milyen gyakran csináltad és kb mennyi idõ volt alkalmanként. Mert azt nem hiszem hogy jól elõalapozott nyelvmunkával nem lehetne sikert elérni nálad. Mivel 3 éve csinálod azért valami éredekes dolog azért eszembe jutott, a mostani az elsõ partnered, vagy 3 évig nem volt senkid (amit szinte kizártnak tartok) vagy vele fordult elõ elõször ez a probléma?! Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: a mostani az elsö partnerem akivel lefeküdtem.. és 17 éves vagyok
ááá behalok, ugyan ez a bajom.. szörnyû:S sehogy máshogy nemtudok elmenni... 16/L
Örülök.
hát tényleg szánalmas de ez van :(
kicsit szerencsétlen lett megfogalmazva a kérdés, de egyetértek a kérdezõvel. akármilyen kérdés van és kiderül hogy a kérdezõ csaj akkor minden második válasz az hogy: küldesz/küldtem privit
Egyet kell rtenem nekem is...
erre megy ki a játék, az ismerkedésre
hát tényleg szánalmas... én az ilyen embereket azonnal leírom, de élõben is pl. füttyögnek, beszólogatnak az utcán, vagy nyomják a "de menõ vagyok" szöveget... pffffff -.-
Itt az embereknek általában sokkal nagyobb a szájuk mint a valóságban. El tudom képzelni az olyanokat, akik írják, hogy írnak privit, meg majd õk meg...-ják a csajt, stb, fogadjunk, pattanásos, serdülõ 13 évesek.
Amikor valaki nem tud egy kérdést kulturált magyar nyelven és helyesen leírni, az sokkal szánalmasabb. Nem akarok ujjal mutogatni. (Bár itt nem is tudnék...)

Nagy baj szerintetek ha valaki 4 hós babának az 5 hós bébi ételt adja ha az ízlik is a babának? Pl. Alma-banán-csirkehússal!

Legjobb válasz: Az hogy picivel hamarabb adod az nem baj,de 4 hónaposnak még nagyon korai a hús.Igaz,hogy 5 hótól van bébiételben,de amúgy 6-8 hónap körül ajánlják a bevezetését.

Az hogy picivel hamarabb adod az nem baj, de 4 hónaposnak még nagyon korai a hús.Igaz, hogy 5 hótól van bébiételben, de amúgy 6-8 hónap körül ajánlják a bevezetését.
Amennyiben már mindhárom összetevõjét kóstoltattad vele, akkor nem. Gondolom ezen már túl vagytok, máskülönben nem tudnád hogy ízlik neki.
Annyi hogy a 4 hónaposnak szerintem még korai a husi! Egyébként amik fel vannak tüntetve korok a tápszereken, italokon, bébi ételeken irányadóak! Ezek amik rá vannak írva azt jelentik hogy egy 8 hónaposnak már nem elég tápláló egy 4 hónapos béby étel! És hát egy 4 hónaposnak meg nincs még akkora tápanyag igénye mint egy 8 hónaposnak! De baja nem igen lesz, csak ahogy a védõnõm mondja erõs még neki!
Igaza van az elõzõ válaszolónak! 4 hónaposan, de még 5 hónaposan sem szabad húst adni a picinek!!! Ez gyümölcsök kóstoltatásának idõszaka az anyatej/tápszer mellett.
szerintem nagyon nem jó a pici gyomrának. hacsak nem 2-3 hónapja táplálod hozzá (remélem nem :D) egyáltalán nem való neki se hús, se 3 féle íz egyszerre! 4 hónaposan még a 2 kevert íz is sok ha csak most kezdtétek el.

Sok embernek miért baj az ha valaki úgy veszi fel a férje nevét, hogy pl: Tóthné Kiss Eszter vagy Tóth Imréné?

Legjobb válasz: Kit érdekel más emberek neve meg hogy hogy hívják Õket? Az az idegesítõ hogy a kérdezõ nem tudja eldönteni hogyan hívják az esküvõ után, aztán itt kérdezgeti mi legyen a neve aztán ha valaki lefikázza akkor meg megsértõdik. Döntse el a férjével vagy a barátnõivel, miért kell ehhez egy rakás idegen ember?

Kit érdekel más emberek neve meg hogy hogy hívják Õket? Az az idegesítõ hogy a kérdezõ nem tudja eldönteni hogyan hívják az esküvõ után, aztán itt kérdezgeti mi legyen a neve aztán ha valaki lefikázza akkor meg megsértõdik. Döntse el a férjével vagy a barátnõivel, miért kell ehhez egy rakás idegen ember?
Nekem nem baj, függetlenül attól, hogy én így nem venném fel. Inkább csak csodálkozom, hogy ez a két forma (fõleg az utóbbi) még manapság is tartja magát. De ha valakinek így tetszik, az magánügye. Hogy én meg magamban mit gondolok, az az én magánügyem :) De nem szokásom sem ismerõsnek, sem ismeretlennek beszólni amiatt, hogy hogyan viseli a nevét.
Mert szeret közötködni.
Nekem nem baj. De ha valaki kérdez, akkor bizonytalan, és akkor elmondom, én hogyan csinálnám és miért. Ezért van ez az oldal. Ha õ 100%-ban tudná, hogy Kissné Nagy Éva akar lenni, akkor nem tenne fel kérdést. Ha felteszi, akkor megmondom, hogy nekem ez így nem tetszik. És ha már szóba került, nekem kötõjelesen sem tetszik. Szerintem valaki vagy vegye fel a férje nevét, vagy tartsa meg a sajátját. Nekem így tetszik, egy ilyen kérdésnél ez lesz a válaszom. Ennyi. Én azt nem értem, téged miért zavar, ha nekem nem az a forma tetszik, és azt le is írom egy olyan kérdésnél ahol az a téma, hogy mi legyen valaki neve. Nyilván ha azt kérdezi, milyen színû legyen a haja, nem válaszolom, hogy jajj tökmindegy, csak Kovács Béláné ne legyél...
Kinek baj? Vagy ezt nem értem? Valakinek az a problémája, hogy más hogyan veszi fel a férje nevét? Mert akkor irigylem a gondjait. :D
Sok embert ez zavar? Ohhh én meg azt hittem a hitellel van bajuk amit nem tudnak visszafizetni es elveszítik az otthonuk.
Sok embernek miért baj az ha valakinek baj az ha így veszi fel a férje nevét? (Miért nem lehet egyszerûen le...rni ki mit pampog?)
Mert a mai divat szerint kötõjelesen a legmenõbb és nem akarják felfogni, hogy nem mindenki megy a tömeg után :)
Ne általánosíts. Nem minden ember teszi ezt. Tény, hogy vannak emberek, akik unalmukban vagy a saját bajaiknál fogva mást sem csinálnak, mint azt lesik, hogy ugyan kibe és miért köthetnek bele. Az ilyen emberek soha nem valós OKKAL kötnek bele másokba (azaz pl. nem építõ jellegû kritikát gyakorolnak, ahol mások hibáit észrevéve javasolnak is rögtön valamiféle megoldást azokra), hanem azért, mert a saját belsõ bajaikkal nem tudnak mit csinálni. Valakin le kell verniük azt, hogy magukat milyen pocsékul érzik. Ezért akár van rajtad sapka, akár nincs úgyis beléd kötnek. Éppen ezért nem szabad ezekkel az emberekkel sokat foglalkozni: vedd fel a férjed nevét úgy, ahogyan NEKED tetszik és ne törõdj mások véleményével.
A kérdező hozzászólása: Én arra gondolok, hogy ha valaki felteszi a kérdést, hogy ezek közzül hogy vegye fel a férje nevét akkor nem az a válasz, hogy legyél pl Tóthné Kiss Eszter hanem inkább kötõjelesen vedd fel mert a -né nem divat.
Sok ember nem is érti, miért ilyen hülye módon kell feltenni egy kérdést, hogy "sok embernek miért baj" stb? Sajnos nem tudom neked mennyi az a sok ember? A két sógornõd?
Nekem mindegy, hogy ki hogy veszi fel a férje nevét, de ha itt a gyakorin megkérdezi, akkor elmondom a véleményemet. Amiket leírtál, nekem nem tetszik, a másodk azért nem, mert nem praktikus (tudod hány levelet küldök ki a munkám során "Kedves Imréné"-nek), meg olyan, mintha már nem is lennék önálló személy, "csak" a férjem felesége. Az elsõ ugyanez, olyan, mintha valakinek a tulajdona lennék. De nekem a kötõjeles megoldás sem teszik, túl sok, hosszú. Én majd szeretném elhagyni a saját vezetéknevemet és átvenni a férjemét (tehát Kovács Ilonából Kiss Ilona). De ez sem tökéletes, mert így meg olyan, mintha tesók lennénk... Sehogysem jó :D
Tudod nekem meg az a fura, hogy te úgy csinálsz, mintha manapság a "-né" mellõzése pusztán divat kérdése lenne.
Engem pl. egyáltalán nem érdekel :)

Tegyük fel, hogy valaki megnyeri az USA zöldkártyát. Azonnal ki kell mennie? Vagy ha csak pl.1-2 év múlva tudja megoldani a kiköltözést az nem baj?

Legjobb válasz: Szia.Unokatesom menyt igy New-Yokrba.Az utlevelbe valo pecseteles utan (ha jol tudom) azaz mikor a kovetseg hiatalosan is lerendezte a papirokat pontosan 6 honap azaz 180 nap van adva hogy belepj az Usa-ban.Es szepen ott is kell ulni hogy 5 ev utan megkaphasd az allampolgarsagot.

Szia.Unokatesom menyt igy New-Yokrba.Az utlevelbe valo pecseteles utan (ha jol tudom) azaz mikor a kovetseg hiatalosan is lerendezte a papirokat pontosan 6 honap azaz 180 nap van adva hogy belepj az Usa-ban.Es szepen ott is kell ulni hogy 5 ev utan megkaphasd az allampolgarsagot.
Az elso vagyok.Add be a kerelmet de ket eves idoszakra ez azt jelenti hogy neked nem fontos hogy az elso evben mar nyerj igy ket ev mulva mikor megkapod mar nincs akadalya a koltozesnek.Adj zold pacsit ha elegedett vagy a valaszal.
Nincs már az a zöldkártya lotto. Amiket hírdetnek a neten kamu. 2001 után pár évre betíltották, mert a terroristák között is volt lottos.
Hmm... az unokatesom Mo-rol ment ki a tavaly juniusban......zoldkartyaval en is beiratkoztam....
Van meg zoldkartya lotto es az elso jol irta, hogy amikor kiallitjak a konzulatuson a beutazasi engedelyedet (tulkeppen az ugy nez ki, mint egy vizum - benne van az utleveledben), akkor azzal 6 honapon belul kell beutazni. Es beutazastol szamitva 1 honapon belul levelben megkuldik a zoldkartyat. Igy mukodik. Tehat amikor kisorsolnak, nem kell egybol kimenned, mert eleve varnod kell, mig elrendezik a papirokat, de azt annyira nem lehet halogatni, utana pedig be kell utazni 6 honapon belul. Szoval azert evekig nem lehet huzni, de nem mintha ez a veszely fenyegetne, mert a nyeresi eselyed az 0, 001% es lehet, hogy akkor meg sokat irtam...ha meg kihuznak, vhogy megoldod, gondolom. Nem egybol tortenik, hogy kisorsolnak es masnap mehetsz is. Csak azzal tisztaban kell lenni, hogyha egyszer belepsz, akkor nem szabad elhagyni az orszagot hosszabb idotartamokra. Ha 6 honapig vagy tovabb tavol vagy zoldkartyaskent, az az allampolgarsagi kervenyedet fogja idoben kitolni akar evekkel, ha pedig 1 evnel FOLYAMATOSAN USA-n kivul vagy, akkor elveszted a zoldkartyadat. Elveszik a hataron vagy ervenytelenne nyilvanitjak. Mindig mikor belepsz az orszagba, a bevandorlasi tiszt megkerdezi, hogy mennyi ideig voltal tavol, szoval ez alol nem lehet kibujni.

Ez baj? van egy olyan tulajdonságom hogy azokon az emberek mellé ;álok; akit ép cikiznek nem tudom mér de ha valakivel pl az osztály csufolodik akaratlanul az ö pártyára álok.14 vagyok ez a viselkedes mijen befolyással lesz az életemre nézve?

Legjobb válasz: Szeretni fognak az elesettek. Viccet félretéve, ez jó tulajdonság, idõvel kinövik a cikizést. Végül is elsülhet jól, ha a közösség elfogadott tagja vagy és rosszul is, ha nincsenek barátaid.

Szeretni fognak az elesettek. Viccet félretéve, ez jó tulajdonság, idõvel kinövik a cikizést. Végül is elsülhet jól, ha a közösség elfogadott tagja vagy és rosszul is, ha nincsenek barátaid.
Meg van egy olyan tulajdonságod, hogy 14 évesen képtelen vagy egy mondatot megfogalmazni. "azokon az emberek mellé;álok;" "mér" "pártyára" "álok" "mijen" A vesszõhibákba sose kötnék bele, de azért 14 évesen illene legalább 2 mondatot normálisan megfogalmazni, fõleg ha valahova kérdést írsz ki, akkor meg pláne adni egy minimális nyelvtani alapot a mondanivalódnak. Na ez baj. Az, hogy elesettek mellé állsz, az nem gond. Persze, csak ha azért állsz melléjük, mert úgy tartod hogy nekik van igazuk, vagy védelemre szorulnak, nem pedig számításból. Ha az elsõ eset jellemzõ rád, akkor becsülendõ.
Egy mélyérzésû aranyos emberke vagy, felnõtt korodban mindig a nyugodt kultúrált intelligens társaságot, munkahelyet keresd! De a hejjesírást nagyon tanuld, mert katasztrófa!!!
Nem baj. Bántja az igazságérzetedet, ha valakit cikiznek. Ez az igazi lovagiasság. Válassz olyan szakmát, ahol másokon segíthetsz.
Erre azt mondják, hogy jó kiállásod van, bátor vagy. Szembe szállsz a többséggel, ez tiszteletre méltó. Persze az is igaz, hogy nehezebb annak az élete aki széllel szembe pisil.

TV távirányító. Kb.50%-ban ha irányítani akarom a TV-t a távirányítóval nem azt a parancsot hajtja végre amit én vezérlek neki. pl. hangerő fel, és ő inkább csatornát vált :- ( ( . A TV-vel lehet a baj v a távirányítóval?

Legjobb válasz: Távirányító a hibás, lehet elmozdult benne a vezérlõ lap és azért elvannak tolódva a gombok, az is lehet hogy egy chip az ami rosszul adja le a jelet. Vagy egyszerûen bekoszolódott és nyomásnál több parancsot érzékel és csak egyet ad le, pont amit nem szeretnél. Ha nincs mûszaki érzéked akkor vidd el egy TV szerelõhöz õk ezekkel is tudnak mit csinálni valószínûleg. Vagy ha az reménytelen akkor pár ezerért kapsz egy univerzálisat. De a vásárlásnál figyelj oda hogy milyen színût veszel mert ha az eredeti távirányítód szürke akkor szürke univerzálisat kell venned, ha fekete akkor feketét, azért mert a kódolás miatt két fajtája is van, és hiába univerzális nem fog mûködni a fekete a szürkéhez.

Távirányító a hibás, lehet elmozdult benne a vezérlõ lap és azért elvannak tolódva a gombok, az is lehet hogy egy chip az ami rosszul adja le a jelet. Vagy egyszerûen bekoszolódott és nyomásnál több parancsot érzékel és csak egyet ad le, pont amit nem szeretnél. Ha nincs mûszaki érzéked akkor vidd el egy TV szerelõhöz õk ezekkel is tudnak mit csinálni valószínûleg. Vagy ha az reménytelen akkor pár ezerért kapsz egy univerzálisat. De a vásárlásnál figyelj oda hogy milyen színût veszel mert ha az eredeti távirányítód szürke akkor szürke univerzálisat kell venned, ha fekete akkor feketét, azért mert a kódolás miatt két fajtája is van, és hiába univerzális nem fog mûködni a fekete a szürkéhez.
Fogsz egy csavarhúzót, szétpattintod, kitakaritod belõle a dzsuvát oszt csókolom.
A kérdező hozzászólása: Nem az elkoszolódássál van a baj . 1983-óta én takarítom a távirányítókat, a családban /belül /. Csak azt nem tudom, hogy az irányító a hibás v a tv. De én is az irányítóra tippelek. Amúgy meg 99%-ban van a készülékekhez utángyártott távirányító, nem kell az univerzális.

Valaki ha tudna olyan weblapot, amire csak szöveget lehet irni? Pl. Versekre, de ha képet is lehet, vagy bárni mást, az se baj. Előre kössz.

Legjobb válasz: Csináld meg úgy mint egy blogot. A bejegyzések lesznek a versek + képeket is lehet rakni.

Csináld meg úgy mint egy blogot. A bejegyzések lesznek a versek + képeket is lehet rakni.
A kérdező hozzászólása: Thank you...

Mostani középiskolákban még folynak a szívatások? ( pl: odajön valaki és akkor csináld ezt meg azt ha nem akkor baj lesz stb. ) Most fogok felvételizni és nemtom mire számítsak.

Legjobb válasz: Elõfordulhat, de egy normális iskolában elviselhetõ keretek között történik, egyszer, és nem folyamatosan. De inkább a kollégiumban jellemzõ.

Elõfordulhat, de egy normális iskolában elviselhetõ keretek között történik, egyszer, és nem folyamatosan. De inkább a kollégiumban jellemzõ.
4. hsz. Kikérem magamnak a szakközepesek nevében, már bocs, egy gimi semmivel se elitebb... Szakközépben végeztem kitûnõ érettségivel nyelvvizsgával, ECDL-el, a legjobb tanáraim voltak, nem éppen az a suli, ahova "minden hülyét" felvesznek. Pusztán annyi a különbség, hogy a szakközép ad egy irányvonalat valamelyik szakterület felé (közgáz, informatika... stb.), míg a gimik közül nem mindegyik.
Nehéz olyan sulit találni, ahol nincs gólyabál (: Szinte mindenhol van.. de ne félj, nem vészesek a szivatások. Általában ki van jelölve egy tanár, aki átnézi a felírt szivatásokat, és kihúzza azokat, amik nem lennének már elfogadhatóak. Meg amúgy is ez egy délután program, kényszeríteni nem tudnak, hogy ne menj :P Szal nem kell parázni :DD
A mi sulinkban van gólyaszivatás, de csakis a gólyabál napján, és akkor is normális határokon belül. Sajnos.
Ez nagyban függ a középiskolán is. Maga a középsuli elég tág fogalom, amibe beleférnek azok a szakközepek is, ahová minden hülyét felvesznek, meg az elitgimik is, ahová értelmes, az idõt nem egymás szívatásával töltõ fiatalok járnak.
1999-ben mentem középiskolába (tehát majdnem 10 éve), és abban a suliban csak a gólyabál napján ott a gólyabálon volt valami, és azon kívül semmi. Szerintem ez a suli diákközösségétõl függ.
5. válaszolónak: elnézésedet kérem, ha megbántottalak. Egyébként ha egy kicsit figyelmesebben olvasol, akkor láthatod, hogy nem minden szakközépiskolát degradáltam le, hanem azt írtam, hogy vannak olyan szakközepek is, ahová minden hülyét felvesznek. Ezt tapasztalatból tudom, mert tanítottam olyan helyen, ahová gyógypedagógiai végzettség sem ártott volna. Természetesen vannak nagyon színvonalas szakközépiskolák is, kiváló gyerekanyaggal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!