Találatok a következő kifejezésre: Az baj ha pl (109 db)

Az baj ha pl edzek egy izmot egyik héten és a másik héten rakok be 1-2 gyakorlatot amit eddig nem végeztem?

pl. mellnél van négy gyakorlat és hétr?l hétre cserélgetek mindig 1-2 gyakorlatot meg a sorrendet? És néha sz ismétlés számot is(általában melegítésnél nagyobb ismétlés a besurranás érdekében)

Legjobb válasz: Pont így jó. Változtatni kell az edzéseken, pl más gyakorlatok, azok sorrendje, pad dõlési szöge, egykezes- és két kezes súlyok használata.

Pont így jó. Változtatni kell az edzéseken, pl más gyakorlatok, azok sorrendje, pad dõlési szöge, egykezes- és két kezes súlyok használata.
A kérdező hozzászólása: akkor jó:D köszi!:D
Tokeletes.

Szerintetek melyiket éri meg jobban megvenni egy ps3-at vagy egy xbox360-at? Valamint azt szeretnémmég kérdezni hogy az baj ha pl egy xbox 4 gb-os nem 300? ez mihez kell? vagy mit kell nézni az ilyen konzulokban?

vlmi ajánlatot irjatok már xbox-ban is és ps3-van is. Olyat akarok venni ami pl visz egy ilyen játékot hogy WWE de mégsem drága... ugy kb 60ezer-ig

Legjobb válasz: A 250 gigásra fel tudod telepíteni a játékokat,így nem terhelik a lemezolvasót. Én is nemrégiben vettem ezt http://www.konzolokszervize.hu/xbox360/microsoft-xbox-360-25.. meg vagyok vele elégedve, és nekem megvan mellé a wwe 13

A 250 gigásra fel tudod telepíteni a játékokat, így nem terhelik a lemezolvasót. Én is nemrégiben vettem ezt http://www.konzolokszervize.hu/xbox360/microsoft-xbox-360-25.. meg vagyok vele elégedve, és nekem megvan mellé a wwe 13
A kérdező hozzászólása: Köszii:) és ps3-bol nemtudsz vlmit ajánlani?:) vagy az xboxnál az mért baj ha termeli a lemezolvasót?
Ha lemezrõl futtatod csökken az olvasó élettartalma, + termeli a plusz hõt, és ez is csökkenti a konzol élettartalmát. Ps3-at nem tudok ajánlani, nekem xbox-om van :)
A kérdező hozzászólása: Köszi. Mindkettõtöknek:)
http://www.konzolstudio.hu n tudsz venni 500gb os ps3 superslimet 62 ezerért én is itt vettem

Az baj ha pl sokszor kivan húzva a konektorbol a számítógép menetközben?

Kárt tesz akor a számítógépbe?mert én sokszor kíhuzom a pasim gépét mikor játszik és idegesít, és azt mondja hogy tönkre mehet a számítógép

Legjobb válasz: 32F most hiába nyalsz, nem fog összejönni a produkció:)

32F most hiába nyalsz, nem fog összejönni a produkció:)
Ne foglalkozz a sok idióta kockával akik gép nélkül elvonási tünetektõl szenvednek. Nyilván a pasid is elég bunkó, hogy ha nincs tekintettel rád vagy te nem vagy rá, hogy játszani akar. Akkor érthetõ, hogy ha állandóan csak a hülye gémeket tolja, de ha néha játszana és téged ez mindig zavar akkor gondolkodjatok el ezen mind a ketten. Vagy keress valami értelmes pasit vagy játszatok együtt. :) De az, hogy kihúzod a gépet tényleg rossz. 32F
terhelt állapotban még szép, hogy meg fog sérülni odabennt az egykristály, ugyanis NEM A NOTÓRIUS ÁRAMTALANÍTÁSRA LETTEK TERVEZVE!!! egyszer csak végleg elsötétül a gép, és téged jól megterhelnek kártérítési felelõsséggel.
A kérdező hozzászólása: xD JéZUS 32 F köszi:) A többiek..Hát sztem egyáltalán nem bunkóság, mert nem tom ti mit szolnátok ha a pastok vagy a b.nõitek elhívnak hozzájuk, és vee akarsz leni mrt alig találkoztok és egész éjjel játszik a metin2-vel, és nem szol hozzám:D
gratulálok hozzá... de majd ne csodálkozz, hogy egyszer csak elvesznek az adatok, tönkremennek a hardverek..
De tényleg, ennyi ésszesl örülhetsz, hogy a barátod még nem vágott ki. Biztos csini a külsõd, vagy jó a technikád. ;)
1. Elég bunkóság, amit csinálsz. Ez olyan, mintha õt zavarná, mikor hajat szárítasz, és minden alkalommal kivágná az ablakon a hajszárítót. 2. kivan húzva --> ki van húzva konektorbol --> konnektorból menetközben --> menet közben akor --> akkor számítógépbe --> számítógépben kíhuzom --> kihúzom tönkre mehet --> tönkremehet (Csak segítségként, mert ilyen jó fej vagyok. :) )
Van a számítógépházon egy power gomb. Nyomd meg azt, akkor is leáll a gép, de szabályosan.
Ha akkor húzod ki amikor bevan kapcsolva a számítógép, akkor minden eggyes ilyen kihúzásnál adat vesztést kockáztatsz, vagy akár hardveres meghibásodás is elõfordulhat. Húzd ki a monitor kábelt vagy az egeret/billt, azokkal nem okozol kárt de idegesíteni tudod. :P
@montihun Okoska én nem nyalok. Csak nem vagyok olyan önzõ pocs, mint az olyan gyíkhuszárok, mint te akik egy hüle idióta játékkal játszanak felnõtt (16-25 sõt még idõsebben is) emberként és ez mindennél fontosabb nekik. Te inkább játszál, aztán meg majd jössz ide sírni, hogy "jajj miért nincs csajom??"


Az baj ha attol mar felall, ha pl megsimogat v megolel egy lany?

esetleg lehet feljeszteni hogy ne alljon fel mar erre?

Legjobb válasz: nem baj az...50 évesen imádkozni fogsz ezért a képességért!

nem baj az...50 évesen imádkozni fogsz ezért a képességért!
miért lenne baj?
Nem, nem lehet fejleszteni. Ez van, ha hormonhurrikán jellemû vagy. Nekem is elég egy sima érintés hozzá... Hát ez van!
elsõxD
A kérdező hozzászólása: koszonom a gyors valaszokat!
természetes lenne 22l

Az baj ha 6 hós babám állandóan visszabüfizi a kaját? Pl: 4 órási szopi után este 7-kor jön neki vissza. Tegnap a déli kaja este jött neki vissza. Mit csináljak vele?

Legjobb válasz: Ha nem fogy akkor nem baj. Biztos sokat eszik. Azért ez még mindig természetes, hogy idõnként visszajön ez az. Vagy netán annyira sok jön vissza?

Ha nem fogy akkor nem baj. Biztos sokat eszik. Azért ez még mindig természetes, hogy idõnként visszajön ez az. Vagy netán annyira sok jön vissza?
Nekem pont ma mondta a védõnõ, hogy vszínû sokat eszik és adjak neki kevesebbet. Úgy néz ki bevált. 4 hónaposak vagyunk és még táposak. Holnaptól próbáljuk az almát.
2. vagyok Bocsi, most látom, hogy szoptatod a babát. Ebben az esetben nem tudom mi a megoldás.
Nekem nem baj.
Nem baj.
Majd a reptéren megkapod a rendes jegyet. Nyugi
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Szia! Szerintem semmi baj nincs vele. Nekem is szokott gyakran. :P
növésben vagy... természetes dolog nekem a lábfejem ropogott évekig. Engemis idegesített, nem tehetsz ellene semmit, de talán vitamin közrejátszik, de szerintem a növés miatt van.
A kérdező hozzászólása: köszi megnyugodtam

Az baj ha egy Hungarista külföldi együtteses pulóverben van? (Pl:Rammstein, AC/DC)

Legjobb válasz: az egyetlen baj h vannak meg hungaristák nem az h mien polóba vannak -.-"

A Rammstein egy politikától mentes zenekar, nem tudom, hogy miért kell összevonni állandóan az ilyeneket a politikával. Ha az a zene/együttes tetszik valakinek, miért ne vehetne föl olyan pólót? Egyáltalán nem baj. Ha valami külföldi, akkor az már nem is lehet jó, vagy mi? Ugyanmár, emberek, gyerekes dolog ez...
hát a Rammstein nem baloldali ugyanis nacionalisták mint a legtöbb német ember jó lehet van 1 Links 2-3-4 száma aminek eléggé balos szövege van lefordítva de ha itt valaki igazi Rammstein rajongó lenne az tudná hogy NEM POLITIZÁLNAK.Amúgy meg voltam én már Kárpátia koncerten Slipknot-os pulóverben is.Meg Ensiferum koncerten Maiden-es pulóverben+Skrewdriver-es pólóban és csodák csodájára még mondták is Kárpátián egy pár kopasz hogy jó a Slipknot illetve Ensiferum koncerten az egyik hosszú hajú srác meg a Skrewdriver-es pólómat dicsérte meg és lássatok csodát nem vertek meg.(Skrewdriver meg Angol együttes és Oi! zenét játszottak és skinheadek voltak)
Képzeld, hallgatok Summoningot, aminek néhány nyelve a Tolkien által kitalált nyelven íródott. Nem tudom azt a nyelvet, nem ismerem, de meghallgatom.
Elfelejtettem odaírni, hogy így van a vallással is. Keresztényként neveltek, keresztényként élek, de ettõl még meghallgatom az antikeresztény black metalt is simán. Lényeg, hogy a zenét válaszd le a nézeteidtõl. Ha meg egyeznek, annak csak örülj.
Én nemzeti-szocialista politikai beállítottságú vagyok, de ettõl még felveszem a Rammstein-es, Iron Maiden-es, HammerFall-os pólóimat. Mert más a zenei ízlés és más a politikai beállítottság. Hiába vagyok nemzeti érzelmû, Kárpátiás ruhát nem húznék fel, de csak azért mert nem szeretem a zenéjét. Zene és politika nálam 2 külön dolog. Ha mégis egyezik, annak csak örülök: pl Archívum, Valhalla, A.C.A.B....
nem ök csak kárpátiásba lehetnek meg divizio88 ba
Az egyetlen baj, hogy vannak hungarofóbok és cionisták.
az egyetlen baj h vannak meg hungaristák nem az h mien polóba vannak -.-"
Hát a Rammstein pl. egy baloldali zenekar, szóval azt pl. hülyeség felvenni, ha annak vallod magad, mert aki jobban ismeri a zenekart hülyének fog nézni/esetleg megvernek-bár ilyet még nem hallottam. Nem a ruha teszi az embert, semmi köze a nézetekhez.
Egy hungarista nem tesz fel ilyen kérdést.
Egy hungarista térdgatyában, Hawaii ingben, és szalmakalapban is ugyan úgy gondolkodik, mint Nagy Magyarországos pulóverben meg bakancsban.
Én pl skin vagyok, és van több együtteses pólóm is (Rammstein, Slipknot, Children of Bodom, stb). Nem a pólódon/pulóvereden múlik, nyugi. :) (Amúgy a hungarista kis h...)
nevetséges vagy kérdezõXD
a legelsõ válaszoló jól mondja.
uppsz ez kimaradt: "Zene és politika nálam 2 külön dolog." ezzel egyet is értek, és még mindig AC/DC AC/DC AC/DC :D
off: AC/DC THE BEST!
Kérdezõ, te meg nem vagy hungarista, mert ilyent nem kérdeznél. A hungarizmus a nemzeti-szocializmus magyar gyakorlata, erõsen keresztény.
"Miért hallgatsz Rammstein-t, ha azt sem tudod, hogy mirõl szólnak a dalaik....?" Egy hungaristának mióta alapfeltétel a német nyelvtudás? Nem kell mindenért belekötni a Kérdezõbe.
Miért hallgatsz Rammstein-t, ha azt sem tudod, hogy mirõl szólnak a dalaik....?
A kérdező hozzászólása: A Rammstein bal oldali?
Ha valaki ismeri a Rammsteint akkor tudja h NEM POLITIZÁLNAK. Am és Edda koncerten voltam Rammsteines pólóba és AC/DC-s pulcsiba, és mégsem lett belõle baj (mondjuk nem is direkt volt mert elõször úgy volt h nem Edda koncertre megyünk kitérõként hanem egybõl a Rammsteinre) , ráadásul az elmesált sztorim után még ki is röhögtek!!!

Az baj, ha keményítő napon az ebéd és a vacsi között zöldségeket eszem? Pl: karalábé, retek.

Legjobb válasz: mér lenen baj? elvégre közte van uzsonna is..na és ezek eggyátalán nem hízlalnak.

mér lenen baj? elvégre közte van uzsonna is..na és ezek eggyátalán nem hízlalnak.
egyátalán nem baj, salátafélék nyugodtan fogyaszthatók egész nap.

Ha tekercset tekercselek, akkor baj, ha (pl.800 menetet szeretnék, de 600 után végig értem az orsón, amire tekerek) visszafelé haladok és rátekercselek az első rétegre?

Legjobb válasz: Nem épp így mûködik ez a dolog,megvan mindennek a pontos szabálya,de egyébként igen vissza haladhatsz és tekercselhetsz rá!

Nem épp így mûködik ez a dolog, megvan mindennek a pontos szabálya, de egyébként igen vissza haladhatsz és tekercselhetsz rá!
Persze, több rétegben is tekercselhetsz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!