Találatok a következő kifejezésre: Az baj ha csak arra (13 db)

Az baj hogy ha csak arra vágyok hogy egy nő punciját nyaldossam?

Nem kifejezetten a sexre vágyom, csak a nyaldosásra. Fiú vagyok.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem baj. Hány éves vagy?

Egyáltalán nem baj. Hány éves vagy?
hû...emberek...reggel ilenrõl olvasni...;)... van b.nõd? :) 19éves lányzóó
uhhh, én csaj vok engem meg nem akar nyalni a pasim...:(( pedig tiszta vagyok meg minden...
ezzel en is pont igy vagyok. sokszor egyaltalan nincs kedvem a bahatolos direkt szexhez, viszont a nyalasra akar hosszu orakon keresztul is kaphato lennek :D egyaltalan nem baj, sot orulhet az illeto csaj! ne felejtsuk el, hogy sokan soha eletukben nem tudjak meg milyen is egy jo kis kinyalas (az okokat most nem reszleteznem)
Nem baj csak el kéne azt is érned hogy ne csak az orálra vágy hanem kopletten az egészre. szerintem hozzá tartozik az aktus is mint fénypont, de izlések és pofonok. Mindenki mást szeret....
Én szívesen kinyalnám a barátnõmet, de nem hagyja mert szerinte undorító. Hát ez van...
Tudnäm ajänlani a franciät ès utäna ugyis jön a behatoläs
na énis így jártam az utolsó kapcsoaltomnál. messze elítélte az orál szexet. pedig nekem kifejezetten a kedvencem, mindkét megoldásban. de volt olyan partnerem régebben, aki már úgy kezdte, hogy õ addig el nem kezdi, amíg én ki nem nyaltam, ahogy szoktam(hát na, tehetségem van hozzá), megszokta már :D
Helló Wind ;)
jahhj d elennék a "leendõ" barátnõd helyében!! nekem pont az a bajom h a párom nem szeret nyalni:( pedig a világ legjobb érzése..fõleg aki csinálja az élvezettel teszi:) a nap minden egyes percében el tudnám viselni:P hát mindegy, én lemondtam már róla:D
A pasik szeretnek nyalni mert nekünk a punci több mint egy szerv, az erotika csúcsa megtestesülve :) És akkor ehhez hozzá érni fõleg nyelvvel nagyon izgató. Azok a lányok akik szerint ez undorító még nem voltak olyannal aki rendesen csinálta, vagy ezt nevelték beléjük. Szerintem be kéne kötni a szemüket és úgy kielégíteni nyelvvel, lehet hogy mivel nem látnak semmit inkább csak az érzésre koncentrálnának nem pedig az elõitéletekre vagy a rossz beidegzõdésre. Jól nyalni mûvészet, és a mûvészetet még a prûdek sem ítéhetik el :)
Egyáltalán nem baj!Sõt...
A kérdező hozzászólása: Most spec nincs
A kérdező hozzászólása: 21 és már nem vagyok szûz.
nyaldosd az enyémet! XD XDD

Az miért baj ha a fekete luxus kocsimat csak arra használom, hogy minél több lány az ágyamba bújjon?

Nem szeretek semmit sem venni, vagy étteremben fizetni, de a csajok ha meglátják a kocsit , megbolondulnak. volt aki (a jövő járt a fejében, utazgatás, nyaralás) még az étteremben a számlát is lerendezte, mondván ő is el van eresztve anyagilag, és ez neki semmiség!Ennyire csak a pénzt és a jó élet reményét nézik a csajok, a randinál?

Legjobb válasz: Ha emiatt bebújik az ágyadba, akkor nem baj, megérdemli.

Ha emiatt bebújik az ágyadba, akkor nem baj, megérdemli.
Pénzed és luxus kocsid van...de semmi másod, megkaphatsz egyes nõket és? boldogabb leszel? Nem hiszem, vagy lehet hogy még most igen, de késõbb már ez kevés lesz, ha nem tudod majd megosztani valaki olyannal akivel tényleg boldog lehetnél!
mindenkinek azt, ami jár!!
13! egyet kérdeznék: kit keresel, hiszen akinek a pénz kell, eltartsad, az nem kell kidobod, szerelmet nem keresel, oké dugásra minden este más is lehet nem tudom, de ismerek szerintem Tõled jobban eleresztett személyt, õ már váltott, rájött õs is csak a pénze kellett a nõknek, úgy ismerkedik, nem tudja a másik fél mije van, így tényleg kíváncsi lennék mit is szeretnél Te pontosan? N
Miért van az a fura érzésem, hogy se drága autód, se csajod nincs? :) Van helyette jó adag frusztrációd, tehetetlenség szülte haragod, meg talán egy foltos alsógatyád. :)
Dehogy baj, jól teszed, amit teszel. Csak így tovább, barátom.
hogy a csába ne lenne boldogabb attól hogy tologatja a jó kis plázacicákat? ha megteheti miért ne?
Teljesen jól teszed, ezek a lányok csak erre jók. Ez tény. A kérdés pedig nem arról szólt, hogy komoly párkapcsolatra ezek a nõk jók-e? Az anyagi helyzetedhez meg úgy gondolom senkinek sincs köze fõleg nem ítélkezni felette. Az élet majd úgyis megítél. Sok szerencsét és sok jó numerát kívánok:D
A kérdező hozzászólása: lütyõ! baj van az értelmi képességeddel szerintem, vagy hiányoztál az iskolából, mikor az olvasást, meg az olvasott szöveg értelmezését tanították. a csaj azért fizetett, h bevágódjon, h neki is van pénze, jó színben akarta magát feltüntetni. tudod, lehet irígykedni, mert vki egy 40nm panelban él, meg panelproletár vagy, attól függõen, a kérdésem él, ha jön még rá értelmes válasz, szívesen fogadom.
Nem panelba lakom :) Egyébként meg ha nem kamu a kérdésed és neked ez jó akkor csináld amig meg nem unod, utánna meg kötelezd el magad valaki mellett. Ha nem kamu vagy villogás volt a célod akkor minek tetted fel 2x a kérdést?
A kérdező hozzászólása: 10es én nem a szerelmet keresem! abból már 20 éve kinõttem. a csajokat eltartani kell, egy valamitõl esnek hasra ha elviszed õket bevásárolni, vagy telerakod a pénztárcájukat! és akkor csendben vannak. csak fura h akárhány csajjal voltam, mindnek a lové kellett egybõl(inkább a jobb élet reménye), de ki is dobtam õket pár nap után.
Baj 1 : Ezek a lányok nem élettársnak valók--> nem leszel velük boldog. De nem baj, ha nem is akarsz velük boldog lenni, mert csak dugod õket (de mi a hosszú távú boldogságodra is gondolunk ;)) Baj 2 : Elcsökevényesedik az érték rendszered és azt hiszed majd a pénz mindenre jó, DE NEM JÓ. Baj 3 : A sok paráznaság miatt, amit nem gyónsz és bánsz meg, pokolra fogsz jutni és az idõk végezetéig kínszenvedéseket kell majd kiállnod. Baj 4 : Amikor azok a csajok éppen Téged boldoggá tesznek rövid távon, akkor éppen nem engem tesznek boldoggá, ami a legnagyobb baj. De ez nem baj akkor ha mondjuk minden 3-dikat átküldöd hozzám, akkor megbocsátok. ;) :) nem csak a jólétet nézik, de hidd el számít az is :)
Csak arra használod a kocsid, hogy csajokat felszedd az ágyadba és ezt nyíltan vállalod... És még megkérdezed, hogy ennyire a pénzt és a jó élet reményét nézik a csajok? Szóval direkt olyanokra utazol, akinek az ilyen fontos aztán megkérded miért olyan anyagiasak? Most mi van??? -.-
A kérdező hozzászólása: na azért azt ne mondja senki h azokat a pláza cicákat nem [email protected]á meg senki akik végig topognak a bejárattól a pultig, és onnantól már el sem mozdulnak, csak arra várnak h vki meghívja õket inni. aztán meg jönnek velem haza.
Ha csak olyna csajokkal kezdesz, akik beájulnak egy méregdrága tütütõl, akkor ne várd, hogy más képet kapj a lányokról! :)
Azért baj mert csak a pénzel tudsz villogni :) megnézheted milyen barátnõid lesznek
miért lenne baj? döntsd meg mindet, aki hagyja
ez téged is, és azokat a lányokat is minõsíti. de hát te tudod, ha b*szni akarsz és ráindulnak akkor használd ki a helyzeted ha már van;)
Nem minden nõ ilyen! Pont nem érdekel, hogy mije van annak a pasinak aki nekem kell!
mert nincs luxus kocsid...
Nem nagy képûségbõl, de én elég jól élek, anyáméknak van pénzük, Telkiben lakunk egy nagy házban.Ismerek rengeteg pénzes embert, akik anyáék barátai, és neked még az írásodból is látszik, hogy nem vagy olyan mint õk.Azaz nincsen pénzed és valami gáz Peugeot 206-ossal jársz...

Valaki tud olyan helyet vagy embert aki Budapest vagy környékén fel tudna becsülni Gobelin szövésű kisszőnyeget? Az sem baj ha valaki képről körübelüli árat tudna mondani, csak nekem nincs ötletem az árról.

Legjobb válasz: A Falk Miksa utcában elég sok régiségkereskedés van, és még amirõl tudok, az a Petõfi Sándor utca - Fehér Hajó utca keresztezõdésénél van. Ezek mind az 5-ik kerületben vannak, a Belvárosban. Ha bemész legalább 3 ilyen kereskedésbe, a fénykép alapján (+ a méret és esetleg gyártási idõ ismeretében) biztos tudnak mondani egy tól-ig árat, amire rátehetsz +10 esetleg +20%-ot, ha magánszemélynek akarod eladni.

A Falk Miksa utcában elég sok régiségkereskedés van, és még amirõl tudok, az a Petõfi Sándor utca - Fehér Hajó utca keresztezõdésénél van. Ezek mind az 5-ik kerületben vannak, a Belvárosban. Ha bemész legalább 3 ilyen kereskedésbe, a fénykép alapján (+ a méret és esetleg gyártási idõ ismeretében) biztos tudnak mondani egy tól-ig árat, amire rátehetsz +10 esetleg +20%-ot, ha magánszemélynek akarod eladni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget.
jó lesz a mega daily one is és a carb-f csak edzés után menjen fehérjével
jó a mega daily one.
"Vagy simán csak simán menjek bele? -észrevettem, hogy " Ezt nem értem. Magyarázd meg légyszíves
Mintaadás elõtti fontos tudnivalók: Az ondóvizsgálat elõtt minimum 3, maximum 5 napos önmegtartóztatás javasolt. A gyakori magömlés illetve az 5 napon túli önmegtartóztatás esetében eltérés lehet a spermiumok számában és mozgási paramétereiben. A legjobb megoldás helyben a rendelõben, erre a célra kialakított helyiségben leadott minta. Otthonról hozott minta esetén tiszta, kimosott, vegyszerektõl mentes üveget kell használni, illetve steril mintavevõ edényt rendelõnk biztosít. Hozott minta esetén zsebben (testmelegen) érdemes tartani, ugyanis a minta lehûlése esetén rosszabb eredményt kaphatunk Fontos megjegyezni, hogy az ejakulátum elsõ része tartalmazza a spermiumok nagy részét, tehát ha ez nem kerül a vizsgálóedénybe, az eredmény nem lesz pontosan értékelhetõ. A hímvesszõ és a kezek alapos lemosása is javasolt a minta adása elõtt, fõleg azokban az esetekben, ha ondóváladék-tenyésztést is szeretnénk végezni az adott mintából.
A kérdező hozzászólása: oh. köszönöm a választ! bár nálam nem azt nézik, hogy mennyi a spermiumok száma, hanem hogy vene benne baktérium. Ebben az esetben is önmegtartóztatás javasolt?
nem nyudodtan verd ki ahogy szoktad de kb ha hareggel mész elõtte lecsapolod és enyi ne tedd hütõbe mert megfagy ha van benne baci milyen tünted van?
A kérdező hozzászólása: egyenlõre nemtudom :( az orvos mondta, de szerintem félreérthetett....

Ha ekonómiára akarok menni, csak matek szükségek az érettségihez? Mármint a választottak közül. Eléggé nem megy a matek, az baj? Attól még jelentkezhetek arra? és kb mennyit keres aki bankba dolgozik? (€-bam)

Legjobb válasz: hát ha nem megy a matek akkor szerintem nem kéne. én is végigszenvedem így a közgázsulit. és ami a bankba kell az nem is csak matek,hanem gazdasági matek és az jóval nehezebb,mint a sima. és a matek az kötelezõ érettségi tárgy,nem választható.

hát ha nem megy a matek akkor szerintem nem kéne. én is végigszenvedem így a közgázsulit. és ami a bankba kell az nem is csak matek, hanem gazdasági matek és az jóval nehezebb, mint a sima. és a matek az kötelezõ érettségi tárgy, nem választható.
A kérdező hozzászólása: én nem magyarországi vagyok , nekünk nem kötelezõ :D
ja bocsi azt nem tudtam, viszont akkor is matek kéne legyen a választott ha már ilyen területre mész vagy pedig gazdaságtan valamelyik ága(elméleti , üzleti). amúgy honnan írsz, ha kérdezhetem?
A kérdező hozzászólása: szlovákia, Dunaszerdahely :)
Ha nem lehet (és szerintem nem), várd meg amíg azt is feltörik, de addig ne frissíts.
A kérdező hozzászólása: utánaolvastam, és elméletileg ha vissza teszem rá a gyári rendszert, akkor rá tudom tenni az rgh-t is. csak akkor az lenne a kérdésem, hogy ezt a két dolgot hogy tudom megcsinálni?
A kérdező hozzászólása: Köszi, ennél olcsóbbra gondoltam, mivel a 7850 tudtommal már full hd ultrán is tudja vinni pl. a bf3-at.
Akkor válaszd az 1 GB-os változatát, vagy a Gainward/Palit GTX650Ti vga-t
Egy HD 7770 is elvisz mindent és már nem is lowon.Mediumon es Highon elmegy rajta minden.
A kérdező hozzászólása: Full hd-n is elvisz mindent? :O
azért néz meg néhány tesztet (prohardver illetve tomshardware oldalakon), mert a HD 7770 fullHD ultrán már nem teljesít akadásmentesen.
Ez itt a reklám helye, vedd meg az én gépem: X4-965/8GB DD3 1600MHZ/Sapphire HD5850/500W/DVDRW - egy fasza ASUS lapon. BF3 megy gond nélkül. Sõt. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Utolsó inkább aludj vissza! :D
Lowon még 7750 töl gyengébb is elég a gépbe föleg ha minimális fps is elég viszont ha van rá péned legalább hd7770 t vedd 5ezerel erágább kb. vagy anyival sem vagy persze amit gondolsz mehetsz egyre feljebb vga terén amit rá birsz száni még
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor a HD7770 megbirkózik minden mai játékkal Full HD felbontáson minimum lowon, ugye?

Csak ritkán szól a mikrofonom a géppel nincs baj mit lehet csinálni hogy folyamatosan szóljon? Lehet hogy az áramkör megszakadt vagy mi? és ha igen mit lehet vele csinálni?

Legjobb válasz: lehet hogy megvan törve a mikrofon kábele, vizsgáld meg alaposan, hogy nincsen-e véletlenül rajta 'hajlat'; ha megtört, akkor csak néha érkezik impulzus - ezért szólhat csak néha

lehet hogy megvan törve a mikrofon kábele, vizsgáld meg alaposan, hogy nincsen-e véletlenül rajta 'hajlat'; ha megtört, akkor csak néha érkezik impulzus - ezért szólhat csak néha

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!