Találatok a következő kifejezésre: Az baj ha csak (791 db)

Az baj, ha csak úgy tudok elélvezni hüvelyileg és análisan is, ha izgatom a csiklóm, az egyáltalán "rendes" orgazmus vagy csak csikló, baj lehet velem?

Legjobb válasz: Semmi baj nincsen veled,de pröbállj meg aktus közben ellazulni teljesen,meg használld a fantáziád,csak van valami ami felizgat határtalanúl.

Semmi baj nincsen veled, de pröbállj meg aktus közben ellazulni teljesen, meg használld a fantáziád, csak van valami ami felizgat határtalanúl.
Szerintem mas is csinalja igy
A kérdező hozzászólása: igen, tudom, köszi, de ez akkor hüvelyi és anális orgazmus vagy csak szimplán csiklói?
Ha izgatás nélkül is produkálod akkor lesz hüvelyi vagy anális. Ha izgatod magad akkor az csak csiklói :) De nincs semmi baj veled :)
csiklói, kiegészítve az épp valamelyik résedben levõ farok okozta remélhetõleg kellemes izgatással. de ez szerintem egyáltalán nem gond! :-)
Próbáljátok meg úgy, hogy a csiklóorgazmus után még dugjon tovább a barátod (punciba). Pár perc és jönni fog az a hüvelyi orgazmus is. Utána meg lehet próbálni análisan is elérni ezzel a módszerrel az orgazmust (ha tényleg szereted az anális szexet).

Az baj ha csak úgy össze esem és síró görcsöt kapok és ez mitől van?

Legjobb válasz: csak úgy ok nélkül? igen baj. Mi mitõl tudjuk hogy neked mi a bajod? Ezt csak Te tudhatod hogy mi bánt....

csak úgy ok nélkül? igen baj. Mi mitõl tudjuk hogy neked mi a bajod? Ezt csak Te tudhatod hogy mi bánt....
A kérdező hozzászólása: Volt az elmúlt idõben lelki traumám de akko nem tudtam megszüntetni és csak úgy magától történt az egész
Mivel ért taruma ezért lehetsz lelkileg labilis ami okozhatja ezt.

Az baj ha csak háton alszik?

6 hónapos lesz a kisfiam és nem szeret hason,egy-két hete az a szokása hogy ha fekszik húzza fel a kis fejét mintha fel akarna ülni.Már ügyeskedik hisz a hemperg?n elfordul,érdekli minden de ha hasrafordul akkor szépen még ki is húzza a kezecskéjét de ha vissza akar fordulni nem tudja merre tegye a kezét és akkor hisztizni kezd.Pedig már volt olyan hogy vissza is tudott fordulni hasról-hátra. Attól félek hogy mivel nem szeret hason nem fog hamar mászni meg ilyenek.....Szerintetek?

Legjobb válasz: Nem baj,ha csak háton akar lenni. Megtanulja majd,hogyan tudjon hasról is visszafordulni. Nem kell törõdni a hisztijével. A mászást pedig biztosan megtanulja õ is,de az is lehet,hogy ezt a fázist kihagyja majd.

Nem baj, ha csak háton akar lenni. Megtanulja majd, hogyan tudjon hasról is visszafordulni. Nem kell törõdni a hisztijével. A mászást pedig biztosan megtanulja õ is, de az is lehet, hogy ezt a fázist kihagyja majd.
Ez amúgy egy érdekes kérdés lehetne: amelyk gyerek nem szeret hason lenni, annál rövidebb ideig tart majd a kúszás, mászás? Nálunk így volt.Sõt! a kúszás kimaradt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat :) Hát igen tényleg érdekes ez a dolog és itt látszik a legjobban hogy minden gyerkõc más a sógornõm is mondta ma hogy az õ elsõ fia sem mászott hanem egyszercsak felállt a második pedig sokáig mászott.Szóval megnyugodtam, látszik hogy hogy elsõ baba az ember csak várja a szokásos dolgokat és lehet nem is úgy fejlõdik :)
Olyankor éberebb. A lényeg, hogy mozog! Miért lenne baj? :)
Nem baj ahogy növekszik a pocidban majd egyre jobban érzed!Boldog babavárást!
Nem hiszem, hogy baj lenne, majd erõsödni fog. Én 17+5 hetes vagyok és még egyáltalán nem érzem a baba mozgását, remélem már nem kell sokat várnom.
én 18-nál nem is éreztem, most a 19. körül kezdem már, néha-néha:) egyáltalán nem baj!!!!:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm akkor megnyugszok :) Én a 17 hét közepén érzetem elõször a mozgást azóta minden reggel :)
2. babámat most a 12. héten már éreztem. Most 17. hetet töltöm holnap és én is csak reggel érzem leginkább! Napközben max akkor tudok figyelni rá, ha alszik a lányom! :D
Abszolút nem baj, még nagyon picike, az elsõt én ilyenkor még nem is éreztem. Azon se aggódj, ha esetleg néhány napig nem érzed majd, vagy csak nagyon icipicit, akkor úgy fordult, hogy épp nem lehet érezni. Majd késõbb belehúz, ne aggódj ;)

Az baj, ha csak száraz tápot kap a cica?

2-szer kap enni egy nap. Eddig úgy volt, hogy reggel és este is fél alultasakos és egy kis marék száraz táp. ez elég is neki, mert nem egy falánk macsek. Viszont már nem nagyon akarja megenni az alultasakost, inkább csak a szárazat kéri. Baj az, ha csak az kap?

Legjobb válasz: Nem baj, de akkor csak jó minõségût kapjon. Az olyan száraztápok mint a kitekat, whiskas és társai sajnos húgykövet okozhatnak. Állatkereskedésben vegyél kimérve kímélõbb tápot.

Nem baj, de akkor csak jó minõségût kapjon. Az olyan száraztápok mint a kitekat, whiskas és társai sajnos húgykövet okozhatnak. Állatkereskedésben vegyél kimérve kímélõbb tápot.
Az én egyik cicám is nagyon finnyás, de nagy nehezen sikerült hozzászoktati a husikhoz. Ha nem kap mást, elõbb-utóbb meg fogja enni. És sokkal jobb neki, mint a tápok.
Próbáljatok meg más fajta alutasakosat adni neki, lehet, hogy már unja a régit. De egyébként nem baj, ha javarészt szárazzal etetitek, de fõ a változatosság! Te se szívesen ennéd minden nap ugyan azt.
ne csak ugyan azt az ízt adjátok neki változatos legyen neki is a kajája és ami a legfontosabb!!!!!!HÁZI KOSZT-ot is lehet adni neki nyugodtan.figyeld meg szeretni fogja..tésztás rizses krumplis kaják mind mind mehetnek neki.
sertéshús tilos!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Sertés húst nem kap a cica, azt tudom, hogy nem szabad. Kipróbáljuk akkor a multifitet, hát ha meg eszi az uraság.:)
Majd írd meg, hogy szereti-e.
A kérdező hozzászólása: Oké!:) Bár szerintem csak jövõhét hétvégén tudunk eljutni a fressnapfba, mert a város másik végén van sajna. De elõbb utóbb meg lesz!:)
Ha prémium táppal etetsz, akkor nem baj ha csak szárazzal, sõt. De ne csak egy helyre tegyél neki vizet, hanem a lakás több pontjára, mert így gyakrabban jut eszébe inni, ami nagyon fontos.
Ha jó márkájú akkor nincs gond.
A száraztápoknak van a legjobb tápértéke. Alutasakost szerintem csak ritkán adj, az szinte kidobott pénz mert nagyon sok a víz benne és kevés tápérték.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Az ivással nincs gond, mert örökké pityizál a cicus, elég sok vizet megiszik egy nap. Az ivartalanítás napján is még az utolsó pillanatban is ivott, amikor még szabad volt.
NE ADJ NYERS hÙST A CICÁNAK!!! kiskoromban vesztettem el cicát emiatt :'(
Mi szoktunk nekik venni vesét, szívet, májat, vagy csirkezúzát, csirkemájat, aprólékokat. Megfõzöm nekik, feldarabolom, és kész. Régen nem ették, de ma már imádják. Az egyiket elég nehéz volt rászoktatni, mert õmacskasága nagyon finnyás. Nem jön ki drágábbra, mint a táp, és azért errõl biztosan tudod, hogy mi. Nem minden nap eszik ezt, de egy héten többször. :) Nagyon ritkán a házikosztból is kapnak pár falatot, ha olyan a kaja itthon. A száraztápot meg reggel odaadom nekik, és általában egész nap alatt megeszegetik.
Nem baj, ha csak szárazat kap, de kevés. A Perfect Fit középkategória, e mellé kéne alutasakos is. Egyébként mi is ezt a tápot adjuk neki, és imádja. Amikor elkezdtük ez venni, õ is csak ezt ette, aztán másfajta alutasakosat kezdett kapni, és visszatért az étvágya. Tudom ajánlani a Fressnapfban kapható MultiFit nevû "nedves" tápot. Nálunk imádja a cica.
Nekem volt cicám, majdnem 3 évig csak szárazat evett, szép volt a bundája, mozgékony volt stb. Aztán egyszercsak meggondolta és újra evett konzervet is.
Az egyik hozzászóláshoz: nehogy házi étellel etesd! Rengeteg olyan összetevõ van az emberi táplálékban, amit õk képtelenek lebontani. Hiába ízlik neki, persze, bejön neki, de ártasz neki. PL. a macskák a tejben található tejcukrokat nem tudják lebontani, és a csontozatuk idõs korukra teljesen szétkophat... ettõl függetlenül, persze, ízlik nekik. Nem baj, ha csak szárazat kap, sõt. Ha pénztárcád engedi, ügyelj a minõségi tápra. A "viszkász" táp pl tartalmaz egy ízfokozót, amitõl rászokik a cica, és azért ízlik neki annyira. Az enyém csak rocal canint eszik, és ég és föld, mint a többi eledel. Még valami, amire figyelj, ah mégis bátorkodsz neki emberi kaját adni: sertéshúst semmiképpen sem szabad kapnia. Ez a tilos!!
Az én cicám is nagyon száraz táp párti.Viszont a húslevesbõl ha marad husi szívesen megeszi. Az állatorvos azt mondta néha adjunk neki kefírt vagy natúr joghurtot.( csak pár kiskanállal).Tápos macskák egészséges bélflóráját segít fenntartani és a szõre is szép lesz. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt próbálom én is megértetni vele.:) Egyedül a csirkemájat amit nagyon szeret, de az állatorvos azt mondta, hogy nem sok hasznos dolog van benne számára. Milyen húst és hol szoktatok venni a cicának?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek!:) Szárazból Perfect Fit-et kap a cica, víz az mindig van kint neki friss. A házikosztot nem eszi meg, pedig kicsi korában nagyon sokszor próbáltam, ott hagytam neki, hogy ha majd éhes lesz megeszi, de még másnap reggelre sem volt hajlandó hozzányúlni. Pedig sokfélét adtunk neki. A húst is csak nyersen eszi meg, ha már fõlve van akkor nem.
Nem baj, csak mellé legyen neki elég víz is adva.
Jó minõségû szárazat (Orijen, Acana) nyugodtan adhatsz állandóan. Jobb nem is váltogatni, hanem azt adni, amit szeret. Nem hibázol ezzel: elvileg minden tápot úgy gyártanak, hogy minden tápanyagot tartalmazzon. Gyakorlatilag a prémium tápok talán tényleg megbízhatóak ebbõl a szempontból. A nyershús mégjobb lenne, de ott viszont már figyelni kell a kiegyensúlyozottságra: nyershúst és belsõségeket a megfelelõ arányban kell adni, vagy csak kis mennyiségben. Szemben az állatorvosod állításával a csirkemáj hasznos része lehet a macska menüjének, de nagy mennyiségben tartalmaz olyan vitaminokat is, amiknek a túladagolása ugyanúgy káros. Ezért májat csak keveset szabad adni. Fõtt-, sült házikoszt nem egészséges, csak nasinak adható, mert a hõkezelés kiöli a létfontosságú vitaminok, és a taurin zömét.

Az baj ha csak az egyik oldaláról fordul hasra?

Kisfiam 7 hónapos. Egész nap a hasra forgással van elfoglalva, már felhúzza a lábacskáit is, és másodpercekig "kutyázik". Visszafordulni nem nagyon akar, inkább sír ha elunja a hasalást. Pedig előbb tudott hasról-hátra fordulni, de biztos most ezt elfelejtette... Nem is ez a gond, hanem azt figyeltem meg, hogy az egyik oldaláról fordul hasra csak mindig. A másik oldalon ha megpróbálom fordítani inkább rúg egyet és máris háton van, vagy gurul a megszokott oldalán. Ez baj? Vagy csak neki így kényelmesebb? Gyerekorvoshoz majd jövőhéten megyünk, és 5 hósan voltunk fejlődés neurológián ahol azt mondták minden rendben vele, normálisan fejlődik.

Legjobb válasz: Nem baj. Én segítenék neki felemelni a lábát, és fordítani. Tornáztatod egyébként? Nem husi?

Nem baj. Én segítenék neki felemelni a lábát, és fordítani. Tornáztatod egyébként? Nem husi?
A kérdező hozzászólása: Husinak husi :) 8, 5 kiló. Szoktam neki segíteni, tornázgatni, mit hogy kéne... Már egy ideje forog hasra és nagyon is jól megy, de ez most feltûnt néhány napja.
Az egyik oldaluk általában erõsebb, fõleg, ha úgy is alszanak. A fiam is husi volt, lustább, mint a nõvére. Látatlanba szerintem nincs vele gond, de a masszázs, és a torna jót tesz.

Az baj ha csak 4 naponta kakilok?

21/L

Legjobb válasz: Bizony baj, mert a belek elrenyhülnek és ráadásul a szervezet méreganyaggal terhelõdik. Pattanásos leszel!Igyál minél többet. Napi rendszerességgel egyél zabkorpát. Joghúrba, vagy gyümölcslében keverj bele 3 gyerek kanállal, . Ha minden este ezt vacsizol, garantálom, hogy minden nap fogsz klotyóra menni

Bizony baj, mert a belek elrenyhülnek és ráadásul a szervezet méreganyaggal terhelõdik. Pattanásos leszel!Igyál minél többet. Napi rendszerességgel egyél zabkorpát. Joghúrba, vagy gyümölcslében keverj bele 3 gyerek kanállal, . Ha minden este ezt vacsizol, garantálom, hogy minden nap fogsz klotyóra menni
Napi háromtól, heti háromig is egyénenként változhat. ennek lehetnek lelki okai is ( belsõ feszültség) De a legegyszerûbb, ha megkérdezel egy gasztroenterológust.
A székelési szokásoknak nem függvénye a pattanásos bõr. Utóbbinak ugyanis hormonális okai vannak. Persze az ételek is befolyásolják.
A kérdező hozzászólása: igazából rosszul nem vagyok, egyáltalán nem zavar ez, csak olyan ritkának tûnik. azt még megértettem hogy barátomnál nem megy, de itthon is évek óta ez van, pedig rengeteget eszek, de nem nagyon jön ki
Egyél sok magas rosttartalmú kaját és igyál sok folyadékot. Vizet, és 100%os gyümölcsleveket. :)
Nem baj.
Nem.
Ha nincs problémád, akkor nem :-) Nyugaton rá sem néznek a kismamákra a 12. hétig :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Kicsit féltem hogy majd rossz néven veszik.
Nekem 8 hetesen derült ki a baba, nem késel le semmirõl..:)
Pont ideális, már 100% hogy lesz szívhang. Sokan 5 hetesen elrohannak és aggódhatnak még 2 hetet, hogy van-e szívhang! Már látványos is lesz, egészen babaformájú, nem csak valami embriócsomó :D

Hátról hasra vagy hasról hátra könnyebb forogni a babának? És az baj ha csak egyik oldalra csinálja eleinte?

5 hónapos volt a fiam tegnap,2napja megtanult forogni végre. De csak egyik irányba csinálja, illetve hasról hátra nem ,csak fordítva én azt hittem fordítva könnyebb, és csak jobbra, ez jelent valamit?

Legjobb válasz: Szia! Kislányom 6 és fél hónapos az elején csak hasról hátra fordult mint a te kisfiad,hisz úgy nagyobb a lendület és könnyebb a babának.Kb egy hónapja kezdett hátról hasra is.Persze mindegy gyerek más de ne aggódj ha csak egyiket csinálja elõször!:)

Szia! Kislányom 6 és fél hónapos az elején csak hasról hátra fordult mint a te kisfiad, hisz úgy nagyobb a lendület és könnyebb a babának.Kb egy hónapja kezdett hátról hasra is.Persze mindegy gyerek más de ne aggódj ha csak egyiket csinálja elõször!:)
pont jól csinálja a babád. gyereke legtöbbsége (persze kivétel mindig van) hátról hasra fordul. ezt azzal éri el hogy huzkodja a lábait fel, és ezzel a hasizma is erösödik, majd kap egy olyan lendületet amitöl felhúzott állapotban kidobja a lábát és ezzel a csipöje is elfordul, akkol már csak a vállaknak kell utánna mennie. persze csak egy irányba fordul. próbáld meg tegyél a kedvenc irányba egy keljfel jancsit (az egy óriási talámány ennyi idöseknek) vagy más érdekes dolgot. majd elfordul érte. ha ezt többször megteszi mert érdekes, akkor tedd a másik irányba hogy ösztökélje. hasról hátra kb 1 hónap elteltével tud majd fordulni. itt a legnagyobb ellenfél a saját keze, amihez az agynak elég érettnek kell lenni arrébb rakni. a gyermekek minden mozgását egy év alatt az agy irányít (persze késöbb is), a mozgás fejlödése függ az agy fejletségétöl. de ez nem jelenti azt ha valamit késöbb csinál a gyereked akkor butább lenne, csak az agy akkor abban az idöben nem a mozgásfejlödésre koncentrál hanem pl gagyogni tanítja a gyereket.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi szépen!! Elsõ: na de nekem fordítva csinálja szóval elõbb hátról hasra pedig elég sokat volt /van hason tartva :) Eddig úgy tûnt az a könnyebb de lehet hogy nem. A második amit leírt úgy van nálunk is hogy emelgeti párosan a lábát kidobja oldalra majd megy a válla feje is:)
Elsõ vagyok!Bocsi félreolvastam persze így is jó majd megtanul fordítva is!:)
Szerintem is könnyebb hasról hátra, na de a te babádnak pont a másik megy jobban :) Nem baj, hogy csak az egyik irányba csinálja, majd fogja a másikba is :)
utolsónak nem nem könnyebb hasról hátra. a legtöbb gyerek aki így fordul vagy hasfájos vagy nagyon szeret hason így nincs esélye háton tornáztatni a lábait. ez sem baj egyébként. hasfájosoknak egy olyan izom össze húzást csinálnak hasonfekvés közben ami a fordulásra ösztönzi öket. de normál esetben hátról hasra fordul elöször.

Az baj, ha csak úgy heccből bevettem fogamzásgátlót?

Ne oltogass. : (

Legjobb válasz: baj

baj
Bajnak nem baj, de ha valaki nem szedi rendszeresen, annak mi értelme, hogy egyet bekap az még nem véd meg a terhességtõl.
Már értem, hogy miért van a lefolyótisztítón gyermekzár.A 13 éves, de agyilag 3 éves gyerekek miatt.Ajánlom legközelebbre a hipós flakont, az is jó hecc. :S 13 évesen még nem állt be rendesen a ciklusod, eléggé bekeverhetsz hormon tartalmú tablettával.Ráadásul anyudnak így most eggyel kevesebb szem tablettája maradt, amit hamar észre fog venni, mivel minden tabletta mellett ott van a nap betûje is, hogy mikor kell bevenni.Arról nem is beszélve, hogy így elöbb fog megjönnie a vérzése is. Gratulálok ehhez a kereatív baromsághoz, csak így tovább.
Nem.
Honnan volt fogamzásgátlód? Amúgy nem lesz tõle semmi bajod, nyugi.
Hát érdekes ötleteid vannak :) De egytõl biztos nem lesz semmi bajod, atyám eggyeseknek milyen õrült pillanataik vannak :) mondjuk én sem panaszkodom õrültségbõl nekem is jó sok jutott
A kérdező hozzászólása: Oké...de van visszaút? nincs... arra voltam kíváncsi, lesz-e bajom.^^
Dehogynem oltogatlak, mert egy baromállat vagy. Még a 12 (!!) éves húgom is tudja, hogy mire való a fogamzásgátló és eszébe se jutna ilyen. Más fogamzásgátlójából szedtél be? Úgy nyakonvágnálak te kis majom az illetõ helyében, hogy csak úgy nyekkennél! Tudod mit csináltál? Anyádnak vagy akiét beszedted, most eggyel kevesebb szeme maradt a levélbõl, márpedig a levélben található összes szemet be kell vennie minden egyes nap, különben terhes lehet! Idióta! Állj az illetõ elé és valld be neki mert ez a te felelõsséged innentõl! Neked amúgy semmi bajod nem lesz egy szemtõl, bár ki tudja.
A kérdező hozzászólása: ha már írsz, rendesen. és helyesen. odaálltam elé, megmondtam neki, nem volt nagy cirkusz. sõt.^^
Sõt mi? Megdicsértek, hogy milyen ügyes voltál? Kis degenerált hülye vagy, sajnos nincs mit tenni. Legközelebb nagyapád vagy a szomszéd Józsi bácsi szívgyógyszerét veszed be-heccbõl?
Miért, akkor dicsérjünk meg? Jól van, ügyes kislány. ^^ Ciántabi nincs otthon? ^^
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom nem vagyok komplett. Elismerem, de kértem, hogy ne oltogass.^^
13 évesen ennyi ésszel vagy megáldva. Majd magyarázgasd a tulajdonosának, akinek lehet össze keverted a ciklusát. Hurrá.
atya ég- 13 évesen milyen baromságok jutnak az eszedbe. arra nem gondoltál, hogy akiébõl bevetted, annak egyel kevesebb gyógyszere lesz, ami nem a legjobb hír. kistesóra vágysz? vagy ha már régen otthon van, le is járhatott a szavatossága, szóval azért nem olyan egyszerû a dolog. 13 évesen jobb lenne, ha kimennél a pajtásaiddal a szabadba. ha már megvan a mentsruációd, bekavartál magadnak, ha nem, akkor se nyugi a téma. lehet magasfokon aggódni.s még viccesnek is találod:-? a suli nem ad házifeladatot, hogy azon nevetgélj????
A kérdező hozzászólása: már.én.is.röhögök.rajta xD:$
A kérdező hozzászólása: 13 vagyok (1 hónap múlva 14) és itthon volt. Ennyi.sosem.feküdtem.még.le.senkivel.^^ Ez.csak.egy.ilyen.pillanatnyi.ötlet.volt.
A kérdező hozzászólása: Hú.de.megnyugtattatok. 50-50% :"S
A kérdező hozzászólása: Nem úgy értettem, hogy megdicsértek. De annyira nem b*sztak le.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!