Találatok a következő kifejezésre: Az baj ha (5877 db)

Az baj ha baj van?

:(

Legjobb válasz: Ha baj van, akkor baj van, az nagy baj. A relativitáselmélet lényege: ha messzirõl szemléljük a bajt, az nem is tûnik olyan nagynak.

Ha baj van, akkor baj van, az nagy baj. A relativitáselmélet lényege: ha messzirõl szemléljük a bajt, az nem is tûnik olyan nagynak.
A kérdező hozzászólása: Francfenéket :D:D Max kizöldül a szekrényemben tartott vízi pókmajom zsiráfló kopoltyústüdõs kanyarfuró orrú pelikánom.
Igen , mert kipirosodsz.
A kérdező hozzászólása: Most komolyan azt mondjátok hogy ne egyek több pirospaprikát?:|
Szõrös hörcsög szörpöt szörcsög, s rátörnek a hörcsög görcsök. Hogy ne járj úgy mint a hörcsög, igyál inkább pezsgõs fröccsöt. :D
Akkor valószínüleg az Alkotó alkotó alkotja alkotó alkotónak alkotásról szóló alkotását. :DDDDD:'D
nincs-*-
Volt egyszer egy hajó, a hajón volt egy ajtó, az ajtón volt egy kilincs, tovább bizony nics :D
Akkor jó a jó hajó, ha jó hajó a jó hajó.
A kérdező hozzászólása: Hát ha baj van és az baj és az nagy baj akkor tényleg baj van, márpedig a baj baj ami nagyon nagy baj baj baj baj baj baaaaaaj! :S bajban vok..
Ha nincs baj az nem baj , csak akkor baj ha baj van.

Az baj ha két lány tengerimalacot a ketrecében tartjuk együtt és folyton verekednek? Az baj hogy ha túl sokat eszik és sírdogál egy kicsit? Az normális dolog ha már 3-om nap után engedi hogy a kezedbe fogd? Az baj hogyha túl sok zöldet kapnak?

Van két tengerimalacunk.És folyton verekednek,civakodnak ez egy kicsit aggaszt minket mert úgy véljük hogy utálják egymást.De van még egy baj az hogy túl sokat esznek és utána túl sok az ürülékük.Mivel hogy túl sok zöldet kaptak ezért egy kicsit zöld,és lágy a kakájuk.Ez baj???Nagyon féltjük ?ket mert még csak három napja kerültek hozzánk és még csak kezd?k vagyunk a tartásában.Ezért kérjük aki tud segítsen!!Köszönjük!!!

Legjobb válasz: Nem írtad, hogy nagyjából milyen idõ malacokról van szó. Ha még fiatalok, akkor nem baj, ha verekednek, mert most szoknak össze. Ha már nagyobbacskák, akkor viszont annyira nem jó a bunyó. De ha együtt voltak eddig is, akkor lehet, hogy csak "szeretetbõl" bunyóznak. Nem csak kergetik egymást vagy ilyesmi? Nekem van 4 kislány malacom (2-2 külön), és nálunk úgy van, hogy 2 malac nagyon szereti egymást, õk sose verekednek, de a másik 2 sajnos elég sokat kergetõzik, ami elég nagy zajjal jár, de kárt sosem tesznek egymásban, inkább csak játszanak. Néha azért rájuk kell szólni... Azért ha már annyira verekednek a ti malacaitok, hogy kárt tesznek egymásban, szedjétek szét õket egybõl!!!!! Az nem baj, ha megengedi, hogy megfogd, elvileg szelíd állatok, nem lehet velük gond. Fõleg ha te adod nekik a kaját, akkor megszokják a szagodat, és tudja, hogy te nem bántod. Ezt képesek 3 nap alatt is megszokni. Viszont ne adj nekik olyan sok kaját. Elég naponta egyszer szárazkaja, és reggel-este egy kis uborka, paradicsom, alma, répa, saláta, ilyesmi. Esetleg még reggel szórj be nekik egy kis szénát, és akkor azt tudják napközben rágcsálni. Elõfordul, hogy sírnak a kajáért, de legyél "könyörtelen", elég nekik naponta kétszer enni. Lehet hogy azért sírnak, mert mégiscsak még új a környezet, ezt nekik is meg kell szokni, új hely, új illatok... Sok sikert!! Minden rendben lesz velük, ne aggódj, a tengerimalac a legédesebb állat a földön :)

Nem írtad, hogy nagyjából milyen idõ malacokról van szó. Ha még fiatalok, akkor nem baj, ha verekednek, mert most szoknak össze. Ha már nagyobbacskák, akkor viszont annyira nem jó a bunyó. De ha együtt voltak eddig is, akkor lehet, hogy csak "szeretetbõl" bunyóznak. Nem csak kergetik egymást vagy ilyesmi? Nekem van 4 kislány malacom (2-2 külön), és nálunk úgy van, hogy 2 malac nagyon szereti egymást, õk sose verekednek, de a másik 2 sajnos elég sokat kergetõzik, ami elég nagy zajjal jár, de kárt sosem tesznek egymásban, inkább csak játszanak. Néha azért rájuk kell szólni... Azért ha már annyira verekednek a ti malacaitok, hogy kárt tesznek egymásban, szedjétek szét õket egybõl!!!!! Az nem baj, ha megengedi, hogy megfogd, elvileg szelíd állatok, nem lehet velük gond. Fõleg ha te adod nekik a kaját, akkor megszokják a szagodat, és tudja, hogy te nem bántod. Ezt képesek 3 nap alatt is megszokni. Viszont ne adj nekik olyan sok kaját. Elég naponta egyszer szárazkaja, és reggel-este egy kis uborka, paradicsom, alma, répa, saláta, ilyesmi. Esetleg még reggel szórj be nekik egy kis szénát, és akkor azt tudják napközben rágcsálni. Elõfordul, hogy sírnak a kajáért, de legyél "könyörtelen", elég nekik naponta kétszer enni. Lehet hogy azért sírnak, mert mégiscsak még új a környezet, ezt nekik is meg kell szokni, új hely, új illatok... Sok sikert!! Minden rendben lesz velük, ne aggódj, a tengerimalac a legédesebb állat a földön :)
Nekünk volt két hímmalacunk, az egyik az apa volt, a másik pedig a fia. Összeszoktak, mert a kicsi tudta hogy õ maga az alárendelt. Aztán az apa malac meghalt egy éve. A fia most ötéves. Egyedül maradt. Hoztunk mellé egy lánymalacot. Beraktuk mellé, azon nyomban fogkocogtatás, kergetés, odacsípés, azonnal kivettük õt mert láttuk hogy nem fogadják el egymást. Szegény hímmalac utána amikor kivettük annyira stresszes volt hogy csak lógott a kezünkbe. A lánymalacot különraktuk. Hoztunk melléje egy másik lánymalacot ismét. Azóta is együttvannak, a hím és õ. Nem bántják egymást. Viszont a hímmalac nagyon féltékeny rá. Mindig kihúzza a kaját a szájából :) Egyik nap beraktuk a másik lányt a kettõ közé, hát mondhatni nem csípték nagyon..... szóval hanyagoltuk a témát. Szóval nem mindegyik tengerimalac fogadja el egymást, az viszont tény hogy társas lények, szeretik a társaságot. De azért egy pár nap kell hogy összeszokjanak!!!
Sok kaját ne adjál neki!!! Nem szükséges egy nap háromszor etetni, mi csak minden este adunk nekik tápot, meg répát. De így is mindegyik 1 kilós :) Túl sok zöldet ne adjál neki, mert hasmenés lesz a vége. Uborkát is csak izibe. Sárgabarackot azt totál ne. A szénát azt imádják, meg a salátát, almát, körtét, dinnyét. Répát azt mindig kapnak.
Ja, rengeteg vizet isznak!!! Egyfolytába vedelnek és ez nem baj!!! :DDDDD

Az baj, ha az önéletrajzom fejléceként a saját nevem szerepel?

Legjobb válasz: Nem baj, sõt formailag így (is) a helyes. Az már baj lenne a baj, ha a fejléceden nem a saját, hanem más neve szerepelne. (:D)

Nem baj, sõt formailag így (is) a helyes. Az már baj lenne a baj, ha a fejléceden nem a saját, hanem más neve szerepelne. (:D)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)

Az baj ha nem maszturbálok?

15l vagyok és nem maszturbálok. ez baj? egyszer?en nem tom élvezni :D pedig mindenki mondja h juj biztos perverz vagyok meg ilyen olyan vad vagyok az ágyban. (am sz?z vok..) lehet h azért van mert szerelmes vok és azzal a fiuval képzelem el és igy magamnak már nincs is kedvem csinálni? bocs ha értelmetlen:D

Legjobb válasz: Baj? Már mért volna baj? Azaz kinek volna baj? Ugyan már, ha nem tetszik, ne csináld, ennyi. Mért érdekel errõl a külvilág véleménye? Rólad van szó, akkor meg azt csináld, amit te jónak tartasz. Nem leszel attól boldogabb, ha mások által határozod meg, hogy milyen vagy... Ne érdekeljenek a többiek :D

Baj? Már mért volna baj? Azaz kinek volna baj? Ugyan már, ha nem tetszik, ne csináld, ennyi. Mért érdekel errõl a külvilág véleménye? Rólad van szó, akkor meg azt csináld, amit te jónak tartasz. Nem leszel attól boldogabb, ha mások által határozod meg, hogy milyen vagy... Ne érdekeljenek a többiek :D
Igaza van az elõttem levõnek, DE. A maszti arra jó, hogy megismerd a saját tested, rájöjj, hogy mi a jó neked, mit szeretsz ilyenek. És akkor könnyebben fog menni majd ha fiúval kerül rá a sor.
:D Igen, de ha nem élvezi, akkor aztán próbálhatja felfedezni magát, nem fog menni. Kérdezõ, ha a szeretett srácra gondolsz közben, és úgy már jobban élvezed a dolgot, úgy mindenképp a 2. válaszadónak van igaza :) De ha úgy se, szerintem kár erõltetni. A masztrbálás alapja mégiscsak az élvezet.
Én sem maszturbáltam soha, amíg nem volt barátom, valahogy nem jutott eszembe, nem volt rá igényem, nem érdekelt, mittudomén. Én 16 voltam, mikor összejöttünk, és õ tanított meg rá, hogy ahhoz, hogy segíteni tudjon, elõbb magamon kell tudnom segíteni...onnantól kezdve házi feladatot kaptam mindig :) És lám, két év múlva már van mivel elütnöm az idõm, ha nincs velem, pedig nagyon szeretném... :) A lényeg tehát, hogy ha nem, hát nem, majd megjön a kedved egyszer, minek siettetni.
A kérdező hozzászólása: kösszii :) mindenkit felpontoztam:)

Lányok az baj ha a pasim mindig a szexet akarja? :S

Legjobb válasz: ha neked baj, akkor baj. ha neked jó, akkor nem baj.

ha neked baj, akkor baj. ha neked jó, akkor nem baj.
Nem baj ha te is élvezed!De ha neked sok akkor mond meg neki, hogy kicsit csökkentsétek az alkalmakat.Ne azért legyél vele, hogy megengeded neki a minden napi szexet hanem azért mert szereted és viszont szeret!Ha kevesebbet szeretnél mond meg neki.És ha ezért otthagy akkor egy bunkó volt!
Ha nem CSAK azt akaraja, és törõdik is veled akkor egyáltalán nem baj. :) Ha viszont másról nem is szól a kapcsolatotok csak a szexrõl, akkor ezért nem árt elgondolkozni ezen egy kicsit...
nembaj, csak néha idegesítõ.
minden pasi ilyen:) fiatalko9rban meg pláne:) van aki jobban van aki kevésbé de ehhez hozzá kell szokni:)
Hát, ha neked baj, akkor nekem adhatod

Az baj, ha Sommersbyt ittam energiaitalra?

Legjobb válasz: Igen,hatalmas baj ,élsz még egyáltalán? Miért lenne baj? A sommersby nem valami 1-2-3%os lónyál ? Mások vodkabombát isznak literszámra,na az már baj,fõleg ha rendszeres.

Igen, hatalmas baj , élsz még egyáltalán? Miért lenne baj? A sommersby nem valami 1-2-3%os lónyál ? Mások vodkabombát isznak literszámra, na az már baj, fõleg ha rendszeres.
A sommersby 4, 5 százalékos almacider. Ezzel semmi baj sincsen, nagyon finom. Én inkább az energiaitalt mellõzném...

Az baj ha a bal here golyóm keményebb mint a jobb?

Legjobb válasz: Szerintem baj. Nem akarlak rémisztgetni, de nekem így kezdõdöt a hererák. Szerintem menj el urológushoz, ne szégyenlõsködj. 5 perc kellemetlenség szerintem megéri, hogy megnyugodj vagy, ha baj van, akkor idõben észrevegye orvos. Hónapokig csak ez volt a tünetem, hogy a bal herém keményebb volt, mint a jobb. Reggel, este nem számított sosem lett olyan "puha", mint a jobb. Utána kezdett el kissé megnagyobbodni. Orvosom azt mondta, hogy hetek vagy napok is dönthetnek ilyen esetben életrõl vagy halálról. És ne hagyd, hogy megnyugtassanak és nem mész el vizsgálatra, mert nagy baj is lehet. Elõfordulhat, hogy csak szimpls gyulladás vagy bármi ilyen banális dolog, de ezek sem fognak maguktól elmúlni. Orvos, orvos!!!!

Szerintem baj. Nem akarlak rémisztgetni, de nekem így kezdõdöt a hererák. Szerintem menj el urológushoz, ne szégyenlõsködj. 5 perc kellemetlenség szerintem megéri, hogy megnyugodj vagy, ha baj van, akkor idõben észrevegye orvos. Hónapokig csak ez volt a tünetem, hogy a bal herém keményebb volt, mint a jobb. Reggel, este nem számított sosem lett olyan "puha", mint a jobb. Utána kezdett el kissé megnagyobbodni. Orvosom azt mondta, hogy hetek vagy napok is dönthetnek ilyen esetben életrõl vagy halálról. És ne hagyd, hogy megnyugtassanak és nem mész el vizsgálatra, mert nagy baj is lehet. Elõfordulhat, hogy csak szimpls gyulladás vagy bármi ilyen banális dolog, de ezek sem fognak maguktól elmúlni. Orvos, orvos!!!!
Felfekszel az asztalra hanyatt és az orvos megnyomkodja óvatosan a golyóidat, esetleg ultrahanggal is megnézi és annyi. A végbélen keresztüli vizsgálat amire gondolsz az a prosztata vizsgálata. Elképzelhetõ, hogy azt is megnézi, de ne félj a doki ezerszer csinált már ilyen dolgokat és õ nem lesz zavarban. Ne félj, el kell menni, mert egészség csak egy van!! 5 perc lesz az egész vizsgálat.
ha megakarod enni..:DDD
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Ha az urológushoz elmegyek, akkor a here golyót hogy nézik meg? Kívûlrõl valahogy, vagy végbélen keresztül valahogy?
1-et értek! Gyorsan urológushoz kell fordulnod, mert a hereráknak pont ez az egyik ismérve, hogy keményebb az egyik oldal. Ha késlekedsz, áttétek is lehetnek, mivel a hererák rosszindulatú daganat. Fõleg a nyirokcsomókra tevõdik át, és akkor RLA kell, de azt végképp nem szeretném neked kívánni, így marad a gyors diagnózis.
Szerintem nem. Sok embernél van diferencia. vanakinek pl a bal heréje kisebb, mint a jobb. Errõl szól a következõ nóta is :) ajánlom figyelmedbe :D http://www.youtube.com/watch?v=OrrtIm4UP7c
A fürgerókalábak-at én is hallgatom, de a keménységre nem vonatkozik az asszimmetria. Csak a méretre!!
A kérdező hozzászólása: Srácok, kiderült semmi gond! :)

Az baj ha valaki képzelõdik?

hogy amikor elbambul pl. valaki és valamit elképzel máshol van és beszélget egy emberrel aki pl.élõ igazi életbe de vele képzelõdnek de olyanokat mond amit az illetõ elképzel. ez káros vagy szokat ilyet csinálni az emberek? a skrizofénség vagy mi az más ?

Legjobb válasz: Nem az nem baj és nem skizofrénség. Amikor azonban már magában beszél közben és nem veszi észre magát, akkor kezd "fura" lenni... Ha pedig az illetõ nem tudja megkülönböztetni, hogy mi az amikor csak képzelõdik és mi ami valóság, na akkor baj van. ha a képzeletebelit valóságnak veszi... akkor bizony bedilizett. De egy szimpla képzelõdés, álmodozás egyáltalán nem beteges.

Nem az nem baj és nem skizofrénség. Amikor azonban már magában beszél közben és nem veszi észre magát, akkor kezd "fura" lenni... Ha pedig az illetõ nem tudja megkülönböztetni, hogy mi az amikor csak képzelõdik és mi ami valóság, na akkor baj van. ha a képzeletebelit valóságnak veszi... akkor bizony bedilizett. De egy szimpla képzelõdés, álmodozás egyáltalán nem beteges.
Ha valaki álmodozik, elképzel helyzeteket, szituációkat, párbeszédeket, az nem betegség. Persze ha valakinek ez teszi ki az élete jelentõs részét, az lehet káros, mert nem tudja az igazi életet, a jelent kiélvezni, átélni. Ha valaki képzelõdik és nem tudja megkülönböztetni a valóságot a képzelettõl, az valóban lehet valamilyen betegség jele, tünete.
Ha közben tudatában vagy annak, hogy az amit elképzelsz, az nem a valóság akkor nem baj. Ha viszont azt hiszed, hogy ez éppen tényleg veled történik, akkor van baj.

Az baj, ha 3napja szurattam industrial piercinget, és már 2. reggel ugy kelek fel, hogy tiszta véra fulem? Ez baj?

Legjobb válasz: Az a tiszta vér, az mennyire sok? Mármint rendesen, folyamatosan vérzik, és az egész füled véres? Mert az baj. De ha csak van egy kis alvadt vér körülötte az elsõ napokban, az nem gáz.

Az a tiszta vér, az mennyire sok? Mármint rendesen, folyamatosan vérzik, és az egész füled véres? Mert az baj. De ha csak van egy kis alvadt vér körülötte az elsõ napokban, az nem gáz.
Biztos ráfeküdtél és megsérült.
A kérdező hozzászólása: már 2.napja mikor reggel felkelek alvadt vér van korulotte, elég sok.napkozben nem vérzik egyáltalán, csak mikor igy reggel felkelek.akkor lehet csak attol, hogy véletlenul ráfekudtem és megsérult?
Igen, de ez természetes a gyógyulása során.
A kérdező hozzászólása: koszonom szépen a válaszokat:)

Az baj, ha a sárgafülű ékszerteknős egyedül van?

Már olyan sok helyen olvastam, hogy az ékszerteknősöknek kell egy másik társ, mert ha egyedül vannak, akkor nem esznek és szomorúak lesznek. Az én teknősöm 9 éves és idáig semmi jelét nem mutatta, hogy ő most magányos lenne. Remek az étvágya, annyira, hogy ha adok neki egy halat, akkor alig lehet leállítani. Soha nem volt még beteg. És egyáltalán nem tűnik rossz kedvűnek, sőt, hogy ha kiveszem a vizéből, már alig várja, hogy járkálhasson. Akkor most mivan?

Legjobb válasz: Ha 9 évig kibírta akkor szerintem ezután se lesz baj. Ha vennél neki egy párt lehet, hogy nem is szoknák meg egymást és nagyobb baj lenne belõle. (Off: Nekem vörösfülü párom volt és amikor öregségben elpusztult a fiú, akkor mondta az állatorvos hogy nagyon sokat foglalkozzunk a lánnyal, nehogy magányban elpusztuljon. Mindig kivettem amikor haza értem iskolából, el volt kényeztetve, egyszer mégis arra jöttem haza, hogy már nem mozdult meg :( :( )

Ha 9 évig kibírta akkor szerintem ezután se lesz baj. Ha vennél neki egy párt lehet, hogy nem is szoknák meg egymást és nagyobb baj lenne belõle. (Off: Nekem vörösfülü párom volt és amikor öregségben elpusztult a fiú, akkor mondta az állatorvos hogy nagyon sokat foglalkozzunk a lánnyal, nehogy magányban elpusztuljon. Mindig kivettem amikor haza értem iskolából, el volt kényeztetve, egyszer mégis arra jöttem haza, hogy már nem mozdult meg :( :( )
Nem igénylik a párban tartást. Az én vörös fülû ékszerteknõsöm 13 éve él egyedül és semmi gondja, baja (kopp kopp kopp). Egyszer egy fél napra raktam mellé egy kisebb teknõst, érdeklõdést tanúsított iránta, de miután elvettem mellõle élte tovább a maga kis életét. Nem feltétlenül társas lények, persze minden szebb ha több van belõle, de nem feltétel a tartásához.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.:)
az enyém meghalt egyedül TÁRS KELL NEKIIIIII!!!!!!társ társ társsssss

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!