Találatok a következő kifejezésre: Az baj folyásomnak nagyon (16 db)

Az baj ha folyásomnak nagyon erős (kb. mint az iparié, szúros, szinte maró) ammónia szaga van?

Csak akkor érezni ha konkrétan megszagolom, ha csak wc-re megyek nem, és a vizeletnek se érzem hogy ilyen szaga lenne.Eddig ezt nem vettem észre csak kb. 2 hete de a 2 hét elett csak két napon.19 hetes kismama

Legjobb válasz: lehet valami fertozes is,a folyas normalis de nem szagos.menj dokihoz jobb ha megvizsgalja a folyasod mielott valami csunya betegseg lenne,azthiszem most pont nem kene.

lehet valami fertozes is, a folyas normalis de nem szagos.menj dokihoz jobb ha megvizsgalja a folyasod mielott valami csunya betegseg lenne, azthiszem most pont nem kene.
Azért jobb, ha megkérdezed az orvost, vagy legalább a védõnõt.
Mindenképp menj nõgyógyászhoz, a szag fertõzsre utal.
Azonnal menj orvoshoz!!! Szinte biztos, hogy fertõzés. Terhesen egyáltalán nem szabad gondolkodni a legapróbb tünetnél sem, hanem azonnal doki!

Ma voltam terhesgondozáson, a babával minden rendben van, zárva is vagyok szívhang rendben csak van folyásom! Megvizsgált az orvos ami nagyon fájt, de mondja a gyulladás miatt, cliont irt fel 10db-osat! Szerintetek nagy baj lehet?

Legjobb válasz: 21.05.-nek: Idézet a a canesten kúp betegtájékoztatóból: "a kúp a szülés elõtti hüvelyfertõtlenítésre is alkalmas", tájékozódj, mielõtt írsz valamit! Nekem, és még sok száz kismamának, a doki írta fel, a recept nélkül kapható változata a canesten combi, csak a terhesség elsõ 12 hetében nem ajánlott, mint semmilyen gyógyszer, ez gyógyszeripari protokoll! (anyukám gyógyszerész)

21.05.-nek: Idézet a a canesten kúp betegtájékoztatóból: "a kúp a szülés elõtti hüvelyfertõtlenítésre is alkalmas", tájékozódj, mielõtt írsz valamit! Nekem, és még sok száz kismamának, a doki írta fel, a recept nélkül kapható változata a canesten combi, csak a terhesség elsõ 12 hetében nem ajánlott, mint semmilyen gyógyszer, ez gyógyszeripari protokoll! (anyukám gyógyszerész)
14:51-es, canestent nem használhat terhesen.
A kérdező hozzászólása: különben 26 hetes+2 napos vagyok.és mikor vizsgált mondta enyhén zöldes a váladék, de az csak azért fontos mert hogy igy betudta azonosítani a korokozot!és 2 hét mulva kell vissza mennem! Ha baj lett volna a terhességemmel nem ez történik ugye?vagy?nagyon megijedtem!
Canesten ügyében utolsónak igaza van, 37 hetes vagyok, én is most estem át egy canesten kúrán, akárcsak az elsõ két babával is szülés elõtt. A kérdezõnek: nyugodtan használd a kúpot, a dokid ért hozzá, bízz benne, de azért egy tenyésztést csinálhatott volna.
Használd, a hüvelykúpok "minden" nyavalyára jók, gyakorlatilag ugyanazok az összetételeik, csak más-más arányban, egyik erõsebben fertõtlenít, másikban kevesebb a hatóanyag. Ha doki nélkül vettél volna canesten combit a gyógyszertárban, az is pont úgy elmulasztaná a gombás fertõzést mint a clion kúp. Szóval használd, egy hét múlva kutya bajod sem lesz!
A kérdező hozzászólása: akkor most mit csináljak ne használjam vagy mi?
Sajnos ilyenek az orvosok. Nekem pl. bármiféle vizsgálat nélkül(!!!) írt fel kúpot terhesen.
Bocsi most olvastam el rendesen a kommentedet. Hogy nem is vett le tenyésztésre váladékot? Elég furcsa.
A kérdező hozzászólása: azt mondta hogy 2 hét mulva csinál egyet!:) köszönöm!
Sajnos terhesség alatt a megváltozott ph és egyéb tényezõk miatt sokkal hajlamosabbak vagyunk ilyenre. a Clion jó ezekre a problémákra, bár nem nagyon értem, hogy miért csak 2 hét múlva lesz a tenyésztésnek eredménye. elméletileg 3 nap múlva már lenni kellene és akkor célirányosan tudná kezelni.
Nincs semmi baj, ne aggódj, elõfordul az ilyen, terhesen meg fõleg. A klion pedig jó, kismamák is használhatják és biztosan segíteni fog, bár nem ártana legközelebb egy kenetvétel, hogy megnézze a doki, biztosan elmúlt-e a gond.
Az én orvosom sem javasolja a Canestent. Igaz, én még az elsõ trimeszterben vagyok! Azt mondta, hogy Gyno-Pevaryl írható fel terheseknek. Szerintem orvosa válogatja. Amúgy a Canesten tájékoztatója sem javasolja, úgy emlékszem...

Az normális, hogy 6+4hetesen még mindig szurkál a hasam alja? Éjszaka két barna petty volt a bugyimon, ma pedig nagyon halvány barna folyásom van, de gyengén. Az baj?

Legjobb válasz: Irány az orvos!!! Vélhetõen szükséged van hormon gyógyszerre (Duphaston stb.). Ne várjál, mert a barnázás soha nem jelent jót.

Irány az orvos!!! Vélhetõen szükséged van hormon gyógyszerre (Duphaston stb.). Ne várjál, mert a barnázás soha nem jelent jót.
Menj minél hamarabb dokihoz!! 3 éve így történt: kb 6 hetes terhes lehettem, pontosan már nem emlékszem. Egyik este egy kevés barnás folyást vettem észre a fehérnemûn. Kb 2 napra rá, megint volt egy kevés barnás folyás. Rá kb 2 napra pedig elment a babám. 1 éve történt: a 7. hetet kezdtem, mikor pénteki nap kevés barnás folyás volt a bugyin. Szombaton megint. Vasárnap nem volt, de azért elmentem a dokihoz-sajnos rossz dokihoz, aki semmit nem írt ki, azt se mondta, bakk. Megállapította a terhességet, és elküldött. Másnap normális dokihoz akartam menni- még az nap elment a babánk. Irány a doki!!!!!!

Barna folyás a 13. hétben nagy bajt jelent? Hívtam a dokim azt mondta pihenjek és ha estére nem múlik el akkor megvizsgál. De nagyon aggódom. A barna folyás mindig bajt jelent?

Legjobb válasz: Esetleg attól is lehet, hogy megvagyok fázva és elég sokat köhögök és fújom az orrom?Lehet ettõl az erõlködéstõl?

A kérdező hozzászólása: Esetleg attól is lehet, hogy megvagyok fázva és elég sokat köhögök és fújom az orrom?Lehet ettõl az erõlködéstõl?
Igen, az alhasi vérbõség miatt az erõlködéstõl a hajszálerek elpattannak, ez okozhat vérzést. Pihenj sokat, a rutascorbin erõsíti az érfalakat, én azt kaptam barnázásra.
nem mindig, de valóban oda kell rá figyelni, mert vetélés jele is lehet. A 13. héten már kisebb a kockázat, de tedd amit a dokid mondod, pihenj sokat és én mindenképpen megvizsgáltatnám magam, már csak azért is, hogy ne izguljam végig a hétvégét.
Egy egészséges terhességben nem szabad barnázásnak lennie, vérzésnek, maszatolásnak.(a sárgás folyás megint más) Tedd azt amit a doki mondott, pihenj, felpolcolt lábbal, bár mivel a barnázást hormonprobléma okozza és nem keményedés, vagy kifáradás így tulajdonképp nem igen használ. A hormonproblémát meg igenis kezelni kell, így a 13 hétben már magzatról beszélünk, már ki lehet védeni az esetleges vetélést magzatmegtartó hormonpótló gyógyszerekkel. Reméljük a dokid ír fel neked valamit. egy hozzáértõ kismami.
Nekem nagyon jó ultrahangos orvosom van. Én is azért kerültem hozzá, mert állandóan vérezgetek. Azt mondta, hogy amíg barnás, addig nincs gond, mert az nem a méhbõl jön. Az a hüvelybõl, vagy a méhszájtól jön. Csak akkor van baj, ha piros a vér.
En a 18. hétben vagyok és 2 nappal ezelott én is barnáztam egy kicsit. Aznap agyonhajtottam magam, pihentem és estére el is mullott. Szerintem ne aggodj, biztos nincs gond. Nekem a pici most is ugy kalimpál, jelzi, hogy nincs semmi baj.
Nem feltétlenül jelent mindig bajt. Én is barnáztam az elsõ terhesség alatt méhszáj polip miatt.
mi újság veled? hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen jól vagyok. Péntek délutánra már nem volt semmi barnázgatás....igaz egész délután feküdtem. Hívott (!!!) az orvosom is, amin kellemesen meglepõdtem és azt mondta ha hétvégé is bármi lesz akkor azonnal hívjam Õt. Hál'Istennek nem volt semmi...bár nagyon sokat pihentem. Mivel már nem köhögök annyira így ma bejöttem dolgozni......de csak akkor maradok egész nap ha jól érzem magam. Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)

5 éve nem szedek fogamzásgátlót. Babát szeretnénk a párommal ezért nagyon figyelem az oldalt. Tetszik ahogy ilyen kedvesen válaszoltok egymásnak. Nekem nincs tojásfehérje szerű folyásom ez baj?

Hétvégén megyek doktorbácsihoz. Hormonvizsgálattól kezdve mindenre megyek majd, mert még van 15 kg feleslegem amit addig szeretnék leadni.

Legjobb válasz: Én sem mindig vettem észre, hogy lett volna, de eddig nem is tudtam róla, hogy az számít, hogy milyen. Mióta erre az oldalra látogatok, azóta tudtam meg, hogy a ciklus minden periódusában másmilyen a folyás. Különben nekem, mikor ezt szóvá tettem a nõdokimnak, nem vett komolyan, és hiába tartja magát felvilágosult orvosnak, továbbra is azt állította, hogy nem normális, ha a nõnek folyása van. Azt tanácsolta, irigáljak heti 2-3 alkalommal. Én még nem tudok a saját nyákomról nyilatkozni, fogigátlót kell szedjek, ezért nem láttam értelmét eddig a folyás vizsgálatának, mert amúgy sem adna képet arról, hogy mi zajlik bennem (pl. peteérés, beágyazódás). Remélem, nem voltam túl hosszú

Én sem mindig vettem észre, hogy lett volna, de eddig nem is tudtam róla, hogy az számít, hogy milyen. Mióta erre az oldalra látogatok, azóta tudtam meg, hogy a ciklus minden periódusában másmilyen a folyás. Különben nekem, mikor ezt szóvá tettem a nõdokimnak, nem vett komolyan, és hiába tartja magát felvilágosult orvosnak, továbbra is azt állította, hogy nem normális, ha a nõnek folyása van. Azt tanácsolta, irigáljak heti 2-3 alkalommal. Én még nem tudok a saját nyákomról nyilatkozni, fogigátlót kell szedjek, ezért nem láttam értelmét eddig a folyás vizsgálatának, mert amúgy sem adna képet arról, hogy mi zajlik bennem (pl. peteérés, beágyazódás). Remélem, nem voltam túl hosszú
nem mindenkinek van tojásfehérje nyákja pékor, a krémes is megteszi amúgy :)
A kérdező hozzászólása: Az van és utálom is :) Annó tojásfehérje szerû cucc iskoláskoromban volt a bugyimban emlékszem rá. Sulifix ragasztóhoz hasonlítottuk a csajokkal :)
ilyet még nem is hallottam, hogy sulifix :) )) de tetszik :)
Szia! Nekem is krémes volt a nyákom ebben a hónapban, de tudom, hogy akkor volt Pé-m, mert jelzett az ovu teszt és nagyon is éreztem a bal petefészkemet. Múlt hónapban amúgy ezt a fájdalmat nem éreztem ilyen intenzíven. Szerintem változó. Viszont akkor volt tojásfehéres nyákom.

Nagy baj az ha rószaszín folyásom van?

Tegnap óta nagyon viszketek alul.Már vettem magamnak Canesten Kombit,remélem segít.Viszont aggaszt az,hogy rózsaszínes folyásom van,mintha kicsit véres lenne.Ez lehet a fert?zést?l vagy más baj van?Egész eddig nem volt,csak most hogy elkaptam ezt a hüvelyi fert?zést.

Legjobb válasz: Nekem 2-3 nap alatt segitett a Canesten. Nekem is pont igy volt, nödokihoz féltem elmenni. Olyan rozsaszines volt a folyasom, de almult az is. Szerintem nekem az attol lehetett mert viszketett és vakartam, és lehet felsértettem valamit. Ha nem segit a krém 4-5 nap utan, akkor fordulj dokihoz, mert ez a fertözés komolyodhat, és akkor mar a folyasod is olyan lesz mint a túró, rendesen potyogni fog belöled, azt mar tényleg nagyon kellemetlen.

Nekem 2-3 nap alatt segitett a Canesten. Nekem is pont igy volt, nödokihoz féltem elmenni. Olyan rozsaszines volt a folyasom, de almult az is. Szerintem nekem az attol lehetett mert viszketett és vakartam, és lehet felsértettem valamit. Ha nem segit a krém 4-5 nap utan, akkor fordulj dokihoz, mert ez a fertözés komolyodhat, és akkor mar a folyasod is olyan lesz mint a túró, rendesen potyogni fog belöled, azt mar tényleg nagyon kellemetlen.
A fentit tudom megerõsíteni, én nem vakartam, szerintem a rószaníes, mintha kicsit véres folyásod lenne, az a fertõzéssel jár. Én azért azt tanácsolnám, hogy Canestent használd, s azért menjel dokihoz is, ugyanis lehet, hogy a gyógyszer révén tünet mentes leszel, de mégsem gyógyulsz meg teljesen, ami ha ott lappan hosszú távon nem lehet jó, én elmentem a dokihoz és így volt, õ azt mondta, hogy enyhül, de ott bent látta, hogy még nem múlt el teljesen (már nem viszkettem, nem volt fura folyás, de belül még olyan túros darabos voltam), s akkor kaptam még egy másik gyógyszert.
Teljesen egyetértek. Mindenképp doki!

Most történt valami délután. Baj lehet? Valami rózsaszín folyásom volt, de nagyon halvány , aztán vmi kis darabka kijött belőlem, de az is inkább rózsaszín volt, mint piros. Mi lehetett ez?

Nem görcsölt a hasam. Mesiszer?en szokott fájni a hasam, de egyáltalán nem vészesen és nem sokszor. Én úgy érzem baj van. Hát egy tuti irány a doki. Ti mit mondotok? Már írtam egy kérdést azzal a címmel, hogy normális-e hogy ilyen rövid volt a vizsgálat.

Legjobb válasz: Menj dokihoz mindenképp! Elõfordul, hogy a vizsgálat után lesz egy kis színes folyása az embernek, de az a darabka... nem jó jel... Akár ambullancia, akár bárki más doki, de tényleg irány! Nagyon szorítok! Kérlek, jelentkezz, ha tudsz valamit!

Menj dokihoz mindenképp! Elõfordul, hogy a vizsgálat után lesz egy kis színes folyása az embernek, de az a darabka... nem jó jel... Akár ambullancia, akár bárki más doki, de tényleg irány! Nagyon szorítok! Kérlek, jelentkezz, ha tudsz valamit!
A kérdező hozzászólása: Nekem nem volt nagy vizsgálat csak ultrahangot csinált...
szia. rózsaszínes enyhe folyás lehet mástól is ne gondolj a legrosszabbra, de feltétlen menj orvoshoz! szoritok én is (egy a tegnapiak közül)!!

6 hetes terhes vagyok hétfőn szerettem volna dokihoz menni, az éjszaka erős görcseim voltak, mintha megjönne.. Most voltam wc-n és sötétsárga a folyásom! Baj van? ? Mit csináljak? Nagyon megijedtem!

Legjobb válasz: MOST menj dokihoz, fertõzés,és ha sötétsárga,akkor a méhnyak környékérõl jön a folyás, ha fentebb megy, burokrepedés lehet.

MOST menj dokihoz, fertõzés, és ha sötétsárga, akkor a méhnyak környékérõl jön a folyás, ha fentebb megy, burokrepedés lehet.
Szia. Sötétsárga vagy barnás?Még mindig görcsölsz?? Nem tudsz most dokihoz menni? De nyigodj meg valami kálciumot juttass a szervezetetbe jó lenne magnézium és c vitamin is de a legjobb lenne a doki!!
Ügyelet! Most!
Nem akarlak megijeszteni de görcsölés + barna sztem nem jó jel.hagyd a francba a netet taxi vagy valami és rohanás az ügyeletre drukkolok hogy ne legyen baj!!!
Én is barnáztam 9 hetesen + véreztem jól vagyunk 19 hétben vagyok.hematomám volt. Ügyelet most rögtön ne irogass itt lécci majd irj mi volt szoritok.Ln sem itt irogattam hanem rongyoltunk 1000 rel a dokihoz!!!Ruhanj te is!!!
Remélem már lassan a dokinál vagy! Drukkolok majd irj mi volt!
A kérdező hozzászólása: Elfog menni a baba??
A kérdező hozzászólása: Világos barna, nem sötétbarna.. Ma nem görcsöltem egyeltalán az éjszakát kivéve... Milyen egy vetélés? Ez lehet hogy az lesz?
A kérdező hozzászólása: Ha most bemegyek, tudnak még segíteni, vagy biztos hogy elmegy a baba?

Mi baj lehet? Pár nepja azt vettem észre hogy nagyon sok fehér folyásom van, mi lehet ennek az oka?

Legjobb válasz: Szerintem akkor hamarosan megjön a menszid. Nekem legalábbis elõtte pár nappal, meg kicsit még utána is viszonylag erõs, fehér folyásom van. Ha neked nem ezt jelzi, akkor nem tudom mi lehet az oka.

Szerintem akkor hamarosan megjön a menszid. Nekem legalábbis elõtte pár nappal, meg kicsit még utána is viszonylag erõs, fehér folyásom van. Ha neked nem ezt jelzi, akkor nem tudom mi lehet az oka.
A kérdező hozzászólása: a mensim majd 2 hetet késet, de megjött, most mensi után 1 héttel vagyok és ezt észlelem egy párnapja
Hormonális is lehet, idegesebb nõknél gyakoribb, ill. lehet gomba is , ha viszket, vagy bármi mást tapasztalsz , járj utána az a biztos.
Szerintem peteérésed is lehet! Ha nyákos és nyúlós vagy olyan lesz, akkor most vagy a legtermékenyebb napjaidban! Olvass utána a neten is megtalálod sok helyen! Elinte én sem tudtam nekem sem volt!
Baj??? Az lenne a baj ha lenne.
Egyáltalán nem baj.De van olyan hogy a köv.menzesz idelyében jelentkezik egy kis barnás folyás vagy maga a menzesz, csak csekély mértékben.Ez sem baj, mert minden terhesség más.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!