Találatok a következő kifejezésre: Az baj folyásomnak (94 db)

Ha többször van sárgás-fehéres folyásom, az baj? Most vagyok 6 hetes. Ja, és a heteket az utolsó élő menstruáció első napjától kell számolni?

Legjobb válasz: Nem baj,ha van folyásod,csak ha szaga van,akkor kell orvoshoz menni.Ilyenkor a baba miatt változik a hüvely kémhatása,alkalmazkodik a babához,teljesen normális dolog.Igen a heteket így számítják.

Nem baj, ha van folyásod, csak ha szaga van, akkor kell orvoshoz menni.Ilyenkor a baba miatt változik a hüvely kémhatása, alkalmazkodik a babához, teljesen normális dolog.Igen a heteket így számítják.
Igen, attól!Akkor most neked 2 hetet késik, igaz?Nrkem is volt ezzel gondom(a folyással)Kaptam rá a dokitól TANTUM ROSA hüvely öblitöt!Elmult-visszajött.Igy volt 40 héten át!
Szia! A sárgás folyás teljesen természetes a terhesség alatt, mondta a nõdokim, és olvastam is róla. Akkor van baj, ha viszket, ég mert akkor valamilyen gombás fertõzésrõl lehet szó. Gratulálok! 30 hetes kismami
Bocsi, hogy nem tudok segíteni, de erre én is kíváncsi lennék, mert én is tapasztaltam ilyet. Ja és 7 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: 1 hete késik, mert 35 naposak a ciklusaim.

13 éves lány vagyok és még nem jött meg a menstruációm, de már van f. folyásom. Az baj?

Legjobb válasz: Az f. folyás a fehérfolyást jelenti? Ha igen, akkor valóban baj van, egy nõgyógyász többet tud majd errõl mondani, valószínûleg valamilyen hüvelyi fertõzés.

Az f. folyás a fehérfolyást jelenti? Ha igen, akkor valóban baj van, egy nõgyógyász többet tud majd errõl mondani, valószínûleg valamilyen hüvelyi fertõzés.
utolsónak: 1-2 hónap? jól vagy? nekem 3 és fél évig volt az elsõ elõtt folyásom! és a többségnek is 2évig van elõtte! tévedésben élsz!
Nincs semmi baj.Lehetr hogy csak peteérésed van.Nálam is így volt hogy néha voltak fehér fojások aztán késõbb 14 éves koromban jött meg.
nekem is sokáig volt folyásom mielõtt meg nem jött. szal sztem ne aggódj, nincs semmi fertõzésed;) de ha félsz akkor menj el nyugodtan, nem lesz abból baj!
Az elsõ menstruációt a fehér folyás jelzi, ami abszolút nem utal semmilyen betegségre, teljesen természetes. Akár fél-egy évvel is megelõzheti.
Igen ez valószínûleg azt jelzi hogy hamarosan (pár hónap) múlva megjön az elsõ menszid, ha zavar akkor használj tisztasági betétet. Akkor lenne probléma ha a folyás büdös lenne és sötét, sárga színû lenne, akkor fertõzés, de a fehér folyás az normális.
Hidd el nincs semmi baj. Ez természetes. A fehér folyás a menstruáció elõtt jelentkezik 1-2 hónappal.

Még van 3 napom a nem vártig, ha nincs krémes folyásom az baj? Akkor már tuti nincs baba? Sok helyen olvasom hogy krémesnek kéne lennie de nekem semmi nincsen vagy egy gombnyi nagyságú de nem krémes de az egy nap max egyszer.

A h?m még fent van.

Legjobb válasz: Ha felmész a babatervezõk otthonára akkor ott elolvashatod, hogy a terhesek többségénél a nem várt elõtti napokra inkább szárazság volt jellemzõ és ritkán bõséges folyás. A lényeg, hogy ne legyen vizes folyás, mert az sajna mensit jelez. Sok sikert.

Ha felmész a babatervezõk otthonára akkor ott elolvashatod, hogy a terhesek többségénél a nem várt elõtti napokra inkább szárazság volt jellemzõ és ritkán bõséges folyás. A lényeg, hogy ne legyen vizes folyás, mert az sajna mensit jelez. Sok sikert.
Nem törvényszerû se a vizesfolyás, se a nagyon váladékozás.Attól még lehetsz terhes!Ha nem jön meg, helyette csinálj 1 tesztet, azt meglátod!

Az baj ha folyásomnak nagyon erős (kb. mint az iparié, szúros, szinte maró) ammónia szaga van?

Csak akkor érezni ha konkrétan megszagolom, ha csak wc-re megyek nem, és a vizeletnek se érzem hogy ilyen szaga lenne.Eddig ezt nem vettem észre csak kb. 2 hete de a 2 hét elett csak két napon.19 hetes kismama

Legjobb válasz: lehet valami fertozes is,a folyas normalis de nem szagos.menj dokihoz jobb ha megvizsgalja a folyasod mielott valami csunya betegseg lenne,azthiszem most pont nem kene.

lehet valami fertozes is, a folyas normalis de nem szagos.menj dokihoz jobb ha megvizsgalja a folyasod mielott valami csunya betegseg lenne, azthiszem most pont nem kene.
Azért jobb, ha megkérdezed az orvost, vagy legalább a védõnõt.
Mindenképp menj nõgyógyászhoz, a szag fertõzsre utal.
Azonnal menj orvoshoz!!! Szinte biztos, hogy fertõzés. Terhesen egyáltalán nem szabad gondolkodni a legapróbb tünetnél sem, hanem azonnal doki!

Az baj, hogy szinte mindig krémes folyásom van? Volt valaki hasonló helyzetben és sikerült teherbe esnie, mennyi próbálkozás után sikerült?

Ebben a hónapban kezdtem el hõmérõzni is, meg nézni a hüvelyváladékot is. Mikor elmúlt a menstruációm, onnantól folyamatosan krémes folyásom van, 12. napon vagyok, 28-30 naposak a ciklusaim. De régebben is észrevettem már, hogy nekem mindig krémes, járok rendszeresen nõgyógyászhoz, de nincs semmi bajom. PCOS-s vagyok, de az kezelve van, esetleg ahoz lehet köze?

Legjobb válasz: Nekem is mindig az van,(csak mensi elõtt kicsit hígabb, vizesebb.), jelenleg is krémes, és több mint egy hete tudom már, hogy kismama vagyok. Elsõre sikerült, 2 baba. Az elsõ lányom megszakítás mellett sikerült. Szóval persze, hogy sikerülhet. Nem lehet mindenkinek ugyanolyan a folyása. :)

Nekem is mindig az van, (csak mensi elõtt kicsit hígabb, vizesebb.), jelenleg is krémes, és több mint egy hete tudom már, hogy kismama vagyok. Elsõre sikerült, 2 baba. Az elsõ lányom megszakítás mellett sikerült. Szóval persze, hogy sikerülhet. Nem lehet mindenkinek ugyanolyan a folyása. :)

Az baj ha nincs sárga folyásom?

eddig mindig volt sárga folyásom mostanába nem volt.Egyik barátnőm mondta hogy meleg vizel vizezem be az ujjam és nyuljakbele (lyukba) és azóta ujjra van ez jó megoldás volt? és az baj ha nincs sárga folyásom?

Legjobb válasz: szerintem meg épp az a nem normális, ha valakinek sárga folyása van, a helyedben nõgyógyászhoz mennék

szerintem meg épp az a nem normális, ha valakinek sárga folyása van, a helyedben nõgyógyászhoz mennék
Pont az a baj, ha a folyásod sárga! Fehérnek vagy átlátszónak kell lennie, attól függõen, hogy hol tart a ciklusod.
nem!
Az önkielégítésnek semmi köze a menstruációhoz és semmi bajod nem lesz!!! Nyugodj meg!
én menstruáció alatt is szoktam masztizni.

6 hetes terhes vagyok és sötétes sárgás színű folyásom van. Az baj? Ja és szabad sexelni most, vagy várjunk még, már két hete nem volt sex.

Legjobb válasz: menj el dokihoz , a fehér folyással nem lenne gond ,de ha már sárgás és sötétebb az nem biztos hogy jót jelent. a doki tud megnyugtatni

menj el dokihoz , a fehér folyással nem lenne gond , de ha már sárgás és sötétebb az nem biztos hogy jót jelent. a doki tud megnyugtatni
Mindenképpen keress fel egy orvost, nehogy vmi fertõzés legyen. A sexet most a baba miatt ne csináljátok, mert árthattok vele! Õ MOST A LEGFONTOSABB!!!
A szex a terhesség egésze alatt megengedett, ha a doki másképp nem dönt. A folyás akkor normális, ha fehér, színtelen, szagtalan, de terhesség alatt sokszor sárgás is. Szerintem semmi gond, de jobb, ha doki lát.
nekem már 15 hete nem volt szex, mégis birom. Én a helyedben nem szexelnék addig, amíg nem látott orvos. Barna folyásom nekem is volt, szaladtam vele a dokihoz (egy vetélés után nem csodálkozok magamon). Szerencsére nem volt gond. Feltétlenül lásson orvos! A szexrõl nála kérdezz rá. 23 hetes pocis
Lehet hülye vagyok, de mi nem fogunk szexelni, ameddig meg nem születik a baba. :s más remélem bátrabb. Mi olyan sokat szenvedtünk ezért a babáért, hogy amennyi örömet okoz a szex, az eltörpül amellett, amit akkor fogunk érezni, ha megszületik egészségesen a babánk. Amúgy én is 6 hetes vagyok, és van, hogy sárgásabb színû a folyásom. Folyton azt lesem. Nekem anno azt mondták, ameddig nem piros, nem rózsaszín, nem barna, nem zöld, nincs szaga, addig minden rendben van.
Szia!Én is 6+5 hetes vagyok, és rendszerint van sárgás folyásom, megemlitettem az ovosnak , azt mondta ha nem viszket, csip akkor nincs baj.Sexelni mi sem sexeltünk, mióta pozitiv a teszt, viszont nekem egy kis vérömleny miatt nem is ajánlja az orvos.Majd ha felszivodik.Viszont nem is ez a fontos most egyikönknek sem, a puszik, ölelések, na és a baba kárpótóljáka sexet.
szia! Én 32 hetes vagyok és 30 hete nem sexeltem, de megértem, hogy vágysz rá mert én is szerettem volna csak a párom képtelen volt nem a babára gondolni. Mindenféleképpen nézesd meg magad dokivel, mert bár a méhszáj zárva van és így védett a baba, jobb ha a doki tisztázza a folyásod okát. Lehet egy kis hüvelysérülésen keresztül esetleg jobban elefertõzödsz mint kéne...Általában a fehér folyás kismamáknál bugyira száradva besárgul még ez is normális dolog. De tényleg menj inkább dokihoiz, most ugy is a baba a legfontosabb, sex nélkül meg lehet élni :-))

Már legalább 4 vagy 3 éve van menstruációm, de még mindig van az úgynevezett "folyásom". Olykor szaga is van. Nem merek anyámnak szólni, mert nem akart nő nőgyógyászhoz elvinni, a férfitől meg félek. Ez nem természetes ugye? Van valami bajom? HELP.

Legjobb válasz: Üdv, Minden nõnek van egy természetes folyás ciklusa! Miután elmúlik akkor jön a fehéres utána tojásfehérje, utoljára a krémes és újra vérzés. Ezzel jelezve a ph változást a hüvelyben, és a peteérésed. Ha sárga vagy zöld, és kimondottan büdös akkor van gond. Tisztálkodj többet, hord pamut alsót, meg tisztaságit. A férfi nõgyógyászoktól meg nem kell félni, nagyon aranyosak, az enyém még helyes is:)

Üdv, Minden nõnek van egy természetes folyás ciklusa! Miután elmúlik akkor jön a fehéres utána tojásfehérje, utoljára a krémes és újra vérzés. Ezzel jelezve a ph változást a hüvelyben, és a peteérésed. Ha sárga vagy zöld, és kimondottan büdös akkor van gond. Tisztálkodj többet, hord pamut alsót, meg tisztaságit. A férfi nõgyógyászoktól meg nem kell félni, nagyon aranyosak, az enyém még helyes is:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a jó tanácsot!:) Rendes vagy!(:
Elmesélem neked, hogy elsõnek én is nõ nõgyógyászhoz mentem, mert pont így gondolkodtam ahogy te. Bár ne tettem volna. 17 lehettem, totál bunkó volt velem, tök lenézett. Fogamzásgátlót szerettem volna felíratni, nem is írta fel. Majdnem hogy elküldött a picsbe, hogy nekem nem hozzá kell mennem...könyörgöm, anyukám se tudta, én honnan tudhattam volna? ... na mind1, azóta is férfi nõgyógyászaim voltak. Azok között is akadt bunkó(ez benne van a pakliban), de nõhöz én soha többet! Ez az én tapasztalatom.
amúgy a nõgyógyok egy része néha azért bunkó, mert megint puncit látnak aznap már a 100. Pláne ha kórházi rendelésre mész, na ott egy húzósabb hidegfrontos nap 30kismama aki jön szülni... gondolhatod.

Nekem peteérésnél sűrű fehér folyásom van mindíg nem tojásfehérje! és nem nyúlós hanem sűrű! Az baj?

Legjobb válasz: soha nem volt még tojásfehérje nyúlós folyásom!minden pé-nél ez a sûrû fehér van kb 2 napig!

A kérdező hozzászólása: soha nem volt még tojásfehérje nyúlós folyásom!minden pé-nél ez a sûrû fehér van kb 2 napig!
Nem egyátalán nem baj, az a lényeg, hogy tüszõéréskor ill ovu. elõtt mennyiségi változás kell.Tehát több váladéknak kell lennie. Ez a honlap sokat segíthet:www. babatervezok.otthona.net
Szia. Ha minden más rendben van nálad akkor nem hiszem hogy baj lenne meg hát akkor ha nem rozsaszínes és nem büdi akkor nem gondolnál hogy baj soha nincs tojcsid?
A tojásfehérjés átlátszó folyás pé-kor van, ez segíti elõrejutni a spermiumokat. A sûrû fehér folyás, pedig pé után, ez "meggátolja", vagyis nem kedvez a kiskatonák elõrejutásának, így védekezik a szervezet, hogy ha már van egy megtermékenyült petesejt, akkor ne jusson be több spermium. Remélem érthetõ voltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!