Találatok a következő kifejezésre: Az baj egy 14éves (5 db)

Az nagy baj ha egy 14éves lányt 16évesnek nézik?

Nem sminkeli magát nem öltözködik úgy !!!

Legjobb válasz: Max ennyi ha ez neked baj, megmondod hogy 14 vagy, de amúgy is 25éves pasihoz a 16éves lány is fiatal lenne, de amúgy ez jó lesz neked mert több lesz a pasi érdeklõdõd, jól fog jönni majd ha pasizni akarsz.

Mekkora gondjai vannak egyeseknek. Most mi a francért lenne baj? Egyébként sincs hatalmad afelett, hogy hogy nézel ki.
Nem értitek... Dicsekedni akar csak annyi.
ez hülyeség miért lenne baj pff örüjj neki...
Max ennyi ha ez neked baj, megmondod hogy 14 vagy, de amúgy is 25éves pasihoz a 16éves lány is fiatal lenne, de amúgy ez jó lesz neked mert több lesz a pasi érdeklõdõd, jól fog jönni majd ha pasizni akarsz.
Mi baj lenne ebben?
A 2 év nem sok, engem 14-15 évesen 7-8 évvel néztek mindig idõsebbnek, szerencsére ahogy korosodok, kezdem beérni a kinézetemet. 22-23-nak mondanának, 17 vagyok, 15évesen ez nagyon rémisztõ volt. (Arról nem is beszélve, hogy rendszeresen hülyének néztek, ha nem tudtam valamit, amit egy felnõttnek illene. De mégsem tehettem ki magamra egy táblát, hogy bocs, még kiskorú vagyok.) Amikor odajönnek hozzád, mondd meg nyugodtan, hogy hány éves vagy, és küldd el õket a fenébe. 14 évesen még a törvény is bünteti.
Ójaj, nagyon nagy baj.
Dicsekedj az ovitársaidnak.. Engem 13 évesen 26-nak néztek strandon, mégsem kürtöltem szét ország világnak. Hoppá, de, éppen most. Remélem ettõl nagylány lettem!
A kérdező hozzászólása: megmondtam hogy nem kell bunkoktól válasz kettõ hogy elég a VÁLASZOKBÓL!!!!!!44
Allandoan , ez a sok beteg kérdés! Ebredj fel! Hali!
az hát basszus most bekéne írni h nézünk ki na figyejj 165 centi vagyok és szõke szexi csajszi ez baj? most ezt nemfogom beírni egyeseknek de hülyeségekre van idejük
A kérdező hozzászólása: 17:41 köszönöm a válaszod:)
A kérdező hozzászólása: ok kösz elég volt a válaszból
Ejj.. de dicsekszik valaki... Csak szólok, hogy ez egyáltalán nem nagy dolog, az osztálytársnõim mind 16nak néznek ki, tõlem egyszer egy társaság megkérdezte, hogy milyen lett az érettségim, és hogy melyik egyetemre fogok járni... 14/L
Nem tehetsz róla, hogy fejlett lány vagy!!! Az a fontos, hogy fogadd el magad olyannak, amilyen vagy!!! Sok boldogságot és minden jót kívánok Neked!!!
majd mikor 30 évesen 35-nek néznek, lehet, hogy nem lesz kedved dicsekedni:) (mert csak puszta dicsekvés, amiért ideírt.)
A kérdező hozzászólása: Parasztok kíméljenek!!!!!!
A kérdező hozzászólása: igaziból semmi csak egyszerûen fura meg amikor 25 éves csávó jön oda hogy 16 vagyok e akkor elég hülyén érzem magam:)
Jaj egyáltalán nem baj. Az a 2 év semmi. Engem 14 évesen 18-nak néztek. Semmit nem jelent. Nem tudom, hogy te, hogy vagy vele, de én kifejezetten örülök neki, hogy idõsebbnek néznek. Ilyenkor egész jó. Törekedj arra, hogy idõsebb korodban fiatalabbnak tûnj... ;)

Az baj ha egy 14éves fiúnak még alig van fanszőrzete, lábszőrzete stb. ?

Legjobb válasz: nem baj :) majd idõvel kialakul ne félj. Úgy látszik késõn érõ típus vagy. Örülj annak, hogy 14 évesen nincs még sehol sem dzsungeled.. (nem kell vele annyit foglalkozni). szal csak nyugi ne parázz :)

nem baj :) majd idõvel kialakul ne félj. Úgy látszik késõn érõ típus vagy. Örülj annak, hogy 14 évesen nincs még sehol sem dzsungeled.. (nem kell vele annyit foglalkozni). szal csak nyugi ne parázz :)
nyugi o.társam is ilyen..:) neki meg pihek sincsenek a laban..:D majd lesz nyugi^^
Ez szörnyû! Azonnal fordulj Csubakkához!
Majd kialakul. De örülj, úgyis a csupasz pasik lesznek a divat. :D
fan nem láb igen ... nem toom nekem már 5 éves korom óta elég jól látszik
Idõsebb korodban már csak zavarni fog úgy is...:)
kicsoda?...
Hát nekem nem lett belõle semmi bajom..a mini semmire sem volt elég nekem. : D
Ha könnyen felmegy a nagyobb is, akkor nem baj!


Az baj, ha egy lány 14évesen már dugni akar?

Legjobb válasz: Nem kell elsietni.

Nem kell elsietni.
megmondom az õszintét ? jó ? szerintem igen... 14 évesen nem ezen kéne járni az eszednek.. bár ha tudsz normálisan gondolkozni emg érett vagy akkor mondjuk nem baj.. meg persze van barátod.. de ha az a célod hogy mindenkivel összefeküdj.. hát sok sikert hozzá majd megbánod..
Nekem nem.
Írj nekem, megoldjuk! F.
te érzed, de szerintem ez még korai.
"Ma már hamarabb fejlõdnek a gyerekek, a lányok fõleg, de a fiúk is." Már ne haragudj, de az, hogy a gyerekek -ahogy te is mondtad- már 14 évesen jobbra-balra kefélnek, az NEM FEJLÕDÉS!!!
én 14évesen vesztettem el a szüzességem és nem bántam meg. a barátommal akkor már 8 hónapja jártunk és majdnem 2 évig voltunk még utána együtt. érettebb voltam a koromhoz képest és szerelmes.. de a szüzességet tényleg csak annak szabad adni, aki megérdemli 20/L
Nem baj, amíg csak vágy szintjén foglalkoztatja a dolog.
Szia, nem gond az, de ha gondolod lemegyek. 14/F segíthetek a gondodon :)
Az még nem baj, ha csak akar. De mindenképpen várj még ezzel pár évet.
Még korai.
Az nem baj, ha a szexen jár az esze, de az igen, ha a hormonjainak azonnal szolgaian engedelmeskedik. Várni kell, nézelõdni, hogy ki mit csinál a környéken, gyûjteni az infót és szemérmetlenül sokat maszturbálni egy békés sarokban.
20 évvel ezelõtt megkorbácsoltak volna ezért.Ma már elvárt dolog hogy egy lány 14 évesen elveszítse a szüzességét
Nem baj! Ma már hamarabb fejlõdnek a gyerekek, a lányok fõleg, de a fiúk is.
Kit érdekel ? :D
Nem :D 16/F
Nem fejlõdés bizony... Minden élõlény (az ember is) amikor ivarérett, elkapja a bszhatnék... Régebben is mindenkiben ott volt a kis ördög h dgni kéne... Csak mondjuk más volt a társadalom hozzáállása... Erkölcs, stb

Én egy 14éves lány vok, és nem volt még pasim. Igazából nem is ez a baj, hanem az, hogy azért nem volt mert nem feküdtem le velük. Miért van ez? Jobban tettem volna ha lefekszem velük? Vagy miért nem találok pasit magamnak?

lécci tanácsokat, hogy mit tegyek.. el?re is köszii

Legjobb válasz: Az elsõ válaszoló szépen leírta. Fiatal vagy még ráérsz a pasizással, barátkozz élvezd fiatalságodat ismerj meg új embereket. Semmikép ne add oda magad 1 fiúnak se fõleg ha te nem akarod azt ahogy fent írták van még idõd :)

Az elsõ válaszoló szépen leírta. Fiatal vagy még ráérsz a pasizással, barátkozz élvezd fiatalságodat ismerj meg új embereket. Semmikép ne add oda magad 1 fiúnak se fõleg ha te nem akarod azt ahogy fent írták van még idõd :)
Gyerek vagy még...kislány...(ezt természetesen nem sértésbõl mondom, örülj neki, hogy még annyi szép van elõtted). Ennyi idõsen jó hogy nem tetted meg. És ne hagyd magad befolyásolni. Sok ember van, majd látni fogod az évek során, ahogy felnõtté válsz, akik nem találják magukat és a helyüket a világban, önzõek, rosszindulatúak és sorolhatnám...Megpróbálnak majd benned szégyenérzetet, rossz érzéseket kelteni, azt éreztetni veled, hogy nem vagy belevaló, nem vagy jó csaj, apáca meg visszamaradott vagy, ha még szûz vagy 17 évesen, ha nem volt még pasid 18 évesen, ha nem pettingeltél, nem szexeltél 19 évesen. És miért? Mert ez szerintük "gááááz". De nem esel áldozatul, ha tisztába jösz magaddal és az értékeiddel, ha megtalálod az egyéniségedet és kitartasz az elveid mellett. Mert hát miért is legyen kevesebb az önbizalmad azért, mert 14 évesen nem fekszel le egy kisköcsöggel(mivel elhagyott azért, mert nem szexeltél vele). Legyél határozott! Majd te tudod, hogy mit akarsz és mi a jó neked! Majd érezni fogod, ha eljön az idõ:) Lesz egy fiú, aki tisztelni fog, szeretni, és talán te is viszont szereted õt:) Szerintem kell még pár év, hogy ehhez megérj, mind mindenkinek. Meg gondolj már bele...ha valaki azért hagy a francba, mert nem dobod oda magad neki...ér az ilyen ember ennyit? Ugye hogy nem. A tested a tiéd. 19/l
Az utolso jol irta Kesobb orulni is fogsz neki, hogy nem fekudtel le vele 18 f/karpatalja
Adok egy tanácsot....semmiképpen ne add oda magad még ennyi idõsen.Semmiképp. Tudod....énis a napokban vesztettem el a szüzességem...és a pasi utána kinyögte, hogy nem akar komoly kapcsolatot. És most itt vagyok 14 évesen, ku.rvának érzem magam, a gyerek egy idõre tönkrevágta az önbecsülésem, plusz valószínûleg a további szexuális életem.Szóval legyél okos, tanulj mások hibájából, ne legyél olyan hülye mint én.Kérlek. Várj még pár évet.Nem kellenek azok a pasik, akik csak megdönteni akarnak....biztosan találsz olyat, aki tényleg szeret.Lehet, hogy nem most, de majd késõbb biztosan rátalálsz.És addig se búslakodj, van még ezer más jó dolog a pasikon kívül.:)
képzeld én 16 vagyok és még nem volt barátnõm... és akk mivan? :) igaz néha szar h nincs... de mégis élek :D 16/f
nagyon fiatal vagy még. :$ ne akarj olyan pasit aki csak dugni akar veled. Lesz még idõd kiélni a vágyaid... ;) Addig meg csak a kapcsolataid építsd sose tudhatod meik havernak lesz az öccse a herceged ;) szóval pasit találhatsz de megértõt nem sokat ;)
hááát... milyen fajta cicid van? rakétamellek a privát kedvencek.
A kérdező hozzászólása: mindenkinek nagyon köszönöm, megnyugtattatok h nem vok gáz =).. csak kezdem cikinek érezni hogy nem volt még pasim, és ez az egyik fõ oka, amiért nem volt :/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!