Találatok a következő kifejezésre: Az baj egy (3053 db)

Nem baj. A séta legyen tartalmas, és minõségi.
6 óra az nem vészes.A legtöbb ember 8-9 órás munka mellett is tart kutyát :) Amikor elmentek otthonról séta, haza jöttök séta, este séta A 3-4 sétából egynek hosszabbnak kell lennie ahol szabadon rohangálhát, játszhat a többi kutyával :) Így nem lesz gond.
2. vagyok az egyedülléthez meg szoktatni kell! kölyökként pl nem fog 6 órát kibírni, mivel egy kölyök kutya max 2 óráig bírja...szóval amíg kölyök sokszor le kell vinni és fokozatosan kell az egyedülléthez szoktani

Az baj egy szépségversenyen, hogy ha nem nagyok a melleim?

Legjobb válasz: Bajnak semmi esetre sem baj, attól még gyönyörû lány lehetsz. De szépségversenyen nem fogsz nyerni, ahol bikiniben és más lenge öltözetben kell fel-alá mozognod. Amúgy ne sajnáld, hihetetlenül unalmas szakma - több órás szépítkezés, üres fejû kolleginák, 1-2 órás koreográfia betanulások, aztán 10 perc show. Végén egy pasi, aki csak biodíszletnek tart az Audi mellett... Ha meg elõre akarsz jutni és tényleg pénzt keresni vele, akkor minden marhának be kell nyalni (és mást)... És vége mire eléred 30 évet, vagy még korábban... Bírod gyomorral? Elég üres a fejed hozzá?

Bajnak semmi esetre sem baj, attól még gyönyörû lány lehetsz. De szépségversenyen nem fogsz nyerni, ahol bikiniben és más lenge öltözetben kell fel-alá mozognod. Amúgy ne sajnáld, hihetetlenül unalmas szakma - több órás szépítkezés, üres fejû kolleginák, 1-2 órás koreográfia betanulások, aztán 10 perc show. Végén egy pasi, aki csak biodíszletnek tart az Audi mellett... Ha meg elõre akarsz jutni és tényleg pénzt keresni vele, akkor minden marhának be kell nyalni (és mást)... És vége mire eléred 30 évet, vagy még korábban... Bírod gyomorral? Elég üres a fejed hozzá?
Mit jelent hogy nem nagy? Tegyél fel fotót?
Szerintem nem baj, pl ha megnèzed a kifutómodelleket, nekik sincs nagy mellük. Egyèbkènt úgy is lehet mutatós vki hogy mondjuk magas ès vèkony, hosszú combú ès karcsú. Ès melltömès is lètezik. Sok szerencsèt!

Az baj egy férfi számára, ha a nő nagyon nagyon sokszor szeretné és mindíg be van gerjedve?

Ha a férfi érzelmes tipus akkor ez zavarja ,mert minden a szex körül forog ?

Legjobb válasz: Nem. Ha érzelmes típus, akkor is szeret szexelni. Egy férfi egyetlen esetben nem szeret szexelni, ha hullafáradt. Legalábbis másról még nem hallottam.

Nem. Ha érzelmes típus, akkor is szeret szexelni. Egy férfi egyetlen esetben nem szeret szexelni, ha hullafáradt. Legalábbis másról még nem hallottam.
Igen , esélyed lesz a másikra gerjedésre is4 Veterán
A kérdező hozzászólása: Én sokáig ismerkedek és alapjában véve kötõdõs tipus vagyok , nem fogok máshoz menni egy menetre . Én ha akarom akkor azzal akarom akivel vagyok . Az a lényeg , hogy olybá tûnik , hogy nem jó dolog az hogy annyira gerjedõs vagyok :/ pedig hogy lehet az gond ?
Elsõ válaszadó, ez 100%ig igaz:D. Kérdezõ, én is ilyen cipõben vagyok. Csak azzal a különbséggel, hogy nekem nem érzelgõs a párom, minden tökéletes, csak én akarnék kicsit több szexet. Átlag havonta egyszer vagyunk együtt (azért átlag, mert van hogy két hónap alatt egy, van hogy egy hónap alatt kettõ, három). Én pedig akarnám minden nap. Viszont korábbi kapcsolatomban minden nap szexeltünk. Tényleg minden nap. De akkor is minden nap újra megkívántam, nem a megszokás volt. Õ elfogadta, bár kicsit zavarta. Mert nem szabad hagyni hogy a szex uralja a kapcsolatot, annak másodlagosnak kell lenni. Lásd mostani párom. Soha életemben nem volt ennyire szép és kiegyensúlyozott kapcsolatom, mint vele. 3 éve vagyunk együtt. Havonta egyszer szexelünk, nagyjából. Sokkal jobban egymással törõdünk. Nem lelkizünk, elmennek a mindennapok is. De amúgy ha nagyon nem bírod, és monogám vagy, szerezz be egy vibrátort. Aranyat ér, hidd el.
Nem baj, de férfiban és nõben is van ilyen meg olyan alkat is. Egyébként szexuálisan abszolút aktív haveromnak volt egy nagyon helyes barátnõje, aki viszont minden nap, lehetõleg naponta többször akarta >>csõbe húzni<< és ez a srácnak sok volt. Fordítva is van ugyanígy. Meg kell találni a szexuálisan is hozzád illõ párt. Egyébként a sok szex nem jelenti, hogy csak ez a fontos, hogy minden e körül forog, csak hogy ez IS fontos. Szerintem törekedni kell a sok és jó szexre, találd meg a hozzád passzoló embert. Egyébként én kifejezetten örülök, ha rám van gerjedve a barátnõm, jelen kapcsolatomban probléma is, hogy még csókolózni sem hajlandó rendesen túl gyakran, pláne nem szexelni...
A kérdező hozzászólása: Sokat kívánom az igaz , de nagyon ki voltam már éhezve és most ez egy kezdeti õrület nálam , ami attól van , hogy most kapok és nem tudok betelni , meg szeretem érezni hogy akar hogy kíván engem . Egyszerûen elképesztõen nõiesnek érzem magam töle . A vibrátor biztosan nagyon jó és nagy segítség , nem próbáltam még .

Az baj egy párkapcsolatban ha tök hülye vagyok?

Eléggé lassan bontakozok ki, és ha megteszem kiderül, hogy egy elmebeteg vagyok, ami idétlen feltevésekben, összefüggéstelen gondolatokban, nagyon fanyar humorban, és szarkazmusban nyilvánul meg. Ezek a tulajdonságok amik később derülnek ki elüldözhetnek egy lányt?

Legjobb válasz: a kérdés leg utolsó szavai miatt tudom, hogy pasi vagy, a lányok szokták ezeket csinálni, de észre se veszik....van akinek ez jön be.

a kérdés leg utolsó szavai miatt tudom, hogy pasi vagy, a lányok szokták ezeket csinálni, de észre se veszik....van akinek ez jön be.
Én ismerek egy lányt nemrég óta igaz, de õ engem mindig "tök okosnak" tart magát meg olyan butának. De én az én szemszögembõl nézve, ö egy csodálatos lány, aki egyáltalán nem buta. Hidd el nekem, hogy egy pasinak teljesen más az értékrendje...
Hany eves vagy? Miert gondolod hogy elmebeteg vagy? Azert mert nem vagy pop-arc? Ha egy kisse tobbet meselnel...

Az baj egy kapcsolatban ha a párom butának néz?

Végülis igen, tudom, baj. És nem tudok mit kezdeni ezzel a helyzettel. Sokszor a fejemhez vágja. Pedig próbálok minél ügyesebb, okosabb lenni minden téren, de nem tudom mit tegyek, szóljak neki hogy nekem ez fáj? Nem sokáig bírom így. Amúgy a szerelem megvan, bizalom, a szex is jó, de ha valami hülyeséget mondok vagy csinálok egyb?l ,,na ennyi eszed ven nem is te lennél", meg érzem is rajta hogy valamilyen szinten lenéz.Pedig nem érzem magam butának, csak hisztisnek egy kicsit. Mit tegyek? 22/L és több mint 2 éve vagyunk együtt. Ja és ha még valamit számítana ez az infó, iskolázottság szempontjából okosabb vagyok nála.

Legjobb válasz: Talán az zavarja hogy több iskolád van ...lassan belenyugszik ne aggodj..te csak mosolyogj rá ha ilyeneket mond!

ha tényleg okosabb vagy nála, akkor csak azért mondja, mert a férfiak szeretik azt hinni hogy õk az okosabbak, és zavarja, ha nem így van.
Talán az zavarja hogy több iskolád van ...lassan belenyugszik ne aggodj..te csak mosolyogj rá ha ilyeneket mond!
Baj! Nem így kellene hozzáállni ehhez, ha a lány "butácska" is egy kicsit nem lehülyézni, hanem szépen elmagyarázni a dolgokat.
Tök mind1 milyen iskolád van, ahhoz nem kell sok ész. Ha néha elõfordul, hogy valami hülyeséget mondassz és akkor beszól az gáz, de ha mindíg hülyeségeket mondassz mint Kelly a rém rendesbõl, akkor érthetõ, h unja már. Milyen dolgokban szólt be, miket mondtál?
Hát cikinek ciki az tuti.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát!
egyszerûen nem tisztel téged. ha neked ez így megfelel akkor tényleg olyan is vagy amilyennek mond, remélem érted.
Kimondottan nagy baj. Egy párkapcsolat a kölcsönös szereteten, kölcsönös bizalmon és a kölcsönös tiszteleten alapszik. Ahol ez a három nincs meg, abból sok jó nem fog kisülni. Így legfeljebb a "buta liba" szerep marad neked, de ettõl sok jót ne remélj, fõleg ha komollyá válik a kapcsolat. (Házasság után fõleg ne remélj jókat.) Ha nem fog ezen változtatni, hiába 2 éve jártok, nem érdemes folytatnod. Persze te tudod, az életét mindenki úgy szúrja el, ahogy akarja. Csak akkor ne sírj, ha rossz lesz a házasságod...
Hát az hogy kinek mennyi iskolája van nem határozza meg azt, hogy mennyire intelligens. Ismerek olyan embert akinek két diplomája van, de ettõl függetlenül sík hülye.(és ez komolyan mondom, nagyon sok hülyeséget képes mondani, ami alap dolog lenne) Nem ez számít. Az, hogy lenéz már meghatározza a kapcsolatotokat, hiszen egy párkapcsolatban egyenrangú feleknek kellene lenniük, te úgy fogadod el, ahogy õ van és neki is így kellene elfogadnia téged, amilyen te vagy. Nem is értem, hogy miért is vagy vele, vagy miért nem beszéled meg ezt vele. Ha engem lenézne a szerelmem és állandóan azt hangsúlyozná, hogy buta vagyok, én nem viselném el, mert tudom magamról, hogy ez nem igaz. Ha te is tudod magadról, hogy nem igaz, akkor pláne ülj le vele, és mondd el, hogy mi bajod, mert ez rontja a kettõtök közötti viszonyt. Másfelõl elõbb járjon az agyad, és utána a szád, szokták mondani. Inkább ne mondj semmi olyat, ami lehet, hogy esetleg más szerint butaságra vall. Ez a hangfal dolog meg igen...általában nagy hangtól rezonál, így a körülötte levõ dolgok berezegnek, ami által egy-egy könnyebb tárgy életre kelhet. Gondolom azért volt ott a hangfal, mert nem volt jobb helye, nem tudták máshova tenni, vagy a pohár tartó utólag került a hangfal közelébe, és a tulajdonosok sem gondoltak a hangerõ ezen tulajdonságára. De ezek annyira minimális dolgok, hogy nem is érdemes velük foglalkozni. Szóval javaslom, hogy próbálj meg rátermettebb lenni, ha szerinted sem vagy az (de más miatt ne tedd) De ha te úgy gondolod, hogy nincs veled probléma ilyen téren, akkor kár a gõzért. (én erre azt mondanám, hogy "megszoksz vagy megszöksz")
"na ennyi eszed van nem is te lennél" Ez a beszólás bunkóság. Beszéljétek meg. Kérdezd meg, hogy miért mond ilyeneket.
Ja és még valami...tévedni emberi dolog...különben is a te piád öntötted ki nem az övét...és már miért lenne bunkóság???Amugy ne mondjátok hogy az iskola nem számit!Igenis számit!Nekem például..nagyon!
Mindenképpen baj, mert nem tisztelt téged, a kölcsönös tisztelet pedig nagyon fontos minden kapcsolatban. Szerelmes férfi nem mond ilyet a párjáról. Sajnálom, de szerintem téged nem szeret a párod.
Nem kellett volna odatenni, de azért ez már bunkóság.
A kérdező hozzászólása: Nem 2 éve, kb fél éve. Vélemény a piás dologról?
Beszéld meg vele!! Már 2 éve így megy? Amúgy szerintem mindenki másba jó, mivel az érdeklõdés is más. Minden nõ beszél sokszor hülyeségeket, de ettõl még nem jeleni azt, hogy tényleg hülye lenne. Kapcsolatban a lenézés fura dolog nekem, nem tudom hová tenni.
A kérdező hozzászólása: Tegnap egy szórakozóhelyen voltunk. Ittam az italomat, közebn letettem néha egy polcra ami azért van odatéve, hogy állsz és közben iszogatsz és leteszed a piát. De a polcon hangfal is volt. Egyszer csak az ölembe pottyant az italom. Utólag jöttem rá, a hangrezgéstõl. De akkor minek van ott a hangfal??? Vagy én voltam a hülye? Na ekkor is beszólt hogy , , ez vagy te, ennyi eszed van"!
Párom is ilyen VOLT... aztán szépen (néha brutálisabban) ráébresztettem arra, hogy vegyen vissza magábol, mert nem tûröm el, ha hülyének néz... hasonlo mod szologatott be, ha vmit elrontottam... aztán rájöttem mi az oka...az exbarátnõje mondjuk ugy nem volt valami okos (8 általánosa volt talán)...én meg lassan államvizsgázok, mûszaki diplomám lesz...és zavarta hogy elég sokmindenhez értek, amihez "egy lánynak nem illik":D azota megneveltem, sõt, a másoddiplomájához nagyrészt én segitek deritsd ki miért ilyen, aztán változtass rajta ha látod értelmét (válaszolóknak meg üzenem, nemkell mindig azzal kezdeni, h dobd ki, keress jobbat) 22/L

Az baj ha két lány tengerimalacot a ketrecében tartjuk együtt és folyton verekednek? Az baj hogy ha túl sokat eszik és sírdogál egy kicsit? Az normális dolog ha már 3-om nap után engedi hogy a kezedbe fogd? Az baj hogyha túl sok zöldet kapnak?

Van két tengerimalacunk.És folyton verekednek,civakodnak ez egy kicsit aggaszt minket mert úgy véljük hogy utálják egymást.De van még egy baj az hogy túl sokat esznek és utána túl sok az ürülékük.Mivel hogy túl sok zöldet kaptak ezért egy kicsit zöld,és lágy a kakájuk.Ez baj???Nagyon féltjük ?ket mert még csak három napja kerültek hozzánk és még csak kezd?k vagyunk a tartásában.Ezért kérjük aki tud segítsen!!Köszönjük!!!

Legjobb válasz: Nem írtad, hogy nagyjából milyen idõ malacokról van szó. Ha még fiatalok, akkor nem baj, ha verekednek, mert most szoknak össze. Ha már nagyobbacskák, akkor viszont annyira nem jó a bunyó. De ha együtt voltak eddig is, akkor lehet, hogy csak "szeretetbõl" bunyóznak. Nem csak kergetik egymást vagy ilyesmi? Nekem van 4 kislány malacom (2-2 külön), és nálunk úgy van, hogy 2 malac nagyon szereti egymást, õk sose verekednek, de a másik 2 sajnos elég sokat kergetõzik, ami elég nagy zajjal jár, de kárt sosem tesznek egymásban, inkább csak játszanak. Néha azért rájuk kell szólni... Azért ha már annyira verekednek a ti malacaitok, hogy kárt tesznek egymásban, szedjétek szét õket egybõl!!!!! Az nem baj, ha megengedi, hogy megfogd, elvileg szelíd állatok, nem lehet velük gond. Fõleg ha te adod nekik a kaját, akkor megszokják a szagodat, és tudja, hogy te nem bántod. Ezt képesek 3 nap alatt is megszokni. Viszont ne adj nekik olyan sok kaját. Elég naponta egyszer szárazkaja, és reggel-este egy kis uborka, paradicsom, alma, répa, saláta, ilyesmi. Esetleg még reggel szórj be nekik egy kis szénát, és akkor azt tudják napközben rágcsálni. Elõfordul, hogy sírnak a kajáért, de legyél "könyörtelen", elég nekik naponta kétszer enni. Lehet hogy azért sírnak, mert mégiscsak még új a környezet, ezt nekik is meg kell szokni, új hely, új illatok... Sok sikert!! Minden rendben lesz velük, ne aggódj, a tengerimalac a legédesebb állat a földön :)

Nem írtad, hogy nagyjából milyen idõ malacokról van szó. Ha még fiatalok, akkor nem baj, ha verekednek, mert most szoknak össze. Ha már nagyobbacskák, akkor viszont annyira nem jó a bunyó. De ha együtt voltak eddig is, akkor lehet, hogy csak "szeretetbõl" bunyóznak. Nem csak kergetik egymást vagy ilyesmi? Nekem van 4 kislány malacom (2-2 külön), és nálunk úgy van, hogy 2 malac nagyon szereti egymást, õk sose verekednek, de a másik 2 sajnos elég sokat kergetõzik, ami elég nagy zajjal jár, de kárt sosem tesznek egymásban, inkább csak játszanak. Néha azért rájuk kell szólni... Azért ha már annyira verekednek a ti malacaitok, hogy kárt tesznek egymásban, szedjétek szét õket egybõl!!!!! Az nem baj, ha megengedi, hogy megfogd, elvileg szelíd állatok, nem lehet velük gond. Fõleg ha te adod nekik a kaját, akkor megszokják a szagodat, és tudja, hogy te nem bántod. Ezt képesek 3 nap alatt is megszokni. Viszont ne adj nekik olyan sok kaját. Elég naponta egyszer szárazkaja, és reggel-este egy kis uborka, paradicsom, alma, répa, saláta, ilyesmi. Esetleg még reggel szórj be nekik egy kis szénát, és akkor azt tudják napközben rágcsálni. Elõfordul, hogy sírnak a kajáért, de legyél "könyörtelen", elég nekik naponta kétszer enni. Lehet hogy azért sírnak, mert mégiscsak még új a környezet, ezt nekik is meg kell szokni, új hely, új illatok... Sok sikert!! Minden rendben lesz velük, ne aggódj, a tengerimalac a legédesebb állat a földön :)
Nekünk volt két hímmalacunk, az egyik az apa volt, a másik pedig a fia. Összeszoktak, mert a kicsi tudta hogy õ maga az alárendelt. Aztán az apa malac meghalt egy éve. A fia most ötéves. Egyedül maradt. Hoztunk mellé egy lánymalacot. Beraktuk mellé, azon nyomban fogkocogtatás, kergetés, odacsípés, azonnal kivettük õt mert láttuk hogy nem fogadják el egymást. Szegény hímmalac utána amikor kivettük annyira stresszes volt hogy csak lógott a kezünkbe. A lánymalacot különraktuk. Hoztunk melléje egy másik lánymalacot ismét. Azóta is együttvannak, a hím és õ. Nem bántják egymást. Viszont a hímmalac nagyon féltékeny rá. Mindig kihúzza a kaját a szájából :) Egyik nap beraktuk a másik lányt a kettõ közé, hát mondhatni nem csípték nagyon..... szóval hanyagoltuk a témát. Szóval nem mindegyik tengerimalac fogadja el egymást, az viszont tény hogy társas lények, szeretik a társaságot. De azért egy pár nap kell hogy összeszokjanak!!!
Sok kaját ne adjál neki!!! Nem szükséges egy nap háromszor etetni, mi csak minden este adunk nekik tápot, meg répát. De így is mindegyik 1 kilós :) Túl sok zöldet ne adjál neki, mert hasmenés lesz a vége. Uborkát is csak izibe. Sárgabarackot azt totál ne. A szénát azt imádják, meg a salátát, almát, körtét, dinnyét. Répát azt mindig kapnak.
Ja, rengeteg vizet isznak!!! Egyfolytába vedelnek és ez nem baj!!! :DDDDD

Mennyire baj az ha egy fiú shemale pornót néz?

Legjobb válasz: Attól függ, ha kisgyerek, akkor elég baj. Ha kisgyerek, nem egyedül, akkor nagy baj. Ha felnõtt, akkor baj. Ha felnõtt és meleg, akkor nem.

Attól függ, ha kisgyerek, akkor elég baj. Ha kisgyerek, nem egyedül, akkor nagy baj. Ha felnõtt, akkor baj. Ha felnõtt és meleg, akkor nem.
no para
Gusztustalan!Azok férfiak csak a pénzért csinálnak magukból ilyen hermafrodita rémségeket.Ezek a "shemale"-ek egészen kisiklott életûek.Baj ha ezt nézi valaki mert szerintem hajlamossá tehet a homárságra.
Ha neki tetszik, akkor miért lenne ez baj? Azt néz mindenki, amit akar (törvényes kereteken belül).
Szerintem nem baj. Én is nézem... kicsit extrémebb mint a sima pornó, de ettõl normális vagyok s még homár sem lettem, nem izgulok fel fiúkra.
Nekem egyáltalán nem baj, leszarom ki mit néz otthon.
búzakalász

Miért baj az ha egy kamasz lányt érdekel a divat? Sőt még lehet, hogy a fiúk is érdeklik.

Itt mindig feltesznek egy kérdést,hogy 'jaj én így különc vagyok,engem inkább csak a tanulás érdekel,a fiúk meg a divat egyáltalán nem,normális vagyok?megkéne változnom?" És akkor erre jönnek a válaszok,hogy "dehogyis,maradj ilyen amilyen vagy,ne kövesd a sok divatmajmot,foglalkozz csak a tanulással" és hasonlók. Erre kérdem én,hogy ez miért baj?Talán nem lehet jól tanulni meg jól öltözködni Pl engem érdekel,hogy mi a divat,persze nem követek mindent,de ami tetszik az tetszik.És érdekel,hogy-hogy öltözködöm. Ezért miért kell le ribäncozni meg plázapicsäzni meg divatmajmozni??F?leg úgy,hogy nem is ismerjük azokat akik felteszik a kérdést.

Legjobb válasz: Szerintem meg az is hülye, aki a divattal jön, meg az is, aki erényének tartja, hogy nem követi. Én se követem a divatot igazán, elég egyéni a kinézetem a környezetemben... de ettõl se jobb, se rosszabb nem vagyok. Ettõl max jól érzem magam a bõrömben, épp ezért nem írok ki ilyen kérdéseket. :D Akik kiírják, meg akik a divattal vannak nonstop elfoglalva, azok magukat nem találják szerintem, frusztráltak és hát, hogy mondják ezt szépen magyarul... figyelemre éhezõk (attention whores). Az nem baj, ha egy tinit érdekel a divat, még a fiúk is, inkább azzal van baj, hogy nagy részének ennyiben ki is merül a világ. Semmi motiváció, csak túlélni, felvenni ugyanazt, amit a többiek, mert akkor a csorda része lesz, meg mert akkor nem nézik ki. Vagy mikor feltûnési viszketegsége van, és lila a haja, valami nagyon alter stílust erõltet, vagy mindent kitesz... Van ilyen, nem kevés. Persze nem mind. Az meg hogy nem ismerjük a kérdezõt... hát ha az ilyesmi számít, ne tegyen fel itt kérdéseket. Akkor faggassa a barátait, akik ismerik és nem a kirakat alapján ítélnek. De talán érdemes elgondolkodni azon, hogyha a többség ránézésre egy ócska riherongynak tartja az illetõt, akkor talán mégis ezt sugározza a külsõ pl... persze ettõl lehet még egy hiperzseni, aki megdönti a gravitációról alkotott elméleteket... csak nem ez jön le.

Szerintem meg az is hülye, aki a divattal jön, meg az is, aki erényének tartja, hogy nem követi. Én se követem a divatot igazán, elég egyéni a kinézetem a környezetemben... de ettõl se jobb, se rosszabb nem vagyok. Ettõl max jól érzem magam a bõrömben, épp ezért nem írok ki ilyen kérdéseket. :D Akik kiírják, meg akik a divattal vannak nonstop elfoglalva, azok magukat nem találják szerintem, frusztráltak és hát, hogy mondják ezt szépen magyarul... figyelemre éhezõk (attention whores). Az nem baj, ha egy tinit érdekel a divat, még a fiúk is, inkább azzal van baj, hogy nagy részének ennyiben ki is merül a világ. Semmi motiváció, csak túlélni, felvenni ugyanazt, amit a többiek, mert akkor a csorda része lesz, meg mert akkor nem nézik ki. Vagy mikor feltûnési viszketegsége van, és lila a haja, valami nagyon alter stílust erõltet, vagy mindent kitesz... Van ilyen, nem kevés. Persze nem mind. Az meg hogy nem ismerjük a kérdezõt... hát ha az ilyesmi számít, ne tegyen fel itt kérdéseket. Akkor faggassa a barátait, akik ismerik és nem a kirakat alapján ítélnek. De talán érdemes elgondolkodni azon, hogyha a többség ránézésre egy ócska riherongynak tartja az illetõt, akkor talán mégis ezt sugározza a külsõ pl... persze ettõl lehet még egy hiperzseni, aki megdönti a gravitációról alkotott elméleteket... csak nem ez jön le.
Egyet jól jegyezz meg: a stílus önmagunk utánzása. Ha hisztérikusan követed a divatot, akkor másokat majmolsz. Nyilván itt szélsõségekrõl van szó, egyik sem jó. Az sem, ha úgy öltözöl, mint a nagyanyád, és az sem, ha a fél éves pulcsit már nem veszed fel, mert kiment a divatból. A lényeg az, hogy belül találd meg az egyéniségedet, a többi csak csomagolás - de ki lehet vele fejezni önmagadat. Ezért harmóniában kell lenni a külsõnek és a belsõnek.
Sosem értettem milyen emberek írják az ilyeneket. Õket kiutálták, mert szegény volt vagy mi? Mindenki a többséghez akar tartozni.
Nekem például elegem van az ilyen: jaj én így különc vagyok, engem inkább csak a tanulás érdekel, a fiúk meg a divat egyáltalán nem, normális vagyok?megkéne változnom?" kérdésekbõl. Ezeknek a 99 sõt szerintem inkáább a 100%-a csak dicsekedni akar meg növelni az ego-ját. Persze nem baj hogyha vannak ilyen emberek de legem van ezekbõl a kérdésekbõl mert úgyis csak dicsekedni akarnak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, hogy válaszoltatok.

Szoliba szeretnék menni, de az baj hogy van egy-két kicsi anyajegyem?

egy-két anyajegy van a hátamon,de elég kicsik viszont hallottam olyanról,hogy ha anyajegyeim vannak akkor rossz indulatúvá is válhat mit tegyek?? esetleg tegyek valami kis sebtapaszt vagy valami,hogy ne érje a fény??? vagy nincs valami krém vagy valami amitől kevésbé érné a fény?????

Legjobb válasz: Szerintem nem baj egy-két kicsi, én is jártam nekem is van egy pár.. Semmi bajom nem lett, hetente egyszer bõven elég szoliznod! :) Szoliba szoktak adni olyat amivel letakarhatod:)

Szerintem nem baj egy-két kicsi, én is jártam nekem is van egy pár.. Semmi bajom nem lett, hetente egyszer bõven elég szoliznod! :) Szoliba szoktak adni olyat amivel letakarhatod:)
Nem baj, csak tartsd a mértéket, semmi ban nem lesz.

Az baj ha a 50ccm-es motor egyik családtagomnak a nevén van de a motort én használnám? Megbüntetnek érte?

Legjobb válasz: Dehogy baj. Ha egy motornak megvannak a papírjai, Neked meg jogsid a megfelelõ kategóriára, akkor OK. A párom is járt már az én motorommal, amikor az övé szervízben volt. Vannak motorok, amit nem a tulaj használ, sõt lehet, hogy jogsija sincs (nekem is jóval jogsi elõtt volt motorom), ezzel nincs semmi baj.

Dehogy baj. Ha egy motornak megvannak a papírjai, Neked meg jogsid a megfelelõ kategóriára, akkor OK. A párom is járt már az én motorommal, amikor az övé szervízben volt. Vannak motorok, amit nem a tulaj használ, sõt lehet, hogy jogsija sincs (nekem is jóval jogsi elõtt volt motorom), ezzel nincs semmi baj.
A kérdező hozzászólása: És a biztosítás se az én nevemen van..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!