Találatok a következő kifejezésre: Az baj csak reggel eszek (8 db)

Ha naponta egyszer, reggel dugig eszem magam, később már csak keveset, pl gyümölcsöt eszem, az baj? Vagy reggel se kellene tele ennem magam?

Legjobb válasz: Az az egészséges, ha kisebb részletekben elosztva eszel, naponta többször. (5-öt mondanak az okosok). Ha reggel tele eszed magad, feleslegesen terheled túl a gyomrodat. Egyél úgy, hogy jól lakj, amúgy a reggeli a legfontosabb étkezés, világért sem szabad kihagyni. Inkább nyisszants le az eddigi adagodból és tízóraira kebelezd be. A másik nyisszantást meg uzsonnára. Ezen kívül már csak ebédre, meg vacsira kell valami egyszerûbb dolgot kitalálnod. Fontos az is, milyen a napirended, nem mindegy, hogy hajnali 5-kor, vagy délelõtt 10-kor kelsz, mennyit mozogsz, fizikai, vagy szellemi megterhelésnek vagy-e inkább kitéve.

Az az egészséges, ha kisebb részletekben elosztva eszel, naponta többször. (5-öt mondanak az okosok). Ha reggel tele eszed magad, feleslegesen terheled túl a gyomrodat. Egyél úgy, hogy jól lakj, amúgy a reggeli a legfontosabb étkezés, világért sem szabad kihagyni. Inkább nyisszants le az eddigi adagodból és tízóraira kebelezd be. A másik nyisszantást meg uzsonnára. Ezen kívül már csak ebédre, meg vacsira kell valami egyszerûbb dolgot kitalálnod. Fontos az is, milyen a napirended, nem mindegy, hogy hajnali 5-kor, vagy délelõtt 10-kor kelsz, mennyit mozogsz, fizikai, vagy szellemi megterhelésnek vagy-e inkább kitéve.
Szerintem a naponta SOKSZOR KEVÉS a legjobb. Érdeklõdöm az egészséges életmód iránt, így tudom, hogy az is jó, ha étkezések alkalmával nem esszük tele magunkat. Az idõnkénti ételmegvonás (NEM ÉHEZÉS!!!) szintén jót tesz a szervezetnek (erre a böjt a legjobb bizonyíték). Köztudott, hogy a sokat evõk kevesebb ideig élnek (kövérek), ellenben a mérsékelten étkezõk és idõnként böjtölõk hosszabb ideig. Több könyv, szakirodalom is ír ezekrõl a hasznos tudnivalókról. Én egyébként majdnem 40 éves vagyok, ezeknek megfelelõen igyekszem élni, s még mindig idegenek tegeznek :-), az orvosi leleteim pedig kiválóak. Mértékletesség = hosszabb élet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! csak azért kérdezem, mert reggel a kevéstõl is eltellek. 17 éves vagyok, sokat mozgok, és azt vettem észre, ha reggel annyit eszek, hogy tele leszek, akor egész nap nem gondolok még az ennivalóra se.

Az baj ha csak reggel eszek gyümölcsöt és csak vacsorázok 6 óra fele?

Legjobb válasz: Szerinted? ha azt gondolnád hogy az jó akkor nem kérdeznéd itt meg. kikászül a gyomrod. a fogyizoknak napi 4 étkezés kell. ha az csak egy alam akkor is. majd pár évmulva jó kis gyomor görcseid lesznek.

Szerinted? ha azt gondolnád hogy az jó akkor nem kérdeznéd itt meg. kikászül a gyomrod. a fogyizoknak napi 4 étkezés kell. ha az csak egy alam akkor is. majd pár évmulva jó kis gyomor görcseid lesznek.
Szerintem mindenki úgy csinálja a diétát, ahogy neki jólesik. Nem kell mindig az elõírt "szabályoknak" megfelelni. Tapasztald ki, hogy neked mi a jó, mitõl hogyan érzed magad, és nem lesz gond. Senki sem egyforma. Csinálhatod úgy is, hogy délelõtt eszel gyümölcsöt, egy óra felé megebédelsz mértékkel, és kettõ után már nem eszel semmit. Sokaktól hallottam, hogy így fogytak. Kinek mi a jó. :) (Én az ebédet sosem tudnám kihagyni...:D) De ha te így jól érzed magad, akkor csinálhatod. Bár szükség lenne fõtt ételre is, az pedig este már megüli a gyomrot.
Én is magamból indulok ki. Ha csak reggel és este ennék, 11-12 körül már úgy leesne a vércukrom, hogy szédelegnék. Utána pedig jön a falási roham, és megette a fene a diétámat :S Nekem a sûrûn de keveset jött be.
Fontos tartani az elõírtakat a következõ miatt: ez a diéta arra épül, hogy a szervezetedet megnyugtassa, hogy minden táplálékfajtából elegendõ mennyiséget kap, így nem raktározza el magának azokat a dolgokat, amikhez ritkán jut hozzá. A biztos az, ha valaki olyan sûrûn eszik mint az ovisok és az iskolások - reggeli, 10 órai, edéd, uzsonna és vacsora. Ennek ugyanaz a lényege: ne éheztesd magad, hogy evbéskor a tested raktározzon, hogy bírja a kaja nélküli idõszakokat.
a reggeli a legfontosabb táplálkozás, de kevés ember eszik normál rendszerben és nem biztos, hogy ettõl lesz bajod

Reggel 3 az 1 kávéval és tejjel kezdem a napot és csak utána eszem. Ez baj?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem ez nem baj,ha nem érzed magad tõle rosszul.Én is Nescaféval kezdem a napom! Minden jót. 12 heteske

Szia!Szerintem ez nem baj, ha nem érzed magad tõle rosszul.Én is Nescaféval kezdem a napom! Minden jót. 12 heteske
Én is. Korábban rendes kávét ittam, de attól égett a gyomrom. Meg a terhesség alatt a dokim azt mondta, hogy inkább igyak instant kávét, mert a rendestõl felment a vérnyomásom. Szóval szerintem nincs ezzel baj.
Nekem is 3in1 kávéval indul a napom, hozzá 4 db vaníliás karikával. (Muszáj leszámolnom a 4 db-ot, különben nem tudnám, hol a határ :-) Nálam semmilyen problémát okoz! Üdv. 27 hetes kismama
ÉN is csak csatlakozni tudok az elöttem hozzàszolokhoz. Iszok minden nap egy kàvét reggel, semmi baj nem történt eddig, és szerintem nem is fog màr:) Boldog babavàràst! Üdv 24 .hetes kismama
ha nincs hányingered sem tõle, akkor nincs baj! én rendes kávét iszom sok tejjel, a 3in1 nem szeretem, nekem nagyon édes, és sok benne a szintetikus anyag. persze a kávét is kisebb adagot teszek a sok tej mellé! De enélkül nem teljes a reggel...
A kérdező hozzászólása: Azt kifelejtettem, hogy mára már pecsételés sincs . . .
Bocs a kérdésért, de nem lehet hogy terhes vagy? Ha egyébként minden rendben van veled, én csinálnék egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: A tegnap reggeli tesztem negatív lett. de a melleim nagyon fájnak . . .
Szerintem baba, csak még a teszt nem mutatta ki.Szurkolok, és írd meg h. mi lett.
A tüneteid és a mensi kimaradásod--mert lehet így nevezni--babára utaló jel. Nem kell elkeseredni ha negatív lett a teszted, mert lehet még nem mutatta ki!Ha vársz 1-2 napot, biztosan okosabb leszel az újabb tesztbõl.(én a Gabrielt javaslom:)
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszönöm a választ. Várok még, aztán ha 2 hét múlva sincs mensi és a teszt is negatív, akkor felkeresem az orvosom
sztem ne várj két hetet, pár nap mulva már csinálhatsz tesztet, lehet csak késöbb volt peteérsed. majd ird meg mi lett veled. zsu
A kérdező hozzászólása: Vagy 5w 30?
Egy bontott motor egyszerûbb és olcsóbb lenne. Valamelyik Opellel talán egyezik.
saccolok ... gyürû készlet kb 15 , csapágy 6 hengerfej felújtás ha 8 szelepes kb 15-20 (szimeringezve vezetõzve , síkolva és hézagolva ) hengerfej tömítés kb 6 járulékos tömítések kb 6 meg a meló ... Én 30 körûl vállalnám .. Igen olaj olajszûrõ kihagytam a kettõ kb 10-12
A kérdező hozzászólása: Ez sajnos mindig füstöl menet közben is meleg motorral is. Egy ilyen motornál a felújítás kb mennyi kerül? Nem csak gyûrûzés hanem mindent amit kell.
Ha a szelepszárnál eszi az olajat, akkor azt reggelente, vagy hosszabb állás után, beindításkor szép kékes füsttel jelzi a motor, ami néhány gázfröccs után megszûnik. Ez a szelepek mellett szép lassan lecsorgó és összegyûlõ olajtól van. Ha a gyûrûk a kopottak, akkor meleg motornál is, nagyobb gázfröccs után, vagy lepadlózva, szintén szép kék füst a végeredmény. Ez az utóbbi füst, állandó, míg a szimeringnél menet közben a füstölés már nem jellemzõ.
Szinte biztos vagyok benne , hogy a henger elbír egy standard gyûrû készletet ... A hajtókar csapágyat minden gyûrûzésnél cserélni kell ! Kb 4500 ft a készlet ..
Ilyen motorfelújítást nem javaslok!Ha kopott a motor akkor mindenhol kopott, tehát ha felül megfogod a kompressziót akkor szétnyomja a fõtengelycsapágyat. Itt a motorállapot felmérésrõl egy link: http://www.injektor.hu/index.jsp?id=2&main=118&akt=
Tisztázzuk , tévhit a vastagabb olaj használata ! Na abból aztán zabálás lenne . A kompresszió mérés munkadíjából megvan a szimeringezés , na hallod küldök annyi melót beleszakadsz :) Varázslatokkal nem fog megszünni az olajfogysztás . Motor szét , meggyûrûz hengerfej rendberak és nem fog olajat enni .. Egyébként a veszteség mérés ami pontosabb képet ad , és itt kiderûl merre szökik a teljesítmény..
Nem hallottam még olyat hogy a kompresszió mérés nem pontos. kifejtenéd hogy a káros anyag veszteség mérés mit takar? Mert fogy a motorolaj ugye, ez az alaptünet.
A kompresszió mérés díjából kb megvan a szimeringezés munkadíja.És a kompresszió mérés nagyon NEM pontos.A helyett akkor már káros anyag veszteséget kell mérni. Az megmutatja a hibás rész egységét is.Nem csak azt , hogy valahol valami hibázik.
mérjél kompressziót és kiderül hogy van-e motorkopás.ez a legegyszerûbb. ha eszi az olajat akkor jó bele a 10w 40-es olaj, annál drágább felesleges bele.
10w-40-töl semmi esetre sem menj lejjebb.De vannak jó 15w -s olajok is.Kopottabb motorok hamarabb eszik a finom olajat. Próbáld ki azzal.de meg is lehet szimeringezni, mert nem nagy kiadás , és akkor az a része biztos jó.Többet fogysz tudni.Lehet , hogy jó is lesz és nem kell + pénz az olajra is.
És az milyen bõrben van ... Majd kezdõdik elölrõl sajna benne van ... ez szerintem nem drága javítani..
Sehogy! Az egy régi ismerõsöd aki megváltoztatta a nevét! Gondolom valami fantázianevû került oda...
A kérdező hozzászólása: Nem nem ez egy idegen 22 éves ismeretlen fiatalember.Rendes vezeték és keresztnévvel, abszolút ismeretlen soha életemben nem láttam.
Cseréld le a jelszavadat!Lehet, hogy feltörték az iwiw-ed.
Kérdezd meg tõle! :) Ha feltörték azt észre lehet venni. a kezdõ oldalon mindig írja valahol, hogy mikor volt az utolsó belépés. Figyeld mikor lépegetsz be, és ha egyszer egy olyan idõpont lesz ott amikor nem, akkor tényleg valaki feljárogat. De azt kizártnak tartom, hogy ha valaki fel is törte, akkor felvenne egy új ismerõst... ezzel lebukna... hülyeség. Kérdezd meg a csávót tényleg!!!
A kérdező hozzászólása: Igen egybõl megnéztem a belépések idõpontját és csak az az idõpont volt mikor én voltam bent.Szerintem is az lesz a legjobb ha megkérdezem, de hogy a francba lehet az ismerõsöm ha nem is jelölt be és én sem õt.Na mindegy , köszönöm a válaszokat.

Mit tegyek ha a volt barátnőm akivel kb: fél éve szakítottunk de még mind a ketten szeretjük egymást csak az a baj hogy amikor vele vagyok akkor ő teljesen elérzékenyül meg minden és a régi szép és jó dolgok jutnak eszébe?

de mikor hazamegyek t?le 1-2 napig nem beszélünk és a neten utánna beszélünk akkor meg a rossz meg a veszekedések törnek fel benne és ezért nem járunk újra pedig szeretjük egymást mit tudnék ijen hejzetben tenni? és most igy szakítás után találkozunk néha és akkor is smárolunk egy csomót meg minden mint régen meg mintha járnánk de másnap a legutóbbi eset után megkérdeztem t?le h akkor most újra eggyüt azt írta h nem... és ez nekem nagyon szar meg neki is és nem tudom mit csináljak segítsetek lécci pontosan ezt írta nekem arra hogy akkor most újra eggyütt? nem... amikor elöttem vagy teljesen más mert ezsembe jut minden jó... és akkor az agyam kikapcsol... persze akkor sokáig biirta-vagyis legutúbb na de ilyenkor mikor igybeszünk akkor meg a rosszak... és itt nem a sziivemre hallgatok perszeakkor igen mikor velem vagy.... segítsetek nekem nagyon szeretem... ?

Legjobb válasz: http://www.demotivalo.net/view/57745/a-konyv olvasgasd egy kicsit, nagyon sok jó tanács van benne

http://www.demotivalo.net/view/57745/a-konyv olvasgasd egy kicsit, nagyon sok jó tanács van benne
A kérdező hozzászólása: kössz de ha lehet léci ne a helyes írást nézd már hanem próbálj meg segíteni mert szar helyzetben vagyok
mi az hogy most akkor újra együt ne légy ilyen mimóza mond meg neki hogy találkozni szeretnél vele és ha fel hozza a régi dolgokat annyit kell tenned hogy azt mondod hogy az akkor volt és ma ma van és ha esetleg megint csókolózás lenne belölle illetve pont ez az nem szabad meg történnie kicsit legyél vele hideg de ne bántsd meg ás rá fog jönni h neki ez így jó vagy szeretne e veled járni de ha te azok után hogy lezárod vele és eldöntötted kicsit meg könnyebbülsz akkor nem kell újra járnod vele

Mi lehet a baj? 11 és fél hónapos babám pár napja nem hajlandó este tápszert enni! Ellöki az üveget! Reggel is csak 170-200 ml-t eszik. Mit csináljak?

nagyon aggódom, mert ugye napi fél liternek meg kell lennie.

Legjobb válasz: Jól érzed, hogy még szüksége van a tejcsiadagra, de valamiért nem akarja már, megunta kicsit. Annyiféle van a dm- ben, próbálj pl banánost, hátha jobban inná, vagy a kedvenc gyümijébõl mixelj bele kicsit, pl barack-tápi mix. Vagy mivel lassan egy éves, lehet hogy a tehéntejetis megpróbálhatod szép lassan, persze ha allergénmentes a család;)

Jól érzed, hogy még szüksége van a tejcsiadagra, de valamiért nem akarja már, megunta kicsit. Annyiféle van a dm- ben, próbálj pl banánost, hátha jobban inná, vagy a kedvenc gyümijébõl mixelj bele kicsit, pl barack-tápi mix. Vagy mivel lassan egy éves, lehet hogy a tehéntejetis megpróbálhatod szép lassan, persze ha allergénmentes a család;)
A kérdező hozzászólása: köszi. csak az a furcsa, hogy reggel megissza, ste meg pár napja nem.
Nálunk is ugyanez volt. Még ide is írtam kérdést, hogy mit tegyek. Kb 1 hónapig tartott aztán most az van, hogy reggel már nincs se tej se kakaó, csak sima víz ébredéskor és kb. 20 perc múlva tejpép. Este pedig 220 ml kakaó. Én minden kipróbáltam és csak ez jött be. Ja és a kakaó hûvös, nem meleg.
Adj neki valamilyen táplálóbb ételt vacsira.Egy ekkora baba már nagyon sok mindent ehet.
A kérdező hozzászólása: 7-kor eszik fõzeléket, az a vacsora. 9-kor tápszert.
A kérdező hozzászólása: este
A kérdező hozzászólása: köszi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!