Találatok a következő kifejezésre: Az baj csak reggel (64 db)

Ha naponta egyszer, reggel dugig eszem magam, később már csak keveset, pl gyümölcsöt eszem, az baj? Vagy reggel se kellene tele ennem magam?

Legjobb válasz: Az az egészséges, ha kisebb részletekben elosztva eszel, naponta többször. (5-öt mondanak az okosok). Ha reggel tele eszed magad, feleslegesen terheled túl a gyomrodat. Egyél úgy, hogy jól lakj, amúgy a reggeli a legfontosabb étkezés, világért sem szabad kihagyni. Inkább nyisszants le az eddigi adagodból és tízóraira kebelezd be. A másik nyisszantást meg uzsonnára. Ezen kívül már csak ebédre, meg vacsira kell valami egyszerûbb dolgot kitalálnod. Fontos az is, milyen a napirended, nem mindegy, hogy hajnali 5-kor, vagy délelõtt 10-kor kelsz, mennyit mozogsz, fizikai, vagy szellemi megterhelésnek vagy-e inkább kitéve.

Az az egészséges, ha kisebb részletekben elosztva eszel, naponta többször. (5-öt mondanak az okosok). Ha reggel tele eszed magad, feleslegesen terheled túl a gyomrodat. Egyél úgy, hogy jól lakj, amúgy a reggeli a legfontosabb étkezés, világért sem szabad kihagyni. Inkább nyisszants le az eddigi adagodból és tízóraira kebelezd be. A másik nyisszantást meg uzsonnára. Ezen kívül már csak ebédre, meg vacsira kell valami egyszerûbb dolgot kitalálnod. Fontos az is, milyen a napirended, nem mindegy, hogy hajnali 5-kor, vagy délelõtt 10-kor kelsz, mennyit mozogsz, fizikai, vagy szellemi megterhelésnek vagy-e inkább kitéve.
Szerintem a naponta SOKSZOR KEVÉS a legjobb. Érdeklõdöm az egészséges életmód iránt, így tudom, hogy az is jó, ha étkezések alkalmával nem esszük tele magunkat. Az idõnkénti ételmegvonás (NEM ÉHEZÉS!!!) szintén jót tesz a szervezetnek (erre a böjt a legjobb bizonyíték). Köztudott, hogy a sokat evõk kevesebb ideig élnek (kövérek), ellenben a mérsékelten étkezõk és idõnként böjtölõk hosszabb ideig. Több könyv, szakirodalom is ír ezekrõl a hasznos tudnivalókról. Én egyébként majdnem 40 éves vagyok, ezeknek megfelelõen igyekszem élni, s még mindig idegenek tegeznek :-), az orvosi leleteim pedig kiválóak. Mértékletesség = hosszabb élet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! csak azért kérdezem, mert reggel a kevéstõl is eltellek. 17 éves vagyok, sokat mozgok, és azt vettem észre, ha reggel annyit eszek, hogy tele leszek, akor egész nap nem gondolok még az ennivalóra se.

Terhes vagyok. Elkaptam vmi vírust amiből visszamaradt egy makacs szűnni nem akaró köhögés. Miért van az, hogy csak reggel, és este akarok megfulladni, napközben meg semmi bajom?

Amit ebben az állapotban be lehet szedni, vagy meg lehet inni azon már túl vagyok de este legalább 2órányi fuldoklás után tudok elaludni!

Legjobb válasz: Szerintem lehet inkább alergiás vagy. vagy az is lehetsz. Mindenképpen csukott ablaknál aludjál, és párologtass sokat. Apukám alergiás nagyon, ö pl csak mosható szivacspárnán aludhta és legkondival tisztítják a levegöt, csak reggel szellöztetnek, és lefekvés elött járatják a légkondit ami kitisztítja a levegöt.

Szerintem lehet inkább alergiás vagy. vagy az is lehetsz. Mindenképpen csukott ablaknál aludjál, és párologtass sokat. Apukám alergiás nagyon, ö pl csak mosható szivacspárnán aludhta és legkondival tisztítják a levegöt, csak reggel szellöztetnek, és lefekvés elött járatják a légkondit ami kitisztítja a levegöt.
Mindenképp orvossal konzulzálj.Háziorvoshoz menj el, hogy megvizsgáljon. Jobbulást! 4 gyerkõc anyukája
A kérdező hozzászólása: allergiára gondoltam, de nappal addig nem köhögök, míg minden tárva-nyitva van. Este mikor becsukjuk az ablakokat akkor zendítek rá. Ezerrel párásítok, meg gõzölök, de édeskevés.
Én is allergiás vagyok eredetileg már az elsõ gyerekem szülése óta.Akkor jött ki mikor 8 hónapos volt ennek már 14 éve. De most nem érzek még allergiát.Az július végén jön SZERINTEM. Én annyira köhögök akkor, hogy Ventolin sprayt is kapok.Gyógyszert, szemcseppet meg mindent. Annyi idõt ne sajnálj inkább menj el a háziorvosodhoz! 4 gyerkõc anyukája
A kérdező hozzászólása: Voltam már orvosnál. Be is tartom amit javasolt, és eszem-iszom amit írt. Sztem ezért is jobb nappal. Csak ezzel az esti dologgal van bajom. Ami elmulasztaná azt nem szedhetem... Grrr...

Ha igény szerint szoptatok és már átalussza a baba az éjszakát akkor a tejet le kell fejni éjjel? Vagy csak reggel kajol belőle és ne fejjem? Nem baj, ha addig nincs ingerelve a cici?

Legjobb válasz: Én erre anno azt a választ kaptam egy szakértõtõl, hogy nem baj, ha nem fejem éjszaka. Mindenképpen kényelmesebb lett volna úgy abból a szempontból, hogy reggelre olyankor Pamela Anderson hozzám képest kispályás volt, na de én azért mégsem keltem fel. Reggel megszoptattam, és utána lefejtem a maradékot. Semmi bajunk nem lett.

Én erre anno azt a választ kaptam egy szakértõtõl, hogy nem baj, ha nem fejem éjszaka. Mindenképpen kényelmesebb lett volna úgy abból a szempontból, hogy reggelre olyankor Pamela Anderson hozzám képest kispályás volt, na de én azért mégsem keltem fel. Reggel megszoptattam, és utána lefejtem a maradékot. Semmi bajunk nem lett.
par nap es a kereslet -kinalat miatt csokkeni fog a tejed mennyisege de fejni nem szabad csak max annyit hogy ne fajjon
Nálunk is volt olyan, hogy reggelre annyi tej termelõdött 10 órás alvások után, hogy hat hónapos kisfiam a gyengébben tejelõ :) cicibõl is jóllakott, a másik közben spriccelt 20 ml-t és utána én azt teljesen kifejtem= 180 ml. :) Ha nem fáj éjjel, ne fejd szerintem!


Nem baj, elõfordul tabi mellett is barnázás a mensi elõjeleként.Ez nem jelenti azt hogy baj van.
A kérdező hozzászólása: de az se gûz ha megjön és még van tabim?
A kérdező hozzászólása: azt akartam h gáz bocsi, elrontottam
Nem mindenkinek szokja meg a szervezete 2-3 hónap altt a tablettát! Ha viszont még pár hónap múlva is így leszel, akkor menj vissza a dokihoz és íras fel másikat!

Ha este összebújok a férjemmel utána már nem állok fel csak reggel és az "anyag" is csak reggel folyik ki! Nem baj?

Vagy jobb lenne egy kis idő után kiengedni?Babát szeretnénk!

Legjobb válasz: Ez azért nem így mûködik... Azok is tisztálkodnak, akik gyereket várnak.

Ez azért nem így mûködik... Azok is tisztálkodnak, akik gyereket várnak.
Hát azért én nem fogok minden sex után azonnal a zuhany alá rohanni fõleg nem pl éjfélkor csak azért mert sexeltem! Szóval a kérdezõhöz, nyugodtan felkelhetsz minden nõnél minden aktus után a sperma egy része kifolyik, de nem az egész ! épp elegendõ marad benned ahhoz, hogy teherbe tudj esni! Ha kifolyna minden nem születnének babák!
Aktus után pihi, majd elmész a mosdóba! Az a mennyiség kifolyik, ami reggelre, a fehérnemûn, ágynemûn lenne! Elég marad benn is!
Szeretkezés után akkor állsz fel és akkor mosakszol, amikor akarsz, ahogy akarsz... nem befolyásolja a teherbeesést. Attól, hogy szex után nincs kedve lezuhanyozni, még nem igénytelen a kérdezõ. Néha kellemes belealudni és reggel zuhanyozni, szokás kérdése.
ezért van az ágyon matracvédõ. És mosogép is van. Ha az ember elalszik. Nem befolyásolja a teherbeesést se ha benned marad, se ha kifolyik. amitõl teherbe esel az már a méhedben van az aktus végére.
Nekünk jó pár hónapig nem jött a baba. Az elején mindig úgy csináltam, hogy együtt voltunk, kicsit odabújta, de 5 perc után elmentem zuhanyozni. Csak nem jött a baba, pedig peteéréskor voltunk együtt akkor is. Most ebben a hónapban elterveztem, hogy az együttlétek után nem kelek fel, párommal hozattam magamnak egy tisztasági betétet és egy bugyit, és elaludtam, csak reggel mentem zuhanyozni. Pozitivat teszteltem 1 hete :) Nem tudtom, hogy emiatt jött össze, vagy csak amúgyis össze jött volna, de nekem megért ennyit :) És attól nem lettem igénytelenebb, mert én amúgyis nagyon kényes vagyok az ilyenekre, de ezt nem nevezném igénytelennek, hogy akit szeretsz, együtt vagytok, szeretkeztek, és utána egymáshoz odabújva elalszotok :) ) Ha esetleg döcögõsebbek, lassubbak a párod spermái, akkor egy kicsit így kell maradni szeretkezés után :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok!! Utolsónak nagyon gratulálok :)
Javasolni szokták a teherbeeséshez, hogy aktus után 20 percig ne kellj fel. A petevezetékek lassan 'pumpálják' az 'anyagot' és a gravitáció rájuk is hat, tehát elvileg valamennyivel kevesebb marad ott, ha azonnal felkelsz. Szerintem egy kis fekvés és nyugodt beszélgetés mindenkinek belefér, de ezen múljon.

Az baj hogy ha nem aludtam tegnap reggel 8 óra óta? Tegnap reggel 8kor keltem azóta semmi alvás még csak le se feküdtem. Gépeztem csak mert új gépet veszek annak a cuccait néztem, hasonlítottam meg ilyenek.

Legjobb válasz: Hát nem épp egészséges dolog, sztem feküdj le aludni. De nem egy partin megesett, hogy egy szikrát nem aludtam másnap éjjelig, és még élek, szóval biztos nem halsz bele. :D

Hát nem épp egészséges dolog, sztem feküdj le aludni. De nem egy partin megesett, hogy egy szikrát nem aludtam másnap éjjelig, és még élek, szóval biztos nem halsz bele. :D
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget!

Az baj, ha este keverem be a fehérjét de csak reggel iszom meg?

Legjobb válasz: Igen. Nem jó ennyivel hamarabb bekeverni. Miért nem jó reggel? 2 perc az egész.

Igen. Nem jó ennyivel hamarabb bekeverni. Miért nem jó reggel? 2 perc az egész.

5h kismami vagyok nem baj ha megy a hasam? Vagy az valami rossz jel? De csak reggel.

Legjobb válasz: hát halod. én elvileg most fogok pozit tesztelni mer 2 napja késik és volt már egy nagyon halvánka tesztem. én nekem is sokat kel wcre járnom. most reggel már 3X volt székletem.én sem tudom mitöl lehet.

hát halod. én elvileg most fogok pozit tesztelni mer 2 napja késik és volt már egy nagyon halvánka tesztem. én nekem is sokat kel wcre járnom. most reggel már 3X volt székletem.én sem tudom mitöl lehet.
Sziasztok! Na, ezt én annak idején nem is gondoltam végig. Amikor terhes lettem, nekem is az elején hasmenésem volt reggelente, de úgy voltam vele, biztos valamit összeettem. Az Elevit azonban mindent helyretett :-))) Gondolom a benne lévõ vas miatt, vagy nem tudom, de onnantól kezdve, hogy elkeztem szedni, kb. kétnaponta tudtam csak vécére menni. Ez már így is maradt a terhességem végéig. Csak a szülés elõtt közvetlenül lett újból hasmenésem. Üdv. 8 hónapos kisfiú anyukája
elsõ vagyok.pozitívat teszteltem. el sem hiszem nagyon boldog vagyok
A kérdező hozzászólása: gratulálok a babádhoz én meg szerdán megyek dokihoz ujból mert amikor elõsször voltam 4h terhes voltam és még nem látta pontosan hogy kivül vagy méhen belül van-e remélem hogy jó helyen van és köszönöm a válaszokat.
Nem baj, nekem is ment a hasam nagyon sokáig.
mikor terhes lettem én is f*stam mint az állat :) ma már 33 hetes kismama vagyok, és nyugi nem f*sod ki a gyereket :) tehát nyugalom!!!!!
én gravidát szedek, már két hónapja, és azóta is minden reggel híg a székletem, vitamin ide vagy oda. Még egyszer se volt a terhességem eleje óta szilárd a cuccos, nyugi :) . 9 heteske
az elején az elsõ terhességemnél nekem is volt hasmenésem, nem lett semmi baj. szerintem ne aggódj!

10 hetes terhes vagyok és napok ota folyamatos feszülést érzek a méhemben. Nem érzek semmi komolysabb fájdalmat, csak 2hetem van még az orvosi vizsgálatig és aggodom hogy nincs e semmi baj? Nem rég tudtam meg és eddig dohányoztam.

Legjobb válasz: Kétlem, hogy baj lenne. Ilyenkor azért szokott feszülni a méh, mert növekszik és nyúlnak a szalagok. Azonban megnyugtatásul hívd fel a védõnõdet, biztos õ is hasonlót fog mondani. (MagneB6 gyakran segít ezen a kis kellemetlen érzésen)

Kétlem, hogy baj lenne. Ilyenkor azért szokott feszülni a méh, mert növekszik és nyúlnak a szalagok. Azonban megnyugtatásul hívd fel a védõnõdet, biztos õ is hasonlót fog mondani. (MagneB6 gyakran segít ezen a kis kellemetlen érzésen)
Én is 10 hetes vagyok :-) és néha érzem azt amit mondasz. Ilyenkor beveszek egy Magne B6-ot, a védõnõ az elsõ találkozásunk alkalmával azt mondta hogy ha néha túlpörgök (el szoktam felejteni hogy terhes vagyok, és akkor bepörgök a melóhelyen hogy készen legyek a munkámmal) és elkezd húzódni , vegyek be egy Magne B6-ot. Azóta a táskámban hordom.

Az baj ha egynap megiszok 3 L folyadékot és csak reggel meg este megyek el pisálni?

Napközbe meg izzadok marhára...

Legjobb válasz: Nem baj,ha akkor kell,akkor kell:)

Nem baj, ha akkor kell, akkor kell:)
pisálni ja...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!