Találatok a következő kifejezésre: Az baj csak (1967 db)

jó lesz a mega daily one is és a carb-f csak edzés után menjen fehérjével
jó a mega daily one.

37 hetes km vagyok egy ujjnyira nyitva vagyok az baj csak keményedéseket érzek a pocimban föleg este? Aki szült már milyen érzés ha elfolyik a magzatviz? Még mennyi lehet? Nov 8 ra vok kiirva de azt mondták okt 26-ig nem huzzom ki.

Legjobb válasz: Szia :O) Én nov 7re vok kiírva! És én is félek,h elöbb jön,bár 2hete teljesen zárt volt a méhszájam,de a doki akkor mondta,h 57cm és 3200-3500 között van,szóval nagy baba lesz! Sõt a 7en majd leszakadt a derekam,sugárzott a combomba,1,5 órán kersztül rendszertelenül fájt,keményedett a pocim,majd remegett a belsõcombom..szóval én már azt hittem,h itt az idõ,de elmúlt-talán már nyílik a méhszáj :) Miért mondta neked a dokid,h okt 26ig nem húzod ki? Ezt mibõl látta? Várom válaszod :O) -köszi!

Szia :O) Én nov 7re vok kiírva! És én is félek, h elöbb jön, bár 2hete teljesen zárt volt a méhszájam, de a doki akkor mondta, h 57cm és 3200-3500 között van, szóval nagy baba lesz! Sõt a 7en majd leszakadt a derekam, sugárzott a combomba, 1, 5 órán kersztül rendszertelenül fájt, keményedett a pocim, majd remegett a belsõcombom..szóval én már azt hittem, h itt az idõ, de elmúlt-talán már nyílik a méhszáj :) Miért mondta neked a dokid, h okt 26ig nem húzod ki? Ezt mibõl látta? Várom válaszod :O) -köszi!
Ja és ha keményedik, akkor mindenképp tedd magad vízszintesbe! Nekem pl este a meleg zuhany után szokott és akkor nem is vok jól! Pihenj! :O)
Szia, Én 37+2 hetesen szültem mert szivárgott a magzatvíz. Nem éreztem semmit csak azt hogy csurog valami de kicsit. Mintha erõs folyást éreznél. Aztán bementünk a kórházba és ott ment el a víz. Érzés nélkül csak azt éreztem mintha leöntöttek volna egy vödör vizzel deréktól lefele. :) Szóval áztam. De akkor már az nem érdekelt. :)
A kérdező hozzászólása: Ez jó kérdés.Öszinte leszek nem kérdeztem rá mert ideges voltam több mint 4 órát vártam rá.De a védönöm is azt mondta, hogy nem huzzom ki mert elvileg okt 26-án kéne mennem uh-ra.De megyek majd 22-én dokihoz akkor megkérdezem töle.Meg az az igazság sokat hiztam 25 kg-nál járok.De én is gyanitom hogy jövöhét végére meglesz ez nöi megérzés.De majd meglátjuk az a lényeg, hogy minden oké legyen.
Szia! Nekem mind a háromszor magzatvíz elfolyással indult. Az elsõnél teljesen váratlanul, minden elõjel nélkül elkezdett folyni, elõször picit, lefeküdtem, utána mikor feláltam nagyon. A másodinál elõzõ nap délután 15 perces fájásaim voltak, bele feküdtem egy kád meleg vízbe és elmult. Másnap reggel elfolyt a magzatvíz. A harmadiknál is csak elfolyt a magzatvíz, mondjuk itt már elég sokat keményedett a hasam. Ja, az elsõ 34 hétre, a második 38 hétre, a harmadik 39 hétre született. Én is csak keményedéseket éreztem, a görcsök a magzatvíz elfolyás után jöttek. Ha elfolyik a magzatvíz én ahoz tudnám hasonlítani, mintha pisilnél , csak ezt nem lehet megállítani. Nem sokára babázol.:O) Könnyû szülést és jó egészséget kívánok.
Szeretem ezt a nem húzod ki addig dumát... A 29. héttõl koraszüléssel voltam fenyegetve, feküdtem kórházban is visszatartáson, majd 8 napot túlhordtam.... Errõl ennyit. A magzatvízet egyáltalán nem éreztem folnyi, mikor a doki repesztette a burkot. Miért lenne baj, hogy csak keményedéseket érzel? Mit sezretnél ég érezni?
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat !!!!!
Nem az nem baj ha túl sok az oxigén inkább az a baj hogy durva áramlás lehet az akváriumodban amit nem minden hal szeret.
A kérdező hozzászólása: annyira nem vészes a porlasztóson vissza lehet venni amugy levegõ pumpát nem mindig kapcsolom be ...
nincs olyan, hogy túl sok oxigén. ezt nem lehet porlasztóssal megoldani. milyen a belsõ szûrõd?
Olyan nincs, hogy sok az oxigén, mert eléggé korlátozott az oldhatósága.
Nem az oldhatóság korlátozott, (bizonyos mennyiség után persze, mindennek van korlátja) hanem az korlátozza, hogy légköri oxigént pumpálsz a vízbe. A vízben alapból annyi az o2, amennyi a légkörbõl beoldódik, ha használódik az o2, akkor a vízfelszín mozgatásával, vagy bármi egyéb módszerrel meg lehet gyorsítani, hogy visszaálljon az eredeti mennyiség, a levegõ o2 szintjének a mennyisége. De annál több nem tud belemenni, nincs honnan. A levegõben is 21% o2 van, ez nem tud több lenni. Úgy lehetne túladagolni, ha tiszta oxigént pumpálnál bele, és egy hatékony diffúzorral oldanád be a vízbe. De így 26 légpumpát is üzemeltethetsz, azzal max stabilabban tartod a gázokat a vízben, több nem lesz benne.
25 fokon maximálisan 8.2 mg/liter oxigén képes beoldódni a vízbe a levegõbõl. Ez nem ártalmas semmilyen esetben. Ennél több csak akkor lehet, ha oxigénpalackot kötsz az akváriumra.
Ezért baromság az oxigénnel dúsított ásványvíz :D
Oké, hogy a halaknak a vízbõl kerül a szervezetükbe az oxigén. De hát kérem szépen. Ki engedi meg magának, hogy azt a pár plusz levegõvételt inkább vízben oldott formájában vigye be? Tök baromság ez a dúsított víz....

Az baj, ha csak úgy tudok elélvezni hüvelyileg és análisan is, ha izgatom a csiklóm, az egyáltalán "rendes" orgazmus vagy csak csikló, baj lehet velem?

Legjobb válasz: Semmi baj nincsen veled,de pröbállj meg aktus közben ellazulni teljesen,meg használld a fantáziád,csak van valami ami felizgat határtalanúl.

Semmi baj nincsen veled, de pröbállj meg aktus közben ellazulni teljesen, meg használld a fantáziád, csak van valami ami felizgat határtalanúl.
Szerintem mas is csinalja igy
A kérdező hozzászólása: igen, tudom, köszi, de ez akkor hüvelyi és anális orgazmus vagy csak szimplán csiklói?
Ha izgatás nélkül is produkálod akkor lesz hüvelyi vagy anális. Ha izgatod magad akkor az csak csiklói :) De nincs semmi baj veled :)
csiklói, kiegészítve az épp valamelyik résedben levõ farok okozta remélhetõleg kellemes izgatással. de ez szerintem egyáltalán nem gond! :-)
Próbáljátok meg úgy, hogy a csiklóorgazmus után még dugjon tovább a barátod (punciba). Pár perc és jönni fog az a hüvelyi orgazmus is. Utána meg lehet próbálni análisan is elérni ezzel a módszerrel az orgazmust (ha tényleg szereted az anális szexet).

Az baj ha csak úgy össze esem és síró görcsöt kapok és ez mitől van?

Legjobb válasz: csak úgy ok nélkül? igen baj. Mi mitõl tudjuk hogy neked mi a bajod? Ezt csak Te tudhatod hogy mi bánt....

csak úgy ok nélkül? igen baj. Mi mitõl tudjuk hogy neked mi a bajod? Ezt csak Te tudhatod hogy mi bánt....
A kérdező hozzászólása: Volt az elmúlt idõben lelki traumám de akko nem tudtam megszüntetni és csak úgy magától történt az egész
Mivel ért taruma ezért lehetsz lelkileg labilis ami okozhatja ezt.
Nem baj, elõfordul tabi mellett is barnázás a mensi elõjeleként.Ez nem jelenti azt hogy baj van.
A kérdező hozzászólása: de az se gûz ha megjön és még van tabim?
A kérdező hozzászólása: azt akartam h gáz bocsi, elrontottam
Nem mindenkinek szokja meg a szervezete 2-3 hónap altt a tablettát! Ha viszont még pár hónap múlva is így leszel, akkor menj vissza a dokihoz és íras fel másikat!

3 éves kislányom, ha még nagyon nem játszik más gyerekkekel az baj? Járunk játszótérre, de ő csak figyeli a többi kisgyereket, de úgy még nem akar velünk együtt játszani. Inkább velem játszik csak! Nem bölcsis!

Legjobb válasz: Nem baj, teljesen normális. Ebben a korban többnyire csak egymás mellett játszanak a gyerekek, csak felületes szemlélõnek tûnik úgy, hogy együtt játszanak. Viszont gyakran utánozzák egymást. Egy elindul négykézláb ugatva, és két percen belül még 5 gyerek kutyává változik.

Nem baj, teljesen normális. Ebben a korban többnyire csak egymás mellett játszanak a gyerekek, csak felületes szemlélõnek tûnik úgy, hogy együtt játszanak. Viszont gyakran utánozzák egymást. Egy elindul négykézláb ugatva, és két percen belül még 5 gyerek kutyává változik.
Enyém is 3 múlt, két hónapja. Õ bölcsis. Mégse játszik a többi gyerekkel, csak mellettük.
Az én kisfiam is igy volt!(tesóval játszott csak) A nagyobbik jár oviba, igy öt is beirattam mert is jobb volt a beszoktatás mind a ketõõnek! Azóta játszik az oviba mindenkivel :)
Ne aggódj ez majd kialakul oviban majd más lesz a helyzet biztos vagyok benne!

Az baj, ha úgy is szokta a barátom, hogy nem megujjaz, hanem csak simogatja meg nyomogatja ott lent, amikor nem veszem le a bugyit?

Szóval a nyomogatástól nem lehet semmi bajom ott lent?

Legjobb válasz: Mért lenne baj? :)) Dehogy baj, nem lesz tõle bajod!

Mért lenne baj? :) ) Dehogy baj, nem lesz tõle bajod!
Semmi bajod nem lesz tõle, ha jól esik, csináljátok. 19:30: igen, a spermiumok majd átmásznak a bugyin, becélozzák a hüvelyt, és oda is bemásznak... Mennyi ennek az esélye, õszintén?
Dehogyis ! Sõt jó fej h nem rögtön azzal kezd. Meg bugyin keresztül mondjuk nem egyszerû :P
Nem értem. Mivel nyomogatja? Mert ha a kezével, akkor baj nem lehet, de ha netán a merev péniszével? ... Akkor bizony bekerülhet az a bizonyos nemkívánatos nedv /ondó/, ami akár terhességet is okozhat. Akár még bugyin keresztül is. Légy óvatos!!!
A kérdező hozzászólása: Akkor oké! Köszi:) Csak elég hipohonder vagyok, és olyanokat is beképzelek néha, amik nem is létesnek.:S:D
A kérdező hozzászólása: Csak a kezével!:)
Volt már olyan aki így esett teherbe...kicsi rá az esély de lehetséges...
szia én írtam az elõzõt csak hozzá akarom még tenni h a mondatom a 06-01 19:36 üzenetére írtam

Van egy 17 éves srác, aki nagyon bejön. A baj csak az, hogy eddig csak egy barátnője volt, és akkor a csaj kezdeményezett. Lépjek én lány létemre?

van egy 17 éves srác, aki nagyon bejön :)

Legjobb válasz: Természetesen nem úgy jöttem a világra, csak mivel csajt akartam magamnak semmi más módja nem volt, csak hogy legyõzzem a félelmem és bizonytalanságom és megszerezzem amit akarok. Ennyi a történet. A kérdésben szereplõ srác nem életrevaló. Más baj nincs is vele.

Természetesen nem úgy jöttem a világra, csak mivel csajt akartam magamnak semmi más módja nem volt, csak hogy legyõzzem a félelmem és bizonytalanságom és megszerezzem amit akarok. Ennyi a történet. A kérdésben szereplõ srác nem életrevaló. Más baj nincs is vele.
Ohohohóóóó barátom, ha én most tudnám hogy te ki is vagy, félholtra vernélek...
a válasz: igen!! még ha lány is vagy, a fiú valószínû nem fog lépni, ha mégis, azt gyõzd kivárni... de legalább tudod, ha odamész hozzá, nem fog elutasítani ;)) én szurkolok
Beszéld meg vele msn-en, hogy valahol találkozzatok, és ott mond el neki, hogy bejön neked, szeretnél vele járni. Vagy akár msn-en is megmondhatod neki, bár nekem az "személytelen". Nekem is ilyesmi a helyzetem, csak én nem tudom, hogy bejövök-e neki, így inkább várok.Msn-en meg meg alig beszélünk, ha igen akkor is csak lecke miatt.
Rosszul vagyok ezektõl a nyámnyila gyerekektõl...
21.09 te biztos úgy jöttél a világra, hogy mindent tudtál, és sosem voltál bizonytalan semmiben... Ha nem tudsz normális választ neki, nem kell legalább fikázni... Szerintem a srác bátortalan, nem mer odamenni hozzád. Tedd meg az elsõ lépést, nem él már az a szabály, hogy "õ a férfi, õ kezdeményezzen"...
Kérd meg, h játszatok kérdezz feleleket cseten és egyszer csak kérdezd azt, h Összejönnél velem?:D. Ha igent ír, írd, h te is vele. ha nemet ír, egy szomorú smiley val válaszolj. Eztán már talán lép õ.. Remélem tudtam segíteni.:)

Ha heti 1-2 napot csak tápot kap a kutya az baj?

Legjobb válasz: Nem baj, sõt sok ember kizárólag csak táppal etet, arra hivatkozva hogy abban benne van minden, komplett takarmány. Bár én is etetek táppal is, de mint csemege, úgy adom a kutyáknak. Egyikõjük jobban szereti a tápot, a maradékot kevésbé, a másik pedig fordítva, mindent megeszik a tápot viszont csak kelletlenül. Nyugodtan adj neki tápot ha úgy adódik, én minden másnap szoktam szórni nekik.

Nem baj, sõt sok ember kizárólag csak táppal etet, arra hivatkozva hogy abban benne van minden, komplett takarmány. Bár én is etetek táppal is, de mint csemege, úgy adom a kutyáknak. Egyikõjük jobban szereti a tápot, a maradékot kevésbé, a másik pedig fordítva, mindent megeszik a tápot viszont csak kelletlenül. Nyugodtan adj neki tápot ha úgy adódik, én minden másnap szoktam szórni nekik.
Nem gond ha többször is, a lényeg, hogy változatos legyen az étrend és minden szükséges vitamint megkapjon a kajával.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!