Találatok a következő kifejezésre: Az baj az (12858 db)

Az baj, ha a Lány, aki nekem nagyon tetszik - msn-n beszélgetünk, de mindig csak én írok neki, meg kérdezek, ő meg alig ír vissza valamit, meg nem is kérdez De ez nem baj azért, ugye?

...persze, tudom, én akarok t?le valamit...csak kicsit zavar, hogy ? alig ír nekem vissza ott, meg nem kérdez semmit...

Legjobb válasz: (a végét elgépeltem) "de ez nem baj, ugye?"

A kérdező hozzászólása: (a végét elgépeltem) "de ez nem baj, ugye?"
A kérdező hozzászólása: Persze lehet azért nem ír vissza, nem kérdez, mert még 5-6 másik emberkével is társalog..nem tudom.. :D, csak zavar... Na de holnap elhívom randizni, remélem eljön... Egyébként egy iskolába járok vele...régóta tetszik nekem, csak eddig nem nagyon mertem elmondani neki.. (:
Nekem nem baj... Hát ha neked így jó.. az a te dolgod... Bár egyértelmûen látszik hogy le se sza.r téged a csaj.... 19/F
Hívd el és meglátod ha találkozik veled hogy érdekled-e.Bár ha alig ír és nem kérdez semmit akkor tuti hogy nem érdekled. L19
A kérdező hozzászólása: Legelsõ alkalommal végülis sokat beszélgettünk, csak az utána levõ 2 msnezgetésünk volt szaggatott..persze írta, hogy bocsi, most nem nagyon érek rá...mert az állapota is elfoglalt volt... Persze lehet, hogy õ (sem ) szeret csetelni, hanem inkább személyesen...sok ilyen van, én is inkább a személyes társalgásokat preferálom.
Drága kérdezõ! Hadd világosítsalak fel. Ha mindössze 3-szor beszéltél vele, és abból 2-szer úgy, hogy õ elfoglaltba volt, akkor szerintem többet ne is várj. Találkozz vele élõben. Ha elfogadja a meghívást, akkor valszeg nem [email protected] le a fejed, csak gondolom nem viccbõl volt elfoglalt állapotban épp. Ígérd meg nekem, hogy többet ilyen bugyuta kérdéssel nem zaklatod, az amúgy is gyenge elmeállapotban lévõ GYK-sokat (tisztelet a kivételnek). Hisz tudod, úgy sem fogsz csak 10-bõl 3 értelmes választ kapni. Sok sikert.
én voltam így csajjal, és szívás volt. viszont, ha elmegy veled az jó jel, de ha pl mondja, h ekkor nem tudok, meg akkor nem, és nem mond mást akkor hagyd
Én voltam így mint te, csak én lány vagyok, és egyáltalán nem büszke erre a dologra (Fiatal korom egyik bukása) :D Szóval a lényeg: ugyanígy írogattam neki, de mi azért mondjuk 10 alkalomból 8-szor órákig beszélgettünk, viccelõdtünk stb. Szóval tök jó volt, de aztán kiderült, hogy csak nem akart megbántani :D De mikor személyesen nem is ismert, akkor miért törõdött ennyire az érzéseimmel..? Áhh, szerencsére azóta eltelt már 4 év, már elfelejtettem. :) Szerintem hívd el valahova, és kiderül mit gondol Rólad! :)

Szerintetek az baj az ismerkedésben, hogy 18évesen 190 cm és 110 kg vagyok? Csajok, nektek baj lenne?

Legjobb válasz: Ha a plusz súly izom, akkor nem. Ha zsír, esélyed sem lesz.

Ha a plusz súly izom, akkor nem. Ha zsír, esélyed sem lesz.
Nem
nem!
Nem baj, hisz magas vagy.
Csak az a baj hogy a korban hozzád passzoló 16 évesek többsége 155-160 centi és nekik mindenki "gáz" aki kilóg a sorból.
Szerintem abszolút nem gáz a súly, mivelhogy eléggé magas vagy. Én 168 cm vagyok, és ölni tudnék egy 5 centiért is :D Használd ki a magasságod, és mondjuk segíts az alacsony lányoknak a boltban, ha nem érnek el valamit. :) Én ettõl tuti ellágyulnék! :D
de mégis hogy nézel ki?: lehet h jól lehet h nem
Hatalmas grizzlymedve lehetsz! Ez a nagy termet biztonságérzeted nyújt nekünk nõknek. EGyáltalán nem baj, hogy ilyen óriás vagy. Nagyon jó ám az ilyen nagy macikhoz odabújni!!!!!
A kérdező hozzászólása: Gyere bújj ide :* Köszi a válaszokat :)
kicsit :D
Igen baj, elvileg már évek óta kellene, hogy legyen
szerintem kamu kérdés:D
Honnan tudod, hogy nincs?
gondolom amikor kiveri nem jön senki. baj!
*semmi
A kérdező hozzászólása: úúú köszi akkor elmegyek vizsgálatra
Te tudod, mennyire jött eddig be ez a módszer?
Most akkor mi mondjuk meg neked, hogy a te szempontodból baj-e? :D

Az baj ha baj van?

:(

Legjobb válasz: Ha baj van, akkor baj van, az nagy baj. A relativitáselmélet lényege: ha messzirõl szemléljük a bajt, az nem is tûnik olyan nagynak.

Ha baj van, akkor baj van, az nagy baj. A relativitáselmélet lényege: ha messzirõl szemléljük a bajt, az nem is tûnik olyan nagynak.
A kérdező hozzászólása: Francfenéket :D:D Max kizöldül a szekrényemben tartott vízi pókmajom zsiráfló kopoltyústüdõs kanyarfuró orrú pelikánom.
Igen , mert kipirosodsz.
A kérdező hozzászólása: Most komolyan azt mondjátok hogy ne egyek több pirospaprikát?:|
Szõrös hörcsög szörpöt szörcsög, s rátörnek a hörcsög görcsök. Hogy ne járj úgy mint a hörcsög, igyál inkább pezsgõs fröccsöt. :D
Akkor valószínüleg az Alkotó alkotó alkotja alkotó alkotónak alkotásról szóló alkotását. :DDDDD:'D
nincs-*-
Volt egyszer egy hajó, a hajón volt egy ajtó, az ajtón volt egy kilincs, tovább bizony nics :D
Akkor jó a jó hajó, ha jó hajó a jó hajó.
A kérdező hozzászólása: Hát ha baj van és az baj és az nagy baj akkor tényleg baj van, márpedig a baj baj ami nagyon nagy baj baj baj baj baj baaaaaaj! :S bajban vok..
Ha nincs baj az nem baj , csak akkor baj ha baj van.

Ha nincsen semmi baj, de kapnék utrogestant az baj lenne?

Mivel volt már vetélésem rettegek, hogy megmaradjon a babám és ne ismétlődjön meg. Nincs semmi panaszom eddig, nem barnázok, nem vérzek, de nagyon megnyugtatna, ha szedhetném. 5+1 vagyok, 5+5-nél megyek a dokimhoz beutalókért.

Legjobb válasz: Elsõ lányom lombikbaba, vele természetszerûen szedni kezdtem. Második terhességem spontán terhesség de szétparáztam az agyamat,hogy mi lesz ha baj lesz:( Felhívtam a dokimat,hogy használhatom-e az utrogestant,mert engem az megnyugtatna.Nekem sem volt semmi bajom egyébként, nem görcsöltem, nem véreztem. Azt mondta a dokim,hogy nyugodtan, bár ha "nagy baj" van úgysem segít, de ártani meg nem árt. 3x1-et írt fel én már a pozitív teszt óta használom. Most vagyok 13 hetes,még napi egyet használok, aztán jövõ héten leállok vele. Nekem jó volt,hogy szedtem, megnyugodtam.

Elsõ lányom lombikbaba, vele természetszerûen szedni kezdtem. Második terhességem spontán terhesség de szétparáztam az agyamat, hogy mi lesz ha baj lesz:( Felhívtam a dokimat, hogy használhatom-e az utrogestant, mert engem az megnyugtatna.Nekem sem volt semmi bajom egyébként, nem görcsöltem, nem véreztem. Azt mondta a dokim, hogy nyugodtan, bár ha "nagy baj" van úgysem segít, de ártani meg nem árt. 3x1-et írt fel én már a pozitív teszt óta használom. Most vagyok 13 hetes, még napi egyet használok, aztán jövõ héten leállok vele. Nekem jó volt, hogy szedtem, megnyugodtam.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Én is sokkal nyugodtabb lennék! :) Meg is beszélem vele szerdán.
Nekem volt egy nagyon minimális barnázásom. Az orvos felírta, mert van myomám is, de semmi egyéb panaszom nem volt. A 12.hétig szedtem. Engem megnyugtatott.
Semmi bajod nem lesz tõle!!! Én is azért szedtem, mert elsõ terhességem vetéléssel végzõdött, szóval megelõzésképpen. Szedd te is nyugodtan! Ezen ne ne múljon a dolog!

Miért baj az, hogy Templomba járok? Lent részletesen.

Sziasztok! Én egy 19 éves srác vagyok. Nem iszok, nem cigizek, nem bandázok, nem járok bulikba sem. Én a vallásban találtam meg magam. Református vagyok. Egy hónapja járok Templomba, de anyám amikor tud, problémát csinál bel?le. Vettem a spórolt pénzemb?l Bibliát, erre azt mondta gúnyosan, lenéz?en, gúnyosan hogy: "Jöv? héten vegyél még egyet!" - Miért baj az, ha én a vallásban találtam meg magam? Miért baj ez? Ez az egyetlen az életemben, amiben tejesen megtaláltam magam, és ez baj. Nekem ez az egyetlen örömöm, mégis baj. :(

Legjobb válasz: Ezt így anyádtól is megkérdezted? Ugyanígy elmondtad neki? Mert akkor nagy baj vaj, ha nem érti meg. Ohh én hogy örülnék, ha a fiam templomba járna. Nincs vele semmi baj. Könnyebben veszed majd az élet nehézségeit, és a bajban sem csüggedsz el (olyan könnyen). Szerintem ez egy nagyon jó útmutató az embernek. Irigyellek. Ne add fel, anyád is elõbb-utóbb rájön, hogy talán ez mégis jobb, mintha a rendõrségre kellene járnia, mert állandóan baj van a fiával.

Ezt így anyádtól is megkérdezted? Ugyanígy elmondtad neki? Mert akkor nagy baj vaj, ha nem érti meg. Ohh én hogy örülnék, ha a fiam templomba járna. Nincs vele semmi baj. Könnyebben veszed majd az élet nehézségeit, és a bajban sem csüggedsz el (olyan könnyen). Szerintem ez egy nagyon jó útmutató az embernek. Irigyellek. Ne add fel, anyád is elõbb-utóbb rájön, hogy talán ez mégis jobb, mintha a rendõrségre kellene járnia, mert állandóan baj van a fiával.
Talán máshogyan képzelte el a fia jövõjét, csak nem tudja normálisan kifejezni. Mit tanulsz? Van szakmád? Bizonyos foglalkozások és/vagy felfogások nem nagyon férnek össze a vallásossággal. Illetve elõfordulhat, hogy õ már régen csalódott istenben és értelmetlennek tartja, hogy te tõle vársz megnyugvást, segítséget, akármit.
elég gáz szerintem
egyáltalán nem baj, de szerintem fél hogy bezárkózol és nem mondom h találd örömed a piálásban féktelen bulikban cigiben de azért lehet hogy élveznél valamilyen más fajta szórakozást is..
Nem baj, csak idõpocsékolás...
Viszont az írta, hogy református, ami távolról sem az, mint a jehovisták. (Inkább nem írok róluk jelzõket, mert jönnek, és lepontoznak.)
Nem ismerem sem Anyukád, sem Téged, de az utolsó mondatodban ott a válasz: ez az egyetlen örömöd. Nem lehet, h ez a baja Anyukádnak is? Az Anyukát korlátoltozzátok le, mikor a Kérdezõ legalább annyira korlátolt, ha csak ebben leli már örömét ilyen fiatalon. Ez nem kritika a vallásossággal szemben, tisztelem a Kérdezõt is, de a világ ennél színesebb.
Engem az anyósom meg azzal szekál, hogy mér nem találom már meg az istent... -.-" Nem cserélünk? Adok egy vallási fanatikus anyóst az anyukádért :D
Nincs semmi gond vele. Csak sajnos ma vannak gyülekezetek, ahol a család ellen uszítják az embereket, és isten nevében leszedik pénzzel. Nem lehet, hogy édesanyád ezektõl félt?
Abból, hogy leírtad nem igazán lehet kivenni miért mondja ezt anyukád. Lehetségesnek tartom azt is, hogy csupán félt téged, amit meg is tudok érteni. Az erõs vallásosság általában bezárkózottságot, izolációt okoz és valljuk be a mai világban nem fognak jókat gondolni rólad, ha valahol esetleg vallásra hivatkozol. Mellesleg korai szerintem kijelenteni hogy ebben találtad meg magad, az ember változik, lehet akár múló szeszély is a rajongásod. A lényeg az, hogy a vallás ne zárjon el semmitõl, ne vallási dogmákra építsd a világnézetedet és akkor nem lesz problémád vele, ismerd meg a világot inkább ahelyett, hogy szóról szóra elfogadod más elképzeléseit.
"Ti azonban, szeretteim, emlékezzetek meg azokról a beszédekrõl, amelyeket a mi Urunk Jézus Krisztus apostolai elõre megmondtak. Azt mondták ugyanis, hogy az utolsó idõben csúfolódók támadnak, akik istentelen dolgokra irányuló szenvedélyeik szerint élnek. Ezek szakadásokat támasztanak, testi emberek, akikben nincsen Szentlélek." "Boldogok vagytok, ha gyaláznak titeket a Krisztus nevéért, mert a dicsõség Lelke, az Isten Lelke megnyugszik rajtatok." "Boldogok vagytok, szegények, mert tiétek az Isten országa. Boldogok vagytok, akik most éheztek, mert majd megelégíttettek. Boldogok vagytok, akik most sírtok, mert nevetni fogtok. Boldogok vagytok, amikor gyûlölnek titeket az emberek, és amikor kiközösítenek, gyaláznak benneteket, és kitörlik neveteket mint gonosz nevet, az Emberfiáért. Örüljetek azon a napon, és ujjongjatok! Íme, nagy a ti jutalmatok a mennyben, mert ugyanezt tették atyáik a prófétákkal."
Vannak korlátolt emberek, ezért van ott a világ ahol van.
Szia! Én is járok templomba, de a lenézõ megjegyzéseket, pillantások meg se hallom, nem is figyelek rájuk! Olyan vagyok, mint te:) Anyukádnak meg mond meg, hogy ez a te dolgod, nagy beleszólása úgy sincs:) 20/L
Nincs ezzel semmi baj! Nem vagyok hívõ, de ha ebben érzed jól magad tarts ki a hited mellett. De ne légy teljesen elzárkózott a világ elõl, ne légy elfogult! Legyen életed, legyenek barátaid, és légy boldog-ha a vallással, akkor azzal!
Elég szar lehet h még Anyukád is így kezeli a dolgot..Mégha valamelyik korbeli srác mondta vna akk azt mondom jó..De Anyukád..Hát sztem jó h vannak még ilyenek mint Te...Én felnézek az ilyenekre:) Egyedi vagy:)
Azt írod, hogy 1hónapja van ez. Mi történt, ami hatására így alakult?

Az baj ha két lány tengerimalacot a ketrecében tartjuk együtt és folyton verekednek? Az baj hogy ha túl sokat eszik és sírdogál egy kicsit? Az normális dolog ha már 3-om nap után engedi hogy a kezedbe fogd? Az baj hogyha túl sok zöldet kapnak?

Van két tengerimalacunk.És folyton verekednek,civakodnak ez egy kicsit aggaszt minket mert úgy véljük hogy utálják egymást.De van még egy baj az hogy túl sokat esznek és utána túl sok az ürülékük.Mivel hogy túl sok zöldet kaptak ezért egy kicsit zöld,és lágy a kakájuk.Ez baj???Nagyon féltjük ?ket mert még csak három napja kerültek hozzánk és még csak kezd?k vagyunk a tartásában.Ezért kérjük aki tud segítsen!!Köszönjük!!!

Legjobb válasz: Nem írtad, hogy nagyjából milyen idõ malacokról van szó. Ha még fiatalok, akkor nem baj, ha verekednek, mert most szoknak össze. Ha már nagyobbacskák, akkor viszont annyira nem jó a bunyó. De ha együtt voltak eddig is, akkor lehet, hogy csak "szeretetbõl" bunyóznak. Nem csak kergetik egymást vagy ilyesmi? Nekem van 4 kislány malacom (2-2 külön), és nálunk úgy van, hogy 2 malac nagyon szereti egymást, õk sose verekednek, de a másik 2 sajnos elég sokat kergetõzik, ami elég nagy zajjal jár, de kárt sosem tesznek egymásban, inkább csak játszanak. Néha azért rájuk kell szólni... Azért ha már annyira verekednek a ti malacaitok, hogy kárt tesznek egymásban, szedjétek szét õket egybõl!!!!! Az nem baj, ha megengedi, hogy megfogd, elvileg szelíd állatok, nem lehet velük gond. Fõleg ha te adod nekik a kaját, akkor megszokják a szagodat, és tudja, hogy te nem bántod. Ezt képesek 3 nap alatt is megszokni. Viszont ne adj nekik olyan sok kaját. Elég naponta egyszer szárazkaja, és reggel-este egy kis uborka, paradicsom, alma, répa, saláta, ilyesmi. Esetleg még reggel szórj be nekik egy kis szénát, és akkor azt tudják napközben rágcsálni. Elõfordul, hogy sírnak a kajáért, de legyél "könyörtelen", elég nekik naponta kétszer enni. Lehet hogy azért sírnak, mert mégiscsak még új a környezet, ezt nekik is meg kell szokni, új hely, új illatok... Sok sikert!! Minden rendben lesz velük, ne aggódj, a tengerimalac a legédesebb állat a földön :)

Nem írtad, hogy nagyjából milyen idõ malacokról van szó. Ha még fiatalok, akkor nem baj, ha verekednek, mert most szoknak össze. Ha már nagyobbacskák, akkor viszont annyira nem jó a bunyó. De ha együtt voltak eddig is, akkor lehet, hogy csak "szeretetbõl" bunyóznak. Nem csak kergetik egymást vagy ilyesmi? Nekem van 4 kislány malacom (2-2 külön), és nálunk úgy van, hogy 2 malac nagyon szereti egymást, õk sose verekednek, de a másik 2 sajnos elég sokat kergetõzik, ami elég nagy zajjal jár, de kárt sosem tesznek egymásban, inkább csak játszanak. Néha azért rájuk kell szólni... Azért ha már annyira verekednek a ti malacaitok, hogy kárt tesznek egymásban, szedjétek szét õket egybõl!!!!! Az nem baj, ha megengedi, hogy megfogd, elvileg szelíd állatok, nem lehet velük gond. Fõleg ha te adod nekik a kaját, akkor megszokják a szagodat, és tudja, hogy te nem bántod. Ezt képesek 3 nap alatt is megszokni. Viszont ne adj nekik olyan sok kaját. Elég naponta egyszer szárazkaja, és reggel-este egy kis uborka, paradicsom, alma, répa, saláta, ilyesmi. Esetleg még reggel szórj be nekik egy kis szénát, és akkor azt tudják napközben rágcsálni. Elõfordul, hogy sírnak a kajáért, de legyél "könyörtelen", elég nekik naponta kétszer enni. Lehet hogy azért sírnak, mert mégiscsak még új a környezet, ezt nekik is meg kell szokni, új hely, új illatok... Sok sikert!! Minden rendben lesz velük, ne aggódj, a tengerimalac a legédesebb állat a földön :)
Nekünk volt két hímmalacunk, az egyik az apa volt, a másik pedig a fia. Összeszoktak, mert a kicsi tudta hogy õ maga az alárendelt. Aztán az apa malac meghalt egy éve. A fia most ötéves. Egyedül maradt. Hoztunk mellé egy lánymalacot. Beraktuk mellé, azon nyomban fogkocogtatás, kergetés, odacsípés, azonnal kivettük õt mert láttuk hogy nem fogadják el egymást. Szegény hímmalac utána amikor kivettük annyira stresszes volt hogy csak lógott a kezünkbe. A lánymalacot különraktuk. Hoztunk melléje egy másik lánymalacot ismét. Azóta is együttvannak, a hím és õ. Nem bántják egymást. Viszont a hímmalac nagyon féltékeny rá. Mindig kihúzza a kaját a szájából :) Egyik nap beraktuk a másik lányt a kettõ közé, hát mondhatni nem csípték nagyon..... szóval hanyagoltuk a témát. Szóval nem mindegyik tengerimalac fogadja el egymást, az viszont tény hogy társas lények, szeretik a társaságot. De azért egy pár nap kell hogy összeszokjanak!!!
Sok kaját ne adjál neki!!! Nem szükséges egy nap háromszor etetni, mi csak minden este adunk nekik tápot, meg répát. De így is mindegyik 1 kilós :) Túl sok zöldet ne adjál neki, mert hasmenés lesz a vége. Uborkát is csak izibe. Sárgabarackot azt totál ne. A szénát azt imádják, meg a salátát, almát, körtét, dinnyét. Répát azt mindig kapnak.
Ja, rengeteg vizet isznak!!! Egyfolytába vedelnek és ez nem baj!!! :DDDDD

Miért baj az, hogy a nõk nem kezdenek olyan férfiakkal, akik nem jönnek be nekik elsõre?

Tegyük fel, hogy egy szórakozóhelyen vagy az utcán megállít bennünket egy srác, hogy nagyon szimpatikusnak talál, nem szeretnénk-e vele ismerkedni/meginni valamit? Mivel nekünk nem tetszik az illetõ, nem találjuk vonzónak, semmilyen érzelmet nem ébreszt bennünk (és netalántán épp dolgozni rohanunk), ezért megköszönjük, de visszautasítjuk az ajánlatát. A kedves férfiú reakciója természetesen az, hogy kiír egy kérdést a GYK-ra: miért is nem adunk esélyt olyan fiúnak, aki nem tetszik elsõ pillantásra, miért nem ismerkedünk velük? (nagyon sok ilyet olvastam már itt) Kérdem én: ha ti elõre szelektáltok, és csak azokhoz a lányokhoz mentek oda, akik tetszik nektek (mert nyilván ti sem a szürke, elhízott vagy igénytelen lányoknál próbálkoztok), akkor mi miért nem tehetjük meg, hogy mi is szelektálunk, és csak azoknak a közeledését fogadjuk el, akit mi is vonzónak tartunk elsõre?

Legjobb válasz: Ezzel így semmi baj sincsen, ha egyszer, vagy kétszer történik meg a dolog. Van ilyen, bár csorbát szenved a büszkeség, nagyobb baj nincsen. A baj ott kezdõdik, hogy van a férfiaknak egy olyan rétege, akik ezt nap, mint nap átélik, nem egyszer, kétszer, hanem százszor vagy még többször is. azt hiszem érthetõ az elkeseredés, fõleg akkor ha az illetõ még csak nem is szelektál elõre. Én pl. igazán szép lánynál sosem próbálkoztam, tudom a helyem, szép lányt sosem fogok tudni megszerezni. Én a külsõleg nem annyira megnyerõ lányokkal próbálkozom, de mondjuk õk is csak leráznak. És most õszintén: ki az, aki úgy tudna rengeteg visszautasítást feldolgozni, hogy közben kicsit sem keseredik el?

Ezzel így semmi baj sincsen, ha egyszer, vagy kétszer történik meg a dolog. Van ilyen, bár csorbát szenved a büszkeség, nagyobb baj nincsen. A baj ott kezdõdik, hogy van a férfiaknak egy olyan rétege, akik ezt nap, mint nap átélik, nem egyszer, kétszer, hanem százszor vagy még többször is. azt hiszem érthetõ az elkeseredés, fõleg akkor ha az illetõ még csak nem is szelektál elõre. Én pl. igazán szép lánynál sosem próbálkoztam, tudom a helyem, szép lányt sosem fogok tudni megszerezni. Én a külsõleg nem annyira megnyerõ lányokkal próbálkozom, de mondjuk õk is csak leráznak. És most õszintén: ki az, aki úgy tudna rengeteg visszautasítást feldolgozni, hogy közben kicsit sem keseredik el?
én csak akkor utasítom vissza az efajta gesztust, ha tényleg sietek.ha beülni valahova nem is, de beszélgetésbe szivesen belemegyek.az elsõ 5 perc után kiderül hogy hogy állok a sráchoz.a külsõ ellenére.bármennyire is furcsa 18/l
Egyáltalán nem baj, sõt! Mindenki olyannal kezdjen, akihez vonzódik. De hidd el, hogy az önbizalomhiányos, magukat rondának tartó egyedek szerint õk belsõre értékesek, tehát nekik is jár punci, pusztán azért, mert õk olyan rendesek. Hahaha, az élet nem õket igazolja.
Ilyen helyzetben persze. Viszont egy férfi bele tud szeretni olyan nõbe, akit már régebb óta ismer, csak mondjuk nem fedezte még fel a személyiségét. Egy nõ erre nem képes, mert a nõknek a személyiség nem számít, csak a külsõ.
Acid Rain, te legalább õszinte vagy (kivéve abban, h nemcsak a külseje miatt szerettél bele). Bár bunkó is, de a ronda férfiakkal minden nõ az.
Ha nem ilyen lenne a lelke, amilyen, esélye nem lett volna. Akkor is, ha még makacsul leírod az ellenkezõjét vagy 100x. Pont, mint, ahogy annak sem volt sosem esélye, aki iszonyatos jól néz ki, de belül rohad.
Ezt én is mondhatnám neked, meg még sok csajnak is: attól, h 100x leírjátok, h a belsõ is számít nektek, még nem lesz igaz.
"Vajon miért van az, h itt minden lány így jött össze a párjával, a valóságban viszont senkit nem ismerek, akinek ne jött volna be elsõre a pasija?" Nem minden lány. Büszkén vállalom, hogy elsõre is tetszett nekem a barátom. Mindjárt megyek, és felkötöm magam, akkora bûn, hogy azonnal vonzódtam hozzá (nem, nem csak a külseje miatt!), és azóta még jobban imádom minden porcijákát. A gyehenna tüzén fogok eddig égni örökre, közben csúnya, undok, megkeseredett, nõgyûlölõ fiúkák fognak hokizni a szétégõben lévõ testemre. Megfelel?
A kérdező hozzászólása: És nyilvánvalóan, ti férfiak, mindent jobban tudtok rólunk, mint mi magunk ;) Megszoktuk már, dehát mi felszines p*csák hadd éljünk boldogan, ti meg sírjatok életetek végéig, amiért ilyen gonoszak vagyunk, nekünk úgyis mindegy... ;9
A kérdező hozzászólása: Én elég ritkán olvastam ilyen esetet itt GYK-n, de ettõl függetlenül nyilván én tudom, hogy ez az igazság, neked ezt nem kell elhinned. Nem célom meggyõzi senkit.
"Egyes, te kifogtad ezt, de nem kellene egybõl hülyeséget leszûrnöd. Én vagyok rá az élõ példa, hogy elsõre egyáltalán nem jött be a párom, de a közös munka során beleszerettem, most pedig a legjobb pasinak látom a világon..." Vajon miért van az, h itt minden lány így jött össze a párjával, a valóságban viszont senkit nem ismerek, akinek ne jött volna be elsõre a pasija?
A kérdező hozzászólása: De mi az, hogy többször szembesülnek az elutasítással? Miért kell naponta tíz tökidegen lányt megállítani az utcán? Mentek, aztán sorra minden ötödikhez odamentek megkérdezni, hogy nem akar-e beülni egy kávéra, vagy mi? Ha te magad mondod, hogy ez tulajdonképpen egy természetes dolog, akkor hogy nem jut az eszedbe az, hogy kb. semmi esélye nincs annak, hogy öt randomszerûen kiválasztott lánynak te pont az esete leszel? Leszólítanak naponta öt lányt, ahelyett, hogy mondjuk eljárnának ingyenes programokra, vagy nyelvtanfolyamra, vágy bárhova, ahol hosszabb távon ismerkednek ugyanazokkal a csajokkal, akik így a személyiségüket is megismerhetnék... ugye ez nem komoly?
Ti is nyugodtan megtehetitek, ez csak hülyék szerint probléma. Mindenkinek meg van a joga, hogy a neki tetszõvel kezdjen.
ki mondta, hogy baj?
Mert az agyuk helyén lévõ ecet és kenyérbél elegy képtelen arra, hogy gondolkodás. Elvárják, hogy a nagy büdös lófalloszért szeressenek beléjük, õk csak ülnek és várják a sülgalambot, de arra nem gondolnak, hogy a madárnak nem érdeke egy olyan hangárba leszállni, ahol bokáig ér a korom és a letargikus önsajnálat. Tegyük fel az itt rinyáló valamely élõlény megkapna egy tip-top lányt. És aztán? A lánynak nyilván hatalmas élvezet lesz egy ilyen csõdtömeg mellett maradni, aki ara se képes, hogy lenyomjon napi 10 fekvõtámaszt, vagy ledaráljon némi szépirodalmat.
#9 Hozzám jössz feleségül? :D
Jogos a felvetés, de akkor ezt vállalni is kell, ahogy mi tesszük!
A kérdező hozzászólása: Kár, hogy elfelejtettem odaírni, hogy hosszú távon természetesen más a helyzet, hiszen a két ember sokat van összezárva (pl. egyetem vagy munka miatt), akkor természetesen felfedezhetik egymás személyiségét, és elkezdhetnek vonzódni a másikhoz. Egyes, te kifogtad ezt, de nem kellene egybõl hülyeséget leszûrnöd. Én vagyok rá az élõ példa, hogy elsõre egyáltalán nem jött be a párom, de a közös munka során beleszerettem, most pedig a legjobb pasinak látom a világon...
Mert ezzel belegázolnak a kedveskék piciny lelkébe.
Egyáltalán nem baj, csak azoknak az embereknek, akiket elküldtek. Szerintem ezen továbbra sincs értelme vitázni, mivel ez már kismilliószor ki lett itt tárgyalva.
Na most kapsz...
"És nyilvánvalóan, ti férfiak, mindent jobban tudtok rólunk, mint mi magunk ;)" Tudom, h iróniának szántad, de ettõl függetlenül igaz. Ki csajozik többet, a nõk v a férfiak? ;)

Elmondaná valaki hogy konkrétan mi a baj az EU-val?

Sokkal több pénzt kapunk mint amit befizetünk.

Legjobb válasz: Két dolog az, hogy általában mi a baj az Eu-val, és nekünk mi a bajunk vele. Nekünk semmi, Orbán Viktornak és szûk csapatának van vele baja, mert nem engedi szabadon szárnyalni a fantáziáját és cselekvését. Igaz, ezt nekünk kéne korlátozni, de mi nem tesszük. Általában pedig a baj egy ellentmondásból következik. Rendkívül heterogén gazdaságú társaság érdekei rendkívül eltérnek. Ezért mind mást akar, ami az egyiknek jó, a másiknak nem. Ugyanakkor az Eu egyik legfõbb elve az egyenjogúság, vagyis minden tagállamnak vétójoga van, ezért a szabályozók akkor is nagyon nehezen születnek meg, ha igazából mindenkinek sürgõs lenne. Ezen felül az Eu vezetõi is emberek, hatalmi érdekekkel, hibákkal, amelyek felerõsítik az elõbbi ellentmondást. Jó módszer a problémák kezelésére még nem született. A legfontosabb eszköz, a kohéziós és felzárkóztatási alap is rosszul mûködik, lásd Görögország és sok más állam példáját, köztük bennünket.

Két dolog az, hogy általában mi a baj az Eu-val, és nekünk mi a bajunk vele. Nekünk semmi, Orbán Viktornak és szûk csapatának van vele baja, mert nem engedi szabadon szárnyalni a fantáziáját és cselekvését. Igaz, ezt nekünk kéne korlátozni, de mi nem tesszük. Általában pedig a baj egy ellentmondásból következik. Rendkívül heterogén gazdaságú társaság érdekei rendkívül eltérnek. Ezért mind mást akar, ami az egyiknek jó, a másiknak nem. Ugyanakkor az Eu egyik legfõbb elve az egyenjogúság, vagyis minden tagállamnak vétójoga van, ezért a szabályozók akkor is nagyon nehezen születnek meg, ha igazából mindenkinek sürgõs lenne. Ezen felül az Eu vezetõi is emberek, hatalmi érdekekkel, hibákkal, amelyek felerõsítik az elõbbi ellentmondást. Jó módszer a problémák kezelésére még nem született. A legfontosabb eszköz, a kohéziós és felzárkóztatási alap is rosszul mûködik, lásd Görögország és sok más állam példáját, köztük bennünket.
Kedves 8! Hát pontosan errõl beszéltem. Annyira jobbra tolódtunk, hogy a szélsõjobbot tekintjük jobboldalnak. De persze, mint mindig, most is a világ téved és nekünk magyaroknak van igazunk.
Kedves 7. Én Ausztriából származom , ott nõttem fel. Tudom milyen az igazi jobboldal. Tudod ki volt jobboldali?Jörg Haider! Egy jobboldali sosem fél, kimondja a kimondhatatlant , bírálja a bírálhatatlant.Kimondja az igazságot ködösítés , mindenféle hülye politikai korrektség nélkül. ÖVP , Fidesz , CDU.Ezek nem jobboldaliak , hanem szájkaratésok , szélhámosok. Egy jobboldali sosem pusztítja az országát.
"Elmondaná valaki hogy konkrétan mi a baj az EU-val?" Semmi. Az, hogy valakinek baja van vele, még nem jelenti azt, hogy a többségnek is! Akinek baja van vele, annak meg az a baja, hogy az EU bizonyos demokratikus alapelvek betartását kéri számon, tehát nem tud úgy diktatúrát építeni, ahogyan szeretne. Ennyi a baj az EU-val.
"Az egész EU egy szociálliberális unió." Az EU parlamentben jobboldali többség van, nem tudom, milyen szoclib unióról beszélsz. Elõbb tán tájékozódj!
Semmi, az EU adja a Föld lakosságának 10 %-át, mégis a világ jóléti ellátásainak fele itt van...
Igen, kedves elõzõ. Az nem lehet, hogy a mi értékrendünk tolódott annyira jobbra, hogy már mindenkit baloldalinak látunk? Az európai jobboldal elvei eltávolodtak a magyar jobboldal elveitõl. Ez a gond...
Mi a baj vele? Hogy politikai unió is és nem csak gazdasági unió. Az egész EU egy szociálliberális unió. Nem hozhatunk akármilyen törvényeket, hanem csak olyanokat, amelyek az EU-val is harmonizálnak. Azaz eszmerendszer mely domináns az EU-ban , végül teljesen elfogja pusztítani ezt a kontinenst, de ne legyen igazam.
"Sokkal több pénzt kapunk mint amit befizetünk." Na látod! Ez az alapvetõ baj, hogy akkora agymosó ereje van, hogy még ezt is elhiteti veled.
"Az EU parlamentben jobboldali többség van, nem tudom, milyen szoclib unióról beszélsz. Elõbb tán tájékozódj!" Milyen jobboldaliakról beszélsz? Eu meg a jobboldal.Egy vicc, max kamu jobboldal. Olyan "jobboldaliakkal" van tele, mint Viviane Reding.Az meg annyira jobboldali, mint én kínai.
17# Jörg Haider az európai kultúra megmentéséért harcolt. És ez az amire "sima" "jobboldaliak" nem képesek. Nem akarják Európát megmenteni kulturálisan , etnikailag.Nincs rá törekvésük , hagyják pusztulni csak úgy, mint a baloldaliak , csak a szerinted "jobboldaliak" édesebb mázzal leöntve csinálják ezt. A mi tartományunkban , gyakran emlegetjük õt. Személy szerint a 21. századi Európa legnagyobb politikusának tartom. Hazafiasságára nagyon régóta nem volt példa és lehet nem is lesz. Osztom a nézeteit. Igazi jobboldali ember volt.
Van egy százas skála, azon mindenki leteszi valahová magát, majd meggyõzõdéssel állítja, csak az lehet jobboldali, ami ettõl jobbra van. Az végül is senkit nem érdekel, hogy ki milyen skálát használ, hol van a másikhoz képest, mi alapján állítják, hogy ki hol van. Így szép az élet, ez maga a gyönyörûséges liberalizmus. Teljes szabadság, megkötés nélkül. Aki azt állítja, hogy nem e kérdésre adott válaszok a liberalizmus maga, annak vajon mirõl lehet valami halvány fogalma? Akarja-e egyáltalán, hogy legyen valamirõl? Ezek után tehát a baj az Eu-val az, hogy mindenki gondol róla valami neki nem tetszõt. Nem számít igaz-e, nem számít Eu tulajdonság-e, semmi nem számít. Az számít, hogy mindenkinek baja van az Eu-val. Van akinek csak annyi, hogy nem tudja, hogyan ejtse...
"alig van különbség egy balközép meg egy jobbközép párt között." Ez valóban így van, nem sok különbség van. Programokban, azok megvalósításában azért vannak különbségek. Ez csak valami magyar specialitás, hogy a politikai ellenfelek egy kanál vízben is meg tudnák egymást fojtani és semmiben nem hajlandók együttmûködni, legyen az bármilyen fontos és persze ezt mi szívjuk meg. Fontos kérdésekben igenis az európai jobb és baloldal igenis együtt tud mûködni. Angela Merkelt most választották újra. Jörg Haider betiltotta a mecsetek építését. Ha neked ez elõremutató intézkedés volt, akkor nagyon nem egyet képviselünk.
"Sokkal több pénzt kapunk mint amit befizetünk"? Ugye a kötelezõ "szabad piac" nyitásának az egyértelmû következményei nincsenek beleszámolva (hazai cégek, gyárak kiirtása). A multinacionális cégek profitkivitele nincs beleszámolva. A képzett munkaerõ "akiket az adóforintokból segítettek" elszívása nincs beleszámolva. A EU elõírások, kvótarendszer betartása nincs beleszámolva. Nagyjából elsõre ennyi amin gondolkodhatunk.
"Nem. Azért szélsõséges, mert így neveznek embereket és ezért is ítélnek el." Hát persze....mi vagyunk a rosszak... Akár Angela Merkel , akár Orbán Viktor , akár Nicolas Sarkozy munkásságát megnézem. Egy nagy semmi az egész. Semmit nem tesznek/tettek az országukért.Csak a bevándorlókat meg a cigányokat tutujgatják meg dédelgetik. Jörg Haider a tartományunkban betiltotta a mecsetek építését is. Ez nagy elõrelépés volt.
"Azért szélsõséges, mert azok akik az orrukkal nyitnak ajtót azt mondják rá?" Nem. Azért szélsõséges, mert így neveznek embereket és ezért is ítélnek el.
Kedves 10. Nem vagyok teljesen magyar. Ausztriában kettõ , csúnya gonosz "szélsõséges"(igazából normális , egészséges jobboldali) párt van. A kettõ együtt majdnem 30 százalékot is elér. Azért szélsõséges, mert azok akik az orrukkal nyitnak ajtót azt mondják rá? Nem. Inkább ezek a "jobboldali" pártok akiket te emlegetsz, ezek tolódtak túlságosan liberális irányba. Ez a "jobboldal" ellágyult , alig van különbség egy balközép meg egy jobbközép párt között. Van egy kijelölt út amirõl nem térhetnek le.
Az a baj az EU-val, hogy pofátlan módon beleszól a belügyeinkbe. A Fidesz próbál az emberek érdekében törvényeket hozni, és az EU egybõl támad minket. Amikor a bankoknak sikerült végre megmutatni, hogy hol a helyük, akkor is az EU volt az egyetlen, ami a védelmükre kelt. Fel kéne fogni végre, hogy õk NEM velünk vannak, és ameddig nem úgy táncolunk, ahogy az EU akarja, addig kapjuk a szidást és a fenyegetõzést.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!