Találatok a következő kifejezésre: Az baj a párom (369 db)

Mi a bajok mostanában az embereknek a "párom" kifejezéssel?

Egyre többször hallom innen-onnan, h miért kell az embernek úgy hívni a barátját/barátn?jét, hogy a párom. És nem értem, hol ezzel a probléma?

Legjobb válasz: En a parom kifejezest szoktam hasznalni es meg senki sem mondta, hogy ezzel gond lenne, sot..:)

En a parom kifejezest szoktam hasznalni es meg senki sem mondta, hogy ezzel gond lenne, sot..:)
Ezt én sem értem, hiszen a csajom/pasim lenézõ. A barátom/barátnõm kifejezés, meg nem a szerelemre utal. Más a szerelem és más a barátság! Azért jó a párom, mert az fejezi ki igazán, hogy összetartoztok!
Semmi baj vele, azt fejezi ki, hogy ti KETTEN vagytok EGY PÁR. Barát/barátnõ a barátságra utal - ami nem azonosítható a szerelemmel. csaj/pasi meg inkább ilyen lenézõd szerintem.. :/ Jó kifejezés a páromnekem semmi ajom vele :)
Kimaradt: a pasim nem túl jó, a csajom egyenesen lenézõ, aki ezt használná rám otthagynám, mint Szt. Pál az oláhokat.
Szerintem a barátom szebben hangzik, mint a párom. De ez ízlés dolga.
Számomra - már bocsánat mindenkitõl - kicsit falusias. Párom, idõsebbeknél a zuram, a Tibi. Én barátom, võlegényem, férjem, kedvesem szavakat használtam, használom.
Azt nem értem, hogy a "kedvesem" miért elfogadott? Így csak a régi parasztlegínyek beszéltek "kedvesem, tubicám, galambocskám". :D
A kedvesem abszolút nem parasztlegényes..:D
Nem tehetek róla, nekem mindig a dédmamám régi történetei jutnak eszembe róla, amiket mesélt. Azokban szólították mindig a legények a lányt kedvesemnek, meg galambomnak. Talán ezért érzem így. :) Szóval régies az biztos. Azokba a történetekbe még illett. De mostanság mondva már kicsit tényleg nyálasnak érzem. Talán mert nem nagyon ismerek olyat, aki így szólítja a férjét/feleségét, ezért szokatlan.
Én nem használom a párom kifejezést de elmondom h sztem a csajom kifejezénél is lenézõbb a nõm kifejezés
anyuék a "kedvesem"-et használják:)
Akkor már inkább párom, mint kedvesem. De jól mondta valaki, párja a galambnak van! Meg a zokninak :)
Még mindig ez a legjobb szerintem. Fõleg ha valaki már házas. Akkor végképp nem mondhatja, hogy a barátom/barátnõm. A férjem meg valahogy olyan túl komoly. Végül is semmi bajom vele, csak szokatlan. A kedvesem meg irtó nyáááááál szerintem. Mintha valami múlt századi filmbõl lépett volna elõ az illetõ. :D A párom még valamennyire megteszi. Amíg jobb nem lesz és amíg meg nem szokom a "férjem" megszólítást, maradok ennél.
Talán néhányan anakronisztikusnak tartják.
A kérdező hozzászólása: olyat hallottam vagy olvastam már nem emlékszem hol, hogy azzal a kifogással jöttek, hogy párjuk az állatoknak van, nem az embereknek....
Én inkább azt mondom, hogy "az egyetlenem".:) De elõfordul az is, hogy egyszerûen csak azt mondom, hogy a párom.Semmi baj ezzel a kifejezéssel szerintem.
Valaki elkezdte ezt a hülyeséget hogy a párom az nem jó kifejezés és a többi meg folytatta. Én így vettem észre. Amúgy semmi baj vele. Mindenki maga dönti el hogy nevezi. Én nem használom a párom kifejezést mert tõlem olyan furán hangzik, jobban tetszik a barátom/barátnõm kifejezés. Semmi mást nem használok. De másoktól tetszik mikor azt hallom hogy "párom". Semmi gond vele.
A párommal nekem annyi bajom van h nemtelen és nyálas...
Párom öccse szokott kritizálni, hogy párja a galambnak van :D Én szeretem azt a szót használni:)
Mikor tízenéves voltam, akkor még mindenki ezt mondta: "barátom", "barátnõm". Akkor is csak idõsebbektõl hallottam a "párom" szót. Ma már a tinik is ezt használják. Egyébként nem csodálkozom...ha már ilyen korán elkezdenek mindent, ez már nekik meg sem kottyan.
Az jo, hogy "a pasim nem tul jo de a csajom egyenesen lenezo":) ) hol itt a kulonbseg azon tul, hogy lany vagy..:) Amugy a parom nem falusias, en falun eletemben soha nem hallottam, hogy valaki igy hasznalta volna, pedig sok idot toltottem ott..:) Persze lehet helyseg fuggo, de akkor sem falusias.
azért a párom jobban hangzik mint az hogy a pasim. Nekem az azt jelenti hogy hát igen 15 éves kis ribi vagyok és most épp azzal járok de kitudja lehet nemsokára ha jön más lecserélem...a barátom meg lehet egy fiú haver is Szóval nálam vagy párom, vagy A barátom :D

Szerintetek baj, hogy nem tudom elképzelni azt, hogy a párommal élem le az életem?

4 és féléve vagyunk együtt a barátommal, rengeteg mindent átéltünk együtt. Elég fiatalon(17évesen jöttünk össze), mindkettőnknek a másik volt az ELSÕ minden téren.... Nagyon fontos nekem Õ,de azt érzem, hogy nem ő az igazi, nem tudom elképzelni, hogy ő lesz a gyerekeim apja, hogy vele élem le az egész életem... Nem tudom mit csináljak, nem akarom megbántani, de azt érzem, hogy már nem az igazi a kapcsolatunk, nem vagyok igazán boldog. Bűntudatom is van, mert ha napokig nem találkozunk akkor sem hiányzik. Persze, elvagyunk, ha találkozunk, de rossz érzés tudni, hogy valami megváltozott... Fogalmam sincs mit tegyek. Nektek mi a véleményetek erről?

Legjobb válasz: Mondjuk szakíts.

Mondjuk szakíts.
Nem baj, de szakítani kell vele. Ha nem is most, de hamarosan eljön az idõ.
Megszoktátok egymást, és már nem tudtok semmi újat felmutatni a kapcsolatotokba, de nem kell hozzá menned, van választási lehetõséged!
A kérdező hozzászólása: Nemrégen volt egy kisebb szakításunk(pár hétig voltunk külön), de visszakönyörögte magát, pedig már kezdtem beletörõdni a helyzetbe, kezdtem megszokni az egyedüllétet, aztán újból megkeresett. utána minden jó lett, látszólag minden helyrejött...de most nem tudom mit akarok, mit érzek stb... Azt érzem, hogy az életem részévé vált és nehéz elválni tõle...
Én meg azt érzem, hogy nincs mit mondanunk, majd idõvel lelépsz. Úgy sem fogsz megfogadni semmit, mert még a kényelmes-mocsár idõszakban vagy.
Szeretnél megismerkedni másokkal is, mert ugy érzed, hogy ellaposodott közöttetek minden. Ha szakitani fogsz vele, lehet mindent másképpen fogsz látni, mert ujdonságokkal lesz tele az életed. Egy viszont biztos, az elsõ szerelem el fog kisérni életed végéig, de még az is lehet, hogy meg fogod bánni a szakitást, nem most talán évek mulva.De ki tudja lehet, hogy nem igy lesz. Sajnos sokan jártunk igy, legalábbis én azt hiszem, de már akkor késõ az ujrakezdéshez.
igazából nem vagy egy határozott, amikor megkeresett a szakítás után, miért mentél bele újra, ez megszokás részedrõl, így ez nem vezet sehova szakítani kéne, fiatal vagy még, amúgy Neked kell tudnod mit akarsz, ebben senki nem fog tudni segíteni, gondolkozzál el, ehhez mérten viselkedj és cselekedj, N

Miért van az hogy a párom elmegy focizni (ami nem lenne baj) csak így is nagyon keveset tudunk együtt lenni és ilyenkor is elmegy?

Miért van az hogy a párom elmegy focizni (ami nem lenne baj) csak így is nagyon keveset tudunk együtt lenni és ilyenkor is elmegy... én meg itt vagyok náluk és várom hogy reggel hazajöjjön mert éjszaka dolgozik... tudodm hogy szeret csak nem értem...

Legjobb válasz: õt nem fogod tudni megváltoztani nem hiszem h javulni fog mivel én is ilyen kapcsolatba vagyok.. fogadd el

õt nem fogod tudni megváltoztani nem hiszem h javulni fog mivel én is ilyen kapcsolatba vagyok.. fogadd el
A kérdező hozzászólása: sehova nem járunk külön õ csak a focira megy el mondjuk már két hónapja nem volt, kicsit fogyni is akar ezért is megy... lehet hogy csak én reagálom túl?
* mint a párjával
A kérdező hozzászólása: õ 25 én 22 2, 5éve
Kicsit több infó? Hány éves vagy? Õ hány éves? Mióta vagytok együtt? ...
Gondolom ez a hobbija, vagy szenvedéje, meg gondolom ott vannak a barátai is. Meg se próbáld megemlíteni, hogy inkább maradjon veled ez a fajta nyavajgás az összes pasi rémálma. Nem jól látod , ettõl még szeret téged, de a pasik nem úgy mûködnek, mint egy nõ , aki képes lemondani egy programot a párja miatt. Fogadd el, inkább te is keress magadnak valami konstans programot.
Ez marhaság. Ok, legyen hobbija, de ne szeresse jobban a hobbiját, mint a párját, ne töltsön azzal több idõt, mint a hobbijával! Tudom mit beszélek, nem egy olyan kapcsolatom volt, amiben én csak a hobbik , haverok után jöhettem képbe. Aki a hobbiját elõbbre helyezi, mint a párját, az nem szereti a párját. Ezt nekem így be is vallották...Végül õk dobtak.
dehogyisnem érdekled! csak gondolom kell neki a kikapcsolódás, a férfiak már csak ilyenek
Hát nem tom!Én mindenrõl lemondok azért hogy a barátnõmmel legyek, és ez forditva is így van!Mondjuk mi naon keveset látjuk 1mást!-csak 7végén!(SAJNA)Bisztos hogy szeret, csak igy vezeti le a stresszet!KITARTÁS!!! (21F)
A kérdező hozzászólása: hát köszi amit le írtál, ehez képest nekem egy szavam se lehet... nem tudom ezt hogy bírtad...
hmmmm..... AZ én kedves ex férjem ugyanezt csinálta. AMikor fiatal házasok voltunk, és betegállományban voltam otthon amikor a babát vártuk, õ akkor is inkább sportolni ment el. Hétfõn foci, szerdán ping-pong, pénteken tenisz, szombatonként pedig kosármeccs. Gondolhatod, mennyire szarul éreztem magam ettõl. Amikor próbáltam vele megbeszélni, hogy kicsit több idõt legyen velem otthon, hiszen én egész nap egyedül vagyok, még szólni sincs kihez, akkor közölte, hogy neki a sport fontos, és õ nem gondolja, hogy csak azért mert megnõsült, már nem hódolhat a legénykori hobbijainak. Nem tudom, a te párod mennyire viszi túlzásba, ahhoz képest amit az én exem csinált.... Persze kell a mozgás, én ezt aláírom. Lehet, hogy kéne találni Neked is arra az idõre valami elfoglaltságot, amíg õ focizik. Vagy sportolhatnátok együtt is valamit.
A kérdező hozzászólása: de akkor nem érdeklem vagy miért van ez?
A kérdező hozzászólása: köszi a válszokat mindenkinek...
A kérdező hozzászólása: én ezt értem, csak az a baj hogy én inkább itt vagyok vele és nem megyek sehova õ meg simán lelép focizni... bár még minid jobb mintha nõzni menne, csak akkor a nõk gondolkodnak errõl enyirre másképp?
Nehezen bírtam, és nem is én hagytam el õt, hanem Õ engem, mert egyszerûen belediliztem abba, ahogyan bánt velem, és ennyire elhanyagolt. Ne szó szerint értsd a bedilizést. De az, hogy én rosszabb helyzetben voltam, nem jelenti azt, hogy Neked el kell fogadnod amit Õ csinál. Ne hagyd magad, kössetek kompromisszumot.

Baj az ha a páromnak és nekem nincsen közös baráti körünk?

Nekem igazából nincsen sok barátom, az egy kezemen meg tudom számolni ?ket, a párom sem él nagy társasági életet, nincs túl sok barátja, azok is messze élnek. Közös barátok nincsenek, nem járunk társaságba, csak nagyon ritkán kivételesen (pl nyaralás, 1-1 buli). Ha elmegyünk valahová, programot szervezünk akkor azt kettesben szoktuk. Sokan azt mondják hogy ez nem jó, furcsállják, pedig én így jól érzem magam, nincs különösebb társasági igényem. Szerintem a párom is így van ezzel mert mindig mondja hogy velem szeret a legjobban lenni. Nálatok ez hogy van?

Legjobb válasz: nálunk is hasonló a helyzet, de nekünk azért van jónéhány közös ismerõsünk, barátunk. (barátnõm csoporttársam is egyben így nem nehéz :)) De én néha igenis igénylem hogy kimozduljunk, és néha piszkálom azért hogy ne csak kettesbe menjünk.

nálunk is hasonló a helyzet, de nekünk azért van jónéhány közös ismerõsünk, barátunk. (barátnõm csoporttársam is egyben így nem nehéz :) ) De én néha igenis igénylem hogy kimozduljunk, és néha piszkálom azért hogy ne csak kettesbe menjünk.
Nem baj az! Nállunk sincs és sajnos utáljk egymás haverjait!! 3éve vagyunk együtt a lényeg az hogy ti jól kiöjjetek legfeljebb csak a közös programról maradtok le
A kérdező hozzászólása: Igen, szerintem is az a lényeg hogy egymással jól kijöjjünk. Csak bennem van az hogy esetleg lemaradunk pár jó élményrõl amit a közös programok jelentenek, mert amikor egyszer-egyszer mégis úgy alakult hogy csoportosan mentünk valahova, mint pl. a tavalyi nyaralás, akkor jól éreztük magunkat. Mondjuk ott is inkább egymással éreztük jól magunkat mint a többiekkel.:)
Nekünk sincs közös baráti körünk, igazából ez a távolság miatt van. Mindenhova csak kettesben megyünk, még bulizni is. Én most így 2 év után kezdem hiányolni a baráti társaságot, mert azért nem rossz dolog társaságban lenni. Egy idõ után félek, hogy egyhangú lesz a barátommal lenni. Dehát neki nincs is közelebbi baráti társasága, az én barátaim között pedig nem tudom õt elképzelni. Néha eszembe jut mennyivel jobb lenne, ha lenne közös baráti kör, néha irigylem azokat akik így összejönnek hétvégén csak beszélgetni, szórakozni... Míg mi kettesben szórakoztatjuk csak egymást...
Miért lenne baj?Sztem nem baj, nekem az a tapasztalatom hogy egy idõ után csak úgy is a szarkeverés megy!Meg hogy kitudja lenyulni egymástól a nõjét, vagy a fasziját!Ez velem már megesett!Azóta barátok külön téma!
nem, nekünk egy barátunk sincs
Nem lehet, hogy nem vagy elég nedves és sikosító kéne?
Hasonlo cipoben jarok, nkem is faj a huvelyem minden egyes egyuttlet alatt es utan is.
A kérdező hozzászólása: Próbáltuk úgy is. Olyan, mintha szûz lennék és utána is ég még egy picit. Teljesen más érzés, mint terhesség elõtt. Ég és föld! :(
A kérdező hozzászólása: A gond az (is), hogy a páromat is marja! Pedig tényleg rendben vagyok nõgyógyászatilag!
nekem is fáj. Még véreztem is utána... nekem gomba okozta.
szerintem ha ilyen rossz csökkentsétek az eggyüttléteket vagy aminek mégjobban örülne szerintem a párod tedd máshogy boldoggá. Annyi lehetõség van. :)
Lehet má túl tág a nunád. :D vagy neki nem áll föl. Teszteld egy jó kis cipi copival. :D
Mutass neki valami újat, gondolom 7 év után azért jót tesz Lepd meg valami szexi fehérnemûvel, vagy ilyesmi, támadd le, akard az eksönt Ha ez sem válna be, akkor elképzelhetõ hogy a srácokhoz vonzódik :D
Bármi lehet mögötte. Kommunikálni emberek. Egymással, nyíltan, a problémáitokról.
1. van valakije 2. volt valakije egyetlen egyszer és most szégyelli magát, vagy összeszedett egy csúnya fertõzést és most nem akar megfertõzni 3. rád unt, 7 év alatt a legjobb nõre is ráun egy pasi és a legjobb pasira is ráun egy nõ 4. várja, hogy kezdeményezz, és ha nem teszed, akkor elkönyveli, hogy már nem kell neked 25 évesen azért elég durva, hogy valaki ennyi idõt kibír szex nélkül
Nos én 21/L vagyok a párom 25/f és mi is hasonló cipõben járunk :( Én is próbálkoztam mindennel.... :( Valószínû rád unt a párod, az is lehet hogy már nem érez úgy irántad :( Minden esetre az "elõzményeket" kell meg vizsgálni. Tettetek-e olyat ami a másikat erre vezette , hogy eltávolodjon?Ez lehet bármi (meg csalás stb...) Ha nincs ilyesmirõl szó , és már megbeszélni sem tudjátok, vagy tovább álltok, vagy (ha szeretitek egymást ami nem összekeverendõ a megszokással ) együtt maradtok, de akkor bele kell törõdnöd, hogy a helyzet hol jobb hol rosszabb lesz! Minden esetre próbálkozz, és soha ne add fel! Üdv! :)

Férfi baj! A párommal most kezdtünk igazán foglalkozni a baba kérdéssel. A problémám az lenne, hogy amikor elélvez nagyon kevés az ondó mennyisége. Mivel lehetne növelni a mennyiséget?

Legjobb válasz: Nem a mennyiség,hanem a minõség a lényeg-ahogy másban is,ebben is.Ha abban a kevésben is olyan életképes "katonák" vannak,akkor felesleges,hogy deci számra dõljön belõle. :)

Nem a mennyiség, hanem a minõség a lényeg-ahogy másban is, ebben is.Ha abban a kevésben is olyan életképes "katonák" vannak, akkor felesleges, hogy deci számra dõljön belõle. :)
Hagyjatok ki 1-2 napot.
Próbáljátok ki a cinktablettát. Ha ez sem segít, akkor pedig menjen urológushoz vagy endokrinológushoz, és majd segít, pl. Nebidót írj fel. De amúgy a kevés "anyag" nem biztos, hogy "rossz" anyag. Ahogyan a sok anyag is tele lehet életképtelen spermiumokkal.
A minõség a lényeg, nem a mennyiség.
Paromnak keves spermaja van. Meg csak bemelegitettunk a babagyartashoz, egyetlen egy eselyt adtunk neki, s most itt ul mellettem az eredmeny:D
Szia! Nálunk is ugyan ez a probléma. Andrológiai vizsgálaton rengetek vitamin írt fel a doki. Folsav, Cink, Halolajkapszula, gránátalma kapszula, Béres Aktival. Ezeket szedi, majd jövõ hónapban megyünk kontrollra. Sokat olvastam a dm-ben kapható Maca Vabe kapszuláról , hogy az ilyen problémákra segítségül szolgál. Amikor mondtuk az andrológusnak, 10-ból 8 ember hererákot kapott tõle! 1 hétig szedte, és abba hagytuk, nem hogy valami baj legyen! Találtatok már valamit a mennyiség növelésére?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Megpróbáljuk elõször a vitaminokat.
NEkünk napi 400mg E vitamint és cinket mondott a dokink, de tényleg nem a mennyiség a lényeg. HA gondoljátok, elmehetne andrológushoz, aki csináltat spermavizsgálatot, abból kiderül minden.
Én is a cinket ajánlom. Páromnál hatásos volt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a választ. Remélem igazatok lesz.
A kérdező hozzászólása: Szia! Még csak multivitamint szed. Márciustól kezdünk neki, vagyis Õ cinket szedni, mert itt többen is mondták, hogy az hatásos. Állítólag több folyadék is segít a mennyiség növelésében.

Már 12napja késik a mensim és ma reggel együtt voltunk a párommal miután vége lett az akciónak elkeztem picit vérezni.Remélem nincs baj vagy mégis?

19re vagyok el?jegyezve a dokihoz.Soha nem késett ennyit, a h?m 37 eddig a teszt negatív lett de azt már rég csináltam nem akartam többet biva abban hogy majd a doki meg mondja.Nagyon kétségbe vagyok esve,nem akarok csalódni annyira szeretném ezt a babát!

Legjobb válasz: Szia! Nekem pont 12 nap késés után lett a tesztem pozitív, elõtte volt 2 negatív. A hõm nekem is fent volt 37,1-en ebbõl gondoltam hogy mégis terhes vagyok. Tegnap a doki meg is állapitotta hogy 5 hetes 4 napos vagyok:-) Mivel nekem volt nemrég vetélésem annak ellenére hogy semmi bajom mégis elvagyok tiltva most pár hétig szinte mindentõl beleértve a házaséletet is. Mivel véreztél egy picit nagyon vigyázzatok,talán nincs baj legalábbis ha ez nem folytatódik,de ha igen akkor nézesd meg magad dokival. Ilyenkor egy kis erecske is elpattanhat és egy két csepp vér állitólag nem jelent bajt. Nekem tegnap a doki azt mondta ha erõs piros vérzés lenne vagy barna maszatolás az bajt jelent.Drukkolok,vigyázz magadra!

Szia! Nekem pont 12 nap késés után lett a tesztem pozitív, elõtte volt 2 negatív. A hõm nekem is fent volt 37, 1-en ebbõl gondoltam hogy mégis terhes vagyok. Tegnap a doki meg is állapitotta hogy 5 hetes 4 napos vagyok:-) Mivel nekem volt nemrég vetélésem annak ellenére hogy semmi bajom mégis elvagyok tiltva most pár hétig szinte mindentõl beleértve a házaséletet is. Mivel véreztél egy picit nagyon vigyázzatok, talán nincs baj legalábbis ha ez nem folytatódik, de ha igen akkor nézesd meg magad dokival. Ilyenkor egy kis erecske is elpattanhat és egy két csepp vér állitólag nem jelent bajt. Nekem tegnap a doki azt mondta ha erõs piros vérzés lenne vagy barna maszatolás az bajt jelent.Drukkolok, vigyázz magadra!
Én csinálnék egy tesztet. Ha baba akkor most már tuti kimutatja a teszt a délutáni vizeletbõl is. A Gravi Hcg nagyon jó teszt. Nekem a nem várt menzi napján már ott volt a halovány csík.

A párommal sétáltunk az utcán amikor megfordult egy másik lány után. Persze csak pár pillanat volt de eléggé elszomorított. Velem lehet a baj?

Épp sétáltunk amikor szembe jött velünk egy olyan kirakom a mellem lány, és a barátom miközben az én kezem fogta utánafordult. Nyáron lesz másfél éve hogy együtt vagyunk, azt hittem nincs baj a kapcsolatunkban. Mindig dícsér hogy milyen szép vagyok sokszor meg is kíván. Persze megértem, fiúból van, de azért ez kicsit sok nekem. Velem lehet a baj? vagy a kapcsolatunkkal? kérlek segítsetek.

Legjobb válasz: Nekem se esne jól, de ne csinálj belõle nagy ügyet. Ha többször elõfordul simán szólhatsz neki, hogy ha ott sétálsz mellette ne forgolódjon másik után. Nincs veled baj.

Nekem se esne jól, de ne csinálj belõle nagy ügyet. Ha többször elõfordul simán szólhatsz neki, hogy ha ott sétálsz mellette ne forgolódjon másik után. Nincs veled baj.
Na most ha a pasid veled sétál, ne forgolódjon más nõk után, mert tényleg tiszteletlenség és bunkóság. Neki hogy esne, ha te más pasik után forognál mikor együttvagytok? Különben meg ennyi már lehetne egy pasiban, oké, hogy megnézi, de ne amikor a párjával van, ha meg ezt nem tudja kontrollálni akkor elég nagy paraszt. Annak meg, aki azt írta, hogy a párjával együtt nézik meg a jó nõket, csak gratulálni tudok. Hova jut a világ Istenem.
Oké, nézze meg, avval nincs semmi baj. De amikor veled van, ne fordulgasson már utána, mert az hatalmas bunkóság. Nézze meg nem túl feltûnõen és ennyi.
Hát, én mint férfi mondom, mind megnézzük a szép nõket. De igyekszünk nem feltûnõen... De az, hogy megnézi az ember, még nem jelenti azt, hogy kellene is.
A visszafordulás, miközben téged ölel, bunkóság, és a tisztelet hiányát jelzi.
Nem Te vagy a világon a legjobb nõ. Még a pasidnak sem. Ettõl függetlenül Veled van és nem mással.
A kérdező hozzászólása: Persze, értem, fiú, és mi is szoktunk nézni embereket, hogy ez milyen jó bõr, meg ilyenek, mindig mosolygunk , de ez most nekem rosszul esett, feltûnõen fordult, nem csak pillantott, ez agaszt
Ettõl függetlenül téged szeret, persze ha többször csinálja szólhatsz! :D
Mi a párommal együtt fordulunk egy jó nõ után és jót mosolygunk aztán ezen. :-) Sõt! Fel is hívjuk egymás figyelmét, hogy "azt nézd..."
nincs veled baj, ilyenek a fiúk... ne értsed félre :D Téged szeret attól még..
Igen, veled van a baj, mert nem ismered a férfi-mûködést. Az õ részérõl a mûködés tökéletesen megfelelõ.
Nem illik ilyet, de igen, veled - is - van a baj, és bocs, de hülye vagy, ha ebbõl arra következtetsz, hogy baj van a kapcsolatotokkal, vagy ne tetszenél neki.
Sokszor meg is kíván.:D Mindig kéne. Amúgy normális, csak bunkóság... eléggé.
Én is megfordulok minden érdekes ember után és hosszan nézem õket.:) Nõket is, pedig hetero lány vagyok. Nem tudom, honnan ered ez a meggyõzõdés, hogy illetlenség megfordulni mások után.

A terhesség utolsó pár hetében ha már nem sétálok annyit mint előtte az baj, vagy pont nem baj?

Olyan is van egy héten csak egyszer mozdulok ki. Kb. a 32 hétig rendszeresen mozogtam.

Legjobb válasz: Szerintem konkrétan nem baj, de azért jobb lenne, ha nem "tunyulnál" el szülés elõtt, elvégre az igen nagy fizikai teljeseítmény.) De ha nem esik jól fájdalmaid vannak, akkor természetesen ne sétállj. De ha nem fáj, akkor néha mozdulj ki kicsit, leglább boltba.-) Te sem punnyadsz be otthon:-)

Szerintem konkrétan nem baj, de azért jobb lenne, ha nem "tunyulnál" el szülés elõtt, elvégre az igen nagy fizikai teljeseítmény.) De ha nem esik jól fájdalmaid vannak, akkor természetesen ne sétállj. De ha nem fáj, akkor néha mozdulj ki kicsit, leglább boltba.-) Te sem punnyadsz be otthon:-)
A kérdező hozzászólása: Azt nem írtam, hogy azért itthon sem ülök tétlenül, készítem a lakást a baba fogadására, csak a napi min. fél óra séta elmaradt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!