Találatok a következő kifejezésre: Az baj a barátom a szülei (6 db)

Szerintetek az nagy baj, hogyha zavar engem az, amikor a barátom a szüleivel vagy a tesóival sok időt tölt?

Sokszor összeveszett már az anyjával a párom, és nem egyszer elzavart a fenébe az anyját hogy szálljon már le róla!!! De az anyja mindig úgy cs?ri csavarja a dolgokat hogy a fia, 1-2 alatt megbékéljen és olyan legyen újra a kett?jük kapcsolata mintha mi sem történ volna. Folyton hívogajta, pedig már lassan 30 éves.. És engem ezek után nagyon zavar az, amikor az anyjával beszél, vagy otthon tölt 2-3 órát.. Zavar hogy ilyen hamar elfelejti az anyja nem éppen kedves szavait.. és az anyja néha ellenem is beszélt. ( 2-3 alkalommal) A tesóival hasonló a helyezt.. Õk meg pont olyanok mint az anyjuk!!

Legjobb válasz: Ilyen esetben teljesen normális!Mer félsz hogy ellened uszítja a párod!De ez ellen nem tudsz sok mindent tenni mert õ az anyja!De próbálj az anyjával beszélni!

Ilyen esetben teljesen normális!Mer félsz hogy ellened uszítja a párod!De ez ellen nem tudsz sok mindent tenni mert õ az anyja!De próbálj az anyjával beszélni!
Igen ez így van félsz hogy ellened uszítja az anyuci a pici fiát.... De én azt mondom felesleges beszélned az anyóssal nem jutnál egyrõl a kettõre neki lenne úgy is igaza.... Azt javaslom! Menj vele amikor elmegy a családjához, 30 éves a pasi vigyen el téged és mutasd meg a pasid szüleinek hogy TE BIZONY a barátnõje vagy és szereted õt, és az õ kedvükért te nem mondasz le róla!!!

Szerintetek a mai világban baj az ha egy 15 éves lány ott alszik a barátjánál vagy a barátja alszik ott nála úgy hogy a szülei is tudnak róla?

Legjobb válasz: Ha a fiú és a lány is megfelelõen érett rá, egyáltalán nem baj. Bennem a szüleim mindig is megbíztak, szóval, mikor összejöttem 15 évesen a barátommal, és bemutattam, simán nálunk aludhatott és fordítva. Tovább megyek, rászolgáltunk a bizalomra, hiszen CSAK aludtunk. A szüzességem fél év járás után vesztettem el vele, mára a võlegényem. Nem gondolom, hogy r*banc voltam, vagy a szüleim idióták, mert engedték. Egyszerûen bennem meg lehetett bízni, elég érett voltam hozzá. 20/L

Ha a fiú és a lány is megfelelõen érett rá, egyáltalán nem baj. Bennem a szüleim mindig is megbíztak, szóval, mikor összejöttem 15 évesen a barátommal, és bemutattam, simán nálunk aludhatott és fordítva. Tovább megyek, rászolgáltunk a bizalomra, hiszen CSAK aludtunk. A szüzességem fél év járás után vesztettem el vele, mára a võlegényem. Nem gondolom, hogy r*banc voltam, vagy a szüleim idióták, mert engedték. Egyszerûen bennem meg lehetett bízni, elég érett voltam hozzá. 20/L
Elõzõ válaszolóval értek egyet. Semmi nem változott azóta... Én is 15 évesen aludtam együtt a barátommal, de nem kezdtük egybõl orrba-szájba a [email protected]ást... persze csak úgy mentem bele, hogy én komoly kapcsolatot szeretnék (igen, arra vágytam, nem pedig csak egy kalandra) lassan két éve már, hogy együtt vagyunk.
A mai fiatalokkal van baj, ha a szüleik egybõl dugásra asszociálnak. Vajon miért? Talán 30-40 évvel ezelõtt más világ volt? Hát persze...
Ha raksz a fiúra egy ilyen erényövet, akkor nem olyan nagy gond. http://pic.lol.hu/lolhu_13d155ff.jpg
A kérdező hozzászólása: Kedves 18:25! Te szerencsétlen, mond már meg hogy a kérdésbõl vajon kiderül e az hogy a kérdezõ hány éves? Mielõtt elkezdesz beszélni próbálj meg gondolkozni is egy kicsit.
Igen, korai.
Nhééézd akis ribancot!!
szerintem korai. 23N
Nekem osztálytársam(13 éves) szokott aludni a barátjánál, és a barátja is nála..ez nem korai?A fiú 15 éves.
utolsó, az nem normális dolog, 13 évesen mi a francot pasiznak a kislányok, nem is értem, a 15 is korai nem hogy a 13...beteg ez a korosztály(tisztelet a kivételnek"
Szerintem egyatalán nem feltétlen korai. Ha a szülõk tudnak róla, akkor miért ne? Áruljátok el nekem, hogy mi ebben a gond? Szexelni bárhol lehet és bármikor! Örüljenek neki a szülõk, hogy tudnak a dologról. Ez a véleményem. Persze lehet, hogy ha majd lesz egy 15éves lányom, akkor majd másképp fogok errõl vélekedni. 25F
Árulja már el nekem valaki, hogy mi olyan ördögtõl való az együtt alvásban?! Nálunk tényleg nem volt semmi, csak éjszakáig beszélgetés, és alvás egymáshoz bújva. Semmi olyan, amit késõbb szégyellnem kéne....
Én annyit mondok hogy: Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt. : )
korai, 15 évesen még a "komoly kapcsolat" is korai, nem is értem a szülõk miért engednek meg mindent, 15 éves még egy éretlen gyerek, hiába állítják az ellenkezõjét magukról, és hiába jön valaki azzal, hogy a mai világban normális, mert egyátalán nem az , hogy 13-15 évesek szexszelnek, együtt alszanak
17:54-gyel és 55-tel értek egyet! Nem tartom korainak, ha szeretik egymást.Amúgy, volt, hogy a barátomnál aludtam, amikor 16 voltam.Nem feküdtünk le..(mondjuk más azért volt) Mégis, szerintem a szüleim tudták, hogy meglehet bennem bízni.Nem vagyok egy eszetlen lány, hogy ha le is feküdnénk, ne védekezzünk. 16/L
háát ha nem b*sztok akkor nem .. de végülis nem hiszem , hoyg sakkozni mész át hozzá :DDDDD
nem korai. Ha szeretitek egymást, a szülõk is engedik akkor mégis mire kellene várni? Egészségedre :)
jó nagy ribanc!!! az biztos. korai!!!
15 korai.17-18 már okés :)

Egy éve vagyok együtt a barátommal, eddig helyi fogamzásgátlókat használtunk de mostmár szeretnék elkezdeni gyógyszert szedni. Csak az a baj, hogy a szüleimnek nem szeretném ezt elmondani. Szerintetek mit csináljak? Menjek el magamba a nőgyógyászhoz?

Legjobb válasz: Ha nem vagy még 18, akkor elméletileg kell hozzá szülõ. Gyakorlatilag: Elmész egy háziorvoshoz, aki nem ismer se téged, se a szüleidet. Megmondod a gyógyszer nevét, hogy ezt szeretnéd feliratni, már régóta ezt szeded. legtöbb esetben kiadják a receptet.

Ha nem vagy még 18, akkor elméletileg kell hozzá szülõ. Gyakorlatilag: Elmész egy háziorvoshoz, aki nem ismer se téged, se a szüleidet. Megmondod a gyógyszer nevét, hogy ezt szeretnéd feliratni, már régóta ezt szeded. legtöbb esetben kiadják a receptet.
Utolsó válaszoló: az megint más, ha már komplett anyag van a nõgyógyász kezében rólad, és aszerint, hosszabb "ismeretség" után ír fel. De hogy beesel egy ismeretlen háziorvoshoz és felíratod... Na AZ nagyon gáz.
Jó, az tény, hogy elõtte elég sokszor voltam annál a nõgyógyásznál, mert elájultam menstruációs görcs miatt, meg ilyesmikért. És akkor alaposan megvizsgált, szóval valószínüleg tudta, hogy milyenre van szükségem, de külön fogamzágátló meghatározás címen nem volt semmilye vizsgálat.
Én mondjuk vérvétel és alapos vizsgálat nélkül felírt fogamzásgátlót nem kezdenék el szedni, de hát mindenki úgy válik meddõvé, ahogy akar.
Én 17 vagyok. 2 éve vagyok együtt a pàrommal, és én fogtam magam és egyedül mentem el orvoshoz. Nem kötekedett a doki meg semmi nagyon aranyos volt megvizsgàlt és màr irta is fel a gyògyszert. 2 hònapja szedem szüleim még mindig nem tudjàk...
Miért kellene elmondanod, ha elmúltál 18? Választasz egy nõgyógyászt, elmész hozzá, megmondod mit szeretnél, ha szerencséd van, elküld vérvételre, mert tényleg odafigyel (engem meg kb egyik barátnõmet sem küldték el), aztán felírja a megfelelõt. Te meg kiváltod.
A kérdező hozzászólása: Mit nem értesz rajta? Akárhány éves vagyok, akkor is ez egy nagy döntés szerintem.
14 éves kor felett nyugodtan mehetsz egyedül dokihoz...de mivel már felnõtt vagy baromira nem értem a kérdést se
Szívesen :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Én 15 vagyok, anya kísért el a nõgyógyászhoz, amikor fel akartuk iratni. Nem kérdezett semmit, nem volt semmi vizsgálat és felírt egy tablettát... Jó, igaz bevált, de a legtöbb nõgyógyász pont annyira vizsgál meg, mint a háziorvos. A nõgyógyász is eleinte sötétben tapogatózik, mert sose tudhatja, hogy kinek hogyan reagál a szervezete egyes gyógyszerekre. olyan, mint pl. a fájdalomcsillapító mellékhatásai. Van, akinél van, van, akinél nincs és lehetetlen elõre megmondani. Ha elmúltál 18, akkor menj el egyedül nõgyógyászhoz, vagy, ha nem akarsz (zavar, félsz ilyesmi) akkor kérd meg az egyik közeli barátnõdet, hogy kísérjen el.
A kérdező hozzászólása: már elmúltam 18, a háziorvosos témát meg nem szeretném, mert azért nem mind1 hogy milyen gyógyszert ír ki. mindenkinek más a jó... nem szeretnék tõle elhízni meg ilyenek...
az én dokim labor papír nélkül nem írta fel. el kellett mennem vérvételre elötte.

Az baj ha a barátom a szülei előtt nem fogja meg a kezem, nem puszil meg stb.? Mi lehet a baj, szégyenlős lenne? Ez ugye változhat?

Legjobb válasz: sok oka lehet. nekem volt egy barátnõm, akivel a kollégiumban együtt laktunk, egy szobában, egy ágyban és még ami ezzel jár, de amikor hozzájuk mentünk, akkor külön szobában aludtunk, az utcán (náluk) a kezét sem volt szabad megfognom, puszi lehetett, de csak módjával, csók nem. Mondjuk nem derült ki mi lehetett volna a dolgból mert szétmentünk, nyilván változott volna ez a rendszer. Legkésöbb akkor ha elveszem, vagy teherbe esik. :) nem szégyenlõsségnek mondanám, hanem egy ilyen rosszul felfogott, én jó gyerek vagyok, nem csinálok olyan csúnya dolgokat megfelelési vágynak...

sok oka lehet. nekem volt egy barátnõm, akivel a kollégiumban együtt laktunk, egy szobában, egy ágyban és még ami ezzel jár, de amikor hozzájuk mentünk, akkor külön szobában aludtunk, az utcán (náluk) a kezét sem volt szabad megfognom, puszi lehetett, de csak módjával, csók nem. Mondjuk nem derült ki mi lehetett volna a dolgból mert szétmentünk, nyilván változott volna ez a rendszer. Legkésöbb akkor ha elveszem, vagy teherbe esik. :) nem szégyenlõsségnek mondanám, hanem egy ilyen rosszul felfogott, én jó gyerek vagyok, nem csinálok olyan csúnya dolgokat megfelelési vágynak...
Én is ilyen vagyok.A szüleim elõtt én sem mertném megcsókolni a pasimat meg ilyenek, de ha utcán vagyunk vagy barátok közt akkor bátran megcsinálom.Aszüleim elõtt szégyenlõs vagyok :)
lehet h a szülei konzervatívak..mi meg olyanok vagyunk a párommal, h van mikor a szülei vagy az én szüleim elõtt mondja h majd este jól... de viccesen és mki nevet rajta... ezt fogadd el így egyelõre, de próbálj finoman rákérdezni!
Barátai elõtt is így viselkedik? Gondolom, még nem jártok olyan régóta, ez a kapcsolat elején normális is, hogy még nem vállalnak fel a világ elõtt.Ez persze rövid idõn belül változhat. Rá is kérdezhetsz, de csak finoman.
a szülei elõtt a gyerek-szerepet játssza megszokásból ott te nem tartozol bele a képletbe (apu-anyu-gyerek(ek)) tehát nem elég erõs még az az identitása, hogy saját magára mint a párodra gondoljon és aszerint viselkedjen hány éves?
Most õszintén mi a faszért hiányzik hogy az õseid elõtt csöpögjön?!
A kérdező hozzászólása: A barátai elõtt teljesen máshogy viselkedik, ugyanúgy mikor kettesben vagyunk, teljesen felvállal. Az õ szülei pedig egyáltalán nem konzervatívak, sõt nagyon is lazák:)
Én a barátnõmmel voltam így, sajnos. Nekem nagyon rosszul esett!! Olyan érzés volt, mintha nem akarna felvállalni, szégyelne engem, stb. Nem foghattam a kezét, nem is érhettem hozzá, még puszit sem adhattam (nemhogy csókot), a rokonaival sem talizhattam. Soha nem is értettem.... Szerintem változhat a helyzet, idõvel majd rájön, ha komolyan gondoljátok a dolgot, akkor nem lehet bújócskázni. A szülõk meg nem hülyék, úgyis tudják mi folyik, hisz õk is voltak fiatalok!:D Egyébként most hallom elõször, hogy egy pasi ennyire nyuszi lenne. Ki hordja a nadrágot nálatok??

Nem olyan rég óta van egy barátom, és nagyon szeretjuk egymást, a baj csak az hogy a srác roma családból származik én pedig magyar vagyok, és a szuleim tiltanak tőle. Nem tudom mit csináljak?

Most titokban járunk, és csak a legjobb barátn?m és a nagynéném tudja. A szuleimnek nem mondhatom el, de így mégis rossz. Mit csináljak? Tartsam titokban?

Legjobb válasz: Köztük is vannak rendesek, igazán megérthetnék a szüleid. mennyi idõs vagy?

Köztük is vannak rendesek, igazán megérthetnék a szüleid. mennyi idõs vagy?
csak annyi, mint a fehér holló..
Hát, ez egy nagyon szar helyzet. A szüleid ismerik õt? Biztos hogy tiltanának tõle, vagy csak te gondolod így? (Bár sztem a legtöbb szülõ tiltja a gyerekét egy romától) Én azt mondom, ismerd ki ezt a fiút minél jobban, teljenek el hetek, hónapok, bizonyosodj meg róla hogy tényleg szeret téged és normális életet él.
szia.én voltam romával együtt, és nálunk is ugy indult, hogy nagyon szerelmesek vagyunk.fél év után össze is költöztünk, teljessen kisajátitott, nem köszönhettem senkinek, meg hasonlo dolgok, barátnöim sem voltak.ok, mindenki más, lehet a te fiud más, mint az enyém volt, de csak megsugom(a vér nem válik vizzé)és ezt sajnos tapasztaltam:( nem olyannak ismertem meg, mikor csak jártunk, mint mikor össze is költöztünk.elsö este már megvert és jött a többi:( de itt hozzáteszem, nem csak engem, a 2 és fél éves kislányomat is, ugy hogy intenzivre került.na de ezt most haggyuk.az én szüleim sem örvendeztek ennek a dolognak, hogy együtt voltunk, és mostanára már teljessen megértettem öket.nem vagyok/lettem fajgyülölö, mert tény és valo tényleg vannak rendes romák, de ezt ne feledd a vér nem válik vizzé.elöttem szólónak igazat adok, ismerd ki és akkor majd meglátod, mien is, és hát szerintem tartsd még titokban az egészet, de vigyázz vele.tapasztalat sajnos
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok.Es igen a szuleim tiltanak mert eleg sokszor elmondtak hogy ne merjek vele foglalkozni.Amugy mar több mint 10 eve ismerem es nagyon joo baratom.es az anyjat es testveret is regota ismerem es oket is nagyon szeretem mert iszonyat rendesek velem es mindig azt mondjak hogy nagyon szeretnek!Es eddig nem bantott senkit soha egy bnojet sem es remelem ez igy is marad. Ami azt illeti nagyon sajnalom hogy nalad ez tortent :/
hát akor ha 10 éve ismered és tudod mienek, meg mien, akkor hajrá.én drukkolok neked.mondtam is lehet nem olyan, mint a volt pasim.de csak tapasztalatbol mondtam ezt.de ha te ezt látod, hogy minden ok lenne, akkor hajrá és drukkolok, hogy a szüleid is elfogadják.
Szia!én 1 év 9 hónapig éltem egy roma fiúval!(nagyon boldogan)én most vagyok 17!engem is tiltottak a szüleim, de aztán már belátták, hogy semmi értelme:) 1 évig titokban jártunk!!(ezt ne tedd)inkább mondd meg otthon, hogy mi van köztetek!sokkal jobb lesz!ha a szüleid nem annyira szigorúak, akkor szerintem meg fogják érteni!(nekem is megértették de ez már én vagyok:) ) SOK SZERENCSÉT!ÉS LEGYETEK BOLDOGOK!:P :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek :) Azert nem mondom a szüleimek, legalább is egy db-ig még biztos! Fõleg hogy az én szüleim nem olyan megértõk... :S

Mért baj a szüleimnek az ha 16 évesen 21 éves barátom van? És mért tiltanak el tőle?

Ha lehet csak normális válaszokat!!!És miel?tt valaki elkezdené nem kamu kérdés....

Legjobb válasz: Lehet, hogy még féltenek, nem szeretnék ha barátod lenne.(Ne terelje el a figyelmed a suliról...nyilván ez nem fog menni.) Valószínûleg egy 17 éves srác esetén is ugyanez volna a reakciójuk... Amúgy lehet, hogy valami gázosat látnak a srácban, ezért (is) tiltanak.

Lehet, hogy még féltenek, nem szeretnék ha barátod lenne.(Ne terelje el a figyelmed a suliról...nyilván ez nem fog menni.) Valószínûleg egy 17 éves srác esetén is ugyanez volna a reakciójuk... Amúgy lehet, hogy valami gázosat látnak a srácban, ezért (is) tiltanak.
Fúúúúú, #2-es te aztán igazán kemény csávó vagy... A te példádból is látszik, hogy a kor nem nagyon számít: 22 évesen is lehet valaki annyira gyerek mint te (mert épeszû felnõtt ember még ha csinált is baromságokat fiatalon, nem dicsekszik vele késõbb) Kérdezõ, a szüleid csak féltenek téged. Hidd el megbarátkoznak majd a gondolattal, hogy a kislányuk már nem is az a kislány, mint 5 évesen volt:)
Mert ebben a korban ez nagy korkülönbség, majd ha 21 leszel rájössz milyen gyerek voltál 16.évesen.
Megértem a szüleidet, függetlenül attól, hogy a srác milyen.
Ha 15 éves barátod lenne, akkor az lenne a bajuk, ha 30 éves, akkor az, ha 16 éves, akkor meg az, mindig fognak találni valami kifogást, amíg nem leszel idõsebb.
Ahelyett hogy örülnének, hogy érett palid van és nem 1 felelõtlen kis p*cs :) Valószínûleg féltenek tõle, hogy belevinne olyan dolgokba amit számodra / számukra nem kedvezõ. Esetleg elvakít a szerelem és elköltözöl 18évesen, a sulit otthagyod stb stb. Bár ha engem tiltanának/tiltottak volna a barátnõmtõl valszeg, haza sem mentem volna . Már nagykorú vagyok, de sosem tiltottak mert tudták hha valamit tiltanak akkor nálam azzal csak rosszabb lessz a helyzet mert akkor már csak azért is.. Volt hogy nem engedtek bulizni, ottaludni valahol 17évesen 1hétig rágtam a fülük hogy légyszi stb stb, aztán pénteken már nem jöttem haza a suliból. Legközelebb csak vasárnap este láttak :) teló off, smst azért írtam nekik hogy a rendõrséget azért hagyják ki a dologból.. 22F
Szerintem csak az a baj, hogy hirtelen lett barátod. Ha már 13 évesen is "pasiztál" volna, akkor már megszokták volna hogy néha eljárkálsz erre-arra egy fiúval. Most meg hirtelen akarsz nagylány lenni. Nemrég még a szófogadó kislányuk voltál. Ez egy folyamat. Minél korábban kezded, annál hamarabb szoknak õk is hozzá, hogy már neked is szükséged van kapcsolatra.
Mert te gyerek vagy, õ meg felnõtt. Nagyon gáz, hogy nem a saját korosztályával kezd, hanem téged szédít.
Na, nekem 16 évesen 22 éves volt a párom, 6, 5 éve együtt vagyunk, hamarosan saját fészkünk lesz, házasodunk, baba, minden jó. Nálunk is volt eleinte gond, fõleg szülei féltek, hogy túl fiatal vagyok, de aztán megismertek. Nem voltam olyan, mint a tinik többsége, mivel nekem hamar fel kellett nõnöm, és párom se volt egy átlag 22 éves szintjén. Szüleid biztos csak féltenek, ha elõtte is volt kapcsolatod és ott nem volt semmi balhé, akkor lehet az életkor zavarja õket. 23/L és 29/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!