Találatok a következő kifejezésre: Az baj a 2 (659 db)

Ez már baj? 2-szer van meg a mensim 1 hónapban. és nagyon erős, 8 napig tart, az első a 2. pedig 3-4, és ez már 3-szor előfordult. Nőgyógyászhoz menjek? Mitől lehet? 17L

Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: eggyik bnõmnek is ezzel vannak gondjai.. és mondtam már neki hogy menjen el orvoshoz de õ nem akar.. szerintem mindenképp hátha van valami bajod.. mert 1 hónapba 2x :S az nagyon nemjó plána hogy 8 napig.

eggyik bnõmnek is ezzel vannak gondjai.. és mondtam már neki hogy menjen el orvoshoz de õ nem akar.. szerintem mindenképp hátha van valami bajod.. mert 1 hónapba 2x :S az nagyon nemjó plána hogy 8 napig.
Valószínû a hormonjaid mûködésében lett valami zavar.Nekem is hasonló gondjaim voltak tavaly.Menj el vele dokihoz és ír fel gyógyszert.Egyébként ez nagyon sok lánynál elõfordul. 20/L

Baj az, ha a 2. baba kisebb súllyal születik, mint az első?

Mindenhol azt olvasom, hogy a többedik terhességnél nagyobb babák születnek.

Legjobb válasz: Nem baj, ha kisebb. Csak ÁTLAGBAN nagyobbak a többedik babák. De ettõl még egyáltalán nem baj, ha kisebb.

Nem baj, ha kisebb. Csak ÁTLAGBAN nagyobbak a többedik babák. De ettõl még egyáltalán nem baj, ha kisebb.
Szia! Rám ez nem volt érvényes. Az elsõ fiam 38.hétre született 3030 gr és 53 cm A második fiam 37. hétre született 2400 gr és 49 cm :) Minden jót! :)
az én babám is nagyobb lett az elsõnél, a húgom viszont kisebb volt nálam. Szerintem nem baj
1. 40+6: 4400 gramm/ 57 cm fiú 2. kiírt napon 3950 gramm/ 56 cm lány
Szerintem nem baj. Az elsõ 40 hét +1 napra született 3850gr- rel és 58 cm -mel. A második 38 hét +6 napra született 3850 gr-rel és 56 cm-mel.
Az elsõ fiam 3390 grammal született... A 2. fiam 3090 grammal...

Az baj hogy 2 héten kb 2 ször káprázik a szemem?

Legjobb válasz: drogozás nélkül?=)

drogozás nélkül?=)
valószínûleg idegi alapon történik, szemész szakorvos meglátogatása nem hátrány...

Az baj ha 2 órával előtte veszembe a tabit mint ahogy szoktam?

mindennap este 8 órakor szoktam bevenni a tabit de el kell mennem itthonról és nem szeretném magammal vinni az egész csomagot nehogy elhagyjam:Sugye ez nem baj ha pl 6 fél7 fele veszem be a tabit?

Legjobb válasz: Szia! Nem dehogy ez még ne baj, csak a 12 órát ne lépd túl. Pl óraátállításnál is 1 órával hamarabb vagy késõbb fogod bevenni! Szóval ne aggódj nem lesz gond :-)

Szia! Nem dehogy ez még ne baj, csak a 12 órát ne lépd túl. Pl óraátállításnál is 1 órával hamarabb vagy késõbb fogod bevenni! Szóval ne aggódj nem lesz gond :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
Ez a kérdés már haladás, pár napja azt kérdezte vki, h baj-e, ha fél órával késõbb veszi be :)

Mért baj az, hogy a 2, 5 éves kislányomnak nem gyerekdalokat tanítok, hanem Quimbyt meg egyéb jó számokat?

Barátn?imt?l hatalmas fejmosást kaptam ezért. Tényleg ennyire borzalmas ez? Majd az oviban megtanulja ezeket a "kötelez? gyerekdalokat".

Legjobb válasz: Nem baj az, ha ezeket is hallja. Csakhogy az õ hangterjedelme még kevés ezekhez a dalokhoz. Nem hiába kezdünk az oviban kis hangterjedelmû, kis ugrásokat (s-m, s-l)tartalmazó dalokkal... Tudod, fokozatosság.. Az, hogy zenehallgatásként hall más, nem kimondottan gyerekeknek való dalokat,zenéket az még jó is. De "tanítani" bizony a nekik valókat kellene egy óvónõ anyuka

Nem baj az, ha ezeket is hallja. Csakhogy az õ hangterjedelme még kevés ezekhez a dalokhoz. Nem hiába kezdünk az oviban kis hangterjedelmû, kis ugrásokat (s-m, s-l)tartalmazó dalokkal... Tudod, fokozatosság.. Az, hogy zenehallgatásként hall más, nem kimondottan gyerekeknek való dalokat, zenéket az még jó is. De "tanítani" bizony a nekik valókat kellene egy óvónõ anyuka
Meghallgatni mi is meghallgatjuk pl. a Metróhuzat c. számot is, de meg nem tanítom a gyereknek:) Épp 10 perce kapcsoltam ki a Zene Ovi c. CD-t, nálunk két-három havonta elõkerülnek ezek is, és szereti mindhárom gyerek. Váltogatva veszem elõ, hogy õk se unják meg. De nekem jó érzés, hogy majdnem az összesnek tudják a szövegét:) Autóban is szoktuk hallgatni.
Ok, csak lehet, hogy valami idióta CD-t vettél. Nem akarom senki ízlését kritizálni, mert nálunk se gyerekzenétõl zeng a ház. de ahhoz, hogy a gyerekedbõl egy zeneszeretõ, zeneértõ ember váljék, bizony nem árt, ha ismeri a magyar népi gyerekdalokat... Nem a hülye mai dalokra gondolok. De talán nem ártana elgondolkozni azon, miért is vallotta Kodály, hogy " A gyermek zenei nevelése 9 hónappal születése elõtt kezdõdik"... Szóval: Kicsi gyereknek a hangocskájához illõ dalokat tanítunk, de hallgatni bármilyen igényes zene tökéletes :)
Ne felnõtt szemmel nézzétek a gyerekdalokat! Ha nektek néha túlzottan "gyagyás" is, attól még a gyereknek tetszhet. Különben meg annyi gyerekdal van, biztosan találtok olyat, amit még ti is "bevesztek"... a gyerek nevelése, tanítása nem csak az óvoda feladata...
Na, tudod ki szól itt bele a gyereknevelésembe? Akinek nem tetszik, forduljon sarkon! Mindenki azt tanít a gyerkõcnek, amit akar! Amíg nem káromkodik a gyerek, addig mit számít?- volt egy kiskölyök a környezetünkbe, aki apámnak úgy köszönt, hogy "kapd be a fa..omat" Én igaz unoka öcsémnek annó Republic-ot tanítottam :) 3 éves volt. A sajátjaim tudnak gyerekdalokat, sokat énekeljük is, de ha rákeresek a Cool head clan-ra, vagy bármelyik normális bandára, akkor még jobban szórakoznak, mint amikor énekelnek. :) - nem hiába, az enyémek! :D Üdv:2gyerkõcös
Nálunk amióta tudja kezelni a cd lejátszót, az elsõ dolga, hogy mulatós zenéket rak be. Már fáj a fejem tõle. De 4 évesen elejétõl fújja a józska rögtön gyere haza címû kedvenc zenéjét. Eleibe énekelte õ a bujj bujj zoldágat és társait, de amióta meghallotta a mulatós zenét csak ezt akarja folyton.
Na nálunk sem gyerekdalokra tombol a lányom, egyszer ettem be egy (szerintem borzasztó) gyerekdalos cd-t, ki is kellett vennem. Egy idõben a Holdviola: Bánat utca volt kedvence a Bárány A. féle mix, de kocsiban mindig a Face Fm szól, vagy CD-k.
én Rolling Stones-ra álltam fel elõször :D két bátyám van, az egyik 8, a másik 10 évvel idõsebb nálam. Jó zenén nõttem fel...:D tesók részérõl rock minden mennyiségben(Tankcsapda volt a kedvencem:D sokkoltam az óvónõket azzal, hogy a hintában a Mennyország Touristot üvöltöttem:D) anyám részérõl: Vad Fruttik, 30y, Quimby, Kiscsillag, Red Hot Chilli Peppers, apám részérõl: Kispál és a borz, Dead Kennedys, Belga, Beatrice. Ja, és halász judit/gryllus és társaikat tiszta szívembõl utáltam.xD Semmi baja nem lesz a kiscsajnak attól, hogy jó zenét nyomatsz neki ^^ és amiatt ne aggódj, amiért kicsit drogosak a dalszövegek, õ még úgyse veszi azt ki belõle, még a felnõttek közül is kevesen értik... csomó daluk még altatódalnak is jó, pl a zéró dal, és az utravaló :) ) a barátnõid meg törõdjenek a saját dolgukkal, ha a kicsinek tetszik, akkor nyugodtan csináld! u.i. egyébként nagy sztár voltam a nagyik között, mert ritkán látsz olyat, hogy egy három éves a Holiday in Cambodia-ra táncol :D 17/L
Az elsõ oldalról vagyok a 2. válaszadó, a "2 gyerkõcös". Rátaláltam a nyáron a Blues Company csúnya vagyok c.számára. .. Azóta, ha mondom, hogy "kapcsol anya zenét" akkor a 2 évesem rögtön teli vigyorral mondja, hogy "csúnya vagyok!!!!" Imádja és a refrént kívülrõl fújja! :-D Nagyon cuki! - persze mellette még ugyan úgy szereti a mondókákat, az egyszerûbb énekeket- hinta palinta, cirmos cica haj, csip-csip csóka... stb. énekelni, mint a Csúnya vagyok-ot. :-D Van ízlése! :-D Csak az anyjáé ez a lány!! Üdv: azóta 3 gyerkõcös anyuka :-D
Szerintem nem baj. Az én nagyobbik lányom a néhai Crossroad magazin által kiadott cd-t hallgattja már évek óta( Péterfy Bori, Nemjuci és ehhez hasonló zenék)és nem veszem észre, hogy negatívan hatna rá. De ugyanúgy ismeri a Kárpátiát is, sõt a Belga elsõ albumát is, valamint külföldi klasszikusokat, pl. az Arizona Dream zenéjét. Õt pl. a gyerekdalok EGYÁLTALÁN nem kötötték le, csak ezek a modern zenék. KIsebbik lányomnak viszont mindegy, õ nagyon-nagyon muzikális, bármilyen zene szól, egybõl ráérez a ritmusra, baromi hamar megtanulja a dalszövegeket, nála mennek a gyerekdalok, van egy ilyen zenélõs könyve, imádja. Ja és persze a Mizu? náluk sem maradhat ki, az egész ovi azt dalolja. :D
A fiam még csak 1-2 éves, de már rajong Nick Cave trágár zúzásáért.
Szia! Van itthon pár gyerekdalos cd-nk, egyedül a Boldog Születésnapot! szeretik a gyerekeim. Az én kisebbik gyerekem is Bárány Attilán nõ fel, amikor még a pocakban volt, akkor vettük a kocsit, azóta a kocsiban az szól, a tavalyi kedvencünk nekünk is a Bánat utca volt, idén a Mizu-t szeretik:) ! A barátnõm gyerekei nagy Hooligans rajongók... Vannak olyan gyerekek, akik nem fogékonyak a gyerek dalokra, az oviba, iskolába úgyis muszáj lesz megtanulniuk, én nem aggódom:)
Az én fiam is kettõ és fél. Nálunk vegyes a paletta. Csomó gyerekdalt, népdalt tud már kívülrõl, de van olyan (melodikus) metálzene is, aminek énekli a refrénjét angolul. Amikor terhes voltam vele, volt egy kedvenc Alice Cooper száma, arra rugdosott mindig lelkesen. Én úgy gondolom, ha korán megtudja, milyen is a hangszeres zene, valószínûbb, hogy jobb ízlése lesz nagyobb korában. Hörgõs meg durva dolgokat persze nem hall, olyanokat én se hallgatok. :)
én is inkább a keményebb zenét kedvelem, de amióta megvan a fiam azóta azért mennek a gyerek dalok is, amikbõl azért bõven van jó féle is, imádja a mulatóst is de a ritmikus gyerek dalokat is, én az õ igányeihez igsazodom, de minden zenét kedvel, szeret, ha a te gyereked jól érzi ezeket a dalokat miért ne hallgatná, tanulná ezezket, de azért keresds neki aranyos gyerekdalokat is , mert vannak.
Igen, amit a Ringatón tanultok, azokról beszéltem... ezek magyar népi gyermekdalok, gyermekjátékdalok. A különféle babazenének kikiáltott igénytelenségektõl engem is ráz a hideg :)
Húúú várandósan babazenéket hallgattunk komolyzenéket...mert hogy attól okosodik. Szeretem a komolyzenét de néha már hányingerem volt attól is. Aztán inkább visszatértem a saját kedvenceimhez. Máté Péter, Abba, Mamas&Papas stb. (lehet fújjogni én a 60-as évek zenéjét szeretem) Miután megszületett a kicsim mindig a Máté Péterre nyugodott meg. :) De nagyon nagyon sokat énekeltem neki fõleg népdalokat. Most 2 éves, viszont kívülrõl fújja a Minimaxos dalokat-mondókákat. A ringatós dalokból is nagyon sokat. (Korán kezdett el beszélni.)Nagyon szereti õket, és mióta a szöveget is érti már nem jó neki a Máté Péter :) Nem szeretné ha elmennék.
Na, látod :) errõl beszélek... rossz zene, idióta felvétel.. Nem is mondtam egy szóval se, hogy a gyerekdalok hallgatásra valók. Épp arról beszélek, hogy ezek a kicsik hangterjedelméhez, hangkészletéhez valók...azaz éneklésre. Persze, a különbözõ élelmes vállalkozók piacra dobnak mindenféle gagyit, amit sok szülõ, azt gondolva, hogy ez az igazi gyerekzene, meg is vesz vagy letölt innen-onnan... pedig ha tudnák, hogy azzal, ha az általuk ismert, még gyermekkorukban tanult dalocskákkal többre mennének. A babazenékrõl ne is beszéljünk! Legtöbb olyan, hogy kínszenvedés hallgatni! Olyan, mint amikor megveszel egy zenélõ játékot, ami mondjuk a Für Elies-t játsza.. Ne hasonlítsuk már az ilyeneket a valódihoz :) Ha normális, valóban kicsiknek való dalocskákat kerestek, amiket majd esetleg az oviban, bölcsiben is tanulni fognak, tudom ajánlani Forrai Katalin: Zene a bölcsõdében és zene az óvodában c. könyveit...
19:40 nem vettem szerncsére, csak letöltöttem, valami gyerekdalok karácsonyra CD, ahol gyrekek énekelnek szerintem eléggé hamisan
A zene lényeg. Amikor terhes voltam, akkor is jó kis dance zenéket hallgattam a kocsiban, attól éreztem, érzem jól magam. Falra másztam volna babazenéktõl.
1 maradok a normális zenénél
Sorstársak vagyunk. :) Én is szoktam a lányommal hallgatni mindenféle zenéket: Kaukázus, Quimby, 30Y. A barátnõknek meg a hab a tortán, hogy hallgattatok a lányommal idegen nyelvû zenéket: MID - Masters In Distance, The Moog, The Polyphonic Spree, Schandmaul. Én nem foglalkozom vele, nem hiszem, hogy bármi baja lesz a gyerekemnek attól, hogy nem gyerekdalokat hallgatunk. Amúgy is némelyiktõl a szõr áll fel a hátamon, mert olyan fogyatékos szintûek - már bocsánat -, hát könyörgöm az a gyerek nem hülye, csak kicsi! A gyerekdalok közül meg csak a 100 Folk Celsiust hallgatunk. Amúgy amelyik zene nem tetszik neki, azt természetesen nem erõltetem rá. Ja, a lányom 2 éves. :)
Szia én egy 14 éves lány vagyok, velem is annak idén Quimbyt, Kispált hallgattak anyumék, és azóta is imádom :) legalább jó ízlése lesz a kicsinek :)

Cypromix fogamzásgátló tablettát szedek, eddig mást nem szedtem. Ma kell bevennem az utolsót a 2. levélből. Viszont már tegnap jelentkezett pecsételő vérzés. Ez baj? Kell aggódnom? Mitől lehet?

Remélem a menstruációm ezért nem fog tovább tartani... Hogy lezajlik ez a vérzés, és utána a szünetben is megjön, tehát így a napok összeadódnak... Ti mit tapasztaltatok ezzel kapcsolatban? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Azt, hogy valójában nem is fogamzásgátló :)

Azt, hogy valójában nem is fogamzásgátló :)
én úgy tudom, ilyenkor nem fejti ki hatását, a helyedben odafigyelnék a következõ levélnél
Miért ezt a típusú gyógyszert szeded? Ennek csak a mellékhatása fogamzásgátlás, egyébként elég erõs hormongyógyszer, amit max fél évig szabad szendi, csak indokolt esetben. Egyébként elsõ három hónapban elõfordulhat ilyesmi, de ha utána is megesik, akkor orvoshoz kell menni.
A hatását biztos, hogy kifejti, de lehet, hogy nem ez a legmegfelelõbb gyógyszer, beszélj az orvosoddal. És ne hagyd magad, írass fel TISZTÁN FOGAMZÁSGÁTLÁSI CÉLRA kifejlesztett gyógyszert, ne ilyen vackokat. Amit te szedsz, azt azoknak szokták adni, akikben túl sok a férfias hormon, szõrösödnek, túl zsíros a bõrük, túl pattanásos, és mint valaki írta elõttem, fél évnél tovább nem szabad szedni. Az orvosok nem mindig foglalkoznak ezzel, világosítsd fel ;)

Ha szinte teljesen átlátszó színű a vizeletem az baj? Napi 2-2, 5 liter mentes vizet iszom.

Legjobb válasz: Minél sötétebb, annál koncentráltabb, tehát a méreganyag kevesebb vízben van oldva. Elég vizet iszol, talán a súlyodhoz képest sokat is, így hígabb a vizeleted. Semmi gond vele.

Minél sötétebb, annál koncentráltabb, tehát a méreganyag kevesebb vízben van oldva. Elég vizet iszol, talán a súlyodhoz képest sokat is, így hígabb a vizeleted. Semmi gond vele.

Mi a baj a 2. 0 turbós dízelemmel? 1.800 alatt már nagyon bírkózik, az emelkedőkön visszahörög?

Szóval van egy Renault Espace kocsim, és 2.0 turbodízel motor van benne. 2.000 felett jártam vele, nem is nagyon zavart, hogy közel 3.000-ig is kihuzatom egy durvébb elindulásnál. Itt a gyk-n meg azt olvasom, hogy 1500-on mennek a dízellel. Hát nekem 1500-on még semmi erő nincs a motorban. Lehet hogy rossz a fordszámmérőm? A hangja nem rossz, már sok km-et mentem vele így, eddig nem nagyon vettem észre bármit is, hogy tönkretettem volna a motort. Szóval normális, hogy ennyire "pörgetni" kell a kocsit? (A piros 4.000-től van.)

Legjobb válasz: Nincs semmi baja az autódnak, csak a turbónyomás felépüléséhez kipufogógáz is kell, ezért csak magasabb fordulaton épül fel, akkor jön meg az erõ. Teljesen jól vezetted eddig az autód.

Nincs semmi baja az autódnak, csak a turbónyomás felépüléséhez kipufogógáz is kell, ezért csak magasabb fordulaton épül fel, akkor jön meg az erõ. Teljesen jól vezetted eddig az autód.
Nekem egy 1.6 HDi Partnerem volt még tavaly. Vadi új céges autó volt, de 2000 alatt halott volt a motorja, felette meg akit seggbe rúgtak úgy megindult. Persze el lehetett gurulni vele 1500-as fordulaton is, csak épp nem gyorsult semmit.
A kérdező hozzászólása: Harkonnen: Akkor ez normális? Csak mert itt mindenki 2000 alatt megy városban ahogy nézem, és az számomra elképzelhetetlen.
Ez kocsi függõ hogy melyik dízelt honnan lehet használni Ültem már Isuzu F astrába (igaz csak adagolós, nem geos turbó) és nem tudtam hogy mi van, annyira nem akart menni a saját kocsimhoz képest. Az például 2500 alatt szinte használhatatlan (ha jól emlékszem) De saját autó például 1500 f/perctõl megy
Amit olvastál városi használatnál a kis fordulatot inkább csak sebesség tartására használják, nem pedig felgyorsulásra.
"Csak mert itt mindenki 2000 alatt megy városban ahogy nézem" Nem mondod, hogy rálátsz a szomszéd sávban közlekedõ fordszámmérõ órájára!
A kérdező hozzászólása: Harkonnen: az oldalra értettem!:) Ha nem lett volna egyértelmû.

Még nem váltunk el. Bajom lehet a gyermekelhelyezésnél, ha nem mindig adom oda az apának a 2, 5 éves kislányt?

Legjobb válasz: Van rá jó okod, hogy nem viheti el a gyereket? Ha igen, mert pl. alkoholista agresszív állat, akkor ezt majd add elõ a bírónak.

Van rá jó okod, hogy nem viheti el a gyereket? Ha igen, mert pl. alkoholista agresszív állat, akkor ezt majd add elõ a bírónak.
Igen jogilag nincs egyik félnél sem elhelyezve így amit az egyik megcsinálhat az a másik is. Így ha nem adód oda amikor akarja akkor legközelebb lehet õ nem adja vissza teljesen törvényesen. Amikor meg lesz a gyerekelhelyezés akkor sem korlátozhatód a megítélt láthatást.
Elmondod, hogy miért nem? Nem értem miért csinálnak ilyet az emberek. Az õ gyereke is. Gondolom nem focizni akar a fejével...
Ilyen indokkal igen bajod lehet, belõle. Ne haragudj de ez nem indok.
Pedig szerintem indok. A láthatás az apát illeti meg, azért van, hogy az apa tudjon a gyerekkel foglalkozni, közös idõt tölteni. Nem azért, hogy a rokonság tömje a fejét hülyeséggel. Igenis jogod van kikötni, hogy az apánál töltse az idõt, ne pedig a rokonságnál. Azt is elõadhatod, hogy rossz hatással vannak a gyermekre, mert ellened hangolják, vagy nem életkorának megfelelõen bánnak vele. Próbálj férjedre hatni, hogy inkább akkor adnád oda, amikor õ ráér és tud vele lenni, nem amikor jön hozzá a rokonság.
Bocsánat nem kritikának szántam, csak kíváncsi voltam tényleg mi az indok az ilyenekre. NEm tudom, ez nehéz ügy, mert te ezt mondod, a másik fél meg mást. Jogilag biztosan nem állja meg a helyét az érvelésed, úh. elvileg lehet bajod láthatás akadályozásában, hiszen nincs kikötve, hogy csak az apa lehet jelen, a nagyi nem :/ Sajnálom, mert ez egy kaki szitu, és csak idõvel fognak lecsitulni a kedélyek. Azért csak óvatosan az akadályozással.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)
A kérdező hozzászólása: recovery*
vagy nézd meg esetleg a rom hozzá szólásokba hogy van-e hozzá nem gyári kernel. Mert ha egy adott nem gyári romhoz nem megfelelõ kernelt raksz, pl marad a gyári és õk tegyükfel nAa-s kernelt írnak, és persze célszerü azt az adott verzió számú kernelt felrakni amit írnak. Mert ha nem, akkor az lesz hogy (boot loop) avagy nem tud felálni a rendszer. & csak a sony ericsson feliratig fog menni.
flashtool-al gyári romot tegyél fel
A kérdező hozzászólása: x8-as...nem jön be
hogyhogy nem jön be, olyan nincsen?! Akksi ki, vissza, majd általában hangerõ le/fel + bekapcsoló, vagy hangerõ le/fel + home + bekapcsoló. Bár így csak találgatok, mert gõzöm sincs, hogy sony ericsonon belül milyen telód van.
A kérdező hozzászólása: de nem jön be a recovery :'((((
Ùjra kell kezdeni! Factrory reset, wipe cahce ne maradjon ki a kövinèl. Esetleg nèzd meg, hogy milyen kernelre kell, stb.
A kérdező hozzászólása: de nem jön be a recovery :||
recoveryn belül nézd meg a mounts résznél, hogy minden megfelelõen van-e mountolva...system, data, sd-ext és társai, mert elõfordul, hogy eldobja a rendszer telepítés után, és elsõ bootnál ettõl hal le az egész. Vagy ha mégis minden pont mountolva volt/van, akkor pedig újra wipe all, és újratelepítés.
Töltsd le a Sony Update Service-t innen: http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/ Kövesd az utasitásokat és rendbe jön aztán kezdheted újból az a rom telepitését ;) Sok sikert! =)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!