Találatok a következő kifejezésre: Az baj a (9495 db)

Az baj a pasiknak, ha a lánynak olyan nagy melle van, hogy nem fér bele a tenyerükbe?

Legjobb válasz: Üdv! Szerintem nem baj. Sõt.... Engem, személy szerint hidegen hagy, hogy kicsi vagy nagy melle van egy lánynak. Persze azért ne legyen olyan "elöl deszka hátul léc". Ha szeretek valakit, akkor úgy szeretem, ahogy van, tetõtõl talpig....

Üdv! Szerintem nem baj. Sõt.... Engem, személy szerint hidegen hagy, hogy kicsi vagy nagy melle van egy lánynak. Persze azért ne legyen olyan "elöl deszka hátul léc". Ha szeretek valakit, akkor úgy szeretem, ahogy van, tetõtõl talpig....
Van akit zavar, de az én páromat nem zavarja, hogy nem fér bele a tenyerébe a mellem. Inkább lázba hozza. 28/N.
Nem hiszem, hogy ez baj lenne. Az én mellem olyan kicsi, hogy fél tenyérbe is belefér, na az már rosszabb...:/ 19/L
Ez is elég kinek mi tetszik dolog. :) Az én páromat nem zavarja, sõt.. imádja õket. :D Viszont volt egy srác, akivel (régen, még "kislánykorszakomban") neten megismerkedtem és mikor találkoztunk kb. 20 perc után közölte, hogy "Figyelj! Szimpi vagy, de... Túl nagyok a... melleid." Aztán csak álltam ott 2-3 percig, a srác közben beszállt a kocsiba és elment. Mikor észhez tértem a sokk alól úgy nevettem, hogy az emberek az utcán csak lestek mi bajom van. :D Ez volt életem legrosszabb és legviccesebb randija. :D Pedig még tetszett is a fiúka. :D
A mell mértékegysége a marok.
12:18 vagyok. Kedves utolsó! XD

Az baj a a Tera onlinet nekem 5 ora alatt szedi le?

Az van, hgy nekem kb.5 ora mig leszedem aztan kiirta hogy nincs hely es ujrakezdtem a toltest.Unom ezt a sok varast.A Tera hoz kell egy eros videokartya kell?

Legjobb válasz: Hogy mennyi idõ alatt tölt le, az a letöltési sebességedtõl és a rendszeredtõl függ. Hogy baj-e, azt akkor lehet megmondani, ha adsz egy leírást a rendszeredrõl. A játék gépigénye itt olvasható: http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1008&game=Te.. Nem kell hozzá erõs videokártya, inkább sok RAM. minimum 2, de nekem 2-vel gyakran akadt és komolyabb bossfight-ok alatt szinte játszhatatlan volt. Erõsen ajánlott 4 GB RAM.

Hogy mennyi idõ alatt tölt le, az a letöltési sebességedtõl és a rendszeredtõl függ. Hogy baj-e, azt akkor lehet megmondani, ha adsz egy leírást a rendszeredrõl. A játék gépigénye itt olvasható: http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1008&game=Te.. Nem kell hozzá erõs videokártya, inkább sok RAM. minimum 2, de nekem 2-vel gyakran akadt és komolyabb bossfight-ok alatt szinte játszhatatlan volt. Erõsen ajánlott 4 GB RAM.

Ha a CH diéta alatt a reggelit nem 7 órakor eszem, hanem fél 9 kor az baj? A tízórait tizenegykor szoktam, de arról azt hallottam, hogy nem okozhat gondot.

úgy tudom, hogy az a lényeg, hogy az étkezések között teljen el min. 2 óra, jó a 3, illetve, hogy mindennap ugyanabban az idõpontban tartsuk az étkezéseket. A reggeli idõpontja fontos, hogy 7 óra legyen? Olvastam róla, hogy a szervezet akkor igényli a "cukrot", de mi van akkor, ha én 11 fele fekszem, és 8 kor kelek? Akkor nálam el van tolódva? Gondolom az emberek nem egyformán mûködnek ilyen szempontból.. vagy mégis?

Legjobb válasz: szia! Én is terhességi diabeteszes vagyok 240 ch-ra beállítva. mondjuk nekem már reggel fél hétkor reggelizneóm kell, mert akkor - hiába az esti megemelt fél tízes utóvacsora, és nem vagyok inzulinos - szóval reggel fél hétkor már alig éri el, sokszor el sem éri a 4 mmol/l, szóval kevés, fél kilencre már tuti hipóznék, és az baj a kismamára és a babára is nézve! a lényeg viszont,hogy kérdésedre válaszoljak, a rendszeres, mindig ugyanabban az idõközökben, 3 óránkénti étkezés. saját tapasztalat,ha a kisétkezésben is csúsztam, bármi okból és nem sokat, csak alig negyed-fél órát ,már leesett újfent a cukrom. szóval ez az idõközi betartás nagyon fontos! hány ch grammra vagy beállítva? utóvacsora is van? mert azt is mondták a diabetológián nekem,hogy nem szabad 8 óránál többnek eltelni a vacsi és a reggeli között, tehát ha nincs utóvacsorád, erre is nagyon figyelj!

szia! Én is terhességi diabeteszes vagyok 240 ch-ra beállítva. mondjuk nekem már reggel fél hétkor reggelizneóm kell, mert akkor - hiába az esti megemelt fél tízes utóvacsora, és nem vagyok inzulinos - szóval reggel fél hétkor már alig éri el, sokszor el sem éri a 4 mmol/l, szóval kevés, fél kilencre már tuti hipóznék, és az baj a kismamára és a babára is nézve! a lényeg viszont, hogy kérdésedre válaszoljak, a rendszeres, mindig ugyanabban az idõközökben, 3 óránkénti étkezés. saját tapasztalat, ha a kisétkezésben is csúsztam, bármi okból és nem sokat, csak alig negyed-fél órát , már leesett újfent a cukrom. szóval ez az idõközi betartás nagyon fontos! hány ch grammra vagy beállítva? utóvacsora is van? mert azt is mondták a diabetológián nekem, hogy nem szabad 8 óránál többnek eltelni a vacsi és a reggeli között, tehát ha nincs utóvacsorád, erre is nagyon figyelj!
Én már február óta ch diétán vagyok, lassan szülök, remélem terhesség után már nem lesz ez a fránya diabetesz! 37 hkm (elsõ válaszadó voltam)
A kérdező hozzászólása: A 120 perces cukrom 8.1 volt a cukorterhelésen, erre az orvosom annyit mondott, hogy 150 grammos diétázzak. Felírta a kiskönyvembe: R: 30 g T: 20g E:50 g U: 20 g V: 30g És azt mondta, hogy 10 nap múlva hívjam, akkor utána találkozunk és ír beutalót cukorprofilra. Nem mondta mit egyek, hogy egyek, szóval a neten informálódtam. Nem küldött dietetikushoz se, ezért voltak félelmeim is, mert foggalmam se volt elõször mihez kezdjek, annyira egyedül éreztem magam a problémàval, és végül a férjem segítetségével kinyomoztuk a nagyjából jó étrendet. Vajon engem mikor fog dietetikushoz küldeni az orvos? Említést se tett róla? Téged rögtön hozzá irányítottak?
A kérdező hozzászólása: Még azt is szerettem volna kérdezni, hogy mi az a hipózni? Az acetonos vizelet? én a 30 hétben vagyok.
szia! Igen egybõl dietetikushoz. Én pécsi vagyok van fogadott orvosom, 24 hetesen vették le a vért, az éhgyomri jó volt, majd a 120 perces cukros lötty utáni lett 8, 1 mint neked, azonnal a pécsi szülészet terhességi diabetológiájára irányítottak. ott azóta 3 hetente visszakérnek, vezetni kell diabetesz naplót, én 160 ch-val kezdtem, de emelni kellett a ch mennyiségen és ételen, mert acetonos lettem, tehát nekem kevés volt a diéta amit elõírtak, és az is baj, mert ha acetonos leszel, éhezik a szervezeted. én csodálkozom is, hogy 150 ch-ra állított csak úgy. szóval én mentem a terhességi diabetológiára kaptam mintaétrendet, dietetikus is segít azóta is, és 3 hetente vérvétel, és vizelet cukor és aceton vizsgálat van szigorúan! ugyanis hiába mindenkinél tényleg egyénre szabottan kell ezt beállítani és szoros kontroll mellett. Otthon is mérni kell és vezetni, amit a kontrollok alkalmával el is kérnek, vennünk kellett vércukormérõt és tesztcsíkot, nos ez nem olcsó mulatság, de a lényeg, hogy a babával minden rendben legyen. az étkezések utáni másfél órásnak 7 alatt kell lenni ez fontos. Pécsett amikor visszakérnek a kontrollokra, reggel az elõírt diéta szerint kell reggelizned, kotta pontosan leveszik másfél órára a vért és vizeletet, délben kell az eredményért visszamenni, ahol a nõgyógyász diabetológus és dietetikus értékeli az eredményt s ha szükséges módosít a diétán, ahogy írtam nekem emeltek rajta, és szerencsére az inzulint is megúsztam, most 37 hetesek vagyunk. Otthon méred a cukrod?
a hipózás annyit jelent, leesik a vércukorszint, és igen a nem jól beállított kevés ch végett lehet a szervezet acetonos és akkor éheznek a sejtek, a máj elkezdi a zsírt bontani, abból meríti az energiát, miután ez is számít a terhességi diabeteszben, nem csupán a ch mennyiség, és akkor méreganyag halmozódik fel. sajna nálam ahogy írtam az lett, mert a ch mellett amire elõször beállítottak, és alapból vékony voltam, vagyok, sokat mozogtam, és elhasználtam minden energiát. a baba nõtt én fogyni kezdtem és többször leesett a cukrom. mostanra már rendezõdött minden, az emelt ételadaggal, de ehhez a rendszeres kontrollok elengedhetetlenek és azt diabetológián nézik. mindezt a 24.héttõl , legalábbis nálunk itt Pécsett.


Szerintetek az baj a akkor voltunk együt egy pasival mikor nekem megvolt de olyan értelemben? ,

nem

Legjobb válasz: Nem, de nagyobb az esélye egy fertõzésnek, ilyenkor fogékonyabb rá az ember. Védekezés nélkül még ilyenkor sem ajánlott, mert ugyanúgy teherbe lehet esni.

Nem, de nagyobb az esélye egy fertõzésnek, ilyenkor fogékonyabb rá az ember. Védekezés nélkül még ilyenkor sem ajánlott, mert ugyanúgy teherbe lehet esni.
Nem baj, ha védekeztetek.A teherbeesésnek kicsi az esélye, de a nemi úton terjedõ betegségeké nagyon nagy, ha nem használtál semmit.

Az baj a a új Laptop töltőm 3.6A helyett 4.2A?

Legjobb válasz: nem vennék rá mérget de sztem igen sztem nem tesz neki jót a plusz 0.6A áramerõsség

nem vennék rá mérget de sztem igen sztem nem tesz neki jót a plusz 0.6A áramerõsség

Az baj a boxnál, ha valaki orvérzős?

Legjobb válasz: eléggé szerintem mert akkor ha nagyon vérzik a bíró lefújhatja a meccset...

eléggé szerintem mert akkor ha nagyon vérzik a bíró lefújhatja a meccset...
igen

Az baj a egy 15 éves csajnak szőrös a lába?

Legjobb válasz: hát ha a hatóságok észreveszik valószínûleg dutyiba vágják elméletileg 3 és 5 év közti szabadságvesztéssel súlytják

hát ha a hatóságok észreveszik valószínûleg dutyiba vágják elméletileg 3 és 5 év közti szabadságvesztéssel súlytják
eléggé.
Nem baj. Az nem olyan szõr, mint a fiúké. Sokkal gázabb ha borostás! Fúj! Vastag rövid szõrök amik szúrnak és sercegnek. Ha elkezded borotválni, akkor borotválhatod sûrûn. Aki meg azzal henceg, hogy gyantázza, annak csak egy kicsit tart tovább, viszont meg kell növesztenie, hogy a gyanta leszedje legközelebb is, tehát a gyantázóknak sokszor vastagon szõrös a lába!
Ha szõke a szõr és nem látszik akkor nem baj. Nekem is kb 15 évesen volt elõször gyantázva a lábam. Nekem szõke szõröm volt de már zavart így lehúzattam anyával.
Hát egy 15 éves lánynak nem mondom hogy baj de nem szép látvány, 15 éves fiúknál meg a szõrös láb a természetes (ha nem az akkor valami hormonális zavara van esetleg meleg hogy borotválja vagy csak úszó).
Nem baj, ez teljesen természetes dolog, hogy pubertás korban az ember szõrösödik. De nem túl szép látvány, ez tény. Egy kicsit kiábrándító, visszataszító lehet a fiúk számára. Erre találták ki a gyantázást, az epilálást és a borotválást. Ma már sokféle módszer létezik.
ez mindenn életkorban baj......
A kérdező hozzászólása: nem magamról írok csak érdekelelt a véleményetek
A csaj roma szó és mivel te így utalsz magadra ezért következtetek belõle és azt mondom roma vagy és ami azokat illeti nekik tökmindegy mivel amíg van mit tömni rajtuk addig a kanjaik elégedettek lesznek.
Utolsó szerintem meg hülyeségeket beszélsz.Nekem alig van szõr a lábamon mióta gyantázom. :D És nem "kicsivel tart tovább" hanem két hétig tök sima. Aztán utána egy hét alatt megnõ addig max hosszú nadrág van rajtam... És ha borotválom akkor sötét szõr nõ ki, gyantával viszont szõke. Mondjuk nekem alapból világos a szõröm és nem is sok... Szóval szerencsés helyzetben vagyok. De a lényeg az, hogy "vastagon" elég nehezen lehet szõrös, mert folyamatosan ritkul.
Enyémrõl is kopott már le de persze nem szándékosan volt.
A kérdező hozzászólása: Igen, csak arra gondolok, hogy az ellenõrnek nem lesz-e furcsa, hogy már le is van kopva, pedig még csak most lett érvényesítve?
Ha már matricát veszel, akkor miért nem a saját suliddal veszed?
A kérdező hozzászólása: Mert olyat nem találtam :(
Az ellenõr nem köthet bele hogy le van e kopva vagy sem, köze nincs hozzá, megsérült aztán kész van matricád és ennyi.
Nekem egyik ismerõsömnek is ilyen matricája volt. Vagyis nem a saját volt sulijától kapta. Nem tudom most hogy néznek ki ezek a matricák, akkor neki nem volt gond, bár õ vonatozott fõként.
Meg eleve át sem kell adnod visszatartani csak szóval tarthat vissza ha meg akar fogni nem foghat meg, ha megteszi szabályt sért és ha felhívod a figyelmét erre akkor fülét farkát behúzza.
Az elõzõvel csak annyiban nem értek egyet, mivel ez törvénybe ütközik és azt hiszem okirat hamisításnak számít. Megfogni addig nem foghat meg míg, vele nem megy egy rendõr. Én már buszon láttam olyan srácot, akinek kiszúrta az ellenõr és megkérte hogy menjen vele. Aztán nem tudom mi lett. Gondolom a matricák állapotából, látszott hogy nem eredeti stb. A régi matricákon nem látok olyat, amit le kéne kaparni. Ha egyetemi diákra akarsz, akkor szerintem baj, ha feltûnõ. Ha csak a kar más, akkor nem biztos hogy szolnak érte. Az enyémrõl nem lehetne lekaparni úgy látom, mert akkor már nem lenne érvényes mert nagyon megsérülne.

AZ baj a egy duplatekercses mélynyomónak csak az egyik tekercsét kötöm be?

2x4 ohm

Legjobb válasz: Baja nem lesz, ha nem terheled túl. Csak mivel a dobozt illetve a hangolást a hangszóró ún. T&S paraméteri alapján (Qes, Qts, Qms, Fs, Vas) számoljuk ki, amik jellemzõen mind a két tekercset meghajtva ad meg a gyártó, elképzelhetõ, hogy hangzásban azon kívül hogy gyengébb, észreveszel mást is. Valószínûleg lustább, lassabb lesz, dörmögõsebb, búgósabb, kevésbé dinamikus, prezíc mélyeid lesznek.

Baja nem lesz, ha nem terheled túl. Csak mivel a dobozt illetve a hangolást a hangszóró ún. T&S paraméteri alapján (Qes, Qts, Qms, Fs, Vas) számoljuk ki, amik jellemzõen mind a két tekercset meghajtva ad meg a gyártó, elképzelhetõ, hogy hangzásban azon kívül hogy gyengébb, észreveszel mást is. Valószínûleg lustább, lassabb lesz, dörmögõsebb, búgósabb, kevésbé dinamikus, prezíc mélyeid lesznek.

Az AFP-nél miért kérik a testsúlyt? Én csak nagyjábol tudtam megmondani, pontosan nem. Az baj? A súly befolyásolja az eredményt?

Legjobb válasz: Szia! Én megkérdeztem attól a szülésznõtõl aki levette a vért, és azt mondta, hogy egy pár kiló eltérés nem probléma. Az a nem mindegy, hogy valaki 60 vagy 110 kiló. Így ne izgulj, én is kb. adtam meg.

Szia! Én megkérdeztem attól a szülésznõtõl aki levette a vért, és azt mondta, hogy egy pár kiló eltérés nem probléma. Az a nem mindegy, hogy valaki 60 vagy 110 kiló. Így ne izgulj, én is kb. adtam meg.
Én is csak nagyjából tudtam megmondani, kérdeztem is hogy nem baj, de azt mondta nem. Viszont azt még mindig nem tudom, minek kell. (vagy miért csak ez az egy adat)
A kockázatbecslés kiszámításához kell (ahogy a 12. héten is a Down-szûrésnél a tarkóredõ mérete és a biomarkerek eredményei mellett)az anya életkora, testtömege, a vérvétel idõpontjában a terhesség kora és az AFP értéke. Tehát nem konkrétan az AFP-hez, hanem az abból továbbszámolt kombinált-teszthez szükségesek ezek az értékek. Persze néhány kiló nem számít.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!