Találatok a következő kifejezésre: Az baj a (9092 db)

Az baj a pasiknak, ha a lánynak olyan nagy melle van, hogy nem fér bele a tenyerükbe?

Legjobb válasz: Üdv! Szerintem nem baj. Sõt.... Engem, személy szerint hidegen hagy, hogy kicsi vagy nagy melle van egy lánynak. Persze azért ne legyen olyan "elöl deszka hátul léc". Ha szeretek valakit, akkor úgy szeretem, ahogy van, tetõtõl talpig....

Üdv! Szerintem nem baj. Sõt.... Engem, személy szerint hidegen hagy, hogy kicsi vagy nagy melle van egy lánynak. Persze azért ne legyen olyan "elöl deszka hátul léc". Ha szeretek valakit, akkor úgy szeretem, ahogy van, tetõtõl talpig....
Van akit zavar, de az én páromat nem zavarja, hogy nem fér bele a tenyerébe a mellem. Inkább lázba hozza. 28/N.
Nem hiszem, hogy ez baj lenne. Az én mellem olyan kicsi, hogy fél tenyérbe is belefér, na az már rosszabb...:/ 19/L
Ez is elég kinek mi tetszik dolog. :) Az én páromat nem zavarja, sõt.. imádja õket. :D Viszont volt egy srác, akivel (régen, még "kislánykorszakomban") neten megismerkedtem és mikor találkoztunk kb. 20 perc után közölte, hogy "Figyelj! Szimpi vagy, de... Túl nagyok a... melleid." Aztán csak álltam ott 2-3 percig, a srác közben beszállt a kocsiba és elment. Mikor észhez tértem a sokk alól úgy nevettem, hogy az emberek az utcán csak lestek mi bajom van. :D Ez volt életem legrosszabb és legviccesebb randija. :D Pedig még tetszett is a fiúka. :D
A mell mértékegysége a marok.
12:18 vagyok. Kedves utolsó! XD

Az baj a a Tera onlinet nekem 5 ora alatt szedi le?

Az van, hgy nekem kb.5 ora mig leszedem aztan kiirta hogy nincs hely es ujrakezdtem a toltest.Unom ezt a sok varast.A Tera hoz kell egy eros videokartya kell?

Legjobb válasz: Hogy mennyi idõ alatt tölt le, az a letöltési sebességedtõl és a rendszeredtõl függ. Hogy baj-e, azt akkor lehet megmondani, ha adsz egy leírást a rendszeredrõl. A játék gépigénye itt olvasható: http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1008&game=Te.. Nem kell hozzá erõs videokártya, inkább sok RAM. minimum 2, de nekem 2-vel gyakran akadt és komolyabb bossfight-ok alatt szinte játszhatatlan volt. Erõsen ajánlott 4 GB RAM.

Hogy mennyi idõ alatt tölt le, az a letöltési sebességedtõl és a rendszeredtõl függ. Hogy baj-e, azt akkor lehet megmondani, ha adsz egy leírást a rendszeredrõl. A játék gépigénye itt olvasható: http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1008&game=Te.. Nem kell hozzá erõs videokártya, inkább sok RAM. minimum 2, de nekem 2-vel gyakran akadt és komolyabb bossfight-ok alatt szinte játszhatatlan volt. Erõsen ajánlott 4 GB RAM.

Szerintetek az baj a akkor voltunk együt egy pasival mikor nekem megvolt de olyan értelemben? ,

nem

Legjobb válasz: Nem, de nagyobb az esélye egy fertõzésnek, ilyenkor fogékonyabb rá az ember. Védekezés nélkül még ilyenkor sem ajánlott, mert ugyanúgy teherbe lehet esni.

Nem, de nagyobb az esélye egy fertõzésnek, ilyenkor fogékonyabb rá az ember. Védekezés nélkül még ilyenkor sem ajánlott, mert ugyanúgy teherbe lehet esni.
Nem baj, ha védekeztetek.A teherbeesésnek kicsi az esélye, de a nemi úton terjedõ betegségeké nagyon nagy, ha nem használtál semmit.


Az baj a a új Laptop töltőm 3.6A helyett 4.2A?

Legjobb válasz: nem vennék rá mérget de sztem igen sztem nem tesz neki jót a plusz 0.6A áramerõsség

nem vennék rá mérget de sztem igen sztem nem tesz neki jót a plusz 0.6A áramerõsség

Az baj a boxnál, ha valaki orvérzős?

Legjobb válasz: eléggé szerintem mert akkor ha nagyon vérzik a bíró lefújhatja a meccset...

eléggé szerintem mert akkor ha nagyon vérzik a bíró lefújhatja a meccset...
igen

Az baj a egy 15 éves csajnak szőrös a lába?

Legjobb válasz: hát ha a hatóságok észreveszik valószínûleg dutyiba vágják elméletileg 3 és 5 év közti szabadságvesztéssel súlytják

hát ha a hatóságok észreveszik valószínûleg dutyiba vágják elméletileg 3 és 5 év közti szabadságvesztéssel súlytják
eléggé.
Nem baj. Az nem olyan szõr, mint a fiúké. Sokkal gázabb ha borostás! Fúj! Vastag rövid szõrök amik szúrnak és sercegnek. Ha elkezded borotválni, akkor borotválhatod sûrûn. Aki meg azzal henceg, hogy gyantázza, annak csak egy kicsit tart tovább, viszont meg kell növesztenie, hogy a gyanta leszedje legközelebb is, tehát a gyantázóknak sokszor vastagon szõrös a lába!
Ha szõke a szõr és nem látszik akkor nem baj. Nekem is kb 15 évesen volt elõször gyantázva a lábam. Nekem szõke szõröm volt de már zavart így lehúzattam anyával.
Hát egy 15 éves lánynak nem mondom hogy baj de nem szép látvány, 15 éves fiúknál meg a szõrös láb a természetes (ha nem az akkor valami hormonális zavara van esetleg meleg hogy borotválja vagy csak úszó).
Nem baj, ez teljesen természetes dolog, hogy pubertás korban az ember szõrösödik. De nem túl szép látvány, ez tény. Egy kicsit kiábrándító, visszataszító lehet a fiúk számára. Erre találták ki a gyantázást, az epilálást és a borotválást. Ma már sokféle módszer létezik.
ez mindenn életkorban baj......
A kérdező hozzászólása: nem magamról írok csak érdekelelt a véleményetek
A csaj roma szó és mivel te így utalsz magadra ezért következtetek belõle és azt mondom roma vagy és ami azokat illeti nekik tökmindegy mivel amíg van mit tömni rajtuk addig a kanjaik elégedettek lesznek.
Utolsó szerintem meg hülyeségeket beszélsz.Nekem alig van szõr a lábamon mióta gyantázom. :D És nem "kicsivel tart tovább" hanem két hétig tök sima. Aztán utána egy hét alatt megnõ addig max hosszú nadrág van rajtam... És ha borotválom akkor sötét szõr nõ ki, gyantával viszont szõke. Mondjuk nekem alapból világos a szõröm és nem is sok... Szóval szerencsés helyzetben vagyok. De a lényeg az, hogy "vastagon" elég nehezen lehet szõrös, mert folyamatosan ritkul.
Enyémrõl is kopott már le de persze nem szándékosan volt.
A kérdező hozzászólása: Igen, csak arra gondolok, hogy az ellenõrnek nem lesz-e furcsa, hogy már le is van kopva, pedig még csak most lett érvényesítve?
Ha már matricát veszel, akkor miért nem a saját suliddal veszed?
A kérdező hozzászólása: Mert olyat nem találtam :(
Az ellenõr nem köthet bele hogy le van e kopva vagy sem, köze nincs hozzá, megsérült aztán kész van matricád és ennyi.
Nekem egyik ismerõsömnek is ilyen matricája volt. Vagyis nem a saját volt sulijától kapta. Nem tudom most hogy néznek ki ezek a matricák, akkor neki nem volt gond, bár õ vonatozott fõként.
Meg eleve át sem kell adnod visszatartani csak szóval tarthat vissza ha meg akar fogni nem foghat meg, ha megteszi szabályt sért és ha felhívod a figyelmét erre akkor fülét farkát behúzza.
Az elõzõvel csak annyiban nem értek egyet, mivel ez törvénybe ütközik és azt hiszem okirat hamisításnak számít. Megfogni addig nem foghat meg míg, vele nem megy egy rendõr. Én már buszon láttam olyan srácot, akinek kiszúrta az ellenõr és megkérte hogy menjen vele. Aztán nem tudom mi lett. Gondolom a matricák állapotából, látszott hogy nem eredeti stb. A régi matricákon nem látok olyat, amit le kéne kaparni. Ha egyetemi diákra akarsz, akkor szerintem baj, ha feltûnõ. Ha csak a kar más, akkor nem biztos hogy szolnak érte. Az enyémrõl nem lehetne lekaparni úgy látom, mert akkor már nem lenne érvényes mert nagyon megsérülne.

Az AFP-nél miért kérik a testsúlyt? Én csak nagyjábol tudtam megmondani, pontosan nem. Az baj? A súly befolyásolja az eredményt?

Legjobb válasz: Szia! Én megkérdeztem attól a szülésznõtõl aki levette a vért, és azt mondta, hogy egy pár kiló eltérés nem probléma. Az a nem mindegy, hogy valaki 60 vagy 110 kiló. Így ne izgulj, én is kb. adtam meg.

Szia! Én megkérdeztem attól a szülésznõtõl aki levette a vért, és azt mondta, hogy egy pár kiló eltérés nem probléma. Az a nem mindegy, hogy valaki 60 vagy 110 kiló. Így ne izgulj, én is kb. adtam meg.
Én is csak nagyjából tudtam megmondani, kérdeztem is hogy nem baj, de azt mondta nem. Viszont azt még mindig nem tudom, minek kell. (vagy miért csak ez az egy adat)
A kockázatbecslés kiszámításához kell (ahogy a 12. héten is a Down-szûrésnél a tarkóredõ mérete és a biomarkerek eredményei mellett)az anya életkora, testtömege, a vérvétel idõpontjában a terhesség kora és az AFP értéke. Tehát nem konkrétan az AFP-hez, hanem az abból továbbszámolt kombinált-teszthez szükségesek ezek az értékek. Persze néhány kiló nem számít.

AZ baj a egy duplatekercses mélynyomónak csak az egyik tekercsét kötöm be?

2x4 ohm

Legjobb válasz: Baja nem lesz, ha nem terheled túl. Csak mivel a dobozt illetve a hangolást a hangszóró ún. T&S paraméteri alapján (Qes, Qts, Qms, Fs, Vas) számoljuk ki, amik jellemzõen mind a két tekercset meghajtva ad meg a gyártó, elképzelhetõ, hogy hangzásban azon kívül hogy gyengébb, észreveszel mást is. Valószínûleg lustább, lassabb lesz, dörmögõsebb, búgósabb, kevésbé dinamikus, prezíc mélyeid lesznek.

Baja nem lesz, ha nem terheled túl. Csak mivel a dobozt illetve a hangolást a hangszóró ún. T&S paraméteri alapján (Qes, Qts, Qms, Fs, Vas) számoljuk ki, amik jellemzõen mind a két tekercset meghajtva ad meg a gyártó, elképzelhetõ, hogy hangzásban azon kívül hogy gyengébb, észreveszel mást is. Valószínûleg lustább, lassabb lesz, dörmögõsebb, búgósabb, kevésbé dinamikus, prezíc mélyeid lesznek.

Ha szex után fáj a húgycsövem (férfi), az baj vagy ideiglenes is lehet?

Legjobb válasz: dehogy baj. de am azmár baj, hogy szombat délbe szexeltek...irigykedem hogy nincsmás dolgotok! :D

dehogy baj. de am azmár baj, hogy szombat délbe szexeltek...irigykedem hogy nincsmás dolgotok! :D
:D én este szeretem!
Nincs még bejáratva...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!