Találatok a következő kifejezésre: Az baj 3hós kislányom (3 db)

Az baj, ha a lassan 3hós kislányomat etetés után, ha elálmosodik egy-másfél órával, elaltatom?

Félek, nehogy túlpörögjön. Volt már rá példa, és akkor már nem is tudott elaludni. Azóta próbálom a jelzéseit figyelni. Pár ásítás+szemdörzsi után próbálom elaltatni. Szinte minden etetés után elálmosodik egy kis nézel?dés, g?gicsélés után.

Legjobb válasz: Mit értesz elaltatás alatt? Mert az én kicsim ha álmos,beteszem a kiságyába és szépen elalszik,és szerintem ez nem baj,pont így jó.Ezt szokta meg,én mindhárom gyerekemmel így csináltam.Vannak babák akiknek kevesebb az alvásigényük,van akiknek több.Hozzájuk kell alkalmazkodni.Nekem egyik gyerekem sem aludt olyan sokat,mint a most 4 hós kicsim.Szerencsére Õ nagyon nyugis jó alvó baba.

Mit értesz elaltatás alatt? Mert az én kicsim ha álmos, beteszem a kiságyába és szépen elalszik, és szerintem ez nem baj, pont így jó.Ezt szokta meg, én mindhárom gyerekemmel így csináltam.Vannak babák akiknek kevesebb az alvásigényük, van akiknek több.Hozzájuk kell alkalmazkodni.Nekem egyik gyerekem sem aludt olyan sokat, mint a most 4 hós kicsim.Szerencsére Õ nagyon nyugis jó alvó baba.
Szerintem nem baj, a kisfiam is elmosodik általában minden evés után. Többnyire másfél-két órát ébren van, aztán 1-2 órát alszik. 4 hónapos kisfiú anyuja

Az baj ha 3hós kislányom 1hós kora óta csak hason alszik?

Napközben szokott a hordozóban is aludni mikor elfárad a játékban,akkor alszik úgy 1órát is.Éjszaka viszont csak hason tud aludni mert amint háton van és valamire megmozdul,és egy picit magához tér,akkor elkezd a kezével hadonászni,dörzsöli a szemét és egyb?l felébred.Pont tegnap este próbáltam ki,mert 2hónapja nem aludt háton,gondoltam mostmár ideje lenne,de nem megy neki,és el is kezdett sírni.Aztán rögtön visszafordítottam hasra és aludt is mint a bunda.És hason ha magához tér is egy picit rögtön visszaalszik mert úgy nem tud annyira mozogni.Néha emelgeti egy picit a fejét vagy a fenekét de álmos és elalszik.Baj ez h ágyban csak így alszik??Mert egyébként a hordozóba jókat alszik,meg a kezünkben is néha!!

Legjobb válasz: Egyáltalán nem probláma. A feje hátul így biztos nem lesz lapos... Az én fiam meg képtelen hason aludni,csak az oldalán :) Jó babózást!

Egyáltalán nem probláma. A feje hátul így biztos nem lesz lapos... Az én fiam meg képtelen hason aludni, csak az oldalán :) Jó babózást!
Az enyém 5 napos kora óta csak hason alszik, éjjel nappal, kivéve a babkocsiban és a hordozóban. Úgyhogy tuti nem baj. No meg abból a szempontból elõny, hogy ha hasra tesszük, és nem büfizik, így kijön belõle, bár idõnként beleteszi a kisarcát, de ált, hamar észreveszem, és rendbeteszem.
Egyáltalán nem baj a lényeg hogy jókat aludjon. Az én babám is csak hason hajlandó aludni, nincs ezzel semmi probléma.
Szia!! Szerintem ez a gyerek a legjobb alvás módot választotta :D én is csak hason aludtam egész csepp korom óta ja és ma is úgy aludnák 27 évesen csak 30hetes terhes vagyok de még 10 hét és ...... :D
Nem baj, ha elég kemény a fekhely és nem tudja belefúrni semmibe az arcát! Légzésfigyelõ sem árt, sajnos nagyobb a hason alvós babáknál a bölcsõhalál veszélye. Nem ijesztegetés, de jobb félni, mint megijedni. Ezért nem javasolják a hason alvást.

Kislányom kakijában volt egy pici vér? Mitől lehet? Tegnap voltunk 3hós vizsgálaton meg is vizsgálták rendesen. Ha nagy baj lenne akkor azt tegnap észre vette volna a doki. Nem?

Legjobb válasz: Lehet, hogy keményebb volt a kakija, és lehorzsolta a popsiját kifelé jövet. Az enyémnél ez volt. Figyeld tovább, és ha újra látsz benne, akkor lehet tejfehérje allergia is, így akkor nem árt megnézetni szakorvossal is. De reméljük, hogy csak az elsõ variáció.

Lehet, hogy keményebb volt a kakija, és lehorzsolta a popsiját kifelé jövet. Az enyémnél ez volt. Figyeld tovább, és ha újra látsz benne, akkor lehet tejfehérje allergia is, így akkor nem árt megnézetni szakorvossal is. De reméljük, hogy csak az elsõ variáció.
Azt mondom, mint az elõttem szóló.Székrekedésnél megsérülhetett a popsija, vagy ha nagyobb mennyiségû vér jelentkezik, lehet tejallergia is.Azért még elõfordulhat fertõzés is, de akkor több vér jelentkezik.Vagy van még valami.Nem szopizik?Mert ha egy picit sebes a melled, akkor attól is lehetett. Tehát ha nagyobb mennyiség jelentkezik, akkor vidd dokihoz.Van még több variáció is, de ezeket most nem írnám le.Leggyakrabban azok fordulnak elõ, amiket leírtam.Ha nagy lenne a gond, akkor a vizsgálatnál keménynek találták volna a hasfalát.
A kérdező hozzászólása: Szopizik.És most jutott eszembe elõzõ héten hasmenése volt és láza kapott rá pro+kid-et.Nem lehet, hogy annyira megfogta a székletét és most azért jött egy kis vér?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!