Találatok a következő kifejezésre: Az baj 2 órával előtte (3 db)

Az baj ha 2 órával előtte veszembe a tabit mint ahogy szoktam?

mindennap este 8 órakor szoktam bevenni a tabit de el kell mennem itthonról és nem szeretném magammal vinni az egész csomagot nehogy elhagyjam:Sugye ez nem baj ha pl 6 fél7 fele veszem be a tabit?

Legjobb válasz: Szia! Nem dehogy ez még ne baj, csak a 12 órát ne lépd túl. Pl óraátállításnál is 1 órával hamarabb vagy késõbb fogod bevenni! Szóval ne aggódj nem lesz gond :-)

Szia! Nem dehogy ez még ne baj, csak a 12 órát ne lépd túl. Pl óraátállításnál is 1 órával hamarabb vagy késõbb fogod bevenni! Szóval ne aggódj nem lesz gond :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
Ez a kérdés már haladás, pár napja azt kérdezte vki, h baj-e, ha fél órával késõbb veszi be :)

Az baj ha a 2. levél fogamzásgátlóm utolsó előtti tabiját egy 3/4 órával később vettem be? Alkalmazzunk kiegészítő védekezést?

Legjobb válasz: Ez még nem baj, mondhatni semmiség, nincs szükség kiegészítõvédekezésre! De ha megnézed jól a betegtájékoztatót, akkor abban benne is van, hogy a következõ 12 órában pótlod, akkor semmi gond nem lehet, ha azon kívül, akkor már para van, kell a kiegészítõ védekezés!

Ez még nem baj, mondhatni semmiség, nincs szükség kiegészítõvédekezésre! De ha megnézed jól a betegtájékoztatót, akkor abban benne is van, hogy a következõ 12 órában pótlod, akkor semmi gond nem lehet, ha azon kívül, akkor már para van, kell a kiegészítõ védekezés!
Nem másodpercre pontosan kell bevenni.. Egy egy óra elcsúszás még sosem okoz gondot. Baj akkor kezdõdik, ha 12 óránál több telik el.. Nyugi, ennyire nem kell félni:-)
Még bõven bennevolt a 12 órában! Nem kell védekeznetek!

Ugye nincs baj? 3 napja elmentünk Pestre az állatkertbe, autóval 2 óra oda 2 vissza, nem is volt gond, de azóta nem mozog a babám! Mi lehet vele? Előtte minden nap éreztem elég sokszor!

Tudom, hogy sok ilyen kérdés volt már, de félek, hogy bajt okoztam az autókázással! pedig olyan jól éreztem magam! Miért nem mozdul meg azóta? :(

Legjobb válasz: Egyáltalán nem mozog? Próbálj meg lenyugodni, nem hiszem, hogy az autókázás ártott volna neki. Feküdj hanyatt egy kicsit, és beszélgess hozzá. Ja és holnap mindenképp menj el egy uh-ra, ha addig sem érzel semmit.Írd majd meg hogy mi van. Nyugi! Egyébként én 20 hetesen 5 órás utat teetem meg oda- vissza, 28 hetesen pedig megmásztam a Szalajka völgyet.

Ha elõtte sûrûn érezted és a mozgása erõs volt-nekem 20.hetesen már nagyon mozgott.szóval ha ilyen mozgása volt, ne légy rest és menj be akár az ügyeletre és kérj egy uh-ot. Ne foglalkozz ki mit mond. De a legfontosabb, h ne idegeskedj, lehet, h csak elfáradt és pihizik. Írj majd h mi van veled.
Egyáltalán nem mozog? Próbálj meg lenyugodni, nem hiszem, hogy az autókázás ártott volna neki. Feküdj hanyatt egy kicsit, és beszélgess hozzá. Ja és holnap mindenképp menj el egy uh-ra, ha addig sem érzel semmit.Írd majd meg hogy mi van. Nyugi! Egyébként én 20 hetesen 5 órás utat teetem meg oda- vissza, 28 hetesen pedig megmásztam a Szalajka völgyet.
Ne okold magad az autózás miatt, de ha nem mozog és aggódsz, inkább menj el orvoshoz, nézzen meg, az aggodalom sem tesz jót a babának és neked sem! ;)
Szerintem is irány a doki, nézzen meg uh-n, de nyugi, mert ilyenkor azért még nem szükségszerû, h mindennap érezd mozogni a babát.
nem kell aggódni nincs baj. az autókázás valószinû elringatta. ha baj van nem amiatt hogy autókáztál. de nincs baj majd bejelez.
Elsõ vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy 20 hetesen azért még lehet akár egy hét is, amikor nem érzed. Attól függ, hogy pózol. Nem lesz semmi baj! Lehet hogy fordult egyet, és ezért nem érzed hogy rúg. Pici még! Drukkolok nagyon!
Szia! Mi a multkor a páromék szüleihez autókáztunk le, elég messze van, és lehet van köze hozzá, mert nekem sem mozgott utána úgy, mint elötte. De ez csak másnapig tartott!
Szia ! Mi történt veled azóta , voltál dokinál ?
Nyugodj meg, biztos nincs baj, ahogy olvastam a válaszokat senki nem írta neked, hogy 20 hetesen nem kell feltétlenül mindennap érezni a mozgást! Nekem ezt a védõnõ és az orvos is mondta, mivel egyszer én is így meg vltam ijedve, napokig nem mozgott, én 19 hetes voltam. Az autózással semmi bajt nem okoztál. De azért, hogy megnyugodj teljesen , feltétlenül nézesd meg orvossal magadat. Írj ha elmentél dokihoz, de én bíztos vagyok nincs semmi gond!
A kérdező hozzászólása: 20 hetes vagyok!
A kérdező hozzászólása: Nem, sajnos egyáltalán nem érzem mozogni... :( Pedig próbálgattam rázogatni picit a hasam, befaltam egy tábla csokit is, de semmi...
tényleg annyira birom mikor mindenkit beparáztatnak és aztán egy nyamvadt sort se irnak.... hogy legalább jól vannak vagy valami.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!