Találatok a következő kifejezésre: Az baj 2 órával (47 db)

Wifis routert keresek 10k forint környékére (ha olcsóbb nem baj), 25 megás netem van egy gépre és egylaptopra meg telefonra szeretném megosztani a netet az utobbi 2 őre wifi vel?

eddig ezt D-Link DIR-300 néztem ha vkinek van személyes tapasztalata olyan routerrel ami megfelel az igényeimnek az kérem irja le?

Legjobb válasz: inkabb ezt: TP-Link 1043ND

inkabb ezt: TP-Link 1043ND
A kérdező hozzászólása: közben találtam vmi mást a tplink 1043nd nél miben másabb a linksys wrt54gl??? csakmert ahogy olvastam kevesebbet tud és mégis drágább...
ha TP-t veszel, mindenki tud segíteni beállítani, másik tipusnál nem biztos ez
...de amúgy a 2 óra nem vészes
ha nem itt akarod megvitatni, hogy csináltátok-e akkor minek kérdezel?! ha csináltátok, akkor lehet baj. ennyi.
igazából f.aszt érdekel, csak gondoltam megkérdezem, hogy voltál-e olyan okos
milyen baj? mert védett még nem vagy az biztos, és nem a 2 órás késés, hanem a csak 7 nap szedés miatt
Akkor jól átb.aszott :D
és az elsõ nap már csináltátok is legalább?
Nem lehet semmi baj:) Velem sokszor van ilyen, csak nagyjából kell azonos idõben bevenni, nem percre pontosan. Az elsõ meg hülyeséget beszél, már rég védett vagy, ha 1. napon elkezdted szedni, de ha nem az elsõ napon kezdted volna, egy hét után már akkor is védett lennél.
Ne foglalkozz azokkal akik szerint nem véd, az orvosod nem mondott neked hülyeséget. És nyugi, 2 órától nem lesz baj :)
Én úgy tudom a 3. generációs fogamzásgátlók már az elsõ naptól használnak legalábbis hallottam már róla. Én 2 generációsat szedek az csak a második levéltõl használ. Nálam 12 órán belül lehet még pótolni. Azt nem tudom, hogy van a 3. generációsnál de gondolom ott is vmi hasonló. Tájékoztatón nincs rajta?!
A kérdező hozzászólása: Sensonette
1-2 óra csúszás még nem vészes.12 órán belül legyél és akkor nem lesz gond. Arról pedig, hogy a fogamzásgátlók mikortól hatnak eltérõek még az orvosok véleménye is.Az elsõ naptól-az egy hónapig minden van!Ez az egyén bátorságára van bízva.Ha nem szívbajos és bevállalja, hogy pár szem után szexel, akkor gondolom tisztában van vele, hogy ez mivel járhat.Aki pedig inkább óvatos duhaj, az pedig kivárja az egy hónapot, amit még a legszigorúbb orvos is elismer, hogy annyi a max., amit várni kell.Mindenkinek lelke rajta, hogy õ melyik kategória!
A kérdező hozzászólása: nem hiszem, hogy ezt itt és veled kéne megvitatni hogy csináltuk-e. köszi a választ, de ezt nem osztom meg veled ha nem baj....
A kérdező hozzászólása: a menzesz 1. napján kezdtem el. doki is mondta, a betegtájékoztatóban is benne van, hogy 1. naptól véd így.
Én nem voltam szívbajos egy hét után nyugodtan szexeltem utánna, mert azt írta a vény hogy véd. Mindez tíz hónapja volt. Most éppen szoptatok.

Az baj ha 2 órával előtte veszembe a tabit mint ahogy szoktam?

mindennap este 8 órakor szoktam bevenni a tabit de el kell mennem itthonról és nem szeretném magammal vinni az egész csomagot nehogy elhagyjam:Sugye ez nem baj ha pl 6 fél7 fele veszem be a tabit?

Legjobb válasz: Szia! Nem dehogy ez még ne baj, csak a 12 órát ne lépd túl. Pl óraátállításnál is 1 órával hamarabb vagy késõbb fogod bevenni! Szóval ne aggódj nem lesz gond :-)

Szia! Nem dehogy ez még ne baj, csak a 12 órát ne lépd túl. Pl óraátállításnál is 1 órával hamarabb vagy késõbb fogod bevenni! Szóval ne aggódj nem lesz gond :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
Ez a kérdés már haladás, pár napja azt kérdezte vki, h baj-e, ha fél órával késõbb veszi be :)

Az ugye nem baj, ha a fogamzásgátló tablettát néha 1-2 óra eltéréssel veszem be a megszokottnál?

Legjobb válasz: 1-2 óra eltérés nem számít. A legtöbb fogamzásgátlónál a két tabletta bevétele között nem telhet el több, mint 36 óra. A betegtájékoztatóban pontosan le van írva, hogy annál a gyógyszernél, amit te szedsz mennyi idõ telhet el.

1-2 óra eltérés nem számít. A legtöbb fogamzásgátlónál a két tabletta bevétele között nem telhet el több, mint 36 óra. A betegtájékoztatóban pontosan le van írva, hogy annál a gyógyszernél, amit te szedsz mennyi idõ telhet el.

4 hetes babam 1-1, 5 orat szopik. Szerintetek ez baj? Le lehet ezt vhogy csökkenteni? Ma pl majdnem 2 orat szivta. Utana nagyon faj az egesz mellem

Legjobb válasz: Azt szokták mondani, hogy 20 percnél tovább ne hagyd egy cicin, hanem vedd le. És szívja is, vagy csak komfortcicizik? De szerintem még nem baj, picike, most állítja be magának a tejmennyiséget.

Azt szokták mondani, hogy 20 percnél tovább ne hagyd egy cicin, hanem vedd le. És szívja is, vagy csak komfortcicizik? De szerintem még nem baj, picike, most állítja be magának a tejmennyiséget.
A kérdező hozzászólása: Szivja mert faj... El van repedve a bimbom... Ha kevesebbet hagyom akkor sir. Ha meg megyunk setalni vinnem kell tapszert, mert 10 perc utan ehes. Annyi tejem nincs h le tudjam fejni es azt vigyunk
Igyál többet, vannak tejszaporító teák, kapszulák, stb, ártani nem árt. Szopi után pedig fejd le, így több termelõdik, és ha a következõ szopi nem lenne elég, lefejt tejet tudsz neki adni.
2 óráig? Na persze, hogy szét van repedve a cicid. Én nem hagynám 20 percnél többet, na jó, ha nagyon muszáj, akkor még 10 perc, de ennyi. Inkább többször tenném mellre, de nem hagynám 1, 5 órákat szopizni (vagy cicin lógni, mert nem hiszem, hogy ennyi ideig szívja, csak jól esik neki ott pihengetni).
A rossz szopási technika miatt sebes a cicid. Ha helyesen van mellretéve, nem sebesedik ki és nem ázik ki a bimbó. Kérd meg a v.nõt, vagy egy szoptatási tanácsadót, hogy segítsen. A 1, 5 óra sok. Más miatt sírhat. Tényleg inkább többször tedd cicire max.fél órára. Akár mk.mellre. óránként. Ezzel a tej mennyiségét is növeled. :) Hámosító kenõcsöt ne használj, mert pörköt képez a heern és azm megint felszakad. Inkább a.tej, baba nyála maradjon rajta, hagyd szabadon a cicid. Igy hamar helyrejön. És bimbóvédõt se használj. :) Kitarás és jó lesz! :)
Bocs a hibákért mobilon írtam... :P *heern=hegen
A kérdező hozzászólása: Rossz volt a technika igen... De mar tobb mint egy hete jol cicizik. Ugy ahogy kell. Meg a korhazba repedt el a bimbom. Es azota nem gyogyul. Kiprobalom ezt a húsz perces szoptatast, de szerintem üvölteni fog... Sok vizet iszok, szopis teat naponta 3x, szedem a homeos bogyot... Eszek rendesen. Sok levest, hust, tejterméket, stb. Mondjuk örülök h legalább ennyi tejem van császár után. Sokan meg eddig se tudnak szoptatni. Es a kicsi es szepen fejlõdik. 3 hét alatt +0, 9kg és +5cm. Köszönöm a válaszokat
Szerintem meg kellene próbálnod rászoktatni a cumira. Nagyobbik lányom is ilyen volt, anyukám ezt nem bírta nézni és rászoktatta a cumira, semmi baja nem lett tõle sõt 8 hónapos korában magától abbahagyta a cumizást, viszont 20 hónapos koráig szopizott. Egyik barátnõmnek 4 lánya van, nagyon büszke rá, hogy egyiknek sem adott soha cumit, viszont mindegyik szopta az ujját, hát persze így könnyû betartani a 3 óránkénti szoptatást.
A kérdező hozzászólása: A cumit vhogy nem kérni... Naponta probalom de mindig kikopi. 5 fajta vaj itthon es egyik se kell

Az baj ha a 2. levél fogamzásgátlóm utolsó előtti tabiját egy 3/4 órával később vettem be? Alkalmazzunk kiegészítő védekezést?

Legjobb válasz: Ez még nem baj, mondhatni semmiség, nincs szükség kiegészítõvédekezésre! De ha megnézed jól a betegtájékoztatót, akkor abban benne is van, hogy a következõ 12 órában pótlod, akkor semmi gond nem lehet, ha azon kívül, akkor már para van, kell a kiegészítõ védekezés!

Ez még nem baj, mondhatni semmiség, nincs szükség kiegészítõvédekezésre! De ha megnézed jól a betegtájékoztatót, akkor abban benne is van, hogy a következõ 12 órában pótlod, akkor semmi gond nem lehet, ha azon kívül, akkor már para van, kell a kiegészítõ védekezés!
Nem másodpercre pontosan kell bevenni.. Egy egy óra elcsúszás még sosem okoz gondot. Baj akkor kezdõdik, ha 12 óránál több telik el.. Nyugi, ennyire nem kell félni:-)
Még bõven bennevolt a 12 órában! Nem kell védekeznetek!

2 órával később vettem be a szokásosnál a gyógyszert az ugye nem nagy baj?

Tudom, hogy a 12 óra belefér de elég parázós vagyok, attól is mindig félek h tényleg lenyelem e a gyógyszert, nem e esik ki a számból vagy akármi. Szóval nem felel?tlen vagyok h nem tudom mik a veszélyei csak parázós.

Legjobb válasz: Én már nem egyszer jártam úgy hogy nem reggel 6kor vettem be a gyógyszert hanem 11kor. Sõt hétvégén mindig 11kor veszem be, holott hétköznap reggel 6kor. Úgyhogy megnyugodhatsz, nem lesz semmi baj. Én már kb 2 és fél éve szedem így. Ja és én jártam egyszer úgy hogy nem nyeltem le rendesen, nem ittam rá, és utána köhögtem és kiesett a számból. Ott volt lent elöttem a földön, ráadásul nem is voltam benne biztos h az az enyém. De végülis beszedtem. Azóta mindig iszok rá, nehogy megint így járjak.

Én már nem egyszer jártam úgy hogy nem reggel 6kor vettem be a gyógyszert hanem 11kor. Sõt hétvégén mindig 11kor veszem be, holott hétköznap reggel 6kor. Úgyhogy megnyugodhatsz, nem lesz semmi baj. Én már kb 2 és fél éve szedem így. Ja és én jártam egyszer úgy hogy nem nyeltem le rendesen, nem ittam rá, és utána köhögtem és kiesett a számból. Ott volt lent elöttem a földön, ráadásul nem is voltam benne biztos h az az enyém. De végülis beszedtem. Azóta mindig iszok rá, nehogy megint így járjak.
Ha 12 órán belül beveszed, akkor nem lehet semmi baj! Kevés vízzel vedd be, akkor érzed ha lenyeled!

Ártok a babámnak (8hó) azzal ha leteszem úgy aludni hogy Õ még úgy néz ki nem akar? Értem ezalatt hogy ébredés után szopi, vagy más étel, utána játék kb.2 óra hosszan majd beteszem a kiságyába ahol kicsi nyűglődés után alszik csak el. Baj ez?

Legjobb válasz: Én is így csinálom, van hogy negyed órát forgolódik, de ebbõl csak pár perc a hiszti, az elején. Ha következetes vagy, meg fogja szokni, és igényli is majd a lefekvést. Esetleg kipróbálhatod, ha van rá idõd és energiád, hogy kicsit (mondjuk fél órával) elhúzd még az alvást, és meglátod mennyit bír, elfárad-e addigra jobban.

Én is így csinálom, van hogy negyed órát forgolódik, de ebbõl csak pár perc a hiszti, az elején. Ha következetes vagy, meg fogja szokni, és igényli is majd a lefekvést. Esetleg kipróbálhatod, ha van rá idõd és energiád, hogy kicsit (mondjuk fél órával) elhúzd még az alvást, és meglátod mennyit bír, elfárad-e addigra jobban.
Szia! Volt úgy, hogy én is megtettem nem történt semmi baj! De ha nem álmos akkor úgy sem fog elaludni. Ha álmos volt és úgy tetted be és csak egy kicsit nyûglõdött akkor meg arra tanítod meg, hogyan kell önállóan elaludnia! Mi ezt már pár hetes kora óta csináljuk mostanában amióta feláll azóta nem mindig sikerül önállóan elaludnia, csak miután már összeesett a fáradtságtól akkor tesszük be az ágyba aludni. Boldog babázást kíván 11 hónapos anyuka!
Dehogy baj! :) Tökéletesen csinálod!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat nagyon megnyugtatóak voltak.

Mi lehet a baj a gépemnek ha a játéknál hol 1 óra hol 5 perc hol 2 óra játszás után azt írja-hogy a képernyõ illesztõ exe nem válaszol, leállt és kilép a játékból?

Legjobb válasz: Milyen a videokártya/processzor/rendszer? Mióta csinálja? Akkoriban telepítettél valamilyen rendszerszintû programot? Elsõnek a videokártya programját frissíteném vagy éppenhogy kicsit régebbit próbálnék, ha nemrég lett frissítve.

Milyen a videokártya/processzor/rendszer? Mióta csinálja? Akkoriban telepítettél valamilyen rendszerszintû programot? Elsõnek a videokártya programját frissíteném vagy éppenhogy kicsit régebbit próbálnék, ha nemrég lett frissítve.
A kérdező hozzászólása: win7 32bit- Videokártya ATI Radeon HD 4800 Series (1 GB) CPU típusa DualCore Intel Core 2 Duo E7400, 2800 MHz (10.5 x 267) M power 400 watt
A kérdező hozzászólása: Mióta a Farming Simulator 2013-at feltettem!A játék az jó mert más gépen is fent van!Vga legfrissebb verzió van fent, régebbit nem tudom hogy hol találnék?

Az baj ha aerob vagy kardio edzés után csak 2 órával tudtam enni? Nem bontottam izmot?

Legjobb válasz: baj,de egy alkalom nem számít,csak ne legyen ebbõl rendszer. izmot nem bontottál,mert még nincs annyi,hogy észrevehetõ legyen.

baj, de egy alkalom nem számít, csak ne legyen ebbõl rendszer. izmot nem bontottál, mert még nincs annyi, hogy észrevehetõ legyen.
A kérdező hozzászólása: ezt hogy érted hogy nincs annyi?
úgy, hogy nem vagy akkora, hogy látható izomvesztést okozzon pár aerob után kihagyott kaja.
De amúg bontottál. Ezt a szervezet egybõl visszaépíti amint tudja, mer tsüksége van rá. DE lassítja a regerenálásodat pontosan ezért. És minõségi kaja mennyen utánna, meg bõven elég.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!