Találatok a következő kifejezésre: Az baj 2 (803 db)

Minden nap csuklik a babám 3-4*. Az baj? 2 hónapos

Legjobb válasz: Nekem 6,5 hónapos a kislányom, de õ is sokat csuklott korabban illetve meg most is szokott es ha egy nap elkezdi, akkor szinte minden etkezes utan... szerintem ilyenkor nem jön ki rendesen a böfi. És ez tenyleg csak minket zavar, Sara siman elalszik csuklas közben.

Nekem 6, 5 hónapos a kislányom, de õ is sokat csuklott korabban illetve meg most is szokott es ha egy nap elkezdi, akkor szinte minden etkezes utan... szerintem ilyenkor nem jön ki rendesen a böfi. És ez tenyleg csak minket zavar, Sara siman elalszik csuklas közben.
Nekem most 11 hós és még mindig csuklik sokat, mostanában már csak a nevetés hozza elõ. Nem baj, mert õket nem zavarja a csuklás általában, ha meg zavarja, az úgyis jelzi. Csinálni nem tudsz semmit, de neki semmi baja ettõl. A védõnénivel is beszéltem errõl. SOkat csuklanak a picik.
Szia! Az enyém is 2 hónapos, és õ is minden nap csuklik, van hogy egyszer, van hogy többször. Általában szopi vagy böfi után csuklik. A doki azt mondta nem baj, ez természetes. Egyébként nekem már a hasamban is minden nap csuklott. :)
Igen, a pici babák még sajnos nagyon sokat csuklanak. De állítólag ez õket nem zavarja. A védõnõ szerint egyáltalán nem baj, de nem szabad neki ilyenkor semmit adni, hagyni kell hogy magától elmúljon.

Edzés után megettem 2 fehérjés csokit (64gramm fehérjét vittem be). Az baj, ha 2* annyi ettem mint kellet volna?

fehérje

Legjobb válasz: bajnak nem baj, fõleg ha még fiatal vagy és megfelelõ folyadékfogyasztásod van, csak feleslegesen terhelted a vesédet, és drága lesz a pisid:)

bajnak nem baj, fõleg ha még fiatal vagy és megfelelõ folyadékfogyasztásod van, csak feleslegesen terhelted a vesédet, és drága lesz a pisid:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
de baj mert jó egyén függõ de egyszere csak kb 30gramm fehérjét tud a szervezet feldolgozni. A szénhidrátot meg hanyagoltad tehát az energiát az izmaidból veszi el a szervezet.
Ezekben a csokikban pont, hogy van általában szénhidrát. Viszont nagyon nem éri meg, csak ha valami miatt csak ez a megoldás jöhet szóba. Hasonlítsd össze a fehérje ár-érték arányát a turmixéval. És vedd hozzá ehhez azt, hogy ezekben általában van zsír és szójafehérje is.
Nem gond, csak annyiban, hogy gazdaságtalanul vitted be a fehérjét, sok zsírral. A zsírok lassítják a felszívódást, edzés után pedig minél gyorsabb fehérje utánpótlás kell. Ezért sem jó a proteines csoki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

Mi van, ha fennt marad a tampon? 2 hete mielőtt megjött eggyütt voltunk, és nem vagyok biztos benne, hogy kivettem. Azóta már lett volna valami bajom? 2 hét az sok idő.

Legjobb válasz: Találkoztam már ilyen esettel a nõgyógyászati gyakorlatomon. Nem lett volna bajod 2 hét alatt sem, de majd a következõ menstruációdnál fog kiderülni, hogy valóban fent hagytad-e mert úgy fog fájni a hasad, hogy menni sem fogsz tudni. Mindenképpen el kéne menned vele orvoshoz és nem kivárni a következõ menzeszed, mert nagyon súlyos szövõdményei lehetnek ennyi idõ alatt.

Találkoztam már ilyen esettel a nõgyógyászati gyakorlatomon. Nem lett volna bajod 2 hét alatt sem, de majd a következõ menstruációdnál fog kiderülni, hogy valóban fent hagytad-e mert úgy fog fájni a hasad, hogy menni sem fogsz tudni. Mindenképpen el kéne menned vele orvoshoz és nem kivárni a következõ menzeszed, mert nagyon súlyos szövõdményei lehetnek ennyi idõ alatt.
Lehet, hogy nem fájna semmid, de a szagát tuti éreznéd már. Gondolj csak bele, ha nyáron kint hagysz egy darab húst pár napig a 36-37 °C-os melegben, annak milyen szaga lesz. Hát éppen olyan a vérrel teli tampon is, ha pár napig nem cseréled ki. Ha benyúlsz érte, simán eléred. Vagy megkéred a pasidat, ha ilyen helyzetbe kerülsz, hogy segítsen egy kicsit.
Rettenetes bûz jön ki egy idõ után.
Nem tudom hány éves lehetsz, de azt igen hogy iszonyú h. vagy. Hogy lehet ilyet nem tudni? Nem lehet, hogy valami zavar van a fejedben?
Nem tudsz felnyúlni magadnak, és megtapogatni, hogy van-e bent?
Ha bent maradt, a pasid nem érezte, hogy van ott valami akadály? Vagy nem látta a zsinórt? Nyúlj be, vagy kérd meg a pasidat, hogy õ nyúljon be és keresse meg. Nem olyan nagy az a lyuk, hogy csak úgy elvesszen 1 tampon benne. Ha nem ér el az ujjad a végéig, akkor guggolj le, és próbáld meg úgy. Legvégsõ esetben keress fel 1 nõgyógyászt, és majd õ kiszedi (de semmiképpen sem ügyeletben) + számíthatsz arra, hogy majd az asszisztenssel meg a több dolgozóval röhögnek 1 jót miután kimentél a rendelõbõl+ adnak pár jó tanácsot (pl hogy szex elõtt ajánlott kivenni...)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Szerintem nem maradt fennt, csak arra voltam kíváncsi, hogy ilyen esetben fájna-e ennyi idõ után a hasam, vagy valami.És hogy mennyire mehet fel, ha felnyúlnék érezném-e.

Nagy baj ha 2 gyerek 1 szobában van (ha esetleg különbözö nemüek akkor és ha 2 fiu)? Most akarnánk lakást venni de a 2.5szobásnak sok a rezsije (? ), ezért 2est vennénk, de akkor 1 szobában lennének az baj?

Ti hogy oldottátok ezt meg?Most még csak 1 gyerek van de 2-3éven bellül szeretnénk még 1 et,akkor együtt kéne lenniük elég sokáig erz megoldhato szerintetek mit csináljunk?

Legjobb válasz: Szia! Én 20 éves koromig laktam a bátyámmal 1 szobában és soha nem merült fel bennem, hogy ez nekem nem jó. Néha voltak viták, de ha külön szobában lettünk volna, ez akkor sem lett volna másképp. Esténként olyan jókat tudtunk beszélgetni. A férjemék 4 szobás lakásban laktak, mégis 1 szobában volt a tesóval (igaz, ö is fiú). Szerintem, ezen ne idegeskedj, semmi bajuk nem lesz a közös szobától. Meg egyébként is, ha csak ezt engedhetitek meg magatoknak, akkor nem is kérdés, hogy mi legyen.

Szia! Én 20 éves koromig laktam a bátyámmal 1 szobában és soha nem merült fel bennem, hogy ez nekem nem jó. Néha voltak viták, de ha külön szobában lettünk volna, ez akkor sem lett volna másképp. Esténként olyan jókat tudtunk beszélgetni. A férjemék 4 szobás lakásban laktak, mégis 1 szobában volt a tesóval (igaz, ö is fiú). Szerintem, ezen ne idegeskedj, semmi bajuk nem lesz a közös szobától. Meg egyébként is, ha csak ezt engedhetitek meg magatoknak, akkor nem is kérdés, hogy mi legyen.
Nekünk 1+2 fél szobás lakásunk volt. Az öcsém és köztem 10év a korkülönbség. Mindig egy szobában laktunk. Anyáméknak eszükbe sem jutott lemondani a hálószobájukról, mondván én úgyis kolégista vagyok minek a külön szoba nem vagyok otthon csak hétvégén. Mégis felnõttünk. Ha nem teheted meg anyagilag akkor az lesz ami van és kész. Nem tudsz mit tenni, akárki akár mit ír. Ez pénzkérdése és ha nem megy akkor ne idegeskedj.
Szia! Kicsinek hülyeség õket külön szobába rakni. Úgyis mindig a nappaliban fognak játszani együtt. Egyénként nekem két fiam van 4 éves és 6 hónapos és 2 szobás lakásunk. Egy szobában laknak és élvezik. Pontosabban a nagy élvezi meg mi:) ))
Szia! Én 13 éves koromig egy szobában laktam a bátyámmal, csak utána lett külön szobánk. Mondjuk nekünk eleve 2 és fél szobás lakásunk volt, csak addig anyuéknak volt egy hálójuk, és utána költöztek a nagy szobába. Ha majd esetleg a második más nemû lesz akkor szerintem 5-6 évig, vagy esetleg 10 éves korig belefér, de utána minden képpen kell egy külön szoba, mert akkor kezdenek el már "magán életet" élni.Ha az csak a napló vezetésben, meg a más zenei irányzatok hallgatásában is merül ki még egy darabig. Meg jön a pubertáns.Ha egy nemûek akkor szerintem még tovább elvannak együtt. Az ismerõsömék 3an vannak testvérek.A srác hugai 25 körül vannak és ameddig mind ketten otthon laktak egy szobájuk volt.És csak nem rég költözött el otthonról a nagyobbik. Remélem segítettem!
Szia.Szerintem 1 ideig egyik sem baj, esetleg késõbb amikor már felsõsök lesznek.Ha tudtok, lehet inkább 1+2felest kéne venni, ami mondjuk elképzelhetõ, hogy négyzetméterre ugyanannyi, mint a 2 szobás és akkor a rezsiben sincs nagy különbség.Szerintem járjatok utánna, jobb mint 6-7 év múlva újra költözni.
Én az öcsémmel 12 éves koromig laktam együtt, öcsém meg 9 volt akkor. Mi szerettünk egy szobában élni, jókat játszottunk, hülyéskedtünk. Szerintem akkor célszerû õket külön tenni, ha 1. a lány az idõsebb, és már menstruál (ilyenkor már biztos szégyenlõsebb, szüksége van rá) 2. fiú az idõsebb és már kezd inkább férfiasan mint fiúsan viselkedni.
Szia.Mi 3-an laktunk egy szobában a tesóimmal.Igaz nem volt pici szoba, de egy légtérben voltunk, és semmi hátrányunk nem lett belõle.Mikor aljött az a 14-15 éves kor akkor mentünk külön szobába.Pedig elõtte is lett volna rá lehetõségünk, de nem láttuk értelmét.Nagyon jól megvoltunk, és imádtuk, imádjuk egymást.Már külön városban lakunk, de mikor hazamegyünk a szüleinkhez akkor most is egy szobában szoktunk aludni.

Ez már baj? 2-szer van meg a mensim 1 hónapban. és nagyon erős, 8 napig tart, az első a 2. pedig 3-4, és ez már 3-szor előfordult. Nőgyógyászhoz menjek? Mitől lehet? 17L

Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: eggyik bnõmnek is ezzel vannak gondjai.. és mondtam már neki hogy menjen el orvoshoz de õ nem akar.. szerintem mindenképp hátha van valami bajod.. mert 1 hónapba 2x :S az nagyon nemjó plána hogy 8 napig.

eggyik bnõmnek is ezzel vannak gondjai.. és mondtam már neki hogy menjen el orvoshoz de õ nem akar.. szerintem mindenképp hátha van valami bajod.. mert 1 hónapba 2x :S az nagyon nemjó plána hogy 8 napig.
Valószínû a hormonjaid mûködésében lett valami zavar.Nekem is hasonló gondjaim voltak tavaly.Menj el vele dokihoz és ír fel gyógyszert.Egyébként ez nagyon sok lánynál elõfordul. 20/L

Mi lehet a bajom? Az utóbbi 2-3 napban este mindig megfájdult a hasam. Mivel lány vagyok, először azt hittem hogy a menstruációm miatt, de annak legalább még 2 hétig nem kéne megjönnie.

Eleinte az egész hasam fájt (köldök felett, és alatt) de tegnap a jobb oldalon ilyen késszúrás szer? éles fájdalmat éreztem. És ha ez vakbélgyulladás?

Legjobb válasz: nem lehet, hogy emésztési gondok? Én azt tanácsolom elsõ körben egyél sokféle magvat, ha ilyesmi bajod van ez rendve hoz. Ha nem, akkor irány a háziorvos.

nem lehet, hogy emésztési gondok? Én azt tanácsolom elsõ körben egyél sokféle magvat, ha ilyesmi bajod van ez rendve hoz. Ha nem, akkor irány a háziorvos.
A kérdező hozzászólása: Igazából nem tudom, elég sok gyümölcsöt, zöldséget eszek. Ezenkívül minden reggel van székletem. Néha napjában 2szer is. De megpróbálom! köszönöm
Elõfordulhat, hogy epeköved van, vagy valamilyen élelmiszer-allergiád, de ugyanígy lehet nõgyógyászati vagy bélrendszeri gyulladásos megbetegedés jele. Ha nem múlik el, meg kéne látogatni az orvost.

Az baj, ha 3napja szurattam industrial piercinget, és már 2. reggel ugy kelek fel, hogy tiszta véra fulem? Ez baj?

Legjobb válasz: Az a tiszta vér, az mennyire sok? Mármint rendesen, folyamatosan vérzik, és az egész füled véres? Mert az baj. De ha csak van egy kis alvadt vér körülötte az elsõ napokban, az nem gáz.

Az a tiszta vér, az mennyire sok? Mármint rendesen, folyamatosan vérzik, és az egész füled véres? Mert az baj. De ha csak van egy kis alvadt vér körülötte az elsõ napokban, az nem gáz.
Biztos ráfeküdtél és megsérült.
A kérdező hozzászólása: már 2.napja mikor reggel felkelek alvadt vér van korulotte, elég sok.napkozben nem vérzik egyáltalán, csak mikor igy reggel felkelek.akkor lehet csak attol, hogy véletlenul ráfekudtem és megsérult?
Igen, de ez természetes a gyógyulása során.
A kérdező hozzászólása: koszonom szépen a válaszokat:)

Az baj ha valaki erettsegin 2, 5 oldalt ir 3 helyett?

az volt irva h 500-1500 szo (3-8) oldal terjedelmu.

Legjobb válasz: Bajnak nem baj, csak le fognak vonni ezért pontokat.. Ha viszont kicsi betûkkel írsz, és megvolt az 500 szó, akkor nem.

Bajnak nem baj, csak le fognak vonni ezért pontokat.. Ha viszont kicsi betûkkel írsz, és megvolt az 500 szó, akkor nem.
Nem az oldalt nézik, hanem hogy hány szó (Nem számoltad meg?)
Eg yoldalra mennyi szó szokott férni? Azt szorozd me kettõ és féllel Ha kiadja az ötszáz szót, akkor elvileg nincs baj
Nem tudom mennyire kezdik el számolgatni az összes diáknál a szavakat. Szerintem inkább az oldalak mennyiségére mennek rá, de ha kisebb betûkkel írtál, meg aránylag jó a dolgozatod akkor biztos elfogadják. De remélem az a másfél oldal nem olyan, hogy dugig van idézetekkel, új bekezdésekkel és szinte üres sorokkal, mert az már tényleg baj.

Van egy 120 literes akváriumom már 2 éve eddig nem volt baj vele most az utobbi 2 honapban nem birok vele mit kezdeni nagyon algásodik és a nővényeim mind le algásodval el halnak. Mit kellene tennem hogy elkerüljem?

mit kell tennem h. el kerüljem ezt a problémát?

Legjobb válasz: Azt javasolnám hogy csinálj rajta teljes tisztítást az az szedj ki belõle mindent(halak növények kövek stb.). Ha újra bealgásodna 2 nap múlva akkor víz porszívóval hetente porszívózd ki, ha javul az állapot akkor elég lessz honaponta víz porszívózni! Én utoljára 2-3 hónapja végeztem el teljes tisztítást. Azóta 2 hetente víz porszívózom.

Azt javasolnám hogy csinálj rajta teljes tisztítást az az szedj ki belõle mindent(halak növények kövek stb.). Ha újra bealgásodna 2 nap múlva akkor víz porszívóval hetente porszívózd ki, ha javul az állapot akkor elég lessz honaponta víz porszívózni! Én utoljára 2-3 hónapja végeztem el teljes tisztítást. Azóta 2 hetente víz porszívózom.
Hogy mit kell tenned, azt látatlanban nem lehet megmondani. Milyen a szûrésed, milyen típusú és milyen teljesítményû fénycsöveket használsz? Továbbá milyen gyakran és mennyi vizet cserélsz, és mennyi és milyen halaid vannak? Használsz-e növénytápot, ha igen, milyen márkát?
lehet, hogy a fénycsöveid öregek. Mikor cserélted õket? Évente kellene, hiába világít még, egy idõ után nem tudja tartania jó spektrumot és akkor azalgákat táplálja a növnyek helyett.

Miért nem ugyanolyan a Galaxy Ace és az Ace 2 androidja mi lehet a baj?

például erre gondolok: ez az ACE 2

Legjobb válasz: Mivel van vagy 1 év különbség a kettõ telefon között, és az Ace 2-õn frissebb a szoftver. Az én Ace 2-öm már ilyen van: http://static.androidnext.de/samsung-galaxy-ace-2-jelly-bean.. Ezt én raktam rá, hivatalos frissítés.

Mivel van vagy 1 év különbség a kettõ telefon között, és az Ace 2-õn frissebb a szoftver. Az én Ace 2-öm már ilyen van: http://static.androidnext.de/samsung-galaxy-ace-2-jelly-bean.. Ezt én raktam rá, hivatalos frissítés.
A kérdező hozzászólása: semmi lehetõség nincs hogy az enyém is hasonló legyen mint a másik ace 2 vagy mint a tied?
Jah és amúgy attól h 2.3.6 van az Ace-n nem biztos h ugyan olyan mint az Ace 2.
A kérdező hozzászólása: értem és nem lehet olyat rakni rá?
Nemhiszem
A kérdező hozzászólása: de káár na mindegy kövi alkalomkor tanácsokat kérek teló ügyben

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!