Találatok a következő kifejezésre: Az baj 14 éves korban (6 db)

14 éves korban mekkora az átlag péniszméret? Baj, ha most "nagy"?

Kicsit csodálkozok hogy azt mondják a felnõtt átlag 14-16 cm Mert az enyém most 19.3 cm (kb 5 cm vastag) és nem tudom hogy meddig nõ még.

Legjobb válasz: Dehogy baj! Valószínûleg koránérõ típus vagy és persze a genetika is számít! Egyébként a magasságod is átlagon felüli a korodhoz képest.

Dehogy baj! Valószínûleg koránérõ típus vagy és persze a genetika is számít! Egyébként a magasságod is átlagon felüli a korodhoz képest.
egyáltalán nem átlag feletti a magassága és 195 cm vagyok és augusztusba töltöm még csak a 14 et
# 2 Ettõl még átlag feletti! Te viszont még a felnõtt átlagot is elhagytad már! :)
Bizony jól írja a 3 as .
Nem baj, sõt az is lehet hogy már nem nõ tovább a péniszed, van akiknek 13-14 évesen a péniszük eléri a végleges hosszát, de ez a fejlettebb fiúkra jellemzõ. Kicsit magasabb vagy a kortársaknál, de nem átlagon felül mert ha belegodolunk hogy 15 évesen mennek középsuliba a srácok és nagyon sok a felnõtt magasságát eléri és 180 cm akkor mirõl is beszélünk.
Ja átlag pénisz méret: Az a helyzet hogy vannak akik korán és vannak akik késõnérõek, vannak akiknek 14 évesen még fanszõrük sincs, vagy alíg kezdtek el szõrõsõdni, a másikak meg meg középiskolásnak néznek ki így ez igen tág kategórai 5-16 cm-ig bármi lehet.De egy átlag magas srác aki 167-170 cm annak 13-15 cm, akik kisebbek azoknak 8-11 cm.

Az baj hogyha 14 éves korban már van ondóm de a péniszem csak 10-12 cm izgalmi állapotban? Fog még nőni és kb. mekkorára?

Legjobb válasz: Ne aggódj, még nõni fog, elvileg 18 éves korig nõhet. DE a méret teljesen lényegtelen, a 12 cm-es merev pénisz már bõven elég, ha ügyesen használod! Olvasd el a weblapom cikkeit: www.drszex.hu Üdv: dr. Szalai Krisztián

Ne aggódj, még nõni fog, elvileg 18 éves korig nõhet. DE a méret teljesen lényegtelen, a 12 cm-es merev pénisz már bõven elég, ha ügyesen használod! Olvasd el a weblapom cikkeit: http://www.drszex.hu Üdv: dr. Szalai Krisztián
Még fog nõni a péniszed és egyáltalán nem baj, hogy már van ondód, másnak is van már ilyen korban.
a barátom haverja 4.es korában azaz 10 évesen maszturbált lõször és neki is volt, . teljesen normális 14 évesen :) ja és még fog nõni a péniszed, de a ami most van az is elég szóval ne aggódj
Ti pasik mennyit aggódtok a péniszetek méretei miatt. Pedig ha felkészülnétek nõi anatómiából akkor az is kiderülne hogy a nõi hüvely rendkívül alkalmazkodó, hiszen annyira ki tud tágulni egy 4 kg-os kisbaba is könnyedén áthalad rajta, majd mintha mi sem történt volna össze is húzódik. Egyébként a túl nagy péniszt nem szeretik a nõk mert a normális hüvely hossza 13-16 cm és a végén ott van az érzékeny méhszáj is. És mint nõ és mint kétgyermekes anyuka azt is elárulom hogy a méretnél sokkal fontosabb az odafigyelés, a kényeztetés, a türelem, és az odaadás valamint a játék és bármilyen méretû is legyen az a pénisz.
A kérdező hozzászólása: kösz a fontos infót kis nyugit biztosít
Én is nõ vagyok, a férjemnek nem túl hosszú, cstlakozom az elõttem szólóhoz, ha hosszabb lenne nem lenne jó mert ott a méhszáj, nem tud úgysem tovább menni. Ne felejtsd el, nem számít a hossza!
jajaja ti nõk a pasik méretével nagyon engedékenyek vagytok, és persze, hogy nem a méret a lényeg, egészen addig, amíg nem a cicitekrõl, vagy a feneketekrõl van szó.....

Már kb. 14 éves korom óta behúzott hassal járok, mert egyébként meg vagyok elégedve az alakommal, mikor kisebb voltam mindig behúztam szégyelltem, hogy olyan nagy és azóta is tart (most 21 vagyok). Valami bajom lehet? Mit csináljak?

Már nagyon régóta végzek hasizomgyakorlatokat de nem segít :( Ett?l lehet valami bajom? Van úgy, hogy amikor reggel felkelek kicsi a pocakom, de amint eszek valamit megn?, az estér?l pedig nem is beszélek akkor már óriási. Már nagyon elegem van az egészb?l. Valaki tudna nekem tanácsot adni.El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Nincsenek emésztési problémáid? Gondolom felpuffadsz estére. Figyeld meg, hogy mit eszel, és mitõl puffadsz a legjobban, és azt hagyd ki.

Nincsenek emésztési problémáid? Gondolom felpuffadsz estére. Figyeld meg, hogy mit eszel, és mitõl puffadsz a legjobban, és azt hagyd ki.
Nekem is volt ilyen, meg most sajnos van is. Én anno kihagytam az étkezésbõl a kenyeret, és reggel éhgyomorra megettem egy danon activiat...Ezután jó ideig nem puffadt fel a hasam. Bár ennek ellenére is sok a gáz a beleimben...nem tudom miért van:S
A kérdező hozzászólása: Igen estére fel szokok puffadni, de nem mindig. Köszi a választ!
velem is hasló a helyzet jó lenne ha adnának választ a kérdésedre mert az nekem is használna:=S
én nagyon sovány voltam 43kg és 165cm. igaz fogyóztam akkor sajna (hülye voltam)na de akkor énis mindig behuzott hassal jártam, de már csak megszokásból. Most már 55kh vagyok, hûla istennek, de már eélsem tudnám képzelni hogy behuzom a hasam folyamatosan. mégha megis probálnám elfáradnék benne:) nem lessz ettõl semmibajod:)

Már 14 éves elmúltam és még mindig nem menstruálok, már az összes lány osztálytársamnak megjött 11-13éves korukban. Ez olyan bosszantó. A hugom 12 éves és neki pár napja jött meg. Mi lehet a bajom?

Legjobb válasz: Nyugi,nincs veled semmi gond,valakinek csak 15-16 évesen jön meg,ha 2 éven belül se jönne meg,akkor viszont menj dokihoz.Valószínûleg csak nemileg késõbb érsz,van ilyen.Lehet hogy a húgod esetleg fizikailag is fejlettebb,mert pl a fiúknál és a lányoknál is gyakori,hogy aki kisebb növésû az átlagnál,vagy túl vékony,esetleg duci,az késõbb fejlõdik.

Nyugi, nincs veled semmi gond, valakinek csak 15-16 évesen jön meg, ha 2 éven belül se jönne meg, akkor viszont menj dokihoz.Valószínûleg csak nemileg késõbb érsz, van ilyen.Lehet hogy a húgod esetleg fizikailag is fejlettebb, mert pl a fiúknál és a lányoknál is gyakori, hogy aki kisebb növésû az átlagnál, vagy túl vékony, esetleg duci, az késõbb fejlõdik.
Semmi. Mindenki más ütemben érik, te úgy látszik kicsit lassabban érõ vagy. Ne aggódj, 1.) 16 éves korodig nyugodtan várhatsz, teljesen normális, ha akár addigra jön csak meg, 2.) életedben annyit fogsz még menstruálni, hogy eleged is lesz az egészbõl :=). Nézd a pozitív oldalát: amikor a húgod meg az osztálytársaid azon aggódnak, hogy hogyan menjenek a családdal/haverokkal strandra, uszodába, túrázni, te csak lazán mosolyoghatsz. Ha erre gondolsz, mindjárt nem leszel olyan bosszús :=).
milyen jó lenne ha nem menstruálnék:D fogamzásgátlót szedek 10napja és 10napja megvan folyamatosan-.- am nembaj hogy 14 évesen még nem jött meg:) ha 16évesen se fog akkor doki.
Figyu... énnekem 8 évesen jött meg, és az is bosszantó! Nagyon rühellem! Ne várd annyira, mert lesz még idõd "örülni" neki!
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm a válaszaitokat, és a megértéseteket!! :)
az utolsóval nem értek egyet abban hogy a "kisebb növésû" az átlagnál az késõbb fejlõdik...155cm vagyok 16 évesen 25éves felnõtt gondolkodásom volt 12-13évesen jött meg
A kérdező hozzászólása: Mondjuk a hugomnak nem értem, hogy jött meg ilyen korban?? :S Fizikailag elég balf*sz és egy 3 éves szintjén gondolkodik.. az a kedvenc idõtöltése, hogy mesét néz és engem bosszant :/
Nem akartam az alacsony növésû lányt megsérteni, de a fiúkra tökre igaz, legalább 70%-ban és voltak kisnövésû osztálytársaim, mi magasak már 11-12 évesen menstruáltunk és a kisebbek, itt fizikálisra is gondolok, mondjuk még a mellük sem nõ, nálunk ez volt, szóval õk akár 13-14, vagy még késõbb.A többi csajjal is akikkel dumáltam akkoriban aki kicsi volt csúszott 1-2 éve.Az hogy dedós annak semmi köze ehhez.
Az 155 cm-s csajhoz annyi, nem mindegy hogy 12 vagy 13.Egy év sokat számít, a gondolkodásnak ehhez semmi köze, valaki agyilag érettebb valaki nem.Nálunk is a magasabb és már fejlõdõ, cici meg ilyesmire gondolok, ott 11-12, a kisebbeknek 13-15.Azért tökre nem mindegy hogy 5.-es vagy 7.-es valaki, nézz meg egy 12 éves fiút is akár, tök mag még, míg egy 13 évesnek elvileg 165-170 cm-esnek, szóval fejlettebbnek kell lennie.A 12 az jó, a 13 az abszolult nem korai.
Igen, lehetséges.
Lehet még várni kéne vele, majd ha lesz mivel lõni akkor azt észre fogod venni, addig meg verheted a falhoz is!
nem kell vele várni, sokan elõbb kezdik minthogy cucc jönne, nekem is igy volt, legalább nem kell takarítani
persze, sokaknál akik kisnövésûek van hogy késõn érõek is, de legkésõbb 16-16, 5 éves korodra kell hogy a szervezeted spermát termeljen, ha nem akkor endokrinologushoz kell menned.Szóval nyugi. De szõrõsõdsz már? ha igen akkor 1 éven belül lehet lesz spermád is.

Az baj hogyha 12 és fél évesen átlátszó a spermám, ha igen mikor lesz fehér kb? Ja és még egy kérdés 14, 2 cm az átlagos péniszméret ebben a korban?

Legjobb válasz: Te jó Isten ... Egy 12 éves kiskölköt tényleg ez foglalkoztat?? Sztem inkább menj és játssz a dinóiddal,inkább azokat méregesd !

Te jó Isten ... Egy 12 éves kiskölköt tényleg ez foglalkoztat?? Sztem inkább menj és játssz a dinóiddal, inkább azokat méregesd !
Az nem a spermád, hanem az ondód, és azért átlátszó, mert nincsenek benne spermiumok! Ne méregesd a farkad, inkább tanulj!
XD sok 12 éves hokizik és még nekem is átlácó de az a lények hogy élvezz de 14 évesen már fehér lesz lol nekem pont 10 centi
#3. Az nemsok xd

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!