Találatok a következő kifejezésre: Az baj, visszatartom a (2 db)

Az baj, ha visszatartom a levegőt szex közben? Valamiért csak úgy tudok koncentrálni.

Legjobb válasz: a te dolgod, ha így tudsz koncentrálni, de azért vigyázzál ezzel a levegõ visszatartós játékkal, nehogy baj legyen belõle

a te dolgod, ha így tudsz koncentrálni, de azért vigyázzál ezzel a levegõ visszatartós játékkal, nehogy baj legyen belõle
szerintem nem baj, jobban oda tudsz koncentrálni:) néha velem is elõfordul! teljesen ok, amúgy is te érzed!a lényeg hogy jó legyen neked!
amíg nem fulladsz meg...
A kérdező hozzászólása: Az egyik az, hogy nem 5 percig tart egy menet, hanem tovább jóval.Egyébként köszönöm a válaszokat!
Nem véletlenül elterjedt a folytogatós játék a szexben. Most pontos tudományos magyarázatot nem tudok adni, annyira nem vagyok penge, de a lényeg hogy az oxigénhiány általában nagyobb gyönyörérzethez juttatja az embert ilyenkor. Meg vegyük a régi akasztásos kivégzéseket: ki megfulladt, annál azt figyelték meg hogy el is élvezett...
Nem baj, voltak speciális koncentrációt elõsegíti táborok, ahol pont ezért nem adtak zoxigént.
Ahogy a dal is mondja: \"csak az elsõ 5 perc a nehéz\". Ha kibirod nagyon nagy élvezeten lesz részed.
Hát azért találj ki más módszert a koncentrálásra mert mit csinálsz pl, ha beszorul a levegõ, és begörcsölsz? vagy megfulladsz? vagy az oxigén hiánytól beájulsz?
nem:) , dehogyis:) )
A kérdező hozzászólása: Akkor ebbõl nem lehet semmi szervi baj?
Hát amíg nem kezd el kékülni baszás közbe a fejed addig nem gond... max szex közbe boldogan halsz megxD

Akinek 6 évesen kezdte a gyereke az iskolát, hogy boldogul? Nem baj hogy õ a kicsi mert sok szülõ visszatartja? Stb. minden tapasztalat érdekel

Legjobb válasz: A kisfiam nagyon okos, kiemelkedõen kretív, de rettentõ szétszórt, most harmadikos, de még mindig szívesebben játszik, szöszmötöl valamivel tanulás helyett. Ami feltûnt, hogy méretben is látszik, hogy kik az idõsebbek, meg komolyságban és fáradékonyabb is. Õ tényleg mindig le van maradva egy évvel ezekben a dolgokban. Maga a tanulás jól megy, mindent tud, matekból lehet, hogy most 4-es lesz, de a többi ötös. Versmondó, mesemondó, rajz, tevezõ versenyeket nyer, ott lehagyja még a negyedikeseket is. Összességében nem bántam meg, hogy idõben ment iskolába, idõnként sajnálom õt, mikor még a házi mellett a kimaradt órai munkáz is pótolnia kell mert az átlagnál lassabban dolgozik. De teljesen megállja a helyét a nála egy évvel idõsebb(és egy fejjel magasabb) osztálytársaihoz képest.

A kisfiam nagyon okos, kiemelkedõen kretív, de rettentõ szétszórt, most harmadikos, de még mindig szívesebben játszik, szöszmötöl valamivel tanulás helyett. Ami feltûnt, hogy méretben is látszik, hogy kik az idõsebbek, meg komolyságban és fáradékonyabb is. Õ tényleg mindig le van maradva egy évvel ezekben a dolgokban. Maga a tanulás jól megy, mindent tud, matekból lehet, hogy most 4-es lesz, de a többi ötös. Versmondó, mesemondó, rajz, tevezõ versenyeket nyer, ott lehagyja még a negyedikeseket is. Összességében nem bántam meg, hogy idõben ment iskolába, idõnként sajnálom õt, mikor még a házi mellett a kimaradt órai munkáz is pótolnia kell mert az átlagnál lassabban dolgozik. De teljesen megállja a helyét a nála egy évvel idõsebb(és egy fejjel magasabb) osztálytársaihoz képest.
Az én lányom még pici, de két tapasztalatom is van a témában, leírom, hátha segít. Én éppen csak hat éves voltam, amikor elkezdtem az iskolát. Az óvodát végig sírtam, az elsõ naptól az utolsóig, édesanyám pedig pedagógus, így anno az volt a véleménye, hogy jobb, ha elkezdjük. Emlékszem, nagyon vártam, és imádtam is végig. Az elsõ naptól kezdve osztályelõs voltam, sok versenyt nyertem, és ezeket az eredményeket az egyetem végéig tartottam is, mindig a legjobbak közé tartoztam. Öcsém hat évesen kezdte, õ kicsit szétszórtabb az átlagnál, de õ is nagyon kreatív, viszont sajnos olyan tanítónénik kezébe került, akiknél csak a pontosság és a rendezettség volt erény, más nem jött szóba. Õt megviselte, megutálta a tanulást, nem kedvelte sem az iskolát, sem a gimnáziumot, az eredményei sem voltak túl jók, pedig okos srác. Összességében én sokfaktorosnak vélem ezt a témát. Ismered a gyermeked, amennyiben úgy látod, hogy jót tenne neki, ha elkezdené, és ehhez jó infrastruktúra is rendelkezésre áll (jó tanítónénik, jó felfogású suli), akkor nyugodtan kezdheti. A nevelési tanácsadóban egyébként bármikor tudnak utat mutatni ilyen kérdésben, de egy gyermekpszichológussal való konzultáció is utat mutathat, ha nem egyértelmû a döntés, õ is képes felmérni azt, hogy érett-e a gyermeked a sulira. :)
A kérdező hozzászólása: 3án megyünk a tanácsadóba, meglátjuk, sztem menne neki õ is utálja az ovit...már nyáron iskolatáskát akart venni most is azt játsza hogy iskolába jár. kíváncsi vok, én inkább a méretei miatt aggódom hogy fizikailag nem annyira nagy. de meglátjuk. ha megy akkor egy gyakorló suliba ahol mindig van két kistanár is akik szeretik pátyolgatni a kicsiket plusz talán így jobban is tudnak figyelni rájuk
Én ugyanezen vacilálok, megyünk mi is a nevtanba, majd ott remélem eldõl a dolog. Alig mennek a csoportjából iskolában, õ is kétesélyes, az okos de túlérzékeny kategória.Õ nagyon magas, félek nehogy kilógjon ha maradnia kell, már most 122 cm és 5 és fél éves. Írj, hogy alakult.
A kérdező hozzászólása: tegnap megvolt a vizsgálat, 8gyerek volt, az elsõ háromnegyed órában lévõ pszichológus imádta, majd jött rögtön az egyéni verzió, mi végeztünk a leghamarabb. azt mondták ritka mikor ennyire egyértelmû hogy mehet-e. semmi kétség, mindent tudott, figyelt, sok olyat is amit hét évesek sem mind, szóval azt mondták teljesen felesleges ovi még egy évig, unná, nem fejlõdne semmit, a gyerek nagyon örül elújságolta mindenkinek, büszke magára, én meg úgy gondolom elengedem. ha egy kicsit is vacilált volna a két pszichológus akkor nem engedném, de így megnyugtattak hogy ismerem a saját gyerekem és nem én akarom nyomni elõre hanem szimplán ezek az igényei. köszi mindenkinek. most az ovi vélemény jön meg a pecsét a korm.hivatalban és elvileg márciusban beiratás:-)))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!